Janet Ossebaard, Lange Frans, Jensen, Micha Kat, Sven Hulleman, Willem Engel, de giftige dubbelrol van gecontroleerde oppositie (deel 1)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 7 augustus 2020 28 Comments

bron: audioboom.com

Als u het mij vraagt is de gecontroleerde oppositie nog giftiger en gevaarlijker dan de mainstream media zelf, omdat zij u lokken in het vangnet met een kritisch geluid als lokaas. Al veelvuldig wees ik u op die dubbelrol van mensen als Janet Ossebaard en ondanks dat het lokaas u vast goed smaakt, wordt het tijd deze rattenvangers van Hamelen te ontmaskeren.

Denkt u nu echt dat de echte macht het oppositiespel ongemoeid laat? Zij doen precies datgene wat Ace Baker moest doen met de 911 ‘waarheidszoekers’: het schip opblazen als de netten aan boord gehesen zijn.

Vergeet u niet, dat overheden over de beste kwantumcomputers beschikken die niet alleen een simulatie van de gehele maatschappij kunnen draaien, maar ook via alle real time vergaarde big data, precies kunnen meten en weten hoe de massa denkt en met welk lokaas ze hen moeten voeren.

Zo kunnen zij u dat kritische geluid voeren waarvan u zo blij wordt als u weer een nieuwe YouTuber op ziet duiken die u precies vertelt wat u al zo lang dacht. Luistert u even hoe Ace Baker alle kritische denkers aangaande 911 mocht opvangen om zichzelf live in een radio uitzending door het hoofd te schieten, om niet veel later weer springlevend te zijn (en lees daaronder verder).

We hebben het over schaakspel op hoog niveau, waarbij supercomputers strategen helpen de tactiek te bepalen. Zij zijn in staat u complottheorieën te doen geloven door haar eigen Epstein’s te lanceren en allerlei topfiguren aan deze psyop mee te laten spelen. Deze supercomputers die het al jaren geleden van de beste schaak- en Go spelers ter wereld wisten te winnen, gaven u het idee van de ‘deepstate’, van de Q Anon drops en van een president die deze deepstate helpt opschonen. Als het daarvoor nodig is dat enkele topfiguren het zichtbare veld moeten ruimen, dan ruimen zij het zichtbare veld voor u. Alles is mogelijk voor de echte macht die uw perceptie van de realiteit via tv in social media in haar greep heeft.

Dat ik recent een verzoek kreeg om aan een interview bij Lange Frans mee te doen, heeft mij dan ook niet verbaasd. We bevinden ons namelijk in de tijd waarin iedere kritische denker aan het zorgvuldig opgebouwde merk ‘complotdenkers’ moet worden gekoppeld en dus moet Martin Vrijland uit die onafhankelijke hoek getrokken worden om in de Trump, Q, deepstate, pedonetwerken, enzovoort gepositioneerd worden. Die koppeling moet worden gelegd via mensen als Lange Frans, maar daar doe ik niet aan mee.

Waarom zijn de in de titel van dit artikel genoemde namen dan vangnet pionnen? Omdat ze allemaal in meer of mindere mate kritiek vermengen met halve waarheden, zodat ze uiteindelijk afgeserveerd kunnen worden als levensgevaarlijk critici die via de duidelijk gedefinieerde labels aan de geestesziekte ‘complotdenken’ gekoppeld kunnen worden. Complotdenken moet tot psychologische aandoening worden verheven! Dat is hun taak. Dat is het spel dat nu wereldwijd gespeeld word en in alle landen heeft men daar de vangnet pionnen voor geïnstalleerd, om deze missie te volbrengen.

Omdat we, zoals nu met de aanstaande wereldwijde vaccinatieprogramma’s, met de introductie van wereldwijde “oplossingen” te maken hebben, moet wereldwijd de kritiek definitief de nek omgedraaid worden. Daarvoor geldt dus een wereldwijde strategie en zien we de wereldwijde hoop op Trump, Q, het opruimen van de (schijn)deepstate, pedonetwerken enzovoort.

U wordt in de maling genomen! Trump is niet de redder! Q is het psyop-lokaas dat u in het vangnet moet jagen; samen met het idee dat de pedonetwerken en deepstate worden opgeruimd. Het eindresultaat is dat de echte deepstate en de pedonetwerken de dans ontspringen.

En als u dan straks in dat vangnet zit en de visnetten aan boord van de vangnet vloot gehesen zijn, wordt de boel met een groot schandaal opgeblazen. Vermoedelijk zal zich dat uiten in een totale burgeroorlog in de VS en het ineenstorten van de economie en het wereldwijde financiële stelsel. De redding ligt al op de plank, maar het doel is: definitief afrekenen met elk kritisch geluid en het alibi scheppen voor de opsluiting in heropvoedingskampen van al die ‘complotdenkers’.

Dan kan het zijn dat u thuis-therapie krijgt of het kan zijn dat u naar een GGZ instelling moet, want de wet verplichte GGZ is al per 1 januari 2020 geïnstalleerd, dus het “achter de voordeur” treden hoeft niet meer in een spoedwet te worden vastgelegd. De definitie van de geestesziekte  complotdenker’ is de kortste klap.

Ikzelf ben in het verleden ook in de dwaalspoortheorieën van mensen als Alex Jones of David Icke getuind, omdat het allemaal erg goed klinkt. Sterker nog: de waarheid wordt u glashelder gepresenteerd, maar wordt vermengd met bewust ingebouwde valse informatie; en dat is de truc.

Laat ik even wat bekende namen doorlopen en dan mag u zelf besluiten of u achter ze aan blijft lopen:

 • Janet Ossebaard: Q, pedonetwerken, Donald Trump, graancirkels: duidelijke koppeling met de vangnet psyop’s
 • Lange Frans: idem dito, inclusief de Joris Demmink psyop
 • Jensen: iets zorgvuldiger opgebouwd en minder uitgesproken over Q, maar toch ook de Trump koppeling; oprechte kritiek vermengd met desinfo
 • Micha Kat: de grote drijvende kracht achter de Demmink psyop die nooit bedoeld was te slagen; iemand die zelf notabene samenwerkte met Jack Abramoff, een man die hetzelfde deed als Jeffrey Epstein
 • Sven Hulleman: dezelfde koppeling met Q, Trump, etcetera, maar dan een slimme NLP spreker die u hypnotiseert met zijn prachtige verhaallijnen en Sherlock Holmes imago. Zie hier een voorbeeld van hoe hij waarheid vermengt met dwaalsporen.
 • Willem Engel: doet zich voor als leider van het verzet tegen vaccinaties, anderhalve meter en de spoedwet, maar werkt samen met Maurice de Hond en liegt over zijn aerosol promotieonderzoek waarin hij geen enkele research gedaan heeft naar de besmettelijkheid van virussen via aerosols (zie deze toelichting). Hij hangt de leugentheorie van Louis Pasteur aan en gaat dus uit van besmettingsgevaar; zij het via ventilatiesystemen.
 • Maurice de Hond: aanhanger van de besmettingstheorie van Louis Pasteur, trotse drager van een muilkorf en vervalser van statistieken die u doet geloven dat u graag een mondkapje draagt. Zowel Willem Engel als Maurice de Hond zitten in het team viruswaanzin (waarvan email bewijs)

Al deze vangnetstrategen houden u in de waan dat uw kritische note bij de mainstream politiek en media verwoord wordt. Zij houden u in de waan dat demonstreren en procederen u gaat helpen. Zij houden u zoet met alternatief tv vermaak. U stapte over van bier met chips en tv naar bier met chips en YouTube; van Nieuwsuur, DWDD, of OP1 naar Café Weltschmertz, Jensen of Hulleman. Nieuw vermaak in een nieuw jasje dat u meer bij uw garderobe past, niet wetende dat u gestigmatiseerd wordt tot de groep die straks naar de goelags verwezen wordt.

Dat is de kwalijke rol van deze vangnetpionnen. De wolf in schaapskleding is gevaarlijker dan de mainstream wolf die u duidelijk herkent!

Steun de enige die u al jaren op deze kwalijke dubbelrol wijst, nadat hij alles is kwijtgeraakt doordat hij als ongewenste speler herkend werd en afgebrand en genegeerd werd. Lees mijn boek en/of wordt lid. Lees hier deel 2 van dit artikel.

word lid

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
225 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (28)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Xandernieuws doet ondertussen of ze mij promoten maar laat mijn reacties niet door… interessant

 2. Camera 2 schreef:

  De leugens zijn zo groot die de mainstream brengen dat ziet de macht natuurlijk ook
  wel dus moet er een hippe complotgroep neergezet worden die een platform krijgt, kon niet uitblijven.

  Dus er moest ook wel met grof geld gesmeten worden.
  Vermoed dat het budget(voor de volksverraders, Lange Frans en cosorte gecontroleerde oppositie) groter is dan dat er voor de gedupeerden van de opgezette crisis op de plank ligt.

  https://en.wikipedia.org/wiki/All_the_world%27s_a_stage

 3. Future schreef:

  Ik heb het van de week bewust even geleken. Die Janet praat extreem goed engels, helemaal omdat ze soms gewoon de Nederlandse woorden noet eens weet. Maar geboren in NL aldus haarzelf. En toen het over dat schieten ging, wist ik al helemaal hoe fout de val gaat worden. Uiteraard wist ik dat al, maar men gaat extreem ver.

  Hier trouwens nog meer mensen die zich afvragen waarom die pcr test tot in je hersenen gaat bijna.
  Heb jij het over gehad Martin, maar ik zet het maar hier.

  https://healthimpactnews.com/2020/are-the-covid-tests-a-way-to-surreptitiously-infect-or-implant-people/

 4. Lydia Roosje schreef:

  Mooie staaltjes NLP: Eerst virus WAANZIN om in het onderbewuste als fundering een associatie te leggen met waanzinnigen; nu virus WAARHEID, zodat iedereen het algemene idee over het bestaan van virussen als waarheid blijft zien en om de steeds meer verspreide informatie over terrein theorie en het virus als lichaamseigen defensie mechanisme te ontkrachten; wordt virus WAAKZAAM het volgende? Geheel vanuit liefde voor elkaar natuurlijk?

 5. Future schreef:

  Hier nog de uitvinder van de PCR test zelf over zijn test. Lachwekkende test voor covid, aangezien je hem zelf kunt bijstellen. Mooie opmerking over HIV, want daar kon dat ook met de pcr test. Hij zei erover, wij moesten altijd lachen als er weer eens getest werd. En zeiden tegen elkaar vlieg naar bv Australie en je hebt geen hiv-besmetting test je in Afrika heb je hiv. Zelfde test ander meetsysteem. Bijzonder interessant artikel, wel lang.

  https://uncoverdc.com/2020/04/07/was-the-covid-19-test-meant-to-detect-a-virus/?s=09

 6. ClairVoyance schreef:

  ad.nl/show/verbijstering-om-podcast-lange-frans-om-moet-onderzoeken-of-video-strafbaar-is~acea378d/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&referrer=https://t.co/OtWZxoizvj?amp=1

  • ClairVoyance schreef:

   die link gaat niet werken geloof ik

  • ClairVoyance schreef:

   Martin , je begrijpt hoe verheugd ik ben dat je de video over Ace Baker in je artikel plaatst.
   Ik zal voor de lezers even proberen toe te lichten waar het over ging.
   Ik hoop dat iedereen goed luistert wat er gezegd wordt, vooral na minuut 7:05.
   Simon Shack was de man achter de fake video “September Clues” (middels cgi de “nose out” gefabriceerd) waarvan mensen nu nog steeds geloven dat het klopt. Richard D Hall van richplanet ontdekte dat er gerommeld was met de video. Anyways, Ace Baker -ook handig in video fakery- en dus collega van Simon Shack maakte fake videos in een poging the hutchison effect de debunken. Best ingewikkeld verhaal en erg geraffineerd allemaal. En het belangrijkste doel was Dr Judy Wood in diskrediet proberen te brengen door haar op de zelfde hoop als Simon Shack te gooien.

 7. guppy schreef:

  Leuk filmpje van Lange Frans, er wordt in reacties ook nog naar jou gevraagd maar deze vraag wordt niet geliked door Frans 😉

  https://youtu.be/nyXTHbUnEJE

 8. guppy schreef:

  Komt er wel spontaan uit, voorgelezen vanaf ipad.

  Als je uit je hoofd kunt rappen waar je vol van zit, dan kun je ook boodschappen vertellen uit je blote hoofd.

  Je hebt gelijk, ze weten precies te vertellen wat we willen horen.

  • Martin Vrijland schreef:

   Kijk vooral eens naar de manier waarop Janet verbeten met de tanden op elkaar praat..een sado massogistisch karakter verhult achter veel breed handgezwaai en lach-aanvallen.
   Er loopt nog iemand in de ruimte rond die net denkt als Berlusconi zeggen ze op zeker moment..John de Mol himself maybe?

 9. Martin Vrijland schreef:

  Dit is precies waar de vangnet pionnen voor ingezet worden:

  „De groep complotdenkers is veel groter dan dat wij denken en dat baart mij zorgen”, aldus Wierd Duk in zijn nieuwste podcast. Wat moeten we doen om die mensen weer bij de les te krijgen?

  Lees nog een keer: wat moeten we doen om die mensen weer bij de les te krijgen
  heropvoeden dus
  verplichte GGZ
  met dank aan Janet actrice Ossebaard en Lange acteur Frans

 10. Daem Black schreef:

  U hebt het hier over Controlled Opposition. Aangezien ik af en toe echt niet de boel uit elkaar kan houden, heeft u dan tips om dit soort dingen beter te doorzien?
  Ik ben inmiddels eigenlijk zo ver, dat ik niets meer voor waar aan durf te nemen. Niet van wikipedia, niet van de MSM, en ook niet van een boel andere dingen.

  Eigenlijk komt het er stomweg op neer, ik volg mijn onderbuikgevoel en daar ga ik op af. maar ik kom meestal lang niet zo ver qua onderzoek, aangezien ik heel vaak niet eens weet waar te beginnen. dus eigenlijk… zou ik tips kunnen krijgen? Van u, of mede-lezers?

  • Martin Vrijland schreef:

   Tips: leer weer in contact te komen met de enige echte ware bron namelijk het bewustzijn zoals ik dat definieer in mijn boek en stop met het graven in rabbit holes om vervolgens achter het witte konijn aan te rennen.
   Vind je dat je, om te begrijpen wat ik bedoel, dat boek niet hoeft te lezen, dan ga ik ook niet in discussie, want het is belangrijk om de definitie van dat zoveel misplaatste of misbruikte woord te herkennen.

   • Harry vries schreef:

    Als iets of iemand niet goed voelt dan is het meestal ook niet goed. Denkend aan bijvoorbeeld Jensen, L. Fransie, Kotsebaard en vele anderen dan kun je als je ook maar een beetje mensenkennis hebt al heel snel aanvoelen dat hier iets helemaal niet klopt aan deze personages.

    Dat is natuurlijk hoe ik erin zit.

  • ClairVoyance schreef:

   Daem Black, in mijn eerdere reactie waar ik mijn verheuging uitsprak over de door Martin geplaatste video over Ace Baker kun je een tip vinden. Toen ik lang geleden ontdekte wat ik ontdekte had ik een tool in handen wat ik noem een litmus test, een indicatie test dus. Ik had daarbij ook snel de overtuiging beter geen “hapklare brokken” te presenteren om meerdere redenen.
   Alle grote spelers in waarheidzoekersland zoals The Corbett report, A Jones, Icke, S. Molyneux, alle 911 Truth Movement sites zoals Architects &Engineers en Scholar for 911 Truth etc etc bleken duidelijk controlled opposition. Niet enkel door het verzwijgen maar vaak ook door de pogingen tot rediculisatie. Mijn redenatie was, dat als iemand erg intelligent is, is het onmogelijk om datgene waar ik het over heb, niet te begrijpen. Zelfs als het onderwerp DEW in combinatie met 911 aan de orde kwam presteerde de “911 Gatekeepers” het om de autoriteit op dit gebied niet te noemen. Corbett was daar een duidelijk voorbeeld van. Het scheelt een hoop gegraaf in rabbit holes als je dat eindelijk door hebt. Het probleem nu is; het is een beetje te laat. Tegen de tijd dat je over je cognitieve dissonantie heen bent (is geen kritiek op jou!) , zijn we waarschijnlijk al 2 maanden verder.
   Jarenlang zag het als mijn schone taak desinfo sites/ controlled opposition/agent provocateurs en 911gatekeepers te exposen, met vrijwel 0 resultaat. mbt Nederland bijvoorbeeld , Micha Kut en Lange Frans zijn er nog steeds ,of weer, en nu blijkt hoe gevaarlijk deze mensen zijn. Ook verschenen er de laatste jaren en maanden veel Nederlandse sites zoals Blue Tiger studio, Studio Brule, Ongehoord Nederland, Cafe W, etc etc. Ik hoef mijn “litmus test” niet eens in te gebruiken “om het water te testen” omdat het allemaal al heel lang duidelijk is. In Nederland zou je de “MartinVrijland Lakmoesproef” kunnen gebruiken.Werkt hier feilloos. Op het moment dat Martin in zou zijn gegaan op een interview met L Frans zou hij zichzelf in diskrediet kunnen brengen door te worden gekoppeld aan Q-anon en andere desinfo.
   Zo zwom gouverneur/worstelaar/Complotter Jesse Ventura al eens door de mazen van het net bij de wetenschapper waar ik het hierboven over had. Zij was blij met elk platvorm; en ze zei later, ” Zelfs Jesse Ventura begrijpt het” Dat was dan wel weer grappig. Mark Passio ( WOEIH) heeft de wetenschapper wel genoemd in zijn 10 uur durende lezing. Hij is m.i een moeilijk gevalletje , daarom spreek ik ook slechts van “indicatie” omdat het niet 100 procent bewijs is dat de influencer, waarheidszoeker in kwestie niet controlled is. Als je nou even aanneemt (gebaseerd op “geloof” dus, en daar ben ik geen voorstander van) dat ik weet waar ik het over heb,en snel over de cognitieve dissonantie heen bent (dat kan haast niet anders) dan heb je jaren aan graven in konijnenholen voorkomen, en kun je misschien binnen een paar weken alles vrij gemakkelijk uit elkaar houden. En natuurlijk Martins boek lezen. Succes.

   • ClairVoyance schreef:

    Als één van mijn bescheiden wapenfeitjes, kan ik trots noemen mijn mailtje naar Andrew Johnson mbt de fake suicide van Ace Baker. (Na minuut 10:34 in de video “9/11 Psy-OP Ace Baker Fake Suicide” in bovenstaand artikel van Martin.)

 11. Umm schreef:

  Als je op de site van lange frans komt, zie je voor de eerste paar sec een foto van hem op het scherm waarop 1 oog niet te zien is. Als er iemand tegen Cabal is en vervolgens zo een foto (voor alleen de eerste paar sec dat je op zijn site bent) plaatst.. is toch VREEMD…

 12. Camera 2 schreef:

  Lange Frans gaat nu de Parlementaire enquette figuur uithangen, prachtig. Lange (wolf in schaapskledij)
  Weet hij ook dat van der Plas in het Poot kamp zat en samen met de Roestige spijker en weet hij ook dat het een groot smerig wespen nest is waar Adele van der Plas een dubbel rolletje(enorrme rol) in gespeeld heeft.

  Gelukkig zijn er nog wat archieven van deze site

  https://www.martinvrijland.nl/archief/alles/joris-demmink-getuigen-verhoren-dag-3/

  Lange Frans houdt zijn eiegen enquette commisie vergadering.

  • ZalmInBlik schreef:

   Haar man verdedigde de R.A.F. (Gladio) leden nou dan weet je wel met wat voor lieden je te maken hebt.

   • Camera 2 schreef:

    Misschien toch even goed om “Gladio” uitgelegd te krijgen, in dit gesprek beneden met Daniele Ganser.

    Geheime diensten hebben hun geheime leger, staat boven defensie departement, maar Daniele Ganser is het zelfs weer een beetje aan het goed praten(de specialist op dat vlak mag/kan overal vrij uit praten, dat is ook niet onbelangrijk)

    • Zonnetje schreef:

     Tja Ganser. Lijkt mij duidelijk weer. Alle wegen leiden naar…
     Nog een ‘ christen’ . Christendom een van de eerste grote psychological operations invented by…

    • ZalmInBlik schreef:

     ja idd de ‘strategy of tension’ om het wat dichter bij huis te zoeken een voorbeeld is de Bende van Nijvel in België die begin jaren ’80 dood en verderf zaaide in Vlaanderen eo. Guy Bouten heeft in zijn boeken (als je ze nog kunt vinden) de banden met de CIA/Mossad en NATO blootgelegd tsja geen verassing. Achter de schermen is de grootste crimineel degene die ons moet beschermen.

     • ZandInOgen schreef:

      @zalm, Dat kan ik mij nog herinneren had toentertijd kennissen in de buurt van Aalst wonen en het hele land was in de wurggreep van angst net zoals nu ongeveer vergelijkbaar met deze corona hoax. De bloedigste en laatste aanslag vond op een kenmerkende datum plaats nl 9/11, handtekening van de usual suspects.

      https://youtu.be/VYnZYBCWeFQ

     • Analyze schreef:

      Dit is allemaal het topje van de ijsberg, zo kun je ook de drugstransporten aanhalen eind jaren ’90 kwam naar buiten dat het Delta netwerk toch echt aangestuurd werd door de oranjes dat mocht niet naar buiten komen en als je dan toch doorzette dan werden je remleidingen doorgesneden. usual suspects oa Spong, Teeven, moskowicz werden naar voren geschoven om de massa zand in de ogen te strooien en de deksel op de doofpot te houden.

   • ZandInOgen schreef:

    @zalm, je doelt op Pieter Herman Bakker Schut. Sterker nog hij verdedigde niet alleen Gladio leden, maar was zelf lid van Minerva. Via Minerva kom je uit in de schaduwoperaties van de bekende diensten, die Van der Plas is dus niet te vertrouwen. Het is een klein netwerk..

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten