Lockheed Martin trailer toont directed energy lasersystemen. Is er een link met de branden in Californië?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 november 2018 10 Comments

bron: lockheedmartin.com

Omdat de politiek, de media en alternatieve media meer en meer verdacht kunnen worden van beïnvloedende sturing richting links of alt-right, is het lastig om nog te filteren wat authentiek is. Zelfs als je een promotiefilmpje zoals onderstaand filmpje van Lockheed Martin ziet zou je nog kunnen zeggen dat het propaganda is om Rusland en China af te schrikken. Toch laat Lockheed Martin hier duidelijk zien dat het bundelen van laserlicht een gerichte energiestraal oplevert die krachtig genoeg is om bijvoorbeeld kruisraketten onschadelijk te maken.

De vraag die we zouden kunnen stellen is of het wellicht mogelijk is dat de branden in Californië hiermee aangestoken zijn. Dat impliceert natuurlijk wel weer een zoveelste complot en daar willen we niet meer mee geconfronteerd worden. Het idee dat overheden wapens in zouden kunnen zetten tegen de eigen bevolking is een gedachte die we niet kunnen overwegen uit angst complotdenker genoemd te worden.

Toch is er één zeer opmerkelijk feit te constateren, waardoor je misschien enigszins de wenkbrauwen zou kunnen gaan fronsen. De branden hebben precies in die gebieden plaatsgevonden waar de staat een hogesnelheidslijn aan wil leggen. Het is geen perfecte match, maar wel een bijna match (zie onderstaand plaatje en lees verder daaronder).

Natuurlijk heb ik onderstaande foto’s zelf niet gemaakt en natuurlijk kan het ook net zo goed zo zijn dat de geheime diensten de alternatieve media voeren met fake news foto’s om ze achteraf te kunnen betichten van fake news (een dubbele bodem). Toch wilde ik ze even laten zien. Ik vermeld daarbij nadrukkelijk dat we feitelijk geen beeld meer kunnen vertrouwen. Als je met software en greenscreen technieken valse beelden kunt maken in mainstream media, kan datzelfde gebruikt worden om de alternatieve media te voeden.

Maar toch: kan een natuurlijke bosbrand dergelijke resultaten opleveren? Zijn dit echte foto’s of een fake news foto’s? We kunnen het niet controleren, want we hebben de foto’s niet zelf gemaakt. Datzelfde geldt natuurlijk voor het beeldmateriaal dat we in de mainstream media zien.

bron: themillenniumreport.com

En waarom zijn deze bomen niet verbrand?

bron: themillenniumreport.com

bron: themillenniumreport.com

En zo zijn er hele ladingen foto’s online te vinden. Ik benadruk echter met grote voorzichtigheid dat ook de alternatieve media volledig onder controle van de gevestigde orde staat. Je ziet dan ook duidelijk dat dergelijke bronnen altijd gekoppeld zijn aan sites die ook verkondigen dat de aarde plat is en meer van dergelijke nonsense. Je hebt echter ook de geraffineerdere vangnetten voor kritische denkers. Leest u in dit artikel de uitgebreide toelichting over hoe die vangnetten werken.

Lockheed Martin toont haar laser wapensystemen dus ogenschijnlijk onomwonden. De grote vraag is nu alleen nog of een overheid in staat moet worden geacht om dergelijke systemen tegen de eigen bevolking in te zetten. We gaan het dan nog niet hebben over andere wapensystemen die met gerichte energie werken en bijvoorbeeld het Hutchison effect. Ook dat effect wordt links en rechts afgekraakt of juist bejubeld. Het filmpje (klik op de link) laat echter duidelijk videobewijs zien, maar in zijn algemeenheid kunnen we inmiddels stellen dat we geen enkel beeldmateriaal (video- noch fotomateriaal) meer kunnen vertrouwen. Wat Hollywood kan, kunnen ze in de studio’s van de grote persbureau’s immers ook. Niet voor niets hebben we in Nederland een grote media-man als eigenaar van het ANP (John de Mol). En nu we inmiddels weten dat de alternatieve media ook in handen is van de gevestigde orde, is voorzichtigheid op zijn plaats. Toch zet het te denken over welke technieken er mogelijk bestaan om gebouwen te doen verpulveren en lokaal branden te veroorzaken.

61 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Sluit me aan bij Clairvoyance en Riffian wat betreft links en dergelijke hier op de site. Mijn ervaring is dat als ik url´s plaats hier op de site de betreffende sites na verloop van tijd uit de lucht gaan om over YT maar te zwijgen. Bijvoorbeeld: https://www.blogger.com/blogin.g?blogspotURL=https://aanirfan.blogspot.com/&bpli=1&pli=1

  Het lijkt erop dat Orwell’s censuur politie keihard aan het toeslaan is. In het vervolg stuur ik de urls via het contactformulier naar je webmail Martin, als ze aankomen tenminste 😉

 2. Ramon De beer schreef:

  Martin.

  Ik volg je site nu al een jaar. Goeie analyses allemaal.
  Kan ik dit artikel en al jouw andere artikelen scharen onder de agenda 2030. Sustainable development goals van de VN?

 3. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Ik heb een wat vertwijfelde vraag. Nu ik een tijdje mee lees op deze site, ga ik op details letten. Daardoor vraag ik me af hoe ver de subliminale boodschappen zouden gaan? Wat me aan het promotiefilmpje namelijk opvalt is het volgende.

  Eerste beeld: “Lockheed Martin, we never forget who we’re working for.”

  Tweede beeld: een prisma waar een regenboog kleurige straal licht uit komt.

  Gaan subliminale boodschappen echt zover? Kunnen al die kleine details effect hebben op ons?

  • Martin Vrijland schreef:

   Zo ver gaat het en nog veel verder..weet je nog de prisma van Pink Floyd? (What’s in that name?)
   De regenboog: alle kleuren van het lichtspectrum
   Licht is onderdeel van de Luciferiaanse schepping (simulatie): ‘God zeide dat laat er licht zijn en er was licht’
   De regenboogpropaganda aangaande het transgenderisme, de roadmap richting transhumanisme en samensmelting met AI (IAm, lees Lucifer)

  • De Loonslaaf schreef:

   Lockheed Martin: “We never forget who we are working for.”

   Politie in de VS: “To protect and to serve.”

   Politie Nederland: “Waakzaam en dienstbaar.”

   De vraag is alleen: voor wie?
   De massa denkt dat men voor het volk aan het werk is. De waarheid is, dat deze organisaties de agenda van de aristocratie dienen.

 4. ZalmInBlik schreef:

  @Waarom wil je dit weten? Kijk gewoon naar de verkapte pentagram als logo en het spreekt boekdelen

  “The pentagram is used extensively in black magic, but when so used its form always differs in one of three ways: The star may be broken at one point by not permitting the converging lines to touch; it may be inverted by having one point down and two up; or it may be distorted by having the points of varying lengths. When used in black magic, the pentagram is called the “sign of the cloven hoof,” or the footprint of the Devil. The star with two points upward is also called the “Goat of Mendes,” because the inverted star is the same shape as a goat’s head. When the upright star turns and the upper point falls to the bottom, it signifies the fall of the Morning Star.” (The Secret Teachings of All Ages, p.104, Chapter: Ceremonial Magic and Sorcery)

  Het wordt dus gebruikt om demonen/archonten/djinns op te roepen..

  ‘Signs and symbols rule the world, not words nor laws.’
  — Confucius

 5. ClairVoyance schreef:

  Even voor de record: Raytheon , Northrop, Rockwell Collins, BAE Systems, Medtronic, Schlumberger, at&t, General Dynamics, ITT, L3 Technologies, Vitesse, Boeing Defense en SAIC (Science Applications International Corporation) hebben ook wat DEW technologie in huis waar je de controlled alternatieve media weinig over hoort. En wie weet welke geheime wapensystemen ze daarnaast nog hebben ontwikkeld.

  https://www.youtube.com/watch?v=dcNNVKKHXeo

  http://www.boeing.com/defense/missile-defense/directed-energy/index.page

  • ClairVoyance schreef:

   Ter overdenking: Bij bepaalde kunstmatig opgewekte elektromagnetische velden (field interference) verander je iets fundamenteels in de omgeving.
   Net zoals bijvoorbeeld een bruistablet in een normale omgeving als het ware een vaste vorm heeft. (dus even de quantum fysica buiten beschouwing gelaten)
   Op het moment dat je de omgeving veranderd – je gooit de tablet in water – gaat de bruistablet bruisen en valt uit elkaar.

   • ClairVoyance schreef:

    En wat dan wel weer grappig en opmerkelijk is, is dat als je afbeeldingen van field interference en schematische afbeeldingen van DEW-lasertechnologie bekijkt, je overeenkomsten ziet met het quantum fysische tweespleten experiment.

    • Riffian schreef:

     ..ben blij dat er hier op de forum mensen reageren die hun kritische denkvermogen gebruiken en niet verloren zijn 😀 Het is idd precies hoe het werkt, zelfs Ben E. Rich voormalig directeur van Lockheed Skunkworks antwoordde dat het zo werkt. Alle punten in het ruimte/tijd continuüm zijn in realtime met elkaar verbonden..

     Einsteins relativiteitstheorie dient dus herzien te worden

     Ben Rich ran [Skunk Works] and he would get a number of questions about propolsion systems. He’s giving a lecture in 1993. He’s dying of cancer. He gives a lecture at UCLA to a bunch of engineers and he’s talking and he says, “We’ve got the technology to take ET home.” He gives his lecture, he finishes the lecture, he’s walking out, and one of the engineers who was interested in unmanned aerial vehicle runs after him.

     He says to Ben Rich, “How are these things propelled? How are these aerial vehicles propelled?” And Ben Rich turns around and says to him, “Let me ask you a question. How does ESP work?” And the guy says, “Well, it means that all points in time and space are connected.” And Ben Rich turns around and he says, “That’s how they work.” And so here’s this top guy in U.S. military research who’s saying ESP, that’s how ARV’s are propelled.

     ESP or Extrasensory Perception
     ESP refers to telepathy, clairvoyance (remote viewing), precognition, and clairaudience.
     https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP96-00789R002600360002-3.pdf

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten