Met welke onthulling zal Erdogan morgen komen aangaande Washington Post journalist Jamal Khashoggi

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 oktober 2018 24 Comments

bron: straitstimes.com

President Recep Tayyip Erdogan heeft aangekondigd morgen met verklaring te komen aangaande Washington Post journalist Jamal Khashoggi. Hoewel iedereen er heilig van overtuigd is dat Jamal Khashoggi is vermoord, zou je ook kunnen zeggen dat dit een PsyOp is van de Luciferiaanse elite die het script van de religieuze profetieën wil bewerkstelligen. In dat script moet het Ottomaanse rijk zich herstellen en zou er een oorlog moeten komen tussen de islamitische wereld en het zionisme.

We kunnen toch wel in alle redelijkheid stellen dat Saoedi-Arabië een zionistische partij is die tijdens de eerste wereldoorlog in het Sykes-Picot verdrag en de Balfour-declaratie het schiereiland beloofd kreeg in ruil voor steun van het ondermijnen van het Ottomaanse rijk en reservering van de grond in Palestina voor de oprichting van de staat Israël. Voor die oprichting was nog een wereldoorlog nodig. Beide oorlogen werden voorspeld in de spraakmakende (en door velen als vals betitelde) brief van Albert Pike (33e graad Schotse Rite vrijmetselaar) aan zijn Italiaanse kompaan Guiseppe Mazzini. Het gebeuren rond Khashoggi past eigenlijk erg goed in dit script en daarom is het de moeite om de gedachte te overwegen of dit een PsyOp zou kunnen zijn.

Waar de grote jongens op het zichtbare toneel kijven, zie je ze nooit echt elkaars hoaxes ontmaskeren. Bovendien leven we in een tijd waar alle technische middelen bestaan om elk verhaal professioneel in scene te zetten. Met de huidige greenscreen technieken en de software om compleet niet bestaande personen in een video te plaatsen, is het eigenlijk niet meer mogelijk ‘echt’ van ‘vals’ te onderscheiden. We moeten het dus doen met verhalen die ondersteund worden met (meestal) videobewijs, maar als we dan in gedachten houden dat je al dat videobewijs ook in een studio kunt creëren, weet je eigenlijk niet meer of je je ogen nog wel kunt geloven.

We hebben inmiddels gezien hoe Khashoggi’s vriendin buiten de hekken van het consulaat op haar verloofde stond te wachten. Het lijkt erop dat Turkije het geluidsmateriaal van de smartwatch van Khashoggi in haar bezit heeft. Op deze opnames zou de marteling en dus waarschijnlijk de moord op Khashoggi via een verbinding met zijn telefoon gestreamd zijn geweest. Die telefoon was in handen van zijn verloofde, die dus buiten het consulaat heen en weer liep achter de hekken. Ook hebben we gezien hoe een man (een soort body dubble) in de kleding van als Khashoggi uit het consulaat is vertrokken. Deze Mustafa al-Madani zou de kleding van Khashoggi aan hebben getrokken.

Het lijkt erop dat we hier met een setup op hoog niveau te maken hebben waarbij de relatie tussen de zionistische alliantie Israël-VS-Saoedi-Arabië verzwakt moet worden en Europa ook meer en meer uit dat kamp gedreven wordt.

In een eerder artikel gaf ik al aan dat het mij niets zou verbazen als we gaan zien dat de oude Ottomaanse partner Duitsland zich achter Turkije gaat scharen. We hebben het afgelopen jaar middels Trump’s handelsoorlogen en het verbreken van de Iran deal al een soort zachte scheiding tussen de VS en de EU gezien. Ondertussen kruipt Duitsland al dichter richting Rusland vanwege de gas pijpleiding en ook Turkije is meer en meer richting Rusland aan het kruipen. Dat dit eigenlijk al het heimelijke einde van de NAVO betekent, wordt maar fanatiek doodgezwegen in de mainstream media. We zijn in een zeer kort tijdsbestek getuige van het faillissement van de NAVO, de toename van kracht van Rusland, China en Turkije (ondanks – of dankzij – Trump’s financiële oorlogsvoering). Alle voorbereidingen zijn al getroffen om de macht van de dollar te ondermijnen en mogelijk zelfs een financiële crash in de VS te bewerkstelligen.

Het is een compleet gekkenhuis aan het worden, maar voor wie er even kalm boven gaat zweven, kan zien dat het allemaal best wel past in het plaatje van de brief van Pike en eveneens in het script van de religieuze eindtijd profetieën.

Het Ottomaanse rijk moet groeien. Het moslimbroederschap is als het ware de islamitische tak die de ware islam zal gaan vertegenwoordigen. Saoedi-Arabië zal waarschijnlijk door de mand moeten vallen in de ogen van de islamitische wereld, waardoor het Wahabisme als zionistische vazal-religie kan worden bestempeld. Ondertussen zal Erdogan de rest van de islamitische wereld verenigen, zodat zo mogelijk ook het Sjiitische Iran zich aan zijn zijde schaart. En dan hebben we ineens een heel groot machtsbolwerk waarin Soennieten, Sjiieten en het Orthodoxe Rusland elkaar steunen. De relatie met China is wellicht nog een beetje een spagaat, omdat de islamitische Oeigoeren door het Chinese regiem als terroristen worden beschouwd. Die Oeigoeren zitten eigenlijk weer in het kamp van Turkije en dus is dat de genoemde spagaat, maar in deze wereld kun je ineens verandering of allianties zien opduiken die je nooit had verwacht en dus moeten we die relatieproblemen nog maar even aankijken.

De vraag is dus of deze Khashoggi, zoon van de rijke wapenhandelaar en miljardair Adnan Khashoggi, niet gewoon een uitverkoren pion van de volksverlakkerij wereldelite is (de farao-avatar bloedlijnen, zoals ik ze pleeg te noemen), die uitverkoren werd om een PsyOp van grote impact op te tuigen om in één keer de gewenste aardverschuiving te bewerkstelligen voor de laatste fase van het Luciferiaanse script; het script verwoord in de brief van Albert Pike.

Het Ottomaanse rijk zal de komende jaren sterk in macht moeten groeien en de zionistische alliantie moet voldoende verzwakken. Turkije is druk bezig haar militaire industrie volledig onafhankelijk te maken. Qatar vormt een belangrijke financiële backbone partner voor Turkije vanwege haar gasrijkdommen (een business die nog wel even bestaansrecht zal houden). Dus hoewel de ogen van de gehele wereld steeds gefocust worden op de nieuwe koude oorlog, handelsoorlogen en de wapenwedloop tussen Rusland en de VS, kan dat wel eens het effect zijn van de goochelaar die u met allerlei misleiding afleidt van de plek waar de goocheltruc wordt uitgevoerd.

De pionnen worden in stelling gebracht en naar mijn smaak zal Turkije de komende jaren sterk in macht groeien. Duitsland zal zich dus mogelijk achter Turkije gaan scharen (of ten prooi vallen aan Turkije). Dit kunnen we nu al aflezen aan Merkel’s keuze om de wapenleveranties aan Saoedi-Arabië te bevriezen. De rest van Europa zal slechts een beetje kunnen spartelen (want de NAVO is vleugellam). Rusland en Turkije zijn al vriendjes. Het schaakbord wordt in eindspel gepositioneerd.

Deze rel rondom deze mogelijk in scene gezette moord (ten bate van het master script) zal mogelijk bijdragen in de geplande val van Trump en de afbrokkelende macht van Saoedi-Arabië. Dan is het schaakbord dusdanig veranderd dat we de komende jaren extreme verschuivingen in machtsblokken zullen gaan zien. Houdt u het Ottomaanse rijke in de gaten? Jeruzalem zal het eindstrijdtoneel zijn.

Bron linkvermeldingen: theguardian.com, volkskrant.nl

33 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (24)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Oh ja…deze volgende verwarring zaaiende spin was ik nog even vergeten:

  https://www.rt.com/news/441915-mbs-jamal-khashoggi-call/

 2. ZalmInBlik schreef:

  De Turkije hypothese is interessant, maar volgens mij niet wat er aan de hand is. Vanuit het oogpunt van het Westen met name de V.S. is de controle over het Euro-Aziatische continent (Brzezinski) mislukt. Hierdoor is Rusland samen met China in het machtsvacuüm gestapt, dit tegen de zin van het Westen. Zie frictie NAVO-Rusland, de Chinezen zijn hierop een gigantische SCO project gestart om het Euro-Aziatische continent te verenigen. Dit precies volgens het handboek van Sun-Tzu, an offer they can’t refuse. CIA agent Khassogi was voor de Turken en Saoedi’s een doorn in het oog en een reliek uit het verleden. Hij vertegenwoordigde de oude garde binnen het inlichtingenapparaat die westerse controle wilde blijven uitoefenen over Euro-Azië. Trump doet op dit moment precies wat de oosterse alliantie wil zich langzaamaan terugtrekken..

 3. Martin Vrijland schreef:

  Het videoverslag van Erdogan’s toespraak voor de AKP partij:

 4. Martin Vrijland schreef:

  Dus je stuurt een doodseskader op iemand af en begraaft dan het lichaam in de tuin van de ambtswoning van de consul?

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2716667/lichaamsdelen-khashoggi-gevonden

  Wat gaan we nu weer voor spin krijgen? Dat er een poging gedaan is om het in de schoenen van de consul te schuiven? Hadden ze dat lichaam niet even in een vat zoutzuur kunnen gooien om dat in de Bosporus te gooien?

  Het klinkt allemaal iets te amateuristische en iets te obvious….

 5. ZalmInBlik schreef:

  Khashoggi was an important member of the Muslim Brotherhood, which is Freemasonry of the Communist (Soros) stripe. Under the guise of “Islamism,” they advance globalism by supplanting nation states like Syria, Saudi Arabia, and Egypt. They are Al Qaeda and ISIS. In the Masonic dialectic, their enemy is the Zionists ( i.e. nationalists -Israel, Trump, Saudi Arabia etc.) The fact Khashoggi wrote for Jeff Bezos’ globalist Washington Post is the giveaway. Below, some background on the Muslim Brotherhood.

  The Muslim Brotherhood is now a powerful faction in the global oligarchy. Goodgame cites Robert Dreyfuss, author of “Hostage to Khomeini” (1980):

  “The real Muslim Brothers are … the secretive bankers and financiers who stand behind the curtain, the members of the old Arab, Turkish, or Persian families whose genealogy places them in the oligarchic elite, with smooth business and intelligence associations to the European black nobility and, especially, to the British oligarchy.
  And the Muslim Brotherhood is money. Together, the Brotherhood probably controls several tens of billions of dollars in immediate liquid assets, and controls billions more in …everything from oil trade and banking to drug-running, illegal arms merchandising, and gold and diamond smuggling. By allying with the Muslim Brotherhood, the Anglo-Americans are not merely buying into a terrorists-for-hire racket; they are partners in a powerful and worldwide financial empire…”

  The globalists have long been using wars to subvert, demoralize and destroy Western civilization. They backed the Nazis and the Soviets in World War Two. They created the Punch and Judy show that was the Cold War. They tied U.S. hands while backing Ho Chi Minh in Vietnam.

  The globalists are headquartered in London and centered on the Rothschild-dominated Bank of England, MI-6 and the secretive Round Table society, which spawned the Royal Institute of International Affairs. The American branches include the Council on Foreign Relations, CIA and the Rockefeller foundations which all ensure the American people continue to finance and enforce one-world tyranny. The Bush family has owed its prominence to this cabal ever since grandfather Prescott Bush helped arrange financing for Nazism.
  https://www.henrymakow.com/251102.html
  https://www.nu.nl/buitenland/5529674/koningspaar-brengt-staatsbezoek-verenigd-koninkrijk.html

 6. ZalmInBlik schreef:

  De ene moslimbroeder (vrijmetselaar) die de andere broeder beschermt maw we zitten na een groot opgeklopte mediahype/hoax te kijken, waar Erdogan natuurlijk alleen maar beter van wordt. Meneer werpt zich nu op als beschermer van het vrije woord..HAHAHAHA 😀

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat bedoel ik…
   Je gaat mij niet wijs maken dat je een lijk in de tuin van de consul gaat begraven…Dat deed je misschien in de tijd dat er nog cowboys bestonden en DNA onderzoek nog niet bestond.

   • ZalmInBlik schreef:

    I have not been convinced about the claims coming from Turkey and from the Washington Post and others regarding the allegations of a gruesome murder of intelligence asset, Jamal Khashoggi, in October, 2018. There are too many anomalies as it was portrayed by various statements from Turkey President Erdogan, and echoed by a chorus of the Western mainstream media. Recent research suggests that perhaps Khashoggi was never in that Saudi Consulate in Istanbul that day, and in fact may still be quite alive and in hiding.
    https://journal-neo.org/2019/01/23/did-khashoggi-really-die/

 7. Diewer schreef:

  Kan het niet zo zijn dat de ‘dubbelganger’ van Kashoggi gewoon Kashoggi zelf was en dat hij dus niet vermoord is. Ze hadden een rel nodig en daar heeft hij voor gezorgd – samen met de ‘moordenaars’.

  • Martin Vrijland schreef:

   Gezien de vage camerabeelden (dat kan tegenwoordig toch wel met een iets hogere resolutie) lijkt me dat een reële optie. Een andere optie lijkt me ook dat het van begin af aan al een dubbelganger was.

   • ZalmInBlik schreef:

    Zo’n ambassade heeft ook gewoon een ondergrondse (tunnels) verbonden aan het rioolsysteem, denk je nou werkelijk dat ze niet weten dat er CCTV hangt en men gewoon open en bloot over straat loopt en zo’n ambassade binnenloopt? En verder weet de MIT dus ook gewoon wie er op zo’n luchthaven landt, waarom heeft men niet bijtijds gehandeld en die figuren het land uitgezet? Denk aan de MIVD met de Russen…kuchkuch

    Tsja we mogen onderhand vaststellen dat alles wat uitgezonden wordt door de msm bedoelt is om de massa te mis informeren, hersenspoelen en af te leiden van wat er werkelijk aan de hand is..

 8. Riffian schreef:

  Die Erdogan is een volksmenner eerste klas gebleken, kijk alleen al naar de interviews van zijn verloofde/handler Hatice Cengiz. Aan de lichaamshouding is te zien dat ze iets te verbergen heeft, ze maakt een nerveuze indruk en ze laat geen traan. Ze is te rationeel en niet emotioneel wat logisch zou zijn na zo’n gebeurtenis… een hele grote red flag!

 9. marcos schreef:

  zeker gezien alle negatieve berichtgeving omtrent defensie, zoals geen kogels, geen winterkleding, slechte barakken enzovoort enzovoort lijkt het wel of wij subliminaal klaargetoomt worden om turkije zonder enige tegenwerking de macht in europa te laten grijpen. Met andere woorden hun eigen militaire apparaat hoeft niet eens aanzienlijk uitgebreid te worden

  • Martin Vrijland schreef:

   Ja, die negatieve berichten…het leger is extreem arm (problem) zo vertelt de media ons middels gehypte (vermoedelijk verzonnen) zielige verhalen over geen winterkleding, zodat we medelijden krijgen (reaction) en we niet protesteren als er nog meer geld naar defensie gaat (solution)

 10. Riffian schreef:

  breaking, khassogi verhaal één grote HOAX!!! Overtuigend bewijs
  https://twitter.com/sibeledmonds/status/1064131264440082432

  • Riffian schreef:

   wat is oranje toch een mooie kleur 😀

   Sibel Edmonds
   @sibeledmonds
   18 nov. Meer
   I will not speculate, but check out her background- where she went to university (Egypt Ties), and her connections to #Soros NGOs and #ArabSpring

   • Martin Vrijland schreef:

    Ja, het waarschijnlijk een hoax en Sibel Edmonds is waarschijnlijk een asset van de Turkse geheime dienst
    Maar als je het op wereldwijd niveau bekijkt werken alle diensten samen aan dezelfde agenda en dus is deze onthulling van Sibbel Edmonds ook weer een gecontroleerde leak.

    • Riffian schreef:

     ik denk een dubbel agent als je zo vrijelijk rond scharrelt, verder eens met je analyse! Ze geeft een motief voor het escalerende conflict, vanuit oosters perspectief gezien (Anti-these) Wat natuurlijk moet leiden tot zogenaamde repercussies, lees Pike climax.

     ordo ab chao, maar mij maken ze de pis niet lauw 😀

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten