Michael P. Anne Faber psyop ‘Problem Reaction Solution’ naar meer politiestaat en minder rechten

Filed in ANNE FABER, NIEUWS ANALYSES by on 28 maart 2019 18 Comments

minister Sander Dekker (bron dvhn.nl)

In meerdere artikelen beschreef ik waarom de Anne Faber zaak, waarin Michael P. de dader zou zijn, zeer waarschijnlijk een PsyOp (psychologische operatie) was. Een operatie om meer wetgeving door te kunnen drukken. Vandaag komt die aap zeer duidelijk uit de mauw. Het bewijs van de stelregel Problem, Reaction, Solution in optima forma. Je creëert een maatschappelijk probleem van grote impact (Problem), lokt een heftig emotionele reactie uit onder het volk (Reaction) en kunt zo nieuwe wetten en maatregelen doorvoeren die normaal nooit geaccepteerd zouden worden (Solution). Dat verpak je vervolgens in woorden als “De overheid is tekortgeschoten in de bescherming die de samenleving van haar mag verwachten“, zoals die uit de mond van minister Sander Dekker; lid van de acteursclub Den Haag.

Ja, maar Anne Faber bestond echt. We hebben zoveel foto’s van haar gezien en we hebben haar ouders in beeld gezien en er is bewijsmateriaal genoeg in de vorm van foto’s en video’s dat ze bestond. Ze werkte hier en ze deed zus en zo. We hebben haar ouders gezien, we hebben zoveel bewijs gezien!” Wellicht bestond ze echt, maar als u weet wie het ANP in handen heeft, dan weet u ook welk groot geld daar achter zit en welke technische middelen er beschikbaar zouden kunnen staan om deep fakes te maken. John de Mol (eigenaar ANP) is niet voor niets tv-producent en miljardair. Je kunt tegenwoordig met AI (kunstmatig intelligente) software vrij eenvoudig niet-bestaande personen maken, daar foto’s en video’s van maken van hoe ze er als kind uitzagen en zo een geheel social netwerk inclusief voorgeschiedenis met beeld en geluidmateriaal in elkaar draaien. Dat kan al op een gemiddelde pc die u thuis heeft staan; laat staan wat de professionals kunnen. (Lees verder onder het filmpje)

Het was zo duidelijk dat er strengere beperkende wetgeving aan zat te komen in de Anne Faber zaak, dat er een overdosis aan emotie prikkelende media in stelling werden gebracht om het volk in de Reaction fase te overtuigen. Emotie doet het altijd goed en dus kun je acteurs inzetten om de ouderrol te spelen en zo de emotie aan te wakkeren. Wie zal het zeggen? Wie zal ze herkennen? Niemand, omdat ze in het echte leven onherkenbaar kunnen zijn en alles dichtgetimmerd wordt met (voornamelijk) het social media staatstrollenleger die zullen zeggen “ik ken die persoon, want het is een kennis van” of “het is een collega van”. Wie media en social media beheerst, kan de gehele perceptie van de realiteit inkleuren en veranderen. Kijkt u onderstaande video eens om te ontdekken hoe dat werkt met deep fakes. Je kunt dus gezichten uit het niets maken en deze live over een interview met een acteur leggen, waardoor je ‘vader’ of ‘moeder’ volledig kunt faken. Dat kan ook voor een groep mensen, want dan doe je dat middels greenscreen. Tenslotte kun je ook nog met grote groepen gecompromitteerde acteurs of Inoffizieller Mitarbeiter werken. Michael P. hoeft niet echt te bestaan, Anne Faber kan middels deep fake software zijn gecreëerd en de interviews met haar ouders kunnen ook eenvoudig worden gefaket. (Lees verder onder het filmpje)

Maar Vrijland, de moord op Anne Faber kan toch ook gewoon echt hebben plaatsgevonden?” Ja hoor, dat kan, alleen in de artikelen reeks die ik daarover schreef (zie hier) is het wel duidelijk geworden dat het wel een heel onwaarschijnlijk verhaal is gebleken. Welke jonge vrouw stapt er om te beginnen op een fiets terwijl er storm voorspeld is om vervolgens een ANWB route te gaan fietsen en waarom werd haar jas op 3 oktober gevonden en duurde het 6 dagen voor een DNA match met Michael Panhuis te realiseren? Dat klopt simpelweg niet. Het NFI kan dat in 6 uur doen. Waarom verspreide Michael alle gevonden objecten zo rond en hoe zit dat met zijn scooter ritje met Anne Faber achterop? Waarom werd ze eerst begraven en toen gecremeerd om vervolgens toch weer begraven te zijn? Waarom werden forensisch- en autopsierapport niet getoond in de rechtszaak? Ach en zo zijn er veel meer rariteiten in deze zaak te noemen geweest, maar vooral doordat u de beelden van emotionele ouders gezien heeft, bent u erin gaan geloven. De spannende verhaallijn plus speurtocht (Problem) beïnvloede het volk emotioneel enorm en zo werd het in de Reaction modus gebracht om zo de nieuwe wetgeving van “minister” (acteur) Sander Dekker te omhelzen (Solution). Dit kan dan voortaan uw kind of uzelf ook overkomen:

Dekker noemt het „zeer onwenselijk” dat verdachten die behandeling in tbs nodig hebben die kunnen ontlopen door niet mee te werken aan onderzoek en stelt dat dat niet langer kan gebeuren.

Daarnaast worden een gestructureerde risicotaxatie en een delict-analyse verplicht gesteld. Maatschappelijke risico’s bij het toekennen van vrijheden aan gedetineerden gaan zwaarder wegen.

Kortom: onderzoek naar de psychologische toestand wordt verplicht en dan denken we aan Michael Panhuis en dus zijn we overtuigd van de noodzaak. Dat dit voor heel veel burgers mogelijk kan betekenen dat ze levenslang ter beschikking van de staat komen te staan (en dus alle menselijke rechten verliezen), nadat ze een verplicht onderzoek zijn ondergaan, betekent dat iedereen die de staat psychiatrisch af wil schrijven, naar de goelag verwezen kan worden. Meer politiestaat dus.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl

143 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  De teugels worden op ieder vlak strak aangetrokken nu Artikel 13 door het Politburo is geaccordeerd. De vraag is hoe lang we nog bijvoorbeeld op een site als deze kunnen reageren uberhaupt zien zonder dat we een ANP dagvaarding te zien krijgen..Voor de zombies met oogkleppen op verandert er niets.

 2. Riffian schreef:

  Nederland waterland zo op het eerste gezicht oogt het gemoedelijk, kalm en bedeesd..maar der heerst een verraderlijke onderstroom

 3. Zonnetje schreef:

  Ach, het maakt de slaven niets uit. Zelfs de allochtone medemens is gedresseerd. Er gebeurt hiet niets tenzij het geregisseerd is, wordt, door de overheid. Het feit dat al die maatregelen er door gedrukt worden, komt ondat er namelijk geen oppositie in Madurodam bestaat. Ja acteurs. De maatregelen zullen de slaven niet wakker maken integendeel ze gaan zich nog meer identificeren met de overheid (stockholmsyndroom). Er zal een verharding plaatsvinden naar de gewone burgers onder elkaar maar niet zo negatief de tuintjes zien er altijd netjes uit. Toch wel troostend toch?

 4. juul schreef:

  Ik ben blij met de website van Martin Vrijland, omdat ik me dan nog een beetje normaal voel. Ik twijfelde al direct bij de foto vlak voor haar verdwijning of die wel klopte. Ging zoeken: geen profiel op FB van zo’n jongedame? Maar toen ik twijfelde aan het verhaal, voelde ik me haast lullig over mezelf: stel dat t echt was?

  Daarom opluchting dat ik deze site vond. Het heeft nu een naam: Psyop. Weet je waarom het zo goed werkt? Wie verontwaardigd reageert, lijkt het gelijk aan zijn/haar kant te hebben. Vandaar de insteek hierop: steeds de verontwaardiging oprispen, zodat mensen vanzelf nieuwe wetgeving gaan accepteren.

  Maar stel dat de Psyop zo goed wordt, dat je het niet meer als Psyop herkent? Daar ben ik bang voor. En waarom doen zo weinig journalisten aan onderzoek? Bij deze casus voldoende losse eindjes, zou ik denken. En waarom gaat Peter RdV hierin mee? Of is die voor aangescherpte privacy wetgeving? En waarom stellen zo weinig mensen vragen erover?

  • Martin Vrijland schreef:

   Waarom doen zo weinig journalisten aan onderzoek denk je? Hoe kom je door een opleiding hen en haal je je diploma’s? Hoe kom je door sollicitaties heen om “in dienst van” te gaan? Heb je Peter R. de Vries wel eens op zijn ijdelheid bestudeerd? Waarom denk je dat hij in dergelijke zaken frontman is? Wel eens van het concept ‘geld’ gehoord? Wie kreeg er ook al weer een zak zilverlingen voor verraad?

  • ZalmInBlik schreef:

   @juul, ik weet niet hou oud of jong je bent? Maar je naïviteit druipt er vanaf, heb je weleens afgevraagd of (sommige) ‘journalisten’, media daargelaten, daadwerkelijk journalisten zijn en niet een verlengstuk van de controlerende zittende macht? Kom je onder de aandacht als je de juiste kritische vragen stelt? Ieder vraag dien je met een wedervraag te beantwoorden…

   In hoeverre ben je zelf bereid de diepte in te gaan en niet alles voor zoete koek te slikken?

   • Martin Vrijland schreef:

    Of zien we hier simpelweg een goed voorbeeld van een goed opgeleide journalistenschool trol?
    Eerst een compliment geven en dan de perceptie van de lezer in een bepaalde richting sturen..
    Als je al jaren een website probeert overeind te houden in deze tsunami, ga je ze herkennen

    • ZalmInBlik schreef:

     heb er al een aantal op zien duiken hier op de site zonder er op in te gaan, op z’n minst webcare redacteurtjes die op kosten van de slaven een disinfo programma volgen of getraind worden volleerde hoernalisten te worden, want de rekeningen dienen immers betaald te worden. Op de vraag voorover te bukken neigt men te beantwoorden met hoever? Want befehl ist immer ein befehl….

     • Zonnetje schreef:

      Integriteit hebben zij niet die slaven die schrijven op bevel.de trolls en de msm-media enz

      Martin blijf schrijven doe je ding en blijf het zeggen zoals het is!!!

    • Zonnetje schreef:

     Ze zullen het blijven proberen de trolls. Zie het als een compliment dat ze die moeite doen.

   • De Loonslaaf schreef:

    Ik was vroeger als kind en tiener ook hééééél naïef!
    Het heeft mij jaren geduurd om in te zien hoe verrot deze maatschappij werkelijk is en dat de psychopaten, narcisten en machtswellustelingen op de machtsposities zitten, terwijl het volk de illusie wordt gegeven, dat de meest wijze en intelligente mensen na jarenlange studie deze posities krijgen. En natuurlijk worden enkel de integere en wijze mensen bijvoorbeeld rechter, burgemeester of minister. Naïeve mensen geloven dit.

    Ik was als kind niet bezig om anderen te kleineren om mijzelf groter te doen lijken, waar de machtswellustelingen dag en nacht druk mee zijn. Ik werd ook niet gedreven door ziekelijke hebzucht of geldingsdrang, dat ten koste gaat van anderen. De hebzucht waar de doorsnee westerse mens last van heeft, is het gevolg van een innerlijke leegte. Het is zeer moeilijk om te onderzoeken waardoor deze leegte is ontstaan, omdat je dan nagenoeg alle als zoete koek geslikte indoctrinatie en propaganda met de daarbij horende levenswijze ten gevolge van de huidige cultuur- en tijdsgeest van de hand moet doen. Het ego zal beletten dit proces aan te gaan en de omgeving zal zorgen dat je in het gareel blijft lopen.

    De kans is groot dat Juul relatief jong is, hoewel mijn moeder rond haar vijftigste ging inzien hoe verrot het systeem is, doordat de kwaadaardige gekken de dienst uitmaken. Voor die tijd leefde zij op haar eigen eiland en kon vanwege haar eerlijkheid niet voorstellen dat er zoveel oneerlijke en zelfs gemene mensen rondliepen. Doordat zij van haar eigen eiland af kwam en anderen eilanden kreeg te zien, kwam zij er langzaam achter dat de meeste mensen een dubbele agenda hebben en met maskers rondlopen.

    Naïef zijn lijkt mij als jong volwassen dan ook geen slechte eigenschap, maar een goede! Naïef blijven wel, omdat het in deze tijd zo eenvoudig is informatie te verkrijgen, waarover mijn moeder pas op latere leeftijd de beschikking kreeg. Maar als je dan eenmaal in de gaten krijgt hoe de maatschappij in elkaar zit, wat doe je dan? De meeste mensen doen niets, want dat is ze van jongs af aan niet geleerd. Het is ze geleerd als passief schaap te gehoorzamen. Bovendien weten ze dan inmiddels wat de gevolgen kunnen zijn, indien je actie gaat ondernemen. In deze fase van het collectieve ontwakingsproces lopen dan ook de echte warriors voorop.

    De machtswellustelingen en witte boorden criminelen zijn lafaards. Zij kunnen zich enkel misdragen, omdat zij worden gesteund door andere witte boorden in het systeem. Als je ze face to face ontmoet, zonder dat anderen erbij zijn (en dat heb ik diverse malen meegemaakt), dan kun je zien wat voor een zwakkelingen het zijn. Van binnen zijn het lege en zieke zielen, die zeer angstig en onzeker zijn. Alleen het collectief geeft ze een sterk gevoel.

 5. Camera 2 schreef:

  Best wel BREAKING te nomen

  Echt of Toneel Attje Kuiken wordt onwel

  Attje (12 jaar in de kamer voor de PVDA)was zowaar van haar stokje aan het gaan toen ze over de Psy-Op Faber aan het kletsen was achter de lessenaar in de 2e kamer.

  Was ze tijdens het voorlezen van haar script niet lekker geworden, dat kan, maar ze heeft toch wel wat ervaring. dan beterschap ;-), glaasje water deed wonderen

  Of, andere mogelijkheid:

  Zou ze zich een keer echt verdiept hebben in deze zaak?? En zou ze toevallig deze website gelezen hebben welke voor 95% bloot legt dat de hele kwestie een puur in scene gezette PsyOp is . Werd het liegen en toneelspelen haar te veel en werd
  ze gepakt door haar geweten en haar ziel en werd ze daarom onwel???

  De emoties lopen al ver op(dat noemen we Emo-Building) volgens de telegraaf en later gaat Attje nog eens bijna van haar stokje.

  https://www.telegraaf.nl/video/3387271/kamerlid-onwel-tijdens-debat-anne-faber

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3386528/emoties-lopen-hoog-op-bij-debat-michael-p

  https://addiction.lovetoknow.com/wiki/Compulsive_Lying_Disorder

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten