Klimaatdemonstratie scholieren Den Haag bewijst genoeg

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 8 februari 2019 30 Comments

bron: geenstijl.nl

Goed, je laat 5500 scholieren legaal spijbelen om te gaan demonstreren in Den Haag. Hiervoor moeten ze op school een formulier inleveren en toestemming van hun ouders vragen. Die kinderen krijgen normaal gesproken namelijk strafpunten als ze spijbelen van de school. Wat betekent dat dus? Dat er organisatie achter zit. Je roept ze op naar Den Haag te komen om te demonstreren en deelt dan kartonnen bordjes uit met (schunnige) teksten die ze zelf niet bedacht hebben (zo blijkt uit onderstaande Geenstijl video). Wat betekent dat dus? Dat er organisatie achter zit. Wat is dan de waarde van zo’n demonstratie die door de staat zelf georganiseerd is? Niets. Het bewijst vooral hoe demonstraties altijd al georganiseerd worden en dat deze 5500 kinderen de volgende generatie Inofizieller Mitarbeiter zijn die niet nadenken over wat ze doen, maar gewoon nablaten wat ze opgedragen wordt in ruil voor een voordeeltje.

Kinderen die maar wat roepen over het klimaat zonder er ook maar enige sjoege van te hebben, bewijzen vooral hoe triest het er met onze maatschappij voor staat. Die hele discussie over het klimaat is een schijnvertoning, zoals de gehele show van acteurs in Den Haag en perceptiemanagement door tv niets meer dan triest is. Mensen roepen maar wat en het interesseert eigenlijk niemand echt iets, zolang de vakantie maar betaald kan worden, het weekend maar weer vol feestgedruis is en de ‘regering’ maar alles regelt. Het niveau van de gemiddelde Nederlander is dat van de Telegraaf en Geenstijl, met een uitschieter naar Café Weltschmerz, de Volkskrant of Trouw. Meningen zijn papegaai-spreuken en kennis komt van tv of andere vluchtige bronnen. We hebben het te druk met werken en stoom afblazen na het werk.

CO2 vormt maar een klein percentage in de atmosfeer en wordt door bomen omgezet tot zuurstof. CO2 is een noodzakelijk goedje in de atmosfeer. De bijdrage van de menselijke vervuiling is dusdanig klein, dat we daar echt niet verandering in brengen door elektrische auto’s te gaan rijden. Heeft iemand gekeken naar de vervuiling die de productie van die batterijen in die elektrische auto’s oplevert bij het delven van de grondstoffen? Wetenschappelijk bewijs voor de opwarming van de aarde kan worden gemaakt en gebroken door de ene wetenschapper een podium te geven en de ander zijn ontslag te geven. Het bewijs dat het percentage CO2 in de atmosfeer vooral een gevolg is van de zonneactiviteit wordt daarom ook genegeerd (zie deze presentatie). Ondertussen blijven we hele oerwouden in de Amazone kappen omdat we zo veel hout nodig hebben. Dat die bomen CO2 omzetten in zuurstof zal de gemiddelde scholier op onderstaand filmpje niet eens weten. Als “de regering” maar regelt dat we meer belasting moeten gaan betalen, dan komt het allemaal goed. En dat is precies waar het allemaal om draait: de geldgraaimachine. Lees verder..

Bloomberg meldde op 23 oktober 2018 nog het volgende:

Industry watchers now fear that battery production, unless it changes dramatically, along with electricity production will actually produce more atmospheric pollutants than the most efficient gas and diesel engines do at the moment. That’s a sobering circumstance to contemplate, one not often mentioned by high-profile leaders of electric car makers.

Still, there will be plenty of benefits to EVs that will be readily felt in hyper-polluted cities like Beijing even if battery production itself ultimately increases the amount of pollution going into the atmosphere. Such cities, therefore, will reap the benefits of less air pollution on a local level while putting out more atmospheric pollution elsewhere. It’s a strange tradeoff to consider, but EVs contributing to cleaner city air may produce a kind of mirage on a local level, as factories running on coal produce the batteries and more pollution.

Gecontroleerde oppositie partijen als het FvD van Thierry Baudet op het toneel van de acteursvereniging Den Haag, mogen een beetje tegengas geven. Dat dient als vangnet voor de criticasters. Het doel hiervan is hetzelfde als dat we zagen bij Nigel Farage en zijn UKIP partij die de Brexit wilden. Je laat ze even in aanhang winnen en vervolgens laat je het gehele proces in de soep lopen en heb je afgerekend met die lastpakken. De rol van Nigel Farage was dezelfde als die van Thierry Baudet nog steeds is: trek de kritische denkers aan boord en laat het schip op het juiste moment gecontroleerd afzinken, zodat je alle drenkelingen weer uit het water kan vissen en duidelijk kunt maken dat ze nu toch wel eens moeten stoppen met dat lastige tegenstribbelen.

Bron linkvermeldingen: autoweek.com

581 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (30)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. De Loonslaaf schreef:

  Het is zowel triest als grappig om te zien dat de borden zowel door de scholieren zelf zijn gemaakt, als volwassenen. Het is voor mij duidelijk, dat van tevoren is georganiseerd welke teksten men op de kartonnen borden zou kunnen (of zou moeten) schrijven. De gebruikte lettertypes verraden echter of de borden zijn gemaakt door volwassenen, die zeer consequent blokletters gebruiken, of dat de borden zijn gemaakt (nageschreven) door de kinderen zelf, waarbij blokletters, kleine letters en hoofdletters door elkaar zijn gebruikt.

  Overigens halen de meeste volwassenen eveneens blokletters, kleine letters en hoofdletters door elkaar, wanneer zij een tekst op een dergelijk kartonnen bord zouden moeten schrijven. De volwassenen die hier achter zitten, zijn dus op dit gebied goed ontwikkeld.

 2. ZalmInBlik schreef:

  Nog los van het regenwoud in de Amazone of Indonesië, waarom horen we niemand over fijnstof? Je weet wel dat goedje dat door automobilisten wordt uitgestoten en direct het milieu, mens incluis schaad. Tsja daar zit natuurlijk een verdienmodel achter, de lobby van Shell enz. heeft al wel bewezen dat zij de politieke agenda bepalen en niet de slaafse stemmer die zijn verantwoordelijkheid geeft aan zogenaamde volksvertegenwoordigers… 😀

  Tiny magnetic particles from air pollution have for the first time been discovered to be lodged in human brains– and researchers think they could be a possible cause of Alzheimer’s disease.

  • guppy schreef:

   Dit was een van de redenen dat er jaren geleden kleine zuinige (wegen) belastingvrije autootjes op de markt gezet werden. Allemaal voorzien van filter waardoor uitstoot deeltjes nog kleiner gemaakt werden en niet meer meetbaar zijn. Met als resultaat een schonere lucht 😷

   Daarnaast legt niemand op school en in mainstream media land (overheid) uit dat als we met z’n allen bij Aliexpress bestellen we indirect verantwoordelijk zijn voor kinderarbeid en milieuvervuiling. Met zijn allen blind klagen om schone lucht terwijl een aantal weken de stranden in Nederland nog vol lagen met door ons besteld my little ponies en andere goedkope troep.

   Ben trouwens wel benieuwd of al deze kinderen ook een vrijbrief en bordjes in de handen gedrukt kregen als het over al die (chem)trails in de lucht ging boven Nederland.

    • guppy schreef:

     Ik had dit artikel gelezen en begrijp wat jij bedoeld. Ik vind het vreemd dat er in landen met dezelfde luchtcondities niet overal (laten we zeggen contrails) de hele dag blijven hangen. Of het nu contrails zijn of chemtrail, gezond is het niet lijkt me. Het bevroren condens bevat toch afvalstoffen wat geconsentreerd boven je hoofd blijft hangen en neerdaald.

     Ik denk dit puur op waarneming en gevoel. Ik kreeg altijd een naar gevoel nadat de dag mooi strak blauw begon, binnen enkele uren een dunne laag over het land hing. Dit was een van de redenen dat ik uit NL vertrokken ben. Hier zie ik ook contrails en die blijven soms lang hangen maar je ziet voordat het vliegtuig uit zicht verdwijnt dat de trails oplossen.

     Zelf denk ik dat het geen passagiersvliegtuigen zijn, maar los daarvan georganiseerd. Jij schrijft zelf ook dat bepaalde mensen voor een zak geld alles doen, daar horen deze operaties ook bij.

     Het klopt dat het een lastig onderwerp is en dat je in een bepaalde hoek gedrukt wordt, maar daar lig ik niet wakker van (en jij gelukkig ook niet) 😉

     • ClairVoyance schreef:

      Op flightradar24 kun je zien welke vliegtuigen er over komen.
      Je klikt dan op het betreffende vliegtuig.
      Jij woont toch ook in Frankrijk (als ik het me goed herinner?) Welke regio?
      Ik in de Correze, op een berg vlakbij Beaulieu sur Dordogne.

      En mbt de chemtrails psy-op , dat heb ik al eens geprobeerd uit te leggen inclusief links/bronnen. Adapt2030 en The Oppenheimer Ranch Project zijn tot de zelfde conclusies gekomen. Vanwege de zonnecycli (Grand Solar Minimum) met de daarbij behorende veranderende electromagnetische velden is er globaal meer wolkvorming. (cloudnucliation) Om dezelfde reden blijven condensatiestrepen-bij de juiste weersomstandigheden- langer zichtbaar, of worden zelfs sluierbewolking.
      Geo engineering bestaat wel, denk aan cloudseeding, maar dat is op kleine schaal.
      En dat de langblijvende condensstrepen het weer beinvloeden is natuurlijk duidelijk.
      Zolang luchtsamples gecombineerd met bodemsamples geen strontium, barium, alluminium en dergelijke aantonen, kunnen we het best spreken van ”long persisting trails”. Dat de vliegtuigstrepen lang blijven hangen (althans veel langer dan in de jaren ’80) of zelfs uitwaaien tot sluierbewolking is namelijk het enige wat je met zekerheid kunt vaststellen. Dus een meer wetenschappelijke insteek acht ik van meer belang dan aannames, want voor je het weet papagaai je psy-ops. Ik leerde van Dr Judy Wood en Andrew Johnson (checktheevidence) kwesties zoals ”chemtrails”op een objectieve manier te benaderen.

     • ClairVoyance schreef:

      Herstel, waar ik zei: ”electromagnetische velden” bedoel ik kosmische straling.
      Valentina Zharkova (zelf ff googlen) is de zonnecycli specialist.
      Voor zover ik kan bepalen is er geen speld tussen te krijgen.

     • guppy schreef:

      @ ClairVoyance Ik woont niet in Frankrijk, maar vlak aan het strand op de kop aan de andere kant (Voor mij is de wereld rond).

      Nu jij over vluchtradar begon, daar heb ik wel een eigen verhaal over. Ik zat drie jaar geleden (in NL) bij mijn ouders in de tuin en mijn vader zat op zijn tablet vliegtuigen te spotten met zijn app. Ik zei dat ik flauw was van de X factor in de lucht, ik zie die X echt overal. We zagen twee vliegtuigen overkomen en het leek dat ze op dezelfde hoogte vlogen. De ene had contrails die na een korte tijd verdwenen en de andere liet een flinke trail na die niet verdween. Ik zei tegen mijn vader waar gaat dat vliegtuig met die dikke trail heen? Hij zei dat is gek die heeft geen vluchtnummer en hij zat maar te tikken om het te tevoorschijn te krijgen. Dit is de reden dat ik denk dat het geen passagiersvliegtuigen zijn maar een appart programma. Daarnaast weet ik ook wel dat piloten boos worden dat ze er voor verantwoordelijk worden gehouden, wat in mijn ogen terrecht is.Ik wil niet de indruk wekken dat je mij moet geloven wat dit onderwerp betreft. Ik hopp van harte dat de wetenschappers uit jou link het bij het rechte eind hebben!

      Wat ik wel wil zeggen is dat de situatie op aarde flink veranderd is de laatste jaren. Extreem veel mensen zijn ziek en ik probeer daar logische verklaringen voor te vinden. Ik ben er 100% van overtuigd dat dit met luchtkwaliteit, voedsel en kwaliteit van leven te maken heeft. Er is maar een wetenschapper of beter gezegt uitvinder die ik serieus neem en dat is Nikola Tesla (niet te verwarren met die dipstick van een Elon Must).

 3. Zonnetje schreef:

  Ik herhaal het nog maar eens. Wij leven in Nederland in een stille, subtiele, dictatuur. De dictatuur is zo geraffineerd omdat je in deze dictatuur, voorlopig, niet wordt gearresteerd en vervolgd als politiek andersdenkenden, dissident. Het gewone volk doet ‘ vrijwillig’ mee om niet uit de groep gestoten te worden, groepsdruk, verlies baan, geen carriere, etc. als je je niet conformeert aan het beleid van de usual suspects, wie anders dan zij. Het is zo geraffineerd omdat als burgers elkaar observeren de onjuiste indruk hebben, krijgen,dat de medeburger dat beleid vrijwillig doet en dus ook maar meedoet. Het is geraffineerd en duivels dieze conditionering doir de usual suspects. En als lemmingen loopt het gewone volk door.
  Regime change aub.

 4. ZalmInBlik schreef:

  Martin, mijn laatste comment komt er tot twee keer toe niet door en wordt niet geplaatst. Niet de eerste keer trouwens… 🙂

 5. ClairVoyance schreef:

  Ik heb de Geen Stijl video bekeken. Jezus Christus wat zijn die kinderen dom.

 6. Camera 2 schreef:

  Uit het artikel

  De Kernzin hoe wij geringeloord worden:
  Wetenschappelijk bewijs voor de opwarming van de aarde kan worden gemaakt en gebroken door de ene wetenschapper een podium te geven en de ander zijn ontslag te geven.

  https://www.climategate.nl/2019/02/co2-reductie-leidt-tot-grote-problemen/

  Mevrouw Minnesma(zie besproken in de climate gate link boven) was campaigner van de millieu organisatie Greenpeace die de angstmakerij rond CO2 begonnen is en de organisatie had toen een internationale directeur die zelfs ons zo voor de gek hield dat de polen weggesmolten zouden zijn in 2030, hoe bang wil je de kinderen maken, zie link onder, door de verzonnen smederij van de CO2 (hoax)angst vind de hysterie nu plaats

  https://wattsupwiththat.com/2009/08/19/ice-capades-greenpeace-recants-polar-ice-claim/

 7. Wilfred Bakker schreef:

  Klik ik op het filmpje van ene Willem Happer,weg site van Martin en ik hap er weer in,
  Zat gelijk weer in de matrix in plaats van Beyond.

  Love

 8. Martin Vrijland schreef:

  Aha er zit Europees subsidie geld achter ter opbouw van een soort EU Jügend…de “spontane” klimaat demonstraties zijn dus helemaal niet zo spontaan, maar opgezet vanuit

  https://cultuurondervuur.nu/betrapt-europese-commissie-blijkt-drijvende-kracht-achter-het-klimaatspijbelen/?fbclid=IwAR0pKiemBp9tHEbgOoxH45dtPiS9Q0iISy9bCHf4-JhxQXdD57CGkMw1eos EU::

 9. ClairVoyance schreef:

  Op Ventusky.com kunnen we heel mooi zien hoe het weer is in -laten we zeggen- Canada en Noord Amerika. In Noord Amerika worden alle kou -en sneeuwrecords gebroken. Precies zoals voorspeld door Oppenheimer Ranch Project. Als ge op de hoogte wil blijven van met name het weer in N.Amerika, bovengenoemde YouTuber plaatst dagelijks nieuwe videos. Naast interessante inzichten over de leugenachtige berichtgeving mbt global warming en de zonnecycli ook een zeer vermakelijke gast.
  Als het in Chicago een week lang 20 graden kouder is dan ”normaal” zien we daar niets van in de media, maar als het in Australie een dag 1 graad warmer is dan ”normaal” dan moet dat wel gemeld worden.
  Ook de woordkeuze van de media om de extreme winterkou te bagitaliseren is tenenkrommend.
  Minus 20 is dan winterachtig. En er zijn al herhaaldelijk berichten geweest dat het ijs op Groenland smelt omdat het 10 graden warmer is dan ”normaal”.( Maar dus nog steeds minus 12 graden) Maar de protesterende kinderen en hun ouders kunnen zelf niet bedenken dat als de temperatuur op de noordpool 10 graden warmer is dan ”normaal”, het nog steeds minus 12 of whatever is, het ijs niet smelt.
  (Ijs op de polen kan plaatselijk wel smelten door onderzeese vulkanen.)
  En vulkanen worden actiever door de Grand Solar Minimum, zo tonen de echte wetenschappers aan.

 10. ZalmInBlik schreef:

  Wie herinnerd zich orkaan Erin nog tijdens 9/11 en de opmerkelijke U-turn?

 11. Camera 2 schreef:

  Meelopen met de mars met een voordeeltje, zoals een dagje vrij is nog voor te stellen(niet), en dat het pure brainwash is,ja dat weten we nu ook wel.

  Maar nog erger is: Het is “verplicht” om mee te lopen

  lees:

  Niet alle ouders zijn daar gelukkig mee. ‘Deze marsen zijn politiek geïnstrueerd en de scholen gaan daarin mee’,

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20190314_04255360

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten