Martin Vrijland stopt

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 2 april 2018 15 Comments

Zoals velen wellicht opgevallen is heb ik afgelopen week nauwelijks geschreven. Het was even tijd voor bezinning. Het uitschakelen van de Facebook-pagina had duidelijk grote impact op mijn bezoekersaantallen, ondanks dat de censuur van Facebook zelf al enkele maanden zeer invloedrijk was. Mijn verzoek aan mensen om zich aan te melden voor de nieuwsbrief en directe updates per e-mail had weinig effect. Men blijft verknocht aan Facebook, zelfs in de wetenschap dat zowel Facebook als Google praktisch alles van iedereen afluisteren. Het deert mensen (zelfs na het verhaal over Cambridge Analytica) blijkbaar absoluut niet. Het gros wil gewoon de handigheid (of de verslaving) niet kwijt en de meesten lezen mijn anekdote in dit artikel over wat Facebook feitelijk zo allemaal doet, schijnbaar niet of het dringt gewoon echt niet door. Mijn inschatting is dat the social endorfine verslaving te sterk is.

De afgelopen 6 jaar heb ik mij volledig toegewijd aan het schrijven van (voor sommigen) bewustmakende en (voor anderen) ontzettend vervelende artikelen. Ik heb geprobeerd grote groepen mensen te bereiken middels het kritisch onderzoeken van moord- en/of vermissingszaken, maar heb ook wereldbeschouwingen geschreven in de breedste zin van het woord. Dit begon alles met een drive vanuit mezelf en een enorme dosis behoefte om door de kolder en propaganda waarmee we dagelijks overspoeld worden, heen te prikken. De afgelopen jaren lijkt het erop dat er een tsunami aan informatie en desinformatie opgetuigd is, om er voor te zorgen dat mensen door de bomen het bos niet meer zien en dan maar terug gaan naar vadertje staat (en haar propaganda media). Die tactiek lijkt deels succesvol, maar deels zullen er altijd vrije geesten blijven bestaan. Het gros van de massa lijkt echter onder de ‘social media’-verslaving te leiden en onder de hypnose van de programmering te leven. De film The Trumanshow is meer realiteit dan menigeen durft, kan of wil zien.

De afgelopen maanden heb ik meerdere keren aangekondigd dat ik het minimale aantal van 200 leden zou moeten halen om door te kunnen gaan. Dat heeft tot enkele tientallen extra leden geleid, maar niet voldoende om door te kunnen gaan. Die mensen die wel hun best hebben gedaan en gesteund hebben ben ik dan ook zeer dankbaar dat ik al die tijd net de kosten heb kunnen voldoen, maar dat is geen basis om op te bouwen. Ik zal daarom op zoek moeten naar andere vormen van inkomsten en moeten stoppen met schrijven. De andere kant van de medaille is dat ik tevens denk dat ik genoeg moeite gedaan heb om mensen wakker te schudden. Het heeft mij letterlijk alles gekost. Ik ben besmeurd en belasterd online en heb zelfs doodsbedreigingen aan mijn adres gehad. Ik kan nog 100 jaar blijven schrijven, maar de koers is gezet en de meeste schapen blijven liever in de kudde. Niemand spant zich in om zelf de verandering te brengen. Men denkt aan het korte termijn gewin van huis en haard, maar ziet de levensgevaarlijke digitale gevangenis die zich uitrolt niet. Het volk krijgt de tirannie die het over zichzelf uitroept door passiviteit en door de hang naar leiders “die het wel oplossen”. Mijn taak zit erop. Ik heb genoeg gedaan. U bent nu zelf aan zet.

De enige manier om deze website als archief online te kunnen blijven houden, is door elk artikel achter een betaalscherm te zetten. Dit zal ik in de loop van deze week regelen. Leden kunnen lid blijven om de kosten voor de site te kunnen dragen, maar ik kan me ook voorstellen dat u uw steun wilt stopzetten. Leden blijven gratis toegang houden tot alle artikelen op deze website. Niet leden moeten over enkele dagen dus voor elk artikel betalen. Als ik dat niet doe, moet ik de gehele website offline halen, ik heb dus geen keuze. De hostingkosten, softwarelicenties en dergelijke moeten immers wel gedekt blijven worden.

Aan alle trouwe lezers, reageerders en donateurs: Ik dank u hartelijk voor uw steun! Ik wens iedereen veel wijsheid en kracht toe in de komende jaren.

Ik heb mijn verwachting, dat Europa rond 2023 onder Ottomaans (Turks) bestuur zal komen te vallen, hier veelvuldig toegelicht. Ik heb ook de verwachting uitgesproken dat er nog een wereldoorlog (een soort Armageddon) zal komen, met Jeruzalem in de hoofdrol. Dit alles lijkt zich allemaal op korte termijn te zullen voltrekken. Ondertussen breidt de digitale gevangenis zich steeds verder uit en blijven mensen de middelen gebruiken die ze bespioneren. Het transhumanisme (waarbij de mens zelf in een “wandelende smartphone” zal veranderen) dringt zich snel en resoluut op en ook daar blijven mensen denken dat het allemaal wel mee zal vallen. Niemand komt in beweging of gooit om te beginnen bijvoorbeeld zijn/haar Facebook account de deur uit. De enige verandering die er ooit gerealiseerd zal worden, is de verandering die iedereen individueel brengt. Blijf je Facebook, WhatsApp, Instagram, Snapchat en al die fantastische gadgets gebruiken omdat het zo handig is, dan zit je over enkele jaren zo in dat web verstrengeld dat je niet meer terug kunt. Voor velen geldt dat nu al. Mensen zien niet dat die tools het voorstadium van de transhumane cyborg mens zijn. De breinconnectie is in de maak (zie hier) en het zal niet lang meer duren eer elk orgaan en elke neuron in de hersenpan een wifi connectie heeft via de neuraldust oplossing (zie hier voor de wetenschappelijke onderbouwing).

Het is dan ook 1 minuut voor 12. Ik heb er alles aan gedaan om zoveel mogelijk mensen te waarschuwen, meer kan ik niet doen.

Ik wens iedereen heel veel sterkte en wijsheid. Neem resolute beslissingen. Wees een strijder in plaats van een uniform. De beste wapenuitrusting voor de komende jaren is die van een bewuste geest en een non-compliance houding richting het systeem en haar smart-tools. Kiest u om dat niet te doen, dan bent u straks een digitale slaaf van kunstmatige intelligentie (AI) en een dictatoriaal wereld bestuur. Natuurlijk kunt u ook bewust kiezen voor de AI, omdat types als onderstaande uitvinder van robot Sophia u overtuigen. Don’t say I didn’t warn you. Heel veel sterkte en een hartelijke groet!

LEES HIER DE UPDATE

24 Shares

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Marga schreef:

  Je schrijft zulke goede artikelen Martin, ik lees ze graag, ik ben al lid, als het kon zou ik je financieel meer willen steunen, maar dat gaat helaas niet.
  Niet stoppen, geef het niet op!!

 2. Diewer schreef:

  Super bedankt Martin voor al je inspanningen en illusie doorprikkende en waarschuwende woorden! Je had al in veel zaken gelijk! Ik ga je commentaar zeker missen, maar ik begrijp je standpunt. Hopelijk horen we nog eens van je hoe het met je gaat of zijn er ineens veel meer mensen om je mening te willen horen – kunnen zij dat aan je laten weten? Het ga je goed!! We zullen ook het door jou aangeboden platform voor de meningen van je lezers missen! Nogmaals super bedankt! Heel erg jammer…

 3. jacob boekhout schreef:

  hallo Martin er moet eerst wat gebeuren . voor dat het door drinkt hopen dat het niet te laat is . de mensen hebben het te goed ik ken me voorstellen dat je stop . ik heb mijn hele leven weerstand geboden ik ben aangepakt door die heren en de mensen die laten je links liggen als je ze er op aan spreekt over wat allemaal gebeurd ik hoop dat jij je leven weer op de rails krijgt

 4. Wilfred Bakker schreef:

  Tussendoor heb ik Martin steeds gesteund buiten elke maand twee euros af te laten schrijven van mijn bank.

  Ik heb Martin leren kennen omdat ik hem emailde en er een hartstikke leuk contact ontstond.
  Ik moest ontzettend lachen dat hij hier plots voor mijn deur stond, ik was stom verbaast, en we hebben het leuk gemaakt ondanks al onze shit.

  Ondanks (dankzij )onze grote verschillen is het toch mijn broer, mijn broer met een diep inzicht en een onvoorstelbaar wapen die zijn ogen open houd tijdens de krankzinnige waterval van totale bullshit media die ons omsingeld.

  Dit bericht doet mij persoonlijk heel veel pijn.

  Het is ontzettend moeilijk om mensen wakker te schudden, ik had al 10 mensen bedacht die wel lid zouden kunnen worden, maar ze doen het niet.

  Mooie lieve Martin, Ik zal je missen, en tot aan het Ottomaanse rijk blijft er vanaf vandaag elke maand 10 euro op de 1e binnenkomen

  BEDANKT VOOR ALLES

  We love you!

 5. Wilfred Bakker schreef:

  En nog ff wat, als jullie lezers echt niets over hebben voor een tegengeluid, dan verdienen jullie deze site niet eens

  Was getekend Wilfred Bakker

  Naam en adres bekent

 6. Wendy Gerritsen schreef:

  Heel jammer Martin, maar begrijpelijk. De schoorsteen moet nu eenmaal kunnen blijven roken. Ik heb heel veel gehad aan je artikelen. En zeker ook waarin je in je artikelen naar vele andere interessante onderwerpen verwees die direct/indirect in verband stonden met het onderwerp dat je beschreef. Zelf heb ik de indruk momenteel dat er een soort van berusting cq. stilstand is opgetreden. Uiteraard heeft dit te maken met de censuur die nu wordt toegepast door Google, YouTube en FB etc. Ook je artikelen mbt AI vond ik erg sterk! Martin, heel hartelijk dank voor alle bijdragen die je hebt geleverd om een weg te vinden in de wirwar van (mis)informatie waarin we ons allemaal momenteel bevinden. Heel veel succes om jouw leven een passende invulling te geven met de nodige financiële armslag om e.e.a. voor jezelf op de rit te krijgen en te houden.

 7. Xandra schreef:

  Beste Martin, Het spijt me te lezen dat het voor jou nu toch echt ophoudt. Ik wil je bij deze hartelijk danken voor al je inzicht makende artikelen en hoop je ooit nog ergens tegen te komen op het www.
  Ja, ik heb mijn fb nog om mijn naïeve familie en vrienden toch nog een beetje te kunnen volgen, maar heb nu ook al een tijdje een account op MeWe.
  Ik heb niet de illusie dat MeWe niet bespioneerd wordt, maar daar is (nog?) geen censuur.
  Wellicht dat we elkaar daar kunnen treffen?
  Ik wens je in ieder geval het beste toe!
  Warme groet, Xandra.

 8. Martin Vrijland schreef:

  Hartelijk dank allemaal stuk voor stuk voor de ontzettende warme reacties (ook via de email).
  Daar word ik dan weer stil van..
  Thanks!

 9. mec schreef:

  De Theosofen waren het eind 1800 begin 1900 al met elkaar eens dat de westerse wereld niet meer te redden viel en hopeloos verloren was….ook ik heb het geprobeerd het tij te keren met mijn aandeel voor een betere wereld. ….wat dus ook zinloos bleek, helemaal nu we meer dan een eeuw verder zijn. Al m’n schrijfsels zijn verwijderd van internet want anders liep mijn gezondheid gevaar was de mededeling. Alles wat je schrijft is waar Martin, maar het blijft trekken aan een dood paard…zinloos dus. tja wie niet luisteren wil moet dan maar voelen. Het lullige is dat de massa eigenlijk net zo je vijand is geworden als die fuckers die de helezooi infantiel gemaakt hebben om zo in het zadel te blijven. 1 troost is dat ze het uiteindelijk niet zullen redden om hun zieke wereldje overeind te houden….hebzucht voor de val. Het ga je goed verder Martin 😉

  Groet, mec

 10. astenster schreef:

  tja Martin, het zat er aan te komen he?!…..ook ik probeerde je steeds te steunen, maar als het er zo weinig zijn, red je het daar niet mee,helaas!
  ik ben en blijf ondersteunend lid en kan je dus blijven volgen…je hebt me ( naast anderen…) wel wakker geschud en ben er zeer kritisch en alert door geworden.
  Het is in en in triest dat de wereld zo is geworden……
  gelukkig heb ik een diep innerlijk weten, dat dit niet zo door zal gaan en er een ommekeer aan komt.
  ik blijf dus ondanks alles een diep vertrouwen houden dat het goede gaat winnen en dat de reeele doembeelden GEEN werkelijkheid zullen worden…maar dat betekent niet dat ik dit proces niet nauwlettend wil volgen.
  george orwel,s 1984 is al bezig!
  succes met een inkomen verkrijgen en ik blijf je steunen!!
  josee

 11. naomi schreef:

  Ik denk dat het een uitstekende zet van je is om op te houden met stalken, lasteren, haten en gestoorde pseudotheorieën van anderen kopiëren. Je voegt niets toe, kunt niet schrijven, hebt geen journalistieke kwaliteiten, richtte veel persoonlijke schade aan bij mensen (bijvoorbeeld de moeder van Anass) en viel tot overmaat van ramp in herhaling, met dat geesteszieke geleuter over transhumanisme en je perverse fascinatie met vermoorde kinderen, waar je dan nabestaanden van gaat lastigvallen.

  good riddance! (hoewel het altijd weer even de vraag is of je echt opzout, want je aan je woord houden is nou eenmaal niet je sterkste kant)

  dikke kus
  Naomi

  • Martin Vrijland schreef:

   Dank je wel Jeroen Hoogewij,

   Sorry, ik blijf je gewoon Jeroen noemen, want je kunt je wel om laten bouwen tot vrouw, maar voor mij blijf je gewoon Jeroen. Dankzij mensen als jij blijf ik gemotiveerd worden om juist weer door te gaan. Jouw keuze om het internet vol te gooien met smaad en laster aan mijn adres heeft me altijd juist extra gemotiveerd om door te gaan. Jij en je clubje vrienden van Swapichou (allemaal van joodse komaf naar ik vernam) hebben hun uiterste best gedaan om mij te ondermijnen met valse trucs als de productie van een vals politierapport. Het is simpelweg bewezen dat je een staatsmedewerker bent en het feit dat je er mee weg komt toont aan dat de staat er alles aan doet om ieder kritisch geluid de nek om te draaien.
   Ik vind het heel erg zielig voor je dat je je waarschijnlijk in je nieuwe lichaam nog steeds ongelukkig voelt en zelfs andere transgenders het leven zuur maakt (waarvan acte), maar ik vermoed dat jouw keuze om je om te laten bouwen vooral gebaseerd is op je OTO opvattingen en je luciferiaanse geloof. Je bent eigenlijk voor mij het levende bewijs dat het transgenderisme het voorstadium van het transhumanisme is en dat dit ons verder moet leiden in de Luciferiaanse valkuil.

   Ik hoop dat je je ooit gaat beseffen dat de keuze van jouw ziel om voor Lucifer te kiezen een hele goede lijkt binnen deze zielengevangenis, maar jij begint er ook langzamerhand achter te komen dat Lucifer buiten deze matrix niet zo veel in de melk te brokkelen heeft. En als dat besef begint door te dringen, ga jij peentjes zweten Jeroen. Maar je kunt altijd terug. Je kunt ook altijd je spijt betuigen. Ik wil je daarvoor zelfs een platform bieden.

   Het heeft niet zoveel zin om je leugens te blijven verkondigen en mij een stalker van nabestaanden te noemen of te zeggen dat ik persoonlijke schade aanricht, want jij weet donders goed hoe het zit en de enige die uit was op het toe richten van persoonlijke schade was jij Jeroen. En dat doe je blijkbaar ook onder je mede transgenders (waarvan bewijs).

   Kom uit je OTO gevangenis jongen! Kom uit je Luciferiaanse gevangenis. Je bent niet gelukkig. Je beschouwd jezelf als een hoogbegaafde occultist, maar je weet dat je op het verliezende spoor zit (ook al lijkt het nu tijdelijk binnen deze matrix het winnende spoor).

   Ik hou van jouw ziel en wil graag dat je goed terecht komt.

 12. Janj schreef:

  Ook namens mij enorm bedankt voor al je artikelen. Heb ee veel aan gehad. Krijg inderdaad ook de indruk dat dit een van de weinige “authentieke” alternatieve nieuws sites is.

  Lijkt erop dat het system inderdaad te goed is gebouwd om te kunnen veranderen. Wordt er zelf af en toe wanhopig van als ik zie hoe het volk lekker blijft slapen…

  Veel succes en het allerbeste voor de toekomst

 13. vrijdag schreef:

  Marrtin, je mag niet stoppen, jij bent de enige die de mensen de ogen opent voor alle misleidingen om ons heen! Ik vind het heel erg jammer, maar begrijp het wel. Ook jouw werk moet gewoon betaald worden, zo simpel is het. Er moeten toch 1000 mensen te vinden zijn die jouw werk belonen?! Triest dat er wel veel lezers zijn maar niet genoeg donateurs.
  Het ga je goed Martin en ik hoop dat we nog een keer iets van jouw wijsheid mogen vernemen.

 14. Camera schreef:

  Bedankt Martin,

  Gewoon weer wederom een goed artikel en de afgelopen zes jaar heb je absoluut enorm veel mensen wakker geschud en als de site nog toegankelijk is/blijft dan kan men teruglezen hoe men in de maling genomen is in diverse zaken.

  De NEP alternatieve media(verraders der samenleving) zoals WTK,DonQuijotte, Niburu, ROL< Irma Schiffers en noem de smeerkezen maar op die zullen ook teleurgesteld zijn omdat ze jou artikelen vaak verdraaid gebruikte.

  Heb je genoeg over geschreven

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-nieuwe-media-cafe-weltschmerz-the-post-online-follow-the-money/

  Alleen al het archief dat je op het net laat staan van de afgelopen jaren is meer dan genoeg om de mensen bewust te maken, met zeer veel dank en hoop dat vele het gaan lezen.

  Bedankt voor de scherpe artikelen Martin en wie weet horen we nog via andere weg van je,
  want: " Bloed kruipt doorgaans waar het niet kan gaan"( volgens Carolus Tuinman)

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten