London Bridge terreuraanslag van 3 juni een zoveelste hoax?

Filed in NIEUWS ANALYSES, VOORBEELDEN by on 5 juni 2017 81 Comments

De terreuraanslag van zaterdagavond 3 juni is weer zeer opmerkelijk te noemen en vertoont alle contouren van een hoax. Niet genoemd het getal 3 juni; dat is pas echt complotdenken, zo van 3 x 6 is 666. Nee, laten we even naar de opmerkelijke zaken kijken waar je simpelweg geen antwoord op kunt vinden. Natuurlijk is het belangrijk dat wanneer er daadwerkelijk een aanslag heeft plaatsgevonden en er daadwerkelijk slachtoffers zijn, dat we groot respect moeten tonen voor de nabestaanden en dat de daders opgepakt moeten worden. Maar dat gespeel op de emoties van de media (die wel vaker liegen) mag ons er niet van weerhouden alert te zijn op zaken die niet kloppen. We kunnen wel meteen in herdenkingen en eerbetoon duiken, maar laten we eerst eens naar de feiten kijken en de vraag stellen of we niet in de maling genomen worden door mensen die garen willen spinnen bij zo’n aanslag.

De eerste vraag die in mij op komt is: “Waar zijn de beveiligingscamerabeelden?” Een zoekactie op Google laat zien dat er niet eens ook maar ergens iets te vinden is op de zoekterm ‘security camera London Bridge terror attack 3 June’. Je zou toch mogen verwachten dat de journaals en Google volstaan met verslagen van journalisten die zich afvragen waar de beveiligingscamerabeelden van de aanslag zijn. Je zou sowieso mogen verwachten dat er beveiligingscamerabeelden van de aanslag zijn. Ook als het donker is; daarvoor heb je infrarood. En kijk eens in uw eigen stad of woonplaats. Je hebt tegenwoordig de hele stad ermee volhangen. Dus de eerste vraag is: Waar zijn de beelden van de aanslag? Zijn die er niet of wordt straks het excuus gebruikt dat de politie ze achterhield voor onderzoek? Ook een zoekactie in het Nederlands op Google levert niets op, dus ook in de Nederlandse media is niemand die zich afvraagt waar de beelden van de aanslag zijn.

Wel zijn onderstaande beelden vertoond op Al Jazeera. Het betreft beelden van iemand die politieagenten tijdens de aanslag zou hebben gefilmd. Op de beelden is te zien hoe 1 van de agenten zich omkleedt en een soort legerbroek aantrekt. Vervolgens zou de man als slachtoffer op de grond zijn gaan liggen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een weerwoord of verklaring voor zoiets te geven, maar ik wilde ze u toch even tonen, omdat het simpelweg opmerkelijk is.

Ook opmerkelijk is het dat de slachtoffers bij dergelijke situaties altijd uit meerdere landen komen. Ze komen meestal van ver, zodat je in ieder geval kunt stellen dat er sprake is van een internationaal probleem dat internationaal aangepakt moet worden. Het eerste slachtoffer dat bekend werd zou bijvoorbeeld uit Canada komen.

Mensen vragen zich wel eens af dat áls er dan al sprake zou zijn van een hoax, hoe dat dan zit met de slachtoffers en nabestaanden van slachtoffers. Voor die mensen raad ik aan het begrip ‘crisis actors’ eens te Googelen. Er zijn bedrijven die zich specifiek richten op het leveren van acteurs voor het simuleren van crisis situaties en die dan ook crisisacteurs leveren. Daar zijn internationaal nogal wat voorbeelden van te vinden, maar één voorbeeld is te vinden op de website crisiscast.com. Natuurlijk is het de vraag of dergelijke acteurs ook daadwerkelijk écht de rol van een slachtoffer kunnen spelen, want als iemand om het leven komt, moet diegene daadwerkelijk van het toneel verdwijnen en heb je te maken met nabestaanden. Het is allemaal misschien moeilijk te bevatten, maar in meerdere terreursituaties in het verleden heeft het er sterk op geleken dat hier toch trucs uitgehaald worden. Je kunt tegenwoordig met software die ook door Hollywood gebruikt wordt in feite gezichten of zelfs bewegend beelden van iemand creëren die levensecht lijken, terwijl die persoon compleet fictief is en niet bestaat. Je kunt die software weer gebruiken om bijvoorbeeld een interview op camera te simuleren. Kortom; er kunnen (digitaal) levens echt lijkende gezichten gemaakt worden van niet bestaande personen en die gelaatskenmerken kunnen weer gebruikt worden om levende beelden te simuleren. Alles is mogelijk in de wereld van de digitale revolutie. Hetzelfde is mogelijk met stemgeluid. Hieronder ziet u daarvan een voorbeeld.

Op de vraag wat er gebeurt met slachtoffers, zou je je dus eerst de vraag moeten stellen of de slachtoffers wel daadwerkelijk bestaande personen zijn geweest of simpelweg digitaal gecreëerde personen zijn. Dan blijft slechts de noodzaak over er voor te zorgen dat nabestaanden, vrienden en kennissen een verhaal moeten hebben. Een paar nep Facebook profielen en een historie is door de moderne computertechnologie ook zo gecreëerd.

Stel dat er geen sprake is van een hoax, maar dat er soms toch echt een aanslag heeft plaatsgevonden, met echte slachtoffers en echte aanslagplegers, dan moeten we ons serieus afvragen wie daar dan achter zitten.

Fanatieke geradicaliseerde islamitische jongeren zijn zo geworden onder het toeziend oog van alle westerse politici. We hebben de deuren immers wagenwijd opengezet voor de bouw van die moskeeën en hebben niets gedaan tegen het afreizen van “jihadisten” naar terreurlanden, omdat het zogenaamd te moeilijk was om de plannen van mensen te achterhalen of mensen te volgen en ze tegen te houden. Sinds jaar en dag luisteren AIVD, NSA en grote bedrijven als Facebook en Google alles en iedereen af, maar “jihadisten” tegenhouden is schijnbaar een onmogelijke klus. Zelfs het opsporen van “jihadisten” bij terugkomst lijkt een lastig verhaal. Waar duidt dat op? Juist ja: Europa (loopjongen van de VS en het zionisme) heeft meegewerkt aan de opbouw van deze terreurgroepen. Het openzetten van de deuren voor die Wahabistische moskeeën en het niet of nauwelijks iets doen tegen (lees: ‘steun geven aan’) het radicaliseringsproces heeft gefaciliteerd dat jongeren konden worden gehersenspoeld om af te reizen naar het Midden-Oosten en zichzelf te bewapenen. Dat heeft ook gefaciliteerd dat er mensen zijn die geloven dat ze 72 maagden van Allah krijgen als ze zelfmoord plegen en ongelovigen vermoorden. Dergelijke gehersenspoelde of MK Ultra opgeleide levende robots, kun je inzetten waar en wanneer je wil. Dat kun je dan bijvoorbeeld in de schoenen van ISIS schuiven en de media laten verkondigen dat het terrorisme is (en dat is het ook), terwijl je eigenlijk daar indirect middels jaren voorbereiding via landen (zoals Saoedi Arabië) en stromingen (zoals het fanatieke Wahabisme) zelf de hand in hebt. Daarom kon Donald Trump ook vanuit Saoedi Arabië rechtstreeks naar Israël vliegen. De voor de buitenwereld vijanden (Israël en Saoedi Arabië) zijn eigenlijk twee maskers van hetzelfde gezicht (het zionistisch krachtveld).

Feitelijk kun je dus in dat geval spreken van een inside job; een inside job van het zionistisch krachtveld dat zelf via jarenlange investering in islamitische stromingen, moskeeën en radicalisering haar eigen vijand geschapen heeft. Waarom zou je dat doen? Om dat te begrijpen moet je niet alleen kennis nemen van de Hegeliaanse dialectiek, maar ook begrijpen dat de farao-bloedlijnen die de wereld runnen de wereld volgens een bepaald script een gewenste richting in sturen. De brief van 33e graad vrijmetselaar Albert Pike uit 1871 aan zijn kompaan Mazzini laat bijvoorbeeld zien dat er nog een derde wereldoorlog moet komen tussen de agenten van het zionisme en de islam. Religieuze profetieën spreken van een Armageddon. De Babylonische faraonische Merovingiaanse bloedlijnen staan aan de top van alle overheden en rollen hun script uit. Dat script loopt via dood en verderf (slachtoffers voor hun god Lucifer), waarbinnen de zelfgeschapen religieuze verschillen wereldwijd de voedingsbodem vormen voor de Hegeliaanse dialectiek die in dit script hoort. Als we dus diep geraakt zijn en treuren om de slachtoffers, gewonden en terecht meeleven met de nabestaanden, laten we dit dan vooral doen met het inzicht dat diegenen die de meeste krokodillentranen tonen; direct hun medeleven uitspreken voor het oog van de camera en hun mond vol hebben van ‘bestrijding van terrorisme’, heimelijk zelf verantwoordelijk zijn voor deze terreur.

Het antwoord op de vraag of er sprake is van een hoax of valse vlag bij de verschillende terreuraanslagen, laat ik u zelf invullen. Ik omschrijf slechts wat ik waarneem. Daarnaast zou ik u willen prikkelen om eens serieus na te denken over de vraag: Wie profiteert ervan? Steeds kunnen we de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘ herkennen. Meestal zien we direct na terreuraanslagen allerlei maatregelen getroffen worden door overheden die op alles en iedereen effect hebben. En meestal zien we die maatregelen permanent worden. Zo lopen er in Parijs nog steeds militairen op straat en zijn de straten in Londen inmiddels ook bevolkt met soldaten. Het bijzondere is dat al die maatregelen van full time afluisteren van elk telefoongesprek, smsje, WhatsAppje, social media, enzovoort enzovoort, nog steeds niet verhindert dat er aanslagen plaats kunnen vinden. De terroristen van deze aanslag zouden met elkaar gecommuniceerd hebben via de app Telegram; en dat wordt dan toevallig niet gemonitord door de geheime diensten? Bullshit! Zou de verklaring wellicht kunnen zijn dat deze aanslagen simpelweg in scene zijn gezet? In ieder geval moeten er steeds meer en meer maatregelen komen.

Who benefits? Dat is duidelijk ‘de staat’, ook al pretendeert die dat zij al haar maatregelen treft voor uw eigen veiligheid. Theresa May heeft de meest recente aanslag al gebruikt om te zeggen dat het internet gereguleerd moet worden. “We can not provide this ideology the safe space it needs“, zegt Theresa May hier een dag na de aanslag. De “terroristen” verspreiden hun radicale ideologie immers via dat internet. Ook al kijken en luisteren de geheime diensten inmiddels alles mee en kunnen ze daarmee niet aanslagen voorkomen; toch moet er meer grip op dat internet komen. Let me guess? Geen ruimte meer voor websites die kritiek leveren op de staat door alles en iedereen die kritiek levert op de staat te linken aan extremisme en dus aan terrorisme? Juist en dat is precies wat er gebeurt. In onderstaand filmpje hoort u van 14:16 min. een interview met een Britse politiefunctionaris dat werd uitgezonden vlak na de Manchester Ariana Grande aanslag. In het interview zegt de functionaris dat hij gesproken heeft met hooggeplaatste imams die beweerden dat 9/11 een ‘inside job’ was. Hij geeft aan dat deze imams hun “extremistische ideeën” verkondigen aan hun islamitische volgelingen. Deze geradicaliseerde volgelingen zijn nu degenen die dergelijke aanslagen plegen. Ziet u wat er gaande is? Feitelijk komt het erop neer dat iedereen die een afwijkende mening heeft over zaken als 9/11of te wel: iedereen die gelooft in de mogelijkheid dat overheden hun volk voorliegen met false flag of hoax events – een extremist is en daarmee een potentieel terrorist. De Britse overheid zet daarmee de trend voor de rest van Europa, die ingezet zal worden om sites als deze te koppelen aan extremisme en terrorisme. Daarmee wordt de stelregel Problem, Reaction Solution naar een nieuw niveau getild en zal de totalitaire politiestaat nu elke kritiek op de staat uit proberen te bannen, door de meerderheid van de slapende massa te overtuigen dat ze mensen met een afwijkende mening aan moeten pakken.

De meest recente aanslagen zullen Therese May dus geen windeieren leggen; zij zal bij de aanstaande verkiezingen garen spinnen bij deze aanslagen, vooral in de wetenschap dat in het spel van de Hegeliaanse dialectiek dat deze politici-acteurs spelen, haar opponent Jeremy Corbyn de rol vervult van de man die de aanslagen van 9/11 bekritiseerd. Corbyn stelt dat 9/11 gemanipuleerd was en gebruikt werd om een oorlog te starten. Ziet u welk spel er gespeeld wordt? Jeremy Corbyn stelt min of meer dat 9/11 een inside job was; de politie linkt dergelijke complotgedachten aan radicale imams en het radicaliseringsproces onder moslims die dan vervolgens leiden tot aanslagen als deze. Heeft dat er niet alle schijn van dat we te maken hebben met volledig geënsceneerd werk met maar 1 doel: ‘elke kritiek op de staat definitief de nek om draaien’? Wilt u mijn antwoord weten? Ik denk maar een ding: Problem, Reaction, Solution. En dat probleem zal zomaar eens zelfgeschapen of compleet nep kunnen zijn. Het laat zich raden wie de komende verkiezingen in de Engeland moet gaan winnen. I rest my case.

Juist nu overheden er alles aan zullen doen om elke vorm van kritiek uit te bannen is het noodzakelijk dat u uw steun geeft aan schrijvers die nog kritisch onderzoek durven te doen en kritische artikelen schrijven. Word daarom nu lid van deze website.

Bron linkvermeldingen: ad.nl, telegraph.co.uk, bbc.com

396 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (81)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera schreef:

  Maar ja de toon is weer gezet in the UK(de meeste geloven het net als die men in the Sky uitgelegd door George Carlin), je kunt wachten op een staged event dat later weer fake blijkt te zijn, lekker chaos creeeren, geraffineerd allemaal.
  Ze zouden eens met z’n allen om 24.00 Hr de Big Ben ingestuurd moeten worden misschien worden ze dan wakker

 2. ZandInOgen schreef:

  Dit is nog maar het voortraject van operatie ‘Ordo ab Chao’ op het Europese continent. De Tavistock Institute staat niet voor niets in Londen en is pioneer op het gebied van ‘social engineering’, dergelijke instituten zijn gespecialiseerd in het sturen van mensen massa’s die gepaard gaan met emoties d.m.v. muziek (audio), film (video) etc. Kortom het scheppen van valse percepties, daarop kunnen acteren en het aanreiken van valse oplossingen.
  http://www.nu.nl/terrorisme-in-europa/4745466/britse-politie-houdt-meerdere-verdachten-bij-huiszoekingen-oost-londen.html

  Uiteindelijke doel is de Islamistische bevolking opzetten tegen de inheemse bevolking. Dit zijn plannen die meer dan honderd jaar in de maak zijn en die nu pas uitgevoerd worden met als doel alle resterende vrijheden van de ingezetene ontnemen en een totalitair neo feodaal systeem implementeren waar ‘vrijheid van meningsuiting’ een doodzonde is en men ieder seconde in de gaten gehouden wordt door de reeds actieve SMART-grid.
  http://www.nu.nl/internet/4745715/facebook-en-twitter-willen-extremistische-content-harder-aanpakken.html

  Maar eerst moeten de ‘sluizen’ van de ‘getrainde’ vluchtelingen wagenwijd worden gezet opdat het continent wordt overspoeld met wraakzuchtige terroristen. Zodat de onzichtbare oorlog tot een climax kan worden gestuwd. Daarna kan WOIII plaatsvinden, want er moet een ‘schuldige’ aangewezen worden + het dient de depopulatie agenda, zodat de resterende schapen makkelijker beheerst kunnen worden. Zij zijn met weinige, wij zijn (nog) met meer..

  http:// http://www.nu.nl/buitenland/4746006/duitsland-haalt-militairen-terug-van-luchtmachtbasis-turkije.html
  http:// http://www.nu.nl/buitenland/4745418/arabische-landen-verbreken-diplomatieke-relaties-met-qatar.html

 3. Martin Vrijland schreef:

  Niets te zien, geen CCTV footage..alleen een verhaal, rennende mensen en sirenes

  https://youtu.be/kbQmCNRaPOo

 4. Riffian schreef:

  Ongekende arrogantie van de macht..maar zoals alles met ‘snelheid’. al is de leugen nog zo snel De waarheid achterhaalt ze wel

  PS: waar zijn de comments van ZIO, klik erop geen resultaat?!

  • Riffian schreef:

   Laten we naar de enige echte analist kijken..luister en huiver

   https://youtu.be/M_eUEb81fa8

   • ZandInOgen schreef:

    @Riffian, maak je geen zorgen 🙂 Olle Dammegard heeft gelijk over het naamgebruik van bepaalde actoren als kenmerk inzake valse vlag operaties. Vanaf 52:50..

    Het lek is boven…kan me alleen niet aan de indruk onttrekken dat we met een kluitje het riet in worden gestuurd.

    Heeft u ook het gevoel dat we genaaid worden?:

    “De recente aanslagen in Londen en Manchester zijn in Groot-Brittannië zelf beraamd. De grootste dreiging waar het land nu mee kampt, komt niet uit het buitenland, maar is van eigen bodem, zo zegt de Londense politiecommandant Cressida DICK
    http://www.nu.nl/terrorisme-in-europa/4745466/britse-politie-houdt-meerdere-verdachten-bij-huiszoekingen-oost-londen.html

    Wat zijn ze toch snel in Engeland..ongelooflijk 😉

    De Londense politie heeft maandagavond de identiteit bekendgemaakt van twee van de drie mannen die zaterdagavond een aanslag pleegden in het centrum van Londen.

    Het gaat om de 27-jarige Khuram Shazad BUTT en de 30-jarige Rachid Redouane.
    http://www.nu.nl/terrorisme-in-europa/4746486/londense-politie-maakt-identiteit-van-twee-aanslagplegers-bekend.html

    DICK en BUTT, one way in no way out 😛

     • Riffian schreef:

      CNN.com – London to stage ‘chemical attack’ – Sep. 5, 2003

      LONDON, England — British emergency services will simulate a chemical weapons attack Sunday on a subway train below London’s financial district in an effort to test the city’s ability to deal with a terrorist strike.

      The drill, which will last several hours, will see emergency crews put on protective suits to rescue “casualties” trapped in a train stopped in a Underground tunnel near Bank station.

      It will mark the first time a large-scale exercise has taken place in London since the September 11, 2001 terrorists attacks in the United States. It is also first time new decontamination units will be seen in public.

      “London has faced many challenges and threats in the 2,000 years of its history, not least in the last 30 years,” Minister for London Nick Raynsford said.
      http://edition.cnn.com/2003/WORLD/europe/09/05/london.attack.drill/

     • ZandInOgen schreef:

      @Riffian een paar maanden voor het verschijnen van dat CNN artikel trad Robin Cook toenmalig minister van Buitenlandse zaken van het V.K. af.

      Er zijn maar weinige die dit zionistische krachtenveld in de hogere echelons van macht hebben kunnen weerstaan en het er levend vanaf hebben gebracht.

      Robin Cook: “The truth is, there is no Islamic army or terrorist group called Al Qaida. And any informed intelligence officer knows this. But there is a propaganda campaign to make the public believe in the presence of an identified entity representing the ‘devil’ only in order to drive the TV watcher to accept a unified international leadership for a war against terrorism. The country behind this propaganda is the US . . .”

      Resignation over Iraq war
      In early 2003 he was reported to be one of the cabinet’s chief opponents of military action against Iraq, and on 17 March he resigned from the Cabinet. In a statement giving his reasons for resigning he said, “I can’t accept collective responsibility for the decision to commit Britain now to military action in Iraq without international agreement or domestic support.” He also praised Blair’s “heroic efforts” in pushing for the so-called second resolution regarding the Iraq disarmament crisis, but lamented “The reality is that Britain is being asked to embark on a war without agreement in any of the international bodies of which we are a leading partner—not NATO, not the European Union and, now, not the Security Council”. Cook’s resignation speech[9] in the House of Commons received an unprecedented standing ovation by fellow MPs, was described by the BBC’s Andrew Marr as “without doubt one of the most effective, brilliant resignation speeches in modern British politics.”[10] Most unusually for the British parliament, Cook’s speech was met with growing applause from all sides of the House and from the public gallery. According to The Economist’s obituary, that was the first speech ever to receive a standing ovation in the history of the House.
      http://www.globalresearch.ca/al-qaeda-the-database-2/24738

     • ZalmInBlik schreef:

     • ZandInOgen schreef:

      @ZalmInBlik, wat betreft die namen in de VS is het schering en inslag. We weten allemaal wie die grote media corporaties bestiert..en uit welke script ze lezen.

     • ZandInOgen schreef:

    • ZalmInBlik schreef:

     @ZandInOgen

     scherp, andere was het kennelijk ook al opgevallen. Een greep uit de comments

     “Surely Serious17 uur geleden
     Khuram Shazad BUTT…..come on Rita Katz, now you’re just pulling names out of your ass” 😀

     • ZalmInBlik schreef:

      RedMARS113 minuten geleden

      Lee Stephens SPUDGY PANG have you noticed these Zionist fuckwits have used yet another sexed up name for their hatred against Muslims!? They have name one of the so-called attackers as KauRAM- BUTT…They are totally taking the pp YOU KNOW WHAT I MEAN!? (RAM BUTT) They are sick 😷 mother fuckers just like George Bush in that video of him mocking the seeking of weapons of mass destruction after he’d killed 3000 of his own people with his Zionist buddies.

 5. ZandInOgen schreef:

  Het in stand houden van een leugen kost meer energie dan het verkondigen van de waarheid.
  –ZIO

  https://youtu.be/xRg9Ea2otkw

   • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

    idd, goed opgemerkt van Peekay, de acteur terrorist die met de bomgordel op de grond ligt is duidelijk niet dezelfde politieterrorist die zich aan het omkleden was.De eerstgenoemde heeft duidelijk een donkerder baard. Case closed idd.
    De youtube shill-truthseekers die deze idiote leugens verspreiden zou je voortaan eigenlijk gewoon helemaal moeten vermijden..” Muddling the water” is hun taak.. En de aan informatiestress lijdende truthseekers die helemaal wild en blind van woede,maar goedbedoeld die videos weer verder verspreiden helpen onbedoeld mee met disinfo verspreiden.
    Blijf ten aller tijde kritisch.
    Ook joris truthseeker, waarvoor ik mijn hand in het vuur steek dat ie hartstikke deugd, is er weer (net als bij de michelle obama tranny hoax) ingetrapt. De kindertijd-fotos van michelle als meisje en als studente staan overigens gewoon online. Die plaatst ik nu niet want is een beetje erg off topic. Ik heb de fotos al eens naar Martin gestuurd en hij weet ook dat tranny obama een hoax is.

    • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

     ter verduidelijking, ik zeg “politieterrorist” omdat dergelijke figuren, collaborerende angstzaaiers zijn, en dat is strikt genomen,terreur.

 6. Martin Vrijland schreef:

  De enige CCTV footage van de #Londonbridgeterrorattack zou afkomstig zijn van een Spaans restaurant aan de Borough Market. De paniek is duidelijk zichtbaar (nep) en de terroristen zijn duidelijk in beeld (not). Verhalen, verhalen en nog eens verhalen…en vooral veel bloemen…geen bewijs.

  Natuurlijk moet het barsten van de CCTV (security) camera’s! En dus moeten er heel veel beelden van de steekpartij zijn. Waar blijven die? Wat is het toch kinderlijk eenvoudig om een verhaal zonder bewijs te verkopen als je alle media in je zak hebt.

  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/06/05/spanish-restaurant-manager-barricades-entrance-stop-london-attacker/

 7. Martin Vrijland schreef:

  Hahahaha het wordt steeds gekker!
  Wie gelooft deze onzin nog?

  http://m.telegraaf.nl/tv/article/28315000/londense-terrorist-in-jihadfilm

 8. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Ik denk dat Conspiracy Granny ook een 100.000 reward gaat uitloven aan diegene die met bewijzen komt dat er echt doden zijn gevallen bij deze terroristische actie.

  Ik heb aan die stunt van CG mijn nieuwe tactiek verbonden om slapende nieuwe engelse vrienden te trickeren om na te gaan denken. Ik zeg namelijk dat ik bezig ben om te bewijzen dat er echt doden zijn gevallen in Manchester omdat ik er 100.000 mee kan opstrijken.

 9. ZalmInBlik schreef:

  Rationeel denken is ver te zoeken in een zee van leugens en moreel verval. Een samenvatting en opsomming van Londen, Manchester enz. Wat hebben we geleerd?

 10. Open Your Eyes schreef:

  http://www.ad.nl/buitenland/slachtoffer-aanslag-londen-krijgt-cadeau-met-fikse-dosis-britse-humor~a2520dce/

  Meneer claimt steekwonden te hebben opgelopen in zijn hoofd, nek en vingers.

  Ziet er nog goed uit voor iemand die steekwonden heeft opgelopen??!!??

 11. ZandInOgen schreef:

  May of Corbyn twee zijdes van dezelfde zionistische medaille. Het spel van verdeel en heers is begonnen in het Midden Oosten om hun ozo geliefde Pike’s III oorlog te starten. Corbyn durft het I-woord niet in de mond te nemen..Het is grappig om te zien hoe Qatar en Iran als scapegoat wordt gebruikt door de zionisten om een nieuwe conflict te starten. Weten we meteen waarom Drumpf zijn wapencontracten kwam afgeven aan de Rothschild agenten van de House of Saud.
  http://www.nu.nl/isis/4747176/coalitie-gesteunde-sdf-begonnen-met-aanval-raqqa.html

 12. Martin Vrijland schreef:

  Er is meestal ook een held tijdens zo’n “terreuraanslag”. Dit keer is zijn naam Roy Larner. Het verhaal: “”Toen Roy Larner (47) zaterdagavond plots oog in oog stond met de terroristen, twijfelde hij geen moment. Messen of niet, de Londenaar haalde zelf zijn blote vuisten boven en gaf het aanvallende trio een pandoering in een poging andere onschuldigen te redden. Hij werd meerdere keren gestoken, maar overleefde en wordt nu wereldwijd geprezen voor zijn heldhaftige actie.”” Je kunt zijn verwondingen Googlen..Kijk daarna eens naar dit filmpje van zomaar een amateur grimeur. Niets hoeft te zijn wat het lijkt. Blijf kritisch!

   • ZandInOgen schreef:

    @Martin, denk bij Roy Larner (47) = 11 één van de hoax codes naast 22 en 33 meteen aan deze heks

    Babara Lerner Spectre, geen wonder dat de Synagogue van Satan door de geschiedenis heen uit verschillende vredelievende naties is gemieterd. Subversie, manipulatie, leugens en bedrog zijn kenmerken van deze gevaarlijke kliek.

 13. Martin Vrijland schreef:

  De ene speelde in een jihad film…dat was al gek, maar het kan nog gekker!

  Third London attacker told Italian police: ‘I’m going to be a terrorist’

  http://www.politico.eu/article/third-london-attacker-was-known-to-uk-security-services/

  • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

   Fuck Tyco.
   En reacties uitgeschakeld natuurlijk.
   Leuk NLP NWO Apocalypse-muziekje eronder trouwens. Basterds.

   • ZalmInBlik schreef:

    @PORVH,
    Kun je het één en ander ook toelichten of blijf je andere hier bekritiseren en schofferen. Dat valt me namelijk een tijdje op dat je opmerkingen over andere niet schroomt en weinig tot geen informatie deelt. Tekort door de bocht lijkt me..
    Je hebt een zweem van misplaatste arrogantie over je heen hangen, sorry dat ik het zeg.

    • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

     Heeft iemand een idee waar ZalmInBlik het over heeft?

     • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

      Ter informatie; Tyco is het bedrijf dat the smart city verheerlijkt.
      Ik klik altijd even de geplaatste video aan op “youtube” om te zien wie de maker is en wat de maker nog meer voor videos op zijn kanaal heeft staan. Daar neem ik altijd even de tijd voor; Dat bleek in dit geval het beveiligingsbedrijf Tyco te zijn.
      Tyco,Advancing safety and security worldwide.
      Is oorspronkelijk een Iers bedrijf http://www.tycois.com dus natuurlijk zijn er dan banden met freemasonry. Daarom zeg ik “basterds”
      Als je googled “Tyco freemasons” dan kom je dit op het spoor.
      https://uk.linkedin.com/in/richard-dredge-88b2072b

     • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

      hapklare brokken geserveerd door PORVH.

     • ZandInOgen schreef:

      @PORVH en ZIB,

      De video van de Schot Cips Clips mbt David Icke is ook het bekijken en beluisteren waard

    • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

     @ZIB, Excuus aanvaard, we hebben allemaal wel eens een zwak momentje.
     Het zal de informatiestress wel zijn.
     Ik had wat duidelijker kunnen zijn over de maker van de video.
     En mbt je opmerkingen dat ik “andere” hier blijf bekritiseren en schofferen en opmerkingen over “andere” niet schroom, is erg kort door de bocht.
     En ik deel weinig videos omdat ik geen shit wil plaatsen van shills en gatekeepers.
     Dan blijft er helaas weinig over qua videos om te plaatsen.
     De echte integere truthseekers zijn op een hand te tellen.
     Soms waarschuw ik anderen alhier, maar ook in real life, voor disinfoagenten, shills/gatekeepers op het net, en behandel diegene die ik waarschuw altijd met respect, ook als het duidelijk is dat diegene bijvoorbeeld in de netten van bijvoorbeeld de 911-gatekeepers zoals Niels Harrit, Richard Gage,Jim Fetzer,Dr Steve E Jones(AE911Truth), maar ook Simon Shack(september clues) en Ace Baker (zie” 911 Psy-op Ace Baker”s faked suicide 2009 and Jim Fetzer”s collusion”) verstrikt is geraakt, blind achter de gatekeepers aanhobbelt maar tegelijkertijd de “slapende” medemens als sheeple betiteld.

     Enkel als iemand op deze site duidelijk een shill is, dan is het een ander verhaal. Dan maak ik er graag gehakt van. Maar dat komt sporadisch voor. Ik herinner me in elk geval een sujet die zich ooit uitgaf voor”psychiater Willemuyn” en geen klaarheid wilde geven omtrent dat incident en de geldkwestie.Anderhalve ton aan -volgens mijn vermoeden niet bestaande, (fairmongering?)-boete werd kwijtgescholden, en als de kwijtschelding echt heeft plaatsgevonden, welke deal is er toen gemaakt?
     En ben je dan niet vreselijk dankbaar dat de overheidsboete a 150.000 ballen is kwijtgescholden denk ik dan weer, kritisch als ik ben.

     • ZalmInBlik schreef:

      Bedankt voor de toelichting, het is nu duidelijker wat je bedoelt. Ik deel je inzicht geheel mbt de informatieoorlog waarin we verkeren. De namen die je deelt daarin kan ik me vinden, die Simon Shack zag ik regelmatig bij Richplanet TV (Richard Hall) aanschuiven. Ook David Icke vertrouw ik niet

     • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

      Ook Richard Hall is tot de conclusie gekomen dat Simon Shack de beelden heeft gemanipuleerd net zoals Ace Baker.
      Ook mbt David Icke is Hall diep gaan graven en komt tot de conclusie dat hij speciaal is gehersenspoeld door MK ultra Arizona Wilder.
      zie David Icke & Shapeshifting Part 1 of 3 YouTube (Richard Hall)
      Ik zal morgen de video van Eustace Mullins ook bekijken.
      Ik zit nu midden in The great Global Warming Swindle Full Movie.

 14. Martin Vrijland schreef:

  British Prime Minister Theresa May said on Tuesday she would be willing to weaken human rights protections …

  https://www.reuters.com/article/us-britain-security-may-rights-idUSKBN18X2JA

 15. ZandInOgen schreef:

  Off topic, maar op macro niveau is alles gerelateerd. De ‘formatie’ pogingen en zogenaamde schijnbewegingen in NL zijn erop gericht Agenda 2030 te implementeren met alle gevolgen van dien, opdat de ingezetene in een keurslijf gedwongen wordt en in naam van het ‘milieu’ er ook nog voor belast gaat worden.
  http://nos.nl/artikel/2176789-formatie-doorstart-met-groenlinks-stapje-dichterbij.html

  Trudeau look-a-like en NWO puppet Klaver (tje vier) heeft iig de wind mee in deze poppenkast waarvan de uitkomst al lang van te voren vastligt.

  • ZandInOgen schreef:

   De elite heeft haast, het duurt ze allemaal te lang. Dat verklaart al die valse vlag operaties vlak voor verkiezingen etc. ze proberen het publieke debat en opinie onder controle te houden en hun kant op te sturen.

 16. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Een algemene vraag aan de geachte reacteurs alhier.
  Wat vinden wij van Ted X Talk ? Kunnen wij de sprekers aldaar vertrouwen?
  1: Is dit een valse propaganda/mindcontrol/perceptie management club of iets dergelijks?
  2: En kunnen we dit zwart/rood concept als mainstream/luciferaans of toch als een betrouwbaar alternatief bewustwordingproject rekenen?

  Bedankt alvast voor uw ideeen en/of bij voorkeur onderbouwde mening hierover.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten