Nederland daagt Erdogan opnieuw uit met plan erkenning Armeense genocide: ondertussen heeft Turkije kernwapens

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 16 februari 2018 38 Comments

Ineens kwam vandaag de erkenning van de Armeense genocide uit de hoge hoed van Den Haag. De westerse genocides van de afgelopen decennia in Joegoslavië, Irak, Afganistan, Libië, Syrië en dergelijke doen er niet toe; Turkije moet het vuur aan de schenen gelegd worden, want het Turkije bashen is topprioriteit op de Nederlandse agenda. Ja, ik noem Joegoslavië, want die oorlog was een grote leugen en de slachting die uitgevoerd zou zijn door de Serviërs, is waarschijnlijk uitgevoerd door de westerse paramilitaire groepering ‘The Scorpions’ en in de schoenen van de Serviërs geschoven (lees hier het hele verhaal). Maar omdat Den Haag het nep tribunaal genaamd ‘Internationaal strafhof’ graag binnen wilde halen, was het meewerken aan deze leugen geen probleem voor Karremans, Mabel Wisse Smit van Oranje en consorten. Den Haag weigert ondertussen de door de president van Kosovo aangeleverde processtukken te behandelen. Ja, ik noem Irak omdat daar met medewerking van kabinet Balkenende I onder valse voorwendselen ruim een miljoen mensen het leven lieten. Is dat geen genocide? En zo kan ik het lijstje afgaan. Maar ineens moet daar de Armeense genocide erkend worden. Dat klinkt nobel, maar dient natuurlijk maar 1 doel: Erdogan tegen de schenen schoppen. En dat past volledig in de agenda waarin de EU landen stuk voor stuk en gezamenlijk Turkije moeten uitdagen. Wat is namelijk de grote agenda? Turkije moet uit de tent gelokt worden om te gaan doen wat Duitsland eind jaren ’30 van de vorige eeuw deed. En we weten allemaal waar dat toe geleid heeft.

Vorige week werd de Nederlandse ambassadeur al uit Turkije teruggetrokken, toen Halbe er nog zat en een wetsvoorstel dat zou moeten gaan om het verminderen van de straf voor het beledigen van de koning blijkt (als je het gewoon even leest) te gaan om het intrekken van de strafbaarheid voor het beledigen van een bevriend staatshoofd. We mogen raden welk staatshoofd dat betreft? Erdogan natuurlijk. Nee, ik ben geen Turkije propagandist en ik wordt ook niet betaald door de Turkse geheime dienst. Ik constateer gewoon wat er gaande is en dat is dat het Ottomaanse rijk zich moet oprichten zoals Duitsland dat in de jaren ’30 onder Adolf Hitler deed. En dat Ottomaanse rijk moet dan uiteindelijk Europa innemen om zo op voldoende sterkte te komen om uiteindelijk de strijd om Jeruzalem in te zetten tegen de restanten van het zionisme (Israël en de VS). En vanuit die 3e wereldoorlog zal zich dan een nieuw rijk vormen: de Luciferiaanse wereldregering, met 1 wereldreligie en 1 gender . Het is allemaal gescript en verloopt exact volgens plan. In dat plan moet Erdogan dus eerst boos gemaakt worden en voldoende aanleiding hebben voor een Blitzkrieg in Europa. Mark my words.

Ach wat blaat je nou man, die Erdogan heeft alleen maar praatjes, maar Turkije is nooit sterk genoeg“. Dat soort reacties komen van mensen die gewoon hebben zitten slapen en alleen maar het mainstream nepnieuws volgen. De nepnieuwsfabrieken van de media draaien overuren om het volk af te leiden met pulpnieuws en politiekacteerwerk, zodat ze in de nepdemocratie blijven geloven. Wie op heeft gelet, kan weten dat Turkije de Amerikaanse luchtmachtbasis Incirlik feitelijk ingenomen heeft en nog steeds niet terug gegeven heeft. Turkije is misschien wel de grootste NAVO partner los van de VS. De rest van Europa is slechts peanuts vergeleken bij Turkije en de Turkse economie groeit als een speer. Kennen we dat nog ergens van? Ja, dat ging met Duitsland ook zo onder Adolf Hitler. We zien dezelfde contouren. En het feit dat Turkije de Incirlik basis eigenlijk geconfisqueerd heeft betekent dat zij in 1x een flink aantal B61 atoomwapens in haar bezit heeft gekregen. En we weten niet wat de VS daar allemaal nog meer had opgeslagen op die basis, maar het lijkt erop dat Erdogan nu behoort bij de kernwapenmogendheden en dan kun je iets hoger van de toren blazen. Nee, ik zuig dat niet uit mijn duim. De website businessinsider.com bevestigde op 22 januari jl. mijn gedachte door met de volgende kop te komen:

Dozens of US nuclear weapons in Turkey could be in question as the NATO allies fight a proxy war in Syria

Leest u het artikel er maar eens op na. We gaan het nu niet hebben over de vraag wie al die “terroristen” allemaal gefinancierd en bewapend heeft en hoe die hele proxy oorlog van begin af aan opgetuigd is. Wat relevant is (en compleet doodgezwegen wordt door de Nederlandse nepmedia) is dat de twee grootste NAVO partners in oorlog met elkaar zijn en dat Turkije feitelijk gewoon de atoomwapens van de VS afgepikt heeft. Ik gebruik maar gewoon simpele en heldere taal, zodat iedereen het begrijpt.

Erdogan kan nu dus spierballentaal uiten richting de VS. Hij heeft ze een loer gedraaid en dus moet de VS erg op haar hoede zijn. Want natuurlijk heeft het Turkse leger via haar NAVO contacten vast wel een handleidinkje van al die B61’s (en wat zo meer) weten te bemachtigen en de Turkse F16’s kunnen zo’n bom prima dragen. Mijn vermoeden is dat de Ottomaanse reus eerst nog even wat moet groeien in haar militaire slagkracht en militaire industrie. Daarvoor heeft Turkije misschien nog een paar jaar nodig. Het jaar 2023 is honderd jaar na de beëindiging van het Ottomaanse rijk en lijkt een streefdatum om het rijk te doen herrijzen. In die tussentijd kunnen de Europese politieke pionnen Erdogan alvast een alibi geven en flink uit de tent lokken.

Wanneer gaan we de Amerikaanse genocide op 100 miljoen indianen erkennen? Wanneer gaan we de door onszelf gepleegde genocides erkennen? Ik zie Balkenende al aan een touwtje op het Binnenhof bungelen met een bordje ‘medeplichtig aan 1 miljoen doden Irak’ om zijn nek.

Bron linkvermeldingen: ad.nlrferl.org, businessinsider.comespressostalinist.com, wikipedia.org

168 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (38)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZandInOgen schreef:

  Uitmuntend stuk Martin, geen speld tussen te krijgen. Ik kijk uit naar de dag dat bijna niemand meer medewerking verleend aan deze Luciferianen en het zgn. masterplan als een kaartenhuis in elkaar donderd. NON-COMPLIANCE

 2. ZandInOgen schreef:

  Één aanvulling is dat de top van de ‘jonge Turken’ die verantwoordelijk waren voor de genocide en die op zeer dubieuze wijze aan de macht zijn gekomen in het toenamlige Ottomaanse rijk gerekend worden tot de dönmeh. Het waren vrijmetselaars uit Thessaloniki en crypto joden. En dit laat natuurlijk ook een geheel ander licht schijnen op wie Mustapha Kemal Atatürk daadwerkelijk is en hetzelfde geldt voor Erdogan
  http://www.sephardicstudies.org/thes2.html
  http://hugequestions.com/Eric/TFC/Young-Turks.html
  http://www.inspiretochangeworld.com/2015/11/turkey-president-erdogan-is-a-jewish-president/

  De Oded Yinon plan sluit naadloos aan bij dit alles.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Overigens wisten Ruud Lubbers en Wim Kok natuurlijk ook van de genocide in Joegoslavië…1 daarvan had inmiddels zoveel psychische problemen dat hij niet meer leeft.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Hoi Jan Peter Balkenende, kijk je even mee op je iphone vanuit je Porsche?

  • Martin Vrijland schreef:

   Rechter Turco Mayflower vindt dat de gordijnen maar snel dicht moeten, want hij wil dit lastige voorval toch maar liever niet zien..hoewel het ritueel gezien prima past bij het Luciferiaanse zwart-rood van zijn kledij.

 5. Martin Vrijland schreef:

  Ooh de Irak oorlog bleek onder valse voorwendselen te zijn gestart, maar ach…Porsche! Gassss!

  Je moet er niet aan denken dat zoiets jou overkomt

  • Martin Vrijland schreef:

   Rennen!!

   https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2018/02/jan-peter-balkenende-porsche-1.png

  • Martin Vrijland schreef:

   “Jan Peter, waar ben je?”

   • Martin Vrijland schreef:

    “I am a Porsche driver and I always say, don’t hang the Porsche driver”

    • Martin Vrijland schreef:

     “You’re a lousy Porsche driver”

    • Martin Vrijland schreef:

     “Freude durch Kraft” (dit is Duits)

    • Camera schreef:

     Het is met geen pen te beschrijven de mate van perversiteit en walgelijkheid waarmee die Peter zichzelf profileert. (ze komen er nog mee weg ook, net als de rest)
     Het CDA

     quote : Er moet betrokkenheid zijn tussen generaties en tussen arm en rijk. We leven niet alleen voor onszelf, maar we zijn pas mens door met elkaar te leven.(iedereen een Porsche 9/11 😉

     https://www.cda.nl/standpunten/uitgangspunten/

     • ZandInOgen schreef:

      Zeg je JP en Porsche dan mag KARREmans natuurlijk niet ontbreken

      De NLP NPO NOS versie 😉

     • ZandInOgen schreef:

      en hier de volledige versie

     • Martin Vrijland schreef:

      ERG BELANGRIJK

      Inderdaad de journaalversie van toen (waarschijnlijk getoond door Pia Dijkstra) was verknipt en moest Mladic als bedreiger neerzetten. Dit filmpje laat zien dat het gesprek met Karremans juist op uitnodiging was. Mladic werd met dit gesprek listig in de val gelokt via misleiding om vermoedelijk de massamoord in scene te kunnen zetten (lees: zelf te realiseren via de scorpions) en hem de schuld te kunnen geven. De originele beelden werden zo verknipt en in de westerse media getoond alsof hij Karremans zou hebben bedreigd. In werkelijkheid reikte hij juist de hand voor een vreedzame oplossing.

     • ZandInOgen schreef:

      Nog een belangrijk punt, commentaar onder originele video:
      ResistCom
      3 jaar geleden
      At 32:11, the Dutch colonel asks if he can take the MSF representative with him. Médecins Sans Frontières has since been outed as a CIA/MI6/Mossad ‘NGO’ intelligence resource.

      En zo kun je al die ‘hulp organisaties’ scharen onder infiltratie:
      Oxfam
      Rode Kruis / Rode Halve Maan (zie werk Antony Sutton mbt Russische Revolutie)
      Amnesty International
      UNHCR
      White Helmets
      enz enz.

  • ZalmInBlik schreef:

   Vergeet de chemische wapens niet..

   Frans van Anraat
   https://eenvandaag.avrotros.nl/item/portret-slachtoffers-halabja/

   Guus van Kouwenhoven, vertegenwoordiger namens het allochtonenhuis Van Oranje
   https://www.nu.nl/dvn/5083787/profiel-nederlandse-oorlogsmisdadiger-guus-kouwenhoven.html

   Een Zuid-Afrikaanse rechtbank heeft vrijdag de behandeling van het Nederlandse uitleveringsverzoek voor Guus Kouwenhoven opgeschort tot eind februari. De Nederlands-Afrikaanse zakenman werd vorig jaar bij verstek veroordeeld tot negentien jaar cel wegens wapensmokkel en oorlogsmisdaden in West-Afrika.

   • ZalmInBlik schreef:

    Een gevangenis betreden is Kouwenhoven, die de aantijgingen tegen hem altijd stug heeft ontkend, sowieso niet van plan: naar eigen zeggen laat zijn gezondheid dat niet toe. Hij heeft hiv, zegt zijn Zuid-Afrikaanse advocaat. Niet heel verbazingwekkend, meent Karskens – een andere Liberiaanse bijnaam van Kouwenhoven was ‘General Pussy’.

    De redenering van Kouwenhoven dat zijn gezondheidstoestand een verblijf in een gevangeniscel verhindert, maakt niet veel indruk op de journalist. “Wij maken ons in Nederland altijd druk over die kleine drugscriminelen, maar mensen zoals Guus zijn mede verantwoordelijk voor tienduizenden doden en de chaos in Afrika, en daarmee ook voor de vluchtelingenstroom. Ze dragen de ontwrichting van een heel continent mede op zich. Ik hoop dat de rechter in Zuid-Afrika dat ook snapt. Hij verdient zijn straf.”

 6. ZandInOgen schreef:

  Wim Kok was als minister van Financiën en vice-premier in het kabinet Lubbers III (1989 – 1994) betrokken bij het besluit om Dutchbat uit te zenden naar Srebrenica. Als Srebrenica op 11 juli 1995 valt, is Kok premier van Paars I. en is minister-president als de enclave valt. In 1996 geeft het kabinet het NIOD opdracht om onderzoek te doen naar de gebeurtenissen rond de val van Srebrenica.
  ——————————————————————————————————————————————

  We kunnen dus wel stellen dat het ‘Internationaal Strafhof’ in Den Haag een zeer uitgekiende witwas operatie was. Wast een berg kost een beetje

 7. Martin Vrijland schreef:

  Hahaha leuk he…en geen boetes

 8. ZandInOgen schreef:

  Je blijft je toch afvragen waar de verontwaardiging blijft in Nederland ik kan me herinneren dat Willem Aantjes (CDA) door Lou de Jong (NIOD) aangemerkt werd als NAZI collaborateur en toen was het land te klein. Willem eindigde dan ook als voorzitter van de Nederlandse camping vereniging en nu wordt je weg gepromoveerd, de 180 graden satanische inversie zullen we maar zeggen

  • ZandInOgen schreef:

   Heb net de wiki van Aantjes gelezen en moet toch het één en ander recht zetten:

   Aantjes’ reputatie werd ernstig beschadigd toen het Nieuwsblad van het Noorden op 6 november 1978 berichtte dat hij lid was geweest van de SS. De historicus Loe de Jong van het RIOD stelde die avond tijdens een rechtstreeks door de twee Nederlandse televisiezenders uitgezonden persconferentie dat Aantjes bewaker was geweest in het nabij Assen gelegen strafkamp Port Natal en bij de Waffen-SS in vreemde krijgsdienst zou zijn geweest, zodat hij mogelijk zijn Nederlanderschap had verloren. Als gevolg hiervan trad Aantjes op 7 november af als fractieleider van het CDA. Hij werd opgevolgd door RUUD LUBBERS. Op 24 november werd een opinieonderzoek gepubliceerd, waaruit bleek dat een meerderheid van de ondervraagden veronderstelde dat Aantjes door zijn tegenstanders binnen het CDA beentje was gelicht.[1]

   Per 8 juli 1982 werd Aantjes voorzitter van de Kampeerraad. In 1987 legde hij die functie neer, zonder uitzicht op een betere functie. Vanaf september 1988 werd hij lid van de Raad voor de Volkshuisvesting; vanaf april 1990 tot 1993 was hij vicevoorzitter.

   In later jaren verscheen Aantjes af en toe in de media. Tijdens de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van januari 2003 had Aantjes kritiek op CDA-lijsttrekker Jan Peter Balkenende, die daarop als volgt reageerde: “Aantjes wordt binnenkort 80 jaar en vanaf deze plaats wil ik hem daarmee van harte feliciteren.”

   PS: Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw (29 april 1970), alsof het toenmalige BVD niet op de hoogte was van de activiteiten van dhr. Aantjes. Dat belet de Oranjes dat overigens vol zit met NAZI’s niet om hem te onderscheiden.

 9. Ed de Denker schreef:

  Vergeet de échte slachtpartij van/ná! de Tweede Wereldoorlog niet: de “witte man”-genocide door de (Ashke)Nazi’s en collaborateurs (Freemasons).
  http://whale.to/b/bacque1.html

  “The Rape of Germany After World War II” https://youtu.be/mTkssF2HFVc
  (https://www.veteranstoday.com/2018/02/01/poland-rises-against-the-holocaust-establishment/?utm_source=Feb+01%2C+2018&utm_campaign=VT+Newsletter&utm_medium=email)

 10. marcos schreef:

  Bedankt voor het uitstekende artikel

 11. ZandInOgen schreef:

  Na zijn koshere hoax maaltijd bij Bar-on heeft hardcore zionist en pyromaan Voordewindt de smaak te pakken. Meneer voelt zich als overtuigt gristen geroepen om zijn belerende vingertje op te steken richting Turkije, ik zou zeggen begin eerst met het opruimen van de eigen rotzooi want het begint aardig te stinken en er liggen nogal wat lijken in de kast.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten