Lange Frans en Sven Hulleman over de MH17 vliegramp en meer

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 24 juli 2020 16 Comments

bron: youtube.com

Laten we het even niet meer hebben over gecontroleerde oppositie en laat ik bij deze mijn complimenten geven aan de heren Lange Frans en Sven Hulleman. Een groot compliment voor hoe zij complottheorieën weten te bespreken! Ze zijn erg pro Donald Trump en pro Q-Anon en daar hebben ze vast hun redenen voor. Vanaf nu is het alleen nog liefde en geduld hier op de site. Liefde en geduld in het belang van de grote ontwaking!

Het is mooi dat zaken kritisch belicht worden en dat mensen allemaal aan boord van het ‘kritisch-denken schip’ gehesen worden. Dat schip met dat prachtig grote logo ‘complotdenkers’ op de boeg. Ik ga dat feestje echter niet langer verpesten en ik ga ook niet waarschuwen voor het afzinken van dat schip; het afzinken om alle drenkelingen in de heropvoedings Goelag’s te kunnen plaatsen. Vanaf nu richt ik me alleen nog maar op feiten en positiviteit.

We gaan dus blij zijn met het nieuwe kritische geluid dat Sven en Frans verwoorden. Ze doen dit ronduit subliem. Feitelijk bespreken zij in onderstaande video vrijwel alle actuele complottheorieën. Ze bereiken een groot publiek en hebben een scherpe geest. In het bijzonder één onderwerp wil ik er even uitlichten om ondersteunend bewijs voor hun verhaal te leveren. Dat zult u interessant vinden.

Als u de hieronder geposte video start, dan begint die op het tijdstip waarop Sven iets belangrijks toelicht (56e minuut). Het gaat over de MH17 vliegramp van 17 juli 2014. Kijkt u even en lees verder onder de video.

foto Yaron Mofaz bron: abc.net

De door Sven Hulleman genoemde foto van MH17 passagier Cor Pan ziet u hier. Dit is de cruciale foto waarover Sven spreekt. De reden dat die foto volgens Hulleman cruciaal is, is dat de foto bewijs zou leveren dat we met een hoax te maken hebben gehad.

Klikt u even op dit nieuwsbericht onder deze link, dan ziet u dat er ook nog een andere foto van de MH17 genomen is (op dezelfde dag), afkomstig is van internationaal persbureau Reuters. Die Reuters foto is gemaakt door iemand genaamd Yaron Mofaz. Onthoud die naam, want dat wordt zo nog interessant.

foto Cor Pan, bron: metabunk.org

Wat is nu het verhaal van het nummer op het luik van het neuswiel van de MH17 waar Sven Hulleman met Lange Frans over spreekt en waarom is dit nummer zo belangrijk? Dat nummer op de foto van Cor Pan was ‘RD’, terwijl het nummer op de foto van Yaron Mofaz ‘RC’ liet zien. Ook een gevonden brokstuk op de MH17 ramplek zou ‘RD’ hebben laten zien. Dit zou het ultieme bewijs leveren dat de MH17 met de MH370 verwisseld is.

Inmiddels is die D versus C verwarring afgedaan als een vage lichtreflectie, maar Sven Hulleman gebruikt het nog wel. Hij gebruikt het om te zeggen dat het niet de MH17 was die op de rampplek in Oekraïne lag, maar de brokstukken van de ooit van de radar verdwenen MH370. Dit combineert hij met de theorie van een verzonden foto vanuit de MH370 vanaf een Amerikaanse luchtmachtbasis Diego Garcia.

De nepnieuwscheckers hebben Sven’s verhaal al officieel afgekeurd, maar toch gaan we er nog even iets verder in duiken. Ook het Diego Garcia verhaal wordt hier door Wikipedia ge-debunked. Het aanspoelen van brokstukken van de MH370 zal als hoofdargument worden gebruikt om Sven’s verhaal te ontkrachten, hoewel het niet ijzersterk is omdat de rest van het vliegtuig nog steeds niet gevonden is (zie onderstaand Wikipedia stukje).

Several pieces of marine debris confirmed to be from the aircraft washed ashore in the western Indian Ocean during 2015 and 2016. After a three-year search across 120,000 square kilometres (46,000 sq mi) of ocean failed to locate the aircraft, the Joint Agency Coordination Centre heading the operation suspended their activities in January 2017. A second search launched in January 2018 by the private contractor Ocean Infinity also ended without success after six months.

Toch zit Sven ogenschijnlijk dicht bij de waarheid, alleen zitten we waarschijnlijk op een afleidingsspoor. Het vermoedelijk correcte spoor volgt uit de naam van de maker van de Reuters MH370 dwaalspoorfoto: Yaron Mofaz. Deze Yaron Mofaz werd namelijk 6 dagen na de vliegramp directeur van een nevenvestiging van het bedrijf Pentagon 2000. Lees verder om te ontdekken waarom dat zo interessant is.

Pentagon 2000 Software, Inc. is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftwaresystemen die worden gebruikt in de ruimtevaart, elektronica, defensie, energiesystemen, metaalhandel en aanverwante hightech industrieën.

De vraag waarom Pentagon 2000 zich ook met metaalhandel bezig hield, is op zich een interessant en wellicht wordt dat duidelijk als we de satellietbeelden van voor en van na de MH17 ramp er eens bij pakken (de tekst gaat verder onder de foto).

Er lijkt iets gaande te zijn geweest op die MH17 “rampplek”. Zou dat iets met de familie Mofaz te maken kunnen hebben? De maker van de Reuters foto (die ik even de MH370 dwaalspoorfoto noem) is immers iemand genaamd Yaron Mofaz.

bron: wixstatic.com

De oprichter van het bedrijf Pentagon 2000 is Avraham Mofaz, de vader van Shaul Mofaz. Shaul is de ex-minister van defensie van Israël en huidige partijleider. Hij is sinds 27 maart 2012 de partijleider van Kadima en was van 9 mei 2012 tot 19 juli 2012 minister zonder portefeuille en vicepremier van Israël. De website van Pentagon 2000 wijde ooit een volledig pagina aan het vrijmetselaarsverleden van de vader van Shaul Mofaz, Avraham Mofaz, met als kop ‘1922-2012’, maar die pagina is inmiddels verdwenen. Wel vinden we op deze website nog een foto en de nodige video’s van de vrijmetselaarspositie van Avraham Mofaz.

Op de website bollyn.com vinden we een verslag van een belangrijk telefoongesprek met de Chief Financial Officier (CFO) van het bedrijf Pentagon 2000, genaamd Yossy Mofaz. Hier een stukje uit dat gesprek:

Vervolgens vroeg ik Yossi Mofaz of zijn bedrijf, Pentagon 2000, zaken had gedaan met Aviv Tzur en Avborne Heavy Maintenance, Inc. in Zuid-Florida. Hij bevestigde dat ze wel samenwerkten, dus vroeg ik of ze ook zaken deden met GA Telesis, een ander bedrijf onder leiding van Aviv Tzur. Yossi Mofaz bevestigde dat ze met GA Telesis werkten en dat was de belangrijkste bevestiging was die ik nodig had.

Het feit dat het Mofaz-bedrijf met GA Telesis werkt, is belangrijk omdat dit het bedrijf achter de demontage van vliegtuigen is; het bedrijf dat de tweelingbroer van het Malaysia Airlines-vliegtuig bezat dat in Maart 2014 verdween. De GA Telesis twin Boeing 777 was een voormalig Malaysia Airlines vliegtuig. Het bedrijf verzond dit vliegtuig in november 2013 naar Israël, hoewel ze eerder hadden gemeld dat het vliegtuig in de Verenigde Staten zou worden gedemonteerd.

Die relatie Pentagon 2000 met GA Telesis is dus zeer interessant, want in de zomer van 2013 kocht het bedrijf GA Telesis naar verluidt een tweelingvliegtuig (dat exact op de MH17 leek) van Malaysia Airlines. De familie Mofaz lijkt hierin een belangrijke rol te vervullen en we ruiken daarmee de reuk van een vrijmetselaars list. Avraham Mofiz was immers al een hooggeplaatste vrijmetselaar en een belangrijke figuur in Israël. We zouden kunnen vermoeden dat de Israëlische geheime dienst een rol heeft gespeeld.

De hypothese dat de MH370 gebruikt is voor de MH17 ramp lijkt daarmee een bewust gecreëerd dwaalspoor. Een dwaalspoor dat via Yaron Mofaz en Reuters werd aangeleverd. Daarmee werd alvast een complottheorie gelanceerd. Een complottheorie waarvan ze later zeker wisten dat ze die konden ontkrachten. Sven Hulleman gaat dus in zijn gesprek met Lange Frans zonder enige schaamte door op dit dwaalspoor en dat lijkt me niet uit naïviteit, maar heeft misschien toch iets te maken met ‘vangnetschip’ en ‘afzinken’ in later stadium. Het is mogelijk ook een manier om alvast veel mensen te choqueren.

Het heeft er dus alle schijn van dat het bedrijf GA Telesis (dat zaken doet met de familie Mofaz, via Pentagon 2000) een exacte kopie van de MH17 heeft gekocht en op de rampplek heeft neergelegd. Keihard bewijs is echter niet te leveren, want de vluchtdetails zijn (en de foto is) van de website planespotters.net verwijderd. Dat zou je dan op kunnen vatten als dat dit Mofaz verhaal een broodje aap is, maar het kan ook een indicatie zijn van hoe alles op alles gezet wordt om elk stukje bewijs weg te moffelen.

Dat de MH17 ramp mogelijk in scene gezet is (met mogelijke medewerking van vele gecompromitteerden) valt nooit meer te bewijzen, omdat alles wat in die richting wees verwijderd is.

Met de huidige technologische middelen kun je feitelijk alles als een film in elkaar draaien. Ook complottheorieën kun je van allerlei valse tunnels in het konijnenholen gangenstelsel voorzien. De grootste vraag in de werkelijkheid zoals we die waarnemen, is misschien wel de vraag wie er achter de blauwe en de rode pil keuze zit. Wie zijn de gravers van al die konijnenholen waarin we kunnen verdwalen als we ‘follow the white rabbit’ doen? Zijn dat de mensen achter de Trump-Q Anon-pedonetwerken deepstate of is dat de echte deepstate?

Wat mij betreft is deze prachtige bespreking van (onder meer) de MH17 ramp door Lange Frans en Sven Hulleman vooral een indicatie van hoe geraffineerd zowel de media als de gecontroleerde oppositie kan zijn.

Als het ‘pro Trump, Q Anon en pedonetwerken’ vangnet vol zit en de schepen gevuld zijn, kan het grote afzinken beginnen en worden de bommetjes in de dubbele bodem geactiveerd. Het effect is dan dat er voorgoed afgerekend is met dergelijk gedachtegoed en het vuil definitief onder het tapijt blijft. Het side effect is waarschijnlijk dat iedereen die het nog aandurft complottheorieën aan te hangen een verplichte GGZ opname boven het hoofd hangt, maar ik verwacht dat Sven en Frans die dans wel zullen ontspringen.

Bron linkvermeldingen: abc.net.au, ie.globaldatabase.com, metabunk.org, israelnationalnews.com, mofaz.co.il, bollyn.com, wikipedia.org, wikipedia.org

370 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Sven is duidelijk zeer goed op de hoogte van wat ik schrijft en trekt het allemaal naar zich toe, zoals de ondertekening van wetten door de koning bij de gratie Gods (zoals hier veel besproken).

  Samen pimpen ze het imago van hun (waarschijnlijk financier en leverancier van apparatuur en crew) vriend John de Mol nog even lekker, omdat Vrijland duidelijk zijn pijlen richt op deze potentieel producent van nepnieuws die eigenaar is van het ANP.

  Kortom..een hele slimme vangnet show

  • Martin Vrijland schreef:

   Vraagje aan Lange Frans: Als John de Mol alleen maar geïnteresseerd zou zijn in het verkopen van formats, waarom heeft hij dan het Algemeen Nederlands Persbureau gekocht?

 2. guppy schreef:

  Daarnaast zijn veel mensen MH17 moe en hebben de neiging om te zeggen “laat maar”

  Door de MH17 ben ik toen bij jou website terecht gekomen en begon de poppenkast er omheen te doorzien.

  Nederland door de mand gevallen met praktijken die ze al eeuwen doen.

 3. Camera 2 schreef:

  Een vangnetshow met prietpraat dat uitsluitend uit kakafonie bestaat een tongbeweging van bullshit zonder
  enig gefundeerd bewijsmateriaal waardoor de werkelijke MH17 hoax onderuit gehaald wordt. Zie heer Vrijland’s artikelen hierover. Ten overvloede

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-mh17-vliegramp-wat-moeten-we-er-nog-van-geloven/
  Dit soort is erger dan de mainstream omdat ze je weer een gifkoekje aanbieden uit het noodrandsoen-pakket en net doen alsof ze ook zogenaamd overleveneden zijn, hun bedje is gespreid mensen.
  Sven en die Lange F moeten zich kapot schamen, je mag dit soort op z’n amsterdams gezegd, veradersgetijsem noemen, Bah wat een vreselijk soort
  Martin, bedankt voor je heldere toelichting op deze clowns

 4. Future schreef:

  Als je er over nadenkt is het totaal gestoord. Wereldwijd sterft het van dit soort volksverlakkers die deze vieze spelletjes spelen. Ism de msm, blijkbaar denken dat ze bij de 500 miljoen uitverkorenen gaan horen. De stupiditeit druipt van de zogenaamde hoogopgeleide Intelligente mannen en vrouwen af. Hun ziel verkocht aan een vrouw, satan een paar drag queens en een planeet maar goed wel veel in hun gaatje genomen in dit leven, dat dan weer wel Idioten zijn van alle tijden. Van mij mag deze crap snel eindigen. Ook voor hen geld houdoe en bedankt. Het domme vertrouwen wat ze in hun meesters en meesteressen hebben is eigenlijk best aandoenlijk Maar goed ze moeten maar zien wat ze doen, er is toch geen redden meer aan op deze manier. Wanneer mijn reis begint zal ik er een aantal uitnodigingen Om met mij samen op reis mee te gaan. Alleen is ook maar alleen. Ben benieuwd ik zit te denken aan Noord Europa.

  Martin bedankt voor de lessen, het is nog steeds van veel waarde.

 5. Chantal74 schreef:

  In het verleden zat Lange Frans ook al eens samen aan tafel met die andere perceptiemanager Jeroen Pauw waarbij hij veel airtime kreeg om het uitgebreid te hebben over David Icke ed. Hij kon het toen ook al goed verwoorden.

 6. bartelo schreef:

  Tja, die Sven Hulleman een gladde prater, vertelt veel waarheden maar alleen al door z’n houding ga ik al nekken. En Lange Frans denkt dat hij wel op een hele hoge trede van de ladder moet staan met deze zo bijzondere en belangrijke positie die hij mag bekleden. Controlled opposition pur sang. En toch denk ik dat hierdoor, als collateral damage, ook een heleboel mensen juist wakker zullen worden en ook zullen gaan inzien dat deze 2 mannen niet het hele plaatje vertellen. Deze mensen zullen verder zoeken naar de hele waarheid..

  • XanderN schreef:

   Dat laatste is ook mijn insteek. Het enige wat nog kan helpen is massaal ontwaken. Dat is alleen net als met uit je bed moeten komen; de één springt fluitend en energiek op, de ander is een uur lang chagrijnig en heeft lange tijd nodig om zelfs maar op te starten. Je kunt niet van iedereen meteen hetzelfde inzicht verwachten. En niemand heeft 100% de wijsheid en kennis in pacht.

   In de Bijbel staat een mooi voorbeeld van predikers die met de verkeerde motieven (roem, rijkdom, e.d.) het evangelie prediken. Daarvan wordt gezegd: laat ze maar begaan, ze brengen in ieder geval (een deel van) ‘de boodschap’.

   Wat mij wel zeer verbaasd is dat ik Martin nog nooit bij Hulleman, Café Weltschmerz, en noem alle snel groeiende alternatieve kanalen maar op, heb gezien. Martin, wil je zelf niet, of wordt je simpelweg niet uitgenodigd omdat ze je te lastig vinden? Het lijkt er inderdaad op dat ze je negeren, zoals je al vaak hebt geschreven. Snappen doe ik dat niet, want je hebt ALTIJD iemand nodig die kritisch blijft, op alles. Jij kunt dat als geen ander ook nog eens heel goed onderbouwen.

   • Martin Vrijland schreef:

    Nee, ze nodigen me niet uit en zwijgen me kort gezegd dood als het graf. Dat is natuurlijk opmerkelijk te noemen, zeker gezien het feit dat ik al veel langer bezig.
    Wat ik al zei: geen vreemde eend in de bijt.

    • Martin Vrijland schreef:

     En dat er in de Bijbel staat laat ze maar begaan, is mooi, maar ik ben juist geen aanhanger van de Bijbel noch het christendom, want juist daarin leeft de verwachting dat de heer terugkomt om ons te redden.

     Ik denk dat je zo ondermijnt wat ik in het artikel geschreven heb namelijk dat je ze niet zomaar kunt laten begaan, want ze trekken de aanhang richting de nieuwe geestesziekte die betiteld zal worden als ‘complotdenken’ via dwaalspoor theorieën vermengd met grote delen van waarheid (net als de Bijbel zelf?).

     Dus hou de Bijbel lekker bij de Bijbel-aanhangers, want dat is niet de leidraad in deze.

     Zie deze toelichting:
     https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/bill-gates-verdedigt-zich-tegen-controlled-opposition-complottheorieen-die-juist-bedoelt-zijn-om-hem-te-witwassen/

     • XanderN schreef:

      Dat ondermijnen was zeker niet de bedoeling. Het gaat mij er meer om dat je toch ergens moet beginnen met mensen te verzamelen, en dat diverse kanalen en kopstukken daar met hun eigen insteek aan kunnen bijdragen. Dat dit niet perfect gaat, dat er soms ook onzin wordt beweerd, dat voorkom je denk ik niet.

      Maar goed, ik snap wel dat je gezien het jarenlange negeren van jou daar anders tegenaan kijkt. Als het dan inderdaad één grote valstrik is, dat de ‘boot’ straks tot zinken wordt gebracht, dan weet ik niet hoe het dan wel moet. Ja, je geeft in je boek en artikelen een oplossing, maar daar kan ik eerlijk gezegd niet zoveel mee. Misschien ben ik zover nog niet.

     • Martin Vrijland schreef:

      Dat kun je op zich prima voorkomen door niet maar zomaar iets te stellen, maar het echt gedegen te onderzoeken. Ik zit er ook wel eens naast, maar als je bijvoorbeeld gaat verkondigen dat de MH370 op de plek van de MH17 neergelegd is en er zijn inmiddels brokstukken aangespoeld van de MH370, dan maak je het verhaal enigszins discutabel. Natuurlijk zou je dan weer kunnen zeggen dat die brokstukken weer van een ander vliegtuig zijn, maar je moet voorzichtig zijn. Mijns inziens heb ik iets dieper gegraven en laat ik zien dat er nog weer een nieuw spoor is. Aannemelijker lijkt dat het door GA Telesis gekochte vliegtuig op de plek neer gelegd is. Het Cor Pan verhaal is daarnaast allang ontkracht en blijkt een dwaalspoor complottheorie te zijn.

      Hoe het dan wel moet, is je richten op de juiste vragen in plaats van waarheden vermengen met bewezen dwaalsporen. Je kunt gecontroleerde oppositie niet langer wegwuiven als een niet bestaand fenomeen. Een goed voorbeeld daarvan was Ace Baker die in de tijd van 911 alle waarheidszoekers naar zich toe trok om vervolgens live in een radio uitzending zichzelf door het hoofd te schieten (zie video). Niet veel later bleek hij echter weer spring levend te zijn. Dat is een voorbeeld van “het schip laten afzinken”.

      Dus je wuift het te lichtzinnig weg, maar dat gezegd hebbende weet ik niet zeker over Xandernieuws onbesmet bevangen is, want je duwt je lezers wel erg richting een rechtse hoek en bent nog altijd erg pro-Israël (waarmee je wat mij betreft bijdraagt aan de gewenste polarisering van verdeel en heers). De oplossing in mijn boek begrijp volgens mij best, maar hey..ik snap dat je dat niet kunt toegeven als je zelf gecompromitteerd bent 😉

 7. XanderN schreef:

  Ik heb je knipoog niet gemist, maar als je bijna iedere afwijkende mening als potentieel ‘gecompromitteerd’ beschouwt, ben je dan eigenlijk niet zelf bezig met ‘verdeel en heers’? Je fileert zo ongeveer alle (Nederlandse) alternatieve nieuwsmedia. Een hoop kritiek lijkt me terecht, maar ik blijf van mening dat je moeilijk kunt verwachten dat iedereen meteen alle (volgens jou juiste) inzichten heeft, of zelfs maar moet vinden dat je daar naartoe moet werken. Dan vergeef ik Hulleman maar vanwege zijn (allang gedebunkte) ideeën over MH370.

  Persoonlijk ben ik flink allergisch geworden voor ‘alle neuzen dezelfde kant op’. Waarom zou ik ‘verdacht’ zijn omdat ik anders tegen Israël aankijk (al is dat lang zo ‘pro’ niet meer als het ooit was)? Moet ik jou dan ook maar meteen als ‘verdacht’ zien omdat je, zoals verreweg de meeste anderen in de alternatieve media, Israël een kwaadaardig gezwel lijkt te vinden? Dan had ik nooit jouw boek gelezen, of zou ik nooit een link naar je website op de mijne hebben gezet.

  Ik probeer in alle alternatieve media het naar mijn mening goede en positieve eruit te pikken, en ben me er goed van bewust dat niemand, inclusief ikzelf, het altijd bij het juiste eind kan hebben. Ik probeer altijd bij te leren, en ben over aardig wat zaken (mede door jouw website) anders gaan denken. Dat lijkt me alleen maar gezond, immers: een mens die nooit van mening verandert, is iemand die in zijn leven nooit iets leert.

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat ik uit dat gesprek van Lange Frans en Sven Hulleman het MH17/MH370 verhaal eruit gelicht heb, was slechts 1 voorbeeld. Feitelijk kan ik in het gehele interview nog legio voorbeelden van dwaalsporen aanhalen. Belangrijkste is de koppeling met het Q Anon verhaal. Ook is er niemand in de alternatieve media die laat zien dat een virus simpelweg niet besmettelijk kan zijn. Iedereen verwijst maar wat graag naar Viruswaanzin.nl die inmiddels duidelijk door de mand aan het vallen is, omdat ze het besmettingsverhaal van een virus voor waarheid aanneemt.

   Er wordt een beetje schijn-kritisch gedaan onder het mom van “We zijn niet tegen vaccins, maar bij dit type ziekte is een vaccin minder effectief” en “We geloven niet in overdracht via grote druppels, maar wel via aerosols” en dus moet er beter geventileerd worden. Dus het draait allemaal om schijnkritiek tegen de anderhalve meter en mondkapjes, maar de besmettelijkheid van een virus wordt niet ontkent. Dat wil zeggen dat het geloof in de theorie van Louis Pasteur (de man die bewezen fraudeerde met zijn onderzoeken en bakken met geld verdiende aan vaccins) klakkeloos aangenomen wordt. De gehele farmaceutische industrie en de medische wetenschap is gebaseerd op de onderzoeken van een frauduleuze man.

   Als je wel laat zien dat een virus niet kan besmetten, win je elke rechtszaak. Dat wordt verzuimd, omdat gecontroleerde oppositie wel aan de poten van de stoel mag schaven, maar ze er niet onderuit mag zagen.

   Als ik 7,5 geleden had gedacht dat er zoveel betrouwbare en eerlijke websites en kanalen in de alternatieve media te vinden waren, had ik mij misschien nog wel even achter de oren bekrabt voor ik mijn baan opzegde om zelf te gaan schrijven. Het was juist de irritatie en frustratie dat het allemaal maar een beetje slappe hap was en niemand echt de angel eruit haalde. Dus, ja wat mij betreft zijn alle alternatieve media tot nu toe over duidelijk gecontroleerde clubjes die veel bewegen, maar weinig op doel scoren. Daarom ben ik begonnen ze te fileren, mede omdat ze mij uit het speelveld geprobeerd hebben te jagen via de websites die smaad en laster online gegooid hebben (allemaal onderdeel van dezelfde club…Jeroen Hoogeweij woonde zelfs letterlijk om de hoek van Micha Kat).

   Het gaat dus niet om alle neuzen dezelfde kant op. Het gaat om vangnetten, dwaalsporen en niet de angel eruit halen.

   Je opmerking: “Waarom zou ik ‘verdacht’ zijn omdat ik anders tegen Israël aankijk (al is dat lang zo ‘pro’ niet meer als het ooit was)? Moet ik jou dan ook maar meteen als ‘verdacht’ zien omdat je, zoals verreweg de meeste anderen in de alternatieve media, Israël een kwaadaardig gezwel lijkt te vinden?” klopt niet. Ik vind Israël geen kwaadaardig gezwel, ik laat zien dat Israël onderdeel van de agenda is die nog een derde wereldoorlog moet uitlokken en ik laat zien dat religie onderdeel van die agenda is. Ik kies dus geen partij, maar analyseer het objectief.

   Dat “Ik probeer in alle alternatieve media het naar mijn mening goede en positieve eruit te pikken, en ben me er goed van bewust dat niemand, inclusief ikzelf, het altijd bij het juiste eind kan hebben” blijf je maar volhouden onder het mom van het bijbels “onderzoek alles en behoud het goede“. Die bijbels opvatting is onderdeel van de bijbels dwaling. Ik zeg onderzoek alles en ontdek hoe je in de dwaling meegezogen wordt en laat je niet in het vangnet van religie noch in het vangnet van het duidelijk te definiëren ‘complotdenkers’ stigma vangen; het stigma dat er straks toe moet leiden dat je in de goelags belandt.

   Iedereen die niet laat zien hoe we via stigma’s gebaseerd op de bewuste dwaalsporen met ingebouwde bommetjes aan het merk ‘complotdenkers’ gekoppeld worden om juist straks de boel op te blazen is medeplichtig als het moment aanbreekt dat de razzia’s beginnen en de kritische denkers afgevoerd worden naar de heropvoedingskampen. Die is medeplichtig aan het feit dat er niets verandert, omdat er rechtszaken en demonstraties gehouden worden op basis van schijnkritiek. Mensen hebben nu eenmaal vaak geen tijd om zelf onderzoek te doen, dus ze vestigen hun hoop op de alternatieve media. Als die hen op dwaalsporen meenemen, zijn zij verantwoordelijk en medeplichtig.

 8. Camera 2 schreef:

  XanderN(wie en wat het ook mogen zijn) komt niet helder en overtuigend over.

  Waarom? Omdat op de website van XanderN constant gesproken wordt over die aerosolen en in combinatie met Sars-19, heeft hij /ze daar onderzoek naar gedaan? Nee, de wetenschap wordt weer aangehaald die nou juist het fabeltje verkondigd dat covid-19 overgebracht wordt via aerosolen,

  XanderN creërt chaos, waarom? Omdat men dan niets en niemand te vrezen heeft. Ze roeptoeteren maar wat net als Niburu, Kat(chipshol)earthmatters, Boudine blog, Peter R de Vries, Don Quichotte, De Andere Krant, echt is krom en ga zo maar door, oh ja niet vergeten Weltschmrz( de charletans van de Nederlanse YouTube). het rijtje gaat nog wel een paar honderd meter door want inderdaad zoals Martin beschrijft heeft Nederland genoeg Inofiziele Mitarbeiterz, Gedverdemme

  Je zou je kunnenafvragen waarom wordt Xander nieuws niet aangepakt en waarom Martin Vrijland wel.

  De bank gaat z’n eigen bank niet beroven alleen als er een rede voor is,

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten