In het nieuwe ‘wakker’ (woke) is de blanke heteroseksuele man te lang bevoorrecht geweest

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 december 2019 10 Comments

bron: imdb.com

Het begon vorig jaar met de #MeToo hype waarin ineens heel veel bekende namen ongewenste intimiteiten op de werkvloer pleegden; meestal mannen. Inmiddels zijn er wat stigma’s bij gekomen zoals ‘rijke blanke mannen die industriële belangen hebben en dus klimaatverandering ontkennen’ of mannen die aan de heteronorm vast willen houden. In mijn artikel over paarse vrijdag op scholen, liet ik zien dat kinderen het woord ‘solidariteit’ wordt aangepraat, zonder zich te beseffen welke juridische waarde in dat woord schuilgaat.

Solidariteit met de LHBTI gemeenschap betekent in feite dat je er vanuit gaat dat ze een slachtofferpositie hebben. Juridische gezien aanvaard je daarmee de schuldverplichting die je als mens naar diegenen hebt met wie je solidair bent. Kinderen wordt dus onbewust geleerd dat er een schuldverplichting bestaat richting de LHBTI gemeenschap. Is dat deze schuldverplichting?

Brits schrijver, journalist, en politiek commentator Douglas Murray stelt in onderstaande video terecht dat het labelen van mensen leidt tot iets waarvan de geschiedenis ons iets geleerd heeft. Ook stelt hij dat velen nog maar weinig meer weten van de geschiedenis en met de kennis van nu zullen zeggen dat ze nooit op een man als Adolf Hitler gestemd zouden hebben. Murray stelt dat dit voor velen slechts en alleen zo is omdat we de uitkomst nu kennen. Als je in staat bent om je in die periode en in die maatschappelijke situatie van toen te verplaatsen, kun je je misschien een voorstelling maken van je keuzes toen en van wat je niet voorzag.

We lijken af te stevenen op de transgenderisering van de mensheid, als nieuwste stap in de emancipatie routekaart die uiteindelijk moet leiden tot de transhumaan. Via de emancipatie van vrouwen, naar de emancipatie van de homoseksueel, naar de emancipatie van de LHBTI, komen we uiteindelijk uit bij de transhumaan. Het nieuwe rapport ‘Global Mega Trends to 2030’ van consulting firma Frost & Sullivan voorziet die transhumaan al in 2030. Dat is tevens het jaartal dat door mij genoemd is. Voor die tijd gaan we echter in zeer rap tempo toe naar de de transgender mens; of liever gezegd de hermafrodiet. En daar lijkt een duidelijk aanwijsbare reden voor te kunnen bestaan.

Om te beginnen heeft de emancipatie van de homoseksuelen en lesbische koppels bewerkstelligd dat meer en meer koppels in-vitro fertilisatie (IVF) nodig hebben om kinderen te krijgen; ook wel “reageerbuisbaby” genoemd. Voor homo stellen is daar een draagmoeder voor nodig. Er zijn echter ook vele heteroseksuele stellen die IVF gebruikt hebben om een kind te krijgen. De onvruchtbaarheid is namelijk volgens de VN enorm gestegen en dat is gemeten aan de hoeveelheid sperma die een man produceert, maar ongetwijfeld speelt anticonceptie bij de vrouw ook een rol. Er kleeft een bijkomend (en eigenlijk nooit eerder genoemd) side effect aan die IVF behandeling. Vaak worden namelijk meerdere bevruchte eicellen in de baarmoeder geplaatst.

In een artikel in de New England Journal of Medicine van 1998 werd het effect van het inbrengen van meerdere bevruchte eicellen in een baarmoeder al aangekaart. Het artikel draagt de titel: A True Hermaphrodite Chimera Resulting from Embryo Amalgamation after in Vitro Fertilization en stelt onder meer:

De toename van de frequentie van dizygotische tweelingen na in-vitro fertilisatie met een factor van ongeveer 33 impliceert een soortgelijk verhoogd risico op zeldzame tweeling-geassocieerde afwijkingen zoals chimerisme. De natuurlijke incidentie van chimerisme is onbekend. Fenotypes van XX / XY-chimeren variëren van normale vruchtbare mannen tot mannen met hypospadie of dubbelzinnige geslachtsdelen en hermafroditisme en vruchtbare vrouwelijke hermafrodieten tot fenotypisch normale, vruchtbare vrouwen

bron: wikimedia.org

In een artikel van 12 augustus 2019 over de transgenderisering van de mensheid stelde ik de volgende vraag: Ik vraag me wel eens af of voormalig adviseur van de gezondheidsraad en geneticus Ronald Plasterk een belangrijke bijdrage heeft geleverd in dit proces van ogenschijnlijke gender-neutralisering. Wat deed deze geneticus in politiek Den Haag en waarom kreeg hij zo’n belangrijke positie?

Plasterk was Van 1993 tot en met 2003 bijzonder hoogleraar in de moleculaire microbiologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en hoogleraar in de moleculaire genetica aan de Universiteit van Amsterdam. Hij schopte het van minister van onderwijs, cultuur en wetenschap onder Balkenende IV tot minister van binnenlandse zaken onder Rutte II. Heeft het rijk dit hermafrodiet effect dat al in 1998 bekend was heimelijk benut door in de IVF procedures eicellen met “bepaalde kenmerken” te benutten? Heeft Ronald Plasterk aan de wieg gestaan van een nieuwe generatie hermafrodieten? Is dat ook de reden dat kinderen op basisscholen moeten leren dat je je geslacht nog kunt kiezen?

Het antwoord leest u in mijn boek. Daarin ziet u ook de agenda uitgelegd. We staan aan de vooravond van de overname van de wereld en een transformatie van de mensheid naar het beeld van Luciferiaanse regenboog wereldorde. Dat beeld is hermafrodiet en transhumaan. De jongste generatie is voornamelijk “trans” en dat hebben ze dus mogelijk al in de baarmoeder ontwikkeld.

Het is te voorzien dat de blanke heteroseksueel solidair zal moeten zijn met deze nieuwe LHBTI generatie. Dat wil zeggen dat zij mogelijk herstelbetalingen moeten gaan plegen. Solidair zijn, betekent namelijk in de juridische zin van het woord dat je schuld erkent. En als de blanke heteroseksueel zo lang over deze wereld geregeerd heeft, mag daar best eens mee afgerekend worden. Vindt u dat allemaal veel te ver gezocht en overtrokken, luister dan even goed naar onderstaand interview.

Wat ziet u in de foto van de Netflix serie uit 2016 het getal 6 vervangt door een G? Subliminale programmering.

Bron linkvermeldingen: xandernieuws.net, nejm.org, imdb.com

22 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Er zijn vaker genetische onderzoeken gedaan waarin we het woord ‘tweeling’ kunnen herkennen.

  • Martin Vrijland schreef:

   Het officiële geschiedkundig verhaal leert dat Mengele op zoek was naar het zuivere blanke ras. Je zou je kunnen afvragen of hij juist opzoek was naar een ander effect; dat effect dat pas in 1998 bekend werd..

 2. XanderN schreef:

  Plasterk is ook de oprichter en CEO van Frame Therapeutics, dat zich toelegt op het ontwikkelen van ‘gepersonaliseerde anti-kanker vaccins’ die overal voor iedereen verkrijgbaar zijn. Gepersonaliseerde vaccins, dat gaat toch behoorlijk eng richting op persoonlijk DNA gebaseerde vaccins met enzymen die straks door 5G en later 6G naar believen kunnen worden ingeschakeld om de gewenste lichamelijke- en gedragsveranderingen te bewerkstelligen. Met dit soort ‘vaccins’ wordt het kinderspel om de transitie naar transhumane mensheid in de hoogste versnelling te zetten.

  Mede oprichter van Frame is de succesvolle biotech ondernemer en hoogleraar gentherapie Dinko Valerio. Via Labiotech.eu kom je dan al snel op tal van bedrijven die werken aan nieuwe gentechnologieën, waaronder het door jou al vaker aangehaalde CRISPR waarmee het menselijke genoom op specifieke punten kan worden veranderd.

  Het publieke streven van deze bedrijven en wetenschappers is allemaal even loffelijk, namelijk het ontwikkelen van medicijnen en vaccins waarmee allerlei ziekten en afwijkingen kunnen worden uitgebannen. Kan niemand bezwaar tegen hebben… toch? Nee, behalve als het, zoals in het geval van Plasterk -die zelfs minister was-, ook een instrument van politiek en ideologisch beleid kan worden. Aan de totale vermenging van politiek en (quasi-)wetenschap op het gebied van klimaat zie je waar dit allemaal toe kan leiden, namelijk het doordrukken van ingrijpende maatregelen om een (in werkelijkheid niet bestaande) ‘crisis’ op te lossen.

  Zo’n crisis kan op medisch- en genetisch vlak makkelijk worden gegenereerd door een pandemie met een gevaarlijk virus, waartegen ‘in alle haast’ een vaccin moet worden ontwikkeld, en dat ‘zo snel mogelijk’ massaal moet worden toegediend om grote aantallen doden te voorkomen. De Mexicaanse grieppandemie (een hoax) was in dit opzicht een prima ‘dry run’. Andere optie is dat er (ook) een ‘vruchtbaarheidscrisis’ wordt uitgeroepen, waar ze dan natuurlijk ook ‘vaccins’ voor hebben die rechtstreeks inwerken op de menselijke reproductie organen.

  Zo barbaars als Mengele zal het vermoedelijk niet meer worden, maar wel veel omvangrijker, oneindig veel nauwkeuriger en daardoor veel gevaarlijker. Niemand zal het zien aankomen, totdat het eenmaal onomkeerbaar in je lichaam zit en je via 5G en 6G op afstand kan worden gemodificeerd en veranderd in de gewenste transhumane mens.

 3. XanderN schreef:

  Klinkt inderdaad plausibel. Als dit al sinds de jaren ’60 gebeurt en in vaccins wordt ‘meegegeven’, dan zou dat kunnen verklaren waarom zoveel jonge mannen en jongens er tegenwoordig zo androgyn (plat gezegd ‘verwijfd’) uitzien (en zich ook zo gedragen). Leg bijv. eens foto’s, video’s en films naast elkaar van de jeugd in de jaren ’70 en ’80, en nu. Kleding en haardracht zijn altijd onderhevig aan mode en hypes, maar ook los hiervan zie je opvallende veranderingen.

 4. Helena schreef:

  Goedemorgen,

  Ik ben nieuw hier en er is zoveel informatie dat ik mij eerst maar eens moet inlezen. Dit artikel trok mijn aandacht als moeder van 2 kinderen. Meisje en jongen. Ik zie voor mijn ogen de nieuwe generatie inderdaad meer open staat voor de regenboog & genderneutraal. Mijn vermoedens / constateringen (niet onderbouwd, maar misschien weet iemand daar een antwoord op?

  – Vaccinatie bij meisjes vanaf 13 jaar tegen baarmoederhalskanker. Ondanks de verhalen over bijwerkingen wordt dit weggewimpeld. Het was een mindfuck voor ouders. Ik ben zelf pro inenten, maar bij deze inenting gingen bij mij alarmbellen af die ik niet kon hardmaken. Het is een keuze die ze je voorleggen of eigenlijk geen keuze, want als je kind later baarmoederhalskanker krijgt en je hebt niet voor de vaccinatie gekozen? MAAR:
  – Altrecht Utrecht loopt vol met “regenboogdepressies”. Snijden is onder deze jeugd een hype. Verwarring alom betreffende seksualiteit. Een psycholoog vertelde mij dat het vroeger ging over Lesbisch, homo of Bi. Hij zei: De regenboog verveelvoudigd geworden in allerlei mogelijkheden…. met daarbij allerlei depressies….

  Past dit in het manuscript?

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten