Jort Kelder OP1 propageert de politiestaat en massale vaccinatie als iets positiefs

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 4 december 2020 10 Comments

fotobron: persgroep.net

Al veelvuldig heb ik aangegeven waarom u de televisie en uw kranten de deur uit moet gooien en omdat ik verslag doe van de media heb ik nog maar eens even een blik geworpen op de propaganda methodes zoals gisteravond in de het ‘programma’ (dat heet zo omdat het u programmeert) genaamd OP1.

Jort Kelder, vriendje van Mark billenmaatje Rutte, Sven Hulleman, Erik de Vlieger, Joost Eerdmans en Thierry Baudet, vervult de meesterlijke rol van perceptiemanager.

Niet voor niets won Jort in mei van dit jaar de Pim Fortuyn prijs, want die moord was natuurlijk een van de grootste PsyOp operaties aller tijden. Een PsyOp om het Nederlandse volk te desillusioneren en terug te drijven naar de mainstream politiek. Thierry Baudet, onderdeel van het Schotse vrijmetselaarsclubje van Jort, mocht vervolgens het nieuwe vangnet voor criticasters optuigen om uiteindelijk dat vangnetschip opnieuw op te blazen.

Het programma OP1 is een mega propaganda tool en voor de achterhoede zijn er Jort’s vriendjes. Thierry en Sven zijn lekker bezig de iet wat meer kritische denkers af te vangen en Erik de Vlieger zien we regelmatig terug in Café Weltschmertz. Joost verscheen even ten tonele bij de rel in het FvD en doet driftig mee aan het perceptiemanagement spel. “It’s a big club and you ain’t in it!” (quote George Carlin).

Die mega propaganda van OP1 werd vooral zichtbaar bij de beelden uit Syrië van de zogenaamde massagraven en de lijkzakken. Als u dan toch naar dit soort programmering wilt kijken, ontdek dan even dat niet alleen de IS moordpropaganda filmpjes niets meer dan filmset-propaganda zijn, maar kijkt u ook even met welk groot gemak de “lijkzakken” van de vermeende massagraven met één arm en 2 vingers opgetild worden (van de 39e minuut). De kijker wordt gefopt met gecreëerde in scene gezette Hollywood-style beelden en totaal in scene gezet nepnieuws (kijk even naar de hagel witte lijkzakken en het met twee vingers optillen en lees daaronder verder).

Het is pure filmset propaganda waar we naar kijken, met maar 1 doel: acceptatie van nog strengere regels en de introductie van de mogelijkheid om het paspoort van mensen af te pakken zonder hard bewijs. Let op, wat in scene gezet wordt met zogenaamde jihad strijders en een “jihad bruid”, wordt uiteindelijk doorgevoerd voor iedereen. De wetten en regels eenmaal op Europees niveau geïmplementeerd, maken iedereen straks potentieel slachtoffer van het afpakken van paspoorten en potdicht zetten van de grenzen.

Men is bezig het web van de politiestaat te sluiten met compleet in scene gezette propaganda en de politici acteurs mogen het u door de strot douwen met schijndiscussies gebaseerd op gecreëerde nepnieuws.

Wil je een politiestaat, dan wil je potdichte grenzen en het kunnen afnemen van elke vrije bewegingsruimte van iedereen die zich niet aan de regels houdt. U wordt niet een klein beetje bespeeld! U wordt zeer grootschalig bespeeld! We hebben te maken met een master-script en grensoverschrijdende propaganda op zeer hoog niveau.

Beide onderwerpen in deze OP1 programmeringsshow dienen dezelfde agenda van de politiestaat. Het onderwerp vaccineren stond dan ook hoog op de agenda. We moeten massaal aan de spuit en elke angst is onzin (zo zeggen de gekochte wetenschappers).

Jort mocht de kijkers zand in de ogen smeren met de Ombudsman slager die het eigen NPO vlees keurde en stelde dat Ab Osterhaus geen enkele belangenverstrengeling kende. Ab mocht vertellen dat hij geen aandelen in de vaccinindustrie had: “Die zijn weggeveegd” zo riep hij. En daarmee was de kous af.

De volgende ochtend blaten de kranten van bedreigingen van OMT leden en zo probeert men het lek van de ontwakende massa te dichten door de OMT leden en “experts” als slachtoffer neer te zetten.

Om het verhaal compleet te maken, mochten twee jongetjes die in de festival business zaten vertellen hoe heerlijk het was om naar een dance festival in Taiwan te gaan en hoe ze alle begrip hadden voor de harde politiestaat aanpak aldaar. Ab Osterhaus mocht vervolgens uitleggen dat deze politiestaat oplossingen natuurlijk veel beter werken, maar dat wij Nederlanders daar nu eenmaal nog niet aan gewend zijn. Hoelang nog voordat we Ab horen roepen om kampementen voor dissidenten? Heeft hij straks de bijnaam Ab Mein Kampf Osterhaus?

De propagandashow begon natuurlijk met de horeca en de altijd lief glimlachende Rob Jetten die een bevriende restaurant eigenaar meenam. Jetten viel eigenlijk meteen al door de mand door zijn favoriete gerecht te kiezen en de opmerking te maken “Dan ga ik voor de bovenste.. oh ik zie dat het ook nog eens vegetarisch is!” (hij is er dus nog nooit geweest). U wordt bespeeld met zuiver acteerwerk en ingehuurde, goed betaalde tafelgasten die aan de propaganda meewerken in ruil voor een zak geld. Dat geld dat binnen de communistische heilstaat toch uit de wonderbaarlijke oliekruik komt; de gelddrukpers die nimmer stopt.

Horeca ondernemers mogen meer steun tegemoet zien en dat is precies wat men wil. Deze gehele corona PsyOp moet elke mate van zelfstandigheid de nek om draaien en iedere kleine ondernemer in 1 klap staatsafhankelijk maken. En als je staatsafhankelijke mensen hebt en je overtuigt ze middels doorlopende propaganda dat vaccineren goed is, dan kun je ze dat financieel infuus ontnemen als ze niet meewerken. Het politiestaat model zoals we dat in China, Singapoor en Taiwan zien, wordt zo heel geraffineerd doch in rap tempo uitgerold en de gemakzuchtige kritiekloze Nederlander buigt en houdt het handje op naar vadertje staat, die de reddende hand biedt.

De massa begint langzamerhand overtuigd te raken dat zo’n door het World Economic Forum – Klaus Schwab gepropageerde politiestaat, eigenlijk best ideaal is. Gemak dient de mens. En ach “Dan neem je toch lekker zo’n vaccin”. De vriendelijk lachende tafel gaste vaccin-proefpersoon bij OP1 heeft wel laten zien dat je er eigenlijk niks van merkt en je krijgt er ook geen misvormde baby’s van.

Propaganda betekent dat u keihard en op slinkse wijze misleidt wordt middels omgekochte landverraders die aan de propaganda meewerken in ruil voor een zak geld of bevoorrechte posities in de komende communistische heilstaat.

Voordat u buigt voor en uw handje ophoudt bij de staat, realiseert u dan welke toekomst u over uzelf en uw kinderen afroept. Wees niet gemakzuchtig en lees toch echt eens dit artikel. Het lieve ideale politiestaatplaatje dat OP1 u schets is niets meer dan een ideaal plaatje.

China is geen lief land. De Chinese, Taiwanese toekomst die u via OP1 gepropageerd wordt is een keiharde politiestaat, met concentratiekampen en het fysiek opruimen van dissidenten; soms zelfs met de kogel op straat. Zo’n toekomst wilt u niet. Laat u niet misleiden door de slang Jort Kelder en zijn addergebroed vriendenclubje.

word lid

Bron linkvermeldingen: npostart.nl, joost-eerdmans.nl

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

162 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Thea Kloosterboer schreef:

  Ik heb nu een aantal keren gekeken naar Robert Jensen, die is net Rutte hij praat heel veel maar zegt eigenlijk niets.
  Waarom heeft hij bv niet over de groep wetenschappers International Consortium of Scientists in Life Sciences (ICSLS) die hebben aangetoond dat de PRC test niet deugt?
  En zo zijn er nog veel meer onderwerpen bv over mondkapjes waarvan bewezen is dat ze niet werken en schadelijk zijn voor de gezondheid waar hij met geen woord over praat.
  Dank zij jouw artikelen ben ik veel bewuster en meer analytisch naar dit soort dingen gaan kijken waardoor de ogen eerder open gaan, mijn dank hiervoor.

  • Martin Vrijland schreef:

   Virussen bestaan niet..het zijn exsosomen..besmettelijkheid bestaat dus ook niet

   • Jur1995 schreef:

    Ik heb gelezen dat het SARS-CoV-2 virus dat COVID-19 zou veroorzaken, nooit is bewezen. Dat het ‘virus’ zelf nooit is bewezen:
    https://blog.nomorefakenews.com/2020/12/01/the-sars-cov-2-virus-was-never-proved-to-exist/

    Verder kwam ik ook dit tegen:

    “The scam has been confirmed: PCR does not detect SARS-CoV-2

    The genetic sequences used in PCRs to detect suspected SARS-CoV-2 and to diagnose cases of illness and death attributed to Covid-19 are present in dozens of sequences of the human genome itself and in those of about a hundred microbes. And that includes the initiators or primers, the most extensive fragments taken at random from their supposed “genome” and even the so-called “target genes” allegedly specific to the “new coronavirus”. The test is worthless and all “positive” results obtained so far should be scientifically invalidated and communicated to those affected; and if they are deceased, to their relatives. Stephen Bustin, one of the world’s leading experts on PCR, in fact says that under certain conditions anyone can test positive!”

    http://philosophers-stone.info/wp-content/uploads/2020/11/The-scam-has-been-confirmed-Dsalud-November-2020.pdf

    Hierin staat verder onder meer:

    “HAVE ANY HUMAN CORONAVIRUSES BEEN ISOLATED?

    During the first half of April, when the first research we conducted indicated that SARS-CoV-2 had not been isolated and since those who claimed to have done so were relying on “isolates” of previous “human coronaviruses”, we began to do a thorough review of those claimed isolates. Specifically, we reviewed the alleged isolation work of suspected human coronaviruses 229E (said to have been isolated in 1965), OC43 (in 1967), SARS-CoV (in 2003), NL63 (in 2004), HKU1 (in 2005) and MERSCoV (in 2012). And these have been the results:

    Coronavirus 229E.

    Reference article: Dorothy Hamre and John Procknow. A new virus isolated from the human respiratory Tract. Proceedings of the Society for Experimental Biology and Medicine, 121: 1: 190-193. January 1, 1966.

    Since the authors refer to other articles to explain the method of isolation – which they call Complement Fixation – we consulted a reference article for that method: that of Janet W. Hartley et al.Complement Fixation and tissue culture assay for mouse leukaemia viruses PNAS, 53(5): 931-938, May 1965. This is a procedure already in disuse that uses the antigen-antibody reaction to detect either one or the other. In the case we are dealing with, the aim was to detect the antigens of the supposed new virus but, as we have already explained, specific antibodies are needed which cannot be obtained the first time a virus is detected.”

    En zo staat er nog meer over andere ‘coronavirussen’.

    Uiteindelijk staat bij de conclusie:

    “The consequence of all that we have just explained is clear and immediate: THERE IS NO VALID TEST TO DETECT SARS-COV-2, neither antibody or antigen tests nor RT-PCR. And we included those based on the supposed gene that codes for the S1 or spike protein. And that means that ALL THE NUMBERS OF “CASES”, “INFECTED”, “SICK”, “Asymptomatic” OR “DEAD DUE TO COVID-19” LACK A SCIENTIFIC BASE AND ALL “POSITIVES” ARE FALSE POSITIVES, something that should be communicated immediately to those affected and those responsible should be held accountable.

    We end by adding that even the WHO itself does not really believe in these tests. Just read the document published last September 11 as a laboratory guide for SARS-CoV-2 entitled Diagnostic tests for SARS-CoV-2 – it is available at https://apps.who.int/iris/rest/bitstreams/1302661/retrieve – and it literally says on page 5: “Whenever possible, suspected active infection should be tested with a nucleic acid amplification test (NAAT) such as RT-PCR. NAAT tests should target the SARS-CoV-2 genome but since there is no known global circulation of SARS-CoV-1 a Sarbecovirus sequence (presumed to include at least five human and animal coronaviruses including SARS-CoV-1 and SARS-Cov-2) is also a reasonable target”. That is, WHO agrees to use non-specific sequences to detect SARS-CoV-2.”

    Dus wat zie je dan onder de elektronenmicroscoop en wat heb je dan in beeld als je dus geen puur geïsoleerd virus hebt?

    Met al deze gegevens kun je stellen dat de PCR-test niet deugt. Daarnaast klopt de GERM THEORY niet. De vraag is dan ook wat in het ‘vaccin’ zit.

  • Lars van de Goor schreef:

   #Elkedeklerk together with helas #Heikoschöning and some more fake ‘doctors’; are attacking the governments and ask people to give their ‘capital’ names and adresses (which means in the form of a slave; capitals are your maritime slave identity). By doing so, you ‘consent’ in being a slave; having no rights, ánd you consent in being ‘attacked’ or ‘killed’ in order to get your so called ‘Government’ withdrawed. Search for the picture of Heiko Schöning,’ with the black-sun symbol behind him.

   Dr. Heiko Schöning and Elke de Klerk; saying she ‘was’ a doctor in Belgium; and some more; are trying to provoke a ‘consent’ to get Europe being attacked; as their governments (Germany, the Netherlands and Belgium expecially) behave like criminals in the false Covid-restrictments, mouthcaps and pcr-tests.
   Only when you understand the ins and outs of law and the rights citizens have and don’t have; you can know these people are deep traitors; pushing their people into a military overtake by consent.
   Under the pretence as if ‘we’ can ‘sue’ the leaders of government (which are fakely ‘chosen’ by ‘the people’; fakely because elections are clearly rigged already for a long time). They gather you names and adresses, in slavery capitals (Capitis Diminutio Maxima: the greatest powerlessness in capitals) to ‘attack’ in one time the governments.

 2. Vrijheid schreef:

  Ik kwam de volgende opmerking over de inenting tegen. tegen op Facebook: “je vraagt toch ook niet wat er in een frikadel zit”.
  En ik hoorde een man dit ook echt zeggen. Dat is het niveau van denkvermogen en bewustzijn van veel mensen. Deze mensen missen al die kritische vragen in het geheel niet. Ze vragen zich niet eens af wat ze in hun lichaam stoppen.

 3. Strong schreef:

  Hoi Martin,

  Ik zag dit filmpje:
  https://www.youtube.com/watch?v=amauVOikHy0

  Er komt een voedseltekort en de komende cyberpandemie zal ons verder in de fuik trekken.
  In de VS zijn ze bezig om vriezers in supermarkten te zetten voor die vaccins. Dan zal je straks het vaccin moeten nemen om eten te kunnen kopen. Ze doen alles om iedereen gevaccineerd te krijgen, allemaal richting transhumanisme. Het beste is om zelfvoorzienend te zijn, maar wat als dat niet mogelijk is?
  Ik weet ook niet of je met gedachtekracht de vaccintroep kan tegenhouden, als het jou gedachten nog zijn heet dat.

 4. Dranreb Silenroc schreef:

  Het enige wat we kunnen doen, is connecteren, samen delen met mensen die bewuster zijn en dieper kijken dan hun neus lang is en de individuele mens bekijken in het collectief en alles oprecht in vraag stellen.
  Het pad naar de waarheid is belangrijker dan de waarheid zelf.

 5. Riffian schreef:

  spindoctor, rutte fluisteraar en part time bruinwerker Kelder geeft in een opgenomen audio bestand toe dat de maatregelen overdreven zijn en niet op waarheid berusten. Luister en huiver:

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1420026681704328&id=100010910297497

  • Waarom wil je dit weten? schreef:

   Een indrukwekkend geluidsfragment, maar let goed op hoe je bespeelt wordt.

   Bij zulke fragmenten of filmpjes ben ik me naar aanleiding van de schrijfsels van Vrijland gaan afvragen hoe gemakkelijk iets onderuit te halen. is. Zo werd duidelijk dat veel van zulke fragmenten alleen aan het oppervlak mogen krabben, maar nooit aan de kern van de zaak.

   Het geluidsfragment is op facebook geplaatst. Dat het daar al 15 uur toegestaan wordt is dubieus. Wat “Jort” uiteindelijk alleen zegt, is dat hij de boodschap moest aandikken t.o.v. de cijfers. De “noodzaak” hiertoe zou gemakkelijk goed gepraat kunnen worden door een willekeurig persoon uit het OMT, RIVM of door de Clown en Acrobaat, want het volk wordt ongehoorzaam en daardoor zal op een later tijdstip het wel echt erg gaan worden met de aantal besmettingen.

   “Jort” zet ik tussen haakjes, want hij heeft wel een herkenbare stem maar er is heel gemakkelijk te claimen dat iemand hem nagedaan heeft. Ook wordt er nergens een naam genoemd van zijn publiek.

   Als laatste steekt “Jort” nog even een veer in de reet van de artsen die wel relativeren. Hiermee bevestigd hij dat de covid-crisis wel serieus genomen moet worden, maar men alleen een beetje moet relativeren.

   Het filmpje laat je achter met een gevoel dat er nu echt iemand door de mand gaat vallen. Het kan niet anders dan dat er nu koppen gaan rollen, de waarheid gaat nu echt naar boven komen.
   Maar als dan een stapje terug wordt genomen van die emotie en gekeken wordt naar wat er werkelijk gezegd wordt, dan zal dat wederom niet gaan gebeuren.

   Toen ik zulke dingen begon te zien, was ik wel weer een illusie armer. Het is niet altijd prettig, maar ik krijg toch sterk het idee dat Vrijland het bij het rechte eind heeft en heel veel “oppositie” gecontroleerde oppositie is.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten