Minister Bijleveld het leger staat klaar met extra “opsluit-plekken” en om de orde te handhaven in coronavirus crisis, update: steunpakket tientallen miljarden

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 17 maart 2020 17 Comments

Bron: persgroep.net

Minister Ank Bijleveld heeft zojuist gemeld dat defensie (dat klinkt liever dan ‘het leger’) klaar staat om opvangplekken, noodhospitalen en extra quarantaineplekken in te stellen en om de orde te handhaven. U hoeft mij geen helderziende te noemen, want u had dit ook kunnen voorspellen, maar het zat er allemaal aan te komen en ik voorzag het. En de massa gelooft heilig dat het goed en noodzakelijk is in deze coronavirus crisis. De massa gelooft ook heilig dat het tijdelijk is en wel weer een keer zal overwaaien. Vergist u niet. Dit is de ontvouwing van het masterscript.

George Orwell waarschuwde ons in zijn boek 1984 en ook hier op de site bent u veelvuldig op de ontvouwing van een totalitaire staat gewezen, maar zelfs nu het zich ontvouwt wuiven velen dat weg als ‘negativisme’. Men denkt dat het tijdelijk is en ziet het nog steeds als “complotdenken”. Zelfs als je alles hebt voorspeld. Hoe kan dat toch? Waarom blijven mensen denken dat het allemaal wel mee zal vallen en snel weer voorbij is? Is dat de cognitieve dissonantie in volle werking? Ja, de mensheid blijft naar de media en de staat kijken, omdat het zich niet realiseert dat het probleem daar misschien wel vandaan komt. “Dat is uitgesloten en bestaat niet. Dat zijn de experts, de professionals en die liegen nooit en hebben het beste met het volk voor“, is de gedachte.

We kijken wel naar Netflix series als Game of Thrones, waar de macht corrupt is. We blijven denken dat dat alleen in de series gebeurt. In het echte leven hebben we betrouwbare machthebbers. Want we zijn onderhand allemaal zo’n beetje zelf onderdeel van het ambtelijk apparaat geworden en geloven heilig in onze prachtige democratie. Ik vertel u vast: het is gedaan met die democratie. We gaan toe naar een technocratisch centraal bestuur. Dat is geen negativisme, dat is realisme. U kunt beter op tijd wakker worden nu het nog kan.

De meeste mensen zijn wel iets van hulpverlener, zitten in de zorg, werken bij politie of justitie of in het leger. Anderen werken bij de gemeente, bij de overheid, de belastingdienst of semioverheid. Hoe meer mensen voor de staat werken, hoe minder kritiek op de staat, want je bent tenslotte in je broodwinning afhankelijk van diezelfde staat. Die mensen krijgen in crisistijd hun loon ook wel keurig doorbetaald. De echte klappen vallen waarschijnlijk bij de ondernemers in het MKB en werknemers van die ondernemers en bij zelfstandigen.

Wilt u positief denken? Doe dat dan door uw ogen te openen voor wat er gaande is. George Orwell noemde het ‘nieuw-spraak’ of ‘dubbelspraak’. Dat houdt in dat alles wat feitelijk pure horror is, in mooie lieve woorden verpakt wordt. Als we dus woorden als ‘opvangplekken’, ‘noodhospitalen’ en ‘quarantaineplekken’ zien, dan denkt u waarschijnlijk “Oh, wat goed en fantastisch. Wat hebben we toch een goede minister van defensie en wat hebben we toch toegewijde militairen. Mooi dat ze dat allemaal zo snel kunnen regelen!” U denkt niet aan de nieuwspraak vertaling van die woorden in de trant van: ‘vrijheidsberoving’ , ‘verplichte medicatie toediening’ en ‘volledige afzondering’.

In Denemarken is vandaag al (versneld) een noodwet aangenomen waarbij die vaccinatieverplichting er komt. En u bedenkt zich waarschijnlijk niet dat het leger misschien wel nodig is om al die mensen die niet mee werken (of misschien hongerig worden en in paniek raken), straks in die ‘extra opvangplekken‘ gestopt kunnen worden. Nu het hamsteren aan banden gelegd wordt en we misschien wel toegangscontroles bij supermarkten gaan zien, gaat heel snel het moment aanbreken dat mensen hongerig worden. Niet alleen vanwege eventuele te korten in de schappen, maar ook en vooral omdat velen simpelweg geen geld meer op de rekening hebben of niet meer contant mogen betalen.

UPDATE 19:35 uur Zojuist is er een steunpakket van tientallen miljarden aangekondigd om al die ondernemers en werknemers te helpen. Dat is een prachtige belofte, maar ik durf al vast aan te kondigen dat de bureaucratie ervoor zal zorgen dat het verdomd lastig wordt om dat geld ook echt op de rekening te krijgen. Vooral ZZP’ers zullen vermoedelijk even moeten wachten. En werkgevers moeten de salarissen eerst gewoon uitbetalen. Dat krijgen ze dan waarschijnlijk achteraf (als ze aan allerlei voorwaarden voldoen) terug. Het probleem is echter dat de bankrekeningen van vele ondernemers dan al te leeg zijn om ook maar iets uit te betalen. In de praktijk komen mensen dus waarschijnlijk toch weken lang zonder geld te zitten vanwege de bureaucratie. En geen geld betekent meestal direct: geen eten. Waar komen al die tientallen miljarden trouwens ineens vandaan?

In dit artikel en dit artikel deed ik een situatieschets van wat u waarschijnlijk te wachten staat. Denemarken neemt het voortouw met verplichte vaccinatiewetgeving. Gaat u er maar vanuit dat dit wereldwijd gaat komen. Wellicht denkt u nu: “Nou en? Dat is toch goed! We moeten allemaal beschermd worden!

Lees dan mijn boek waarin ik deze verplichting exact voorspeld heb en wat de grote agenda is die via het coronavirus versneld wordt uitgerold.

Ja, leuk Vrijland dat je al die mooie voorspellingen doet, maar ik vertrouw toch liever op de staat, want ik wil niet ziek worden.” Ik zeg u: Er is geen tijd meer te verliezen! Het is tijd om snel wakker te worden voor wat zich onder uw ogen ontvouwt. Dat ik het kon voorspellen, betekent dat er een script herkenbaar is. Ik noem dit het ‘masterscript’. Dat zou ik graag in 1 artikel uitleggen, maar dat is me waarschijnlijk beter gelukt in de 134 pagina’s van het boek. Dat boek leest u in 1 middag uit. Het vertelt u het complete verhaal. Dat is belangrijk, want er is straks geen weg meer terug.

uw boek

Bron linkvermeldginen: telegraaf.nl, thelocal.dk, telegraaf.nl

1K Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Zonnetje schreef:

  De natte droom van de “illuminati”komt uit. Nu of npoit denken zij. Welkom in de “communistische “heilstaat.. Paradijs op aarde.

 2. Kora Weide schreef:

  in 2017/2018 hadden we een pittig griepvirus, statistieken lieten een getal van 9300 dat met een mooi woord oversterfte wordt genoemd, die griep duurde 18 weken hetgeen op een getal van 516 slachtoffers per week neerkomt, wereldwijd werd het aantal slachtoffers met een flinke slag om de arm geschat op een getal tussen de 300.000 en 650.000, met liefst 3.000.000 tot 5.000.000 besmettingen

  Pittige cijfers waar het aantal corona slachtoffers tot nu (7548) zeer mager tegen afsteekt, in Italie tot nu toe 2503 slachtoffers, en in Frankrijk ‘slechts’ 175. In Nederland tot nu toe.43 mensen gestorven door corona.

  Of het allemaal door Corona kwam is de vraag, want nagenoeg alle slachtoffers hadden ‘voorliggend lijden’ waren dus al ernstig ziek, dus ook een noro mrsa of een ordinaire griep had al fataal kunnen zijn.

  Vanavond op het journaal daalde de ‘mortality rate van corona ineens van 4% naar 0,5% van de bevolking, wat neer zou komen op een totaal van uiteindelijk 8.500 slachtoffers in Nederland.

  Inderdaad nog steeds een behoorlijk getal, maar in percentages en absolute getallen een flink virus, maar nog altijd behoorlijk onder de getallen van 2017/2018. dus waarom die paniek?
  is er sprake van een dubbele agenda? mensen massaal angst aanjagen?

  Waarom een lock down in Frankrijk waar relatief weinig mensen zijn gestorven aan het coronavirus.

  Even eerlijk u heeft een grotere kans om te sterven door deel te nemen aan het verkeer (wereldwijd het aantal verkeersslachtoffers in de eerste 3 maanden van dit jaar 285.000)

  Kan iemand mij dit uitleggen??

 3. mec schreef:

  1st person in US gets experimental coronavirus vaccine

  https://www.livescience.com/first-person-coronavirus-vaccine-clinical-trial.html?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=dlvr.it

  Oftewel niks getest op dieren maar meteen de spuit erin bij proefpersonen die dat al voor een paar dollar doen om een paar centen op zak te hebben…gekken genoeg

  Gr.

 4. marcos schreef:

  makkelijk om met grote bedragen aan steun te propoganderen. Naast het feit dat het inderdaad wellicht ontzettend moeilijk gemaakt wordt om toegang tot deze steunmaatregel te verkrijgen is het ook onmogelijk om te checken welk bedrag er daadwerkelijk uitgegeven is. De accounting en presentatie van de cijfers voor (semi)overheidsinstelligen is anders ingericht dan een normaal bedrijf. Met name de introductie van FASB 56 in December afgelopen jaar heeft ervoor gezorgd dat in the VS er geldstromen niet meer gerapporteerd hoeft te worden. How convenient!!!!!

 5. Martin Vrijland schreef:

  Als je het getal 33 hoort, moet je in deze wereld altijd even opletten. Voor de nieuwkomers. 33 is het getal dat de hoogste rangen van de scriptmasters gebruiken om onderling te laten zien dat ze met een PsyOp bezig zijn en dan de boodschapper ‘one of the guys is’. Maar dat is natuurlijk een “complottheorie”..

  • Martin Vrijland schreef:

   het getal 33 weet u wel..

   33 Million Jobs Lost: Mnuchin Tells Congress That Without Bailiouts, Depression Era Unemployment Awaits

   https://www.zerohedge.com/political/mnuchin-reportedly-told-senate-gop-without-bailouts-virus-means-depression-era

  • Zonnetje schreef:

   Wat er nu gebeurt, is te groot, psyop. Hier zijn de belangrijkste vrijmetselaars ( werkzaam bij overheid, medici, pers enz), ook internationaal gecoordineerd, bij betrokken topdown. Het is inderdaad een controlled demolition op naar een andere orde, wereldorde, daarvoor hebben zij een ‘ overgangstijd’ nodig waarbij de slaven gewend raken aan de nieuwe situatie. Velen aan de top zijn al aan het denken, lobbyen, welke baan, functie zij kunnen behouden, krijgen, in die nieuwe orde. De slaven wachten wachtend bij hun psychologie weer af. Samengevat is de psychologie van de slaaf, laat ons slaven zijn als wij maar in ieder geval mogen leven.
   Weer een dag in het paradijs vandaag. Goed naar de tv luisteren slaven.en alles voor zoete koek aannemen. Niet denken. Denken is verboden.

 6. Martin Vrijland schreef:

  Het VK heeft een vergelijkbaar soort aanpak als in Nederland..dus dat schreeuwt allemaal om wereldwijde regulering…net als bij de klimaatramp die ons te wachten staat

 7. ZalmInBlik schreef:

  Madurodam is zo goed als afgeschreven, het ongebreideld vertrouwen in de roverheid vechtend tegen windmolens. De slaafse ingetogen houding van de horigen, c’est fini..

 8. Schoen Veter schreef:

  Zou dit niet de grote test kunnen zijn voor wat er echt gaat komen? Om te zien welke maatregelen het effectiefste zijn, en of mensen de bevelen daadwerkelijk opvolgen?

 9. Camera 2 schreef:

  Houdt het volk onder de duim met Angst, hier uitgelegd

 10. Waarom wil je dit weten? schreef:

  In navolging van Denemarken is Noorwegen ook bezig met “noodwetten” versneld aan te nemen: https://www.thelocal.no/20200318/norway-to-rush-through-emergency-coronavirus-law

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten