Kapitalisme en schijndemocratie, de langzame weg richting communistisch fascisme

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 november 2019 19 Comments

bron: voiceofeurope.com

Als u de titel van dit artikel leest, dan fronst u wellicht de wenkbrauwen en vraagt u zich af wat daar nou weer het idee achter is!? Als u de afgelopen decennia heeft opgelet, heeft u twee belangrijke zaken op kunnen merken. Steeds zagen we bedrijven of bedrijfstakken failliet gaan en overgenomen worden door landen of multinationals ver weg en steeds zijn we getuige van politieke valse beloftes en list en bedrog waarna verder centralisering van de macht en meer politiestaat volgt. Voorbeelden te over in verscheidene bedrijfstakken als bijvoorbeeld onze Nederlandse vliegtuigbouwer Fokker of actueel met de boerenbedrijven. Voorbeelden te over op politiek terrein waar het gaat om steeds meer macht richting Europa en meer en meer regels en politie.

Het punt is echter dat alles steeds gebracht wordt als ‘noodzaak’; noodzakelijke stappen als gevolg van een probleem dat iedereen raakt, waardoor we de maatregel omarmen. Terrorisme was goed voor de afluisterwetten. Politieke inmenging door Rusland of nepnieuws was reden voor meer censuur. Criminaliteit, “verwarde personen” en maffia zorgen voor nog eenvoudigere en langere opsluiting en zo kunnen we nog wel even doorgaan. In mijn nieuwe boek beschrijf ik de grote lijnen van list en bedrog die worden toegepast via de stelregel Problem, Reaction, Solution, waarin met name psychologische operaties (PsyOp’s) via de media uitgespeeld worden om het volk in shock te brengen en vervolgens de oplossing in de vorm van strengere wetgeving aan te rijken.

Ja, maar om nu te spreken van fascisme? Gaat dat niet een beetje ver Vrijland? We leven toch niet in Nazi Duitsland?” Daar zien we dat de meeste mensen echt nog onder de mistdeken die de media over onze ogen legt, vandaan kijken. Daarom is de titel van mijn boek ook ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’. Leest u dat boek, dan komt u er achter dat er eigenlijk sprake is van een collectieve Truman Show (naar die bekende film uit 1998).

Heeft u bijvoorbeeld door dat die dreigende immigrantenstroom een prima alibi is geweest om in meerdere landen in Europa gigantische hekwerken aan de grenzen te bouwen? Wat is Donald Trump ook al weer aan het doen aan de grens met Mexico? Zou het kunnen dat u bang gemaakt wordt met beelden van gevaarlijke islamitische migranten, omdat dit optuigen van een (zelfgeschapen) spanningsveld juist het eeuwenoude spel van ‘verdeel en heers’ van de heersende klasse is? Wat als de Utrechtse Mocro maffia net zo zelfgeschapen is als ISIS en Al Qaïda dat waren? Wat als de staat de onrust zelf aanwakkert om meer en meer politie in te kunnen zetten? Wat als die dreigende vluchtelingenstroom zelfgeschapen is met een proxy-oorlog en (betaalde) vluchtelingen uit Noord Afrika, om vervolgens de grenzen potdicht te kunnen gooien. Heeft u wel eens nagedacht wat dat betekent als het lieve masker van het gezicht van het regiem ineens afgaat en u een fascistische gezicht te zien krijgt? Dan staan die hekwerken er voor u. U kunt er dan niet meer aan ontvluchten.

Wat als al die hekwerken om de grenzen van Europa staan en de heersende klasse chaos schept in Europa door de economie te doen crashen om zo de voorwaarden te scheppen voor een inval van een land met een sterke leider (denk aan eind jaren ’30 uit de vorige eeuw) die orde op zaken komt stellen? Wat als die sterke leider een deal sluit met het zittende bestuur in Brussel in ruil voor zo min mogelijk geweld om zo de touwtjes stevig in handen te nemen? Ik doe al jaren een voorspelling welk land dat zal zijn. En weet u hoe het u verkocht zal worden? Juist, opnieuw als de oplossing voor een probleem en dus zult u het ook dan weer omarmen. Feit blijft dat al die hekken er dan al staan. Feit blijft dat de (dan inmiddels zo strenge) regels en de zo zwaar bewapende politie, er voor zullen zorgen dat u er niet meer uit komt. U kunt straks zelf de politiestaat niet meer ontvluchten. Maar gelukkig zijn de meesten stekeblind voor de situatie waarin ze zich bevinden, zolang eigen huis en tuin maar op orde zijn.

Leest u mijn artikelenreeks van de afgelopen week nog eens om een klein beetje een gevoel te krijgen van hoe het ervoor staat. Onze heropvoedingskampen hebben de George Orwell 1984 nieuwspraak titel ‘zorg’ gekregen. Jeugdzorg of geestelijke gezondheidszorg (GGZ). De psycholances staan klaar om de opstandige dissidenten uit hun huizen te halen. Werkt u niet mee, dan wordt u hardhandig getaserd en in een cel ter observatie gegooid om te kijken of u wellicht een beetje verward gedrag vertoont. Ik krijg de voorbeelden dat dit gebeurd al in mijn inbox en de kans dat het aantal schrijnende gevallen volgend jaar mijn mailbox overspoelt, is groot, want in 2020 wordt de wet verplichte geestelijke gezondheidszorg (WvGGZ) gewoon stilzwijgend ingevoerd. De onwettige toepassing tijdens het nog niet reeds bestaan van deze wet blijkt uit de voorbeelden die ik toegezonden krijg. Ik publiceer echter geen persoonlijke gevallen meer, omdat dit mijn eigen veiligheid en die van de slachtoffers van politiegeweld en GGZ-misstanden, in het geding brengt.

In dit artikel geef ik een uitgebreide toelichting op deze horror in de maak en licht ik toe waarom dit te vergelijken is met het opruimen van dissidenten in de oude Sovjet Unie. Ik kan u vertellen: het gebeurt al en iedereen denkt dat het ze persoonlijk niet zal raken, maar in dat artikel geef ik ook een praktisch voorbeeld van hoe eenvoudig het in uw eigen leven kan gebeuren, zonder u bang te willen maken.

Voor diegenen die hun ogen niet sluiten of met oogkleppen oplopen (of anderen die het simpelweg niet willen zien omdat ze zelf in de zorgindustrie of bij politie en justitie werken) kan het al zichtbaar zijn dat we sluimerend richting een fascistisch regiem groeien, maar dan is nog de vraag wat ik bedoel met dat communisme.

Het communisme is een sociale, politieke en economische ideologie gericht op de verwezenlijking van een klasseloze en socialistische samenleving, gebaseerd op gemeenschappelijke eigendom van de productiemiddelen en met openbare instellingen, waarbij iedereen produceert naar vermogen en neemt naar behoefte. Het woord communisme stamt af van het Latijnse communis, dat gemeenschappelijk en universeel betekent. Welnu, met de steeds verdere schaalvergroting van industrieën en landbouw en veeteelt, is eigenlijk de macht al automatisch steeds centraler komen te liggen. We kunnen zeggen dat het een natuurlijk gevolg van slim ondernemerschap (behorende bij het kapitalisme) is geweest of we kunnen constateren dat het grote geld altijd al bij de aristocratische groep lag die de macht had om dat geweldige American Dream ondernemerschap in “het vrije westen” financieel te sturen, waardoor die mega concerns konden ontstaan. Het is alleen de vraag of u gelooft in de American Dream of inziet dat we ook daarin de ogen dicht gesmeerd hebben gekregen en dat goed ondernemerschap meestal niet zomaar uit de lucht komt vallen.

Zonder het hier nu uitgebreid te onderbouwen, stel ik dat de vrije markt nooit echt vrij is geweest, maar gemanipuleerd werd vanuit de machtsstructuur van achter de schermen (in de vorm van geheime genootschappen infiltratie in alle lagen van de maatschappij; dus ook in de politiek en media). Hierdoor is (verspreid over decennia) toegewerkt naar een situatie van bedrijven die mochten overleven en groeien en steeds verdere schaalvergroting. Die schaalvergroting heeft de wereldbevolking nu heimelijk onder het communisme van die grote multinationals gebracht. En in de top van die multinationals kunnen we de dames en heren van de betreffende elitaire toplagen van de genootschappen treffen. De basis voor een wereldwijd communistisch bestuur is dus feitelijk op economisch vlak al gelegd. Je kan geen aardappel of stukje vlees meer kopen en zeker weten of die van een boerderij van eigen bodem komt. Alles is internationaal afhankelijk van elkaar via grootschalige productie- en distributienetwerken.

Op zich is er niets mis met het ideaal van communisme, net zoals er niets mis is met het ideaal van een democratie. De geschiedenis heeft echter uitgewezen dat beide in hun ideale vorm nooit bestaan hebben en altijd bestuurd werden door de zelfde oude aristocratische groep in vermomming. Kijk naar de VS (en haar Europese vazalstaten in de NAVO alliantie), dat wereldwijd overal democratie probeert te brengen met bommen en granaten met miljoenen doden tot gevolg. Kijk naar de oude Sovjet Unie. Toch blijven we hoopvol en positief, zolang we onze baantjes kunnen behouden en twee keer per jaar op vakantie kunnen of onze festivals kunnen bezoeken. Eigenlijk maakt de gemiddelde mens zich niet zo druk wat er om ze heen gebeurt, totdat het ze echt zelf raakt.

De laatste stap richting een wereldwijd communistisch bestuur kun je eenvoudig bereiken met een wereldwijd probleem dat er voor zorgt dat we over een paar jaar een onleefbare planeet hebben. Dat probleem zorgt ervoor dat je precies moet weten wat mensen consumeren en hoeveel ze het milieu belasten. De wetenschappelijke onderbouwing van dat probleem laten we even in het midden (zie hier en hier voor meer toelichting). Laten we voor het gemak even aannemen dat we echt met zijn allen binnen enkele jaren massaal uitsterven. Dan is dat het ideale probleem om wereldwijd communisme door te voeren.

De oplossing voor die vernietiging van de aarde is dat alles zo snel mogelijk centraal geregeld, gestuurd en gemonitord moet worden om precies, altijd en overal van iedereen exact te weten wat er geconsumeerd wordt en hoe groot de (wel of niet echt bestaande) milieu-voetafdruk is. Als je om te beginnen de massa overtuigt van dit probleem, heb je al een redelijke basis gelegd voor de introductie van zo’n wereldwijd controle systeem. Als je dan ook nog eens in dezelfde periode dat je deze problematiek zo op het netvlies zet, kunt zorgen voor een wereldwijde financiële crisis en maatschappelijke onrust via bevolkingsgroepen die elkaar (opgestookt en wel) in de haren vliegen, dan kun je ook nog eens hard ingrijpen om vervolgens de pijn te verzachten door een oud communistische idee van een basisinkomen in te voeren. Elke uitgave en elk gedachtegoed zal dan voortaan wel gemonitord worden, maar als iedereen een doekje voor het bloeden krijgt (een basisinkomen), geeft dat weer rust in de maatschappij. Ordo ab Chao, een oud spelletjes van dezelfde eeuwenoude heersende aristocratische klasse.

Bestel nu mijn boek waarin ik meer toelichting geef op de grote agenda en het script dat we zien worden uitgerold en tevens uitleg waar de oplossing ligt.

uw boek

 

155 Shares

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Chekinah schreef:

  Super artikel weer Martin. Je boek heb ik ondertussen ook uit en zaten toch weer enkele eyeopeners in. Bedankt voor alle moeite die je doet om de mensen wakker te maken. Is een lastige klus en velen willen het inderdaad niet weten of zien. Maar we gaan gewoon door.

 2. Dick Klein Oonk schreef:

  Goed verhaal Martin. ik lees het als eenvoudige uitleg van de Protocollen Sion en het gezegde / theorie binnen communistiese partijen. Eindfase van de strijd tussen kapitalisme en communisme zou de overwinning zijn van het communisme . Als je maar bleef strijden .Eindfase met als leus … Dictatuur van het proletariaat. Ik durf te zeggen dat de socialisten / commnisten ” ook pionnen ” zijn in het Grote Plan. Zoals iedereen in de politiek en msm.Zelfs Het Kapitaal ..het leerboek van communisten is op die basis geschreven. Dictatuur van het proletariaat,,,waar de mensen dus zelf voor kiezen..zoals jij het beschrijt.

 3. Mindsupply schreef:

  Dit lijkt misschien off-topic. Maar dat is het eigenlijk niet. Weet je, ik zeg niet dat het verstandig is om in deze wereld kinderen te krijgen (en daarom heb ik ze ook niet). Maar als je ze dan wel krijgt, dan gebeurt er zoiets wat alleen in een fascistische maatschappij kan gebeuren. Toppunt van groepsdruk en maar 1 ding waar je niet genoeg research over gedaan hebt, verandert je kinderen in.. Ja kijk zelf maar.. hartverscheurend…

  https://www.youtube.com/watch?v=yfZ5ggUG0CM

  Als je niet zorgt dat je niet nog een keer re-incarneert.. Dan ben jij wellicht de volgende… of tegen die tijd erger..

 4. ZalmInBlik schreef:

  Ze hebben de term voor de nieuwe ideologische stroming reeds uitgevonden namelijk ‘Communitarianism’ , de vrijheid van het individu is ondergeschikt aan dat van de groep. Tja waar hebben we dat eerder gezien…

  Technocratie (AI) + Communitarianism = SMART Gulag systeem waar straks iedereen aan onderworpen is, men gaat wel mee met de tijd natuurlijk en de resultaten in China zijn best goed.

  • Martin Vrijland schreef:

   Europa binnen nu en 4 jaar..en bedenk dat de laatste woorden van de geïnterviewde Tahir Hamut uit het filmpje niet lang meer van kracht zullen zijn.

   Nederland, Engeland, Zweden en vele andere landen hebben al een flink netwerk aan surveillance camera’s hangen en ook hier geschiedt alles onder de mogelijke dreiging van moslim-terrorisme en zaken als drugsmaffia. Het nieuwste alibi is straks ‘milieu-voetafdruk’. Het wordt allemaal in etappe’s ingevoerd, maar we gaan meer en meer politie zien en meer en meer surveillance. Maar gelukkig hebben steeds meer mensen een baan in de surveillance, bij politie of justitie (of aanverwanten als het CJIB, training, consultancy of ICT) of in de geestelijke gezondheid“zorg” (lees: heropvoedingskampen). Die mensen voelen zich goed, want goed salaris, huisje-boompje-beestje en ieder weekend een feestje.

   • Zonnetje schreef:

    Ik weet het niet maar ik merk weinig van moslim terroristen in Nederland op een paar mogelijk door geheime diensten gerunde losers die gebruikt zijn/ worden voor het problem- reaction-solution script door de jongens.
    Moslims in Nederland zijn ook in zijn algemeenheid brave burgers en kunnen of willen de status quo ook niet wijzigen. De jihad zoals de islam voorstaat wordt schijnbaar gemakkelijk vergeten als de moslim in het algemeen een leuke baan krijgt??Het is nog maar de vraag of imams (spies voor de aivd?) daar een rol in spelen en misschien instructies krijgen van de jongens van het script in ruil voor een verblijfsvergunning, geld enz Het is een grote geregisseerde zooi in New Brave Madurodam alles moet in het belang van de jongens zijn, het script en de status quo van de jongens van het script. Wij zitten al in een dictatuur anders konden wij vrij man en paard noemen en de status quo veranderen. Dat kan dus niet! Het is eenrichtingsverkeer.

   • Martin Vrijland schreef:

    Een goed voorbeeld van succesvolle media-programmering is de volgende reactie:

    “Heb je niets te verbergen zie ik niet in wat hier verkeerd aan is. Om ons land en Europa veilig te krijgen en te houden zullen we wel moeten. Denk je er niet zo over jank dan niet als jij of iemand uit je familie of vriendenkring het slachtoffer wordt van een terroristische aanslag. Europa wordt nooit meer zoals het was. En dat hebben we te danken aan die linkse idioten die nu ook roepen dat deze controle niet kan. En nu roepen dat deze maatregel niet kan. Stelletje blaaskaken zijn het. Lekker achter Groen Links en de SP en D66 blijven aandraven is hun raad. Weg is ons mooie Nederland nu. Met dank aan hun en met dank aan Rutte en zijn kabinet. Allemaal leugenaars zijn het.”

    Waar deze lezer zich niet bewust van is, is dat dat terrorisme zelf geschapen is. Het westen heeft haar eigen proxy-legers Al Qaïda en IS geschapen om proxy-oorlogen te starten. Datzelfde geldt overigens voor de meeste criminaliteit (als de drugs “Mocro maffia”). Het idee dat al deze “terroristen” naar Europa zullen komen, wordt in de schoenen van links geschoven, maar men ziet niet dat het juist de bedoeling is dat dit gebeurt. Men WIL chaos creëren om orde te kunnen scheppen. Het links versus rechts over en weer beschuldigen dient slechts het doel van mensen de illusie van keuze geven en het opbouwen van een links-rechts spanningsveld. Dat spelletje heb ik in mijn voorgaande artikelen uitgelegd.

    Het idee “als je niks te verbergen hebt” wordt alleen gebruikt door die mensen die het grote plaatje niet doorzien en zich beschermd willen voelen door vadertje superstaat; zich niet beseffende dat vadertje staat het proxy-terrorisme bewust gecreëerd heeft om daarmee de totalitaire politiestaat te kunnen introduceren.

   • ZalmInBlik schreef:

    ik voorspel nog één grote valse vlag operatie in London/Parijs ofzo om het geheel in een houdgreep cq wurggreep te krijgen. ISIS (Gladio B) kan weer van stal gehaald worden, Brexit weer uitgesteld etc etc etc

    https://duckduckgo.com/?q=guardian+ISIS+Big+Ben&iax=images&ia=images

 5. guppy schreef:

  https://i.pinimg.com/736x/76/46/b6/7646b6beecdec4a599d667ea82f0d190–flower-of-life-flora.jpg

  Dit plaatje toont aan hoe ons universum werkt. Zoals jij in je boekt ook aangeeft, bestaat materiaal pas als wij het waarnemen of beter gezegd wanneer de frequentie bij ons binnenkomt. Als we begrijpen hoe het werkt dan zijn we vrij. Als we niet of gedeeltelijk weten hoe het werkt dan zit de levensbloem opgesloten in de kubus of beter gezegd de x box. Zoals jij in dit artikel omschrijft is een duidelijk praktisch voorbeeld hoe ze de massa in een box willen opsluiten.

  Daarom is mijn naam guppy want ik weet dat ik in een aquarium zit. Gelukkig weet ik ook dat er een orgineel is en dat dit aquarium kunstmatig is.

 6. Willem S schreef:

  Ik roep het al heel lang, Links is het Nieuwe Fascisme .
  NL is een is een Dictatuur geworden er is geen oppositie meer.

 7. Martin Vrijland schreef:

  De eerste tekenen (via een voorgestelde nationalisering van bedrijven en banken) van communisme in de maak zien we zich in Engeland ontvouwen:

  https://www.theguardian.com/politics/2015/aug/22/jeremy-corbyn-economists-backing-anti-austerity-policies-corbynomics?CMP=share_btn_fb

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten