Nicky Verstappen Jos Brech draait om acceptatie DNA databank ter online sleutelen aan uw DNA

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 20 november 2019 12 Comments

bron: ad.nl

Het is een hekele kwestie en iedereen voelt natuurlijk op zijn klompen aan dat Jos Brech schuldig zal worden bevonden in de Nicky Verstappen zaak. Daar hebben we wel vrede mee, want iedereen voelt ook aan dat als je als verdachte kinderporno op je pc hebt, je waarschijnlijk die neiging toen ook al had. Als er dan ook nog DNA op de onderbroek van Nicky Verstappen gevonden is, is het gewoon een uitgemaakte zaak. Wat we daarbij vergeten is de mogelijkheid dat deze gehele zaak verzonnen is en we met een psychologische operatie (PsyOp) te maken hebben; een PsyOp waarin DNA het uitsluitsel moet geven. Advocaat Gerald Roethof vinden we ook maar een lul, want waarom geeft hij de kluisverklaring van zijn cliënt niet gewoon vrij, dan zijn we er vanaf. Peter R. de Vries vinden we een held, niet rekeninghoudend met de mogelijkheid dat hij misschien wel eens de regisseur van een filmscript zou kunnen zijn.

Roethof heeft eigenlijk al bewezen een PsyOp advocaat te zijn, want hij had allang onmiddellijke vrijlating van Jos B. kunnen eisen omdat zijn DNA verkregen is in zijn eigen vermissingszaak en gebruikt is om te matchen in de Nicky Verstappen zaak. Daar haalt u wellicht uw schouders bij op, maar dat is belangrijk, want dat is een van de redenen waarom zo’n PsyOp vermoedelijk bedacht is.

DNA is in principe eenvoudig na te maken in een laboratorium, dus als jij iemands DNA hebt, kun je dat als justitie zelf aanbrengen op een kledingstuk om dat vervolgens als bewijsmateriaal in te dienen en zo iemand veroordeeld te krijgen als er verder geen ondersteunend bewijs nodig is. Bovendien kun je ook gewoon een NFI rapport produceren, want u en ik kunnen het toch niet checken.

Ondersteunend bewijs moet er eigenlijk toch wel altijd zijn om een zaak rond te krijgen en daarom heeft het OM de staatskas flink leeg geplunderd door de Brunssummerheide helemaal digitaal in kaart te brengen. Ook van de onderbroek van Nicky is een 3D model gemaakt om het verhaal nog meer opsmuk te geven en natuurlijk precies te kunnen zeggen waar al dat DNA zit en hoe dat er mogelijk op gekomen is. Het blijft echter een feit dat je dit achteraf kunt doen door het DNA er zelf op aan te brengen of het gewoon kunt verzinnen omdat de advocaat en de verdachte ook simpelweg in een filmscript meespelen. De rol van Peter R. de Vries doet in ieder geval vermoeden dat we hier met zo’n filmscript te maken hebben. Een filmscript met acteur Jos Brech in de hoofdrol van zijn eigen (in scene gezette) vermissing en acteerwerk in de rechtszaal. Een filmscript waarbij het volk nu definitief klaargestoomd moet worden om een landelijk DNA database aan te mogen leggen en veroordeling op basis van slechts en alleen DNA bij wet te regelen. Met het niet in verweer komen tegen het verkregen DNA in een vermissingszaak is er al vast 1 wet ondermijnd. Daar is Roethof dus al door de mand gevallen.

Ik stel me op het standpunt dat de staat graag iedereens DNA wil hebben, omdat dit de mogelijkheid schept om mensen genetisch te modificeren. Daarom begon het RIVM al in het jaar 2000 onwettig (en dus illegaal) het DNA van baby’s, dat verkregen werd via hielprikken, op te slaan in haar databases. Met de techniek van nu is het hebben van dat DNA erg handig, omdat je namelijk via de CRISPR-CAS12 methoden het menselijk DNA via het internet aan kan passen (zie video onderaan). Het enige wat je daarvoor nodig hebt is voldoende bandbreedte. Die bandbreedte is er nu via de aanleg van 5G netwerken. Theoretisch gezien kan je dan overal in Nederland van iedere burger draadloos het DNA aanpassen. Daarvoor moet je dan wel dat DNA hebben en daar is men nu naar op jacht. Het is dan wel handig als je alle juridische drempels weg genomen hebt. Je kunt dan het DNA van je burgers modificeren zonder er ook maar enige melding van te maken. Het is dan ook handig als je als staat eigenaar bent van het menselijk lichaam van jou burgers. Met de orgaandonatiewet is eigenlijk elk onderdeel van dat menselijk lichaam een staats-asset geworden en is die drempel in feite al weg genomen.

Vindt u dat allemaal te ver gezocht? Dat komt dan wellicht omdat u nog steeds gelooft dat we in een positieve liefdevolle democratie leven; in een warm lief klein polderlandje en dat we de staat en al haar trouwe werknemers blind kunnen vertrouwen. En dat beeld heeft u omdat we media hebben die aan perceptiemanagement doen en internet legers die de discussie bewaken.

Om de CRISPR-CAS12 methode toe te kunnen passen, is het nodig dat je een enzym in het menselijk lichaam weet aan te brengen dat deze techniek mogelijk maakt. Iedereen die dit enzym niet in zich heeft is dus niet online genetische te modificeren. Wat is er dan handiger dat je wetgeving weet te realiseren die verplichte vaccinatie mogelijk maakt, waardoor je dan toch iedereen het gewenste enzym kunt geven. Om een alibi te hebben deze wetgeving te kunnen realiseren, wil je het liefst hier en daar wat ziekte-uitbraken realiseren, zodat het volk deze wetgeving omarmt. We kunnen steeds de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘ herkennen, waarbij een probleem van maatschappelijk grote impact bedacht wordt; de reactie via media en social media gestuurd wordt. Die sturing vindt plaatst richting acceptatie van de oplossing die al op de plank lag. Door ondertussen anti-vaccinatie gedachtegoed te koppelen aan ‘rechts gedachtegoed’ en dat merk ‘rechts’ in de nabije toekomst te slopen via een economische crash, reken je af met alles wat aan dat merk ‘rechts’ gekoppeld is. Zo neem je dus ook die laatste hobbel weg die je verhindert het gehele volk te kunnen vaccineren.

Laten we eens kijken hoe de technologische stand van zaken is.

Het Amerikaanse militaire ontwikkelingsinstituut DARPA heeft een plan gelanceerd waarbij soldaten genetisch gemodificeerd moeten worden om resistent tegen gifgasaanvallen te worden. Dat kunt u een beetje vergelijken met de zaden en gewassen van chemie concern Monsanto (in 2018 overgenomen door Bayer). Die gewassen zijn dusdanig genetisch gemodificeerd dat ze resistent zijn tegen onkruidverdelger, waardoor met grote sproeivliegtuigen over de productievelden gevlogen kan worden. Dat deze genetisch gemodificeerde gewassen niet echt grondig getest zijn voordat ze op de markt kwamen, heeft alles te maken met de politieke lobby, maar vermoedelijk is het vooral goed voor de ziekte business en dus voor de farmaceutische industrie (Bayer zelf dus). In het argument om soldaten genetisch te modificeren, gebruikt DARPA tevens de dreiging van biologische aanvallen door terroristen. De gewone burger zal op termijn klaar gestoomd worden om online genetische modificatie te accepteren door bijvoorbeeld een epidemie te bewerkstelligen waartegen nog geen vaccin ontwikkeld is. Het argument is dan dat je het lichaam zelf anti-stoffen kunt laten produceren, zonder grote hoeveelheden vaccin te hoeven produceren en op te slaan.

Walker stelt dat het een goed idee is om soldaten biologisch aan te passen aan bedreigingen, omdat het niet langer zinvol is om medicijnen of remedies op te slaan voor elke mogelijke bedreiging.

“Je kunt niet genoeg voorraad van de vaccins of antivirussen hebben om de bevolking hier in de toekomst tegen te beschermen. … Dit is allemaal actueel onderzoek – we hebben de mogelijkheid nog niet,” zei hij, “maar dat is de reden waarom je je lichaam zelf antilichaam-fabriek wilt laten zijn.”

Leest u het gehele interview met DARPA directeur Steven H. Walker  maar even na in dit artikel van de website defense.gov.

We zijn dus in de situatie beland waarbij overheden onder het argument van bescherming tegen virus-uitbraken en epidemieën, aan het menselijk DNA kunnen gaan sleutelen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de mogelijkheid om uw gedachten te lezen via de brein-computer-interface. Zou het niet geweldig zijn als de staat gewoon in het hoofd van Jos Brech kon kijken om zijn herinneringen uit te lezen? Begrijpt u nu de gedachte dat al deze breed uitgemeten media-moordzaken mogelijk alle drempels wegnemen voor politiestaatmaatregelen? Als deze technische middelen in handen zijn van een onbetrouwbare overheid met eugenetische fascistische plannen, hebben we toch echt een probleem. De techniek om het gehele menselijk genoom vanuit de cloud aan te kunnen passen is er. Dat is geen science fiction: dat is science. Het enige wat je nog nodig hebt is dat DNA van al die burgers. Op een sympathieke manier doe je dat door ze in tv shows warm te maken voor het terugvinden van hun afstamming of door ze een DNA analyse te laten doen om de gezondheidsstatus te checken. Op een gehaaide manier doe je dat via PsyOp’s die het volk er van overtuigen dat DNA moordzaken oplost.

Bestel nu mijn nieuwe boek, waarin ik een volledige beschrijving geef van alle lagen van list en bedrog waarmee de massa bespeeld wordt en tevens de oplossing toelicht.

uw boek

Bron linkvermeldingen: trouw.nl, defense.gov

190 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZandInOgen schreef:

  zij van het script zullen het Script nooit verloochenen en gaan dus genadeloos zonder scrupules door met het implementeren van de agenda.

  DARPA Seeks “Militarized Microbes” So They Can Spread Genetically-Modified Bacteria

  The Pentagon’s DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) wants to be able to spread genetically modified bacteria as “explosives sensors.” The United States government could very well be looking into ways to militarize microbes.
  https://www.zerohedge.com/technology/darpa-seeks-militarized-microbes-so-they-can-spread-genetically-modified-bacteria

  Amerika gebruikt al genetisch gemodificeerde soldaten (super soldiers) in het zelf geschapen midden oosten conflict. Een uitermate geschikte gebied om het één en ander te testen, zoals ze in het eerste Golfoorlog V2k (full duplex comm. mogelijk met 5G) succesvol testte

  https://www.trunews.com/stream/syria-tells-un-america-has-genetically-modified-super-soldiers-deployed-in-country1

 2. Martin Vrijland schreef:

  Oh ja..en een van de rechten die er aan moet gaan geloven is ‘het zwijgrecht’

  https://www.1limburg.nl/rechtbank-tegen-brech-u-heeft-de-sleutel-van-uw-cel

  Besluit u dan toch te zwijgen, ja, dan blijft u lekker warm in de cel.

 3. ZalmInBlik schreef:

  Je kunt met behulp van frequenties natuurlijk ook virussen activeren. Als de ziektekiemen massaal zijn verspreid dan is dat natuurlijk een koud kunstje.

  Problem-Reaction-Solution:

  The CRISPR/Cas9 genome editing methodology as a weapon against human viruses
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4445958/

  https://fas.org/irp/threat/cbw/nextgen.pdf

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik heb de inhoud van dit artikel basic gehouden, maar inderdaad kun je via dat vaccin ook (via dat ingebrachte enzym) een virus op afstand programmeren. Je kunt het menselijk lichaam feitelijk beschouwen als een herschrijfbaar computerprogramma waar je vannals in kunt aanbrengen en wijzigen. We zijn feitelijk verworden tot wandelende biocomputers..
   Daarvoor heb je een directe dataverbinding nodig en dat geschiedt via het draadloze 5G netwerk.

   In mijn boek leg ik uit dat we dat nog een stapje verder kunnen trekken.

   • ZalmInBlik schreef:

    Martin, je doelt op het beschrijven (Read&Write) van de DNA helix (genome sequencing) op afstand mbv frequenties. En wat Zio omschreef als full duplex communicatie geeft al aan dat er real-time verbinding is met de Sentient Grid (SWS – Hive mind) waardoor er feitelijk geen ontsnappen aan is..

    How life changes itself: The Read–Write (RW) genome
    https://web.archive.org/web/20170322080152/https://vcp.med.harvard.edu/papers/shapiro-read-write-genome.pdf

    https://news.mit.edu/2018/reading-and-writing-dna-George-Church-0131

    DARPA Avatar Project
    According the agency, “the Avatar program will develop interfaces and algorithms to enable a soldier to effectively partner with a semi-autonomous bi-pedal machine and allow it to act as the soldier’s surrogate.”

    These robots should be smart and agile enough to do the dirty work of war, Darpa notes. That includes the “room clearing, sentry control [and] combat casualty recovery.” And all at the bidding of their human partner.
    https:// http://www.wired.com/2012/02/darpa-sci-fi/

    THE SENTIENT WORLD SIMULATION: UPLOADING YOUR MIND TO A DIGITAL WORLD INSIDE A QUANTUM COMPUTER
    It was with the development of the first supercomputers, system for controlling the mind; brain and behavior was established. This was a part of the new science of cybernetics, which became public 1948 when the American professor Norbert Wiener published his book with the same title.

    • Martin Vrijland schreef:

     Nee, ik doel op de CRISPR-CAS12 methode zoals uitgelegd in de TED presentatie onderaan mijn artikel.

     • ZalmInBlik schreef:

      Ok, ik heb genoeg aanleiding om te denken dat de CRISPR-CAS12 methodiek maar een klein stukje in de legpuzzel is en dat de Control Grid ook Neurologische/Cognitieve componenten heeft die gemanipuleerd kunnen worden op afstand..

      Zie Images of Men document en bovenstaande verwijderde Harvard document.

      “The genome has traditionally been treated as a Read-Only Memory (ROM) subject to change by copying errors and accidents.”

     • Martin Vrijland schreef:

      Dat ben ik ook met je eens, maar velen zullen dat wegwuiven als een conspiracy theory en dus laat ik zien wat er nu al duidelijk in het zichtbare wetenschappelijke veld zichtbaar is..vandaar die CRISPR-CAS12 presentatie en vandaar de verwijzing naar de brein-computer-interface. Voor de laatste raad ik aan om even de YouTube presentatie van Elon Musk aangaande Neuralink op YouTube of hier op de site op te zoeken.

     • Mindsupply schreef:

      Ik weet zeker dat je het hier aan het juiste eind hebt. Ik heb foto’s gezien van gekloonde mensen die tattoes (op hun arm) hebben met het eerste gekloonde schaap met twee hoofden. Ze hebben gitzwarte ogen. Er schijnt een probleem te zijn met de ogen. Die kunnen ze er nog niet helemaal natuurlijk uit laten zien.

      Dus wat mij betreft klopt het precies wat deze man zegt in het filmpje van de ‘UN’ door door jou hier geplaatst.

      Het zijn net robots die gebruikt worden voor hun agenda. Dus ook voor mercenaries.
      Alleen krijgen ze er geen geld voor.. (alleen onderdak en brood),

      Eng.. Maar waar…

    • Mindsupply schreef:

     eh.. ik bedoel het filmpje van ZandinOgen,,,

 4. ZalmInBlik schreef:

  Martin, eens snap je voorzichtigheid..maar mensen hoeven maar het onderzoek van Delgado in de jaren ´60 te bestuderen om te begrijpen dat de wetenschap toch wat sprongen gemaakt heeft in deze afgelopen decennia. En om nou meteen een CIA term als ´conspiracy theorist´ te gebruiken 😀

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten