Micha Kat, Wouter Raatgever en Hans Meyer hebben ‘m: “Jaap van Dissel is een pedo-kindermoordenaar, net als Demmink!”

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 18 oktober 2020 20 Comments

fotobron: ytimg.comMicha Kat, de oud NRC journalist die ingehuurd werd door de familie Poot van het bedrijf Chipshol als media-hitman, is weer bezig. Eerst was Joris Demmink de pedofiel en nu is het Jaap van Dissel van het RIVM.

Na de aankoop van gronden rondom Schiphol en de wijziging van landbouw, naar bouwbestemming (door een stroman binnen de gemeente Haarlemmermeer) zette Kat alles op alles om de Nederlandse staat af te persen. Dat ging om een miljardenclaim en dus werd Kat ingezet om een zwartboek Demmink op te tuigen.

De gehele alternatieve media blijft maar vasthouden aan die Demmink zaak, maar feitelijk – hoe graag ik ook anders had willen zien – is die Demmink zaak volledig gebaseerd op gefabriceerd bewijs en geen écht bewijs. Je zou zelfs kunnen zeggen dat door alle onbewezen nep-verhalen van Kat het probleem ongeloofwaardig is geworden. Volgens Kat is iedereen pedofiel!

Micha Kat haalde de meest vreemde trucs uit, zoals in het geval van journalist Fred de Brouwer die door de “Demmink death squads” vermoord zou zijn. De broer van die Fred zou vervolgens in Thailand zijn om de begrafenis te regelen, maar viel door de mand toen ik hem op zijn telemarketing bureau in Nederland sprak (hier het dossier). Op een gefakete begrafenis foto was zelfs Jack Abramoff te zien in de weerspiegeling van het raam; dezelfde Jack Abramoff met wie Micha Kat samenwerkte in de Stichting de Roestige Spijker (gefinancierd door de familie Poot, Chipshol); een man die een soort Jeffrey Epstein 1.0 was en veroordeeld was voor het filmen van hooggeplaatsten in hotels met kinderen (hier het dossier).

Leest u het even goed: Micha Kat werkte dus zelf samen met een veroordeeld pedofiel en kindermisbruiker die hooggeplaatsten filmde ten bate van afpersing. Minderjarige kinderen werden hotels binnen gesmokkeld en misbruikt voor het oog van de camera. Na het uitzitten van zijn gevangenisstraf werkte Abramoff vervolgens met Kat samen.

Micha Kat is dus bewezen een grote oplichter en iemand die zaken in elkaar frutselt zonder bewijs. Dan kun je wel Lange Frans en Adele van der Plas inzetten, maar die Adele is zuiver een hoax advocate. Hoe kan dat allemaal gefinancierd worden denkt u? Ah, zij voert de zaak namens een belangrijk Koerdische strijder en heeft zich zijdelings met de Demmink zaak bemoeid. Oh, zij heeft een erfenis van haar man gehad en kan nu hobby zaakjes doen. Wat denkt u zelf?

Micha Kat verzon een een-tweetje nepstory met Adele’s ‘client voor het leven’ Baybasin, maar Adele trok de keutel in. Er is namelijk nergens hard bewijs; er zijn alleen getuigen, maar dat zijn gefabriceerde getuigen, zoals altijd als je tegen Micha Kat zaakjes aanloopt. Adele werkte niet goed mee aan Micha’s tactiek van schreeuwen en een hoop herrie maken en zo kregen de twee ruzie, zoals Micha feitelijk altijd met iedereen ruzie krijgt, omdat hij maar wat schreeuwt, maar geen bewijs heeft.

Dat hij een rechtszaak tegen een liegende rechter gewonnen heeft, wil niet zeggen dat hij zelf altijd zuiver op de graad is. Een oud directeur van Chipshol getuigde naar mij hoe Micha Kat de taak had zwartboeken te maken. Zo dus ook in de zaak Demmink en Micha had zijn pijlen ook al gericht op Camiel Eurlings (oud CDA topman en oud KLM directeur). De relatie KLM – Schiphol laat zich raden en daar zagen we dus opnieuw de financiële belangen van de familie Poot; Micha’s financier en opdrachtgever.

Wouter Raatgever is vanaf het begin van de coronavirus PsyOp ingezet om lezers van Martin Vrijland af te vangen en letterlijk alles over te nemen wat hij schrijft. Hij gedraagt zich als een ongegeneerde copy-cat en als je dagelijks video’s post, voedt je de behoefte van mensen aan een spreekbuis voor de frustratie. Hij doet dat op een militaristische agressieve spreekstijl, die waarschijnlijk menigeen aanspreekt. Tenslotte leeft er boosheid en frustratie in de maatschappij en dan is er heerlijk dat er iemand rondloopt die hoog van de toren blaast met teksten die simpelweg van Martin Vrijland gestolen zijn en vermengd worden met de nodige kolder.

Wouter heeft dus ook het onderwerp ‘controlled opposition’ van Martin Vrijland gekaapt en valt iedereen aan die ik ook als gecontroleerd bestempel. Wouter moet de denkwijzen van Martin Vrijland via brutaal jatwerk koppelen aan de hysterie van Micha Kat, zodat het volk de associatie van Vrijland’s ideeën met Micha Kat legt, waardoor het ongeloofwaardig wordt. Micha is overal inzetbaar, als het maar geld oplevert.

Ja, het spel van gecontroleerde oppositie wordt heel geraffineerd gespeeld en voor de onafhankelijke speler Vrijland is er een speciale strategie: Vrijland kreeg boogeyman Wouter Raatgever. Missie? Alles wat Vrijland zegt jatten en koppelen aan Micha’s zwartboektechnieken. In dit geval is het niet langer alleen Joris Demmink, maar is ook Jaap van Dissel een pedofiel en (als slagroom op het toetje) kindermoordenaar!

Ondertussen noemt (gouden brilletje) Wouter iedereen controlled opposition, omdat – zoals ik al zei – hij alles moet kapen wat ik zeg en het met veel tamtam naar zich toe moet trekken. Dat maakt het vervolgens ongeloofwaardig en dat is precies de bedoeling.

Ook Micha Kat noemt mij datgene wat hij zelf feitelijk is: een oplichter. Hij was zelfs de innige buurman van Jeroen Hoogeweij, de man die Martin Vrijland het online zwartboek bezorgde (zie hier). Daar konden we de handtekening van Micha’s specialisme al in herkennen: zwartmaken.

Het door Micha Kat gelanceerde ‘Jaap van Dissel is pedo-kindermoordenaar‘ onderwerp valt daarom waarschijnlijk wederom nooit te bewijzen. Het is gebaseerd op een verhaal; een verhaal van iemand die (bij het napluizen van mijn email) mij ook benaderde, maar die op mij zo verdwaasd overkwam, dat ik niet eens gereageerd heb. Zijn naam is Joost Knevel, maar dat kan net zo goed een verzonnen naam zijn. Toch zetten Micha Kat, Wouter Raatgever en Hans Meyer (van weesdeweerstand.nl) vol in op dit verhaal; wat doet vermoeden dat het een zoveelste Micha zwartboek hoax is; net als de Demmink-zaak. U zult dus nooit bewijs gaan zien, alleen een hoop geroeptoeter.

Opmerkelijk is het moment waarmee deze Joost Knevel met dit verhaal op de proppen kwam (zie datum email). Het is dankzij dit rumoerige drietal dat ik mijn email ben gaan doorpluizen en het is dankzij deze video, waarin Joost zegt dat hij deze zaak als eerste aan mij aangeboden heeft. Ik ontdekte dat hij mij wel vaker gemaild had, maar daar heb ik nooit echt op gereageerd. Meestal is dat een teken dat ik het gevoel had met een staatstrol te maken te hebben.

Hieronder vindt u de betreffende email (verdeeld over 3 prinscreens):

Het lijkt erop dat het een op het juiste moment getimede Micha Kat zwartboekpoging is. Ja, weldegelijk gelanceerd door de AIVD zelf (Wouter Raatgever en Hans), want het doel van deze methode is dat je zoveel herrie maakt en zorgt dat er zoveel “pedo” en “kindermoordenaar” geroepen wordt, dat op zeker moment niemand het onderwerp meer serieus neemt. En daar kun je Micha Kat voor inhuren, want die is daar goed in.

Natuurlijk is er geen bewijs. Het is een zoveelste fabeltje. Het feit dat Jaap van Dissel en het gehele OMT en Rutte & Co. bezig zijn een zware coronavirus hoax over het volk uit te rollen, wordt zo gekoppeld aan een pedo-kindermoordenaar nepverhaal en daarmee wordt het Kat, Raatgever, weesdeweerstand.nl vangnetschip opgeblazen.

Voor iedere ontwakende is er een vissersboot en een specifieke vistechniek. De één is meer gevoelig voor de dominee stijl van Sven Hulleman. De wat assertievere personen gaan voor de militaristische Kat/Raatgever stijl; weer anderen vallen voor de lieve woorden van Willem Engel en Mordechai Krispijn en dan heb je nog Jensen, Lange Frans en Fall Cabal. Het is triest om te ontdekken dat de vangnetvloot groot is. Ik heb dit ook maar ontdekt doordat ik ooit 8 jaar geleden begon met schrijven en sindsdien keihard uit het speelveld gejaagd wordt (via Kat’s zwartboek methode). Steeds duidelijker wordt dat iedereen bij de onthullende en onafhankelijke schrijver Martin Vrijland weg gejaagd moet worden of afgevangen moet worden.

Tot slot nog even het eerste contactverzoek dat ik kort geleden van Wouter Raatgever ontving (de man die beweert al 12 jaar actief te zijn, maar waarvan ik tot enkele maanden geleden nog nooit gehoord had). Wouter vraagt mij hierin mijn artikel over hem en Lange Frans te rectificeren, omdat ik daarin laat zien dat hij zegt dat hij 60.000 gewapende mannen klaar heeft staan. Die originele chat is in mijn bezit, dus ga ik dat niet rectificeren. Het toont wat mij betreft aan hoeveel kolder deze man verkoopt terwijl hij juist alles wat ik doe jat en kopieert en in YouTube filmpjes plempt.

Wouter gaat er natuurlijk vanuit dat – als beroemdheid die hij is – iedereen standaard met zijn telefoonnummer op zak loopt. Toch reageer ik altijd enigszins geduldig en niet meteen al te stevig.

Het is duidelijk dat we hier met een enorm brulaapteam te maken hebben, waarvan Micha Kat de oudste rot in het vak is. Zij mogen u veel waarheid vertellen, maar koppelen dit aan niet te bewijzen kolder. Deze Jaap van Dissel hoax gaat nooit hard worden, dat voorspel ik u nu al. U wordt zoet gehouden met druk handgewapper en grote woorden en u wordt opgeroepen donaties te doen, zodat u dat onderwerp ‘donaties’ ook spuugzat wordt en diegene die daar echt afhankelijk van is, niet meer rond kan komen: Vrijland.

Wees op uw hoede met deze brulapen! Steun liever degene die authentiek en oprecht al jaren eerlijk en met open vizier strijd; niet voor de miljoenen van Poot niet voor nepzwartboeken en niet door de AIVD gefinancierd. Ondergetekende was degene die het onderwerp ‘controlled opposition’ duidelijk op de kaart zette en dat wordt nu gekaapt door deze papagaaien. Het is zo belangrijk om alert te zijn!

word lid

Bon linkvermeldingen: ad.nl

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

102 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (20)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Ik herhaal het nog maar even:

  Wouter Raatgever werkt samen met Micha Kat, diezelfde Micha Kat werkte dus zelf samen met een veroordeeld pedofiel en kindermisbruiker die hooggeplaatsten filmde ten bate van afpersing. Minderjarige kinderen werden hotels binnen gesmokkeld en misbruikt voor het oog van de camera. Na het uitzitten van zijn gevangenisstraf werkte Abramoff vervolgens met Kat samen.

  Wilt u daarmee geassocieerd worden?

  • Martin Vrijland schreef:

   Let op: het staats social media leger zal alles doen om Wouter Raatgever en Micha Kat en consorten te blijven verdedigen en Martin Vrijland af te branden. Dat is de methode en er wordt vol op ingezet.

   Waarom? Omdat u in het vangnet moet zwemmen en zo het schip afgezonken kan worden.

  • Martin Vrijland schreef:

   Nou ik weet niet hoe het met dit verhaal zit, maar deze mevrouw “lijkt door ze bestolen te zijn”.. En dit spel is weer bedoeld om het principe van donaties in diskrediet te brengen. Het is het aloude verhaal van zoveel mogelijk roeptoeteren en oorlog creëren in de gelederen van de oppositie via de gecontroleerde dames en heren van het script.

   • ZandInOgen schreef:

    Dat is het idd, madurodam loopt over van de IMB’ers die door de scriptbewakers ter zijner tijd ingepast worden om de gullible sheep te misleiden. Zo lang ik mij kan herinneren is dit het spel geweest waar de gecorrumpeerde herder de kudde weer weet te misleiden en ze in een omheinde wei weet te krijgen om daarna keihard de hekdeur dicht te smijten.

  • Martin Vrijland schreef:

   In tegenstelling tot de indruk die de video’s van weesdeweerstand wekken, namelijk dat Joost het erg lastig heeft, heeft hij (zoals u ziet in de email) gewoon een druk lopende B&B. Natuurlijk zal de coronacrisis een beetje roet in het eten gooien qua zijn inkomen, maar van die economische weerslag heeft iedereen last. Dat heeft niets met de zogenaamde Jaap van Dissel zaak te maken (zoals men doet voorkomen).

   En ja, ik moest dit artikel wel plaatsen, omdat de heren mij in deze video opnieuw beschuldigen:

   • Martin Vrijland schreef:

    Heb je het jaartal gezien: 2013?

    De stichting De Roestige Spijker heeft dit in der tijd allemaal aangezwengeld. Dat ging in samenwerking met Robert Rubenstein en Jack Abramoff.

    Die laatste was een veroordeeld type Jeffrey Epstein; een man die hooggeplaatsten compromitteerde door ze in hotel kamers met seks met minderjarige kinderen te filmen. Hij zat hiervoor in de gevangenis en na zijn vrijlating werkte hij aan het Demmink dossier.

    Jack Abramoff zat dus in die stichting samen met Micha Kat en ja dat spel van zwartboeken en afpersen werd dus internationaal tot op overheidsniveau gespeeld. Bedenk daarbij dat dit gerealiseerd is door een veroordeeld kindmisbruiker (Jack Abramoff) in samenwerking met Micha Kat.

 2. ZalmInBlik schreef:

  Loop ook al decennia mee en van deze clowns (op Kat na) heb ik ook nooit gehoord ipv het Minerva/Davos netwerk bloot te leggen gaat men op de niet bewezen pedo tour. Waardoor je natuurlijk eerder aansprakelijk gesteld kan worden voor smaad en laster.

  Het is een obvious afvangoperatie van de usual suspects, vooral Kat is een gevaarlijke zion pion (sayanim) met connecties in Amerika denk aan de CNP, Abramoff (CIA) en ik sluit ook niet uit dat hij ingangen heeft bij de Mossad. Ondermijnen, manipuleren en afvangen is hun m.o.

 3. Zonnetje schreef:

  Martin je hebt het goed verwoord. Ik zou Kat zeker NOOIT
  vertrouwen. Het zou mij niet verbazen als Kat een Aivder zou zijn.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Oh ja…we zijn ineens ook erg christelijk (want dat spreekt de anti-vaxxers in de Bible Belt lekker aan)..en Wouter heeft zich een maand geleden laten dopen…Alles voor de geloofwaardigheid.

  https://youtu.be/Fwtb7avdhxY?t=314

 5. Zonnetje schreef:

  Feit van algemene bekendheid, Waar de “christenen” zijn, zijn zij.

  Protestant, katholiek, mennoniet, calvinist enz enz. Het is allemaal inwisselbaar voor hen en dit gaat vele generaties terug.

  Wee o wee de gewone gelovigen (de gebrainwashden) die dat nog steeds niet doorhebben.

  Wat is het toch mooi voor de allochtone “elite”dat de massa niet kan en wil nadenken. Het moet toch een paradijs voor ze zijn hier op aarde met al die “christians”.die hen tegen beter weten in beschermen.Nu maar zien of “christus “ons van het “virus” afhelpt. Blijf bidden geef de hoop niet op.

  Het koninkrijk van “christus “is in aantocht. Zeggen zij. Wie anders dan zij zeggen dat. Hoop geven kost niets en levert veel op.

 6. Analyze schreef:

  Die raatgever is zo doorzichtig met zijn khazaren opmerkingen door zelf met khazaren samen te werken als hij er zelf niet één is. Hij leest 100% mee, zodat ie met bepaalde steekwoorden (NLP) vliegen weet af te vangen. Zijn achtergrond verraad veel, toen zij op het toneel kwamen gingen bij mij alle alarmbellen rinkelen.

 7. Zonnetje schreef:

  Het valt mij op dat veel leden van de Cult bijna altijd intelligence/counter intelligence activiteiten verrichten. Zoek gewoon eens een normale baan. Vaak hebben zij ook achternamen die uit de boeken van Bordewijk lijken te komen. Toeval? Kende Bordewijk hun (praktijken) al?

  Op zich is is het niet vreemd dat velen van hen dat doen, Immers wij leven onder het regime/status quo van de Cult al zeer lange tijd en dus gebruiken zij leden van hun Cult om die status quo vast te houden en te maximaliseren, uit te bouwen. Hun natte droom, de gewone bevolking als bange perfect slaves.

 8. Camera 2 schreef:

  Wouter Reetveger, oeps z’n naam verkeerd geschreven vermoed ik, hoop niet na twee dagen een brief te krijgen.
  Maar in ieder geval die Wouter R, heeft iets weg van een afgekeurde officier die aan de papagaaien ziekte lijdt en zich niet normaal kan manifesteren in de patatwereld want er waren heel veel kazernes met patat. (ik doe Wout effe na excuseer:-)
  Hij praat ook zo, nou mensen he nou mensen, nou mensen nou mensen, nou mensen.
  Wouter R kom op ik negeer je niet, vraag het email adres aan MartinVrijland en we gaan eens gaaf vergaderen over je functie binnen je niet gecontroleerde wereld.
  Groetjes
  Ome OpaGaai

  Maar we zouden elkaar moeten negeren omdat je dezelfde taal niet spreekt maar papagaaaaait

 9. De GAME ontmaskerd schreef:

  Hey Martin,

  toch wel knap hoe je die dingen in je boek (andere moet ik nog lezen) beschrijft hoe alles zal lopen. Het framen is volop begonnen. Ik zat net ff te zappen en toen kwam lubach langs en ja hoor precies zoals jij ook al de laatste maanden voorspelde en met het uitlegfilmpje met dat vissersbootje, tsjaaaa it’s happening en ze gaan alle registers open trekken om iedereen op 1 hoop te gooien, die niet denkt zoals de extreemlinkse wind die over de hele wereld waait…..

  Extreem links is het nieuwe extreem rechts, dat bestaat ongetwijfeld nog wel hoor in zeer kleine mate in NL hoor, maar rechts is al jaren politiek gezien uitgeschakeld…

  Maar Lubach is het ultieme voorbeeld van mainstream en fungeert zo hard als FRAMER

 10. Martin Vrijland schreef:

  Het hooligan niveau van Wouter Raatgever wordt steeds duidelijker…”ik kan ook niet meer naar mijn YouTube kanaal uploaden” zegt hij in dit filmpje dat hij linea recta naar zijn YouTube kanaal uploade.
  Het barst van de blaaskakerij en natuurlijk zal de staat deze groep gebruiken om rechts terreur te koppelen aan complotdenken, dus deze hooligan stijl gaat vast nog tot een concrete aanslag leiden of iets dergelijks. Allemaal keurige georkestreerd en natuurlijk groots gebracht door de media..met natuurlijk de club Raatgever in de hoofdrol.

 11. Analyze schreef:

  vanaf 14:30 verdedigen van trump icm israel, koppeling martin vrijland…de usual suspects laten weer eens hun ware gezicht zien:

  https://youtu.be/PkelUw1KxI4

  • Martin Vrijland schreef:

   Als het moet acteren we ook dat we sterk christelijk zijn..”ik heb me een maand geleden laten dopen”..ja alles voor de geloofwaardigheid.
   Acteurs..

   De rest is allemaal niet te bewijzen..en het Trump is de redder geloof

   Nee, Trump is onderdeel van het masterscript dat ik in mijn boek beschrijf.

   In ieder geval is het gouden brilletje van Wouter af..stuk beter wout!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten