Nathan Fidder, vriend van Anne Faber is acteur bij Theater+Toneelgroep Imperium

Filed in ANNE FABER, NIEUWS ANALYSES by on 6 oktober 2017 8 Comments

Natuurlijk kunnen we weer een complot zien in de zaak Anne Faber. Je kan in alles wel een complot zien. Het moet eens afgelopen zijn! Zo kunnen we bijvoorbeeld denken dat als de politie eerst met een sleepnet door de vijver bij Huis ter Heide gaat, dat dit een subliminale verwijzing naar ‘sleepwet’ is; ook kunnen we ons afvragen of het leegpompen van een vijver wel zo’n slimme optie is en of bij het afpompen van dat water in het riool, niet alle bewijs weg gepompt wordt; of we kunnen een complot zien in de vondst van een opoefiets en de foto die geplaatst werd van de fiets bij het standbeeld van de godin Ceres, maar we kunnen ook gewoon even afwachten of Anne terug gevonden wordt.

Het is namelijk wel gewoon een verschrikkelijk verhaal en we kunnen beter hopen voor familie en vrienden dat het allemaal niet zo dramatisch afloopt als in voorgaande vermissingszaken. Toch is het interessant om te constateren dat Anne’s vriend Nathan Fidder nooit een Facebook-foto van Anne een Like gaf noch erop reageerde. Ook is het interessant dat hij verder geen familieleden van Anne in zijn vriendenlijst heeft staan. Maar, je kan in alles wel een complot zien en dat willen we nu juist een keer niet uit respect en piëteit voor familie en vrienden.

Ja, er was altijd op 4 oktober een offerfeest ter ere van de godin Ceres (dochter van Saturnus) in de oude mythologie, maar Anne was op 29 september al vermist en haar fiets werd op 5 oktober gevonden. Dus laten we nu niet gaan zoeken naar een soort ‘satanisch offer ritueel’ in relatie tot een oogstfeest. Ja, ook in het christendom heb je die oogstfeesten rond 4 en 5 oktober, maar kom op zeg!

Ik vond de ontdekking van een lezeres dat Nathan Fidder (of Nathanael Fidder) bij Theater+Toneelgroep Imperium vermeld staat als acteur, dan ook weer zo’n typische complotgedachte. “Nou en? Iemand kan toch gewoon acteur zijn. So what! Wat moet ik met die info?” Nou goed, ik plaats het dan toch maar even, dan kunt u het ter kennisgeving aannemen. Hier vindt u de link naar de pagina, waarop u de volgende tekst kunt lezen:

“Je kunt het wel spelen, maar niet beleven… Niet zoals ik dat gedaan heb…”

Ineens is het niet zo duidelijk meer; wat echt is en wat niet. Wat doe je als werkelijkheid en illusie door elkaar heen lopen? Wat is de waarheid en vooral; voor wie? In het muziektheaterstuk ‘Op zoek naar een auteur’ worden illusie en werkelijkheid naast elkaar gelegd: iedere verteller gaat op zoek naar een publiek voor zijn waarheid. Wiens publiek ben jij? In het muziektheaterstuk ‘Op zoek naar een auteur’ (een bewerking van Luigi Pirandello’s ‘Zes personages op zoek naar een auteur’) worden illusie en werkelijkheid haarscherp naast elkaar gelegd. Curtains-Up gaat op zoek naar compassie, empathie en het nog durven voelen in een wereld waarin gevoelens ogenschijnlijk heel makkelijk aan de kant worden gezet.

Ja, het is opvallend dat het AD, vlak nadat ik de vraag hier op de site stelde of het niet ongebruikelijk was om op vrijdagmiddag zo’n ANWB fietsroute te gaan doen in de wetenschap dat er bar slecht weer op komst was, meteen kwam met de verklaring dat het voor Anne heel gebruikelijk was om dit te doen. Houden ze deze website misschien in de gaten?

Er was niets vreemds of bijzonders aan de fietstocht die Anne Faber vrijdag maakte toen ze werd overvallen door de regen en vervolgens vermist raakte. Volgens haar oom Hans, woordvoerder van de familie, keek niemand die haar kent raar op dat de 25-jarige Utrechtse zo laat op de dag nog op haar opoefiets sprong. „Dat deed ze echt heel regelmatig.”

Die woorden zijn dus afkomstig van oom Hans Faber; communicatie-expert met zijn eigen bureau. De man achter het communicatiebureau Faber communicatie is dus ingeschakeld om de woordvoering te doen namens de familie. Daar kun je ook wel weer een complot in zien, maar dan blijf je bezig. Je kunt dan bij wijze van spreken ook wel iets zoeken achter familielid Henny Faber, met zijn organisatie ‘Zilt Betekenisbedenkers‘ en verzinnen dat dit een soort perceptiemanagementbureau is, maar kom op, laten we even normaal doen!

Nathan mag gewoon acteur zijn, Anne mag gewoon voor theaterproductiebedrijf Het Huis werken en haar oom mag gewoon communicatiedeskundige zijn ja! Dat Nathan niks ge-Liked heeft op de Facebook van Anne is ook niet zo bijzonder. En misschien kenden hij en Anne elkaar wel van het toneelspelen. Zo! En nu ophouden met complotdenken en spijkers op laag water zoeken! Het is een verschrikkelijk drama en als de AIVD daarvoor ingezet moet worden om de Big Data van de telefoons in de gehele omgeving van de fietsroute te analyseren, moet je daar ook niet meteen weer een complot in zien. (Lees hier verder)

Born linkvermeldingen: nu.nl, telegraaf.nlimperiumtheater.nl, ad.nlfabercommunicatie.nl, books.google.nl

296 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. vrijdag schreef:

  Vond het zo frappant dat ze een vijver gaan dreggen en leegpompen om 23:00 uur, dus alles donker, als Annes lichaam daar in zou liggen dan zou dat kunnen wachten tot de volgende dag. De foto’s op nu.nl leken net een filmset! Heel vreemd. En het sleepnet, jawel, dit gaat over de Wet Sleepnet, dus wordt er met een sleepnet gevist naar bewijzen. Hoe hebben ze zomaar een fiets gevonden in die vijver? Dat weet je alleen als je die fiets er zelf in hebt gelegd lijkt me.
  Het communicatiebureau van oom Faber heeft wel een markant logo, ik weet niet wat jij daarin ziet Martin? Ik ga maar niks zeggen over de naam van vriend Nathan Fidder.
  Wat opvalt is dat politie telkens dezelfde soort stap zet in de vermissing: de meest onlogische. De media zetten ook dezelfde stap: columnisten die zich helemaal herkennen in het slachtoffer! Het komt allemaal zo dichtbij, brrrrrr! Nynke de Jong van het AD wist het verhaal weer mooi te verkopen.

  • Camera schreef:

   Frappant? het is compleet van de gekke, want stel dat er wel iets ligt dan hussel je de hele bodem kapot met alle bewijslast mee. Als je zorgvuldig in zo’n klein stukje water wilt zoeken dan heb je nog niet eens duikflessen nodig. Je kunt gewoon al snorkelend rustig met goeie onderwaterspots/verlichting zoeken zonder ook maar iets aan te raken wat van belang kan zijn voor het onderzoek. Ze kunnen onderwater lassen op de noordzee en de meest moeilijke uithoeken van de wereld dan kan je toch ook wel een vijfertje scannen met een snorkeltje. Na ja iedereen die het leest schijnt het normaal te vinden, dus het is normaal. S,nachts door het bos zoeken met een Chauvel, precies hetzelfde, dat is toch ook niet normaal, of toch wel 🙂

 2. Djurkwin schreef:

  Goeie ‘sAvonds mede complotters, ghehe.

  Als dit door het grote gros mensen serieus genomen wordt vind ik dit echt een dieptepunt voor de mensheid. Ik bedoel… de hints die er nu gegeven worden moeten toch een normaal denkend persoon achterdochtig maken en wanneer deze persoon dan zelf ff de moeite neemt om 5 min te spenderen op het internet en dan vervolgens ook nog goed kan inschatten wat fake is en wat niet (gutfeeling werkt bij mij erg goed) dan zal hij of zij tot de conclusie komen dat het allemaal niet klopt.
  En dat niet kloppen is dan ook nog erg zacht uitgedrukt, ik bedoel…. die fiets tegen het standbeeld aan. Of het standbeeld echt daar staat of dat het gephotoshopt is doet er voor mij niet zoveel toe maar het feit dat de meeste mensen dit slikken voor zoete koek is voor mij echt onbegrijpelijk. Wat mankeren die mensen die dat niet willen zien. En dan vervolgens ook nog met z’n allen die paar mensen die het wel anders kunnen bekijken schreeuwend uitblaffen en iets met “ga werk zoeken of so” om dan vervolgens achter je rug om tegen iedereen uitgebreid te vertellen hoe gek je wel niet bent!!!!

  Jeetje wat is de mens toch goed ontwikkeld , wat zijn wij toch slim zeg, het ideale slaven volkje, ghehe. Echt heel erg.
  Gelukkig voel ik mij bewoner van moeder aarde en probeer ik op mijn manier haar zo goed mogelijk te behandelen. Maar je zult je maar mens voelen. Een “Human being” mens, wat betekend dat eigenlijk…………

  Human (omroep)
  nl.wikipedia.org/wiki/Human_(omroep)
  Human
  Volledige naam Humanistische Omroep
  Opgericht 1989
  .

  Human, voorheen Humanistische Omroep (HOS), is een Nederlandse publieke omroep, die programma’s maakt vanuit een humanistische visie.

  Nadat de regering besloot 2.42-omroepen op te heffen per 1 januari 2016, besloot Human als ledenomroep verder te gaan. Het behaalde ruim 68.000 leden per 1 april 2014 waardoor het volgens het commissariaat in aanmerking komt voor voorlopige erkenning en zij voorlopig kunnen blijven uitzenden. Volgens eigen opgave had de omroep begin 2015 bijna 80.000 leden.

  In totaal mochten de 2.42-omroepen, gefinancierd door de rijksoverheid, 351 uur televisie en 1057 uur radio per jaar maken. Een onder deze regeling vallende omroep die al sinds de jaren zestig van de 20e eeuw programma’s op de publieke omroep verzorgde, waaronder uitzendingen van kerkdiensten, was de IKON.

  Dus mijn conclusie is:

  Mens ( Human being ), product van de overheid.

  dus met andere woorden. Persoon ( Masker of karakterisering van een bepaald type van gebruiker) met menselijk visie, waarvan de overheid de visie bepaalt.

  WoW, ik wist niet dat ik dit op ging tikken maar ik geloof dat dit wel het één en andere duidelijk maakt, ghehe.

  Fijne Avond allen,

  Love & Peace 🙂

  Believe nothing But understand as much as you can

 3. Martin Vrijland schreef:

  Best knap gezocht van die ME dat ze nu pas een fluoriserende rugzak vinden. Zat die zo goed verstopt?
  Ik wil daar wel meer van weten..

 4. nieuwegebruiker schreef:

  Ik heb speciaal voor het volgende een account op vrijland aangemaakt.

  Google je de naam van de vriend op images, dan krijg ik een aantal resultaten die mijn wenkbrauwen doen fronzen… Let u op;

  Google je op Nathan Fidder, dan krijg je
  https://media-exp2.licdn.com/media/AAEAAQAAAAAAAAJJAAAAJDU0MGUxNjY0LTY3YWEtNDJkNC05N2UxLWFhOTZlZmVkOGJjMg.jpg

  terwijl in een ander artikel haar vriend er zó uitzag..

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/10/Anne-Faber-en-vriend.png

 5. ludcor schreef:

  De vele ophef over de vermissing van Anne bij het AD en Telegraaf i.h.b. met als laatste vermelding om eventueel het leger in te schakelen geeft mij te denken. Er zijn de afgelopen 10-tallen jaren menige mensen vermist maar nog nooit is er zoveel ophef gemaakt . Ik neig naar de mening van Martin dat dit een in scene gezette situatie is om de sleepwet voor het volk acceptabel te maken. Het feit alleen al om in slechte weersomstandigheden een ANWB-route te gaan fietsen die doorgaans alleen met mooie dagen door “normale” mensen gefietst worden roept vragen op. Wil niet denigrerend overkomen maar wie de F**K is Anne dat kosten noch moeite worden gespaard om complete peletons aan politiemensen en straks militairen een zoektocht te laten gaan doen naar de vermiste Anne en dit dan nog dagelijks in genoemde kranten het hele verloop van de zoektocht beschrijven.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten