Is de mens voor de wetenschap straks een programmeerbare biocomputer?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 november 2017 15 Comments

Al eerder verwees ik naar de CISPR technologie en de drang van de Nederlandse staat om experimenten met embryo’s wettelijk mogelijk te maken. Daarmee lijkt Nederland niet een achterstand op te willen lopen in de ontwikkeling richting de programmeerbare mens. De CISPR technologie komt er feitelijk op neer dat elk stukje DNA vervangen kan worden door een aangepast stukje (zie hier) en dat is handig als je al het gehele menselijk genoom in kaart gebracht hebt. Dan weet je als het ware de functie van elke code in het DNA. Het enige wat je nog nodig hebt is een database met het DNA van ieder individu, zodat je de specifieke genetische eigenschappen van ieder individu in kaart hebt. Zo kun je voor de voortplanting redelijke voorspellingen doen aangaande de kenmerken van de toekomstige baby. Als je op stamcelniveau aanpassingen kunt doen is dat helemaal mooi. De zoektocht naar designer baby’s is dus in volle gang, maar er lijkt nog meer in te zitten! we kunnen niet alleen kindjes op maat gaan bouwen, maar de technologie die op de loer ligt is het aanpassen van DNA in levende organismen. En als dat het levend organisme genaamd ‘menselijk lichaam’ is, wordt het wel heel erg interessant.

Natuurlijk biedt dat allerlei fantastische mogelijkheden. Als het gaat om het toekomstig nageslacht kun je met designer baby’s niet alleen erfelijke aandoeningen voorkomen, maar wellicht ook iets doen met intelligentie, kleur ogen, haarkleur, kaalheid and you name it. Als er echter technologie gaat komen waarmee DNA in levende wezens aangepast kan worden, biedt dat nog veel meer perspectief. Je kunt dan bijvoorbeeld de foute cellen herprogrammeren. Ray Kurzweil, futurist en topman op het gebied van technologische ontwikkeling bij Google, roept al jaren dat dit er aan zit te komen.

The American Chemical Society meldde op 6 februari 2017:

Restriction enzymes are essential tools for recombinant DNA technology that have revolutionized modern biological research. However, they have limited sequence specificity and availability. Here we report a Pyrococcus furiosus Argonaute (PfAgo) based platform for generating artificial restriction enzymes (AREs) capable of recognizing and cleaving DNA sequences at virtually any arbitrary site and generating defined sticky ends of varying length. Short DNA guides are used to direct PfAgo to target sites for cleavage at high temperatures (>87 °C) followed by reannealing of the cleaved single stranded DNAs. We used this platform to generate over 18 AREs for DNA fingerprinting and molecular cloning of PCR-amplified or genomic DNAs. These AREs work as efficiently as their naturally occurring counterparts, and some of them even do not have any naturally occurring counterparts, demonstrating easy programmability, generality, versatility, and high efficiency for this new technology.

Wat hier feitelijk staat is dat er nu al gebruik gemaakt kan worden van enzymen om stukje code in DNA van levende organismen op te sporen, er tussen uit te knippen en te vervangen met nieuwe code. Om die enzymen af te leveren kan gebruik worden gemaakt van (middels nanotechnologie gemaakte) eiwitten (zie hier). Eigenlijk is het dus al bijna zo ver. Wat Kurzweil en zijn singulariteitsuniversiteiten willen bereiken is niet alleen ziektes bestrijden, maar ook de sterfelijkheid van de mens beëindigen. Als je echter in staat bent om de genetische codes op te sporen die verantwoordelijk zijn voor ziektes, ben je al heel ver. Dat verlengt het leven van de mens al met een flinke sprong. Het wordt pas interessant als je de code die verantwoordelijk is voor het verouderingsproces opgespoord hebt en kunt vervangen of de-activeren. Dat lijkt een mooi streven en de gereedschappen zijn nu in ieder geval al vast zo goed als beschikbaar. Dat kunt u simpelweg opmaken uit de betreffende publicaties.

Nu zal dat beëindigen van al die vreselijke ziektes natuurlijk wel een behoorlijke aderlating zijn voor de farmaceutische industrie, dus het wachten is nu op een plaatsvervangend verdienmodel. Die vraag laten we voorlopig nog maar even in het midden. Laten we nog even verder gaan speuren naar wat er technisch allemaal mogelijk is. Dan stuit je bijvoorbeeld op het DNA als datadrager. De website Futurism meldde daarover op 8 april 2016 het volgende:

A team of computer scientists and engineers have achieved a notable first: Storing and retrieving four image files on DNA. It means storing 10,000+ gigabytes in a pinhead-sized agglomeration of DNA molecules, and shrinking data centers a million-fold.

Recentelijk kreeg ik dit artikel toegestuurd, waarin vele bedrijven en landen genoemd staan die zich met dit wetenschappelijk deelgebied bezig houden. Hoewel ik het niet met de genoemde doelstelling en conclusies van dat artikel (dat uit fundamenteel christelijke hoek komt) eens ben, is het wel interessant om er uit te pikken welke grote bedrijven zich met deze ontwikkelingen bezig houden. Het artikel noemt echter niet of nauwelijks de Amerikaanse, Israëlische of Russische bedrijven. Eigenlijk is er geen land ter wereld dat zich er niet mee bezig houdt. Nederland dus ook (zie de wetgeving in voorbereiding). Ik denk echter niet dat de technologische ontwikkeling aangewend zal worden voor een soort massa-genocide (zoals in het gekleurde artikel verondersteld wordt), maar voor het streven naar de transhumane mens; de cyborg mens. Ik noem het ook wel de transgender transhumaan of liever de hermafrodiete transhumaan. In dit artikel lichtte ik dat uitgebreid toe (lees dat eens voor een beter begrip). U zult na het lezen van dat artikel ook beter begrijpen waarom we nu zo’n push zien op het gebied van ‘gender neutraal’ (genderneutraal spraak, genderneutraal toiletten, etc).

Met alle boven genoemde kennis in gedachten en met de kennis van de ontwikkeling van 5G internet (‘the internet of things’) en de ontwikkelingen op het gebied van de breinconnectie van Elon Musk in het achterhoofd stel ik u de volgende vraag: Wat biedt dat voor mogelijkheden op het gebied van de bestuurbare mens?

Bron linkvermeldingen: pubs.acs.orgwww.ncbi.nlm.nih.gov, futurism.com, shoebat.com

62 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ed de Denker schreef:

  Aluminium in chemtrails geleidt electriciteit prima.. inhaleren, dus. 🙁

  Morgellons zullen ook niet erg gezond zijn.

 2. ZandInOgen schreef:

  Voor één ieder die gelooft dat de ziel een separaat onderdeel vormt van het leven hier op aarde en weet dat na een relatief kort bestaan in deze drie dimensionale tijd ruimte continuüm zal terugkeren…weet dat deze technologie is ontwikkeld om onze ziel hier gevangen te houden. Los daarvan nemen we maar ongeveer 5% van het lichtspectrum waar, wie of wat wil ons hier gevangen houden en waarom?

  Openbaring 9
  6 En in die dagen zullen de mensen den dood zoeken, en zullen dien niet vinden; en zij zullen begeren te sterven, en de dood zal van hen vlieden.

 3. Notis schreef:

  Volkomen pervers wetenschappelijk Kuifjes-achtige gedachte de mens als cyborg als robot of wat dan ook technisch te zien.
  Dit soort wetenschap en wetenschappers ontbreekt het aan enig empatisch inlevingsvermogen en vooral liefde voor de (mede)mens.

  Overigens zegt de chaostheorie en de wetten van de fysieke entropie dat een leven voortdurend in ontwikkeling zoals opname van indrukken, beelden, geheugen dus EINDIG is.
  Oneindig in het leven bestaat niet. Sowieso is zelfs de aarde en de zon een eindig leven beschoren. De zon zal over zeg zo’n 3-10 miljard helemaal niet meer bestaan: Ontploft , geimplodeerd tot neutron ster of zwart gat waar in laatste alles zal verdwijnen dat er maar in de buurt komt.

  • Martin Vrijland schreef:

   De heimelijke doelstelling van het transhumanisme is om de zielen uit de fysieke wereld te trekken en te vangen in een “digitale nieuwe virtuele realiteit” om zo een nieuwe zielengevangenis te creëren en een aanval te doen middels een leger aan zielenslaven op de “oorspronkelijke realiteit”. Dat dit universum zijn regels (wetmatigheden) heeft, is ze wel duidelijk. Hun ‘grote architect’ heeft die regels immers zelf geschreven. We zijn nu in de fase beland van het herschrijven van die regels.

   • Iberi schreef:

    Iets zegt mij dat die ‘grote architect’ een vergankelijke psychopaat is. Het is voor god (wat een gevaar) spelen en om onsterfelijke goden (wat een hel) op aarde te worden.

 4. F Ledermais schreef:

  Mwah. nou weinig kans wat ze allemaal willen met hun Frankenstein designer baby’s gefokt in kunstmatige baarmoeders en al hun andere techzooi om ons te verneuken. Hoe willen ze het voor elkaar krijgen dat de geest hun gedrocht wil bezielen straks? aangezien dat de blauwdruk van het 5de ras mensheid zich in het astrale licht bevind die als voorbeeld dient waarop in de baarmoeder de ruwe stof zich kan opbouwen om het voertuig te vormen waar de geest/ziel zich in thuis zal voelen om zich hier in het aller laagste (de illusie) te manifesteren…en zo zijn er nog wel wat meer dingetjes links en rechts.

  Maargoed, de broeders van de dark/schaduwzijde denken voor god te kunnen spelen maar tot op vandaag zijn ze nog steeds naar Engelen aan het zoeken in hun grotten en spelonken waar ze enkel maar vleermuizen zullen vinden, maarja die hebben tenslotte ook vleugels.

  Hun evil technocratische fucked up new World is gedoemd tot verdampen uiteindelijk want er is in de natuur één eeuwige wet die er altijd naar streeft om elke tegenstelling te vereffenen en uiteindelijk alles weer in balans en harmonie zal brengen maar daar hebben we nu weinig aan op dit moment. Dat tuig heeft nu een soort van vrij spel want ze hebben de massa compleet infantiel gemaakt, redeneren is dood en de zooi is min of meer reddeloos verloren en gewend geraakt aan hun ellende. Dus wake the fake up !!! en stop met meespelen aan het ganzenbord spel van de machtshebbers, zonder spelers kunnen ze weinig tot niks

 5. Martin Vrijland schreef:

  Wel grappig dat de man (lees DARPA) die zelf zwaar investeert in deze ontwikkelingen , zegt dat “we should be concerned about..”
  Dus moeten er regels komen…en guess who will make those rules? Sterker nog: we moeten ons brein met het internet verbinden zodat we met zijn alleen een superbrein kunnen vormen die voorkomt dat AI ons inhaalt. Dat we onze individualiteit daarmee prijsgeven is bijzaak. Het is buigen of barsten.

  • Martin Vrijland schreef:

   De sex- en game industrie zal de verleiding leveren

  • Martin Vrijland schreef:

   Let eens op de ‘gender’ van enkele “vrouwen” in deze video waarin de toekomst (lees: de toekomst waartoe we verleid worden) goed beschreven wordt:

   • ZandInOgen schreef:

    @Martin, iemand die je niet over het hoofd moet zien is Bilderberger Peter Thiel. Zelf mede gefinancierd door IN-Q-TEL (CIA) en mede financier van vele start-ups, hij bezit namens de elite zeker 50% van de blockchain waaronder vele crypto currencies zoals Ripple, ethereum. De blockchain is waar de elite ons wil hebben, alleen is daar om in Rockefeller termen te spreken een juiste crisis voor nodig.

    Koppel daar Alex Karp van Palantir aan vast en je hebt een bedrijf dat zich specialiseert in big data analyse software. Ook een interessante ontwikkeling is ACChain in China wat als een test lab wordt gebruikt door de elite, vandaar dat ik ook denk dat communisme/socialisme de blauw druk vormt van de ‘Novus Ordo Seclorum’

    Ten slotte zullen de bijbelse profetieën met name de anti-christ door AI vervult worden. Dat zagen we in Saoedi Arabie waar een AI-robot Sophia een STAATSBURGERSCHAP heeft verkregen. Dat houdt dus in dat ze als ‘rechtspersoon’ erkend wordt en wat dus in de nabije toekomst het RECHT heeft bedrijven (namens de elite) op te starten, als ooggetuige opgeroepen kan worden in een rechtbank..enz. Je ziet wat er aan de hand is we (de mensheid) wordt langzaamaan de markt cq. maatschappij uitgeprezen. Terugkomend op Sophia, denk maar niet dat dit het state-of-the-art model is wat nu te krijgen is. Alles wat aan het publiek getoond wordt loopt minimaal 20 jaar achter bij de ontwikkelingen in DUMBS.

    • ZandInOgen schreef:

     Of je gaat mee in de rat-race als mens door Androïde te worden of je prijst jezelf de markt uit en kun je thuis van je basisinkomen gaan genieten…

     PS: let op in de volgende scene hoe JFK op de achtergrond in beeld gebracht wordt, 10 dagen voor zijn dood op 22-11 (33):

     “The high office of the President has been used to foment a plot to destroy America’s freedom and before I leave this office, I must inform the citizens of their plight.”
     – Columbia University, November 12, 1963

     Als het constitutionele meest vrije natie ter wereld kapot gemaakt kan worden dan staat de cabal niets in de weg om hun agenda uit te rollen:

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten