Nederland 7 augustus 2020 duidelijke HAARP cirkel zichtbaar: EMF straling veroorzaker opleving coronavirus-verschijnselen? (UPDATE)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 13 augustus 2020 20 Comments

(Update 19:30 uur) Eerder vandaag publiceerde ik onderstaande tekst, waarmee ik u heb willen laten zien hoe eenvoudig het is om waarheid te vermengen met nonsense en hoe eenvoudig we daar voor kunnen vallen (zie dit artikel en dit artikel). In meerdere voorgaande artikelen heb ik laten zien hoe dit met de Q complottheorieën gebeurt. Lees daarom de gelinkte artikelen.

De perfecte cirkel die buienradar laat zien is namelijk een gevolg van de grondradar en heeft niets met HAARP te maken.

U heeft vandaag deelgenomen aan de test ‘hoe makkelijk nemen we iets voor waarheid aan als delen van waarheid vermengd worden met nonsense?

Om neerslag te kunnen meten wordt er gebruik gemaakt van een radar. Radar staat voor “Radio Detection and Ranging”. In ons land wordt dit gedaan door het KNMI. We hebben twee radars in Nederland staan, één staat in De Bilt en de andere staat in Den Helder. Deze radars hebben een reikwijdte van ongeveer 300 kilometer, dit heeft met de kromming van de aarde te maken.

Des te donkerder de kleuren, des te groter de buien zijn, zo werkt het ook andersom. Lichte neerslag wordt aangeduid door een witte kleur. Dit kan ook betekenen dat de neerslag zo licht is dat het al is verdampt voordat dit de grond heeft bereikt. U kunt de radar beelden ook bekijken in een resolutie van 1 X 1 km, en dan kan het voorkomen dat er cirkels zichtbaar worden. (zie mee op deze website).

Wat natuurlijk WEL waar was in onderstaand verhaal, is dat (stralings-)vervuiling mogelijk voor de productie van exosomen kan zorgen. Dus de nonsens zat in het cirkelvormige radarplaatje. Dat HAARP kan bijdragen in de productie van exosomen (en dus de opwekking van covid-19 verschijnselen) is zeer wel mogelijk, net zoals HAARP zeer wel gebruikt zou kunnen worden om het weer te beïnvloeden.

Originele artikel

Het zou natuurlijk weer kunnen worden afgedaan als een complottheorie, maar op 7 augustus 2020 was er sprake van een hittegolf in Nederland die al op 5 augustus voorspeld werd. Niet zo vreemd, zo lijkt het nu, want de buienradarbeelden laten zien dat er waarschijnlijk met HAARP gespeeld is.

Dat is een weersbeïnvloedingsmethode gebaseerd op de ideeën van Nicola Tesla. Je maakt dan gebruik van antenne frequenties, waarbij je de ionosfeer als het ware als spiegel gebruikt om zo een bepaald gebied naar wens op te warmen (versimpeld uitgelegd).

Een ander effect wat die HAARP straling op kan leveren, is gebaseerd op de ‘terrain theory’ waarbij het lichaam de straling als vervuiling ervaart en daarmee zogenaamde exosomen gaat aanmaken. Louis Pasteur, de bedenker van de ‘germ theory’, die door de gehele wetenschap is overgenomen, maar waarvan hij zelf op zijn sterfbed zei dat die onjuist was, bleek niet alleen te hebben gefraudeerd, maar gaf dus toe dat die terrein theorie de enige juiste was (zie dit artikel en dit artikel). Kijk en lees verder onder het filmpje.

Toen ik dit filmpje (kijken!) vanochtend toegezonden kreeg, met daarop de radarbeelden van buienradar, dacht ik even dat ik weer eens in de maling genomen werd met een Adobe After Effects bewerkt filmpje; totdat ik het zelf ging fact checken. Ik heb daarom een schermopname gemaakt inclusief datum en tijd van de buienradar (zie de YouTube schermopname onderaan dit artikel). Kijkt u zelf even en zie hoe de cirkel ook al op 6 augustus zichtbaar was.

Het heeft er alle schijn van dat we niet alleen mooi weer hebben dankzij “iemand daarboven” (HAARP en geen God), maar dat we mogelijk meteen een prachtig bijverschijnsel zullen gaan zien, namelijk dat mensen covid-19 ziekte verschijnselen zullen gaan krijgen van de elektromagnetische straling (EMF) en dat zo de gewenste oplopende coronavirus cijfers voor de volgende lockdown uit de hoge hoed getoverd kunnen worden.

(Update 19:30 uur) Dat klonk goed toch? En dat is precies datgene wat gecontroleerde oppositie doet; zaken die u bekend in de oren klinken en zelfs volledig waar zouden kunnen zijn, vermengen met een beetje nonsense. De nonsense was in dit geval het cirkelvormige radarbeeld als gevolg van HAARP. Lees dus echt even deze artikelen: dit artikel en dit artikel.

Wilt u meer weten over hoe Martin Vrijland de huidige pandemie voorspelde, welke doelen het dient en wat het einddoel is, lees dan het boek dat u echt met zoveel mogelijk mensen zou moeten delen.

uw boek

Bron linkvermeldingen: buienradar.nl

563 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (20)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Het originele filmpje van de tipgever

  https://www.youtube.com/watch?v=TMiojLkO064

  Bekijk dat filmpje eens goed en lees ook en vooral de artikelen onder de blauwe linkjes in bovenstaand artikel!

 2. chris-kind schreef:

  Hoi Martin,

  thnx for the link, change in freqency heeft veel invloed op ons als freqency creatures. De uitwerkingen hiervan lijken 2 tot 3 maanden later merkbaar, we gaan t zien in het najaar de effecten van de nieuwe 700 MHZ en HAARP boosters als deze.

  Dat radioactive particles die onze longen bevuilen en bij cellpoisoning exosomes aanzetten tot het virus is een sneaky weapon of the cabel, dat ze ook ruim aan karma ontbranding doen hiervoor luister eens goed naar de volgende tekst in deze song, overigens een geweldige band en muziek waarbij met radioactive het grote publiek al jaren lang de hint gaf voor dit event:

  https://www.youtube.com/watch?v=ktvTqknDobU

  much love

 3. Camera 2 schreef:

  Zeer interessant en helder artikel en het lijkt zelfs
  aan te sluiten bij dit wetenschappelijke artikel notabene 4 jaar geleden geschreven.

  Uit het Internationale Journal van Vaccins & Vaccinaties
  Hierin (zie link onder) wordt welliswaar in het engels zeer duidelijk
  beschreven en uitgelegd dat alle cellen een bepaalde frequentie bevatten.

  Hierbij een quote uit het wetenschappelijke relaas:”
  Elke verandering in deze directe omgeving, zoals een verandering in de
  specifieke frequentie van een scherp geselecteerde energie, straling,
  licht, elektromagnetische golven of geluid, kan niet
  alleen de structurele relatie van de moleculen in de
  celkern veranderen, maar ook ook hun biochemische en genetische activiteit. ”

  Maar ook wordt in hetzelfde stuk aangehaald dat de “Germ theorie” van
  Louis Pasteur een(bewezen) groot leugen is. Waarop in de mainstreammedia qua berichtgeving!!!! veel gebaseerd is(op leugens dus)

  De schrijver beeindigd zijn relaas zelfs met

  Frankensteinian Madness (dat is het dragen van muilkorven ook)

  Leest u zelf, eventueel met de vertaalmachine.

  https://medcraveonline.com/IJVV/who-had-their-finger-on-the-magic-of-life—antoine-bechamp-or-louis-pasteur.html

  • Camera 2 schreef:

   PS

   Het comment dat door mij geplaatst is(hierboven) heeft niets met het patroon van een Radarvorm te maken, laat dat heel duidelijk zijn.
   Een radar is slechts een transmitter en receiver die echo’s van gebotste deeltjes omzet in beeld door middel van tijds verschillen, niet meer niet minder.

 4. Zonnetje schreef:

  Ach volgens mij is het uiteindelijk niet zo ingewikkeld als de wil er echt is. Dat het volk de koning en de ministers dringend verzoekt hun functies neer te leggen opdat er een nieuwe regering komt uit het volk. Geen sleutelposities voor de jongens meer, never ever. Instelling waarheidscommissie samengesteld uit het volk en tribunalen samengesteld uit het volk. Ontneming eigendom als het wederrechtelijk verkregen is.
  Het kan echt. Echte vrijheid, echte democratie, waarheid en mensenrechten die ook echt toegepast worden.
  Wees geen slaven.

 5. ZalmInBlik schreef:

  Dit is een duidelijke gevalletje van een doppler effect digitaal waargenomen afkomstig van een NexRad systeem wat idd aangeeft dat er gerotzooid wordt met EMF. HAARP is verouderde technologie men maakt nu gebruik van full duplex technologie icm satelliet systemen ook om luchtstromen te beïnvloeden. Dit is er allemaal op gericht om de klimaatdoelstellingen van de club van Rome Agenda 21/30 te bewerkstelligen.

  https://www.nu.nl/klimaat/6070576/knmi-meet-warmste-week-ooit-gemiddeld-331-graden.html [33]

  https://youtu.be/Mx-N46uwPdA

  CIA Director speaks about Geoengineering to fight Climate Change
  https://youtu.be/ZMQhT6Yi5eI

 6. polleke schreef:

  Een vriend van me is piloot geweest bij de luchtmacht en hij zegt, dat dit ronde patroon wordt veroorzaakt door de radar en hoe die ‘rondzwaait’ om een bepaald gebied in kaart te brengen. Eén van de radars waar gebruik van wordt gemaakt staat in Den Helder, en dat lijkt ook zo ongeveer het middelpunt van de cirkel te zijn.

  Overigens zijn er over dit fenomeen ook al veel eerder vragen gesteld. Een korte online zoektocht van mij leverde bijvoorbeeld dit op uit 2010:
  https://forum.fok.nl/topic/1487636

  Iets met ‘smeltbanden’ …

  In hoeverre een systeem als HAARP hiermee te maken heeft weet ik niet. Zou wel aardig zijn om dat eens nader te onderzoeken

  • Martin Vrijland schreef:

   U heeft de hoofdprijs gewonnen! Gelukkig zijn er nog wel oplettende lezers en gelukkig is gebleken dat niet iedereen meteen voor een goed klinkend verhaal valt. U bent geslaagd voor de test.

 7. C. felix schreef:

  In dit geval is die HAARP theorie niet meer dan een theorie.
  De reden waarom er een perfecte cirkel zichtbaar is, is omdat dit de reikwijdte van de grondradar toont.
  Merk op dat er buiten de cirkel nauwelijks enig detail zichtbaar is.
  Dat gebied valt dus buiten het “zicht” van de radar.
  https://wetenschap.infonu.nl/weer/38912-hoe-werkt-de-buienradar.html

  • Martin Vrijland schreef:

   U heeft de hoofdprijs gewonnen! Gelukkig zijn er nog wel oplettende lezers en gelukkig is gebleken dat niet iedereen meteen voor een goed klinkend verhaal valt. U bent geslaagd voor de test.

 8. Jur1995 schreef:

  Is hier inderdaad ook een verband mee?

  “COVID-19” veroorzaakt door Waterstofcyanide (HCN)
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/08/13/covid-19-veroorzaakt-door-waterstofcyanide-hcn/

 9. chris-kind schreef:

  laat onderstaand 15min. filmpje van Dutchsinse eens goed inwerken dat weergeeft dat RADAR capaciteiten heeft om ”HAARP” ringen te maken en beiden HAARP en RADAR het luchtruim boven de transmitter ( in het geval van het originele filmpje Den Helder ) verhitten kunnen en dat de frequentie pulse nagenoeg hetzelfde zijn. We mogen inderdaad voorzichtiger en scherper zijn met het classificeren van deze beelden maar neemt niet weg dat RADAR een rol speelt bij weermodificatie en zeker al decennia lang luchtlagen electrificeerd, ook zou ik zeker niet uitsluiten dat deze RADAR in Den Helder geen rol speelt bij het katalyseren van een hittegolf. In het filmpje is goed te zien dat deze signature flink heeft liggen te radiateren.

 10. EenOogOpen schreef:

  He een perfecte cirkel, dat is dan wel heel knap gedaan haha.
  Maar ze manipuleren het weer al jaren, ze zijn al veel verder dan haarp. Tijdens het paas evenement in 2018 hadden ze een mobiele haarp antenne om even plaatselijk regen uit de buurt te houden. Ach wie gelooft dat het is een complot theorie!

 11. EenOogOpen schreef:

  Die circel is gewoon bullshit zeg ik maar voor als ze denken dat je het ziet als echt.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten