Netflix ‘Pandemic: how to prevent an outbreak’ reclame campagne voor universal vaccin SuperHuman-2.0?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 2 februari 2020 35 Comments

bron: distributedbio.com

Bij het kijken van het eerste deel van de (wat genoemd wordt) ‘docu serie’ Pandamic: how to prevent an outbreak op Netflix, kreeg ik sterk de indruk dat dit geen documentaire is, maar dat alles keurig volgens een script gefilmd is. Het gaat blijkbaar om een eerste deel in een nog op te volgen reeks, maar alles heeft de reuk van een propagandafilm om zich heen hangen. Saillant detail is dat deze Netflix serie op 8 januari 2020 uitkwam en dat het eerste, door the World Health Organisation (WHO) erkende corona-virus geval op 9 januari 2020 geregistreerd werd.

Elke arts of patiënt in de “docu” lijkt te acteren en wat vooral opvalt is dat er een fantastisch bijzonder laboratorium opduikt. Een laboratorium dat volledig belangeloos aan een universeel vaccin werkt! Wauw! Maar “Ooo ze komen geld tekort voor hun mogelijk ground breaking onderzoek” en “Ooo daar is ineens Bill Gates die samen met Google Alphabet een potje van enkele miljoenen beschikbaar heeft”.

Ik durf er vergif op in te nemen dat het geen toeval is dat deze “docu” vrijwel gelijktijdig met de coronavirus uitbraak gelanceerd wordt. Ik durf er ook vergif op in te nemen dat de oplossing voor dit wereldwijde probleem allang op de plank ligt.

Deze docu-serie is mijns inziens gemaakt om het propagandaverhaal te verkopen dat een klein belangeloos laboratorium genaamd Distributed Bio deze unieke vondst gedaan heeft. Een skateboardende arts, genaamd PhD Jake Glanville en zijn sexy assistente, zijn de helden in de prachtige docu! Het universeel vaccin, dat natuurlijk heimelijk door Bill Gates en Google ontwikkeld is, zal als een American Dream verhaal aan het grote publiek verkocht worden. Het script zal herinneringen oproepen aan de prachtige voorgeschiedenis van Bill Gates zelf, die de Microsoft computer (lees: DARPA’s vinding) in een garage in Albuquerque “bedacht”. Ooh u gelooft nog steeds in ‘The American Dream’? Nou, let dan goed op, want er komt weer zo’n American Dream ondernemer aan. Deze keer van een hele sympathieke arts die van skateboarden houdt.

Waarom zijn Microsoft en Google de namen die opduiken bij dit universeel vaccin? Daarvoor moet u toch echt eindelijk eerst eens gaan ontdekken dat datgene u hier op de website leest, niet onder de categorie complotten of fantasieverhalen valt. De gehele biologie kan worden gezien als een informatie-vraagstuk. Het menselijk genoom werd al in het jaar 2000 in kaart gebracht. In datzelfde jaar begon het RIVM overigens al (onwettig en onaangekondigd) het DNA verzameld via hielprikken van pasgeboren baby’s te verzamelen (zie dit Trouw artikel); maar dat terzijde.

Een virus heeft ook een genetische samenstelling; een soort informatie-kaart. Je zou dat kunnen vergelijken met een computerprogramma. Welnu, als een virus een bepaald genoom heeft en dat genoom tast menselijke cellen aan, dan kun je dat vergelijken wat in computers gebeurt als ze een virus uit het internet oppikken.

Al jaren schrijf ik hier op de website (en tevens in mijn recent uitgebrachte boek) dat er nog een grote false flag pandemie uitbraak moet komen om iedereen wereldwijd aan de verplichte vaccinatie te krijgen. Dat vaccin beschreef ik door uit te leggen hoe de CRISPR-CAS12 methode werkt. Dat heb ik uitgebreid toegelicht in dit artikel. Hiervoor moet er een enzym in iedereens lichaam geïnjecteerd worden dat de CRISPR-CAS12 (of opvolgers daarvan) online zoek-en-vervang functionaliteit biedt. Dat enzym zal op de markt gebracht worden als een universeel vaccin. Daarmee wordt het namelijk mogelijk om elk genoom van elk virus in elk individueel lichaam in kaart te brengen en tevens uit te schakelen. Het is namelijk net als software: Weet je de code dan kun je het programmaatje onschadelijk maken.

Ik raad u dus aan om alvast aandelen Distributed Bio te kopen, voordat Bill Gates (zie hier), Larry Page of Mark Zuckerberg de miljarden opstrijken. Waarschijnlijk is Distributed Bio echter een soort propaganda filmset nep-bedrijf (tenzij er nog een echte propaganda beursgang gaat volgen) en moeten we de volgende jongens in de gaten gaan houden:

Dat zijn de namen die opduiken als partners van Distributed Bio. Distributed Bio, het nieuwe ‘garage American Dream’ bedrijfje, heeft ook al een naam voor het universeel vaccin-project, zijnde: SuperHuman-2.0. Althans, dat lijken we op te kunnen maken uit de beschrijving op de website:

Een therapeutisch klaar monoklonaal antilichaam kan jaren duren om ontdekt en vervolgens geconstrueerd te worden. Onze SuperHuman-2.0 antilichaambibliotheek werd computationeel geoptimaliseerd voor zowel sequentiediversiteit als technische geschiktheid door de analyse van duizenden menselijke antilichaamrepertoires en alle bekende monoklonale therapieën in proeven met menselijke fasen.

De resulterende bibliotheek is meer dan 100x diverser dan enige eerdere bibliotheek. Deze ongekende diversiteit heeft geresulteerd in een unieke technische mogelijkheid: een bibliotheek die meer dan 5000 unieke hits genereert tegen elk van de antigenen in onze pijplijn. Gezien het aantal treffers, kan deze bibliotheek worden gepand onder normaal onmogelijke agressieve omstandigheden, waarbij honderden picomolaire bindmiddelen worden hersteld, dekking van treffers tegen elke epitoop wordt verzadigd en kruisreacties van meerdere soorten tegen doelhomologen worden geïsoleerd zonder extra engineering.

SuperHuman past een 6-voudige analyse toe om een ​​definitieve verzameling van optimale VH- en VL-steigers te identificeren en biedt 100% menselijke CDR-diversiteit en 100% kiemlijnraamwerken. De technologie is trots op zijn ongelooflijke snelheid en ontdekt snel zwermen unieke antilichamen tegen elk doelwit in minder dan 12 weken.

Verdiept u in de door mij vermoedde technologie achter dit universeel vaccin en verdiept u zich tevens in de waarschuwing die ik hier op de website al jaren uitspreek: dat we bespeeld worden via Problem, Reaction, Solution, waarbij het probleem bewust gecreëerd is, de paniek groot moet zijn om zo de gemoederen klaar te stomen om de oplossing te omarmen. Die oplossing, zijnde het universeel vaccin, zal echter ook de deur wagenwijd openzetten voor de transhumanisering van de mensheid, via het online aan kunnen passen van het menselijk genoom. Lees daarom nogmaals dit artikel en dit artikel eens goed en lees vooral ook mijn boek, zodat u de grote agenda gaat doorzien.

boek kopen

Met de aankoop van mijn boek ondersteund u tevens mijn werk. Ook is het nu meer dan ooit belangrijk dat u lid wordt van deze website. Uw financiële steun is blijvend noodzakelijk. Alvast bedankt!

Bron linkvermeldingen: distributedbio.com, trouw.nl, genengnews.com, mea.boehringer-ingelheim.com, sif.gatesfoundation.org, justbiotherapeutics.com, www.marketwatch.com

144 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (35)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Bill Gates heeft zijn geld in al deze organisaties gepompt via de Bill&Melinda Gates Foundation:

  Nimbus sloot in juni 2011 een Series A-financiering van $ 24 miljoen en een Series B-financiering van $ 43 miljoen in maart 2015, waarmee investeerders werden aangetrokken, waaronder Atlas Venture, SR One, Lilly Ventures, Bill Gates, Pfizer Venture Investments en Lightstone Ventures.

  https://www.genengnews.com/topics/drug-discovery/charles-river-labs-nimbus-partner-on-advancing-new-drugs/

  ..en klikt u ook maar eens even op alle weblinks van de genoemde bedrijven in mijn artikel.

 2. ZalmInBlik schreef:

  vergeet het Erasmus MC niet die via usual suspect Marion Koopmans een ‘adviserende rol’ heeft bij de WHO. De implicaties zijn duidelijk men kan op maat gemaakte virussen produceren die ieder persoon afzonderlijk kunnen raken of bepaalde populatiegroepen met bepaalde genetische markers. Mengele is er niets bij vergeleken…

 3. Analyze schreef:

  🏥: Nothing spreads like 💉💊 FEAR 😲😲

  prachtig verdienmodel van de usual suspects 😉

 4. Riffian schreef:

  Over Bill Gates

 5. Martin Vrijland schreef:

  No een bedrijf om in de gaten te houden:

  Editas Medicine, the drugmaker whose backers include Bill Gates and Google Ventures, filed to become the first publicly traded company to specialize in a new technology to edit flaws in genes.

  The company, which uses a gene-editing technique called Crispr, filed Monday for the IPO with an initial size of $100 million. That’s a placeholder amount used to calculate fees and will probably change.

  https://www.eastbaytimes.com/2016/01/04/gene-editing-drugmaker-backed-by-google-gates-files-for-ipo/

 6. ZalmInBlik schreef:

  Zoals 9/11 exact stond voorspelt in de paspoort van Neo in The Matrix, zo staat de exacte datum van de Corona (Racoon anagram Resident Evil) uitbraak voorspelt in de film Contagion [Nothing spreads like FEAR]

  Scenario van Contagion ging uit van een RO factor 2, Corona (2019-nCoV) ligt op dit moment op 4.05.
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Basic_reproduction_number
  https://twitter.com/JonRead15/status/1222175675613876226

 7. ZalmInBlik schreef:

  BREAKING: 5G connectie, Wuhan fungeert als een test bed voor de communistische regime om te kijken wat de mogelijke symptomen zijn. Tevens zorgt de infrastructuur voor remote diagnose:

  ZTE 5G gear lets China’s experts remotely diagnose Wuhan coronavirus
  JEREMY HORWITZ@HORWITZ JANUARY 27, 2020 10:07 AM
  https://venturebeat.com/2020/01/27/zte-5g-gear-lets-chinas-experts-remotely-diagnose-wuhan-coronavirus/
  http:// http://www.chinaopticsvalley.com/2019-02/26/c_341132.htm

  Zoals door wetenschappers eerder is vastgesteld zorgt het gebruik van 5G en EMF in het bijzonder voor griepachtige verschijnselen:

  The EUROPA EM-EMF Guideline 2016 states that ”there is strong evidence that long-term exposure
  to certain EMFs is a risk factor for diseases such as certain cancers, Alzheimer’s disease, and male
  infertility…Common EHS (electromagnetic hypersensitivity) symptoms include headaches, concentration
  difficulties, sleep problems, depression, lack of energy, fatigue, and flu-like symptoms.”
  https:// ehtrust.org/wp-content/uploads/Scientist-5G-appeal-2017.pdf

  5G network coming to Wuhan
  Source: 04/16/2018 03:04:41
  A large scale 5G network engineering program will be piloted in Wuhan to accelerate the deployment of this new technology and to hopefully upgrade the IT industry, as was reported at the conference on 5G networks planning and engineering in early April.

  Now that Wuhan as a pilot city to build 5G telecoms has been approved by the central government, 3,000 macro base stations and 27,000 micro base stations will soon be constructed.

  By the end of 2018, the trial use of the technology will start in various pilot areas; it is expected to be accessible to users at the Military World Games in 2019.

  By 2020, 5G network will cover every corner of the city and be available at an affordable price.
  http://en.hubei.gov.cn/news/newslist/201804/t20180416_1275769.shtml

 8. ZalmInBlik schreef:

  The Anglo-Saxon Mission: the Third World War and the Inheritance of the New World
  February 2010

  We recently received 11 pages of information from an insider who was physically present at a meeting of Senior Masons in the City of London in 2005. What was discussed is chilling to the bone.

  THERE IS PLANNED TO BE A COVERT RELEASE OF BIOLOGICAL WEAPONS. THESE WILL INITIALLY BE TARGETED AGAINST THE CHINESE. AS OUR SOURCE CHILLINGLY TOLD US, “CHINA WILL CATCH A COLD”. BIOLOGICAL WARFARE WILL SPREAD FURTHER, TO THE WEST. INFRASTRUCTURE WILL BE CRITICALLY WEAKENED.

  4 mei 2010

 9. Riffian schreef:

  WAARHEID is de anti virus

 10. Analyze schreef:

  een boek uit 1981 beschrijft de Wuhan-400 virus, tja je verzint het niet of toch wel:

  The Eyes of Darkness: A terrifying horror novel of unrelenting suspense

  https://books.google.nl/books?id=EdKNU1DzdbcC&pg=PT261&dq=wuhan-400&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwiA4uvD0crnAhWFzaQKHdK-C80Q6AEIKTAA#v=onepage&q=wuhan-400&f=false

 11. ZalmInBlik schreef:

  @Martin,

  Heb je hulp hierbij nodig, denk dat ik iets interessants op het spoor ben mogelijkerwijs speelt 5g hierin een centrale rol. Remote vaccination:

  Electroporation Delivery of DNA Vaccines: Prospects for Success
  Introduction: The Promise of DNA Vaccines
  Niranjan Y. Sardesai1 and David B. Weiner2
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3109217/

  Accomplishments of the team and collaborators include the first clinical studies of DNA vaccines, with a focus on advances in gene optimization and electroporation (EP)-mediated DNA delivery.
  https://wistar.org/our-scientists/david-weiner

  Industrial strategy delivers new vaccines manufacturing centre to lead the fight against deadly disease
  Ebola and Lassa fever are among the deadly diseases to be tackled in a pioneering new UK vaccine centre.
  https://www.gov.uk/government/news/industrial-strategy-delivers-new-vaccines-manufacturing-centre-to-lead-the-fight-against-deadly-disease

  • ZalmInBlik schreef:

   https://www.companysearchesmadesimple.com/company/uk/12374695/vmic-uk-services-ltd/#people

   Health researchers disclose $188 million in conflicts of interest, NIH data suggests
   Health Dec 9, 2019 10:41 AM EST

   In some cases, ProPublica was able to use public records to estimate values reported as incalculable. One example involves David Weiner, a leading vaccine researcher at the nonprofit Wistar Institute in Philadelphia who reports an ownership interest in Inovio Pharmaceuticals. On its website, the publicly traded Inovio indicates it has the exclusive right to license intellectual property arising from a collaboration with Weiner and his lab at Wistar. Inovio is also listed as a subrecipient of an NIH grant to Wistar for Weiner’s vaccine-related research.

   Inovio, in 2018 and 2019 filings with the SEC, disclosed that Weiner held just over 1 million shares of company stock. On the day his financial conflict of interest with Inovio was reported to the NIH in 2018, his shares were worth just under $6 million. Yet Wistar told the NIH that the value of Weiner’s ownership stake could not readily be determined.

   A spokeswoman for Wistar Institute and Weiner, Darien Sutton, told ProPublica in an email that “to the best of our knowledge” Weiner owns approximately 1 million shares of Inovio.

   “The value of Dr. Weiner’s equity interest in Inovio fluctuates due to variable share price, yet the approximate magnitude of that interest has been contemplated and accommodated in an appropriate management plan for the conflicting interest,” Sutton wrote.
   https://www.pbs.org/newshour/health/health-researchers-disclose-188-million-in-conflicts-of-interest-nih-data-suggests

   • Martin Vrijland schreef:

    Inovio is wel een interessante naam..betekent dat niet “in het ei”? Doet weer denken aan IVF en dat doet weer denken aan de chimaerisering (hermafrodiet maken) van de mensheid.

    Interessant om in de gaten te houden. Zeker als we dit in combinatie met CRIPR-CAS12 beschouwen.

    • ZalmInBlik schreef:

     idd referentie naar vruchtbaarheid, usual suspect Weiner zou ik ook in de gaten houden. Ze opereren graag in de schaduw..Engeland speelt kennelijk een centrale rol hierin.

     Inovio, Ovum referentie:
     a mature female reproductive cell, especially of a human or other animal, that can divide to give rise to an embryo usually only after fertilization by a male cell.
     An ovum (plural ova) is a mature egg released at ovulation

     As in most other animals, the sperm mitochondria penetrate the cell membrane of the ovum at fertilization.

     the ovum contributes one chromosome of each pair to the fertilized cell
     An ovum (plural ova) is a mature egg released at ovulation.

     When a human sperm fertilizes a human ovum , a single cell is created with the potential to grow into a human person.

     There are a few exceptions to this pattern, most famously in seahorses where females have an ovipositor which places unfertilized ova into the male’s pouch for insemination.

     The ovaries perform both an exocrine function by producing ova and an endocrine function by producing estrogen and progesterone.
     https://en.wikipedia.org/wiki/Uterus

     • Martin Vrijland schreef:

      Kortom, de inovio cel bevat (na bevruchting) de stamcelinformatie om zich te cel-delen tot een volledig lichaam

     • ZalmInBlik schreef:

      Lord Pirbright https://www.fbcoverup.com/docs/library/2020-02-07-Henry-de-Worms-1st-Baron-Pirbright-Biography-Wikipedia-accessed-Feb-07-2020.pdf Henry de Worms, 1st Baron Pirbright PC, DL, JP, FRS (20 October 1840 – 9 January 1903), known before his elevation to the peerage in 1895 as Baron Henry de Worms, was a British Conservative politician. His paternal grandmother was Schönche Jeannette Rothschild (1771–1859), thus his paternal great grandfather was Mayer Amschel Rothschild (1744– 1812), the founder of the Rothschild banking dynasty. As a result, his paternal great-granduncles were Amschel Mayer Rothschild (1773–1855), Salomon Mayer von Rothschild (1774–1855), Nathan Mayer Rothschild (1777–1836), Carl Mayer von Rothschild (1788–1855), and James Mayer de Rothschild (1792– 1868).

      St. Michael and All Angels graveyard contains Sir Henry M. Stanley. Stanley was a contemporary of Cecil Rhodes and was an agent of the British East India Company in the takeover of the Congo. Stanley also collected poisons and cures for Henry S. Wellcome and his company Burroughs Wellcome & Co.
      https://aim4truth.org/2020/02/08/the-british-false-flag-called-coronavirus/

     • ZalmInBlik schreef:

      Inovio heeft de vaccinatie zoals voorspeld

      According to Fox Business, the scientists, operating at a satellite location of Pennsylvania-based American biotech company Inovio Pharmaceuticals, discovered and tested the successful vaccine within three hours of receiving a full overview of the virus’ genetic composition.

      “We were able to rapidly construct our vaccine in a matter of about three hours once we had the DNA sequence from the virus available because of the power of our DNA medicine platform,” Inovio president and CEO Dr. J. Joseph Kim told the outlet.
      “Our goal is to start phase one human testing in the U.S. early this summer.”
      Now, the race is on for the innovators at Inovio to move into the human testing phase and begin working with partners to mass produce its vaccine for international markets.
      https://archive.is/2323q#selection-847.0-851.250

      Wie gaat de shekels cashen juist ja

      A spokeswoman for Wistar Institute and Weiner, Darien Sutton, told ProPublica in an email that “to the best of our knowledge” Weiner owns approximately 1 million shares of Inovio.
      https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/netflix-pandemic-how-to-prevent-an-outbreak-reclame-campagne-voor-universal-vaccin-super-human-2-0/#comment-31495

     • ZalmInBlik schreef:

      De usual suspects zitten nekdiep in deze operatie.

      12/31/2019 MORGAN STANLEY & CO. LLC Bought 1.3 Million shares of Inovio Pharmaceuticals In…
      https://money.cnn.com/quote/shareholders/shareholders.html?symb=ino&subView=institutional

      [Inovio co-founder] David Weiner, who I call our Yoda, likes to say Inovio’s aspiration is not to be the next Pfizer or Merck; our aspiration is to be the next Tesla or Google,” Kim said.
      https://www.bizjournals.com/philadelphia/news/2019/04/18/inovio-joseph-kim-tesla-google.html

      Also in development are Phase 2 immuno-oncology programs targeting head and neck cancer, bladder cancer, and glioblastoma, as well as platform development programs in hepatitis B, Zika, Ebola, MERS, and HIV. Partners and collaborators include MedImmune, Regeneron, Roche/Genentech, ApolloBio Corporation, The Wistar Institute, University of Pennsylvania, the Parker Institute for Cancer Immunotherapy, CEPI, DARPA, GeneOne Life Science, Plumbline Life Sciences, Drexel University, NIH, HIV Vaccines Trial Network, National Cancer Institute, U.S. Military HIV Research Program, and Laval University.
      https:// http://www.linkedin.com/company/inovio-pharmaceuticals

      We are collaborating with Beijing Advaccine Biotechnology Co. to advance the development in China of INO-4800, our vaccine against the recently emerged strain of coronavirus (2019-nCoV). Read more: https://lnkd.in/gZP5CXS

     • Analyze schreef:

      @zalm interessant bedrijfje inderdaad

      Broadly speaking, stocks are getting hammered on this but there is one silver lining however, prices for flu-shot manufacturers are soaring: Nanovaricides +240%, Novavax +53%, Inovio Pharma +10%, and Vaxart +14%.
      https://www.zerohedge.com/markets/stocks-slide-cnn-report-suggesting-coronavirus-has-reached-us

 12. ZalmInBlik schreef:

  Weten we meteen waar de naam van de zgn virus vandaan komt

  A corona discharge is an electrical discharge brought on by the ionization of a fluid such as air surrounding a conductor that is electrically charged.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Corona_discharge

 13. Riffian schreef:

  Het is dan wel handig dat je de wetgeving op de planken hebt liggen.

  China: Vaccine Law Passed
  (Aug. 27, 2019) On June 29, 2019, the National People’s Congress Standing Committee of the People’s Republic of China (PRC or China) adopted the PRC Law on Vaccine Administration (Vaccine Law). The official Xinhua news agency states that the Law provides for the “strictest” vaccine management with tough penalties in order to ensure the country’s vaccine safety.

  The Law mandates the launching of a national vaccine electronic tracking platform that integrates tracking information throughout the whole process of vaccine production, distribution, and use to ensure all vaccine products can be tracked and verified (art. 10).
  https://www.loc.gov/law/foreign-news/article/china-vaccine-law-passed/

  • Martin Vrijland schreef:

   he Law establishes a compensation system for abnormal reactions to vaccination. A recipient of an immunization program vaccine who dies or suffers significant disability or organ and tissue damage is to be paid from the vaccination funds of the provincial level government if the damage falls within the scope of abnormal reactions associated with a vaccine or cannot be prevented (art. 56).

   Dus ze houden wel rekening met schade door vaccins..hoewel die schade in het westen overal ontkent wordt..

   • Riffian schreef:

    ik denk dat Wuhan een (militaire) test op grote schaal is voor wat ze wereldwijd gaan uitrollen. Houdt deze gast in de gaten

    James Giordano PhD, MPhil. has served as an appointed member of the Neuroethics, Legal and Social Issues Advisory Panel of the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA)

 14. ZalmInBlik schreef:

  ben ervan overtuigd dat de Wuhan Covid19 agenda gebruikt wordt voor Optogenetics (Opsins) icm 5G heb je full duplex read and write mogelijkheden. De symptomen van dit virus worden in mijn optiek dan ook getriggerd door frequenties, denk V2K etc. Icm de wetgeving gepost hierboven is het voor de Chinese regering een koudkunstje om de bevolking verplicht te vaccineren.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Optogenetics

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten