In een politiestaat wil je een verbod op filmen van politie en “hulp”verleners

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 6 december 2019 9 Comments

bron: persgroep.net

In de Chinese provincie Sinkiang leeft de bevolkingsgroep genaamd de Oeigoeren. Zij zijn van huis uit doorgaans islamitisch en dit wil de Chinese staat liever anders zien. De beelden die wij zien, zijn die van een rellende bevolking en een terreurgroep waarvan de foto’s en filmpjes erg doen denken aan die van IS. Het wordt tijd om onder ogen te zien dat overheden als geen ander in staat zijn om terreurgroepen zelf te financieren en ook opstanden zelf te regelen. Dat kan je ook met internationale partners doen, om zo de opstanden te organiseren die je nodig hebt om hard in te kunnen grijpen.

De protesten in Hong Kong zijn dan ook een prima alibi voor de Chinese overheid om straks hard in te kunnen grijpen en een politiestaat Oeigoerse stijl neer te zetten. In dit geval zijn het dan geen moslimterroristen, maar kan gewezen worden naar de VS die zou infiltreren onder de demonstranten in de straten van Hong Kong. Voor diegenen die denken dat er op het wereldtoneel nog vijanden bestaan: gooi dat idee maar over boord. Alle landen werken wereldwijd samen om politiestaat te kunnen introduceren. In Europa en de VS zijn het de vluchtelingenstromen met mogelijk IS strijders daaronder, in Hong Kong zijn het de Amerikaanse infiltranten, in de Sinkiang provincie waren het de moslims. Keihard ingrijpen is een gewenst eindresultaat, terrorisme of gekleurde revoluties (CIA Gene Sharp methode), zijn de weg ernaartoe.

Lees in mijn nieuwe boek hoe alle landen op wereldschaal achter de schermen samenwerken aan hetzelfde master script.

Als u dus onderstaande documentaire kijkt, ziet u hoe er vooral gewezen wordt op hoe erg het er in China voorstaat, maar daarmee negeren we het feit dat we in het westen hard op weg zijn naar een vergelijkbare politiestaat. De langzame weg was die van de terreurdreiging en stijgende criminaliteit (in de vorm van proxy-criminaliteit als die van de Mocro maffia en de moordlustige Heineken ontvoerders). Daarmee kon je allerlei wetgeving introduceren die normaal ondenkbaar zou zijn, maar door zelf de noodzaak te creëren, verhoog je de acceptatiemodus van het volk. We hebben dankzij het acteerwerk van Willem Holleeder nu een wet die het mogelijk maakt om iedereen een delict in de schoenen te schuiven en dat met een kroongetuige te “bewijzen”. Door advocaten als slachtoffer neer te zetten, kun je die groep onaantastbaar maken. Datzelfde gebeurt nu met de propaganda-journalisten van de staat. Klik op het blauwe linkje voor een uitgebreide toelichting.

Om een politiestaat echter een kickstart te geven, heb je maatschappelijke onrust nodig. In Frankrijk lukt dat al redelijk met de gele hesjes. Het is vrij makkelijk om wat soldaten uit een van de EU landen te ronselen en ze in burger te hijsen om ze met een geel hesje lekker te laten rellen. Een mooie kickstart voor landen als Engeland en Nederland is een combinatie van crisis en een vluchtelingenstroom. Alle lonten zitten inmiddels in de verschillende kruitvaten. President Erdogan van Turkije raakt een beetje ongeduldig met de Europese partners, omdat ze hem maar niet steunen in de financiering van de vluchtelingenopvang en ook maar niet tot de EU toelaten. Hij hoeft de vluchtelingenkraan slechts open te zetten en voilà. Het Brexit debacle is de potentiële lont in het kruitvat van de economie; naast de economische klap die uit de VS over zal waaien.

Als de economie instort en het rechtse politieke kamp de schuld in de schoenen geschoven zal worden, heb je de basis gelegd voor grote chaos. Vanuit die chaos is het veel makkelijker om hard in te grijpen. Het extra bijkomend alibi is de laatste jaren opgebouwd via de gehypete klimaatcrisis. De angst dat de wereld binnen 12 jaar vergaat past naadloos in de VN agenda 2030. Die klimaatmaatregelen zullen de roep om een streng totalitair regiem versterken en leiden tot een technocratische communistische dictatuur (natuurlijk onder de mantel van democratie). Leest u dit artikel nog eens om dat in detail toegelicht te krijgen.

Ons land hangt vol met camera’s. De wetgeving is voorbereid om alle dissidenten uit de maatschappij te halen onder het voorwendsel van ‘psychose’ of ‘verward’. De psycholances staan klaar om te rijden en mensen naar de “zorg” kampen af te voeren. Dat kun je vergelijken met wat in het onderstaande filmpje ‘scholing’ genoemd wordt. Mensen die geloven dat er niets aan de hand is met het klimaat of mensen die tegen de EU zijn (die rechtse gekken die tegen die tijd als verantwoordelijken voor de economische teloorgang kunnen worden aangewezen) hebben last van waanvoorstellingen en moeten uit voorzorg worden behandeld, zodat ze niet weer psychotisch worden. En waag het niet om de politie of “hulpverleners” van de psycholance te filmen als de tegenstribbelende dissidenten worden afgevoerd.

Mensen die bang zijn dat ze worden opgepakt, hebben wellicht achtervolgingswanen en moeten ook nodig preventief behandeld worden. We moeten tenslotte het klimaat redden.

We worden heel sneaky en heel sluimerend een Chinees model politiestaat ingevoerd. De Amerikaanse (FED) en de Europese centrale bank hebben ondertussen het communisme voorbereid door grote bedrijven bijgedrukt geld te geven tegen bijna nul rente, zodat ze hun eigen aandelen konden opkopen. Daarmee zijn de beurskoersen kunstmatig hoog gehouden. De economische crisis kan zo via Trump’s mislukte handelsoorlog en een Brexit debacle in de schoenen van rechts geschoven worden, terwijl de echte oorzaak de onoverkomelijk hoge schuldenberg is. Als al die grote bedrijven dan al hun aandelen inmiddels teruggekocht hebben en de beurs crasht, hebben we de crisis die nodig is om een nieuw financieel (traceerbaar crypto) stelsel te introduceren en kunnen diezelfde grote bedrijven staatseigendom worden gemaakt. Dan zitten we in het communistisch model, waarvoor het kapitalisme de slimme gehaaide route leverde.

 

uw boek

 

Bron linkvermeldingen: ypsilon.org, telegraaf.nl, alt-market.com

61 Shares

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Gecontroleerd oppositie dient altijd het doel mensen in een vangnet te lokken om vervolgens de boel op te blazen. Zie hoe Alex Jones hier de grondslag legt voor de definitie van psyhcose. Als je in “complottheorieën” aanhangt ben je dus dankzij Alex Jones voortaan psychotisch:

 2. Martin Vrijland schreef:

  We waren al gewaarschuwd hoor…en nog willen velen het niet zien. Anderen kiezen ervoor om aan de kant van het systeem te werken, zodat ze veilig zitten.

  • FrisseWind schreef:

   Een dictatuur kent geen “veilige” kant, zelfs niet aan de top!
   Het is een orgie van psychopaten die ook elkaar naar het leven staan.

   Zo heerst er ook de vreemde mythe dat “de overheid” ofwel “de staat” ook wel “Ze” genoemd die de politiestaat uitvoeren. Dat is iets wat ‘die overheid’ graag wil laten geloven. De waarheid is echter dat het niet ‘ze’ zijn, maar je eigen neef of nicht, broer of zuster, zoon of dochter, die aardige familie aan het eind van de straat met dat leuke hondje.
   Dat is het bedenkelijke volk dat nu in uniform op televisie zit te janken dat ‘ze’ het zo zwaar hebben. Maar eenmaal in het uniform gehesen en de wapens omgehangen gaat de boel los en wordt de uiteraard ongewapende, ongetrainde burger gemolesteerd en vermoord ….. grotendeels uit pure lust. “Ze” zijn namelijk geselecteerd op een IQ van minimaal 83 en maximaal 93. Dat is de groep die de ‘beste’ (psychopathische) eigenschappen hebben. Het Amerikaanse leger doet daar al sinds 1919 onderzoek naar in hun eeuwige jacht naar kanonnenvlees.
   Net zo merkwaardig is het feit dat iedereen, inclusief politie zelf, het nog steeds heeft over ‘blauw op straat’. Een paar jaar geleden zijn ‘ze’ weer in het geliefde zwart gestoken. Niemand weet blijkbaar meer waarom het zwart na de WWII is vervangen door blauw, en welke NSB’er (vriend van zur Lippe B) die uniformen mocht leveren.
   Niet geheel tot mijn verbazing hoor je noooooit iets uit Joodse kringen …. daar had dat “blauw” voornamelijk mee te maken. De brave dienders die zich nu zelf ‘waakzaam & dienstbaar’ noemen waren dat ook al tijdens de bezetting waar ‘ze’ in het zwart ijverig bezig waren razzia’s uit te voeren om de bezetter zoveel mogelijk ten dienst te zijn. De Joden kunnen daar boeken over schrijven!
   Afgelopen eeuw zijn er 175.000.000 mensen omgekomen door oorlogsgeweld. Daarnaast zijn ‘ze’ nog eens verantwoordelijk voor 262.000.000 (https://meervrijheid.nl/index.php?pagina=74) doden door eigen ‘overheden’. Dat getal ligt dus 50% hoger dan alle oorlogen bij elkaar.
   ‘Ze’ hebben wel geleerd van WW II, de Nuremberg Trials willen ‘ze’ nu toch echt voorkomen …. het spul draagt tegenwoordig bivakmutsen!! omdat ‘ze’ anders ‘hun werk’ niet kunnen doen.

   Maak je borst maar nat 🙁

 3. Camera 2 schreef:

  Jimmy Lai is billionaire supporter of CIA backed destabilization campaign in Hong Kong which are called
  Pro- democracy protests.

 4. ZalmInBlik schreef:

  Martin wat een pessimistische blik op de wereld, begrijp je dan niet dat klimaatverandering bijdraagt aan de economische trend en naderende recessie?
  https://www.zerohedge.com/personal-finance/analysts-stunned-after-lagarde-demands-key-role-ecb-climate-change

  Christine Lagarde has made it abundantly clear that climate change will be a priority during her tenure as ECB president, suggesting that the central bank might use monetary policy to support a climate-friendly stance.
  https://www.zerohedge.com/markets/morgan-stanley-climate-will-be-key-driver-asset-prices-months-and-years-ahead
  https:// http://www.zerohedge.com/energy/fed-warns-climate-change-now-major-threat-economy

 5. guppy schreef:

  https://www.nu.nl/buitenland/6016232/tweedaagse-vaccinatieactie-samoa-effectief-zon-70000-inwoners-ingeent.html

  De psycholances kunnen rechtstreek naar rode vlaggen rijden om gekkies op te pakken. Dit is ook een gevalletje bangmakerij/promotie operatie.

 6. XanderN schreef:

  Ik ben het in grote lijnen met je eens welke kant het opgaat, maar zie alleen niet zo snel hoe rechts de schuld kan worden gegeven van de komende megacrisis/crash. Rechts wordt al jaren buiten bijna alle regeringen gehouden, en als het ze wel lukt erin te komen worden ze met smerige antidemocratische trucjes er weer uit gemanoeuvreerd (Lega in Italië; FPÖ Oostenrijk). De AfD, PVV, FVD, RN etc.. allemaal partijen die door de gevestigde orde worden verketterd en krampachtig van de macht worden afgehouden
  .
  Dus hoe kan rechts dan de schuld krijgen, als ze bijna overal in de oppositie zitten (behalve dan in de VS, en Boris Johnson zou ik niet rechts willen noemen)? Ik zou eerder denken dat de burgers na het uitbreken van de crisis de huidige (linksliberale, linksgroene en links-christelijke) machthebbers de schuld geven, en dan juist op rechts en nationalistisch gaan stemmen.

  Je kunt wel een scenario krijgen waarin uiteindelijk toch met rechts wordt afgerekend. Dat zou gepaard kunnen gaan met nog meer ‘framing’ door de media, en mogelijk met ‘false flag’ gebeurtenissen, zoals een grote zogenaamd ‘rechtse’ aanslagen op bijvoorbeeld regeringscentra, AZC’s, moskeeën, e.d.. Tegelijkertijd zouden er –al dan niet uitgelokte / aangestoken- grote volksopstanden kunnen uitbreken, die dan worden aangegrepen om keihard in te grijpen en zo totalitarisme en een EU-superstaat te rechtvaardigen.

  De grote vraag is of het ze gaat lukken om de onrust, angst en chaos die zal ontstaan naar die gewenste uitkomst te kanaliseren. Het is bijna onmogelijk te voorspellen hoe miljoenen mensen tijdens een situatie waarin al hun bestaanszekerheden wankelen, gaan reageren. Klampen ze zich inderdaad vast aan de door de huidige elite gepresenteerde ‘redding’, of juist niet, en worden overheidscentra e.d. door woedende massa’s bestormd? Ik ben er nog niet zo zeker van of alles wel volgens het door de globalisten geplande ideale scenario gaat verlopen.

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat framen van rechts geschiedt door al dat gedachtengoed in de vorm van valse stigma’s aan dat merk rechts te koppelen. Zo’n vals stigma is bijvoorbeeld ‘klimaat ontkenners’ en ‘complotdenkers’.

   Ik heb dat nader toegelicht in dit artikel:
   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/waarom-trump-geen-anti-globalist-is-maar-een-zoveelste-pion-van-de-aristocratie/

   Het is nuttig dat artikel nog even goed te lezen.

   Ik weet dat jij op jouw site nog wel overtuigd de rechts politiek steunt, maar wat mij betreft is het belangrijk om dat schijn links-rechts krachtveld te doorzien. Als je – zoals je hebt aangegeven – mijn boek hebt gelezen, moet je dat wel enigszins duidelijk zijn geworden. De vraag is alleen of je voor mogelijk houdt dat oppositie gecobtroleerd kan zijn of niet; kortom of ‘de macht’ politiek, media en social media zowel links als rechts volledig aansturen.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten