Nee, we leven niet in een ‘buitenaardse’ computersimulatie: weg met die nonsense

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 12 februari 2019 15 Comments

Deze week stuitte ik weer eens op een artikel op Niburu.co, op aanwijzing van een lezer. Het is treurig om te zien hoe de alternatieve media lijken te zijn opgericht om alles waar serieus aandacht aan besteed zou moeten worden, te koppelen aan buitenaardsen. Het onderwerp ‘buitenaardsen’ verkoopt blijkbaar goed, omdat velen er toch in lijken te geloven, maar de bewijzen niet verder gaan dan wat vage filmpjes die met de meest eenvoudige software in elkaar gedraaid kunnen worden (zie hier en hier). Datzelfde geldt natuurlijk voor een spontaan opduikende ufo foto uit oude doos. Nu wil ik u niet van uw Niburu-geloof afhelpen, maar het mag nu toch wel eens duidelijk zijn dat er in de alternatieve media en het alternatief onderzoek veel aan ‘het verspreiden van bewust valse informatie‘ wordt gedaan. Zo bleken dat onderzoekingen en al die boeken van Zechariah Sitchin simpelweg op eenvoudig te weerleggen stellingen gebaseerd te zijn. Onderstaande YouTube presentatie uit het artikel op Niburu.co lijkt weer van hetzelfde laken en pak te zijn. De zogenaamde getuigenverklaringen en het “bewijsmateriaal”, wordt blijkbaar door velen als waarheid aangenomen, zonder het te verifiëren.

Mijn stelling is dat de alternatieve media opgetuigd zijn met precies dat doel. Weinig mensen hebben de tijd en middelen om voorbeelden als die in onderstaande presentatie, te verifiëren. Je kunt hooguit via het internet terecht komen op andere gecontroleerde alternatieve media websites die dezelfde kolder verkondigen, waardoor het idee ‘dat het wel zal kloppen‘ bevestigd wordt. De bedoeling van deze tactiek van het verkondigen van kolder, is dat dit gekoppeld wordt aan andere vormen van kritisch denken. Zo kun je het ‘kritisch denken’ koppelen aan allerlei bizarre theorieën, waardoor je die kritiek op maatschappelijke issues gelijk kunt scharen aan onbewezen ufo-waarnemingen, een dimensie-poort in Peru, de platte aarde en noem het maar op. Kritiek op de aanslagen als 911 is dan een net zo bizarre complottheorie als het geloof in buitenaardsen of de platte aarde kolder. Nog mooier wordt het als je die rare theorieën na verloop van tijd vakkundig kunt ontkrachten, zoals in het geval van Sitchins’ nep bewijs. Dan maai je in 1 klap de grond onder al die alternatieve opvattingen weg. En momenteel zien we tevens de trend dat ‘complotdenken’ gekoppeld wordt aan rechts (liefst extreem rechts), aan nationalisme en anti-EU of anti-globalisering sentiment. Als je dan vervolgens economische en financiële rampspoed (zie Brexit) aan deze groep kunt wijden, heb je opnieuw in slechts één maai-beweging afgerekend met de kritische groep. (Lees verder onder het filmpje)

De kunst is dat je delen van waarheid vermengt met delen kolder. Dat is de hoofdtaak van de alternatieve media wereldwijd. Het wordt steeds duidelijker dat bij de opkomst van het internet ook de geheime diensten al wisten hoe ze het volk moesten mennen. En wij maar denken dat het internet een vrijplaats was waar je volledig vrij allerlei informatie kon delen. Dacht u nu echt dat de geheime diensten niet wisten dat we gretig Google af zouden gaan speuren opzoek naar kennis? En dacht u nu echt dat ze daar niet mee zouden spelen? Natuurlijk wel! Ze hebben alleen de illusie gewekt dat er “waarheid” door kon sijpelen tot het volk. Die waarheid mocht door sijpelen om slechts de illusie van vrijheid te wekken, zodat we nog gretiger actief zouden worden op dat wereldwijde web en onze smartphones gretig zouden aanschaffen en gebruiken. We kwamen als bijen op de zoete ‘waarheidshoning’ af, niet beseffende dat zij het spel van a tot z controleren en heel goed weten dat een volk altijd geneigd is om in verzet te komen en de macht te ondermijnen. We wilden de waarheid en kregen de waarheid, maar dan wel gekoppeld aan een boobytrap, die zou afgaan als we te dicht bij het vuur zouden komen. De gecontroleerde waarheid met een ingebouwde bom in de dubbele bodem, waarvan de slagpen eruit getrokken wordt als het nodig is, om weer grip op de zaak te krijgen. Die tijd is nu zo ongeveer aangebroken. Op dit moment zijn we echter al zo verknocht aan onze slimme apparaten en besteden we meer tijd online dan dat we naar de echte bloemetjes en bijtjes kijken. We zijn al in het wereldwijde web gezogen en dat was de bedoeling. Klaar voor de volgende fase.

Ook de simulatietheorie lijkt weer duidelijk gekaapt. Iedereen die enige moeite doet kan gaan doorzien dat we niet in een buitenaardse simulatie leven, maar in een heel specifiek te duiden simulatie. Door de theorie echter te koppelen aan ‘buitenaardsen’, wordt de aandacht afgeleid van de architect van deze simulatie, zijnde Lucifer. Dit voorkomt dat we gaan doorzien dat de gehele wereldpolitiek en de hoofdcentra van de grote wereldreligies, de wereld feitelijk aan het voorbereiden zijn op Luciferiaanse wereldbestuur onder één wereldreligie waarbij diezelfde Lucifer aanbeden wordt. Niet voor niets is Lucis Trust (voorheen Lucifer Publishing Company, maar die naam was iets te obvious) een aan de Verenigde Naties (VN) gekoppelde organisatie. Oprichter Alice Bailey borduurde verder op het werk van Helena Petrovna Blavatsky, die onderzoek deed naar alle verschillen en overeenkomsten van de wereldreligies. Wie het simulatiemodel gaat doorzien begint langzaam door te krijgen dat deze overeenkomsten en verschillen onderdeel zijn van de Hegeliaanse dialectiek behorende bij het dualistische principe waarop het leven gebaseerd is. Dat wil zeggen dat er altijd tegenstellingen aangewakkerd worden om daaruit weer meer grip op de mensheid te krijgen. Het is als het ware een wetmatigheid: Ordo ab Chao. Dat deze organisatie dus samenwerkt met de organisatie die de wereldregering voorbereidt, de VN, mag toch wel een duidelijk signaal zijn.

Het is wel degelijk nuttig om kennis te nemen van de simulatietheorie, maar doet u dat dan zuiver gebaseerd op de wetenschappelijke onderzoekingen die er zijn en niet gebaseerd op zo’n filmpje als hierboven, waarin meteen op basis van allerlei vage stellingen zoals een stenen-dimensie-portaal-deur in een rots in Peru, het kind met het badwater weg gegooid wordt. Doet u namelijk echt grondig onderzoek, dan kunt u ontdekken dat alles draait om het Luciferianisme. Lucifer komt niet alleen in alle symboliek bovendrijven en dit duidt er op dat diegenen die de wereld besturen een bepaald script volgen gebaseerd op de spelregels van de bouwer van deze simulatie. Die bouwer zou ik willen duiden als Lucifer. Dit volgt uit de bewijslast die er ligt. De ontdekking dat zowel alle natuurwetten als alle historische, actuele en toekomstige gebeurtenissen te verklaren zijn vanuit de simulatietheorie, is behoorlijk ground breaking. Ik raad daarom aan om voor een goede start bij dit artikel te beginnen, zodat u doorkrijgt dat het niet een vage theorie is die weer gekoppeld wordt aan ‘buitenaardsen’ of allerlei andere niet te bewijzen fantasieverhalen. U gaat dan zien dat ook de harde wetenschappelijke bewijzen zich opstapelen. Feitelijk ontdekt u dan dat er niet gesproken moet worden van een theorie, maar een feitelijkheid. En als u gaat ontdekken hoe het zit, worden heel veel dingen in uw leven heel erg duidelijk. Het is als het ware een detox voor alle programmering die de mensheid van wieg tot graf ondergaat.

Ik wil niemand persoonlijk aanvallen en de dame achter Niburu.co zal vast goede intenties hebben en wellicht zelf niet doorhebben dat ze informatie van het web copy/paste die bedoeld is als dis-info, maar ik wilde u er toch even op wijzen dat het belangrijk is om deze info niet te consumeren als een kroket uit de muur van de snackbar. Neem echt de tijd om het te ontleden en goed te bestuderen via de handrijken hier op de site gegeven. Dit gaat u namelijk inzicht geven in alle facetten van het leven en u de kern van uw bestaan helpen doorzien. Het is geen nieuw geloofssysteem, maar juist de ontmanteling van alle geloofssystemen en het begin van uw vrijheid.

Bron linkvermeldingen: niburu.co, niburu.co

39 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ClairVoyance schreef:

  Martin, het lijkt me belangrijk om Dr Judy Wood voortaan ook zo te noemen. Dus geen ”Judy Woods” svp.of andere gekkigheid. Dit trukje is te vaak gebruikt.
  De titlel Dr. is ook van groot belang.
  Oog voor detail is in deze zeer belangrijk. Juist de gatekeepers nemen hier een loopje mee. Aangezien ik jou niet als gatekeeper zou zien worden betiteld graag meer accuraatheid in deze.

  • ClairVoyance schreef:

   Dr Judy Wood heeft herhaaldelijk laten weten dat het ” geen oog voor detail ” een opmerkelijk probleem is in de alternatieve media.

   • Martin Vrijland schreef:

    Mee eens. Ik heb me wellicht vertiept omdat ik sowieso enugszins dyslectisch ben, maar zal er zeker op letten. Zij is mijns inziens de enige met de correcte verklaring aangaande 911. De rest zijn idd gate keepers.

 2. Awake schreef:

  Martin, wat een toeval…ik las gister het artikel op niburu.co en dacht gelijk aan jou.. ik heb een tijd gedacht dat niburu.co een echte alternative was. Maar steeds meer heb ik door dat het gecontroleerde is.

 3. Zonnetje schreef:

  De laatste zin van je artikel mooi verwoord:’ het is geen …
  van uw vrijheid,’ ik hoop dat de lezers het eindelijk doorkrijgen. Tja.

 4. ZalmInBlik schreef:

  De technocratie is een feit nu Trump deze AI Executive Order heeft ondertekend, dezelfde dag dat de Brookings Institute een panel discussie hield met de veelzeggende titel Smart cities and artificial intelligence. De elitaire nachtmerrie komt met de dag dichterbij… 🙁
  https://thehill.com/policy/technology/429465-trump-signs-executive-order-boosting-artificial-intelligence
  https://youtu.be/VCz7TldLcok

  “The technotronic era involves the gradual appearance of a more controlled society. Such a society would be dominated by an elite, unrestrained by traditional values. Soon it will be possible to assert almost continuous surveillance over every citizen and maintain up-to-date complete files containing even the most personal information about the citizen. These files will be subject to instantaneous retrieval by the authorities. ”
  ― Zbigniew Brzezinski

  “In the technotronic society the trend would seem to be towards the aggregation of the individual support of millions of uncoordinated citizens, easily within the reach of magnetic and attractive personalities exploiting the latest communications techniques to manipulate emotions and control reason.”
  ― Zbigniew Brzezinski

 5. Thetremorful schreef:

  Filmpje niet bekeken, maar die foto op Niburu wel, da’s overduidelijk photoshop werk. Misschien moeten ze in de leer gaan bij die Lone Smuk, waar een onfris luchtje aan zit. Hij doet het iets overtuigender met zijn marsmannetjes sprookje, ofwel zijn versie van Kuifje naar de Maan: Elon-tintinnetje naar Mars:
  https://www.businessinsider.nl/elon-musk-spacex-steel-test-hopper-starship-texas-2019-1/

 6. guppy schreef:

  We moeten begrijpen dat wij hier de vreemdelingen zijn, de kijk maar eens hoe een foetis eruit ziet in het begin. Het verhaal van niburu trekt ons van nature aan omdat er een kern van waarheid in zit. Het wordt zoals jij schrijft vermengt met alien (red) bull shit 🐂 Ik geloof wel in de planeet die eens in de 3600 jaar langs komt om de boel te resetten en het magnetisch veld op aarde te laten draaien. Dit heeft met de cyclus te maken die nodig is om deze dualistische wereld te laten draaien. Zij die van boven kwamen zijn gevallen engelen onder leiding van Lucifer. De positieve entiteiten liften mee op onze positieve energie en de elfs(extreem low frequenties) liften mee op onze negatieve energie. Dit zegt genoeg waarom ze mensen in een lage energie willen houden. Als wij ze voeden dan kunnen zij overleven. Meer en meer mensen schakelen over op een hogere energie waardoor Lucifer en zijn hulptroepen de bui al zien hangen. Daarom willen ze een AI netwerk hebben ondersteund door onze energie om te overleven.

  Vaag gedoe? Stroom in je kabels en stopcontacten zie je ook niet maar voel maar eens of het er is 🌩

 7. Wilfred Bakker schreef:

  Apple Future Vision 1987

  https://youtu.be/JIE8xk6Rl1w

 8. Wilfred Bakker schreef:

  The Lost 1984 Video: young Steve Jobs introduces the Macintosh

  https://youtu.be/2B-XwPjn9YY

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten