Martin Vrijland stopt BELANGRIJKE UPDATE

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 3 april 2018 15 Comments

Na veel persoonlijke e-mails te hebben ontvangen en na wat goede persoonlijke gesprekken, heb ik toch besloten om mijn besluit om rigoureus te stoppen te heroverwegen. Met name de reactie van Naomi Hoogeweij (voorheen Jeroen Hoogeweij), de staats-hitman die achter het team Swapichou zat en nu bij Jalta.nl actief is, was de druppel. Jeroen is feitelijk de bron van alle smaad en laster die er online over mij te vinden is en omdat dit vanuit de staat georkestreerd is, zijn alle websites die dat overgenomen hebben, het levende bewijs dat de vrijheid van meningsuiting al jaren niet meer bestaat. Zodra je iets schrijft of onderzoekt wat afwijkt van de mainstream opvatting, wordt je een kopje kleiner gemaakt en persoonlijk geruïneerd. Behalve natuurlijk als je een gecontroleerde pion of website bent, zoals Geenstijl of bepaalde individuen in het alternatieve mediacircuit.

Ook de reactie van meerdere mensen om niet te stoppen met een persoonlijke getuigenis van hoe hun ogen geopend waren, heeft mij een nachtje flink aan het denken gezet, maar juist als Aleister Crowley aanhanger en O.T.O. priester (Luciferiaan ten voeten uit ) Jeroen – die mij geprobeerd heeft kapot te schrijven – gaat vieren dat ik weg ben, beschouw ik dat als extra motivatie om door te gaan. Jeroen is namelijk het levende bewijs dat mijn theorie over de Luciferiaanse matrix klopt.

Jeroen liet zich recent ombouwen tot vrouw en heet nu Naomi Hoogeweij. Zijn occulte levensvisie (waar hij maar wat graag mee te koop liep) stak hij nooit onder stoelen of banken. Hij en het team (Swapichou genaamd) dat zich er, in mijn begintijd, full time op richtte om mij onderuit te halen, plaatse zelfs oproepen op de website van beachclub Woodstock in Bloemendaal, met het verzoek om negatieve info over mij te verstrekken. Dat was in der tijd een door mij veel bezochte strandtent. Er werden overal oproepen online geplaatst en de geplaatste teksten waren keiharde smaad en laster, waarbij zelfs de naam, geboortedatum, adres en het schooladres van mijn dochter (die ik door dit alles niet meer zie) online gezet werden. Ik heb 2 dagen op het politiebureau gezeten voor het doen van aangifte, maar tot op de dag van vandaag doet het OM er helemaal niets mee. Is dat geen bewijs dat de staat haar hitmannen inzet om iedereen die dwarsligt kapot te maken? Staatsmedewerker Jeroen was openlijk bezig mijn leven te ruïneren en de staat weigert nog steeds de aangifte te behandelen. Logisch, want het was hun eigen hit-team dat er verantwoordelijk voor was.

Dat Jeroen zich om liet bouwen tot vrouw is voor mij het levende bewijs dat Lucifer-aanbidders in de praktijk brengen waarvan ik hier de achterliggende verklaring heb toegelicht. De wereld wordt stapsgewijs voorbereid op het transhumanisme en het samensmelten met AI onder een Luciferiaans wereldbestuur. Ik omschreef daarin de volgende stappen:

 • Fase 1: emancipatie 2.0 van de vrouw richting I don’t need a man (‘ontwrichting oude gezinssituatie’, twee-verdieners-model, kinderen naar dagverblijven, meer staatsinvloed in opvoeding);
 • Fase 2: de emancipatie van de homoseksueel (‘voortplanting via IVF’; bevolkingsreductie; verdere ontwrichting oude gezinsstructuren);
 • Fase 3: de emancipatie van de transgender (normalisering van mutaties aan het menselijk lichaam) en de push van de genderneutraliteit via de #MeToo hype en spraakprovocatie (als de ‘hoer’ uitspraak van rapper Boef);
 • Fase 4: de opkomst van de getransmuteerde mens, de transhumaan, de cyborg (normalisering van nanotechnologische mutaties van de biologische cellen en breinconnectie met het internet);
 • Fase 5 de (Luciferiaanse) singulariteit.

Jeroen koos waarschijnlijk dan ook bewust en om occulte redenen voor deze transgender stap en wist daarnaast dat hij mij online kon besmeuren, omdat hij een nieuwe identiteit zou krijgen. Bovendien werd hij overduidelijk gedekt door zijn werkgever, want met mijn aangifte is tot op de dag van vandaag niets gedaan. Jeroen reageerde vanochtend vroeg als volgt op mijn besluit om te stoppen:

Wat dus belangrijk is, is dat ik een duidelijk signaal afgeef dat de staat dit vals spel niet wint en dat – ondanks dat er alles aan gedaan is om mij kapot te schrijven en mijn leven te ruïneren – ik het zuivere licht op het Luciferiaanse valse licht blijf zetten. Tenslotte is Jeroen het levende bewijs dat mijn beschrijvingen 100% accuraat zijn.

Mijn leven van de afgelopen 6 jaar heeft keihard aangetoond dat de vrijheid van meningsuiting in dit schijn-democratisch land op papier dan wel mag bestaan, maar in de praktijk zet de staat haar beroepsmatige online stalkers in om mensen kapot te maken. Dit gebeurt ongestraft. Televisieshows als Nieuws of Nonsens moeten de indruk wekken dat er trollen- en nepnieuwsfabrieken in Rusland bestaan. Mijn getuigenis en ervaringen tonen ongepolijst aan dat de AIVD dergelijke middelen simpelweg zelf grootschalig inzet.

Ik zal dus doorgaan met schrijven, maar zal dat wel alleen vol kunnen houden als u de lezer mij financieel steunt. Op het moment van schrijven verbrand ik 10 euro aan brandstof in een 220 volt generator, omdat ik te weinig zon voor stroomvoorziening heb (vanuit zonnepanelen waarvan er 2 stuk gewaaid zijn). Ik heb de afgelopen jaren alles gedaan om financieel mijn hoofd boven water te houden en ben van antikraak bewoning nu zelfs in een tent gaan zitten. Dat is allemaal natuurlijk te danken aan de inzet van Jeroen Hoogewij en zijn team, want door zijn toedoen kan ik nooit meer ergens een baantje vinden. De gemeente weigerde mij een uitkering te geven als ik door ging met schrijven. Iedereen die mijn naam Googlet, komt de smaad en laster aan mijn adres tegen. Google weigert de links te verwijderen, dus ook daar is sprake van bewuste tegenwerking. Ook Facebook promoot bewust de anti Martin Vrijland pagina aan nieuwe volgers. Maar om door te kunnen gaan met de strijd, zal ik toch van Google en Facebook gebruik moeten blijven maken om mensen te bereiken. Helaas lukt dat nog niet voldoende zonder diezelfde instanties die mij tegenwerken. Je moet ze blijkbaar op hun eigen platform bestrijden en er nog gebruik van maken zolang het kan.

Ik zal dus doorgaan met het schrijven van artikelen, zolang ik het hoofd boven water kan houden met uw steun. Ik roep u daarom nogmaals dringend op om lid te worden. Het tempo waarmee ik kan schrijven zal wel iets lager liggen, omdat ik simpelweg ook tijd moet gaan besteden aan de groentetuin, het bouwen van een buitendouche, het halen van water uit de rivier en andere noodzakelijke werkzaamheden. Om echter de kosten voor het levensonderhoud en de kosten voor deze website te kunnen blijven voldoen is uw steun hard en blijvend nodig. Laten u en ik een signaal afgeven aan de valse Nederlandse staat dat ze kritische geluiden niet weg kunnen pesten. Denk niet “Dat doet een ander wel voor me“, want juist uw inzet telt. Ondanks dat enkelen gister per direct hun lidmaatschap opgezegd hebben, hebben anderen hun geloof in mij uitgesproken en aangegeven gewoon door te gaan met steun. Dat vond ik zeer bewonderenswaardig en grootmoedig. Ik wil iedereen dan ook bedanken voor de steunbetuigingen en de prikkels om mijn beslissing te heroverwegen. Dat heeft zeker gewerkt. En natuurlijk draag ik mijn besluit vooral op aan Jeroen Hoogeweij.

U kunt hier lid worden of hier een eenmalige donatie doen.

 

163 Shares

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. De Loonslaaf schreef:

  Beste Martin, het doet mij goed te horen dat je doorgaat!
  Veruit de meeste mensen hadden al lang opgegeven, laat staan dat zij nooit aan een dergelijke missie zouden beginnen; een website starten om de mensen uit hun hypnotische slaap wakker te schudden en te wijzen op de gevaren die komen gaan.
  Voordat ik aan mijn website begon, had het systeem mij ook geprobeerd kapot te maken, zodat ik begin 2014 de dood in de ogen had moeten kijken. Hij wacht maar… Die tegenslagen in mijn leven waren voor mij juist de motivatie om mijn website te beginnen.
  Gezien mijn precaire financiële positie, ben ik helaas niet meer in staat je financieel te steunen. Ik hoop echter dat meer mensen gaan inzien dat de kerkklok inmiddels is begonnen met het signaal dat het twaalf uur is. Lezen van je artikelen is dus niet genoeg. Ik hoop dan ook dat het uurwerk van de kerkklok iets voor loopt en de mensen bereid te zijn je financieel te steunen, zich aan te melden voor de nieuwsbrief en je artikelen door te mailen aan anderen.

 2. Diewer schreef:

  Ha Martin, Klasse hoor – je reactie op die ‘Naomi’. Ik verdubbel mijn bijdrage – is het nog niet veel, maar alle beetjes helpen hopelijk. Veel succes met de moestuin – heel essentieel.. Heel fijn dat je nog doorgaat. Keek vanmorgen in de online krant en werd onpasselijk van alle nonsens-berichten.

 3. Aubury schreef:

  Fijn om te horen dat je door gaat. Het aantal daadwerkelijk onafhankelijke mediasites in Nederland is op 2 handen te tellen…

  Hoe weet je dat dit dé Jeroen is? Kan elke willekeurige persoon dat niet commenten?

 4. marcos schreef:

  Hi Martin,

  Allereerst zal ik een donatie doen. Verder kun je de aantallen leden per groep weer vermelden op de website? Hoop dat er meerdere mensen zijn die een financiele bijdrage willen doen.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik zal het morgen weer online zetten, maar daarvoor moet ik even weer de plugin installeren. Ik had het eraf gehaald omdat het niet echt een hoopvol beeld neerzet.

   • marcos schreef:

    Donatie is gedaan en kijk alweer uit naar nieuwe artikelen van jou pen!!!! Tevens roep ik andere op om Martin te ondersteunen aangezien zijn werk veel belangrijker is dan menigeen denkt.

 5. Dranreb Silenroc schreef:

  Indien nodig, kan je altijd bij mij komen wonen of eten, Martin.
  Het zal nog uitzonderlijk zijn dat ik nog geld geef en zeker nu niet, aangezien ik er berooid uitgekomen ben om een duurzaam, ecologisch project te gaan steunen.

 6. Wilfred Bakker schreef:

  Wow helemaal te gek ik was er fysiek misselijk van
  en ik hoop van harte dat er veel meer steun komt,Ik schijt al in mijn broek als ik commentaar lever op YouTube, maar wat jij flikt dat zie ik niemand anders doen,

  Chapeau Bro

  Stairway To Heaven

  https://youtu.be/6_AeMmTE2pc

 7. danny schreef:

  Dus dankzij Hoogeweij, blijft Martin artikelen schrijven….. ironisch.
  Het lijkt wel of ze je uitdagen om door te gaan. 😉

 8. mec schreef:

  Ja danny….ze moeten toch ergens hun tanden op scherp kunnen blijven bijten, dat is tevens ook de pest want zo blijft je ook hun ganzenbord spel meespelen. Als je de heersers echt raakt in hun beerput, dan hoef je niet te melden dat je bijvoorbeeld er mee kapt, dan is ineens je hele website van het internet verdwenen en meer van dat soort fratsen waar Martin al over kan meepraten…bedreiging, je baan kwijt, je advocaat die ineens je laat barsten, geen uitkering enz om je leven te verzieken…Wat wel je laat inzien dat je ergens goed raak geschoten hebt…dat dan weer wel hahaha….en Yo welkom back Martin 😉

 9. Ine schreef:

  Beste Martin,

  Ik heb een eemalige donatie gedaan. Alle kleine beetjes helpen. Die Jeroen/Naomi Hoogeweij vind ik een eng mannetje brrr! Ben blij dat je voorlopig toch nog doorgaat. Overigens heb je een goede reactie gegeven op het ongenuanceerde, ongegronde commentaar van die akelige, enge man! Heel veel succes met de moestuin. Ik heb er ook een en ik heb nog nooit zo’n verse groenten gehad als nu. Kunnen de winkels niet aan tippen met hun gecultiveerde, bestraalde en gemodificeerde troep. Dacht altijd dat wortels recht waren maar dat is niet zo. Echte natuurlijke wortels zijn kronkelig en niet zo fel oranje van kleur maar des te lekkerder. Nog heel veel succes met de website. ga zo door!

 10. Boon schreef:

  Hai everyone,
  Al een tijd deze website met zeer veel interesse gevolgd, dus toch maar eens geregistreerd. zeer veel naar mijn smaak no nonsense interessante artikelen over zaken die mij de laatste jaren bezighouden.
  Had dat interview met van Houts verl. week gezien , zat me toen al groen en geel te ergeren aan de uitzending maar van deze hoek zoals beschreven door martin had ik het nog niet bekeken. Zo zie je maar weer , ook al ben je de laatste jaren steeds geoefender in opmerkzaamheid vaak glippen bepaalde elementen er nog steeds doorheen. Maar inderdaad er zijn een boel rattenvangers van Hamelen actief dezer dagen dus waakzaamheid is steeds geboden.
  Even nog offtopic over eng mannetje brrr! Jeroen/Naomi Hoogeweij , zat al dagen met dat beeld van die creep in mijn achterhoofd in gezelschap van de vraag aan wie
  doet hij/zij me toch steeds denken?
  Opeens viel het binnen, het is bijna een spitting image van de serie moordenaar uit Silence of The Lambs die probeert een vrouwenpak te naaien uit de huid van al zijn vermoorde slachtoffers.
  It puts the lotion on the skin….

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten