MEDEDELING Martin Vrijland door arrestatieteam van zijn bed gelicht

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 8 september 2017 35 Comments

Mededeling van de beheerder:Martin Vrijland is vanochtend door een arrestatieteam van zijn bed gelicht. Volgens zijn advocaat is hij afgevoerd naar het nieuwe gevangeniscomplex te Zaandam. De officiële reden van zijn aanhouding is nog niet bekend en zijn advocaat laat weten dat Martin in geïsoleerde opsluiting zit. Hij kan dus geen mededelingen over de reden van de arrestatie doen. Wel kan hij melden dat Martin Vrijland met een zak over zijn hoofd werd afgevoerd. Ook buren spreken van een zeer luidruchtige arrestatie, waarbij alle ingangen van het pand opgeblazen werden en zwaar bewapende agenten van alle kanten het pand naar binnen stormden. Agenten met Duitse herders bewaakten de omgeving van het antikraakpand om bevriende omwonenden op afstand te houden.

Uit een email die Martin Vrijland gister ontving, leek al een waarschuwing in die richting uit te gaan. Hieronder ziet u een schermafdruk van die email (waarvan de afzender is afgeschermd om privacy redenen). De in de email vermeldde link verwijst naar bijgaande foto van het nieuw gebouwde gevangeniscomplex te Zaandam. De email suggereert al dat Martin Vrijland op zijn hoede moest zijn en dat ‘ze’ op een gegeven moment over zullen gaan om mensen op te pakken die tegen de overheid gekant zijn.

Bovenstaand bericht kunt u eerdaags zo maar eens op deze site verwachten als het aan de afzender van de gister ontvangen email ligt. Alleen nog een shock-effect prikkelt de gemiddelde Facebook lezer nog om een bericht te openen. Komt u maar even bij van de schrik. Ik loop nog gewoon vrij rond.

Dus onder shock-effect opent u berichten pas weer? Of krijgt u de berichten überhaupt niet meer te zien? Of wordt u steeds nonchalanter en leest u alleen de kop?

Opsluiting van kritische mensen zal niet meer nodig zijn! De vrijheid van meningsuiting kan namelijk gewoon blijven bestaan. U gaat die mening alleen niet meer zien! U gaat die mening simpelweg niet meer onder ogen krijgen. Opsluiting van criticasters is niet meer nodig. De censuurscripts en de AI (kunstmatige intelligentie) van Facebook en Google zorgen ervoor dat zij bepalen wat u onder ogen krijgt. Zo mag een afwijkende mening gewoon genoemd blijven worden en hebben slechts en alleen nog de media, de alternatieve media, links & rechts in de politiek en het gehele gecontroleerde krachtveld, invloed op uw perceptie van de wereld. Zij kleuren dus uw mening ongemerkt in. U wordt gevoed met uw smaak en voorkeur.

De methodes van de geheime diensten van de westerse socialistische democratieën zijn veel verfijnder en ogen veel minder fascistisch dan die in het voormalige DDR en de Sovjet-Unie. Kritische schrijvers worden niet meer opgesloten in het ogenschijnlijk “vrije Westen”; zij worden ingekapseld met een groep Facebook-volgers die Inoffizielle Mitarbeiter van de geheime dienst zijn. Deze ‘liken‘ en ‘delen‘ de artikelen, waardoor de schrijver nog de indruk heeft dat zijn boodschap gehoord en gelezen wordt. De kunstmatige intelligentie gecombineerd met scripts en verschillende ‘tags’ (toegekend aan volgers van de schrijver), zorgen ervoor dat de groep Inoffizielle Mitarbeiter de berichten wel te zien krijgen en de rest simpelweg niet. Tests waarin opgeroepen wordt om aan te geven of mensen een bericht in hun news feed zien, worden natuurlijk positief beantwoord door de groep Inoffizielle Mitarbeiter, waardoor het lijkt alsof de censuur een paranoïde gedachte van de schrijver is. De kritische schrijver is zo een ingekapseld probleem. De schrijver doet dan misschien wel eens vervelende onthullingen die de staat eigenlijk graag zou willen onderdrukken, maar als niemand ze meer leest, kietelt het nog geeneens. Het is ingekapseld.

Gevangenissen worden steeds overbodiger. Het opsluiten van kritische mensen zoals dat in de DDR en Sovjet Unie gebeurde, zal simpelweg niet meer nodig zijn. Die groep die “te lastig wordt”, kun je sociaal isoleren en maatschappelijk ruïneren, door ze niet door sollicitatieprocedures te laten komen en als “vrijwilliger” in de bijstand, verplicht te werk te stellen. De psychische klap die dat geeft, maakt mensen vanzelf monddood. Diegenen die dan alsnog doorslaan komen al snel in aanmerking voor de categorie ‘verwarde man’ (/vrouw of ‘genderneutraal’ zo u wilt) en zo is de cirkel rond. Mensen zonder al die kritiek op van-alles-en-nog-wat, mogen het maatschappelijk iets beter doen en zo wordt het kaf van het koren gescheiden; waarbij het kaf overleeft en het koren op de composthoop beland. Om dit alles te bewerkstelligen is er de ‘surveillance state’. ‘The internet of things’, ‘the smart city’ en ‘big data’ zijn al bijna volledig operationeel. Slechts nog de verfijning van ‘meten is weten‘ is nu aan de orde.

De meeste mensen vullen keurig iedere dag hun tijdlijn op Facebook in (“Wat ben je aan het doen?”). Dat is slechts geïntroduceerd om u te doen wennen aan het concept ‘tijdlijn’. Uw tijdlijn wordt keurig bijgehouden in de ‘big data’ computersystemen. Nee, niet alleen van Facebook en Google, maar ook door de staat. Als eerder toonde ik dat het CBS die data gebruikt voor real-time analyses. En dan heb je nog CAS (het Criminaliteit Anticipatie Systeem), waarin het woord ‘criminaliteit’ of de bestrijding daarvan hét alibi vormt voor het fijnmazig bijhouden van waar iedereen zich bevindt, met wie hij/zij communiceert en wat zijn te calculeren toekomstige gedragingen zijn. Dat monitort dus niet alleen het gedrag van iedere Nederlander, maar voorspelt dus uw toekomstplannen. Daarmee wil men “criminaliteit” voorkomen en dus is het “goed”. Nee, het is Big Brother 2.0! U wordt zeer fijnmazig gemonitord! Maar u denkt natuurlijk “Ach, ik heb niets te verbergen dus ik maak me niet druk.” Of u denkt “Nou er is inmiddels een actie opgetuigd voor een referendum tegen de Sleepwet, dus er gebeurt heus wel iets tegen. Ik zet wel mijn handtekening.” We weten inmiddels toch wel dat die acties en referenda altijd tot helemaal niets leiden? U moet dus echt een keer zelf in actie komen.

We hebben dus geen gevangenissen meer nodig, want we leven al in een zelf-censurerende open digitale gevangenis, waarin niet alleen uw smartphone en allerlei sensoren op straat exact doorgeven waar u bent, wat u doet en calculeren wat u gaat doen, maar waarin ook STASI methodes worden toegepast om diegenen die buiten de pas lopen in te kapselen en te isoleren. Denkt u dat dit allemaal een zwaar overtrokken complotgedachte is van iemand die gefrustreerd is geraakt omdat hij te veel over dergelijke onderwerpen schrijft? Dan raad ik aan om vanavond gewoon weer de kroeg in te gaan en er smakelijk om te lachen. Tenslotte is er een steeds groter wordende groep die heimelijk helpt om het zich opdringende systeem op te bouwen en in stand te houden. Ik vernoemde ze naar de stille medewerkers van de socialistische staat in voormalig Oost Duitsland (de DDR): Inoffizielle Mitarbeiter.

Ziet u echter in dat er écht iets gebeuren moet, dan wordt het tijd om concreet in actie te komen. Niet actie door achter een nieuwe bankier met een Blije bank aan te rennen; niet actie door op een linkse of rechtse partij te stemmen; niet actie door een handtekening te zetten voor een referendum tegen dit-of-dat. Concrete actie door uzelf te activeren! Direct in uw eigen omgeving mensen wijzen op de gevangenis die om hen heen gebouwd wordt. A prison without bars. Ziet u die gevangenis niet? Kijk dan nog eens goed naar alle camera’s en microfoons in uw stad. Denk nog eens na over de real-time data verzameling. Wat er in Nederland en het gehele “vrije Westen” gebeurt is 10x erger dan wat de STASI en de KGB ooit opgeteld samen hebben gedaan. Ziet u het niet? Wilt u het niet zien? Of maalt u er niet om? Vanavond is er weer een feestje op het strand. Let’s party! Al dat doemdenken daar word je niet vrolijker van!

Wat kunt u doen? Wijs mensen actief op de artikelen van deze site. Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief; meld anderen aan voor de nieuwsbrief; verdiep u in wat er gaande is; spreek er over in uw directe omgeving. Laat u niet weg honen of ridiculiseren. Sta op, voor het te laat is! Vooral als u kinderen heeft: sta op en kom in actie!

 

2K Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (35)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. BlancoBrein schreef:

  Is het ook niet gewoon een idee om massaal overheidsspeeltjes als Facebook, Google, WhatsApp etc. links te laten liggen? We laten ons er zelf allemaal inluizen door dergelijke accounts te openen. We hoeven er niet aan mee te doen. Uiteindelijk is het nog wel onze eigen vrije keus, niemand die jou dwingt een Facebookaccount te openen. Het is niet dat ‘zij’ onze vrijheid afpakken, WIJ geven onze vrijheid/privacy uit handen. VRIJWILLIG. Daar moeten mensen zich bewust van worden.

  Ik snap in jouw (Martin) geval dat je een hoop mensen kunt bereiken/bewust maken door artikelen te publiceren op Facebook. Maar je zei het zelf al in één van je vorige artikelen; het merendeel van je ‘lezers’ daar is er alleen maar op uit om je tegen te werken. Facebook, maar eigenlijk ook het gehele internet is uitgegroeid tot een monster. Niets is meer wat het lijkt.

  Waarom zou je je energie nog verspillen op een dergelijk stupide medium wat in werkelijkheid gewoon een verkapt overheidsapparaat is.

 2. Camera schreef:

  Juist voor de mensen die kinderen hebben, goed gezegd

  @MV

  Inderdaad Martin, een ramp noem ik het heeft zich voltrokken bij een zeer nabije kennis waarvan de zoon(12jaar) voor het eerst naar school ging deze week.

  De leraar in het klasselokaal vroeg op de eerste dag aan iedereen de smartphone voor zich te nemen
  Als enige op de eerste schooldag in het klasselokaal bleek dat de zoon geen smartphone had. Er moest een app geïnstalleerd worden of zoiets en er was nog iets.
  Nu dus werd hij zeer vreemd aangekeken door de nieuwe klasgenootjes, groepsdruk vanwege het onderwijs dwingt je dus tot het aanschaffen en gebruik van zo’n “Spy phone”, noemen we het voortaan.
  Ouders ga naar school en kom op voor je kind…

 3. ZandInOgen schreef:

  Braindead is een betere nickname..je riekt naar een troll. Je reageerde zonder het artikel in z’n geheel gelezen te hebbn. Laat daar nu een aantal alinea’s aan gewijd zijn :p

  [MV moderatie] Brain is verwijderd. Die komt ongemerkt steeds weer door de blokkade en moderatie

 4. ClairVoyance schreef:

  hahaha wat een giller, ik keek zojuist op FB. 88 reactie’s reeds.
  En wat blijkt idd. Een schrikbarend aantal smartphone zombies leest idd enkel de kop!!
  En dat noemt zich waarschijnlijk ook nog eens wakker!!
  Een die ik er zo eventjes uitpik omdat ze hier op de site eens reageerde op Martin en niet reageerde op mij(zoals ik al verwachtte)omdat ze een beetje uit de hoogte doet. De CDA-er die nog steeds gelooft in christelijk democratische politieke oplossingen Agnes Jonckheere. wat een suffe muts zeg.
  ”suffe muts” mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeker zeggen. Die ene werkende hersencel is blijkbaar nog net genoeg om zichzelf niet te bevuilen.
  En wat ook onthutsend is te noemen is het feit dat die ‘wakkere’ koppensnellers niet alleen het artikel niet lezen maar ook de reactie’s niet. ON-GE-LO-VE-LIJK
  Wel een lekkere afgang voor deze kudde slapers die roept dat ze wakker zijn.
  Goeie les voor ze. Hopelijk.

  • ClairVoyance schreef:

   Agnes Jonckheere zegt op FB: ” Hij woonde in een kraakpand, geen andere redenen opsommen.
   Er zijn er die veel meer aan het licht brengen en die lopen nu althans ook nog vrij rond.”

   Moet je gewoon die 2 zinnen eventjes op je in laten werken.
   ”Hij woonde in een kraakpand” Met de gedachtegang van Agnes is het dus: Tja dan is het vrij logisch dat je uit je huis wordt gesleurd en de gevangenis in gaat.

   ”Er zijn er die VEEL meer aan het licht brengen” ahum…. O ja joh? Interessant. Vertel vertel !!

   • ClairVoyance schreef:

    Agnes Jonckheere, Jezus Christus !!

   • Martin Vrijland schreef:

    Ik moet meestal om de 10 minuten een nepprofiel of een Inoffizielle Mitarbeiter trol verwijderen. Vaak zijn het nepprofielen die met 1 of 2 opmerkingen de lezer psychologisch willen beinvloeden. Er wordt ingespeeld op het feit dat mensen vaak maar 1 of 2 regels lezen en dat onthouden als waarheid.
    Agnes was dus een mooi voorbeeld van zo’n betaalde Facebook-stemmingsbeinvloedster (wat we ook wel ‘trol’ plegen te noemen).

    Verwijderd

    • ClairVoyance schreef:

     Ze is ook misleider voor de Vrije Christen Democraten. Zo’n extremistische nep partij die boze,verwarde christenen mag afvangen.zie youtube.
     De VCP campagne luidt: ‘Het scheppen van veiligheid door een doeltreffende aanpak van misdrijven, zonder gedoogbeleid inzake drugs, porno en geweld.
     Hoppa, cannabis,porno en geweld op 1 hoop. Een betere naam voor die controlled opposition club zou zijn; Radicale Christenen voor Dictatuur. RCD dus.
     Wat een loeder.

     • ClairVoyance schreef:

      Weliswaar speelt dit zich af in Belgie ,maar dat doet niet ter zake.
      Interessant om te zien hoe overal dezelfde tactiek van gecontroleerde oppositie gebruikt wordt.

     • Martin Vrijland schreef:

      Kom op ClairVoyance je weet toch “Alles is liefde” en “je moet niet naar elkaars verschillen kijken maar samenwerking zoeken”. De Ellaster, Martijn van Staveren, Earth Matters saus.
      Door alles in een spiritueel jasje te gieten en vooral veel de term ‘de matrix’ te gebruiken wordt iedereen die bullshit en AIVD-shills ontmaskert afgeschilderd als negatief en egocentrisch. De samenwerkende alternatieve media (lees: de samenwerkende AIVD-shills) zijn echter natuurlijk wél positief en constructief en kunnen de matrix helpen transformeren naar een nieuwe betere wereld! Yes we can! Kom op “lichtwerkers”!
      Daarvoor bieden ze je een hoop lezingen aan; kun je bekrachtiging DVD’s kopen (nu ook in het Duits!) en kun je een bankcertificaat kopen. Zij doen tenminste iets! (Zo van “Martin Vrijland klaagt alleen maar”. Nee Martin Vrijland gaat concreet op onderzoek uit en bereikt duizenden mensen per dag om ze te activeren tot actie! Zie onderstaande link)

      https://www.martinvrijland.nl/over-mij/

      Die Martin Vrijland is zo negatief! Realisme is iets anders dan negativisme. Zaken aankaarten is iets anders dan alles met ‘fijn’ en ‘lief’ onder de dekmantel te nemen.
      Het is jammer, maar de tijd dat de AIVD-vangnetten iedereen met een beetje wakkere geest kon afvangen in de WantToKnow, Earth Matters, Ellaster, en al die andere goed opgebouwde vangnetten, is over.
      Zij hebben de doelgroep verdeeld in voor ieder wat wils. De een zoekt spirituele bekrachtiging, de ander buitenaardscontact, weer een ander een mengelmoes van alles. Zo worden mensen in een soort zweverige modus gehouden waarbij allerlei spirituele oplossingen worden geboden (kassa) voor het veranderen van de wereld vanuit jou eigen kracht.
      Dat klinkt mooi, maar het zijn (AIVD)vangnetten die tot niets meer leiden dan de zoveelste desillusie. Daarnaast weerhoudt het mensen van concrete actie in het hier en nu en blijven de slaven gewoon hun zelfde stramien aanhouden in de maatschappij. Wie heeft zo geen last van ze? Juist: de heersende kliek; de staat.

      Als de leugens in de alternatieve media ontmaskerd worden gaan ze allemaal als een blok achter elkaar staan. Micha Kat was het eerste voorbeeld. Ronald Bernard is nu de tweede shill die massaal verdedigd wordt. Maar dat mag je niet zeggen want dan ben je “niet coöperatief” 😉

      Nog bedankt voor het mandje met “biologische” producten dat ik van je kreeg Ella!

 5. Arend Zeevat schreef:

  Goed en zeer pakkend stuntartikel Martin. Het shockeffect nam ook even bezit van mij bij het lezen van de titel. Wat betreft het pre crime-concept zijn velen al voorspellend geprogrammeerd door een film als Minority Report.

 6. Arend Zeevat schreef:

  Jammer dat je laatste reactie nog aanvallend overkomt Martin! Dat is echt niet nodig. Ik heb al jaren geen contact meer met die vrouw. Ik was haar buitensporig narcisme meer dan zat.

  • Martin Vrijland schreef:

   Misschien komt dat omdat ik je op sites als WantToKnow zie, net als deze mevrouw..
   en WantToKnow is een van de sites die mijns inziens toch wel een beetje door de mand gevallen is

  • ClairVoyance schreef:

   Arend , misschien heb ik het verkeerd begrepen, maar je gaat toch binnenkort een discussie radioprogramma bij Frontier radio doen met een ‘deskundig’ panel waarin Hermie Zeis deel neemt?
   Jullie zitten nu toch beiden in het Frontier radio team? (Illusionist Rob van der Zon is trouwens ook weer van de partij)
   Vraag me af op welk vlak Hermie deskundig is. Onderwerpen over Mindcontrol of zo ? 😀 (hoe kom ik erop!)
   Of is Hermie deskundige mbt alle alternatieve onderwerpen?
   Niet zo leuk voor jou dat je weer met haar moet gaan samenwerken als je haar buitensporig narcisme zo zat bent.
   Je bent het toch niet verplicht hoop ik?

   • ClairVoyance schreef:

    Arend. sorry als ik aanvallend overkom. Maar hopelijk kun je de samenwerking met Hermie verhelderen, terwijl je haar zo zat bent.
    Ik zal je geen lastige vragen meer stellen over je duistere verleden.

 7. ClairVoyance schreef:

  Ik ben wel benieuwd met welk verhaal financieel expert Anthony Migchels komt mbt Ronald Bernhard’s blije bank.
  Ik heb het gevoel dat er nog wat koppen gaan rollen binnenkort.

 8. ClairVoyance schreef:

  Mighels zit namelijk ook in het Frontier radio team.

 9. ClairVoyance schreef:

  Oops. Dat ziet er niet best uit. Video Mighels over de Florijn geplaatst door ….. jawel, B of Joy oftewel De Blije Bank.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten