Notre-Dame brand afleiding voor brand in Al-Aqsamoskee Jeruzalem (die plaats moet maken voor tempel)?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 15 april 2019 41 Comments

bron: knack.be

De grote brand in de Notre-Dame te Parijs houdt de gemoederen flink bezig. Gelijktijdig is er (als het bericht klopt) echter een andere brand gaande, namelijk in de Al-Aqsaamoskee te Jeruzalem. Het bericht is afkomstig van de website Newsweek.com en lijkt authentiek, voor zover dat te controleren valt. Klikt u even op de link.

Het staat al millennia geprofeteerd in de christelijke profetieën dat de tempel van Salomo herbouwd moet worden. De zionistische politieke stroming (eigenlijk faraonisch van aard) wil het liefst zo snel mogelijk deze tempel herbouwen, maar er is slechts één probleempje: de Al-Aqsaamoskee staat op die plek. Is het geen toeval dat de Notre-Dame vandaag in de fik vliegt en de blusvliegtuigen en helikopters allemaal te ver weg zijn om de Notre-Dame te redden. Mijns inziens is deze brand een geweldig goed getimede afleiding voor de brand in de Al-Aqsaamoskee en zijn beide branden een truc om de tempelberg lekker vrij van die (voor de zionisten) lastige moskee te krijgen. Er zit een luchtje aan en dat is niet alleen een brandluchtje.

Bekijk het filmpje in deze tweet en lees daaronder verder.

Mijns inziens zijn we getuige van een zich ontvouwend script dat wordt aangestuurd door de farao-bloedlijnen (en de vrijmetselarij). Zoals veelvuldig uitgelegd spelen de grote wereldreligies en hun profetieën een belangrijke rol in het beleid van alle politieke leiders. In deze profetieën wordt gesproken over de komst van de zogenaamde anti-christ. Voor de joden zal dit echter de messias zijn. Die messias zal volgens de profetieën zetel moeten nemen in de herbouwde tempel van Salomo. Dat is dus op de plek waar nu de Al-Aqsaamoskee staat.

Op 1 april schreef ik het volgende: Er is nog een ander opmerkelijk teken, waaruit we kunnen opmaken dat de anti-christ ten tonele is verschenen. Let wel, deze figuur wordt door de joodse gemeenschap als de messias erkend. Ook de moslimleiders zullen hem dus (voor de bühne) ook tijdelijk als Imam Mahdi (de messias) erkennen. Het andere teken dat zou horen bij het ten tonele verschijnen van deze messias figuur, is dat hij goedkeuring zal weten te verkrijgen voor de herbouw van de tempel van Salomo op de tempelberg te Jeruzalem. Mijns inziens zal de herbouw van deze tempel echter niet meteen plaatsvinden. Dat zal mogelijk pas gebeuren aan het einde van de 3,5 jaar die deze anti-christ figuur zal regeren. Dus mogelijk zal 2022 het jaar zijn waarin deze anti-christ de herbouw van deze tempel aankondigt. Dat zou kunnen beteken dat de islamitische wereld hem dan ineens publiekelijk gaat herkennen als de Dajjal (de anti-christ) om vervolgens een oorlog om Jeruzalem te starten. Dat past allemaal weer strak in het plaatje van het herstellende Ottomaanse rijk, waarvan de Turkse wens is deze te doen herrijzen in 2023.

Voordat die tempel herbouwd kan worden moet er dus iets gebeuren om dit proces te versnellen. Er moet als het ware eerst ruimte gemaakt worden op die tempelberg te Jeruzalem. Deze parallel-brand met de Notre-Dame lijkt dus een prima methode om dat proces te versnellen. We moeten er dan wel vanuit gaan dat het bericht van Newsweek.com klopt; dat andere media het bewust verzwijgen en dat alle aandacht richting de Notre-Dame afgeleid wordt. De tijd zal het leren, maar als het klopt riekt dit naar een goed geplande operatie. (lees de update onder het filmpje)

UPDATE

Met dank aan een trouwe lezer plaats ik hierbij de update van het opmerkelijke en beroemde animatie filmpje ‘I pet goat II’ uit 2012 waarin de brand in de Notre-Dame al voorspeld werd. Dat duid er wederom op dat we getuige zijn van een zich ontvouwend script. Let op de messias figuur in deze animatie en let u ook op het één-oog teken op zijn voorhoofd (wat een verwijzing is naar de anti-christ). Ook de piramide is een belangrijk teken dat verwijst naar de faraonische bloedlijnen. Opmerkelijk feitje: ook Nostradamus voorspelde de brand in de Notre-Dame (lees hier). Wordt vervolgd.

Bron linkvermeldingen: jessicaadams.com, newsweek.com

3K Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (41)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Op dezelfde datum de Hillsborough ramp, Titanic en het was voorspelt in I Pet Goat II…voortekenen van een militaire escalatie en start van WOIII?

 2. Riffian schreef:

  @zalm, Russische militaire ‘oefeningen’ zijn gaande…

  https://youtu.be/E8EwrTdd8uw

  • Martin Vrijland schreef:

   “Today we have technology for that” (1:10 minuut)

   • ZalmInBlik schreef:

    ..deze figuren zijn zo misleid ongelooflijk, alsof de merendeel van de mensen niet weet waar is-ra-el voor staat..dit is een masterplan die nu ontvouwt wordt. Zie brief van Baruch Levy aan Karl Marx uit 1879, Pike aan Mazzini idem niets nieuws onder de zon

    “The Jewish people as a whole will be its own messiah. It will attain world dominion by the dissolution of other races, by the abolition of frontiers, the annihilation of monarchy, and by the establishment of a world republic in which the Jews will everywhere exercise the privilege of citizenship. In this new world order the children of Israel will furnish all the leaders without encountering opposition. The governments of the different peoples forming the world republic will fall without difficulty into the hands of the Jews. It will then be possible for the Jewish rulers to abolish private property, and everywhere to make use of the resources of the state. Thus will the promise of the Talmud be fulfilled, in which it is said that when the messianic time is come, the Jews will have all the property of the whole world in their hands. ”
    https://gallica.bnf.fr/ark:/12148/bpt6k176204.zoom.f574.langFR

 3. Zonnetje schreef:

  Tja, krijg een 9/11 gevoel als ik lees dat zowel de Notre Dame en de Al Aqsa moskee op dezelfde dag in brand staan, stonden. Is zeker geen toeval. Alles is geregiseerd!!! De brand in de Al Aqsa moskee was al snel geblust i.t.t. in de Notre Dame????, waarschijnlijk betere beveiliging in de Al Aqsa moskee.
  Gaan ze de oorzaak van de brand onderzoeken? Voor de vorm, immers de oorzaak wordt nooit duidelijk daar zorgen Zij wel voor die op de keypositions het in de hand hebben om de uitkomst te bepalen. Er wordt in de verslagen naar de conclusie toe geschreven. Feiten zijn niet relevant.
  “Everything is burning, nothing will remain from the frame,” said Notre Dame spokesman Andre Finot.Dit betekent als dit waar is dat het symbool van de “christelijke “kerk in Frankrijk tot in de kern geraakt is. Komt dat hen even goed uit. Zouden zij daar eerst nog een ritueel voor hebben uitgevoerd? Een verkapte vorm van een beeldenstorm. Tja, de Franse bevolking wat denken die er van? Is dit misschien aanzet om het gele hesjes protest door te voeren en uit te breiden of is dit juist de bedoeling van de script schrijvers. Denk het ondenkbare als je met hen te maken hebt. Niets is wat het lijkt met hen. Denk aan de Matroejska poppetjes, Een matroesjka (Russisch: Матрёшка), in Nederland vaak foutief ook baboesjka genoemd[1], is een holle houten pop die onderdeel is van een reeks steeds kleinere in elkaar passende poppen.
  Wat zijn wij gezegend met hen.Niet dus.

 4. Martin Vrijland schreef:

  [citaat] Russische bestseller geschreven door de schrijver Elena Tchoudinova en gepubliceerd in 2005, de zeer politiek incorrecte anticipatieroman (aldus onderstaande website) “De moskee Notre-Dame de Paris 2048” vond uiteindelijk een Franse uitgever en is net eind april gepubliceerd 2009 in Frankrijk, wanneer het het land is waar de actie van de roman plaatsvindt!

  https://ripostelaique.com/Le-roman-La-mosquee-Notre-Dame-de.html

 5. Zonnetje schreef:

  Als ik een moslim zou zijn zou ik ook blij zijn met de groeiende invloed van de islam. Logisch toch. De belangrijkste vraag is echter wie, welke groep, steunt deze ontwikkeling en wat is hun doel? Ik weet het, het is een retorische vraag.

  • Iberi schreef:

   Het doel is om het eindtijdscript te helpen optuigen. Zodoende zullen de kruizen moeten worden vervangen voor halve manen! En dan volgens script zal de in hun ogen laatste vijand (halve maan) worden verslagen om de slag om Jeruzalem. We moeten het script frustreren en er niet in mee gaan.

 6. Martin Vrijland schreef:

  Ik moet de bron nog even achterhalen, maar ik heb op Facebook een post gelezen waarin iemand beweertvdat alle beelden een week voor de brand verwijderd zou zijn. Het zou gaan om alle apostelen en engelen.
  Kan iemand dat verifiëren?

 7. Riffian schreef:

  https://www.google.com/search?ei=gd61XPr5H_rC0PEPtZ2LoA0&q=mad+magazine+%27Is+Paris+Boring%3F%27&oq=mad+magazine+%27Is+Paris+Boring%3F%27&gs_l=psy-ab.3…3847.13564..14009…0.0..0.122.1675.14j5……0….1..gws-wiz…….0i71j0i131i67j0i131j0j0i22i30j33i22i29i30j33i160j33i299.I8vQUlAd-JA
  https://elevendaysinaugust.files.wordpress.com/2013/03/lf-1.jpeg
  https://elevendaysinaugust.files.wordpress.com/2013/03/lf.jpeg
  ⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⣀⠴⠖⡛⣩⠿⠿⠿⢷⣿⣾⣷⣀
  ⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⣼⣧⡣⠖⠋⢀⢀⢀⢀⢀⠈⠉⠙⠺⠢⡀
  ⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢸⣯⡯⣇⢀⡀⡀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⠘⡄
  ⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⡀⣸⣿⣽⣳⣿⣹⣡⠄⢀⡀⢀⢀⢀⣀⣀⡀⢀⠑⡀
  ⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⣀⠠⢀⣿⣿⣿⡿⣿⣷⣿⣿⠅⢀⢛⡴⡿⠿⣶⣄⡒⡚⠛⢈⣰⣀
  ⢀⢀⢀⢀⢀⠔⠁⠈⠑⡄⠘⢻⡟⣛⡻⣿⣽⠍⢀⠠⢏⣃⣴⢾⡛⢏⠛⠏⢿⢿⢦⡅
  ⢀⢀⢀⢀⠎⢠⠃⢀⢀⠸⡀⢸⢨⡵⡽⣌⡏⠐⡂⠤⠉⠛⠢⠩⣭⠝⠈⢀⠈⠙⠧⡁
  ⢀⢀⢀⡌⢀⡈⢀⢀⢀⢀⢃⢸⡄⠃⠣⢸⣗⠰⠂⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⡀⢀⢀⢀⠐⡄
  ⢀⢀⢀⢇⢀⡇⢀⢀⢀⢀⠘⣼⠸⡌⢁⣾⣿⣏⣿⡼⣒⢃⣄⠠⡠⡞⠉⠉⢆⢀⢀⢀⢱
  ⢀⢀⡎⢀⢸⣇⢀⢀⢀⢀⢀⢫⡇⢓⣾⣿⣻⣻⣿⣟⣿⣵⣾⣿⣧⣁⠶⢄⡀⠁⠁⢀⢰
  ⢀⢀⡇⢀⠈⢻⢀⢀⢀⢀⢀⠈⡁⠈⡽⣟⣿⣯⣯⡿⡏⢮⢭⣟⠛⠛⠻⠳⣾⣗⠲⠤⠜
  ⢀⢀⢇⢀⢀⣾⢀⢀⢀⢀⢀⢀⠇⢀⣹⢿⣿⣷⣿⣿⣇⢎⠻⣼⣽⣛⡯⡽⠉
  ⢀⢸⢀⢀⢀⠟⡄⢀⢀⢀⢀⢀⠘⡤⠛⣧⣿⣜⢿⣿⣿⣾⣷⣌⠉⠙⣡⣿⡄⣀
  ⢠⠛⢀⢀⢀⢰⠇⢀⢀⢀⢀⢀⢀⠘⡰⣻⣿⣼⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠻⠋⣡⠁
  ⢸⢀⢀⢀⢀⢀⡧⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⠘⡇⢻⢏⣿⣽⣿⣟⣿⣿⣿⠟⢀⠠⢎⣉⠊⢰⡀
  ⠸⢀⢀⢀⢀⢀⠰⠂⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⣘⡛⢡⡟⢻⣟⡾⠿⢿⠋⢀⢀⢀⠈⡋⠐⢁⢼
  ⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢣⢀⢀⢀⢀⢀⢀⠞⠁⠎⠉⠉⠉⢀⢀⢀⢈⣇⢀⢐⠂⡒⣁⢀⢅⢴⠁
  ⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⠈⢂⢀⢀⢀⢀⢀⢀⠘⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⠿⣀⣞⠛⢺⠁⣏⢹⠃
  ⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⠣⡀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢠⢀⢀⢀⠄⠚⠁⠉⠉⠙⠊⠙⠁⠁
  ⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⠐⢄⡀⢀⠠⠤⠢⣕⠡⠔⠊⠁⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀
  ⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⠉⠉⠉⠉⠉⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀⢀

  het boren van tunnels waar hebben we dat eerder gezien…

 8. Riffian schreef:

  Het was zonder twijfel een 9/11 ritueel

 9. ZalmInBlik schreef:

  Goede muziek mag niet ontbreken…

 10. Martin Vrijland schreef:

  Luister eens naar de Luciferiaanse boodschap van 1:50 min.

  “I finally settled on that this was such an elemental fire. It’s fire and faith, two things that have shaped us. Prometheus..you know since we’ve got the fire from the gods to mix our theological world views..”

  en even verder:

  “the reason why they built such enormous structures was to make something as an icon of the new Jerusalem”

  Pure NLP ter programmering van juist dat mixen van theologie richting de one world religion. U hoort ook de programmering richting ‘het nieuwe Jeruzalem’. Wat de man zegt klopt namelijk historisch voor geen meter! De katholieke kerk is een monotheïstische godsdienst terwijl deze meneer spreekt van goden. De katholieke kerk bouwde in der tijd ook geen cathedralen met het idee een icoon voor het nieuwe Jeruzalem neer te zetten.

  Wat er echter nu gebeurt is dat inderdaad alle goden (Allah, God, YHWH, you name it) tot dezelfde verklaard zullen worden en deze brand is inderdaad iconisch voor de eindtijd (en de herbouw van de tempel in Jeruzalem).

  Neuro Linguistisch Programmeren dus. Dat is wat de media doen.

 11. Squenzy schreef:

  Goedemiddag Martin,

  In het verlengde hiervan het aankomende songfestival waar onze nieuwe “superster” Duncan Laurence een liedje ter gehore zal brengen genaamd “Arcade”. Dit is ook puur predictive programming. Zie onderstaande videoclip.

  https://www.youtube.com/watch?v=Eztx7Wr8PtE

  Dit filmpje laat mijn inziens de geboorte van de antichrist zien (naakt vanuit het water komend).
  Nummer staat al weken hoog bij de bookmakers dat deze zal gaan winnen. Hoe toepasselijk wordt het Songfestival gehouden in Israel. Het is allemaal “te toevallig” oftewel staged. Op minuut 2:37 staat Duncan daar met zijn twaalf fake discipelen. Op 2:41 zien we de weep for tammuz terugkomen > Ezechiel 8:14 maar is nog veel meer info op internet te vinden.

  Wist niet of je dit al wist maar hoor graag je mening! Ik ben ervan overtuigd dat Duncan gaat winnen in Israel en dat dit het startsein is voor een hoop ellende. Fijne avond.

 12. ZalmInBlik schreef:

  Tja dit is natuurlijk ook geheel toevallig, nadat Michael Obama met een Burning ketting in Parijs was gesignaleerd tijdens de Notre Dame ritueel, was Trump in Burnsville om zijn medeleven te uitten 😀

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten