Janet Ossebaard, Lange Frans, Jensen, Micha Kat, Sven Hulleman, Willem Engel, de giftige dubbelrol van gecontroleerde oppositie (deel 2)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 12 augustus 2020 50 Comments

bron: news1.news

Janet Ossebaard, Lange Frans, Jensen, Micha Kat, Sven Hulleman, Willem Engel, allen zeggen zij hele goede en onthullende dingen, maar helaas is het juist nu zo belangrijk om de vermenging van die goede dingen met nonsense aan te kaarten. Eerder deed ik dat al in deel 1 van dit artikel.

Het is extreem belangrijk, omdat straks anders het vervuilde badwater weggeworpen wordt en u weet wat de betekenis van het gezegde “het kind met het badwater weggooien” is. Je gooit dan datgene wat goed is weg, omdat je het afrekent op het slechte. En dat is precies wat er aan staat te komen als we dit niet vroegtijdig stoppen.

Ik ga nog een stap verder en stel dat de gecontroleerde oppositie juist zoveel ‘goed’ naar buiten brengt (in de vorm van het ontmaskeren van heel veel kwaad), zodat straks al dat ontmaskerde kwaad besmet is met het vervuilde badwater. Anders gezegd:

De gecontroleerde oppositie laat u al het ontmaskerde kwaad in de wereld zien, maar vermengt dit met nonsense, zodat straks al dat kwaad in de wereld ook kan worden afgedaan als nonsense.

Het eindresultaat is dan niet alleen dat al dat ontmaskerde kwaad weer ongestraft voort kan woekeren, maar tevens dat iedereen die nog kritiek durft te leveren om de mainstream geschiedenis, op de mainstream media, op de mainstream wetenschap of op de mainstream politiek, geschaard zal worden onder die groep die nu zo duidelijk gedefinieerd werd door die gecontroleerde oppositie.

Die mensen krijgen dan voortaan het duidelijk stigma ‘complotdenker’ opgeplakt. Het mag niet de verbazing wekken als dat dan tot psychologische aandoening zal worden aangemerkt en voor een psychologische aandoening kan onder de op 1 januari 2020 in werking getreden wet dan mogelijk verplichte geestelijke gezondheidszorg worden opgelegd (wet verplichte GGZ).

Het is dus extreem belangrijk om de kwalijke rol van gecontroleerde oppositie te ontmaskeren, omdat zij juist al die geweldige ontmaskeringen doen, maar het omringen met vervuild badwater.

Als je de Janet Ossebaard serie Fall Cabal kijkt, dan kun je niets anders dan zeggen dat daarin onmiskenbaar veel waarheden zitten. Net zoals er in de podcasts van Lange Frans of van Sven Hulleman heel veel niet te miskennen waarheden zitten. De gruwelijke misstanden die aangekaart worden zijn vaak duidelijk met bewijzen omkleed. Wat we echter zien is dat al die onthullingen gekoppeld worden aan Donald Trump, Q en aan (vaak moeilijk te herkennen) desinfo. En dat is precies de taak van gecontroleerde oppositie en dat maakt het juist zo kwalijk.

De reden dat al deze onthullende (meestal onmiskenbare) waarheid nu zo gepusht wordt door zoveel verschillende kanalen, is omdat het wereldwijd voor de gehele wereldbevolking duidelijk moet worden:

Iedereen moet en zal weten wat de misstanden in de wereld zijn, maar tegelijk moet iedereen weten dat dit aan het merk Trump en Q gekoppeld zit. Zo zorg je ervoor dat straks het waarheidskind met het Q/Trump-badwater kan worden weggegooid. Zo zorg je ervoor dat de waarheid kan worden afgeserveerd met het stigma ‘complotgekken’.

Er moeten zoveel mogelijk mensen in de vangnetten van de gecontroleerde oppositie vloot gehesen worden. Die mensen hijs je allemaal aan boord van de schepen met het grote logo Q op de boeg. Iedereen moet weten waarvoor dat merk staat! Niemand mag weten dat zij waarheid vermengd hebben met (bewust ingebouwde) desinfo. Vervolgens breng je die vloot tot zinken met een schandaal en kun je de drenkelingen met een nat pak uit de zee vissen om ze naar de heropvoedingskampen te sturen. Ziet u de kwalijke en gevaarlijke rol van gecontroleerde oppositie?

Feitelijk heeft Janet Ossebaard er al voor gezorgd dat al die onthullende waarheid zichtbaar vervuild is. Dat is extreem kwalijk, omdat daarmee bijvoorbeeld het ontmaskerde kindermisbruik of de ontmaskerde geschiedsvervalsing afgeserveerd kan worden als onderdeel van de “complotdenkers kolder”. Vandaar dat iedereen die Janet Ossebaard en Q promoot mijns inziens heel kwalijk bezig is. Zij zorgen er feitelijk voor dat al dat kwaad straks kan blijven bestaan, omdat “het kind met het badwater weggegooid” zal worden. (Lees verder onder deze bizarre tweet)

Waarom is de Fall Cabal serie van Janet Ossebaard zo vervuild? Om te beginnen, maakt zij zich (en daarmee het opgebouwde merk ‘complotdenkers’) feitelijk al belachelijk met haar graancirkel ideeën, maar bovenal komt ze in de laatst video (zie onderaan) uit de Fall Cabal reeks met zulke bizarre ideeën (wederom vermengd met stukjes waarheid), dat het eigenlijk al einde oefening is. In deze video stelt zij dat John F. Kennedy junior zijn eigen dood in scene gezet heeft en achter de Q drops zit (Q drops zijn de stukjes informatie die steeds online verschijnen).

De massa wordt op zeer hoogniveau met een soort Dan Brown Da Vinci Code speurtocht zoet gehouden (waarin Trump het spel meespeelt) en het einddoel is dat waarheid vermengd met kolder zal leiden tot het koppelen van iedereen die kritisch denkt aan het zo duidelijk geprofileerde merk ‘complotdenkers’. Ben je dan in de toekomst nog op enigerlei wijze kritisch op dat wat de staat en de staatsmedia je vertelt, dan heb je de nieuwe geestesziekte genaamd ‘complotdenker’ en moet je behandeld worden.

De gecontroleerde oppositie heeft als taak kritisch denken te stigmatiseren tot de geestesziekte ‘complotdenken’ om die groep straks verplichte “geestelijke gezondheidszorg” (of medicatie) op te kunnen leggen. Zeer kwalijk!

Bron linkvermeldingen: encyclo.nl

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
219 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (50)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Jort Kelder = Sven-Ake Hulleman = Mark Rutte?

  Ja, Jort Kelder is dikke vrienden met Sven Hulleman. Hij spreekt hier vrijuit over in meerdere interviews. Het is dus opzich opmerkelijk dat Jort Kelder op Terschelling rondwandelt met Mark Rutte. Ook vriendjes dus? Bewijs gecontroleerde oppositie? Het riekt er sterk naar!

  https://www.telegraaf.nl/entertainment/1019696462/mark-rutte-gespot-op-terschelling-met-jort-kelder

  • Martin Vrijland schreef:

   Telegraaf artikel Updated Gisteren, 13:47 Gisteren, 13:19 in ENTERTAINMENT

   Muziekverslaafde en Feyenoord-fan Bert-Jan Westerink deed een wel heel bijzondere ’vondst’ toen hij maandagavond op het strand van Terschelling liep. Kwam hij daar niemand minder dan onze eigen premier Mark Rutte en diens goede vriend Jort Kelder tegen.

   Daar moest natuurlijk even een foto van gemaakt worden – rekening houdend met de anderhalve meter – die dan ook wordt gedeeld op Twitter en Instagram. Het leidt tot overwegend enthousiaste reacties, de oranje All Stars van onze minister-president worden gewaardeerd en een andere volger hoopt dat Rutte daar op het eiland dan ook goed uitrust.

   Jort Kelder heeft al een aantal jaar een huis in de duinen op Terschelling, waarvan alleen de bad- en slaapkamers ommuurd zijn.

   • Martin Vrijland schreef:

    “Goede vriend” of partner? Even los van de vraag of dit een soort coming out van een relatie met Jort Kelder is, is het duidelijk dat de twee samen op Terschelling vertoeven en dus is de link Kelder-Hulleman-Rutte onmiskenbaar. Gecontroleerde oppositie bestaat niet? Think again.

    Een screenshot bewijs (voor het geval de Telegraaf de tekst snel aanpast)

    “Rutte en diens goede vriend Jort Kelder”

    https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/08/mark-rutte-gespot-met-jort-kelder.png

    https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/08/jort-kelder-en-mark-rutte.png

   • Martin Vrijland schreef:

    Op 15 augustus de “dag van de verbinding” wordt iedereen aan de gecontroleerde oppositie gebonden. U ziet hoe de lijntjes lopen: Sven Hulleman, Jeroen Pols (Viruswaanzin)…enz. = Jort Kelder = Mark Rutte

    https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/08/15-augustus-de-dag-van-verbinding.png

 2. Martin Vrijland schreef:

  It’s a big controlled club…and you are in it:

  Zie hier: https://youtu.be/lClLbIUqWmk?t=659

 3. Zonnetje schreef:

  Ik zie in de flyer van de ‘ dag van de verbinding’ dat het kabinet moet aftreden, als tekst. Daarmee wordt bedoeld het kabinet Rutte in plaats van dat er staat dat de regering moet aftreden. Regering is zie grondwet art.42 lid 1 omvat de ministers EN de koning!!! Door het woord kabinet te gebruiken wordt getracht de koning die wetenschap heeft,goedkeuring geeft en medeverantwoordelijk is voor het beleid in Nederland in de luwte te plaatsen, ten onrechte immers nogmaals de regering omvat de ministers EN de koning. Het is niet toevallig dat de koning nooit iets zegt en zich op de de achtergrond houdt. Dit is bedoeld opdat de ministers de kwade pier toegeschoven kunnen worden en de koning zogenaamd kan doen alsof hij er geen deel van uitmaakt. Een soort toneelspelletje van ‘ good cop’ de koning en de ministers de ‘ black cops’. Psychologisch wordt hiermee de koning gekoppeld, geassocieerd, NLP, met het ‘ goede’. Kwalijk want koning en de ministers zijn een! Temeer omdat de ministers komen en gaan en de koning niet zo gemakkelijk omdat hij, zijn voorouders, zijn functie en positie in de grondwet veilig heeft gesteld. Oh wat ondemocratisch en uitgekiend.

  Is mij niet duidelijk waar er precies wordt gedemonstreerd in Den Haag. Het beste zou zijn bij de woning/paleis van de koning. Maar ja dat zal natuurlijk niet worden toegestaan. Het moet namelijk een demonstratie zijn naar de vorm (schijn) en niet naar de essentie.

  Tijd dat het volk de regering, de ministers EN de koning, dringend verzoekt hun functies neer te leggen en ter beschikking te stellen aan het volk. Het is de regering die regeert bij gratie van het volk en het volk kan dus anderszins besluiten op elk moment.

  Nogmaals teken de petitie van martin en doe eens echt iets met je leven wat invloed heeft op je leven en historische waarde heeft.

 4. Lutje schreef:

  Sven profileert zich al jaren heeft zich al opgedrongen aan de Vrije Mens beweging met zijn juridisch expertIlse. Deed zoals verwacht toen best goede dingen. Maar Een man zo duidelijk gelieerd aan de gevestigde orde met aardappel in keel, dat riep bij mij meteen weerstand op. Nu begint zijn opdracht duidelijk te worden door zich nu met Lange Frans bezig te houden. Lange Frans die net iets te veel publiciteit krijgt. Lange Frans lijkt mij, gezien zijn verleden chantabel te zijn maar is lid van het artiesten/acteurs-gilde en dus per definitie niet te vertrouwen

  We weten allemaal dat Jort de soufleur/manager is van veel debatten en opinie en zijn relatie met Rutte gaat terug naar de JOVD.

  https://cortexsystem.nl/thumbnail.php?image=/mnt/cortexsystem.nl/full/2017/May/03/Wed-03-May-2017-15-29-01-17233-1493825341.JPG&type=medium

  https://www.npo3fm.nl/images/archief/go.3fm.nl/2017-02/11280_jort-en-mark.png

  • Martin Vrijland schreef:

   Volgens mij zijn Mark en Jort iets meer dan alleen “goede vrienden”.. al die zogenaamde relaties met dames die we in de bladen zien, zijn vermoedelijk hun coverup, maar dat is natuurlijk een complottheorie 😉

   • Lutje schreef:

    Niet aan beginnen Martin :-). Maar hoe het ook zit. Dit zijn 2 uiterst gevaarlijke mensen.

    Over Rutte heb ik in verleden al wat Info verzameld wellicht handig in deze context. Opmerkelijk dat zijn moeder, tante en oom (Dilling familie) met Een Rutte Zijn getrouwd. Vraag: Is de oom van Mark, Antonie Diiling met de halfzus van Mark getrouwd?? Dus trouwde deze man met zijn nichtje….. Indien dit het geval is Geen wonder dat Mark zo geheimzinnig doet over zijn privé. Oh nee complottheorie..

    Markt Rutte
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Mark_Rutte

    14-02-1967

    Na Balkenende weer een gladjakker, een mooiprater. Dit keer meer in lijn met andere regeringsleiders. Kinderloos en een afwijkende/ontbrekende seksuele relatie.
    Kan dit soort mensen het volk vertegenwoordigen – nee – maar dat is natuurlijk precies de bedoeling
    Ze vertegenwoordigen het volk ook niet maar de staat en moeten in toenemende mate vreemd beleid vertegenwoordigen – en dan zit een geweten of empathie ook niet in de weg.

    Gymnasium – Den Haag
    Geschiedenis – Leiden
    Voorzitter JOVD – (vrindje van Jort Kelder)
    1992-1997 … bij Unilever
    1997-2002 HR directeur bij onderdelen van unilever – hoe dan?
    2002-2004 staatsecretaris sociale zaken
    2004- 2007 – ministerie van onderwijs
    2006 VVD campagneleider voor gemeenteraad Den Haag Daarna lijsttrekker.
    2010- tot heden Minister President

    Net als andere hooggeplaatsten, doorgaat Rutte een bizar stijl carrièrepad (Niet realistisch)

    Achtergrond
    Zoon van Isaac Rutte
    1e vrouw van zijn vader overlijd in jappenkamp -> indie connectie
    Vader trouwt met zus van 1e vrouw (familienaam – Dilling?) vreemd
    Vader was vertegenwoordiger (importeur) van een handelsonderneming in Nederlands-Indië en later (in Nederland) directeur. geen bedrijfsnaam?
    Moeder is dochter van opzichter Arcadis (heidemij) en werkte teven daar als secretaresse. (– mogelijk directe connectie met Koningshuis)
    Eind jaren tachtig verloor Mark Rutte kort na elkaar zijn vader en een broer, die aan aids leed.[6] ( in de familie?)

    Van zijn moeders zijde
    VII.10 Klaas Dilling, opzichter Heidemij, geboren op 21-2-1881 te Kropswolde, zoon van Anthonie Dilling (zie VI.8) en Grietje Visser.
    Gehuwd op 31-10-1907 te Hardenberg met Johanna Fredrika Heetderks van Munster, geboren op 28-6-1888 te Collendoorn, overleden op 27-3-1961 te Den Haag, dochter van Antooni Arnoldus Heetderks van Munster, steenfabrikant, hoofd der school, en Petronella Hermanna van den Nulft.
    Huwelijk ontbonden door echtscheiding Rotterdam 20-4-1931.
    In 1914 schreef Klaas Dilling, inspecteur van de Heidemaatschappij een boek: “De Peelstreek, een Nederlands gebied voor landverhuizing en voedselproductie”. Uit dit huwelijk:
    1. Anthonie Arnold Dilling, geboren op 31-5-1908, overleden op 20-7-1963 te Lochem.
    Gehuwd met M. Rutte !!!!!!!(http://www.homanfree.nl/Dilling/dil2/dil2.htm).
    2. Petronella Hermanna Dilling, geboren op 17-3-1910 te Assen, overleden op 20-7-1945.
    Gehuwd op 19-11-1931 te Djakarta, Indonesie met Izaac Rutte, koopman-importeur, geboren op 5-10-1909 te Rotterdam, overleden op 22-4-1988 te Den Haag, zoon van Isaac Johannes Rutte, kantoorbediende, en Dirkje Cornelia Tekker.
    Hij hertrouwt met Hermina Cornelia Dilling.
    3. Hermina Cornelia Dilling, geboren op 13-11-1923 te Zutphen.
    Gehuwd op 15-8-1946 te Den Haag met Izaac Rutte, koopman-importeur, geboren op 5-10-1909 te Rotterdam, overleden op 22-4-1988 te Den Haag, zoon van Isaac Johannes Rutte, kantoorbediende, en Dirkje Cornelia Tekker.
    Hij is weduwnaar van Petronella Hermanna Dilling

    De carriere van Dilling is vreemd en waarschijnlijk opgepoetst
    http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13818:opa-van-mark-rutte-was-oliemannetje-van-nsb&catid=53:blijvend-actueel&Itemid=71

    http://www.homanfree.nl/Dilling/dil2/dil2.htm
    Opmerkelijk uit deze bron is dat Alle kinderen van Dilling met een Rutte zijn getrouwd.
    Is deze M. Rutte Marijke, de halfzus van Mark Rutte???!!!

    Mark weet zijn prive leven verborgen te houden – iets te goed verborgen

 5. Martin Vrijland schreef:

  Rapper Lange Frans, Janet Ossebaard en haar mes en de rappersoorlog (PsyOP/hoax?)…is daar het aanstaande schandaal te vinden?

  Waar komt die zogenaamde rappers vete toch ineens vandaan? Het laat zich raden..niets in dit land geschiedt spontaan.

  https://www.ad.nl/binnenland/vete-in-drillrapwereld-eist-opnieuw-dodelijk-slachtoffer-helaas-heb-je-het-niet-gehaald-soldaat~a099f638/

  • Lutje schreef:

   Wat mij opvalt is de term ‘Soldaat’. Doet me denken aan Motorbendes. Als er een militaire rangorde is, wordt dit m.i. Ook aangestuurd door mivd/aivd. Rangen, standen, compartimenten, Chain of command en hersenloze volgers

  • ClairVoyance schreef:

   mbt de “drillrap- ruzie”
   Probleem-Reactie-Oplossing in Scheveningen.
   Het leger inzetten en preventief fouilleren om veiligheid te waarborgen, want de overlast loopt de spuigaten uit. “Dat komt door al die verschillende culturen”,”de hitte” “bezuinigingen bij de politie” etc.

   En (2de video)er was een reddingsactie “met grote inzet hulpdiensten” en eindelijk eens een keer met echte beelden van de drenkeling,dus het is geen nep nieuws dat het tegenwoordig gevaarlijker is dan ooit om te gaan zwemmen in zee. Het zou eigenlijk verboden moeten worden, of entree betalen om de kosten van de hulpdiensten te kunnen blijven betalen. Ik denk zelf dat toegangspoortjes met scan een mooie oplossing kan zijn. Dus inzet leger bij strandopgangen, toegangspoortjes en Corona paspoort. kijk en huiver en denk mee over wat een oplossing kan zijn.
   Bij Bloemendaal waren overigens maar liefst 480 reddingen op 1 dag! (Dat was weer in een ander filmpje van de Telegraaf) Helaas zijn er nog geen beelden van een drenkeling opgedoken.
   https://www.youtube.com/watch?v=fwfpWIZQ1-I

 6. Analyze schreef:

  tsja dit is wat er gebeurd als je een land laat lijden door sycofanten, sociopaten, bruinwerkers ea discutabel tuig.

 7. Martin Vrijland schreef:

  Maar Karel van Wolferen is toch wel oprecht? Ja hoor…hij heeft een prachtige nieuw magazine in gedachte en zoekt nog onderzoekers en cartoonisten. Ik weet niet wie het logo van zijn nieuwe magazine ontworpen heeft, maar de uil van Minerva is toch wel erg prominent aanwezig.

  Karel belde mij onlangs nog om mij vooral te laten weten dat ik de alternatieve media niet zo af moest zeiken..nou goed..Karel, misschien heb ik in mijn artikelen reeks toch wel redelijk aangetoond waarom ik ze “afzeik”. Bedankt dat je mijn boek besteld en gelezen hebt..kun je mooi vangnetje spelen.

  Minerva dus…waar doet ons dat aan denken? Iets met Leiden?

  https://www.youtube.com/watch?v=rfhXzO3Hio0

  https://www.gezondverstand.eu/wp-content/uploads/2019/08/GezondVerstandVoorplaat-1.png

  • ZandInOgen schreef:

   van wolferen is duidelijk bezig met co-opteren, waar was meneer in zijn nrc periode? Journalistiek nog zo’n cover voor de usual suspects, geef nou gewoon toe karel je werkt voor de dienst.

  • Camera 2 schreef:

   Karel van Wolferen kost te veel wc verfrisser, z’n verhalen stinken een uur in de rondte en hij houdt ervan om
   met cartoons te communiceren…beeldspraak

   • Martin Vrijland schreef:

    Nou ja, hij leest vooral hier op de site mee en heeft mijn boek gelezen, dus kan alle onderwerpen naar zich toetrekken.
    Maar ja de lezer laat zich misschien toch wel enigszins graag afvangen naar nieuwe kanalen of YouTube filmpjes, want we moeten het nog een keer van een ander horen…niet beseffende hoe de vangnetstrategen werken.

  • hel forever schreef:

   en hij was in 1990 aanwezig op de bilderberg conferentie

   • Melvin Bevers schreef:

    Ik zat toevallig gisteren die video te kijken en ik vond het al zo’n te wel geïnformeerd persoon. Het verhaal van op z’n 19e vertrokken met een dubbeltje naar ‘t buitenland en nu miljonair zijn in z’n giga bibliotheek was ook al zo’n vreemd verhaal. Waar heb je gevonden dat deze meneer van Wolferen hier is geweest? ?

 8. Lydia Roosje schreef:

  “Die mensen krijgen dan voortaan het duidelijk stigma ‘complotdenker’ opgeplakt. Het mag niet de verbazing wekken als dat dan tot psychologische aandoening zal worden aangemerkt en voor een psychologische aandoening kan onder de op 1 januari 2020 in werking getreden wet dan mogelijk verplichte geestelijke gezondheidszorg worden opgelegd (wet verplichte GGZ).”
  Bovenstaande is al jaren voorbereid door “wetenschappers” als Jan Willem van Prooijen die met zijn “wetenschappelijk onderzoek” heeft “aangetoond” dat complotdenkers labiel, achterdochtig en zelfs paranoïde zijn.
  Eén van zijn presentaties begint met de zinsnede: ‘We hebben in ons onderzoek naar complotdenkers buiten beschouwing gelaten of de complottheorieën waar of onwaar zijn.” Waarmee het hele onderzoek meteen waardeloos is, of erger: onderdeel van controlled opposition. Want die waarheid is immers nu net de crux van dit alles.

 9. Martin Vrijland schreef:

  Het grootste probleem is dat wanneer mensen toe moeten geven op zeer intelligent niveau bespeeld te zijn en dus toe moeten geven dat gecontroleerde oppositie bestaat, je dus eigenlijk toe moet geven dat je er in getrapt bent. Dan moet je dus eigenlijk je eigen falen toegeven en daar zijn we nooit zo goed in.

  Nou ik kan u vertellen: was het niet dat ik hierin gezogen ben doordat ik zwaar aangevallen ben en alles kwijt geraakt ben, dan was ik vermoedelijk eerder gestopt en had ik dit alles niet ontdekt. Het is een hele diepe doch geraffineerde slangenkuil die niet makkelijk te doorzien is. Het heeft bij mij ook even geduurd, maar de waarheid is soms harder dan we willen zien.

 10. bertusjanssen schreef:

  Ik lees net op vk.com dat er ,op 18 september , een wereldwijde lockdown begint .

 11. Jur1995 schreef:

  Op dit moment is mijn stelling dan ook zo ongeveer de volgende:

  Wat nou als alles waarop de Roverheid dit ‘corona’ beleid baseert totaal niet klopt en dat ook de (standaard?) gevolgde germ theory van Pasteur (fraudeur?) niet klopt, maar dat de terrain theory en de exosomen theorie wel klopt?

  Daarnaast is het goed mogelijk dat 5G niet per se het coronavirus ‘veroorzaakt’, maar wel dat er door middel van 5G (vanaf een bepaalde frequentie? / pulsen?) exosomen in het lichaam worden gevormd en dat er (met een waardeloze) PCR test dan wordt gesteld dat je ‘besmet’ bent, terwijl je ook nog eens door een ander virus dan COVID-19 ‘besmet’ zou kunnen zijn.

  Ook moeten we niet vergeten dat er meerdere soorten ‘virussen’ / exosomen in je lichaam tegelijkertijd actief zouden kunnen zijn.

  Wat ik heb begrepen is dat deze exosomen worden gevormd als gevolg van schade aan cellen, waarbij deze exosomen proberen de schade op te ruimen als een soort schoonmaakmechanisme. En hoe meer cellen beschadigd zijn, hoe meer exosomen er nodig zouden moeten zijn. En als de schade aan de cellen te groot is en/of de giftige stoffen teveel voor je worden, dan zou je ziek kunnen worden. Maar dat is wat ik nu zo ongeveer denk.

  Ik denk dat het vaccin veel giftiger is voor je lichaam dan ‘het virus’. En zelfs al ga je niet dood aan het vaccin, dan nog speculeer ik dat het vaccin mensen massaal onvruchtbaar zou kunnen maken of je tenminste minder vruchtbaar zou kunnen maken. Waarom speculeer ik dit? Omdat Bill Gates het al langer heeft over populatie controle (depopulatie). Ik weet al lang dat AstraZeneca een bedrijf is met een waslijst aan zaken. Dus uiteraard vertrouw ik dat bedrijf ook NIET. En die griezel Hugo de Jonge tekent DAAR een deal mee?! Er wordt beweerd dat het normaal tot wel 10 jaar kan duren voordat een vaccin op de markt zou komen, (als het al getest is op ook de lange termijn gevolgen / bijwerkingen). Het is overduidelijk dat ze vandaag de dag haast hebben en dat maakt het extra verdacht. Volgens mij geven ze GEEN FUCK om de (eventuele) schade voor de gezondheid. Maar ja, als er een patent op zit en nieuw is dan boeit dat ineens niet meer. Bij een patentloos middel als hydroxychloroquine wel… Voor mij een erg duidelijke aanwijzing voor financiële belangen. Niks gezondheid. Bill Gates zou zich ook al hebben ingedekt tegen schadeclaims vanwege het vaccin. En zo zijn er dus meerdere red flags naar mijn mening. Dit nog losstaand van mogelijke DNA veranderende vaccins.

  Vanuit dit standpunt gezien slaat het naar mijn mening dan ook nergens op als men ook nog GEDWONGEN in een coronaquarantaine moet gaan, omdat een PCR test zou hebben aangetoond dat je ‘besmet’ zou zijn met ‘COVID-19’, zelfs als je helemaal geen last hebt van symptomen en je je ook niet ziek voelt. Hoe ziek is het dan dat er zelfs al zou kunnen worden gesproken over een celstraf en enorme geldboetes?

  Ongelooflijk! Maximale straffen coronaquarantaine zijn ongekend hoog: tot vier jaar cel of 87.000 euro boete
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/ongelooflijk-maximale-straffen-coronaquarantaine-zijn-ongekend-hoog-tot-vier-jaar-cel-of-87-000-euro-boete/

  Uiteraard hoop ik dat dit bericht (zie de link naar de dagelijkse standaard) onzin is, maar de gekte regeert, dus daarom kan ik er niet te licht over denken…

  Hugocaust over quarantaine: “We moeten het verplichtender vormgeven.”
  https://commonsensetv.nl/hugocaust-verplichte-quarantaine-voor-mensen-die-mogelijk-besmet-zijn/

  Dit maakt mij enorm boos en ondertussen gewoon depressief. Zeker nu ik enorm veel onderbouwingen heb gevonden en geplaatst over deze rotzooi.

  • marcos schreef:

   Aanvullend op bovenstaande nog 2 gedachtes:

   1) Misschien is het Russische vaccin wel een placebo bij een niet bestaande aandoening. Derhalve wordt iedereen weer beter waardoor er acceptatie gevormd wordt om het andere vaccin uit te rollen?

   2) De COVID maatregelen waar ik woon (NZ) worden regelmatig overtreden omdat surveillance niet werkt. Zo ontsnappen er mensen uit de verplichte quarantaine en circuleren er fotos waarbij de surveillance personeel slaapt en PPE niet gedragen wordt. De media spring hierop in en verwijt de regering een slappe uitvoerder te zijn. Hier zie je dus hoe de media de perceptie managed en waarbij de overheid dus binnenkort strengere maatregelen gaat introduceren omdat zogenaamd de bevolking hierom vraagt. De bevolking dus zogenaamd vertegenwoordigd door de media. Je gaat het pas zien als je het begrijpt.

  • Jos De Jong schreef:

   https://uncoverdc.com/2020/04/07/was-the-covid-19-test-meant-to-detect-a-virus/?s=09

   Ik weet niet of dit een repost is,
   Maar lees dit even aandachtig door.
   Over de PCR test.

 12. ClairVoyance schreef:

  Controlled Opposition Rebel Jews in Canada in gesprek met Controlled Opposition acteur Chris Sky.(die heeft zo te zien net zoveel lol als Willem Engel)
  Organiseer je gezellig een anti lockdown feestje, komen er twee MS-13 leden ff doodleuk met kettingzagen voor 4000 dollar apparatuur in stukjes zagen. Echt gebeurd (Waarschuwing voor gevoelige mensen , het zijn best schokkende beelden)

 13. ClairVoyance schreef:

  Misschien kan jij Martin , of de lezers, nog iets informatief vinden in het lijstje met GTD-ers.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Germ_theory_denialists

 14. ClairVoyance schreef:

  omg , het interview van Irma S met oplichter en leugenaar Ronald Bernhard is weer opnieuw geplaatst door commonsense ! Uit de reacties blijkt dat de mensen hem een held vinden. Dat huillie huillie doen werkt perfect. Op zich is dat stukje goed gespeeld.

  • Martin Vrijland schreef:

   Uit de reacties blijkt alleen dat er reacties zijn..doorgaans zijn dit staats social media soldiers en tegenwoordig ook AI in combinatie met deepfake profielen

   • ClairVoyance schreef:

    Mee eens, hopelijk klopt het aantal weergaven ook niet. Een paar uur geleden nog 11000 weergaven en nu al meer dan 14000.
    Dat viel ook een van de lezers daar al op, mijn reacties zijn inmiddels verwijderd maar gelukkig staan er nog steeds wel een paar waarschuwende reacties.

 15. ClairVoyance schreef:

  12 augustus plaatste “viruswaarheid” een video “zware mishandeling jonge dame door politie agent Chris Scott in Melbourne”
  De video is nog niet verwijderd ondanks het feit dat diezelfde dag werd aangetoond dat het gewoon weer in scene was gezet.

 16. ClairVoyance schreef:

  Vanaf dag 1 hadden we De Hond in de smiezen. Nu pas echt komt de aap uit de mouw.

 17. ClairVoyance schreef:

  gecontroleerde oppositie vs gecontroleerde oppositie (De Kreek vs “Viruswaarheid”)
  https://www.goedenieuws.nl/vndg/viruswaarheid-nl-werkt-voor-rivm-youtube

  gecontroleerde oppositie vs Romeo’s (Zweefteef/Lichtwerker/Verwarring-zaaier van Zeeland & onbekende vrouw vs romeo’s) Het blijft onduidelijk wat de expertise van de onbekende vrouw zou moeten zijn. De volksverraders komen echt uit alle hoeken en gaten.

  https://www.youtube.com/watch?v=FkJQ8qfPeOQ&t=417s

  Kun je ook aangifte doen tegen gecontroleerde oppositie ?

 18. Riffian schreef:

  Ik wil mensen waarschuwen voor de YT kanaal van lange frans, hij gebruikt een “Lente Equinox” referentie en zijn LF logo in zijn videos telt numerologisch 18 [3×6 666]

 19. ZandInOgen schreef:

  Je kunt Blue Tiger ook aan het lijstje toevoegen, een blauw aangelopen tijger tsja.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten