Jantje is hetero en is bang om uit de kast te komen #SorryJohan

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 1 december 2018 6 Comments

bron: express.co.uk

Het is 2035, Jantje is een van de weinige kinderen die met een plasser geboren is. De meeste van het’s klasgenoten zijn via IVF verwekt en in een laboratorium geboren. Ze hebben gemiddeld 3 of meer ouders en hun namen eindigen vrijwel allemaal op een ‘a’. Dat is sinds enkele jaren gewoon voor de generatie genderneutrale kinderen. De een heet Herma, de ander heet Jetta, weer een ander heet Norma, enzovoort. Jantje is een van de weinige kinderen die nog een echte moeder heeft die het via een keizersnede ter wereld bracht. Het’s vader was een van de laatste hetero’s uit de jaren ’20 maar heeft zich inmiddels laten helpen en woont nu samen met Christa. Christa was al het’s partner toen Jantje’s moeder zwanger van het was, maar beide zijn ze nu genderneutraal.

In de kleedkamer voor de gymnastiekles voelt Jantje zich altijd een beetje ongemakkelijk. De andere kinderen hebben niet een bobbel in hun onderbroek en zijn niet zo gespierd als het. Er zit nog 1 meisje bij het in de klas, met een soortgelijke voorgeschiedenis. Het zit net in de pubertijd en begint een beetje borsten te krijgen. Jantje merkt dat het zich net als het een beetje schaamt tussen de andere kinderen. Zij zijn anders. De andere kinderen lijken ook een beetje op ze neer te kijken en je hoort regelmatig gegniffel als Jantje het’s kleding uittrekt om het’s gymjurkje aan te doen. Ook Josje wordt uitgelachen als het het’s kleding verruilt voor het gymjurkje.

bron: refinery29.com

Op een dag besluit Jantje met queen Droga te gaan praten om te vragen of het zich op het neutroilet mag omkleden, omdat het ‘s avonds steeds slechter slaapt en het’s moeder en twee pleegherma’s hebben ook al een keer met queen Droga ge-holotimed om aan te geven dat Jantje last van het’s hormonen lijkt te hebben. Queen Droga heeft in Jantje’s breindata ontdekt dat Jantje ge-holood heeft op de zoektermen die met ouderwetse biologische problemen te maken hebben. Het blijkt ook wel eens hologrammen en simulaties te spelen waarin nog vrouwen voorkomen. Er is een IJslandse holo-provider die dat soort simulaties nog beschikbaar stelt aan jonge kinderen met een ouderwetse neuralink. Jantje heeft namelijk niet de genetisch gemodificeerde nanotech-neuronen met een 5G verbinding, maar heeft nog een Neuralink implant. Queen Droga spreekt Jantje erop aan.

Er zijn in het Ottomaanse rijk wel meer kinderen van de regenbooggeneratie die last van dit probleem blijken te hebben. Op Johnna de Mol’s RTL holostream was gister een virtual reality bijeenkomst waarin de problemen besproken werden. Jantje en Josje waren ook aanwezig, terwijl ze thuis in bed lagen. Johnna had zelf ook nog een vader; een van de rijkste tv producenten in der tijd. Het’s moeder was een zanger en Johnna was geboren als Johnny, maar het besloot zich op het’s 50e verjaardag te laten transformeren. Dat is heel normaal voor de generatie van toen, want wie wil er nu nog die lastige ziektes oplopen die bij die oude biologische systemen horen. Bovendien is seks allang iets wat geen voldoening meer geeft, dus van die uitstulpsels willen de meesten af. Je droom verbindt nu veel makkelijker via Holstagram.

Johnna de Mol, bron: persgroep.net

Omdat Johnna nog uit de tijd van de overgang van de hetero naar de LHBTI generatie komt, kent het nog de oude problematiek van toen. In de holostream legt Johnna dan ook uit dat de problemen van Jantje en Josje veel lijken op het uit de kast komen van homo’s eind vorige eeuw en begin deze eeuw. Jantje denkt er nog eens goed over na als het het’s neuralinkverbinding met de holostream verbreekt. Op holonet kan het nog een paar gevoelsstreams vinden behorende bij het anders zijn dan de rest.

De  volgende dag is er een speciale ouderavond-stream in het VR-gebied op Mars, omdat dat al helemaal regenboog georiënteerd is en de meeste mensen daar een avatar en een tweede huis hebben. Bij deze stream mogen ook de kinderen aanwezig zijn. Jantje, Josje en hun moeders kunnen zich niet uploaden in een avatar, want zij zijn niet in een nano-lab gemaakt, dus hun bewustzijn zit nog vast aan hun lichaam. Ze kunnen echter wel gewoon via Neuralink-VR aanwezig zijn.

Queen Droga heeft besloten het gevoelige onderwerp te gaan bespreken. Ook het heeft op Johnna de Mol’s holostream ingeplugd en heeft zo precies kunnen voelen wat er in Jantje en Josje omging. Queen Droga bespreekt de problematiek en legt Jantje en Josje uit dat ze best uit de kast mogen komen. Jantje en Josje hebben duidelijk moeite openlijk voor hun heteroseksualiteit uit te komen. Queen Droga heeft het zelf gevoeld. Het legt Jantje en Josje uit dat het misschien lastig is om je anders te voelen dan de rest, maar dat je jezelf niet op moet sluiten. “Uit de kast komen” noemden ze dat vroeger, zo zegt het, terwijl het probeert het gevoel dat erbij hoort te streamen naar alle aanwezigen.

Hoewel het niet gebruikelijk is om als hetero door het leven te gaan, zijn er nog wel zones waar dat getolereerd wordt. Queen Droga besluit dat Jantje en Josje zich voortaan eerst om mogen kleden, voordat de hermagroep naar gym gaat. Op regenboogdag mogen zij zich als jongen en meisje verkleden en hun neusring uitdoen. Jantje en Josje moeten nog wel een beetje wennen aan het idee. Ze zijn nog niet helemaal uit de kast.

108 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera 2 schreef:

  Geen verlof
  Voor huisje bouw
  voor de dodenrouw
  voor een verhuistouw
  maar wel voor je eigen om bouw

  https://www.parool.nl/amsterdam/transgender-ambtenaren-krijgen-transitieverlof~a4609928/

 2. ZalmInBlik schreef:

  De vraag is of er in de nabije toekomst überhaupt kinderen verwerkt kunnen worden via de natuurlijke manier. Als je ziet wat langdurige blootstelling aan elektro magnetische velden kan aanrichten, denk WiFi/5G enz. Vaccinaties daargelaten…Deze ontwikkelingen denderen als een TGV voort en er lijkt geen einde aan te komen, de consequenties laten zich raden. De oplossing het vervagen van de sekses, het promoten en stimuleren van onconventionele relaties denk aan sodomie, de opkomst van het transhumanisme en het daaruit voortvloeiende androgyne mens. Ik voorspel een sombere toekomst als we niet op tijd deze gevaren onderkennen en daar naar handelen. Bekijk een film zoals ‘Children of men’ en je begrijpt wat ik bedoel qua geboortecijfer…

 3. guppy schreef:

  Toch denk ik dat de poorten aan het sluiten zijn. Er is een weg, een waarheid en een leven. Deze smalle weg niet de blauwe, niet de rode maar de paarse pil. Niet het duel aan gaan maar accepteren dat we beide kanten nodig hebben op deze planeet. Zonder + en – geen stroom en geen leven.

  Ik geloof wel in afscheiding we zijn niet allemaal een, er moet een keuze gemaakt worden. Misschien is het wel mogelijk om hier voor eeuwig op deze planeet te blijven, maar persoonlijk geloof ik dat deze hoek van het universum zichzelf loslaat. Onze kinderen zijn de laatste generatie die nog 100% procent van vlees en bloed zijn. Als zij over een aantal jaren kinderen gaan krijgen wordt het alleen maar moeilijker om los te komen van deze planeet.

  Dat Jezus zich liet dopen (symbolisch begraven) in de levende rivier de Jordaan betekend dat je in dit leven op aarde de keuze moet maken om de dood te accepteren. Je lichaam en geest los laten en voordat het levende water (de Jordaan) in de dode zee (diepste punt op aarde) terecht komt moet deze keuze gemaakt zijn. Jammer dat dit simpele verhaal zo verdraaid wordt. Als je lichaam dood gaat dan ga je naar de hel, vanuit het Grieks vertaald is hel een graf.

  Het is alleen de vraag wat onze geest/ziel gaat doen na de dood. Als we weer dezelfde keuze als de laatste keer maken dan reïncarneren we weer in een lichaam op deze planeet en de kans wordt steeds groter dat we als cyborg geboren worden.

  Als het nu al moeilijk is om de waarheid te achterhalen dan wordt het er zeker niet makkelijker op.

  Ik weet dat heel veel mensen geen zin in hebben om hier over te praten maar zoals je op deze site kunt lezen wijst alles erop dat we deze kant opgaan.

  Ik heb geen idee hoeveel levens ik al gespeeld heb, maar ik heb inmiddels wel geleerd dat ik er flauw van ben hoe alles nu gaat op deze planeet.

  Ik ben niet ongelukkig en kan zeker erg genieten maar weet dat deze planeet een kopie is en ik neem alleen genoegen met het orgineel.

  Het orgineel is perfect omdat we de ellende losgelaten hebben, maar als je in de kopie wilt blijven leven dan is dat ook geen probleem.

  Hoeveel trappen we nog op moeten weet ik niet, ik weet wel dat we alle tijd hebben, maar de tijd van deze kopie begint op te raken.

  • Martin Vrijland schreef:

   Het plus en min spanningsveld is juist de kern van het probleem. Dat is de Hegeliaanse dialectiek. Tegenpolen wekken het krachtveld op waaruit je stroom kunt tappen.
   Jezus, de hemel versus hel, zonde versus verlossing is precies onderdeel van dat spel.

   Dus nee: we hebben die polariteit niet nodig. Dat wordt juist steeds weer opgewekt. Zowel in religie als in politiek. Vroeger had je de Katholieke kerk en toen mensen te veel in verzet kwamen werd de nieuwe gecontroleerde oppositie opgetuigd via het protestantisme. Exact hetzelfde gebeurt nu in de politiek. Politiek en media zijn de nieuwe kerk.

   Polariteit is juist datgene wat we moeten loslaten. Niet meer aan mee doen. En Jezus is niet de oplossing. Dat is een mind control ding wat bij velen zo diepgeworteld zit dat ze er maar naar blijven grijpen als enige oplossing voor alles. Als je een paar honderd km verderop geboren bent is het Mohammed.

   Mooi verhaal van Jezus en de Jordaan, maar stap 2 is dat je je bekeren moet tot Jezus om de verlossing te bereiken (zonde versus verlossing; + en – polariteit = aftappen energie).

   Gewoon beseffen dat je medespeler en waarnemer bent in/van een dualistische op polariteit gebaseerde simulatie, is voldoende. Quantum physics proves it.

 4. guppy schreef:

  Het klopt wat je zegt dat de volgende stap bekering of een verbintenis met een bepaalde groep is. Wat ik bedoel te zeggen is dat bepaalde informatie uit bepaalde hokjes halen niet betekend om in dat hokje te blijven zitten. Voor iedereen zijn handleiding beschikbaar die op hetzelfde neerkomen, maakt niet uit waar je geboren bent. Ik weet dat ik waarnemer ben, maar geloof ook dat de keuze van vrije wil het verschil maakt.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten