Moet je het covid-19 vaccin nemen of weigeren als het verplicht wordt? Wat te doen?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 14 mei 2020 46 Comments

bron: france24.com

Zo langzamerhand beginnen meer en meer mensen te zien dat regeringen wereldwijd de gehele maatschappij blijvend willen veranderen. De “intelligente lockdown” gaat langzaam getransformeerd worden naar een permanente, waarbij je je vrijheid moet terugkopen. Het nieuwe normaal wordt de anderhalve meter samenleving en die moet je zelf betalen.

Je kunt dure consultants inhuren om je te laten adviseren over hoe je jouw bedrijf op de anderhalve meter in kunt richten en reken maar dat daar een prijskaartje aanhangt; een prijskaartje voor jezelf omdat je waarschijnlijk officieel goedkeuring moet krijgen voor jouw maatregelen en een prijskaartje voor de klant, omdat iemand die verplichte anderhalve meter en de inkomstendaling die dat meebrengt moet ophoesten.

Daarnaast gaat het aanstaande covid-19 vaccin verplicht worden.

Even los van de vraag of zo’n vaccin nou wel of niet grondig genoeg getest is en even los van de vraag of we die anderhalve meter inrichting van de maatschappij nu wel of niet willen: overheden zijn onvermurwbaar en gaan echt niet naar het protesterende volk luisteren.

Technologie zal gebruikt worden om al die maatregelen te monitoren. Dat voorspelde ik al in mijn boek in 2019 en dat voorspelde ik al in vele artikelen de afgelopen jaren. Die technologie en big data gaan er gewoon doorgedrukt worden, want er zijn te veel bedrijven die daar weer een interessante snabbel mee kunnen verdienen. Te velen werken inmiddels voor grote bedrijven die ICT oplossingen leveren of voor overheidsinstanties die zorgen dat ze hun huis kunnen blijven betalen en hun gezin kunnen blijven onderhouden. Die mensen zullen mogelijk wel zien dat er iets niet klopt, maar als het erop aan komt te moeten kiezen, kiezen de meesten er toch voor om te buigen om het inkomen te garanderen.

We weten allemaal inmiddels wel hoe die nieuwe maatschappij eruit gaat zien. De media en staat blijven dat verkopen als noodzakelijk en de wijze waarop het geïntroduceerd wordt is stapsgewijs. Stap voor stap, zodat de massa blijft geloven dat het noodzakelijke stappen zijn om het coronavirus in te dammen.

Het proces zal verlopen in golfbewegingen van ‘aanspannen van de broekriem’ tot ‘even de teugels laten veren’ en dan komt de volgende golf. De media, de experts (de cijferproductie) en de politiek zullen ons, na een periode van gewenning aan de anderhalve meter en iets meer bewegingsruimte, een heropleving van het coronavirus laten zien, waarna de introductie van het volgende deel van het pakket door het volk omarmd zal worden.

Lezers in de alternatieve media zijn doorgaans opzoek naar informatie over hoe we bespeeld worden. We willen graag uitgebreide analyses lezen over hoe gevaarlijk vaccins zijn, hoe 5G gebruikt kan worden om ons te beïnvloeden, hoe Microsoft patenten ons een digitaal vaccincertificaat geven, hoe Bill Gates investeert in de media en in de vaccinindustrie, hoe apps gebruikt kunnen worden om ons te monitoren. We zijn hongerig naar informatie over hoe we in het web gedreven worden, zodat we anderen wakker kunnen schudden over welk gevaar er op ons afkomt.

Dat is super belangrijk, want als je niet weet welk gevaar er op je afstormt spring je niet op tijd opzij. Er moet echter wel een vervolgstap komen. We moeten met oplossingen komen.

Hier op de website heeft u meerdere artikelen kunnen lezen over hoe we waarschijnlijk toegaan naar een maatschappij waarin geen contant geld meer is, een maatschappij waarin apps, camera’s en big data precies weten waar we zijn of we wel de juiste temperatuur hebben (geen covid-19) en met wie we allemaal contact hebben. De volgende stap is koppeling van al die gegevens aan een soort score systeem. Bij wel of geen voldoende score mag wel of niet naar buiten, met de trein of op het vliegtuig. We kunnen het allemaal inmiddels wel voorspellen. De koppeling van al die gegevens aan een eventueel digitaal merkteken en de koppeling aan je digitale banksaldo maakt het verhaal compleet.

We worden een web in gedreven en China levert het voorbeeld van hoe je als staat af kunt dwingen dat mensen zich eraan houden. China laat ook zien hoe de enkeling die in verzet komt, simpelweg buitengesloten wordt. Dat is het automatische effect van zo’n systeem. Uiteindelijk zal de massa er dan ook voor buigen, mede omdat velen in de maatschappij zelf werken voor onderdelen van ‘het systeem’. Heb je een baan in de ICT en lever je database software of lever je camerasystemen, werk je als opsporingsambtenaar of als politieagent, dan kies je toch voor je inkomen. Zo gaat dat.

Het is een illusie om te zeggen: “Dan gooi ik mijn smartphone wel weg, zodat ik uit het systeem stap“. We gaan naar een tijd waar zonder digiD of zonder eHerkenning (voor bedrijven), deelnemen aan de samenleving praktisch onmogelijk wordt. Datzelfde zal gaan gebeuren met de nieuwe corona-technologie. Heb jij je smartphone weg gegooid, dan kom je simpelweg straks de supermarkt niet meer in.

Zal het zover komen? Stapsgewijs zal het zover waarschijnlijk inderdaad komen. En dan kun je alleen nog overleven als je je eigen volkstuintje hebt, maar dan moet je daar wel ook je eigen zaden uit halen, want ook die zelfvoorzienendheid zal vermoedelijk op termijn verboden gaan worden.

De volgende stap zal zijn dat je je niet meer in openbare ruimtes mag begeven als je geen vaccin hebt gehad. En ook daarin zal de big data een rol spelen. Als jouw app zegt dat je wel een vaccin hebt ontvangen, laat het toegangspoortje van de supermarkt je wel binnen; anders niet. In de laatste fase zal zo’n app waarschijnlijk vervangen worden door een digitaal kenmerk dat aan je lijf gekoppeld is. En het wordt pas echt compleet als ook je banksaldo aan dit alles gekoppeld is. Er is straks geen ontkomen meer aan, tenzij je ervoor kiest om ‘into the wild’ te gaan leven, maar voor velen zal dat een brug te ver zijn.

We kunnen roepen wat we willen; we kunnen schreeuwen dat we het allemaal niet willen, maar het is als een roepende in de woestijn. De meerderheid is afhankelijk van ‘het systeem’. Daarom is het tijd om te gaan nadenken over: If you can’t beat ’em, join ’em.

We moeten met concrete oplossingen komen die ook door diegenen omarmt kunnen worden die voor ‘het systeem’ werken. We moeten met concrete en uitvoerbare oplossingen komen die er voor zorgen dat mensen geen zekerheden verliezen, maar wel inspraak krijgen. We zijn nu nog volledig afhankelijk van de opgelegde beslissingen van boven. Het huidige politieke systeem dwingt ons die beslissingen te accepteren zonder enige vorm van inspraak. Dat kan anders. Dat moet anders.

Er is een kans! Er ligt namelijk een mogelijkheid om met diezelfde technologie van nu de zaak radicaal om te draaien, zonder dat dit de gehele maatschappij op zijn kop hoeft te zetten. Er is geen grote volksopstand of revolutie voor nodig. Iedereen kan gewoon blijven doen wat hij doet.

Het enige wat verandert is de beslissingsstructuur. Ministers en ambtenaren die nu rapporteren aan de kroon en zonder directe instemming van het volk wetten doordrukken moeten gaan rapporteren aan het volk. Ministers moeten worden vervangen door direct verkozen volksvertegenwoordigers (die echt het volk vertegenwoordigen in plaats van de kroon).

Dat alles kan via het principe van de directe democratie. In die directe democratie kiest u uw volksvertegenwoordigers online. U kunt zelf kandidaat worden of kandidaten aanreiken en het stemsysteem zorgt voor selectie en groei in aanhang. Het lijkt een beetje op stemsystemen als bij Holland’s Got Talent en andere tv programma’s. De technologie is er, de mogelijkheden zijn er en het gaat werken.

Direct verkozen volksvertegenwoordigers moeten wetten vereenvoudigen en ter goedkeuring of herziening bij het volk voorleggen. Van duizenden wetten, naar overzichtelijkheid, van kwantiteit naar kwaliteit. Directe inspraak van het volk.

We kunnen wachten tot het moment dat verplichte vaccinatie wetgeving ons voor de keuze stelt om het vaccin te nemen of naar het gevang te gaan of we kunnen het momentum aangrijpen. We moeten deze crisis aangrijpen om verandering door te voeren. Verandering zoals wij die willen! Een directe democratie kan binnen enkele maanden de bestaande machtsstructuur vervangen via een online stemsysteem.

Nu is het moment om daar draagvlak voor te creëren. Verdiep u in de mogelijkheid, denk er eens over na en lees hoe het werkt. Het wordt tijd om in actie te komen en de verandering te zijn. Druk op de knop voor meer informatie en teken de petitie.

directe democratie nu

633 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (46)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Be a leader

 2. Riffian schreef:

  Maar het is gratis Martin, Jan Peter speelt een voortrekkersrol

  Voormalig premier Balkenende wil gratis coronavaccin voor iedereen
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/voormalig-premier-balkenende-wil-gratis-coronavaccin-voor-iedereen/ar-BB144ITV

 3. ZalmInBlik schreef:

  Covid, staat dan ook voor Certificate of Vaccination ID (2020)

  • ZalmInBlik schreef:

   Geef ze de vinger 🖕 , zeg NEE

  • Future schreef:

   Mooi filmpje, vooral dat laatste de afsluiting met I AM, lees aim, is doel. De schavuiten husselen nogal eens met woorden.

   Hier nog maar een keer, voor de nieuwe lezers. Die er gelukkig steeds meer bij komen. Mensen doneer ook wat aan Martin alle beetjes helpen. Zijn geluid is helder betrouwbaar, en intelligent. Je leest dit dan ook nergens anders. Zijn site moet in de lucht gehouden worden. Zie z’n artikel over de Ddos aanval op z’n site

   Dat is heel wat heftiger dan een verwijderd filmpje van Jensen 33. Wat uiteraard zo is afgesproken met Yt. Met z’n shirt verkoop, en dan zeggen dat het goed komt. Hij woont aan het Vondelpark, dus heeft geld als water. I rest my case.

   Let ook even op hoe vaak Jensen het over de schoen van de soldaat in z’n nek heeft.

   En hier nog maar eens de reminder waarom je zeker dat shot niet moet nemen. Als je leert zoals hier op deze site, en je wat getallenkennis krijgt. Weet je dat je alles waar die getallen in genoemd worden, of niet moet geloven. En al helemaal niet in je lichaam moet laten binnenkomen.

   https://theocs101ark.com/2020/05/14/again-dont-take-the-shot/

   • XanderN schreef:

    Mee eens. Kan me niet in alles vinden wat Martin schrijft of voorstelt, vind het soms wat te extreem of onrealistisch, maar hij is met zijn tamelijk unieke geluid wel de spreekwoordelijke ‘kanarie in de kolenmijn’ van de vrijheid van meningsuiting in Nederland. Deze site MOET daarom in de lucht blijven, en inderdaad: hoe meer bezoekers en steunbetuigers, hoe beter.

    In het bovenstaande artikel kan ik me overigens wel vrijwel helemaal vinden, al blijf ik van mening dat de voorgestelde veranderingen over langere tijd zouden moeten worden uitgespreid (wil je zoveel mogelijk mensen meekrijgen, en het liefst ook andere landen). Mensen moeten eerst ‘rijp’ worden gemaakt voor zo’n ingrijpende ommekeer. Anders gaan velen in paniek raken, krijg je geweld, chaos, ellende, en dat kan toch niet de bedoeling zijn.

    Vergelijk het w.m.b. met iemand wiens benen in de Zweedse winter van -30 graden zijn bevroren. Als je die meteen onder een hete douche zet, dan maak je de schade juist onherstelbaar. Het moet heel geleidelijk, en zo is het ook met het grootste deel van het volk. Geef ze 10 jaar de tijd hiervoor (al ben ik bang dat we geen 10 jaar meer hebben om te voorkomen dat de huidige staat-van-beleg een permanente politiestaat wordt).

    • Martin Vrijland schreef:

     @Xander

     Ik vind de neerbuigende toon van ‘onrealistisch’ en ‘extreem’ zeer ongepast. Als er 1 partij onrealistische en extreem bezig is, dan is dat de zittende lockdown regering.

     Het is niet zo dat de mening van Xander hier op de site als graadmeter geldt en dat we op jouw God X’s zelfingenomen verdict rekenen. Het wordt tijd om dit soort kritiek achterwege te laten en in actie te komen. Wees de verandering door te doen.

     Ik ben nadrukkelijk van mening dat het op fvvd.nl voorgestelde nieuwe systeem binnen enkele maanden moet worden opgetuigd. We hebben geen tijd meer te verliezen.

     Jouw opmerkingen wijs ik dus nadrukkelijk af. Als we nog enkele maanden wachten heeft het huidige kabinet de gehele maatschappij getransformeerd naar een anderhalve meter samenleving en worden er allerlei technologische middelen doorgevoerd die ons in een totalitair controle web plaatsen.

     Ik zou daarom zeggen: loop het niet op de lange baan te schuiven en weg te wuiven als extreem en onrealistisch. Het is extreem en onrealistisch dat we maar lopen klagen en artikeltje schrijven waar het allemaal fout gaat en waar de vaccins en de digitale certificaten ons kwaad kunnen doen.

     Het is laf om het af te schuiven op het rijp maken van de mensen. Mensen zijn ook niet rijp gemaakt voor deze lockdown maatregelen en nu zien we dat de regering er binnen enkele weken ‘onrealistische’ en ‘extreme’ maatregelen doordrukt.

     Ik zeg dus heel hard NEE tegen je kritiek en stel voor dat je juist mensen oproept om NU in actie te komen. Het is 1 minuut voor 12 en we kunnen niet 10 jaar wachten.

     Vragen kun je overigens stellen op de vraag & antwoord sectie van de site: https://www.fvvd.nl/qa/

     • Wilfred Bakker schreef:

      Amen

     • Roos schreef:

      Zachte heelmeesters maken stinkende wonden …
      Mensen moeten wakker geschud worden maar het lijkt wel of ze in coma liggen.

     • Zonnetje schreef:

      Ik vind jouw reactie naar Xander netjes mogelijk te netjes zelfs omdat ik zeer sterke vermoedens heb dat Xander een desinformant is. Ik ga dat niet toelichten. De regelmatige lezer snapt misschien wat ik bedoel.

  • Future schreef:

   Toch bizar dat ik die clip nooit gezien heb, lees nooit tv kijk en de cd grijs gedraaid heb. Echt een heel vaag naar clipje. En ook gewoon fan van die muziek van deze band was. In the old days.

 4. Analyze schreef:

  Meer predictive programming, het script was in 2003 al verwerkt in de Dead Zone – PLAGUE serie

 5. ZandInOgen schreef:

  De middenklasse / stand wordt nog minimaal een jaar financieel helemaal uitgeknepen zodat ze straks als makke lammen overgeleverd worden aan vadertje Staat.

  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/eu-geneesmiddelenagentschap-ziet-op-zijn-vroegst-over-jaar-vaccin/ar-BB1449xj

  • Future schreef:

   Inderdaad ja. Zo wordt iedereen compleet afhankelijk. Denkt niet kritisch meer na, want wordt gered. Alleen wel gered op zo’n manier dat je volgens mij beter kan hemelen. En dan is je redder ook nog eens de gene die jou en je familie doelbewust in die afgrond geduwd hebben. Maar dat zullen ze in eerste instantie zelf anders zien. Totdat het te laat is, vaccins mogen immers in sowieso Amerika al gewoon ongetest in mensen gespoten worden. Komen van de usual suspects, en hebben immuniteit voor zichzelf geregeld. Mocht dit vaccin op wat voor manier dan ook schade aan u toebrengen. Die regeling verteld eigenlijk het hele verhaal al.

 6. ZalmInBlik schreef:

  Hier nog zo’n wolf in schaapskleren Eric Schmidt, alle usual suspects zijn betrokken in deze ultieme slavernij operatie. En ze betrekken ook nog de climaat hoax in hun agenda nu ze toch bezig zijn
  https://www.marketwatch.com/story/microsoft-visa-and-others-worth-combined-115-trillion-want-congress-to-include-climate-in-covid-19-recovery-plan-2020-05-13

  Contact Tracing Group Funded By Soros and Gates, Has Chelsea Clinton on Board
  https://www.newswars.com/contact-tracing-group-funded-by-soros-and-gates-has-chelsea-clinton-on-board/

  ‘we should be ‘grateful’ for giant corporations that ‘people love to malign’ (Dit noemen we FASCISME)
  De video is verborgen gemaakt, precies hoe ze opereren.

 7. Future schreef:

  Zie hier hoe slim ze dat spel spelen. Ze laten gewoon letterlijk zien wat ze gaan doen. Lees kinderen uit gezinnen wegrukken. Onder het mom van gezondheid, en omdat u geen 2 badkamers heeft voor de quarantaine. Maar laten dat door iemand vertellen die er zogenaamd tegen is. En zeer slecht acteerwerk levert. Maar je wel je een nummer laat smsen, Zogenaamd om over elkaar te waken. En zo hebben ze je nummer voor contacttracing. Oh ja uw kind zal u zeer waarschijnlijk nooit meer terug zien., en nee het is niet aan Covid gestorven. Sms 80123, lees 9 en 33. En vergooi alles wat u had. Make America…….. tja

  Even door de acteur heenkijken, en u ziet wat ze aan het invoeren zijn.

  https://youtu.be/RWQMx4HxWIw

 8. Riffian schreef:

  “Pledge allegiance to the New World Order”

  NON-COMPLIANCE

 9. guppy schreef:

  Iedereen die wel eens gestemd heeft in zijn leven die zou deze petitie moeten ondertekenen. We kunnen nu heel duidelijk waarnemen wat er gebeurd als je je leven laat heersen door poppetjes van de televisie. Als is het alleen al om aandacht te krijgen dat het gebaseerd is op een leugen, zoals te lezen in dit artikel. Opnieuw stemmen brengt ons nog verder in lockdown.

  Ik neem zeker geen chip of vaccinaties, dan maar verbannen. We moeten in ieder geval terug naar de natuur om onszelf terug te vinden. Zelfs Jezus moest naar de woestijn om verbinding te maken. Ik zeg niet dat je in Jezus moet geloven, ik zeg alleen dat wij hetzelfde pad bewandelen.

 10. marcos schreef:

  Goed dat er nog medici zoa;s deze duitse arts bestaan https://www.youtube.com/watch?v=6bIAXtciwk0&feature=youtu.be

 11. marcos schreef:

  In de video van de duitse arts in de eerdere link zegt zij ites wat heel waar is.in de trent van dat we NIET terug moeten naar onze “oude normaal”. Dit is zo waar, omdat zij hiermee bedoelt dat het oude normaal het mogelijk heeft gemaakt om ons in de situatie de manouvreren waarin we ons nu bevinden. Er is dus een nieuw normaal nodg, wat dan niet de 1,5 meter samenleving met al de surveillance technieken, maar het niuwe normaal wat voor een groot gedeelte aansluit op de punte van FVVD van Martin. Wellicht kan dit verwerkt worden in de boodschap va het FVVD?

 12. Schoen Veter schreef:

  Voor mij in ieder geval wel “into the wild”. Zodra we een volledige pollitiestaat zijn geworden pak ik mijn spullen en ben ik weg. Ik sterf liever een hongersdood ergens in the middle of nowhere, dan dat ik mijn vrijheden laat wegnemen.

  • Zonnetje schreef:

   Ik denk niet dat je kunt gaan als die volledige politiestaat er is. politiestaat = feodaal systeem, je bent een stuk eigendom van de staat. In een feodaal systeem kan en mag de slaaf niets zonder toestemming van de eigenaar/staat.
   Bovendien waar wil je heen alles is internationaal verbonden, gecoordineerd en bestuurd worden door Hen. Ik vraag mij af of de bewoners waar je heen zou willen op je zitten te wachten. Concurrentie is ook daar tussen personen. Wij zitten in een moeilijke situatie en moeten het dus hier zelf in Madurodam oplossen. Nog snapt de gewone bevolking het niet met eeuwig passief uitstelgedrag.

 13. Future schreef:

  Hier Martin heb je weer gelijk over al die rotzooi, en vooral chimeer effect.

  Coronavirus Vaccine Patent https://patents.justia.com/patent/10130701 for Attenuated Coronavirus to be used as a Vaccine. Chimera Protein Patent https://patents.justia.com/patent/8828407 Chimera Lion head, Goat body, Dragon tail “She-Goat” literally means “Winter Season” aka Capricornus the Saturnian Goat of Winter; a Chimera is deadly animal created from other animals, precisely what a Vaccine is.

  En onderste stuk is uit de leer van de Freemasons en hun newspeak. Met andere woorden we hebben heel snel te reageren. Zo zie je dus wat iemand uit de tekst van een etiket kan halen. Levensgevaarlijk spul dus, en simpel gezegd ze willen je dood, en een nieuwe wereld creëren, voor henzelf. Hoe in hemelsnaam zijn er zoveel mensen bij deze leer aangesloten geraakt.

  The induvidual is handicapped by coming face to face with a conspiracy.
  So monstrous he cannot believe it excits.
  Sodomite, Pedophille, 33 Freemason. J Edgar Hoover
  FBI Director, what conspiracy?

  Alter

  Gilead

  Ook spreekt hij over Gilead, de maker van het vaccin. Wat in Hebreeuws staat voor Galeed.

  Lees heap of witness a chaldee name equivalent to Galeed in hebrew. Both marking the scene of the convenant. Between Jacob and laban gen 31:47 (dit is om te duiden wat ze volgen, niet om iemand naar een bijbel te krijgen)

  Pope Francis encyclical Laudato si (teaching paper) calls for slaughtering 6 billion people.

  Zie uitleg: En wat ze blijkbaar ten uitvoer willen brengen. Ook schijnt Trump het leger erbij te gaan halen om iedereen te gaan vaccineren, lees doden. En ook Amerika met 400 miljoen prive wapens in handen, blijft rustig zitten. Bizar dat je zo geconditioneerd kunt geraken. En ik pleit niet voor geweld. Maar de usual suspects zeker wel.

  Bron theocs101ark

 14. ZalmInBlik schreef:

  ik zou die tests ook weigeren, aangezien ze daarmee de DNA databanken ook kunnen vullen. Die Schippers zit nu bij DSM en de voormalige hoofd van DSM Sijbesma is nu verantwoordelijk voor de tests. Zie hoe de hazen lopen, de usual suspects bespelen beide kanten, wakker worden!!

  https://www.telegraaf.nl/financieel/1592133933/rol-coronapaus-past-voormalig-dsm-baas-sijbesma-goed

  De stoelendans is compleet

  • Future schreef:

   Dat ze nog een vriendenkring heeft, walgelijke….. . Knap ook weer dat het ons in 13.33 minuten is duidelijk gemaakt. Hoe fantastisch deze crisis aangepakt wordt. En hoe lief de slaven zijn. Helaas zijn de slaven vaak de mensen met een geweten. Kun je van al die toneelspelers niet zeggen.

 15. ZalmInBlik schreef:

  Waarom een vaccin als er genoeg medicijnen zijn tegen een milde variant van de griep?

  WHO Offered $20M Bribe To Poison COVID-19 Cure – Madagascar President
  By GreatGameIndia -May 16, 2020
  In a shocking development the President of Madagascar has made a sensational claim that the WHO offered $20m bribe to poison COVID-19 cure. The herbal remedy called COVID-19 Organics made from Artemisia can cure COVID-19 patients within ten days said the President.
  https://greatgameindia.com/who-offered-20m-bribe-to-poison-covid-19-cure-madagascar-president/

 16. Future schreef:

  Ik blijf mijn verwondering houden, betreft de BMF. En dan vooral dat er zoveel mensen zijn, die hen met hand en tand verdedigen. Want hij geeft zoveel aan goede doelen. Terwijl hij voor 80% minimaal aan return on investment doet. Als Bill echt zo lief was, had hij met z’n rijke vriendjes de wereld al lang van de honger en dorst kunnen redden. In plaats van verdeel en heers te spelen in z’n eigen wereldwijde proeftuin. Dat hij dat niet doet, en mensen als proefdieren gebruikt. Zou mensen toch op moeten vallen. Ze hebben zoveel geld, kunnen alle ellende in de wereld in pak en beet een week repareren. Geen honger geen dorst, minder tot geen oorlog minder kindersterfte etc etc. Maar dat doen ze niet, dus niks goeds aan heel die BMF. Tuig van het laagste soort, met helaas het meeste geld.

 17. ZalmInBlik schreef:

  Ben benieuwd of het RIVM inmiddels die Imperial College modellen het raam hebben uitgegooid, want er klopt geen reet van. Nog meer bewijs dat het gefabriceerde data is om een bepaalde agenda te ondersteunen:

  Corona-Modellierung war “schlimmster Software-Fehler aller Zeiten”

  Mehr zum Thema.
  Benachrichtigung über neue Artikel:
  Politik Corona-Virus

  18.05.2020 12:45
  Die Modellierung des Imperial College zur Corona-Epidemie, auf der umfangreich Maßnahmen und Verbote beruhen, weist massive Software-Fehler auf, sagen zwei weltweit führende Daten-Ingenieure.
  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/504115/Corona-Modellierung-war-schlimmster-Software-Fehler-aller-Zeiten

 18. Riffian schreef:

  Luister goed naar deze usual suspect om te weten wat ze in vaccins stoppen.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten