Martin Vrijland dan toch in gesprek met Lange Frans?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 september 2020 27 Comments

fotobron: rtlnieuws.nlGisteravond ontving ik onderstaande email van Frans Frederiks aka Lange Frans. Ik publiceer dat maar weer gewoon, omdat ik ook regelmatig van veel lezers de vraag krijg waarom ik niet gewoon in gesprek ga met Lange Frans. Het lijkt me dan ook goed om mijn reactie, waarin ik Frans uitnodig om bij mij te komen, even te lezen, want dan wordt hopelijk veel duidelijk. Ik ga er dan wel even vanuit dat deze mail via het contactformulier op mijn website authentiek is en niet van een staatstrol die een streek probeert uit te halen, maar gezien de aangeleverde contactgegevens, lijkt het me dat Frans dit zelf geschreven heeft.

Leest u zelf maar even:

Hieronder vindt u mijn antwoord aan Lange Frans, dat ik vanochtend om 11:18 verzond. Ik ben natuurlijk benieuwd naar zijn reactie:

Hoi Frans,

Goed dat je zelf reageert in plaats van dat ik een uitnodiging krijg via ———–

Praktisch gezien is het voor mij lastig om zomaar even bij je langs te komen, omdat ik Nederland min of meer ontvlucht ben. Dat komt omdat ik letterlijk alles kwijt geraakt ben vanwege het feit dat ik al bijna 8 jaar lang schrijf en enorme online smaad en laster te verduren heb gehad. Je hoeft maar even op Martin Vrijland te Googlen en je komt die pulp tegen.

Ik zou in de gevangenis gezeten hebben en ben van van-alles-en-nog-wat beschuldigd. De websites die deze smaad en laster uiten, vermengen stukjes waarheid met leugens. Het was niet zo moeilijk om mijn geboortedatum en naam te achterhalen en een rancuneuze ex te vinden die een verdraaid verhaal wilde spuien (waarvan bewijs), maar ze gingen in het begin zelfs zover dat naam, leeftijd en school adres van mijn dochter gepubliceerd werden. Ik ben nu dus ook het contact met mijn dochter kwijt, omdat haar moeder haar probeert te beschermen tegen al die idioten.

Een uitkering krijgen kon op zeker moment als ik de toezegging deed te zullen stoppen met schrijven, maar ik had geen zin om te solliciteren op baantjes als BOA of NS medewerker (met alle respect) en feitelijk kun je wel stellen dat wanneer je naam zo online besmeurd wordt, je nergens aangenomen wordt. Medewerkers van personeelszaken kunnen ook Googlen.

Ik heb zelfs bewezen dat deze online smaad- en lastercampagnes (verspreid over meerdere websites) van een staats medewerker (Jeroen Hoogeweij) afkomstig was, maar die is inmiddels van identiteit veranderd (Naomi), omdat hij van geslacht veranderd is en dus een andere naam heeft. Daarnaast heeft de politie mijn aangifte gewoon op de stapel laten liggen en Sven Hulleman toonde ook niet echt empathie toen ik e.e.a. bij hem voorlegde.

Google reageert niet op mijn officiële verzoeken die links uit de zoekresultaten te verwijderen; zelfs al schuif je het op AVG, maar ik had eigenlijk niet anders verwacht. Het is duidelijk dat ik een lastige luis in de pels ben die kapot gemaakt moest worden.

Gelukkig zijn er enkele mensen die lid zijn en dus maandelijks een klein bedrag doneren, waardoor ik tot nu toe rond heb kunnen komen. Ik ben om de kosten van wonen en leven afgereisd naar een land waar het goedkoper vertoeven is en probeer vol te houden. Dat is niet makkelijk.

Pensioenopbouw heb ik niet, ziektekostenverzekering eveneens niet, dus ik leef niet alleen zonder financiële zekerheid, maar ook met het risico op hoge kosten als er iets fout gaat. Naast dat ik mijn dochter niet meer zie en ik alles kwijt geraakt ben, loop ik dus enorme risico’s. Gelukkig heb ik nog steeds een redelijk sterk hart en kan ik tegen een stootje, maar het leven gaat niet over rozen.

Wat ooit begon als een drang om te gaan schrijven resulteerde in een enorme beerput en privé bedreigingen tot de dood aan toe. Ook met die aangiftes is niets gebeurd. Waar ik enkele jaren geleden op mijn verjaardag de eerste reactie van de politie nog was dat ik in een beschermingsprogramma moest, werd dat van hogerhand teruggefloten en afgedaan met een telefoontje. Dat is inmiddels zo’n vijfenhalf jaar geleden en dat was tevens de laatste keer dat ik mijn dochter zag.

Nu wil ik niet in de slachtofferrol duiken, maar het leek me nuttig om je even de feiten te noemen. Het is eigenlijk geen slachtofferrol, maar slachtofferfeit. Des-al-niet-te-min hou ik mijn hoofd omhoog en blijf ik doorgaan met het schrijven van artikelen. Hoe zou jij het vinden als je je kinderen niet meer ziet?

Blijkbaar zijn mijn artikelen over jou je niet ontglipt. Ik zou je willen vragen wat je van het onderwerp ‘gecontroleerde oppositie’ vindt en ik zou je willen vragen wat je van de mogelijkheid vindt dat zaken volledig in scene gezet worden in de media. In mijn artikel van 25 september jl. geef ik hiervan een duidelijk voorbeeld m.b.t. Powned en Dennis Schouten. Het simpele feit dat dit nergens opgepikt wordt en genegeerd wordt door alle alternatieve media, is opmerkelijk te noemen. Het had in 2016 al voorpagina nieuws moeten zijn.

Dergelijke signalen wekken op zijn minst de indruk dat de oppositie (ook wel alternatieve media genoemd) gecontroleerd is. De andere signalen zijn de (wat ik noem) dwaalsporen die worden ingebouwd.

Dat lijken me de onderwerpen om over te praten. Je bankafschriften laten zien lijkt me niet zo nuttig. Je kan een BV’tje hebben van waaruit je facturen verstuurt of een bankrekeningnummer buitenbeeld (gesteld dat je door de Nederlandse staat betaald zou worden), maar het meest logisch lijkt me dat de staat dat ook weer via tussenschakels als een investeringsmaatschappij of via Talpa of het ANP doet. What ever. Zaken ontraceerbaar maken is niet zo moeilijk.

Mijn excuses voor de lange intro, maar het leek me nuttig om even te onderbouwen waarom ik niet zomaar even bij je op de koffie kan komen. Ik moet zeggen dat ik ook geen budget heb om op het vliegtuig te stappen en een mondkapje/muilkorf dragen in een vliegtuig ben ik al helemaal niet van plan. De enige optie is dat je naar hier komt, maar dan moet je er een paar dagen voor uittrekken.

Wat mij betreft ben je welkom. Dat moet dan wel in een hotel of iets dergelijks, want ik woon in een oude kippenschuur omgebouwd tot slaapkamer plus keuken en badkamer. Daar kun je je kont niet keren. Het uitzicht is gelukkig goed, waardoor ik nog zin heb om op te staan en te schrijven

Ik heb wel een beetje moeite met het feit dat je dikke maatjes bent met Giel Beelen en dat diezelfde Giel mij begin februari 2015 een streek flikte door me te bellen en te zeggen dat ik live in zijn radio ochtendshow was (miljoen+ luisteraars?). Wat bleek: die uitzending was een uur later en hij had mijn antwoorden geknipt en geplakt. De originele opname heb ik op YouTube gezet, maar het kwaad was al geschied. Hij probeerde mij even te linken aan Tarik Z. met zijn pistooltje in de NOS studio.

Ik hoop dus dat je begrijpt dat ik op mijn hoede ben voor streken. Ik hoop dat je ook begrijpt dat ik rekening houd met manipulatie en het principe van ‘gecontroleerde oppositie’.

Laat me weten wat je ervan vindt.

Groetjes,

Martin

Ik hoop dat deze e-mail ook voor u als lezer veel verduidelijkt en ik wens van harte dat meer en meer mensen gaan zien wat voor slangenkuil het internet en social media zijn geworden en welke impact dit op iemands privé leven kan hebben. Als u aanvallen op mijn persoon op Facebook en Twitter voorbij ziet komen, onthoud dan dat er vele staatsmedewerkers klaar staan om elke lastige luis in de pels zwart te maken en aan te vallen en dat veel reacties afkomstig zijn van telemarketeers achter een deepfake profiel. Of om met George Carlin te spreken: “The table is tilted, the game is rigged.”

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
181 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (27)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Let op: de demonstranten zijn ingehuurde Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers) die kritisch denken moeten koppelen aan Q Anon, zoals in meerdere artikelen uitgelegd. Ook Lange Frans heeft die rol.

  Het is allemaal acteerwerk en controlled opposition:

  https://www.mediacourant.nl/2020/09/lange-frans-loopt-woest-weg-voor-nieuwsuur-camera/

  Wilt u bewijs zien dat er geacteerd wordt met ingehuurde demonstranten (IMB’ers)? Lees dit even:
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/dennis-schouten-famke-louise-willem-engel-en-het-ikdoenietmeermee-acteerwerk-doorgeprikt/

  of lees dit even:

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/pegida-demonstratie-den-haag-10-april-2016-bewezen-volledig-nep-fotos-en-videos/

 2. Sephus schreef:

  Stel eens voor dat Fransje je komt opzoeken, en gezellig met je gaat klessebessen, plus jou gelijk geeft in alles wat jij vindt, of verder aanvult hoe jij het ziet. Ben je dan om?
  Wat zou hij moeten doen om jou te overtuigen dat hij geen (tweederangs) ‘vangnet’ is?

  Ik zou hem niet zomaar je adres geven mocht ie wel komen. spreek ergens af

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat betekent dan dat hij het met heel veel uit zijn voorgaande video’s ineens niet meer eens zou moeten zijn. Dus dat lijkt me best onwaarschijnlijk zo niet ongeloofwaardig.

 3. ClairVoyance schreef:

  Op 7 september was er een demonstratietje bij de NOS , ik weet niet meer op welk YT kanaal ik het heb gezien, en kan het ook even niet meer vinden. De opname was ruim voor aanvang van het event. Voor het geoefende oog was het duidelijk dat het merendeel betaalde demonstranten waren. Op een gegeven moment ging een man iets voorlezen en begon al snel over Joris Demmink te roeptoeteren. Anyways, toen hij klaar was met zijn speech begon er een man te schreeuwen. Dennis kwam op hem af en toen bleek het een generale repetitie voor de opname met Pow te zijn ,die iets later zou plaatsvinden, er zijn verschillende opnames gemaakt met deze acteur. De “verwarde man met zonnebril” acteur noem ik hem maar even. Hopelijk kan iemand alhier de opname vinden van deze generale repetitie. Het kan ook verwijdert zijn want het was wel heel erg duidelijk en slecht geacteerd. Het uiteindelijke resultaat is wederom vreselijk slecht gespeeld maar de dommige POW bezoekers hebben dat natuurlijk niet in de gaten. Missie geslaagd. Waarheidszoekers zijn weer neergezet als complete idioten.

 4. marcos schreef:

  Martin, mijn suggestie is om Lange Frans eerst te vragen of hij in ieder geval de Gern theorie versus de terrain theorie in zijn eerstvolgende podcast te bespreken. Hij kan hiwrvoor vertegenwoordigers vanuit de twee kampen uit nodigen. Ook veronderstel ik dat Sven en Cafe Weltschmerz hier meelezen, dus ok deze 2 partijen kunnen het onderwerp publiek maken en de feiten objectief in hun nieuws brengen. Zo ook Jensen. Laten we eens kijken wie het aandurft om de onderliggende theorie van alle maatregelen en wetgeving openlijk ter discussie te stellen en de fraude van Pasteur aan te kaarten.

  • Martin Vrijland schreef:

   Doen ze niet. Het is juist hun taak om mensen daar ver bij vandaan te houden.

   • Harry vries schreef:

    Het niet KUNNEN geloven dat gecontroleerde oppositie pionnen en kanalen als Jensen, L. Frans, weltschmerz, en gecontroleerde oppositie politici als Baudet en zelfs Wilders (die wel heel erg door de mand is gevallen trouwens) echt gecontroleerd zijn en willens en wetens werken voor dezelfde elite die ze zogenaamd zeggen te bestrijden is ook een vorm van cognitieve dissonantie.

    Mensen die al langere tijd denken wakker te zijn en hun hele wakker worden denken te danken te hebben aan Baudet, Jensen enzovoorts kun je heel moeilijk ervan overtuigen dat al deze pionnen en misschien wel 99% van de rest van de alternatieve media ofwel direct of indirect totaal gecontroleerd zijn.

    Dit is ook met het Trump verhaal het geval, heel veel mensen willen zo graag dat Trump echt de ridder op het witte paard is omdat ze zich zo machteloos voelen en de wereld onder hun voeten zouden voelen verdwijnen als ze echt moeten geloven dat dit allemaal nep is.

    toch moet je wel die stap zetten, anders kun je net zo goed terug gaan naar De Telegraaf en nieuwsuur voor je info voorziening.

  • Harry vries schreef:

   je moet echt de stap gaan zetten dat alle zogenaamde oppositie er niet is om echt mensen wakker te maken en echt te strijden tegen hete establishment etc. Zij werken allemaal rechtstreeks voor dezelfde groep als alle mainstream politici en mainstream media.
   Je kan ze vergelijken met verzetsstrijders in de tweede wereldoorlog die in werkelijkheid werken voor de Duitsers maar infiltreren in het verzet, met het doel om het hele verzet te gaan verraden zodat alle verzetsmensen door de duitsers uiteindelijk kunnen worden opgepakt.

   Als je dit niet gelooft kun je net zo goed terug gaan naar Nieuwsuur en De Telegraaf voor je info voorziening en hun geloven.

 5. Tales of Power schreef:

  Ik hoop dat Frans dit doet. Er moet een volgende stap genomen worden. Het directe democratie verhaal moet onder de aandacht komen bij de honderdduizenden mensen die LF volgen.

  • Harry vries schreef:

   Hij gaat dit zeker doen want hij is echt geen gecontroleerde oppositie, lange F is echt heel echt het is een superheld.

   • Tales of Power schreef:

    Beste Harry, dat het een superheld is zijn jouw woorden. Als je een volgende stap wil zetten moet de informatie die reeds bekend is bij de lezers van Martin Vrijland bekend worden bij het grote publiek. Zolang dit niet gebeurd kabbelt het bootje rustig verder. De opstand komt alleen bij verplichte vaccinatie. Ik denk dat ook de aankomende bankencrisis (Feb2021?) niet genoeg is om de mensen massaal de straat op te laten gaan.

    • ZalmInBlik schreef:

     @ToP, die bankencrisis gaat er geheid komen daar wordt deze artificiële crisis mede voor gebruikt, als een cover. At last 33 jaar na de Rothschild Economist magazine voorpagina waar de feniks zal herrijzen uit de fiat as, blockchain crypto zal hun aangereikte oplossing zijn.

 6. Martin Vrijland schreef:

  Nog even en Lange Frans blaast zichzelf op met de Platte Aarde theorie, maar daar moet hij nog even mee wachten tot zijn aanhang groot genoeg is. De voorbereidingen zijn al in volle gang..

 7. marcos schreef:

  Kan iemand mijn reactie:

  Wederom wordt het feit dat de besmettings theorie frauduleus is niet besproken. The right question therefor is to ask the scientific proofs for this germ theory waarop alle beleidsmaatregelen gebaseerd zijn.

  teruglezen op de youtuve video van Sven Hulleman en Dr Heiko Schoning. In zom 9 uur geleden geplaatst en ben benieuwd of alleen ik deze reactie kan zien.Gewoon even checken

 8. Zonnetje schreef:

  We zijn toch alweer enkele dagen verder sinds de mail van Lange Frans. Heeft hij niet meer gemaild, geapp, geskyped?
  Tja dan zal hij het misschien erg druk hebben met zijn “Kamervragen”:, onder andere over pedofielen enz.
  De goede vragen worden nimmer gesteld en worden ook nooit beantwoord. Dat is ook de bedoeling.

  De lakproef is wat mij betreft of iemand voor directe democratie is dus dat de koning, de ministers en het parlament zo spoedig mogelijk aftreden. Immers zij zijn juridisch bestuurlijk verantwoordelijk met betrekking tot het beleid inzake het zogenaamde “virus”. De rest is afleiding, bijzaak, smoke and mirrors om de bevolking in de diepe coma te houden.

  • Martin Vrijland schreef:

   Niks meer gehoord nee…

   En ja..de rest roeptoetert om maar vooral af te leiden van wat echt zou moeten gebeuren (zoals hier al maanden geleden door mij geformuleerd http://www.fvvd.nl). Dat initiatief wordt dan ook nergens door die gecontroleerde alternatieve media gesteund. Opmerkelijk in zichzelf..

   • Zonnetje schreef:

    Logisch dat de “alternatieve media”, de gecontroleerde oppositie, niet voor directe democratie gaat. Immers hun broodheer via via is de staat en wie bestuurt de staat ? Juist de koning, de ministers en het parlament.
    De “alternatieve media” is zoals wij allen weten een verlengstuk van de staat.

    .

 9. Sephus schreef:

  Lange Frans zijn Twitter account is weg. ‘dit account bestaat niet’. Ook zijn instagram, naar het schijnt. Niet dat ik dat ooit zou lezen, maar ik las het ergens. Opmerkelijk.

  • Martin Vrijland schreef:

   Tja..ik heb een uitgebreide reactie van Frans, maar ik mag m niet publiceren vind hij. Het moment is daar dat de gecontroleerde oppositie door de mand gaat vallen.

   ‘Terugtrekken en verstoppertje spelen’ zullen straks wel meer gaan doen. Je hoort waarschijnlijk ineens gewoon niets meer van ze.

   • marcos schreef:

    Kun je wel de strekking van zijn reactie samenvatten. Je schrijft dat het moment daar is dat de gecontroleerde oppositie door de mand gaat vallen. Zoals jezelf altijd al aangeeft is dit het opblazen van de bommetjes, dur met het door de mand vallen weet ik eigenlijk niet of ik dit positief of negatief moet opvatten. Kun je er iets meer over kwijt want ik vind dat je lezerspubliek dit wel behoren te weten.

    • Martin Vrijland schreef:

     De strekking is dat hij zich natuurlijk van geen kwaad bewust is en dat ik maar eens naar zijn muziekclips moest kijken om te ontdekken hoe oprecht hij is en dat hij Giel Beelen gewoon sympathiek vindt omdat hij bij hem in de radioshow mocht rappen.
     Verder vindt hij het vervelend in welke situatie ik zit en wenst hij mij succes in mijn kippenhok.
     Maar hij kan niet bij me langs komen..

 10. marcos schreef:

  Dit geeft zich dus uit voor onderzoek journaistiek wanneer zij zogenaamd niet de middelen hebben om jou te horen maar wel van allerlei andere activiteiten kunnen ondernemen cq onderzoeken, of is dit dus gewoon napapagaaien. Voor alle trouwe lezers dan, dit is het moment om op alle youtubes van de heren Lange Frans en Sven Hulleman deze strekking te vermelden in de reacties en te verwijzen naar deze pagina voor degene die wel in de werkelijkheid (dus niiet de gemagede waarheid) geinteresseerd zijn.

 11. marcos schreef:

  martin, kun jij nogmaals de link geven van de video waarin het artikel over de fraude van Pasteur in t=het New York Tmes artikel gepresenteerd wordt. Ik meen mij te herinneren dat de video alleen het artikel weergaf om te lezen.

 12. marcos schreef:

  gevonden 🙂

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten