Nep criticaster Arnold Karskens en zijn nep ‘Zwartboek NOS journaal’: wat een farce!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 10 november 2018 6 Comments

bron: wanttoknow.nl

Al eerder wees ik erop dat Arnold Karskens met nepkritiek kwam aangaande oorlogsmisstanden, door wat kleine missers aan te kaarten en de grote oorlogsmisdaden van de NAVO en Nederland niet te noemen. Met zijn nieuwe ‘Zwartboek NOS journaal’ wordt wel heel duidelijk dat hij ingezet is om de gecontroleerde clown uit te hangen. Zum kotsen om te zien hoe alternatieve media sites als WantToKnow en NineForNews deze utter nonsens klakkeloos helpen promoten.

Dat deze sites gecontroleerde alternatieve media sites zijn is al eerder gebleken, zoals bij hun steun voor acteur Ronald Bernard. What’s new? Nieuw is dat Karskens nu de NOS aanvalt met een zogenaamd ‘Zwartboek NOS journaal’. Hoofdpunten: christenhaat, antisemitisme en discriminatie jegens blanken. Dan weet je meteen welke zionistische agenda achter Karskens motto’s schuil gaat. Dat wat je slachtofferstatus geeft wil je onschendbaar maken.

Wat nou antisemitisme? Waar zien we dan antisemitisme? In de nepnieuws-aanslag op het joods restaurant in Amsterdam? De hakenkruizen die zo nu en dan ergens gesprayd worden? Daar wordt volop aandacht aan gegeven door de media en dus is de nonsens van Karskens niets meer dan bedoeld om het omgekeerde te bereiken: we moeten nog meer medelijden krijgen met de joodse gemeenschap, om ze een nog hogere onschendbaarheidsstatus te geven. En waar zien we die christenhaat Karskens? Ik zie hem niet? Oh, maar dat komt natuurlijk omdat de media het niet belichten.

Karskens kiest hier een inkoppertjes-standpunt waarmee hij christelijk Nederland eenvoudig op de hand krijgt. Hoezee! We moeten vooral geloven dat er her en der over de wereld christenvervolging plaats vindt, zodat we het Hegeliaanse vuurtje weer lekker op kunnen stoken tegen de moslims. Dat de massa nog niet door heeft dat het allemaal onderdeel is van het ‘verdeel en heers’ spel van het opstoken van de verschillende kampen, verbaast mij met de dag meer! Het zijn juist overheden en media die aan deze stemmingmakerij doen, door links en rechts steeds extremer te doen voorkomen, zodat het volk mee gaat in de ophitsing.

Karskens vindt ook dat de media Donald Trump te negatief belichten. Och Arnold toch. We moeten in Nederland natuurlijk wel meedoen aan de trend van de alt-right sites als Infowars en NaturalNews die Trump tot grote hoogten ophemelen en de mainstream media aanvallen om hun negatieve berichtgeving over Trump. Dit spel van schijnkritiek wordt bewust opgetuigd om de kritische denkers in het Karkskens-vangnet te lokken.

Mijn excuses dat ik even zo van leer trek tegen deze clown van de gevestigde orde. Men probeert in Nederland mijns inziens hetzelfde te realiseren als in de VS. Er moet een groot vangnet komen voor kritische denkers en dus probeer je een bekende naam te lanceren die veel criticasters naar zich toe moet trekken. In de VS is dat Alex Jones van de website Infowars.com. De strategie is dat de complotsites ontmaskerende zaken mogen onthullen. Soms wordt een hoax of PsyOp (psychologische operatie) zo opgebouwd dat het vrij obvious is dat er sprake is van acteerwerk. Vervolgens laat je iemand als Alex Jones of Ole Dammegard deze complotten ontmaskeren. Wat je echter ook doet is valse informatie inbouwen, zodat je de mainstream media de kans biedt om de complottheorieën te ontmaskeren als nepnieuws.

In Nederland ligt die lastige Martin Vrijland dwars en dus moet je zwaar geschut inzetten. Vandaar misschien de keuze voor Arnold Karskens.

Het gaat nog een stapje verder. In de VS (onder Trump) en in Groot-Brittannië laat je de kritische partijen zelfs zo groot worden dat ze de verkiezingen winnen. In het geval van het VK waren dat de Brexit verkiezingen. Vervolgens zorg je ervoor dat de heersende club (die van de criticasters, rechts en complotdenkers) het land in economisch verval trekt (zoals bij de mislukking van de Brexit en de verwachte val van Trump), zodat je definitief af kunt rekenen met de tot grote hoogte opgeblazen groep criticasters. Dan heb je definitief afgerekend met alles wat kritiek durfde te hebben op de mainstream media en de oude politieke orde. Niet voor niets zien we Trump zo de mainstream media aanvallen. Dat is zijn taak, want als hij valt, vallen meteen alle criticasters met hem en is de mainstream media weer back in charge.

Zie dit artikel waarin ik dat proces toelicht.

We worden dus compleet ge-mindfucked met de nep alternatieve media die doen alsof ze de bevolking willen helpen ontwaken. We worden gemindfucked met rechtse politici als Trump, Nigel Farage, Geert Wilders en Thierry Baudet. De grote agenda is de tegenstellingen tot grote hoogten op te voeren om vervolgens weer de macht te grijpen. We noemen dat de Hegeliaanse techniek van these versus anti-these, die moet leiden tot de gewenste synthese. Eenvoudiger gezegd: het is het spel van verdeel en heers; twee honden laten vechten om een been. En de derde loopt ermee heen. Die derde is het oude machtsblok. Ik zeg dan ook: Fuck Arnold Karskens. Nep clown voor de gevestigde orde! (lees hier waarom)

Het enige zwartboek dat er over de NOS gemaakt kan worden is het zwartboek waarin benoemd wordt dat de NOS hoofdproducent van nepnieuws is.

Bron linkvermeldingen: wanttoknwo.nl, ninefornews.nl

38 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Ik snap de koppeling nooit zo tussen Semiet en het verkozen volk. Volgens meerdere definities vallen de Arabieren ook onder Semitische volk en de talen nog buiten beschouwing gelaten. Zie wat de lobby in Nederland heeft kunnen bewerkstelligen, er heeft een kaalslag plaatsgevonden in woordenschat verankerd in het oh zo befaamde Dikke Van Dale..of beter gezegd de kale Van Dale. Zie de verschillen..

  an·ti·se·miet (de; m,v; meervoud: antisemieten)
  1
  vijand van de Joden
  https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/antisemiet

  Semite noun
  Sem·​ite | \ˈse-ˌmīt, especially British ˈsē-ˌmīt\
  Definition of Semite
  1a : a member of any of a number of peoples of ancient southwestern Asia including the Akkadians, Phoenicians, Hebrews, and Arabs
  b : a descendant of these peoples
  2 : a member of a modern people speaking a Semitic language
  https://www.merriam-webster.com/dictionary/Semite

  P.S.: Ik kan het ook verkeerd hebben hoor maar zijn er sinds 9/11 en het daaropvolgende ‘War on Error’ meer dan een miljoen Arabieren cq. Semieten over de kling gejaagd?

 2. Camera 2 schreef:

  @ Martin Vrijland
  betreft: Vraag

  Er zijn nogal wat gecontroleerde oppositie sites en kranten dat hebben we nu wel gezien.

  Kranten? daar schaar ik dan onder: Groene amsterdammer met de bekende broodschrijvers en natuurlijk De Correspondent.

  Vraag: Zijn er eigenlijk nog onafhankelijke nieuws-analyses sites die nou eens niet
  door de staat of anders ondersteund worden. Anders bedoel ik dan een site als die van Micha Kat die de broodschrijver is voor agenda’s die we maar beter hier niet nader noemen.

  Of heeft iemand anders nog een idee in het doolhof van de (gecontroleerde) alternatieve media?

  • Martin Vrijland schreef:

   De enige die ikzelf nog authentiek acht is alt-market.com, verder denk ik dat als je nog het lef hebt om te schrijven, je compleet geruïneerd wordt op alle fronten.
   Niet iedereen kan die druk aan. Ik ben bang dat praktisch het gehele veld gecontroleerd is. Ik had ook liever anders ontdekt nadat ik jaren geleden begon te schrijven. Ik had nooit kunnen vermoeden zo keihard aangevallen te worden dat ik alles kwijt geraakt ben. Het vergt een olifantenhuid om door te gaan en ik heb ook eigenlijk geen andere optie (want regulier werk vinden zit er nooit meer in als gevolg van alle online besmeuring).
   De andere sites in Nederland hobbelen zonder enige weerstand door…hoe zou dat toch komen? Nou ja..op Micha Kat na, maar die leeft op e.o.a. manier toch van hotelkamer naar hotelkamer. Wie zou dat betalen?

  • Martin Vrijland schreef:

   Het is misschien moeilijk om in te zien dat de alternatieve media voor velen de plaatsvervangende drugsverslaving aan nieuwsgaring ingevuld heeft. Er is een collectieve blindheid ontstaan voor de mogelijkheid dat geheime diensten met hun social media big data-analyses, precies weten hoe ze het volk bespelen moeten: ook via de alternatieve media.

   Met alle software, greenscreen, en perceptiemanagement technieken, media, social media, big data, gecombineerd met hele legers aan medewerkers in alle lagen van de bevolking, kun je gewoon een Trumanshow met twee gezichten creëren, waarbij je zelfs de complotkant voedt. Alles draait om het Hegeliaanse spel richting meer macht.

   Mensen geloven maar wat graag dat Trump de deep state opruimt bijvoorbeeld. De alternatieve media voeden deze QAnon hype maar wat graag. De alternatieve media worden nu dus gebruikt om een vals deep state verhaal te spinnen.

   We zien door de bomen het bos niet meer en de volksmenners kunnen dubbele bodems in bouwen. Ze beheersen het gehele krachtveld en de kleine criticasters zoals een site als deze hebben een bereik van 0,001% (ik noem maar een getal) van de bevolking, dus daar hoeven ze zich niet zo druk over te maken. Die laten ze ondersneeuwen door er een heel woud aan websites naast te plaatsen die de verwarring moeten zaaien of zaken moeten koppelen aan ‘platte aarde theorieën’ of andere rariteiten.

   Zij hebben het grote geld. Zij kunnen de grote media en de grote alternatieve media optuigen, ze kunnen het woud aan websites creëren dat een site als deze doet ondersneeuwen. Het is een niet te winnen strijd.

 3. PeterB schreef:

  Ik acht nog betrouwbaar de duitse website http://www.free21.org
  Ook de interviews op http://www.cafeweltschmertz.nl acht ik echt, met Kees van der Pijl, Karel van Wolferen en George van Houts.
  Ook lees ik graag berichten van bepaalde vrije journalisten in het veld via FB, zoals Christopher Bollyn (over 9/11) Eva Karene Bartlett over Syrie. Dr. Daniel Ganser over de Duitse politiek etc.
  En Janneke Monshouwer doet haar best de waarheid te achterhalen.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten