Massaal op zoek naar deze levensgevaarlijke PBS-er uit Den Kolder

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 5 juni 2019 20 Comments

Kijkt u massaal uit naar deze levensgevaarlijke ontsnapte PBS-er (professioneel bevolkingssaboteur) uit de kliek in Den Kolder. Let wel deze keer geen deepfake hoor! Deze keer geen PsyOp (psychologische operatie) om er nieuwe wetgeving door te drukken.

Natuurlijk is dit een persiflage op Mark Rutte en de kakelvers ontsnapte TBS-er uit de kliniek van Michael P. in Den Dolder, maar het moge duidelijk zijn hoe je middels eenvoudige faceswap software een niet bestaand persoon kunt maken. Deze profielfoto kostte mij 10 minuten werk (via deze website) en ik raad u aan onderstaand artikel eens goed te lezen om te ontdekken hoe eenvoudig dergelijke technieken kunnen worden toegepast om de massa te bespelen met nepnieuws.

Veelvuldig heb ik de technieken besproken waarmee deepfake personages gecreëerd kunnen worden. Voor de nieuwe lezers herhaal ik dat graag nog even. Deepfakes worden gemaakt middels GAN software. Dat is kunstmatige intelligente software die, uit het niets, gebaseerd op meerdere AI systemen in een netwerk, personages creëert. AI is Engels voor Artificial Intelligence; wat staat voor kunstmatige intelligentie. Een ander AI netwerk test vervolgens de door het eerste netwerk gecreëerde beelden en wijst ze af of keurt ze goed. Door dit in een cyclus te doen worden de personages met iedere stap realistischer, waardoor je uiteindelijk compleet fictieve personen kunt genereren die op gewone mensen (die je zo maar op straat tegen zou kunnen komen) lijken. Al jarenlang kan de filmindustrie niet bestaande personages creëren, grafische kaart ontwikkelaar NVIDIA heeft ervoor gezorgd dat je dit nu ook op een redelijke game pc kunt (zie hier). Datzelfde bedrijf (NVIDIA) is in staat om virtuele omgevingen te creëren. Kijkt u onderstaande video eens en lees daarna verder.

Nu is er ook software op de markt waarmee je op een gewone pc een live interview van achter een webcam (of op straat, middels greenscreen) kan geven en zowel het gezicht als de stem van een ander daarover kunt leggen. Dat geschiedt real-time en zonder enige haperingen. Dat ziet u hieronder (lees verder onder het filmpje).

Als je al deze beschikbare middelen bij elkaar optelt kun je dus elk gewenst persoon creëren en daarvan ook een voorgeschiedenis in elkaar flansen en dit alles doen lijken alsof het levensecht is. Hypothetische gezien zou je bijvoorbeeld een video van Anne Faber van enkele jaren geleden, met haar vader in de auto, kunnen produceren en iedereen doen geloven dat dit echt is. Of is dat misschien niet hypothetisch, maar is dat simpelweg wat er in de praktijk gebeurt? Kunt u het controleren? We kunnen er wel op vertrouwen dat overheden en media geen nepnieuws produceren en we kunnen wel geloven dat geheime diensten technieken ontwikkelen om deepfakes op te sporen, maar zijn zij misschien niet gewoon zelf de producenten van dergelijke deepfakes?

Dus als John de Mol, miljardair, grootste tv producent en eigenaar van het ANP (Algemeen Nederlands Persbureau) waarschijnlijk over alle middelen kan beschikken en dus in staat moet worden geacht om deepfakes te genereren, moeten we het dan lacherig wegwuiven als er iemand opstaat die u erop wijst dat de mogelijkheid zou kunnen bestaan dat we gefopt worden? Ik heb het nota bene meerdere malen in beeld gebracht (want ook bij demonstraties liet ik met beeldmateriaal ondersteund zien dat we gefopt werden). Zou het kunnen dat het zelfs zo erg is dat zo’n script, net als een grote tv show, over de grens verkocht wordt, omdat het nu eenmaal succesvol is gebleken te zijn?

Ja, maar Vrijland, dan moet er wel een doel zijn om het volk zo grootschalig in de maling te nemen? Wie doet nou zoiets!?” Dan moet u eens opletten welke nieuwe wetten er doorgevoerd worden, kort na zo’n ingrijpende gebeurtenis als de Anne Faber zaak. In meerdere artikelen beschreef ik waarom de Anne Faber zaak (waarin Michael P. de dader zou zijn) zeer waarschijnlijk een PsyOp (psychologische operatie) was. Een operatie om meer wetgeving door te kunnen drukken. Wetgeving die het volk onder normale omstandigheden nooit zomaar zou omarmen. Daarvoor moet er eerst iets ingrijpend voorgevallen zijn.

Laat ik beginnen nog eens uit te leggen hoe de media dit PsyOp spel kunnen spelen en wat de Problem, Reaction, Solution stelregel is die steeds weer lijkt te worden toegepast om daarna te kijken wat we hiervan terugzien in de Julie van Espen en Steve B. zaak.

Wat is dat dan die stelregel Problem, Reaction, Solution? Wat je als overheid dan doet is: Je creëert een maatschappelijk probleem van grote impact (Problem), lokt een heftig emotionele reactie uit onder het volk (Reaction) en kunt zo nieuwe wetten en maatregelen doorvoeren die normaal nooit geaccepteerd zouden worden (Solution). Dat verpak je vervolgens in woorden als “De overheid is tekortgeschoten in de bescherming die de samenleving van haar mag verwachten“, zoals recentelijk uit de mond van de Nederlandse minister Sander Dekker kwam.

Voor het creëren van zo’n probleem kun je dus met de hierboven beschreven technieken werken. Feitelijk komt het erop neer dat u geen enkel interview, toespraak of welk beeld dan ook, nog op waarheid kunt toetsen. U kunt dus eigenlijk uw ogen niet zomaar meer geloven. Televisie en andere media zijn technisch gezien in staat om niet bestaande personages leven in te blazen. Ook als u denkt dat het met een telefoon opgenomen is en of van een beveiligingscamera komt, kunt u er nog niet zeker van zijn dat het authentiek is. Alles is mogelijk en niets is onmogelijk in de wereld van de media. U moet steeds even opletten welke Solution er kort na zo’n ingrijpende gebeurtenis volgt.

Maar Vrijland, de moord op Anne Faber kan toch ook gewoon echt hebben plaatsgevonden?” Ja hoor, dat kan, alleen in de artikelenreeks die ik daarover schreef (zie hier) is het wel duidelijk geworden dat het wel een heel onwaarschijnlijk verhaal is gebleken. Welke jonge vrouw stapt er om te beginnen op een fiets terwijl er storm voorspeld is om vervolgens een ANWB route te gaan fietsen en waarom werd haar jas op 3 oktober gevonden en duurde het 6 dagen voor een DNA match met Michael Panhuis te realiseren? Dat klopt simpelweg niet. Het NFI kan dat in 6 uur doen. Waarom verspreide Michael alle gevonden objecten zo rond en hoe zit dat met zijn scooter ritje met Anne Faber achterop? Waarom werd ze eerst begraven en toen gecremeerd om vervolgens toch weer begraven te zijn? Waarom werden forensisch- en autopsierapport niet getoond in de rechtszaak? Ach en zo zijn er veel meer rariteiten in deze zaak te noemen geweest, maar vooral doordat u de beelden van emotionele ouders gezien heeft, bent u erin gaan geloven. De spannende verhaallijn plus speurtocht (Problem) beïnvloede het volk emotioneel enorm en zo werd het in de Reaction modus gebracht om zo de nieuwe wetgeving te omhelzen (Solution). Dit kan dan voortaan uw kind of uzelf ook overkomen:

Dekker noemt het „zeer onwenselijk” dat verdachten die behandeling in tbs nodig hebben die kunnen ontlopen door niet mee te werken aan onderzoek en stelt dat dat niet langer kan gebeuren.

Daarnaast worden een gestructureerde risicotaxatie en een delict-analyse verplicht gesteld. Maatschappelijke risico’s bij het toekennen van vrijheden aan gedetineerden gaan zwaarder wegen.

Kortom: onderzoek naar de psychologische toestand wordt verplicht en dan denken we aan Michael Panhuis en dus zijn we overtuigd van de noodzaak. Dat dit voor heel veel burgers mogelijk kan betekenen dat ze levenslang ter beschikking van de staat komen te staan (en dus alle menselijke rechten verliezen), nadat ze een verplicht onderzoek zijn ondergaan, betekent dat iedereen die de staat psychiatrisch af wil schrijven, naar de goelag verwezen kan worden. Meer politiestaat dus.

De zaak van Anne Faber en Michael P. stinkt daarom als een uur in de wind en het lijkt er sterk op dat het verhaal grootschalig in scene is gezet met medewerking van justitie, media en de politiek om er simpelweg nieuwe wetgeving door te kunnen drukken die normaliter nooit door het volk geaccepteerd zou worden. Door het volk zwaar op de emotie te bespelen word de massa overtuigd om voor zo’n wetswijziging te zijn, omdat iedereen het linkt aan het monster Michael P.

De media hebben ons overtuigd dat het allemaal waar zou zijn, maar we zullen en kunnen het zelf nooit kunnen checken en moeten er maar van uitgaan dat we niet met Hollywoodtechnieken bespeeld worden. Het resultaat is dat mensen zonder aanleiding psychiatrisch weg kunnen worden gezet en hun leven lang in de goelag kunnen verdwijnen, omdat de wetgeving ze niet langer beschermt. (Lees hier het vervolg)

Bron linkvermeldingen: faceswaponline.com, telegraaf.nl

2 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (20)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Analyze schreef:

  Het is diezelfde Dekker die poogt de rechtsbijstand te elimineren, dus meneer heeft zijn orders gekregen ..befehl ist befehl. Ik dacht in eerste instantie dat het gekke broertje van Tom van ‘t Hek was ontsnapt 😉

 2. Camera 2 schreef:

  Al heb je bewijzen dat Sinterklaas niet bestaat, dan nog Moeten de kinderen geloven dat hij wel bestaat, omdat dat zo hoort en bemoei je er niet mee, het is een feestje, laat de kinderen met rust.

  Natuurlijk willen de burgers geen psychopaten met moord achtergrond op straat, maar nu worden de andere inwoners onder één noemer gebracht.
  Oud gezegde: Appels met peren vergelijken.

  Het einde van het vrije woord in dit artikel van de telegraaf waarbij ze de verheerlijking van Nazi’s onder één noemer gooien.
  Zeer venijnig vernuft om freedom of speech en onderzoek de kop in te drukken.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1299616143/you-tube-verwijdert-beelden-naziverheerlijking

  • Zonnetje schreef:

   Nazibeelden en propaganda zullen Zij niet verwijderen. Vaak zijn Zij het die deze informatie publiceren en verspreiden. Uiteindelijk hebben Zij gewoon een boogeyman nodig. Cry wolf.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Ze hebben in ieder geval een goed actrice ingehuurd deze keer…
  Het is wel duidelijk welke nieuwe wetgeving er geïntroduceerd moet worden.

  Zuslief vind broer levensgevaarlijk, maar gaat wel regelmatig bij hem op bezoek in de kliniek. “U ziet er wel betrouwbaar uit, ik zeg nou dat is wel de grootste fout die je kunt maken” is misschien wel het meest toepasselijk voor dit acteerwerk. De deur van moeder moet op slot, want broer wil haar wat aan doen. Maar we gaan wel wekelijks op bezoek (want als hij zijn medicijnen maar krijgt is hij lief).

  Acteerwerk

  https://www.npostart.nl/pauw/05-06-2019/BV_101393348

  • Martin Vrijland schreef:

   Vanaf de 19e minuut laat Jeroen Pauw nog even zien over welke software ze beschikken daar bij de redactie.. geen probleem om iemand even ouder te doen lijken.

   Geen probleem om deepfake broertje van gezicht (actrice) zus in elkaar te draaien wellicht?

 4. Iberi schreef:

  Hij lijkt op Rutte! Ze hebben de ogen van Rutte gebruikt! Om maar aan te geven dat ze weten dat hij gestoord is! De trein dendert door! We zullen ook te maken krijgen met klimaat (horror) wetgeving!

  • Martin Vrijland schreef:

   Heb je wel gelezen wat ik schreef? Deze profielfoto heb ik als persiflage gemaakt. Lees even de inhoud van het artikel inplaats van alleen op de foto te reageren.

   • ZandInOgen schreef:

    hasbarra trollen lezen niet, ze zijn alleen geïnteresseerd in het sturen van gespreksonderwerpen. Misschien heeft iberi nog wat shoebat artikelen in de aanbieding 😀

 5. Zonnetje schreef:

  Gelukkig ze hebben Peter M. te pakken. Wat een opluchting voor Neanderland. Slaap maar weer lekker tot de volgende geregisseerde ontsnapping. Wat een land, slaven geloven alles wat vadertje staat zegt.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten