Klaus Schwab (voorzitter World Economic Forum) en ‘the great reset’ bewijs van totale planning

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 november 2020 12 Comments

fotobron: globalresearch.ca

Hoe kan het toch dat Klaus Schwab zijn boek ‘Covid-19 the great reset’ op 9 juli 2020 al van de drukpersen kon laten rollen? Dat antwoord moge duidelijk zijn en is heel simpel: het was allemaal gepland. Iedereen die dat nu nog niet ziet, is simpelweg onder zware hypnose van de media. Je kunt niet in 6 maanden een totaal economisch plan hebben uitgewerkt voor een totale wereldwijde economische reset die ook nog eens alle facetten van de maatschappij wil veranderen.

Kijkt u zelf even kort naar de keurig geformuleerde correctheid van deze duistere figuur in pak (filmpje hieronder) en houdt dan in gedachten dat een virus (volgens de uitvinder van de besmettingsleer zelf) niet besmettelijk kan zijn. Dat gaf die uitvinder niet alleen vlak voor zijn dood toe aan een collega arts, maar bleek ook uit zijn privé boekhouding van de door hem gedane onderzoeken. Hij had de resultaten naar de buitenwereld gefraudeerd en legde zo de grondvesting voor een vervalste wetenschap en een farmaceutische miljarden melkkoe: vaccins. Ik heb het dan over fraudeur Louis Pasteur. (lees verder onder het filmpje)

Ja, maar met de Spaanse griep zijn ook miljoenen mensen gestorven“. Gelukkig zorgt het ministerie van “waarheid” – zoals George Orwell dat in zijn boek 1984 noemde en dat we nu kennen als Google, Facebook, Twitter en “fact checkers” – er voor dat u de wetenschappelijke verklaringen voor dergelijke massale sterfte nergens meer terug kunt vinden. Censuur heet dat. Het is namelijk de collectieve vervuiling die voor massale sterfte zorgde; niet besmettelijkheid.

Ja, maar we leven nu in een nieuwe tijd en virussen zijn gemuteerd en virussen zijn nu airborn“. Ja, dat wordt u allemaal wijs gemaakt, maar virussen zijn toch echt een reactie van het lichaam op vervuiling. Het lichaamseigen DNA maakt ‘exsosomen’ aan. Dat zijn de opruimers die vuil verwerken. Dat schoonmaakmechanisme kan voor koorts en hoesten (en zo meer) zorgen en dat is goed. Dan is je lichaam aan het werk.

Dat wat wij een virus noemen is feitelijk een exsosoom. Virussen (exsosomen) zijn niets meer dan stukje DNA/RNA ingekapseld in een oplosmiddel dat bestaat uit proteïnen. Dat is feitelijk niet veel meer dan een zeep. Een virus kan ook niet worden geïsoleerd uit het lichaam. Het is geen levend wezen, zoals een bacterie. Het heeft geen celkern en geen levensvatbaarheid. Daarom kan het ook niet buiten het lichaam overleven en het idee dat virussen door de lucht zweven is al net zo on-aantoonbaar. Vraagt u Willem Engel maar eens of hij een aerosol op een laboratorium glasplaatje kan opvangen en dan een virus in beeld kan brengen. Dat kan hij niet; dat kan niemand namelijk. We zien alleen Photoshop plaatjes: artist impressions.

Alles wat we horen van de zogenaamde experts is gebaseerd op aannames. Dat baseert men dan op “besmettingscijfers”, (vermeende) ziekenhuisopnames en (gefabriceerde) volle IC cijfers. “Ja, maar dat kun je toch niet op wereldwijd niveau zo grootschalig faken?” Dan moet u het boek Mein Kampf eens lezen en u verdiepen in propagandatechnieken en tevens een beetje kennis nemen van machtspiramides en de gewilligheid van mensen om ergens aan mee te werken in ruil voor geld of in ruil voor een plekje in de prachtige nieuwe heilstaat na the great reset.

“Maak de leugen groot, herhaal het vaak en iedereen zal het geloven”, zei Adolf Hitler al. En toen hadden we nog geen eens tv, social media, big data en censuur van de orde van grote die we nu meemaken.

Het “coronavirus” is het perfecte (zelfgeschapen) alibi voor de grote reset die Klaus Schwab nu zo keurig presenteert als spontaan bedacht briljante oplossing. Natuurlijk niet spontaan! Het is gepland! Totaal gepland!

Wie is die Klaus Schwab eigenlijk? Leest u dit stukje maar eens even om dat te ontdekken. En vraagt u zichzelf vervolgens eens twee dingen af:

 1. Hoe kon het dat Martin Vrijland deze (nep) pandemie al sinds 2014 zag aan komen?
 2. Hoe kon het dat Martin Vrijland zei dat dit bedoeld was om de economie te resetten, vaccinatie-verplichting door te drukken, een Chinees model bestuur neer te zetten en de mensheid te transhumaniseren en dat dat exact hetgeen is wat Klaus Schwab in zijn great reset boek beschrijft?

Is dat wat Klaus Schwab beschrijft? Ja. Klikt u echt maar eens even op de link naar dat artikel dat zijn boek en ideeën goed samenvat.

Natuurlijk wordt het allemaal gebracht onder het mom van de ideale samenleving. Of denkt u dat de Chinese staat haar bevolking vertelt dat hun socia credits puntensysteem, gekoppeld aan digitaal geld en het wel of niet kunnen reizen of toegang verkrijgen tot diensten en producten op basis van je credits, feitelijk een technocratisch horror regiem is? Nee, natuurlijk niet. Dat wordt verkocht als positief: het voorkomt criminaliteit, opstandigheid en kan zelfs pandemie uitbraken voorkomen als je vaccincertificaat ook nog eens in de blockchain hangt (zo wordt u verteld). Diezelfde blockchain is ook ideaal om verkiezingsfraude in de toekomst te voorkomen (doet dat u ergens aan denken?).

Om een grote reset te kunnen realiseren wil je af van iedereen met een kritische geest en iedereen die vraagtekens heeft bij een technocratisch wereld bestuur. Daarvoor werd Donald Trump in 2016 gelanceerd. Trump werd de held van de alternatieve media en die alternatieve media mocht sindsdien ook flink aandacht krijgen. Ineens zagen we grote sterren op het firmament van de alternatieve media en Robert Jensen, Lange Frans en vele anderen mochten het merk Trump helpen opbouwen en de massa leren wat de gangbare ‘complotgedachten zijn’. Dat gebeurde veelal door waarheid te vermengen met dwaalsporen (Fall Cabal, Q Anon, etc.), maar de missie was helder: koppel iedereen die kritisch denkt aan het stigma complotdenken en aan het merk Donald Trump.

Dat merk Trump moest dan staan voor ‘klimaat ontkenners’, ‘pedo deepstate gelovers’, coronavirus baggetaliseerders, enzovoort, enzovoort. En dat merk Trump (die groep “complotdenkers”) moet nu definitief en vakkundig worden afgebroken. De hele wereld moet en zal zien dat zij de schuldigen zijn; de veroorzakers van alle problemen. Dat is natuurlijk niet zo, maar dat is de heimelijke missie en taak van Trump. En het gereedschap dat dit moet realiseren is het “coronavirus”. Ik noem het de coronavirus tweetraps booby-trap.

De eerste fase in die tweetraps booby-trap is dat mensen actief “besmet worden” via het inbrengen van een remote control CRYSPR enzym, verpakt als PCR test. Als de VS dan in chaos ligt omdat Trump het Witte Huis niet wil verlaten en burgeroorlog en een instortende dollar het resultaat zijn, dan kan de kill-switch voor die (middels de “PCR-test”) besmette groep aangezet worden.

Dan volgt de tweede fase in de tweetraps booby-trap en wordt afgerekend met Trump en zijn aanhang (via The Trump Accountability Project). De grote hoeveelheden zieken en doden hebben dan immers “het bewijs” geleverd van het besmettingsgevaar en de dodelijkheid van het virus (terwijl die feitelijk verhult als PCR-test is ingebracht). Iedere criticaster (“complotdenker”, “coronavirus ontkenner”, “klimaat ontkenner”, etc.) zal dan als medeplichtige worden aangewezen en naar de quarantaine kampen worden afgevoerd. Zo kan de verplichte vaccinatie van de rest van het volk volgen; kan een nieuw machtsblok geïnstalleerd worden en wordt de VS en haar bevolking onder een totalitair technocratische fascistische regiem gebracht. En natuurlijk zal Europa volgen.

In mijn boek ‘Coronavirus covid-19, waar eindigt dit?’ heb ik het gehele proces van a tot z voorspeld en voorzie ik ook nog een Turkse inname van Europa en nog een derde wereldoorlog om Jeruzalem. Daarna gaan we toe naar het Klaus Schwab technocratisch wereldbestuur (Chinees model) en is de bevolking inmiddels al helemaal geprepareerd voor de androgyne androïde fase. Hoe al jaren heimelijk aan die androgyne (gender-neutraal) mens gebouwd is, leg ik uit in mijn boek. Hoe vaccinatie nodig is voor de androïde fase, leg ik eveneens uit. Ook leg ik uit wat het masterscript is en wat het einddoel van deze agenda is.

En als je eenmaal ziet dat iemand correcte voorspellingen doet en het boek van Klaus Schwab bevestigt dit in detail, dan wordt het tijd om te lezen waarom Vrijland dat allemaal voorzag.

Ja, juist omdat u ziet wat er gebeurt, juist omdat u ziet dat het uitkomt en juist omdat u wilt weten hoe u zicht kunt wapenen; juist daarom zou u moeten willen weten wat er in dat boek staat. En als u dan eenmaal ontdekt heeft wat het master-script is, weet u precies wat u moet doen. Ontdek wat u moet doen en bestel hier het boek:

uw boek

Bronlinkvermeldingen: winteroak.org.uk, firstpost.com

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

355 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Lars van de Goor schreef:

  Duidelijker kon je het niet samenvatten, super!

 2. Ohana schreef:

  Dankjewel Martin, je laat mijn ogen steeds meer openen.
  Elke keer als ik wakker werd viel ik ook weer in slaap. Dat was mijn ego en conditionering die er voor zorgden dat ik elke keer als ik een stapje vooruit deed, 2 grote stappen terug zette. Maar hoe meer ik van je lees hoe moeilijker het word weer in slaap te vallen en daar ben ik je heel dankbaar voor.
  Ik werk binnen de overheid als secretaresse en heb dit altijd kunnen goedpraten naar mezelf onder het mom van “ik moet mijn rekeningen betalen”
  Maar ik kan niet langer geloven in die leugen die ervoor zorgt dat ik mezelf gevangen hou. Ik hoop dan ook echt de kracht te vinden dit op zeker moment los te laten. Je hebt niet veel aan dit bericht van mij maar ik moest dit even ‘ventileren’. Verder wil ik zeggen chapeau en ik hoop van harte dat de rest van NL samen met mij wakker word.
  Ben sinds 3 maanden moeder van een kindje en ben deze site zeer dankbaar voor het extra bekrachtigen van mijn overtuiging hem niet te laten vaccineren.

 3. Wilfred Bakker schreef:

  Er is veel hooi op de vork, we gaan het de komende tijd zien, goed kanaal.

  https://www.bitchute.com/video/RPd5l2ekdu4/

 4. Harry vries schreef:

  Om de grote reset te kunnen invoeren en iedereen mee te krijgen moet je allereerst afrekenen met kritische geesten. Dit is nu zoals martin aangeeft gaande.

  Vervolgens, om de rest zonder morren mee te krijgen moet je onder andere een economisch stelsel invoeren waarin IEDEREEN voor zijn of haar natje en droogje volledig afhankelijk wordt van de overheid. Want de vierde industriële revolutie (ofwel het transhumanisme) is een proces dat niet in één keer kan worden uitgevoerd maar dat via verschillende zogenaamde (steeds verdergaande) transitiefases moet worden uitgerold over de mensen. Zodat uiteindelijk de volledige transhumaan kan ontstaan.

  Hiertegen zal uiteraard ook in de loop der tijd oppositie ontstaan omdat het steeds meer een eind maakt aan het mens zijn.

  Nieuw economisch stelsel om iedereen volledig afhankelijk te maken van overheid betekent onder andere:

  1) overgang naar circulaire economie waarin via een aantal processen (onder andere confiscatie) alle eigendom van prive overgaat naar overheid- (lees banken, lees multinationals lees de overlords). Dus ook het volledige MKB verdwijnt.
  2) Invoering centrale bank digitale valuta waarbij alle transacties cashless worden en gemonitord kunnen worden en opgeslagen kunnen worden op centrale blockchain en alle gedragingen via blockchain kunnen worden geregistreerd voor altijd.
  3) Universal Basic income voor iedereen omdat in de circulaire economie mensen niet meer zelfstandig geld kunnen verdienen omdat de gehele economie in handen komt van stakeholders (overheden en multinationals krijgen de gehele economie in handen).

  Dan kunnen de mensen gedwongen worden om alles te accepteren op het gebied van de vierde industriële revolutie hoe invasief dit ook mag zijn en hoezeer dit ook de persoonlijke vrijheid en het menszijn mag vernietigen want als je nee zegt dan kan de overheid je op allerlei manieren straffen.

  Dus niet alleen je gedrag kunnen ze volledig bepalen maar ook het meedoen met het transhumanisme.

 5. Harry vries schreef:

  Lubach had het trouwens zondag ook over diepfakes (ik zie dit nu) maar hij draait de zaak precies om. Hij zegt dus dat deepfakes alleen door complotgekken worden gebruikt om nepnieuws te maken.

  Dit is een van de dingen die de luciferianen altijd doen,. Ze draaien alles altijd om (inverting reality)

 6. Vrijheid schreef:

  Een bijzonder filmpje over hoe groot effect een klein domino steentje kan hebben.

  https://youtu.be/5JCm5FY-dEY

 7. Martin Vrijland schreef:

  Het lag allemaal allang op de plank

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/11/certificaat.jpg

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten