Is de winst van Boris Johnson de voorbode voor Nexit? Mijn voorspelling voor Europa

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 14 december 2019 5 Comments

bron: sookenewsmirror.com

Met de klinkende overwinning van Boris Johnson lijkt het Verenigd Koninkrijk definitief uit de klauwen van de EU te kunnen ontsnappen. Wat is er dan over van mijn voorspelling dat de Brexit om een debacle uit zou lopen? Welnu, het was al een debacle, want Theresa May mocht de boel zo frustreren dat er voor Johnson eigenlijk alleen nog maar een uitgeknepen dure spons over bleef in de onderhandelingen met de EU. Hij werd hierdoor genoodzaakt een slechte deal te accepteren om een harde Brexit te voorkomen en het land richting verkiezingen te dwingen. Het frustratiewerk van May leidde daarnaast de gegarandeerde overwinning van Johnson in.

Het Britse parlement had BoJo’s strategie om er met een harde Brexit uit te gaan en gewoon niets te betalen afgelopen jaar al verworpen, dus nu had hij alleen nog maar de optie om er een zacht vertrek van te maken. Echter; hoe je het ook went of keert, het VK kan weer eigen beleid maken en de wetten en regels van Brussel niet langer door de strot geduwd krijgen, zoals dit bij ons gebeurt. Waarom het dan toch een debacle is? Omdat we er nog lang niet zijn en er vermoedelijk gedaan zal worden alsof het verlaten van de EU het VK tientallen miljarden gaat kosten. Dat is dan waarschijnlijk de prijs die het Britse volk dan gepresenteerd zal krijgen.

Het de verkiezingsoverwinning van Johnson geeft hoop voor partijen als de FvD (Forum voor Democratie) op een Nexit. Ik zeg u echter dat het gehele spel inclusief de Brexit volledig by design is. Het is van A tot Z geregisseerd. Nu zult u redeneren dat dit niet kan omdat er toch duidelijk een democratisch proces heeft plaatsgevonden in de het VK, waarbij het volk gewoon gesproken heeft. Wat denkt u als ik zeg dat het volk niet gesproken heeft, maar dat het resultaat van slimme propaganda gesproken heeft? Ook de winst van Donald Trump in de VS was het resultaat van de juiste slimme marketingstrategie. Het duidelijk frustreren van het volk op links en het duidelijk laten zien dat de mainstream politiek links is, gecombineerd met veel waarheid op rechts zorgt ervoor dat je mensen een bepaalde richting op drijft. Als je dan ook nog eens overduidelijk laat zien dat de media volledig op de hand van links zijn, jaag je dus velen naar rechts.

Nu valt te beredeneren dat Boris Johnson niet duidelijk rechts is, maar politici zijn als een kameleon en ze kunnen hun imago afstemmen op een gewenst geluid voor zoveel mogelijk verkiezingsresultaat. In principe wordt het verlaten van de EU als een rechts (anti-globalisering) gedachtegoed beschouwd.

Bedrijven als Cambridge Analytica hebben al laten zien hoe micro targetting via big-data-vergaring werkt en het wordt ook steeds duidelijker hoe social-media-legers worden ingezet door NGO’s (zoals Greenpeace en Extinction Rebellion hun activisten betalen) om de discussie op websites, blogs, vlogs, twitter, Facebook en Instagram te sturen. Alle big data gegevens van al die smart apparaten die iedereen dag in dag uit de gehele dag bij zich draagt, leveren een fijnmazig inzicht in de psychologische reacties op al die beïnvloeding. Wie heeft er nou tegenwoordig nog niet zo’n prachtige smartwatch die ook hartslag en bloeddruk in de gaten kan houden? Micro targetting houdt in dat je bijvoorbeeld weet welk tv of radioprogramma iemand kijkt of luistert en dan via de smartsensoren op computers, telefoons en smart watches exact kunt horen, zien en voelen hoe mensen daarop reageren.

U mag wat mij betreft ook geloven dat dit allemaal niet gebeurt en dat er alleen een sleepwet is om terrorisme te voorkomen, maar dat lijkt me enigszins naïef. Mijn stelling is dat verkiezingsuitslagen geen toeval zijn en dat ook de criticasters in de maatschappij op politiek niveau afgevangen worden bij het zorgvuldig opgebouwde merkt ‘rechts’ (Engels: right wing). Nu Johnson winst lijkt te hebben gepakt, zijn velen in jubelstemming en begint rechts nog optimistischer te worden. Ik herhaal het daarom nogmaals: een verschuiving naar rechts is de bedoeling.

Wat echter ook de bedoeling is, is dat dit merk uiteindelijk opgeblazen wordt. Daarvoor ligt er een economische tijdbom onder de economie. Brandon Smith van de website alt-market.com legt in dit artikel uit hoe die bom onder de economie er uitziet. Ook dit artikel laat zien dat we eigenlijk al in een recessie zitten, maar de media het doodzwijgen om de paniek uit te stellen tot het juiste moment. Wat is dan dat juiste moment? Dat juiste moment komt het liefst na grote winst van die rechtse politieke stromingen. En misschien moet dat proces zich nog even voortzetten.

Ik stel mij op het standpunt dat het anti-globaliseringssentiment en protectionisme van eigen land en economie (inclusief al het andere tot ‘rechts’ gestigmatiseerde gedachtegoed) tot een dusdanige grote groei in aanhang moet leiden, dat de klap voor dat gedachtegoed inslaat als een bom die alle ledematen van het rechts-gedachtegoed amputeert. Vandaar dat Robert Jensen nu in aanhang moet groeien, vandaar dat de FvD en Wilders in aanhang moeten groeien. Het wordt gepusht via de strategie van het frustreren van het volk en de reddende hand die rechts uitsteekt. Het merk rechts moet groot worden!

Ondertussen wordt het links gedachtegoed steeds meer geschoeid op anti-vrijemarktwerking en zit links nadrukkelijk in het kamp van de klimaat- en LHBTI hysterie. Daarbij zien we al radicale ideeën over heropvoedingskampen opduiken. Tegelijk zien we ook dat kinderen gigantische geïndoctrineerd worden in het onderwijs, maar ook via media en social media. Linkse indoctrinatie geschiedt openlijk en lijkt vooral de jongste generaties te targetten. Wie de jeugd heeft heeft immers de toekomst.

We gaan dus wat mij betreft nog een tijdje winst voor rechts zien. De mogelijkheid bestaat dat dit nog gerekt wordt tot een tweede verkiezingswinst van Donald Trump en dat tot die tijd ook de klok van de economische tijdbom nog even doortikt. Ondertussen kan de massa nog meer overspoeld worden met klimaatangst en kunnen er wellicht nog wat vervuilingsdossiers van grote multinationals op tafel komen. We gaan mogelijk ook nog een flinke valse vlag operatie zien die het links gedachtegoed bekrachtigt en rechts zwart moet maken. Dan, als rechts eenmaal zo groot gegroeid is dat de halve westerse wereld er achteraan hobbelt, wordt als definitieve nekslag, de economie opgeblazen en volgt een diepe recessie. Dat baant dan de weg voor een introductie van een dictatoriaal technocratisch en zelfs fascistisch regiem, waarbij iedereen die nog dat gevaarlijke oude protectionistische gedachtegoed aanhangt, klimaatontkenner is of de wereld heteroseksueel wil houden, zal moeten buigen of in de heropvoedingsklinieken wordt ondergebracht.

Is dat niet een beetje doemdenken Vrijland? Ik raad u aan mijn artikelen van de afgelopen weken nog eens goed te lezen om te ontdekken dat dit allemaal niet zo veel met doemdenken te maken heeft, maar vooral met het zien welke wetten en maatregelen, maar ook welke propaganda, er allemaal in stelling zijn gebracht. Zeg ik dan dat we helemaal geen enkele politieke stroming meer kunnen vertrouwen? Zeg ik dan dat het geen zin heeft om op rechts (dan wel links) te stemmen? Ik stel mij op het standpunt dat we getuige zijn van de uitrol van een masterscript en dat het links versus rechts krachtveld zorgvuldig en goed geregisseerd is opgebouwd. En inderdaad stel ik mij dus op het standpunt dat we niet meer in de politiek kunnen vertrouwen. Streef ik dan anarchisme na? Ben ik dan niet gewoon heel erg pessimistisch en negatief? Nee, ik streef ontwaking na en het, vanuit een helikopter view, anders naar de gehele wereld te gaan kijken. Het wakker worden dat door de nieuwe media (zoals Jensen.nl) wordt gepromoot is het wakker worden voor links gedachtegoed. Het wakker worden dat ik voorsta heeft te maken met een totale bewustwordingsshift. Ik stel me op het standpunt dat we met het meedoen aan de strijd links-rechts de batterij helpen op spanning te zetten.

Het ontladen van twee tegenpolen geschiedt middels een heftige vonk. Als de kabels eenmaal op de plus en minpolen aangesloten zijn, krijg je een gelijkstroom in een bepaalde richting. De heftige vonk die gaat komen is het crashen van de economie. In Europa voorzie ik al een tijdje dat Erdogan in het machtsvacuüm dat dan ontstaat zal stappen. Dat is eigenlijk al jaren voorbereid door de politici in Brussel, maar dat geschiedt in het geniep. Erdogan heeft al aangegeven dat hij gebrek aan echt leiderschap in Brussel ziet. “Europa heeft een serieuze leiderschapscrisis“, zei hij op 10 december.

bron: ahvalnews.com

Donald Trump zal mijns inziens de NAVO de rug toekeren, omdat hij vindt dat de Europese landen te weinig bijdragen en bovendien in zijn optiek zich nogal arrogant en ondankbaar gedragen. Dat schept vervolgens het militaire machtsvacuüm waar Erdogan gebruik van kan maken. Het enige wat nog ontbreekt is een definitief argument om Brussel over te nemen. Dat argument kan worden gevonden als de economie crasht. Daarbij moeten we wat mij betreft militair geweld niet uitsluiten, ofschoon sommigen zullen redeneren dat Turkije dat niet zomaar kan. Frankrijk is immers een kernwapenmogendheid. De mensen met die kritiek wil ik even wijzen op de Turkse Incirlik luchtmachtbasis waar de VS 50 kernkoppen heeft liggen. Weet u wie de sleutel van die basis heeft? Als Erdogan de Amerikanen van die basis af wil schoppen, is dat een fluitje van een cent. Bovendien heeft Turkije de kernwapenmogendheid Pakistan als partner in crime.

Alle Europese legers zijn geen partij voor Turkije als de VS haar handen eenmaal van ons continent aftrekt. Welnu, mijn verwachting is dat Trump de NAVO zal gaan verlaten. Of hij hier mee wacht tot na een verkiezingswinst of dat hij het juist als marketing stunt gebruikt om de volgende verkiezingen in te gaan als iemand die geen oorlogspresident is, zullen we moeten afwachten. Turkije heeft het tweede sterkste leger binnen de NAVO. Het land heeft inmiddels een behoorlijk volwassen militaire industrie opgebouwd en kan de meeste wapens op eigen bodem produceren. Er is staat zelfs al een vijfde generatie gevechtsvliegtuig (de TF-X) op de planning en Turkije kondigde drie dagen geleden aan de ontwikkeling van dit vliegtuig te willen versnellen. Saillant detail is dat het Britse Rolce Roys de motoren voor dit vliegtuig zal levert.

U begrijpt dat het wel nuttig is dat het Verenigd Koninkrijk geen onderdeel meer van de EU uitmaakt als de Britten de vliegtuigmotoren voor die aanstaande oorlog gaan leveren en Turkije met een Blitzkrieg Europa zal binnenvallen. Wist u trouwens dat Boris Johnson Ottomaanse voorouders heeft? Lees maar eens. Wie heeft dus eigenlijk de verkiezingen gewonnen in het VK?

Turkije liet deze week overigens al haar tanden zien, door te stellen dat het een militaire basis in Libië gaat vestigen. Dat land is door de NAVO in chaos gestort door het binnensturen van een proxy-leger en het opruimen van Khadaffi. Turkije neemt hier feitelijk gewoon het land met één opmerking in. De boodschap is duidelijk: we gaan er zitten en als jullie dwarsliggen sturen we troepen (zie hier voor meer achtergrondinformatie).

Nu kan ik me voorstellen dat u denkt: “Prima, als Erdogan orde op zaken komt stellen in Europa, hebben we tenminste een sterke arm die de links flauwekul lekker opruimt. Dan zullen we misschien wel met een islamitisch regiem te maken krijgen, maar dan zijn we in iedere geval van die LHBTI-onzin verlost en misschien ook wel van de klimaathysterie.” Ik denk dat diegenen wel eens teleurgesteld kunnen worden en zullen ontdekken dat Erdogan weinig aan dat proces zal veranderen. De islam zal dan misschien wel de boventoon voeren op Europees grondgebied, maar wat dacht u van dezelfde liberalisering van de islam als die we bij het christendom gezien hebben? Kortom, ook de islam zal zeer waarschijnlijk de LHBTI-agenda overnemen. In ieder geval zal het niet direct gedwarsboomd worden. Het herrijzende Ottomaanse rijk zal zich vermoedelijk niet te veel mengen in bestaande culturele karakteristieken en vermoedelijk ook de religieuze voorkeur van mensen met rust laten. Je hebt niets aan een sterk leider die zichzelf neerzet als een tiran.

Het herrijzende Ottomaanse rijk zal waarschijnlijk met technocratische oplossingen komen en ook de klimaatagenda zal waarschijnlijk gewoon uitgevoerd worden. Turkije heeft haar nationale crypto-munt al getest en de kans is groot dat Turkije dan ook een nieuw financieel stelsel in Europa zal introduceren, waarbij de schuldenberg die de Europese centrale bank gecreëerd heeft gereset wordt. (Lees hier de toelichting). Turkije zal dus feitelijk een links technocratisch communistische agenda in Europa uitrollen.

Stel ik nu in dit artikel dat de massa niet intelligent genoeg is om zaken te doorzien? Stel ik nu dat de massa simpelweg grootschalig bespeeld wordt en dat dit de uitkomst van verkiezingen bepaalt? Stel ik nu dat alles volledig aangestuurd wordt? Nee, ik licht wel toe hoe mensen via media, social media en big data op zeer fijnmazig niveau een bepaalde richting ingestuurd worden. In mijn boek licht ik dat uitgebreider toe en laat ik tevens zien dat er sprake is van een masterscript, waarin de overname van Europa door Turkije en ook een derde wereldoorlog op de planning staat. Het is wat mij betreft extreem belangrijk om te gaan doorzien op welk niveau en hoe massaal we bespeeld worden. Dat komt niet omdat we te dom zijn, dat komt door de programmering die we massaal van wieg tot graf ondergaan. We zijn wel degelijk slim en kunnen zaken wel degelijk doorzien. In het boek geef ik een korte samenvatting van elke laag van programmering, licht ik het masterscript toe en leg ik uit welke oplossing voorhanden ligt. Het is tijd! Tijd om dingen te doorzien. Of om met Xandernieuws te spreken: Iedereen zou het boek ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ moeten lezen!

 

uw boek

 

Bron linkvermeldingen: volkskrant.nl, alt-market.com, hurriyetdailynews.com, ahvalnews.com, theguardian.com, rt.com, theguardian.com

90 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. XanderN schreef:

  Net als jij schrijf ik al 10 jaar over de Turkse plannen om het Ottomaanse (wereld)rijk te herstellen, inclusief het inlijven van (delen van) Europa (op de Balkan is dat feitelijk sluipend al begonnen, met Turks geld wordt de ene na de andere moskee uit de grond gestampt). Wat een Turkse invasie ook zou kunnen uitlokken is juist wanneer rechts aan de macht is, en er harde maatregelen zouden worden genomen tegen de miljoenen nieuwe migranten die de komende jaren hierheen worden gehaald. Stel dat die voor zoveel problemen zorgen dat ze in kampen worden opgesloten, dan is het goed denkbaar dat de Turken ze zullen komen ‘bevrijden’, daarbij geholpen door de hier al wonende en opererende ‘Grijze Wolven’, en natuurlijk linkse Antifa ‘verzets’groepen. Maar jouw scenario klinkt zeker zo plausibel.

  Enkele jaren geleden waarschuwde de Duitse veiligheidsdienst dat Turkije al heel lang in het diepste geheim aan eigen kernwapens werkt (mogelijk in samenwerking met Pakistan en/of Iran). Dus zelfs al zouden die 50 op Incirlik door de Amerikanen worden weggehaald, dan kan Erdogan als een konijn uit de hoge hoed plotseling een eigen kernwapenarsenaal presenteren.

  Tijdens de onderhandelingen tussen de EU en Turkije over de Syrische vluchtelingen gaven grote Amerikaanse media Erdogan de bijnaam ‘prins van Europa’, omdat de EU hem op bijna alle punten zijn zin gaf. Erdogan zelf verklaarde dit een volkomen logische titel te vinden, vermoedelijk omdat hij op zeker moment in de niet al te verre toekomst letterlijk die ‘prins’ zal worden. Al zal zijn titel natuurlijk ‘Kalief’ worden, want ‘s werelds allerhoogste moslimleiders hebben al verklaard dat hij dat is en straks over de hele moslimwereld zal heersen (behalve Saudi Arabië, dat zal zich verzetten maar met Turkse en/of Iraanse kernwapens worden vernietigd, denk ik).

  Er zijn nog wel wat wildcards, zoals Rusland. De Russen en Turken lijken nu op diverse vlakken samen te werken, maar vrienden zullen ze nooit worden. Ze vochten al diverse bloederige oorlogen met elkaar uit. Ik denk dat zodra de Turken Oost Europa binnenvallen en de Balkan innemen, ze daar in Moskou niet blij mee zullen zijn en niet gaan zitten afwachten.

  Andere wildcard is Israël, met minimaal 80, maar volgens andere schattingen 200 kernbommen. Hoe gaan ze daar reageren op de aanstaande Turkse veroveringstocht door het Midden Oosten, de Kaukasus, Noord Afrika en Europa? Erdogan heeft al talloze malen beloofd Jeruzalem en Palestina te zullen ‘bevrijden’. Frankrijk zal dan wellicht geen kernwapens durven te gebruiken om zich te verdedigen, maar Israël denk ik wel. En dan zitten we heel dicht bij de ontknoping van het geplande scenario naar WO-3 en ‘Armageddon’.

  • Martin Vrijland schreef:

   Toen ik dit artikel schreef bedacht ik me de optie dat rechts ook wel eens in het zadel zou kunnen worden geholpen en dat datgene gebeurt wat jij beschrijft. Beide scenario’s lijken me plausibel. Feitelijk is het script over zowel links als rechts mogelijk. De uitkost zal hetzelfde zijn.

   Voor het scenario waarbij rechts wint in de VS (waarbij Trump dus nog even blijft zitten) is ook wel iets te zeggen. Trump kan dan samen met Israël optrekken tegen de nieuwe Islamitische grootmacht. Ik denk echter dat links al te diep in het Brusselse bolwerk zit om daar nog iets aan te kunnen doen.

   Op dit moment denk ik toch dat het scenario door mij geschetst met betrekking tot de EU het meest in de lijn der verwachting ligt omdat we aan de vooravond van een financiële crisis staan.

   In de VS kan dat natuurlijk ook met een door Trump uitgeroepen martial law opgevangen worden. Amerika moet volgens het masterscript per definitie aan het handje van Israël blijven lopen. Die laatste wereldoorlog zal immers (volgens masterscript) gaan tussen de islamitische wereld en de restanten van het zionisme ( en zal draaien om Jeruzalem).

   Ik hou het vooralsnog op het in het artikel geschetste scenario.

 2. marcos schreef:

  Ik denk niet dat kernwapens de machtverhoudingen zullen bepalen, maar dat we zoals met elke grote oorlog te maken krijgen met een tecnologische sprong. Wellicht is deze derde wereldoorlog reeds begonnen met bijvoorbeeld kinetic space weapons zoals bijvoorbeeld de vele explosies in chemische opslagplaatsen zoals in inianjin, de twin towers, de vreemde patronen in de bosbranden, extreme stormen en ander weerpatronen, Dit aangevuld met andere wapens zoals de financiele instrumenten zoals derivsten om landen in een financieel economische chaos te storten, zoals Griekenland, en Venezuela.of de vreemde uitval vam electriciteits netten zoals in Brazilie, Argetinie tefgelijkertijd.

 3. Zonnetje schreef:

  Het is zeker wel mogelijk dat Turkije Europa binnenvalt.
  Dit is niet om de islam te verspreiden! Als je een systeem lees Europa wil verstoren kun je interne en externe factoren gebruiken. Interne zijn migratie en afbreking van waarden in een samenleving. Extern dus een buitenlandse inval. Beiden zijn ideaal voor de instorting van het systeem. Als Turkije al binnenvalt is dit in opdracht van …
  Er zijn zoveel landen in het midden-oosten die Turkije zou kunnen aanvallen zeker als je een echt moslimland pretendeert te zijn. Er zijn mensen die stellen dat de leiding van Turkije geen echte Islamitische achtergrond heeft. Er is een Turkse schrijven die hierover schreef vermoord. Tja, wie plant dit? ??? De eventuele terugtrekking van Trump uit de navo hoort bij het script.
  Het is allemaal al uitgedacht. Het gaat ze waarschijnlijk nog te langzaam. Ach ze plannen dit al generaties lang, eeuwen lang.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten