Kent u iemand die afgekeurd thuis zit, maar wel de hele dag op social media? Inoffizieller Mitarbeiter?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 30 november 2018 27 Comments

bron: persgroep.net

Veel mensen die bijvoorbeeld een ongeluk op de werkvloer hebben gehad of overvallen zijn door een ziekte lopen een blijvende handicap op. Vroeger was het dan zo dat je vrij gemakkelijk afgekeurd werd en de rest van je leven een WAO uitkering kreeg. Tegenwoordig gaat dat niet meer zo makkelijk. Re-integreren is het toverwoord. Daarvoor moet niet alleen de werkgever zich inspannen, maar ook de persoon die is overvallen door dit probleem. Je hebt daarvoor allerlei instanties die achter je aanjagen. Dat geldt voor zowel de werkgever als de werknemer.

Ben je zelfstandige, dan is het iets lastiger, want in dat geval moet je je verzekeren. Dat doen veel zelfstandigen niet, omdat het vaak simpelweg te duur is. In de meeste gevallen wordt je aangespoord om bijvoorbeeld omscholing te doen.

Een timmerman of lasser die een vinger kwijt geraakt is kan misschien niet meer dingen in elkaar zetten, maar kan nog prima op een helpdesk werken of verzint u het zelf maar. De arbeidsongeschiktheid wordt tegenwoordig geregeld in de wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen, de WIA.

Je wordt niet heel erg snel volledig arbeidsongeschikt verklaard in Nederland. Gebruikelijker is het om ‘deels arbeidsongeschikt’ verklaard te worden. Dan heb je mogelijk recht op een WGA-uitkering. De WGA is een onderdeel van de WIA. Het is een tijdelijke uitkering. De focus ligt op dat je weer gaat werken.

Om je arbeidsongeschiktheidspercentage te bereken, gebruikt het UWV een formule. Die formule is gebaseerd op wat je zou verdienen als je niet ziek was. En wat je nog kunt verdienen nu je (gedeeltelijk) ziek bent. Je verdiencapaciteit is het loon dat je zou verdienen als je niet ziek was geworden. Om dat te bepalen gaat het UWV uit van het maatmanloon. De ‘maatman’ is een fictief persoon die hetzelfde werk doet als jij voorheen. Werkte je als postbode? Dan is het maatmanloon het salaris dat bij de functie van postbode hoort. Je verdiencapaciteit is gelijk aan dit maatmanloon. De restverdiencapaciteit geeft aan wat je zou kunnen verdienen in je huidige gezondheid. De arbeidsdeskundige van het UWV heeft jouw medische situatie bekeken. Hij heeft bepaald of je nog kunt werken en welk werk je kunt doen. Om jouw restverdiencapaciteit te berekenen kiest hij 3 beroepen die geschikt voor jou zijn. Hij bekijkt wat je met die 3 banen kunt verdienen. Het middelste loon van de 3 functies is jouw restverdiencapaciteit.

De formule voor het berekenen van jouw arbeidsongeschiktheidspercentage is:

Maatmanloon –  restverdiencapaciteit

——————————————————     X     100%

                         Maatmanloon          

= arbeidsongeschiktheidspercentage

Rekenvoorbeeld percentage arbeidsongeschiktheid

Stel: je was eerst postbode en verdiende € 2.000,- per maand. Dat zou je ook nu nog verdienen als je nog als postbode werkte. Door je ziekte of handicap moet je aangepast werk doen en kun je minder uren maken. Bijvoorbeeld op de sorteerafdeling. Daarbij hoort een loon van € 1.000,- per maand.

Je maatmanloon is € 2.000,-.
Je restverdiencapaciteit is € 1.000,-.
Formule: (2.000 – 1.000) / 2.000 x 100% = 50

Je bent dus voor 50% arbeidsongeschikt geworden.

Met een WGA-uitkering ontvang je 70% van je laatstverdiende loon. De uitkering stimuleert je om weer aan de slag te gaan binnen jouw mogelijkheden. Hoe meer je kunt werken, hoe hoger je totale inkomen. Tot een bepaalde grens. Met een WGA-uitkering kan je inkomen nooit hoger zijn dan het maximale dagloon. Je ontvangt WGA voor een bepaalde periode. De lengte van deze periode hangt af van hoeveel je daarvoor hebt gewerkt. Loopt je uitkering af en ben je nog onvoldoende hersteld om meer te kunnen werken? Dan kun je in aanmerking komen voor een WGA-loonaanvullingsuitkering en anders de WGA-vervolguitkering.

Of dacht u dat dit na de DDR gestopt is? bron: booklooker.de

Waarom meld ik u dit allemaal? Om duidelijk te maken dat het vrij uitzonderlijk is dat mensen arbeidsongeschikt thuis zitten. Je komt er eigenlijk niet zo gemakkelijk mee weg. Toch zijn er bepaalde mensen die er wel makkelijk mee weg lijken te komen. Mijn vraag is of u er eens op wilt letten of deze mensen zich misschien erg activistisch gedragen op social media of protest bijeenkomsten bezoeken. Als iemand wel in staat is om op social media een linkse of rechtse mening te verkondigen, dan is die persoon toch ook wel slim genoeg om bijvoorbeeld administratief werk te doen. Re-integreren zou dus geen probleem moeten zijn. Of hebben we hier misschien te maken met iemand behorende tot de groep Inoffizieller Mitarbeiter (zoals hier en hier beschreven).

Of misschien bent u zelf wel arbeidsongeschikt verklaard en vraagt u zich af waarom u er zo makkelijk mee weg lijkt te komen. Wellicht heeft u dan zelf niet door dat u in die positie gelaten wordt omdat de Big Data systemen van de staat uw internetverkeer precies kunnen monitoren en zij zien dat u, zonder dat u het zelf doorziet, een nuttige tool bent. Misschien is u tijdens uw tussentijdse evaluatiegesprekken wel eens gevraagd naar uw internet activiteiten en bent u aangespoord om daar maar gewoon lekker mee door te gaan. Misschien heeft u wel bepaalde software tot uw beschikking gekregen waarmee u makkelijk social media af kunt speuren en heel eenvoudig reacties kunt plaatsen; mogelijk zelfs onder een speciaal voor u aangemaakt internetprofiel.

“Je achterhaalt hoe burgers online praten. Met monitoring en webcare tool Coosto speur je naar gesprekken op fora en sociale media, zoals Twitter, Facebook en YouTube. Je neemt pro actief deel aan gesprekken en gaat zo nu en dan naar een protestbijeenkomst waar je het spandoek draagt van de groep waarbij je wordt ingedeeld.”

Kent u ook mensen die wel erg makkelijk en al jarenlang een uitkering genieten? Kent u misschien mensen die heel makkelijk jaarlijks weer een subsidie verstrekt krijgen voor hun kunstenaarsactiviteiten? Kent u mensen die een bedrijfje hebben dat wel heel gemakkelijk weer eens een opdrachtje van een overheidsinstelling krijgt? Misschien moet u zich dan eens gaan verdiepen in het begrip Inoffizieller Mitarbeiter.

Ziet u een protest? Stel dan eens de vraag: “Wie drukt al die mooie protestbordjes en spandoeken?” Wie zijn de mensen die in zo’n protest meelopen? Wat is hun drijfveer? Ziet u mensen erg actief zijn op social media en vrijwel dagelijks een sterk explicite mening profileren? Stel ze eens de vraag waarvan zij rond komen en vraag ze eens waarom ze zo actief zijn? Waarom zou je je daar druk over moeten maken? Omdat het er steeds meer op lijkt dat de staat grote hoeveelheden mensen voor haar karretje spant om sentiment in de maatschappij een bepaalde richting op te sturen. Die mensen zijn dan feitelijk landverraders. Denkt u nu echt dat het begrip Inoffizieller Mitarbeiter heeft opgehouden te bestaan en dat dat alleen in het voormalig DDR voorkwam?

Bron linkvermeldingen: werkwacht.nl

32 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (27)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. De Loonslaaf schreef:

  OPROEP!
  Ik (de loonslaaf) ben op zoek naar mensen die het slachtoffer zijn geworden van zich misdragende UWV verzekeringsartsen. Ik heb het dan niet over bijvoorbeeld “niet aardig zijn”, maar over concreet aantoonbare zaken, zoals het benadelen of zelfs een oor aannaaien van cliënten. Deze verzekeringsartsen zouden ook kunnen helpen Inoffizielle Mitarbeiter aan te leveren, door deze juist privileges te geven wat betreft arbeidsongeschiktheid.

  Zelf ben ik meer dan eens door UWV verzekeringsartsen een oor aangenaaid, doordat zij het vonden zich jegens mij te kunnen gedragen als kwaadaardige goden. Mijn positie was op dat moment zeer kwetsbaar en daarvan hadden zij misbruik gemaakt. Verzekeringsartsen moeten echter hun bevindingen en conclusies duidelijk vastleggen in het medisch dossier, dat aan diverse eisen moet voldoen. Als u dit opvraagt, moeten zij dit aan u opsturen. Verzekeringsartsen hebben zich bijvoorbeeld te houden aan verzekeringsgeneeskundige protocollen. Hebben zij u dat ooit verteld? Waarschijnlijk niet!

  Denkt u niet dat ik u kan helpen achteraf nog uw recht te halen…Helaas! Het gehele rechtssysteem is tot op het bot verrot en corrupt in dit land. Met mijn website http://www.deloonslaaf.com wil ik echter het corrupte systeem openlijk aan de schandpaal nagelen, zodat de massa eens een keer stopt met het steunen van dit corrupte spel en de valsspelers weten dat zij op hun tellen moeten passen.
  Het blijkt dat het Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg niet alleen corrupte bedrijfsartsen vrijuit laat gaan (zie https://deloonslaaf.com/2018/03/31/tuchtcollege-pakt-corrupte-bedrijfsartsen-niet-aan/), maar ook zich misdragende verzekeringsartsen van het UWV laat lopen. Eén hoger beroep tegen een UWV verzekeringsarts loopt nog (een andere zaak is reeds voltooid) en als die is afgelopen (begin 2019), wordt hier uitgebreid verslag van gedaan op http://www.deloonslaaf.com.

  Indien u denkt dat u bent benadeeld door een UWV verzekeringsarts en dit wellicht aan de hand van het medisch dossier kan worden aangetoond, dan kunt u met mij contact opnemen via https://deloonslaaf.com/contact/
  Overigens sluit ik niet uit dat het Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg in ernstige gevallen de verzekeringsarts adviseert te schikken. U leest het goed; wellicht kan het interessant zijn om in sommige gevallen toch de zaak aanhangig te maken bij het Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Ik snap best dat de reacties (onder moderatie) nu binnen komen om mensen snel weer van dit onderwerp af te leiden, maar ik wilde toch echt even de aandacht hier op focussen. Waar zijn de vaste reageerders nu?

  Dit is misschien wel het belangrijkste onderwerp ooit. Het wordt tijd dat de Inoffizieller Mitarbeiter hun schaamteloze gedrag gaan inzien en eervol naar buiten treden. Ik vermoed dat zo’n oproep weinig uithaalt, want als je er in de eerste plaats al voor koos om dat te gaan doen, heb je al een geweten van een visstick.

  Natuurlijk zul je jezelf de gedachte voor houden dat je een goede bijdrage aan de maatschappij geleverd hebt en denk je dat overheden best een beetje aan beïnvloeding mogen doen.

  Misschien sta je wel echt achter de standpunten waaraan je mee helpt ze te promoten. Tijd om te beseffen dat je niets meer bent dan een pion in het Hegeliaanse spel waarin de bevolking verdeeld wordt en de macht de touwtjes steeds verder aan zal trekken. Je helpt mee aan de bouw van je eigen totalitaire politiestaat. Nu lijkt het nog mee te vallen..over 10 jaar zit jij zelf met de gebakken peren van dat systeem waaraan je zelf je bijdrage hebt geleverd.

  Misschien vind je het wel gewoon lekker om het allemaal in de schoot geworpen krijgen in ruil voor een beetje ‘mee helpen’. Dan ben je gewoon een egoïst die niet nadenkt over de lange termijn gevolgen.

  • Martin Vrijland schreef:

  • Inge schreef:

   Mijn ervaring met het UWV was het tegenovergestelde. Ik had een aardig werkverleden maar was door gezondheids redenen niet meer in staat om volledig terug te keren op de arbeidsmarkt en zat op een gegeven moment in de bijstand. N.a.v. een belastbaarheidsonderzoek heeft de gemeente bij het UWV gevraagd om urenvermindering, dus ik moest langs een verzekeringsarts van het UWV en heb mijn hele verhaal gedaan en vervolgens vroeg de verzekeringsarts wat ik zoal in mijn vrije tijd deed, dat bestond vooral uit internetten, dus de vraag kwam wat doet u zoal op het internet en mijn antwoord was dat ik veel op alternatieve media sites zat. Nou de verzekeringsarts moest vreselijk lachen en aan het einde van het gesprek was zijn conclusie dat ik geen recht zou hebben op urenvermindering. In mijn geval denk ik dat de verzekeringsarts dacht dat ik een slimme vogel was juist omdat ik me op alternatieve mediasites begaf.

   • Martin Vrijland schreef:

    Hi Inge (nooit eerder hier gereageerd)
    Mooi verhaal. Dus eigenlijk is je boodschap dat het maar nonsens is wat die Martin Vrijland verkondigt.
    Ik snap het..het is allemaal kolder en die Inoffizieller Mitarbeiter bestaan niet.

    Dus je zat in de bijstand om gezondheidsredenen. Klopt niet, want dan kom je niet in de bijstand, maar in een andere regeling (WIA)
    Urenvermindering? Jij kreeg per uur uitbetaald? Klopt ook niet: je percentage arbeidsongeschiktheid wordt berekend.

    De verzekeringsarts vond de alternatieve media dus eigenlijk heel intelligent en goed. Mooi compliment voor die gecontroleerde alternatieve websites! Daar zullen ze blij mee zijn!

    Dus je bent nu weer aan het werk begrijp ik?

    Inoffizieller Mitarbeiter: ze proberen overal de stemming en perceptie van de lezers te beïnvloeden. Goed bezig schatje!

    • Martin Vrijland schreef:

     Je mag wel even een kopie van het rapport van de verzekeringsarts toe sturen hoor.
     Iedereen die mij tot nu toe benaderd heeft met de opmerking dat ik nonsens uitkraam, haakt af als ik vraag om bewijsstukken.

 3. ZalmInBlik schreef:

  Mijn ervaring leert dat minimaal 60% fungeert als staatsinformant, door direct of indirect voor de staat te werken. Dat betekent dus ook als je aanbestedingen doet voor de staat, denk aan de MKB, grote/middelgrote aannemers enz. De agenda 2030 wordt top down opgelegd en de gehele economie draait op subsidies, belastingen enz. Het is dus een staatssysteem dat zichzelf in stand houdt door dit soort ingebouwde mechanismes en dan heb ik het nog niet eens over de kruimeldieven die her en der als poortwachter staan opgesteld om dissidenten in kaart te brengen en sentimenten op te vangen en te rapporteren waardoor je gecontroleerde protesten krijgt zoals de gele hesjes..

  • Riffian schreef:

   de perverse prikkel is idd wat dit hele circus in gang houdt, maar ook daar komt op een gegeven moment een einde aan. Dat weten de machthebbers die in de minderheid zijn maar al te goed, dus proberen ze het op te vangen door zelf klaagmuren e.d. op te werpen en de waarheid te vermengen met de leugen die regeert. Het grootste gevaar voor hen is bewustzijn voor het individu en massale bewustwording.

 4. Yuri Goosen schreef:

  Ik werk al 3 jaar niet meer. Maar ben van de ww in de ziektewet terecht gekomen. Die gaat binnenkort stoppen. Geen idee wat er dan gaat gebeuren. Ik heb nooit eerder gehoord Inoffizielle Mitarbeiter. Maar begrijp wel wat je er mee wil zeggen. Ik ga er op letten of ik wellicht onder de loep zit. Ze laten mij verdacht lang met rust! Ik ben afgelopen 3 jaar 3x opgeroepen voor een gesprek wat relax verliep en er nauwelijks druk wert uitgeoefend om weer te moeten werken. Ik ben wel heel actief op Facebook als het gaat om los te weken van dit systeem. Zoek info over zelfvoorzienend leven en dergelijke. Wellicht vinden ze mijn info interessant. Weet verder niet echt wat ik verder mee moet maar tips zijn welkom. Groeten Yuri

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik ken je niet, ik ken je achtergrond niet, ik kan niet controleren of je een echt bestaand persoon bent of een gecreëerde social media profielen hebt. Ik zie geen social media profielen van je. Ik kan je verhaal niet controleren en dus kan ik er niet op varen dat hetgeen je zegt klopt. En dat geldt eigenlijk voor alles en iedereen online inmiddels. Er kunnen out of the blue middels AI software profielen met foto’s gecreëerd worden en iedereen kan maar wat roepen om een verhaal te spinnen en het sentiment van de lezers te beinvloeden. Jury Goosen kan net zo goed een bot zijn.

   • Martin Vrijland schreef:

    AI Creates Better Fake People And Images Indistinguishable From The Real Thing

   • Yuri Goosen schreef:

    Haha een Bot! Nou ik ben ook wel achterdochtig maar een Bot is wel vergezocht. Je kunt mijn Facebook toch wel checken of simpelweg mij google? Mijn naam is overigens Yuri Goosen. Woon in Venlo en ook geboren en getogen. Ben getrouwd en heb 2 kids. Je mag me gewoon vragen stellen geen probleem. Ik beantwoord ze. Je mag mijn nummer ook hebben. We kunnen skypen zodat je weet dat ik ik ben.
    Ik volg je al een tijdje maar lees niet ieder artikel. Sinds de zomer sponsor ik je website met kleine maandelijkse bijdrage. Ik heb een maal een kleine bijdrage van 10 euro of gesponsord. Ik hoop dat meer mensen dat doen want vind het erg goede info die je ons geeft. Het schept inzicht en wellicht kunnen er wat mee doen.
    Zolang ik je berichten interessant vind zal ik geabonneerd blijven. Zou zeggen ik hoor het wel n keep up the good work!

    • Martin Vrijland schreef:

     Oké jou profiel valt inderdaad wel te controleren. Maar dat van de hier ook oppoppende Xandra is nogal vaag. Wat ik vooral heb willen duidelijk maken met mijn reactie is dat je altijd eerst even moet checken of je wel met een echt persoon vandoen hebt of met een gecreëerd nepprofiel. Soms helpt het dan om mensen even te prikkelen zodat je openheid van zaken krijgt.

     Het is namelijk veelal simpelweg dweilen met de kraan open hier (maar vooral op Facebook waar de nepprofielen je om de oren vliegen).
     Daarbij opgemerkt dat de productie van nepprofielen ook steeds geavanceerder wordt, waarbij echt geloofwaardige foto’s geproduceerd kunnen worden. En ja ook bots pluggen tegenwoordig vaak reacties. Die herken je al snel door even op de avatar van het profiel te klikken. Daar zit dan vaak een leeg profiel achter. Maar de meeste mensen nemen die moeite niet eens en nemen elke reactie serieus. Zo wordt het sentiment in een discussie gestuurd en omgebogen.

     In jouw geval geloof ik je wel op je woord en op je profiel, maar het moge de lezer duidelijk zijn dat je erg op je hoede moet zijn en niet iedere reactie op social media meteen serieus moet nemen. Er zitten heel veel nepprofielen tussen die het sentiment proberen te sturen. Vaak via opmerkingen als “ik ken die persoon goed en het is echt onzin wat je zegt” en meer van dat soort op het gevoel van mede lezers inspelende opmerkingen. Wees dus altijd alert en ga niet blind mee in een discussie op basis van een paar opmerkingen. Misschien worden die opmerkingen wel gemaakt door niet bestaande profielen (infiltranten / staatstrollen) of door Inoffizieller Mitarbeiter (met echt profiel of gecreëerd profiel). Let er goed op.

 5. Camera 2 schreef:

  Telegraaf laat de (zogenaamde) demo zien in Brussel
  Geregisseerd tot de ademhaling aan toe, van reporter tot reporter met
  het fronsende hoofd van de Wilson Boldewijn.
  Wat zegt Mikkers (correspondent ter plaatse in Brussel), “Tamelijk georganiseerd, tamelijk spontaan, en dat de politie er geen raad mee weet.
  Minuut 00;58 is leuk , traangas van oom agent, ben benieuwd hoevel keer ze dat op de
  toneelschool geoefend hebben, maar het vervelende is, je krijgt er altijd echt mensen bij die ECHT mee willen doen en die zijn dan Echt de dupe, de pisang(in oud nederlands)

  https://www.telegraaf.nl/video/2863777/heftige-rellen-in-brussel-komen-onze-kant-op

 6. guppy schreef:

  Het klopt wat zalmInBlik zegt, het merendeel van de bevolking ondersteund het systeem. Als je indirect voor overheid werkt (follow the money) dan doe je mee. Dit is geen verwijd want we zitten er allemaal tot over onze nek in. Denk maar aan onderwijs en zorginstelingen enz. Wat je nu ziet is dat oost en west aan het draaien zijn. West begint steeds meer op de DDR/ USSR te lijken en steeds meer burgers worden onderhouden door staat. Als je als bedrijf/instelling moet bezuinigen en personeel omwisseld voor vrijwilligers dan wissel je een loonbelasting betalende werkgever om voor iemand die (meestal) door overheid gefinanciërd wordt. Nederland is over de top in regelgeving en ingewikkelde instructies en ze nemen het voor lief dat er misbruik van gemaakt wordt want over het algemeen dient het ons systeem. Ongetwijfeld gebruiken ze deze systemen om de door jou genoemde onofficiële werknemers te betalen. Het is goed om er over na te denken en door te hebben dat het niet alleen de gele hesjes zijn maar dat we er zelf ook vaker aan mee doen dan we bezeffen. 🤔

 7. Xandra schreef:

  Goh Martin, heb jij dan écht 0,0 vertrouwen in mensen? Zeg dan eens eerlijk, denk jij dat ik als WAO-er zo`n Inoffizielle Mitarbeiter ben? Ja, ik zit veel op FB en heb mijn mening over het systeem en doe mijn best voor een betere maatschappij op mijn eigen manier, wat in mijn vermogen ligt. En ik zal het heus niet perfect doen, maar mijn intentie is oprecht. Ik hoop dat jouw intenties ook oprecht zijn en niet alleen uit bent op donaties voor jouw artikelen. Ik zeg eerlijk, dat ik het best grievend vindt wat je schrijft, want waarom zou ik jou dan financieel ondersteunen? Of zie je dat als een dekmantel?

  • Martin Vrijland schreef:

   Ooohh wat lief!

   Ja, ik durf met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te zeggen dat jij zo iemand bent.

   Iemand die ineens opduikt om te reageren op deze site en iemand die beweert mij te ondersteunen en vraagt of het mij alleen om de donaties te doen is. Je ondersteunt iemand niet als je zijn voorgeschiedenis niet bestudeerd hebt.

   Je vertoont alle kenmerken van een Inoffizielle Mitarbeiter. Je beschikt waarschijnlijk over de genoemde software en reageert actief op social media. Je kwam hier ook ineens out of the blue en probeert middels dit bericht de slachtofferrol te spelen om zo de lezers te beïnvloeden.

   En ja, jouw kortstondige lidmaatschap die ineens opdook vanaf het moment dat ik over de Inoffizieller Mitarbeiter begon te schrijven was wel erg goed getimed. Waarom zou je vanuit je AOWtje (De AOW is een oud regiem regeling die is vervangen..dus daar klopt al iets niet) iemand financieel kunnen ondersteunen?

   Ik denk dat er van jou hele hordes het internet bevolken om aan emotionele en sentimentele beïnvloeding te doen.

   Als jij in staat bent te reageren en een dekmantel websiteje over reptielen te runnen (natuurlijk slim gekozen in het kader van een subliminale David Icke link met de reptilians), ben je in Nederland geschikt voor de arbeidsmarkt.

   Ik denk dus dat ik met 99,9% zekerheid kan zeggen dat jij zo’n voorbeeld bent. Laat ik er 100% van maken. Natuurlijk ga je (wel/niet echt bestaand persoon) nu nog meer pogen de lezer te overtuigen dat Martin Vrijland paranoia is, maar dat is de taak van een Inoffizielle Mitarbeiter (staatstrol).

   Ik had je al vanaf de eerste reactie hier geschoten als online trol. Meestal blokkeer ik die onmiddellijk, maar soms laat ik ze door om het proces inzichtelijk te maken. En jouw geval wist ik het meteen: de combinatie reptielen website en je plotselinge verschijnen vanaf het moment dat ik de AIVD Inoffizieler Mitarbeiter begon te benoemen.

   Mijn dank voor het leveren van het levende bewijs en flikker nou op met je “steun”. Ga je diep schamen.

   • Martin Vrijland schreef:

    ‘Xandra Bender’ je Facebook profiel is overduidelijk nep..je dacht toch niet dat ik dat niet even bekeken had?
    Staatstrol en Martin Vrijland basher Nico van den Ham staat ook in je marginale vriendenlijstje.

    Bender van meningen? Bender van online sentiment. Trust me: Nico van den Ham vriendjes steunen Martin Vrijland niet zomaar. Dat is 1 van de door mij ontmaskerde Micha Kat side kicks.

    Busted! Sleep me maar voor de rechter als je echt bestaat, dan gaan we dit tot op de bodem uitzoeken!

    • ZalmInBlik schreef:

     Er staat gewoon een slang op haar startpagina wat een verwijzing is aan lucifer, de gespleten tong. Buigen en bukken is wat ze doen als ze wat shekels kunnen beuren, ruggengraat en moreel besef hebben ze niet. Want dat is gaandeweg door het systeem eruit gepeurd, er is een kleine minderheid van pakweg 5-10% die zich staande weet te houden en nimmer wijkt in dit psychopatensysteem en dat getal is tanende…

 8. Zonnetje schreef:

  Dit is gewoon een verrot en corrupt land die met social engineering de bevolking eronder houdt met een van nature slaafse bevolking ook al proberen de geschiedenisboeken ons anders doen geloven. Als er al iets gebeurt komt het van de top naar de basis, geregisseerde ‘ rebellie’.
  Zo’n land moet wel alles in de gaten van en over zijn bevolking met de vele doofpotten want je weet het maar nooit over je bevolking. Daarvoor zijn er de spionnen in de samenleving of inoffizieler mitarbeiter bijvoorbeeld. Wat de spionnen niet weten is dat zij ook in de gaten worden gehouden. Iedere spion heeft zijn taak en krijgt slechts informatie op een need to know basis. Iedereen doet er aan mee ook als je je baas informeert over je collega’s. Niemand vertrouwt elkaar maar iedereen doet alsof hij de ander vertrouwt. Iedereen draagt een Venetiaans masker. Wat een heerlijk land en iedereen doet eraan mee. Je kunt niets verwachten van slaven. Ik verwacht niets van de slaven.

 9. Martin Vrijland schreef:

  Deze goed getrainde AIVDer heeft ook geprobeerd bij mij te infiltreren en mij te voeden met desinfo in de Anne Faber zaak. André van Delft je bent een nepclown. Shame on you!

  • Martin Vrijland schreef:

   En natuurlijk wordt het profiel van zo’n AIVDer goed voorbereid om zijn geloofwaardigheid te creëren.
   ‘Reactive programming with Abacadabra’

   André deed erg zijn best om bij mij binnen te komen en gebruikt mijn twitterberichten (door ze actief te delen) om zichzelf een aanhang te geven (te lanceren). Nu wordt hij bij Micha Kat gepromoot en begeeft hij zich actief op het activistische (AIVD) toneel.

   • Martin Vrijland schreef:

    En mevrouw Bender is natuurlijk 1 van de nieuwe aanhangers van André… (zie comments YouTube filmpje..vol nepprofielen)

    Busted!

    • ZalmInBlik schreef:

     Als ik zijn speech zo hoor dan leest ie veel mee met de artikelen en comments op martinvrijland.nl. Reactive programming hè oftwel NLP, zoals een goede NSB’er betaamt zum kotzen..Heel scherp Martin!

     • Martin Vrijland schreef:

      Ik heb als jong jongetje al in pascal leren programmeren en later turbo pascal gedaan.
      Dat was een soort opgedrongen hobby van mn pa waar ik nog plezier in kreeg ook. We waren 1 van de eersten met een computer in den lande.
      Al die programmeertalen lijken in de basis op elkaar. In de kern is er niet veel veranderd en dus stap je makkelijk van de ene programmeertaal op de andere over.
      Vandaar dat het mij ook redelijk makkelijk afging om tijdens mijn studie een vluchtsimulator te schrijven (samen met Hans wel te verstaan).

      Het is pure Kwatz wat deze André in deze presentatie verkondigt!
      Show om zijn profiel geloofwaardigheid te geven. Sorry AIVD al die fucking moeite voor niets geweest! Busted!

     • ZalmInBlik schreef:

      tsja het blijft dweilen met de kraan open, die mitarbeitertjes blijven maar opduiken. Het bewijst maar weer dat het kritisch denkvermogen van de ingezetene op een schrijnend niveau wordt geschat door het stasi apparaat.

      Voor de goede verstaander zit ie de Forum en PVV Parteiprogramm door te verkondigen. Los geslagen schaapjes kunnen we natuurlijk niet tolereren in het gemoedelijke landschap van zionazi staat Nederland en dienen onmiddellijk geïnterneerd te worden dmv machiviliaans list en bedrog.

 10. Zonnetje schreef:

  Bijna altijd zie je leden van de Club werkzaam zijn bij veiligheidsdiensten, politie, openbaar ministerie. Wat zijn ze toch altijd bezig met macht en manipulatie om hun status quo te behouden.
  Als de dood zijn ze voor regime change.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten