Mainstream nieuws is al decennia lang nepnieuws, maar we zijn er zo aan gewend dat we het niet herkennen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 januari 2019 9 Comments

bron: villamedia.nl

Hier op de site is al regelmatig aangetoond hoe de media nepnieuws in elkaar draaien. Voorbeelden te over van bijvoorbeeld in scene gezette demonstraties, waarbij linkse en rechts groeperingen met ingehuurd publiek werken en de relletjes letterlijk voor het oog van de camera geacteerd worden. Ook de Zaanse vloggersrel was niets meer dan een live geacteerde show, waarbij de acteurs voordat de camera’s draaiden selfies met elkaar maakten en lol trapten, om even daarna hun toneelstuk op te voeren. En toch borduren de media gewoon door op dergelijke gespinde leugens, omdat het misschien 1% van de bevolking is dat die website van Martin Vrijland leest en dan nog is het hypnose effect van de media zo sterk dat mensen zelfs bij het zien van bewijs simpelweg hun eigen ogen niet geloven.

En dan zijn er de alternatieve media die dergelijke onderwerpen meestal negeren en het volk blijven richten op ufo’s of 911. Omdat velen inmiddels de alternatieve media zijn gaan vertrouwen, ontstaat het effect dat wanneer er maar 1 persoon is die dergelijke manipulatie beschrijft, de massa het dan toch maar liever niet gelooft. “Anders zou de rest van de alternatieve media er toch wel over schrijven?” Nee, dat doen ze niet, omdat dat het doel is van gecontroleerd oppositie. Zij voeren u met wat u toch al mag weten. Gecontroleerde kritiek met een ingebouwde dubbele bodem, waarin zich een explosief bevindt dat geactiveerd wordt als de tijd rijp is.

We zijn zo gewend geraakt aan nepnieuws, dat het ons niet eens meer opvalt. En dan heb ik het niet over de bekende Nederlanders als Wendy van Dijk die via de Privé relatieproblemen ensceneren, zodat meer mensen hun nieuwe magazine gaan kopen, nee dan heb ik het over het meest gangbare dagelijkse nepnieuws zoals die over een jihadistische rapper die gebruikt wordt voor weer een zoveelste bangmakerij actie in het kader van Problem, Reaction, Solution. Het westen heeft deze hele IS beweging van a tot z gecreëerd om landje pik te kunnen doen in het Midden Oosten en om in het westen de schijn van terreur middels hoax-aanslagen te kunnen ensceneren, zodat het volk bank gemaakt kon worden via nepnieuws en er meer politiestaat geïntroduceerd kon worden. Om die angst erin te houden, moeten we zo nu en dan gevoed worden met resultaat. De politie heeft hier en daar dan eens een acteursgroepje jihadisten opgerold. Zo blijft iedereen geloven dat het allemaal toch nut heeft gehad en accepteert iedereen de politiestaat maatregelen.

Niets is wat het lijkt in medialand en dat is de belangrijkste les die u toch echt moet proberen te onthouden. Ja, de media doen aan het creëren van nepnieuws. Hoeveel bewijs hiervoor moet nog getoond worden? Dat kan middels demonstraties met ingehuurde demonstranten of met beeldmanipulatie. Alles is mogelijk en denkt u nu niet dat het moeilijk is om mensen aan dit spel mee te laten doen. Veel mensen zijn best bereid om in ruil voor wat voordeeltjes even een spandoekje om hoog te houden of misschien zelfs een beetje te rellen. Dat dit gebeurt is hier al veelvuldig in beeld gebracht. Dat u het niet kunt of wilt zien, ligt aan de hypnose waaronder u zich bevindt. Ik kan een zaal binnenlopen waarin de hypnotiseur alle aanwezigen onder hypnose gebracht heeft en ze heeft verteld dat ze een zoete sappige mango aan het eten zijn. Als ik dan laat zien dat de vrucht een gele schil heeft, met vruchtvlees en pitjes, zullen ze mij niet geloven. Ze proeven het zuur niet en ziet het bewijs niet, vanwege de hypnose. Velen zijn onder diepe hypnose van de media.

Een recent voorbeeld van hoe demonstraties en relletjes gecreëerd worden is dit voorbeeld van een studentendemonstratie in de VS. Studenten met een Make America Great Again (MAGA) petje op hun hoofd zouden staan te demonstreren voor de door Trump gewenste muur. Tijdens die demonstratie duikt een indiaan op die niet wil dat de muur er komt, omdat die over oude indianen grond zou lopen. Leest u dan dit artikel op zerohedge.com, dan blijkt de ook de oude indiaan ingehuurd is. Waar het ingewikkeld begint te worden is dat dergelijke alternatieve media websites u wel vertellen dat hier een links krachtveld achter zit en dat de man indirect gesponsord wordt door onder meer the Bill and Melinda Gates Foundation, the Rockefeller Brothers Fund, maar niet vertellen dat de gehele demonstratie waarschijnlijk op deze wijze in scene is gezet.

Ik blijf toelichten dat de alternatieve media gebruikt worden om de indruk te wekken dat zij het links deep state krachtveld ontmaskeren. Die alternatieve media laten dus maar een deel van de waarheid zien. Als de echte waarheid getoond wordt, wordt duidelijk dat links en rechts en dus het gehele speelveld gecontroleerd is. Het is alleen in deze tijd waarin grote hoeveelheden mensen aan de leugen meewerken, nauwelijks meer aan te tonen, tenzij je er zelf met een cameraatje naar toe gaat. De beeldmanipulatie-technieken en de beschikbare software in combinatie met in te huren publiek, maken het mogelijk om alles, maar dan ook alles te faken. Zelfs de grootste gele hesjes rellen in Parijs kunnen opgestookt en aangewakkerd zijn om de geloofwaardigheid te boosten.

We bevinden ons in de fase waarbij alternatieve media gekoppeld moet worden aan rechts. De mainstream media vertegenwoordigen in feite het linkse- en midden kamp. Als je dan in die alternatieve media dubbele bodems inbouwt (met daarin een verborgen explosief) en je kunt die groep ook nog eens koppelen aan Donald Trump, aan de Brexit of aan rechtse politici als Wilders en Thierry Baudet (en in andere landen vergelijkbare pionnen), dan heb je maar één gebeurtenis van grote impact nodig om die gehele groep in 1 klap te doen afzinken. Het omvallen van de Amerikaanse economie, het mislukken van de Brexit en eventueel flinke chaos in zowel de VS als Europa, kunnen dan in de schoenen geschoven worden van die kritische “rechtse” groep. Die groep die zo nodig George Soros, de Rockefellers en de Clintons overal de schuld van moest geven; die groep die aan de winnende hand leek onder Trump. Die groep is dan in 1x onderuit gemaaid. En dan heb je de nationalisten en anti-globalisten dus definitief de nek om gedraaid en kan de koers weer vol gas richting wereldregering gaan.

Mainstream nieuws is al decennia lang nepnieuws, maar we zijn er zo aan gewend dat we het niet meer herkennen. Alternatief nieuws is echter doorgaans ook nepnieuws, maar dan wordt de waarheid gebruikt om u te lokken. Er wordt alleen een kleine twist aan gegeven, dat dient als explosief om als de tijd rijp is de boel op te blazen. Negentig procent waarheid en 10% als kleine twist voor in de dubbele bodem. Natuurlijk is het de laatste jaren nog gekker geworden doordat politiek en media (de grootste list- en bedrog fabrikanten) een externe vijand zijn gaan verzinnen om te kunnen beschuldigen van de productie van nepnieuws. Dat laatste was natuurlijk nodig om het censuur tijdperk voor social media in te kunnen luiden.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, indy100.com, zerohedge.com, telegraaf.nl

139 Shares

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Helemaal mee eens, het is onderdeel van de psychologische oorlogsvoering gericht tegen de meerderheid van de bevolking. Net zoals in de jaren ’70 in de VS is aangetoond met de CIA operatie Mockingbird, het is nooit gestopt. Zolang een kleine minderheid controle over de grote massa probeert te krijgen zijn ze aangewezen tot dat soort Machiavelliaanse middelen, het is tevens een meetinstrument. Het is precies zoals je zegt Martin, het kaartenhuis dondert in mekaar als de meerderheid er verder geen aandacht (energie) aan schenkt.

  Ik raad iedereen aan onderstaande college van Yuri Bezmenov aan in het kader van subversieve manipulatie (active measures) te bekijken, 80% van het tijd en geld van de zogenaamde geheime diensten is hierop gericht. De laatste strohalmen zijn vaak wat we in de jaren ’70 en ’80 zagen Gladio achtige operaties, gericht tegen de onwetende bevolking..

 2. DeOnschuld schreef:

  Mainstream nieuws liegt echt niet hoor: de paspoorten die gemaskerde terroristen in hun auto waren vergeten lagen er toch echt! Ook getrainde hard core professionals zijn slechts mensen, en als mens maak je altijd wel eens een fout! Of niet dan?

 3. Wilfred Bakker schreef:

  Top artikel dit !

  Love

 4. Camera 2 schreef:

  @ Martin

  NIEUW ! Eindelijk de andere Krant , misschien kan je hier
  dan mee samenwerken ;-), deze Krant is nou eens voor de mensen die de Mainstream beu zijn.

  (de symboliek begint goed op de voorpagina. 1- Het Serpent 2- Woordspeling van De Andere kant, voor Poutinsky 3- De penta Ster 4- Fear Mongering > misschien kernoorlog? ,,, Yeh right! Echt een Ander krant 🙂

  https://www.deanderekrant.nl/edities/1

 5. Zonnetje schreef:

  De andere krant is een voorbeeld van weer een controlled opposion platform. Poetin hoort bij de Club. Oost en West werken samen over de rug van de respectievelijke bevolking. Het is all smoke and mirrors, thesis en antithesis. Het is het eeuwige perpetuum moblium van de Usiual Suspects.

 6. Camera 2 schreef:

  Zag zojuist op de FB pagina van MV het onderwerp Nepnieuws weer voorbij komen

  Hier vandaag een Nepnieuws event met groot kaliber

  Valt dat dan aan te tonen??? ja dat valt aan te tonen

  Beelden van spoor kloppen niet in eerste filmpje
  auto staat twee keer anders in de fik
  AT5 en de rest hebben beeldmateriaal verwisseld
  Getuigen hebben 1 schot gehoord,
  Getuigen zeggen dat alles eerder afgezet was als de gebeurtenis
  we kunnen nog wel een aantal punten doorgaan.

  AT5 waarom hebben jullie het eerste filmpje eraf gehaald???

  De jongen die allemaal plofkraken op z’n geweten in Duitsland zou hebben is nu geliquideerd ha ha ha, Plofkraken ??? !!!
  Gaat er een lampje branden.

  Nep liquidatie

  https://www.at5.nl/artikelen/201742/man-doodgeschoten-op-panamalaan-in-oost

  en de rest doet maar cut and paste, De Media

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten