“Let een beetje op elkaar”, groepsimmuniteit, de coronavirus OLVG app en hoe deze gekte te stoppen?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 17 maart 2020 11 Comments

“Let een beetje op elkaar” is het nieuwe mantra dat we de afgelopen 24 uur gelanceerd zagen door Mark Rutte & Co van het politbureau. Dat “let een beetje op elkaar” is nu nog zacht verpakt en klinkt heel lief, alsof u wordt opgeroepen om voor elkaar te zorgen, maar dan was het mantra wel “zorg een beetje voor elkaar”. Nee, het is de introductie van: houd elkaar in de gaten.

En die kant gaat het op. De sociale druk gaat groot worden. Heeft u geen mondkapje op of gaat u even zonder reden naar buiten om een ommetje te maken? Dan bent u een gevaar voor de zwakkeren in de samenleving en een potentieel massamoordenaar, want u houdt zich niet aan de ‘instructies’ van het politbureau.

Want een marxistisch politbureau is het waarin ‘de staat’ van de ene op de andere dag veranderd is. We zijn getuige van een staatsgreep op de democratie (die altijd al een farce bleek te zijn) via de coronavirus-PsyOp. We lijken getuige van een wereldwijde psychologische operatie die elke vorm van democratie ondermijnt en vijf doelen dient: afschaffen cash geld, crashen van de everything schuldenbubbel, klemzetten bevolking, introductie verplichte vaccinatie en regelgeving op wereldniveau (zie deze toelichting).

De immuniteitsmuur die we opbouwen als we het virus gecontroleerd laten uitvloeien in de maatschappij, zorgt voor een muur van immuniteit rondom de zwakkeren in de maatschappij.” Dat was de boodschap van Mark Rutte, in samenwerking met medicijnman, RIVM baas Jaap van Dissel. Wat ze proberen te zeggen is dat als je mensen bij groepsaangelegenheden als sportscholen, cafés en feestjes vandaan houdt, de overdracht vertraagd wordt, maar nog wel steeds plaats vindt. Dat zorgt er dan voor dat mensen langzaam immuun worden voor het virus.

Hoe opmerkelijk is dat? Heel opmerkelijk, want dat zou betekenen dat er eigenlijk nauwelijks gevaar in het virus schuilt. Maar het volk slikt alles, dus als Rutte en Van Dissel zeggen dat de mensen die resistent zijn geworden als firewall dienen, dan geloven we dat blind.

Hebben ze daarmee niet meteen aangetoond dat het hele idee van vaccins in feite kolder is? Waartoe worden vaccins op de markt gebracht en in kleine kinderen of moeders gespoten? Nou, dat zit zo. Je bouwt een natuurlijk virus na in een lab. Dat pattenteer je en je hebt dan in feite een nagebouwde versie van bijvoorbeeld een influenza-virus. Dat spuit je in mensen, zodat ze resistent worden tegen het virus. Dus je spuit het in ze, zodat ze natuurlijke weerstand opbouwen. Dat die natuurlijke weerstand zich opbouwt, hebben Mark Rutten en Jaap van Dissel zojuist toegegeven. Waarom heb je dan nog een vaccin nodig? “Om de zwakkeren in de maatschappij te beschermen“, maar die zwakkeren bezwijken sowieso met een kans van X-procent. Het is niets meer dan een lucky shot.

Waarom moeten vaccins dan zo gepusht worden? Welnu, zo’n vaccin wordt gekweekt op geaborteerde foetuscellen. Dat kunnen ook op kweek gezette cellen zijn, maar in principe is de basis altijd een foetus, want je hebt stamcelinformatie nodig voor celdeling. Dit kunt u gewoon opzoeken als u even Googlet. Een stamcel van een foetus bevat echter een XX of XY chromosoom; respectievelijk datgene wat een kind een meisje of een jongetje maakt. In mijn artikelen over de 22 wekenprik liet ik al zien dat dit kan leiden tot tweeslachtigheid (een toename in LHBTI kinderen). IVF en vaccins spelen hierin een hoofdrol. Maar vaccins voor volwassenen zijn ook erg interessant.

In mijn boek licht ik toe waarom de vaccinatie verplichting op wereldschaal er moet komen. Dit boek schreef ik eind vorig jaar en toen sprak ik al de verwachting uit dat er nog een wereldwijde pandemie à la ebola moest komen om de vaccinatieverplichting wereldwijd er door te drukken. Heb je namelijk van iedereen het DNA, dan kun je online vanuit de cloud ieders DNA herschrijven. Dit wordt mogelijk door de wetenschap. Een technische term hiervoor is de CRISPR-CAS12 methode. In mijn boek leg ik uit waarom dit zo belangrijk is voor de machthebbers; dezelfde machthebbers die uit zijn op wereldbestuur. Het 5G netwerk (voldoende netwerk bandbreedte) speelt daarin een cruciale rol.

John de Mol (potentieel groot fake news producer, vanwege het bezit van grote tv-studio’s en eigendom Algemeen Nederlands Persbureau) meldde vanochtend op zijn Hart van Nederland (Talpa) website:

Het OLVG in Amsterdam heeft maandag een app gelanceerd voor mensen die vermoeden dat ze het coronavirus hebben opgelopen. Bij de zogenoemde OLVG corona check kan een medisch team via de app mensen op afstand begeleiden. Gebruikers kunnen via de app hun gezondheidsgegevens doorgeven. Bijvoorbeeld hoesten, kortademigheid en hun lichaamstemperatuur. Als artsen een reden hebben om de gebruiker van de app te waarschuwen, wordt er binnen 24 uur contact opgenomen. Als die reden er niet is, krijgen gebruikers binnen 48 uur een bericht van het ziekenhuis. Ook kunnen gebruikers zelf aangeven dat ze gebeld willen worden.

Ik had de komst van zo’n spy app al voorspeld. Dat is handig zo’n app, wanneer er ineens toch een volledige lockdown blijkt te komen en de militaire posten op straat staan om u wel of geen toegang tot bepaalde zones te geven (zie dit artikel). Misschien zijn die militairen in Nederland trouwens geen eens nodig, want wij “letten wel een beetje op elkaar”.

Alles samengevat kunnen we dus wel zeggen dat we een agenda met meerdere lagen uitgerold zien worden. Dit beschreef ik al in mijn boek. Daarin spreek ik van een ‘masterscript’ en leg ik ook uit wie degenen zijn die dit masterscript op wereldniveau aansturen. Dat dit nu in versneld tempo via het coronavirus gebeurt, is een teken dat we heel hard richting einddoel gaan. Het wordt essentieel dat u gaat zien wat dat ‘masterscript’ is en welk einddoel men in gedachten heeft. Dan ziet u ook de rol van mensen als Elon Musk en partijen als Google en Facebook. Verdiep u erin. Aanvullende informatie op het boek krijgt u steeds via deze website.

uw boek

Doe niet mee aan de gekte en let niet te veel op elkaar, maar zorg voor elkaar en laat elkaar rustig in vrijheid leven. Stimuleer elkaar niet aan de bullshit mee te doen. Stop de massahysterie die de media en politiek over u uitrollen.

Bron linkvermeldingen: hartvannederland.nl

335 Shares

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Harry vries schreef:

  Hier waar ik woon, een plaats in Friesland lijkt het er toch sterk op dat iedereen aangestoken is door een heel erg besmettelijk virus dat de hersens per direct aantast. Iedereen is doodsbenauwd voor elkaar en loopt in een cirkel om elkaar heen om maar niet te dicht bijelkaar te komen. Bij de jumbo zijn alle kassa’s omgetoverd tot “alleen pinnen” kassa’s dus je mag niet met contant geld betalen want daarvan geef je namelijk corona door, maar iedereen kan wel met zijn of haar vieze stinkvingers aan de toetsen van het pinautomaat zitten want daar krijg je dan weer niet corona van.

  Waar dit gaat eindigen weet ik niet en je kan ook niet wegvluchten uit Nederland naar een land waar de mensen nog een minn of meer normaal stel hersens hebben (bijvoorbeeld een afrikaans land) want alle grenzen zijn dicht, iedereen is gevangene in zijn of haar eigen land en binnenkort ook gevangene in zijn of haar eigen huis.

 2. Zonnetje schreef:

  Interessant is om te weten of de artsen in het bijzonder huisartsen extra betaald worden voor hun werkzaamheden. Normaliter krijg je 10 minuten bij de huisarts vergoed dan wel 20 min. Dus de huisarts wordt betaald voor maximaal 20 minuten per afspraak heb ik begrepen. Verdienen zij nu meer nu zij een soort van piketdiensten lopen? En heeft dit invloed op de beslissing om iemand eerder als patient te beschouwen ( omzet). Ik hoop dat ik het mis heb. Weten huisartsen wel dat de corona test niet altijd eenduidig is en doen zij vanwege groepsdruk, ministerie, rivm, en hun artsenorganisatie, met de hysterie mee? Vragen vragen.

 3. Harry vries schreef:

  Ik denk overigens dat de vaccinatie in eerste instantie nog “semi-vrijwillig wordt ingevoerd bijvoorbeeld op deze manier:

  Wilt of moet u per vliegtuig naar een ander land reizen, dan bent u verplicht alle vaccinaties te nemen, iedereen krijgt hiervoor hoogstwaarschijnlijk naast zijn of haar eigen paspoort een vaccinatiepaspoort dat je verplicht mee moet nemen als je gaat reizen, heb je dit vaccinatiepaspoort niet met de benodigde bewijzen van vaccinatie dan geen reis.

  En dat wordt dan steeds verder uitgebreid tot dat iedereen verplicht wordt gevaccineerd

 4. Zonnetje schreef:

  Weet iemand wat de medische behandeling inhoudt als eenmaal de diagnose corona ‘ virus’ is vastgesteld? Welke medicijnen enz is er een medisch protocol van toepassing? Welke? Second opinions diagnose? Krijgen ‘ patienten’ ook goede voeding en vitamines om aan te sterken? Vragen? Vragen?

 5. Camera 2 schreef:

  @ Martin Vrijland

  Zoals gezegd in alinea 4
  Quote|: “Dat zorgt er dan voor dat mensen langzaam immuun worden voor het Virus..”
  Nee …. dat argument is onterecht, de capaciteit van de IC’s zouden het niet in 1 keer aan kunnen en daarom zou het l a n g z a a m moeten, zo wordt het uitgelegd in de pers.

  Dus we moeten beademingsapparaten genoeg hebben, het schijnt dus dat er vele al aan de beademing liggen, de capaciteit zou niet toereikend zijn als het virus in 1 keer toe zou slaan , En daar wil het volk(burgers) wij en jij bewijs van zien. Er moeten dus al honderden aan de beademing zitten/liggen.

 6. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Als je aandacht ergens op gevestigd wordt, waar wordt die dan van afgeleid? Nou, bijvoorbeeld zulke wetsveranderingen: https://tweakers.net/nieuws/164878/locatiedata-mag-anoniem-verzameld-worden-voor-coronabestrijding.html

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten