Ken de geschiedenis om agenda 2030 van de VN te begrijpen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 4 december 2019 14 Comments

bron: ilo.org

Het internet bracht ons zoveel informatie dat het veranderd is van kennisbron naar feel good kanon. Net zoals tv van informerend omgeturnd is naar wijn en chips entertainment, ingevuld door John de Mol & co; zo draait social media tegenwoordig vooral om leuke en grappige filmpjes en kijken wat je vrienden op Instagram doen. Daarbij is het veel belangrijker dat er mooie foto’s en filmpjes staan die het ego strelen dan dat mensen nog bezig zijn echte kennis te vergaren.

Zowel media als social media draaien om feel good. Als iets voelt als een warm bad, krijg je een hekel aan die mensen die ijswater in dat bad gooien. Daar schrik je van. Ook al is het misschien nodig, omdat de wereld buiten dat warme bad misschien minder zoet en lief is dan we denken, dan nog kiezen we liever voor het warme badwater. De oude gevestigde media en de grote social media kanalen geven ons ook wel eens slecht nieuws, maar dat komt via de warmwaterkraan binnen en dus verstoort dat het genot niet.

We willen graag dat ons huisje opgeruimd en comfortabel is en we willen de nieuwste gadgets, vakantie, weekenduitjes en we willen dat allemaal op social media tonen aan onze vrienden, zodat ze kunnen zien hoe gelukkig we zijn. Soms hebben anderen een meer comfortabel leven, maar zolang zij onze filmpjes liken, hebben we in ieder geval aansluiting bij de groep. Wie zit nog te wachten op ‘waarheid’. Wat is dat trouwens? Er zijn zoveel bronnen. De één zegt dit en de ander zegt dat. Het is comfortabeler om gewoon in de warm waterstroom te blijven zitten en positief te zijn. Kritische mensen zijn als het koud water in een warm bad. Die mensen hebben een probleem voor alles waar we zo lekker in onder kunnen dompelen. Dat zijn negatieve mensen. “Wakker worden? Hou toch op zeg. Ik zit goed”.

Dus als iemand als Martin Vrijland iets zegt, wuif je dat op voorhand weg. Het social media trollenleger heeft in elk forum en elke online discussie de standaard af-zeik strategie toegepast. Woorden met een negatieve lading zijn zonder onderbouwing aan Vrijland gekoppeld en bij die groep wil je dan niet horen. Je kijkt dan niet naar de inhoud. Als op blogs of fora gezegd wordt dat Vrijland een gestoorde complotdenker is, neem je dat subliminaal over. Nee, dat is hij niet: het zijn de staatstrollen die achter die campagne zitten. Tijd om het te gaan zien. Laten we het overstijgen en eens goed naar de inhoud kijken! Weet u wat. Komt u eerst even uit uw warme bad, kleedt u warm aan en neem dan eens een slok fris en gezuiverd water. Daar knap je van op.

Opfrissen

Het is namelijk echt nuttig om een paar kernpunten in het leven te begrijpen. Het leven is niet alleen maar een warm bad. Als u op een feestje op een prachtige boot staat en de band speelt, is degene die u uit de danszaal haalt dan uw held, als blijkt dat er een gat in de romp van de Titanic zit? Als u op een treinspoor staat met uw oordopjes in om naar uw favoriete muziek te luisteren en u hoort de trein niet die van achteren op u aanstormt;  is diegene die u van het spoor duwt om u te beschermen, dan uw redder? Als het besef tot u doordringt dat hij uw leven gered heeft, bent u dan blij dat u uit uw comfortzone gehaald bent? Als alle omstanders met hun i-phone’s staan te filmen als u aangerand wordt, bent u dan blij met diegene van buiten de groep die aan kwam rennen om in te grijpen? Het is positief om op tijd gewaarschuwd te worden. Het is positief als iemand ingrijpt. Je bent dus eigenlijk een optimist en heel goed bezig als je soms even alert bent. Het kan je leven redden.

Als je gaat daten of in een relatie stapt, wil je graag eerst meer over iemand weten. Als je voor een bedrijf gaat werken, wil je vaak eerst weten of je je er wel thuis voelt. In zijn algemeenheid willen we graag iets meer weten over diegenen waarmee we een langdurige relatie aangaan. De vraag is of we wel eens gekeken hebben naar diegenen met wie we al een langdurige relatie hebben; diegene met wie we grootgebracht zijn. Als een kind in gevangenis geboren wordt, is de gevangenis het enige wat het kent. Als er speeltoestellen in die gevangenis staan, is dat plezierige afleiding en vermaak. Hoe ziet de buitenwereld eruit? Als het continent waarin u opgegroeid bent u vertrouwd is, wil dat niet zeggen dat u het werkelijke plaatje ziet. U heeft het altijd van binnenuit gezien. Ja, u heeft wellicht gereisd en u kent vele landen, maar de vraag is hoe uw beeld van de wereld is ingekleurd. Het besef dat die inkleuring al vanaf de wieg geschiedt en dat uw beeld van de wereld door onderwijs, media en politiek ingekleurd is, dringt door. U voelde zich comfortabel in het warme bad dat u kent.

Wat nu als dat warme bad vergelijkbaar is met de band op de Titanic? Wat nu als u in de entertainment modus gehouden wordt, zodat u comfortabel verdoofd blijft? Wat nu als u gaat zien dat vele zaken die u geleerd heeft niet kloppen? Ja, ik begrijp dat u dan meteen denkt: “Ja, wat weet jij daar nou van? Wie zegt dat jouw bronnen kloppen. Ik geloof liever de officiële wetenschappelijk afgevinkte waarheden gesteund door overheden en specialisten. Je kunt dat nooit allemaal zelf onderzoeken. Daar hebben wij de kennis niet voor.” Ik begrijp uw gedachten, maar het is toch écht de moeite waard om te ontdekken of die trein daadwerkelijk op u af raast. Het is écht de moeite waard om even die trance muziek van uw koptelefoon uit te zetten en een blik over uw schouders te werpen. Het is écht de moeite waard om van de band naar reddingsvlot te rennen als het schip water maakt.

Even goed kijken

Dus laten we even achterom kijken en kijken wat daar gebeurd is. U neemt de moeite. Een blik over de schouders is tenslotte maar een snapchat. We gaan even echte moeite doen. Het is interessant om te gaan beseffen wie uw beeld van de wereld ingekleurd heeft en te doorgronden dat u steeds met warm water overgoten werd. Het is interessant om te ontdekken dat George Orwell in de Spaanse burgeroorlog vocht en ontdekte dat zijn ervaringen uit die oorlog op het thuisfront compleet anders gebracht werden dan dat hij ze waarnam. Het is interessant dat deze man het boek 1984 schreef, waarin hij spreekt over het “aanpassen van de waarheid”. Het gaat verder dan in 1 artikel enkele facetten van deze manipulatie toe te lichten, dus ik raad u aan te onderzoeken. Onderzoek hoe wetenschap en geschiedschrijving onderhevig zijn aan macht. Is het echt zo dat klimaatwetenschappers die een afwijkend geluid laten horen buitenspel worden gezet? Ja, daar lijkt het op. Is het echt zo dat geschiedschrijving onderhevig is aan manipulatie en Winston Churchill zei: “De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaar”? Ja, daar lijkt het op.

Wat nu als u ontdekt dat grote historische gebeurtenissen inderdaad gemanipuleerd zijn? Ah, ja ik merk uw reactie al. Wat nu als de propaganda al decennia zo sterk is dat het hele generaties een ander beeld van de werkelijkheid heeft kunnen schetsen? “Ja, maar dan waren er toch wel eens mensen opgestaan die er iets van gezegd hadden?” Nou, dat is ook het geval! Alleen tv, krant, Facebook laten zien wat ze willen dat u ziet. De waarheid achter een censuurfilter. Vaak zetten overheden ook nog eens pionnen in die het verhaal overnemen en koppelen aan een extreme groepering. Zo kun je kritiek makkelijk uit de samenleving wegdrukken, want als je alle media in je zak hebt, ben je de baas over de perceptie van het volk. Dat gaan we anders doen.

Ik stel voor dat u eens de volgende zaken onderzoekt. Het machtsblok dat Lenin (en diens opvolger Stalin) in het zadel hielp, is hetzelfde machtsblok dat Adolf Hitler in het zadel hielp en de eerste en tweede wereldoorlog stonden gepland om chaos te creëren om daaruit nieuwe orde te kunnen scheppen. Dat is een hele mond vol. Ga er maar aanstaan.

Voorzetjes

In de eerste wereldoorlog werd grond gereserveerd voor de staat Israël in de Balfour verklaring. In de Haavara overeenkomst uit 1933 werd de immigratie van joden naar Palestina reeds met Duitsland vastgelegd. Vlak na de tweede wereldoorlog kon de staat Israël worden opgericht. De tweede wereldoorlog speelde hierin een belangrijke rol.

Dezelfde Adolf Hitler als die naar verluidt joden haatte en ze systematisch vergastte en raszuiverheid na zou streven, had 150.000 half- en kwart-joden in zijn legers, meestal als gevechtsofficieren. Hij had ten minste 15 half-joodse generaals en admiraals, met nog een dozijn kwart joden in dezelfde hoge rangen. Het meest opvallende voorbeeld is dat van veldmaarschalk Erhard Milch, de tweede commandant van Hermann Goering. Milch speelde een belangrijke rol bij het opzetten van de Luftwaffe. Milch had een joodse vader en mogelijk ook een joodse moeder.

Er gaan veel geluiden op dat het beeld van de vergassingen, betiteld als ‘holocaust’ een propagandaverhaal is, ondersteund door gefabriceerd bewijs. Cognitieve dissonantie treedt al snel op als u daaraan denkt. Afwijkende kennis voelt als een glas koud water in een warm bad. Wilt u bij de band op de Titanic weggehaald worden als het schip zinkt? Ja, waarschijnlijk wel.

Voor een paard aan de teugels is het belangrijk om oogkleppen op te hebben, zodat hij niet te veel van zijn slaafse taak afgeleid wordt. Voor een mens is het belangrijk om de oogkleppen af te doen en een goed beeld van de wereld om zich heen te krijgen. Dan kun je anticiperen op de toekomst. Kennis nemen van het bedrog in de geschiedenis, doet ontdekken dat het altijd hetzelfde machtsblok is geweest dat de massa bespeelde. Help een zelfgeschapen vijand in het zadel die chaos creëert. Dit helpt je hogere doelen te realiseren. Wat nu als dat machtsblok Adolf Hitler in het zadel hielp om een bevolkingsgroep tot slachtoffer te maken, om ze vervolgens de onaantastbaarheidsstatus te kunnen geven? Waarom omringde Adolf Hitler zichzelf door mensen van joodse komaf als hij ze allemaal wilde vergassen? Kijkt u eens naar wie Hitler financierde. Op deze website en in het archief vindt u meer als u het zoekveld gebruikt. Een ander goed begin is bijvoorbeeld dit artikel. Neemt u eens de moeite om op de content te klikken en het te bestuderen.

Nieuwe orde

Kort na de tweede wereldoorlog werd een natie opgericht op het stuk grond dat al in de Balfour verklaring tijdens de eerste wereldoorlog gereserveerd werd (de staat Israël). Ook werden de Verenigde Naties opgericht. De vraag is nu: Stond dit alles allemaal allang gepland? De grote vraag die u zichzelf zou moeten stellen is: Herkent u de oud Romeinse stelregel van ‘Orde uit Chaos’ in alle grote oorlogen? Was Hitler de zelfgeschapen gevaarlijke vijand die de geallieerden het alibi gaf om Europa plat te bombarderen en vanuit die chaos nieuwe orde te kunnen installeren? Was Hitler de drijvende kracht achter de grote volksverhuizing naar de staat Israël in de maak? Lees maar.

Onze eigen prins Bernhard was de drijvende kracht achter de oprichting van de Bilderberg groep.  Die Bilderberg groep stond aan de basis van de Europese gemeenschap. De eerste voorzitter van die EG was een wetsgeleerde onder Adolf Hitler. Zijn naam was Walter Hallstein.

Ik begrijp het wanneer u denkt: “Dat is extreem rechts gedachtegoed. Ik hoor Brexit, Nexit fanaten. Ik hoor Theirry Baudet“. Dat beeld is ingekleurd door dezelfde media en door politieke pionnen. Zij proberen alle kritiek op de officiële geschiedenis en op de officiële wetenschap te koppelen aan dat zorgvuldig opgebouwde merk ‘rechts’.

Als we gaan doorzien dat we al decennia bespeeld worden door hetzelfde machtsblok, dan krijgen we door dat we getuige zijn van een script, waarbij oorlogen gepland stonden en volgens plan uitgevoerd zijn. We krijgen dan ook door dat er nog een wereldoorlog gepland staat en dat die ook onderdeel is van dat grote script. En als we dat eenmaal doorhebben, kunnen we herkennen dat zowel geschieds- als wetenschapvervalsing grotesk gepromoot worden door media en social media. Dat kan alleen omdat hetzelfde oude machtsblok volledig controle heeft over uw warm-badwater-bronnen. Is uw beeld van de wereld ingekleurd door de perceptiemanagers van hetzelfde oude machtsblok?

Ordo ab Chao

Naast dat er nog een oorlog gepland staat (een oorlog om Jeruzalem om precies te zijn), staat er op korte termijn nog een grote machtsverschuiving op de agenda als tussenstadium richting die laatste grote oorlog. Die machtsverschuiving zal inhouden dat de VS economisch onderuit zal gaan en zich vermoedelijk zelfs zal terugtrekken uit de NAVO wegens te veel onenigheid. Die onenigheid zagen we al concreet tot uiting komen in de discussie van gisteren. Donald Trump en Emanuel Macron acteerden hun meningsverschillen er flink op los tijdens de NAVO top te Londen.

Waar de economische teloorgang in de VS vermoedelijk zal leiden tot de (geplande) ondergang van Trump, zal het Brexit debacle dat in Europa zijn voor de Europese economie. Doordat de politiek en media deze politici gekoppeld hebben aan een zorgvuldig opgebouwd merk (rechts) met zorgvuldig opgebouwde stigma’s kan zo’n economisch crisis de kickstart geven voor verdere globalisering en afrekening met afwijkend gedachtegoed. Ik onderbouwde dat andermaal in dit artikel en in vele anderen. Dat kunt u nalezen.

Een van de stigma’s die aan die (zorgvuldig gelabelde rechtse) groep gekoppeld is, is die van ‘klimaat ontkenners’. Waarschijnlijk zal daar nog aan worden toegevoegd dat die groep de belangen van de oude grote industrieën behartigde, als reden om de opwarming van de aarde te ontkennen. “Zij behartigden de belangen van de olie-industrie en kolenmijnbouw” zal een argument zijn dat van stal gehaald zal worden. En zo wordt via de combinatie van een economische crash en stigmatisering de weg gebaand om definitief af te rekenen met kritiek op de reeds lang geplande VN agenda 2030 (opvolger van agenda 2021).

Mijn voorspelling is dat Turkije de nieuwe grootmacht zal zijn die Europa zal onderwerpen. Dat zal extra makkelijk gaan als er een (geplande) economische crash komt in de VS en Trump besluit dat het te duur wordt om het tegenstribbelende Europa (met lastpakken als Macron die de NAVO ‘hersendood’ noemen) nog langer bescherming te bieden. Als Europa economisch crasht (als gevolg van onder meer het geplande Brexit debacle) wordt het een extra probleem om die hogere bijdrages aan het NAVO budget op te hoesten. De kans is dus groot dat de VS haar handen dan van Europa aftrekt om zo ruimte te scheppen voor datgene wat ik hier al jaren voorspel: het herrijzen van het Ottomaanse rijk. Turkije kan in het machtsvacuüm stappen als Europa in chaos belandt en kan als redder optreden voor het bewust gecreëerde probleem.

bron: un.org

En bij iedere machtswisseling en politieke verschuiving zult u gaan zien dat steeds dezelfde roadmap doorgedrukt wordt. Denk nu niet dat wanneer Erdogan de macht grijpt, we ineens een streng Islamitisch Europa gaan worden. Nee, we gaan juist het omgekeerde zien. We gaan dezelfde liberalisering van de islam zien die we in het christendom meegemaakt hebben. Het nieuwe machtsblok dat Europa zal overnemen, zal gewoon de regenboogagenda overnemen. Het is de regenboogagenda die ik in mijn boek beschrijf: de roadmap richting Luciferiaans wereldbestuur, waarbij ook alle wereldreligies zullen worden samengevoegd. Let u op de regenboogkleuren in het logo.

Die regenboog is prominent en is het symbool van de nieuwe wereldorde. En ook al zal Turkije de touwtjes stevig in handen gaan nemen in Europa, zal dit nooit de roadmap richting de nieuwe wereldorde ondermijnen. Wel zal het de nieuwe geschapen grootmacht lanceren die de derde wereldoorlog zal helpen optuigen. Ik zuig dat niet uit mijn duim. In dit artikel licht ik toe hoe die agenda al in 1871 op papier stond. In die laatste oorlog (die zal gaan om Jeruzalem), zal dat Ottomaanse rijk opstaan tegen de VS en Israël. Dat schept de laatste definitieve chaos om uiteindelijk echt de macht te centraliseren richting de VN.

Agenda 2030

Ondanks dat er dus nog de nodige strijd zal plaatsvinden en de nodig chaos zal ontstaan, zullen tussentijds politieke stromingen de macht krijgen die steeds en ondanks alle onrust, de VN agenda 2030 zullen blijven pushen. Die agenda staat voor drastische maatregelen die het milieu moeten beschermen, maar feitelijk ten doel hebben om alles traceerbaar te maken in ‘the internet of things’ en een digitaal controle web te bouwen dat iedereen op elk moment en overal traceert. Ik lichtte dat uitgebreid toe in dit artikel. Het is dan ook raadzaam dat nog een keer te lezen.

Het vergt enig moeite om bij de aantrekkelijke klanken van de band in de Titanic-bar weg te komen en u naar het reddingsvlot te begeven. Daar moet je wel wat voor doen.

Neemt u dan ook even kennis van agenda 2030 en houdt u mijn website in de gaten om steeds duidelijk te gaan zien welke ontwikkelingen allemaal bijdragen in de uitrol van deze agenda. Op deze website vindt u een goed uitleg van die agenda 2030. Het is daarnaast raadzaam mijn boek te gaan lezen. Hierin licht ik toe dat de regenboog en de genderneutraal de hoofdrol in het masterscript vervullen. Ook leg ik uit welke transhumanistische agenda hier achter zit en waarom dit alles te maken heeft met de wens om de mens gevangen te zetten in de totale samensmelting met AI (kunstmatige intelligentie). Het is essentieel dat deze boodschap naar buiten komt. Ik vertrouw op uw inzet en bijdrage. Neem de moeite en neem de tijd en sta op nu het nog kan.

uw boek

 

Bron linkvermeldingen: paulcraigroberts.org, alt-market.com

93 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mindsupply schreef:

  Geweldig artikel weer Martin. Complimenten!

  Hier zijn denk ik wat illustere uitspraken van Johan Cruijff van toepasing (op dit artikel, mijns inziens):

  “Je moet schieten, anders kun je niet scoren.”

  “Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.”

  “Als wij de bal hebben, kunnen hun niet scoren.”

  “Je gaat het pas zien als je het door hebt.”

  En heeft zeker allegorisch niets met voetbal te maken.. ; )

 2. Dick Klein Oonk schreef:

  Zeer goed en helder artikel. En voor degene die jou boek nog niet hebben. Kopen!

 3. guppy schreef:

  De koude douche wordt neergezet als slecht, maar het is juist erg goed voor je. Ik neem al.een tijdje een koude douche en na verloop van tijd begint het lekker te voelen. Bijkomend voordeel is dat de weerstand omhoog gaat en gezonder wordt. Geldt ook voor de hersenen, voeden met waarheid. Voelt in het begin koud, maar als je er doorheen bent ben je blij en gezuiverd.

  Daarom krijg jij van mij de koude douche 😉👍

 4. Mindsupply schreef:

  Dit wordt jouw toekomst, als je niet omkijkt…

 5. ZandInOgen schreef:

  Gaan we nu ook al de holocaust in twijfel trekken, maar dat is niet de bedoeling!

  Merkel also brought a donation of 60 million euros ($66.6 million).
  https://www.washingtontimes.com/news/2019/dec/6/germanys-merkel-begins-her-first-ever-visit-to-aus/

 6. Zonnetje schreef:

  Wanneer gaat Merkel de holocaust op Russische christenen herdenken gepleegd door ‘ communisten’. Kunnen wij lang wachten. Tja, hoe zou dat nu komen?
  Dit is als ik mii niet vergis gebeurd tijdens de 1 e wereldoorlog. Er wordt geschat dat minimaal 40 miljoen
  Christenen zijn vermoord. Komt hier ook een memorial dag voor in Nederland? Drie keer raden. Wat zijn de ‘ christen’ leiders stil?

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten