Ons land barst van de Inoffizielle Mitarbeiter (zoals dat onder de Stasi in voormalig DDR heette)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 23 november 2018 28 Comments

bron: christoph-links-verlag.de

Hoe ernstig het er eigenlijk voor staat met ons land is misschien wel af te lezen aan de zwartepiet discussie en alle geënsceneerde relletjes daarom heen. In deze twee artikelen (hier en hier) lichtte ik toe hoe het één groot vooropgezet spel is om tegenstellingen in de maatschappij op te hitsen. Datzelfde bracht ik al in beeld tijdens een Pegida – Antifa demonstratie, waar de Antifa relschoppers door de politie klaar gezet werden, losgelaten werden en weer gearresteerd werden. Het was slechts en alleen show voor de camera. Ook de Zaanse vloggersrel werd volledig in scene gezet, zo blijkt uit deze beelden gemaakt door een bevriende fotograaf.

Daarnaast blijkt ook nog eens dat de alternatieve media volledig in de zak van de geheime diensten zit en dus zijn zowel de mainstream als de alternatieve media niets meer dan perceptiemanagement tools van de gevestigde orde. We worden tegen elkaar opstookt in groepen van links tegen rechts, autochtoon tegen allochtoon, christen tegen moslim, voor zwartepiet tegen zwartepiet. Het is één groot demagogisch spel! We worden bespeeld en het meest verontrustende daarin is misschien wel de grote hoeveelheid mensen die zich hiervoor lenen.

Dat zijn misschien wel de grootste volksverraders: zij die doen alsof ze oprecht andersdenkenden zijn die kritiek durven te leveren en zich activistisch gedragen.

Het blijkt dat zij niets meer zijn dan pionnen voor een vangnetstrategie. Mensen die zich achter de schermen laten betalen. Het heeft geen nut om deze volksverraders op hun geweten aan te spreken. Als ze een geweten hadden gehad, hadden zij om te beginnen al niet voor deze verraderlijke rol gekozen.

Waarschijnlijk is ze verteld dat ze een hoger doel dienen. En dat klopt ook. Ze dienen het hogere doel van de roadmap richting de wereldregering die ze zelf in geschreven woord of beeld bestrijden, maar dit in de praktijk slechts en alleen doen om waarheidszoekers af te vangen. Zij staan dus als Inoffizielle Mitarbeiter ten dienste van de gevestigde orde, die ze in het zichtbare veld lijken te bestrijden. Zij zijn de Stasi van het voormalige Oost Duitse DDR. Een beroep doen op hun schaamte heeft geen nut. Ze schamen zich niet. Wellicht dat ze zich een paar minuten per dag schuldig voelen, maar dan kruipen zij in het groepsgevoel van hun mede volksverraders die ze dan even kunnen bellen of opzoeken. Ze leven in een leugen, net zoals Mark Rutte en andere politici fulll time in een leugen leven. Als je de leugen je hele leven leeft, wordt het waarschijnlijk je tweede natuur. Sterker nog het wordt vermoedelijk zelfs je eerste natuur. Je kan niet meer terug, want dan ontmasker je niet alleen jezelf, maar feitelijk de gehele organisatie.

Je bent een agent van het systeem waarvan je doet alsof je die bestrijdt. Echt: het barst ervan! Zomaar even een linkje naar weer zo’n gevalletje gecontroleerd verzet (klik hier), maar veel geraffineerder zijn figuranten als Alex Jones, Ole Dammegard, David Wilcock, Ronald Bernard, Ellaster, Martijn van Staveren, Willem Felderhof, Irma Schiffers, Janneke Monshouwer en ga zo nog maar even door. Goed opgeleide acteurs die slechts doen alsof zij u helpen ontwaken, maar feitelijk niets anders doen dan de in dit artikel (klik erop) omschreven techniek van de vangnetstrategie representeren.

En ze zijn als paddenstoelen uit de grond gerezen, want je wilt niet dat te veel mensen achter een daadwerkelijk vrije onderzoeker aan gaan lopen. En als ze dat wel gaan doen tuig je gewoon tientallen websites op die zijn boodschap overnemen en het overschreeuwen. Vervolgens druk je de echte vrije denker weg op social media, laat je de staatstrollen hun smaad en laster spuien; geef je de anderen meer aandacht en laat je ze langzamerhand de boel overnemen. Ondertussen schaar je die Martin Vrijland lekker tussen al die ufo-sites en zo blijf je hem bij mensen die toch nog op zijn site terecht komen, associëren met dat soort pulp. En naar het restant toe maak je hem zwart of laat je trollen op social media zijn posts delen onder toevoeging van idiote commentaren.

En dan hebben we het nog niet gehad over al die mensen die zich laten inhuren om demonstraties of relletjes in scene te zetten (zoals ik liet zien bij de Pegida-Antifa demonstratie in Den Haag en bij de Zaanse vloggersrel). Ook heb ik het nog niet gehad over al die mensen die voor de kranten, tv en allerlei andere perceptiemanagement instituten werken. Het gros heeft waarschijnlijk niet eens het besef wat ze doen. Maar de dames en heren in de alternatieve media die zogenaamd voor de ontwaking van hun medemens strijden weten donders goed dat ze agenten met een dubbelrol zijn. Hun lieve innemende nep-smile en schijn spiritualiteit brengt mij regelmatig tot braakneigingen. Het is diep triest en zeer schandalig!

De Inoffizieller Mitarbeiter is nooit uitgestorven; de Stasi heeft nooit opgehouden te bestaan. Tegenwoordig heeft het alleen een iets meer gepimpt imago en heet het AIVD en doet het alsof het zich alleen met “terrorisme bestrijding” bezig houdt. Mark my words: terrorisme is zelfgeschapen en de core business van de AIVD is het opbouwen en in stand houden van het Inoffizielle Mitarbeiter netwerk. Dat is een hele sub-economie op zich, waarbij je natuurlijk kunt zorgen dat de Inoffizielle Mitarbeiter elkaar de bal toespelen en elkaar opdrachten gunnen in hun dekmantelbedrijfjes. Het houdt zichzelf feitelijk wel draaiende. Je maakt ze economisch afhankelijk van datzelfde Inoffizielle Mitarbeiter bedrijfjes netwerk. De één organiseert de lezingen, de ander geeft spirituele trainingen en weer een ander verkoopt boeken, kunst of alternatieve geneesmiddelen. En als het financieel niet helemaal lekker loopt pompt de Inofizieller Arbeitgeber er wel wat belastinggeld tegenaan.

Heb je daar bewijs voor dan Vrijland? Heeft u zich ooit grondig verdiept in wat ik er over geschreven heb? Heeft u de filmpjes bekeken? Heeft u alle artikelen erover gelezen? Nee? Doe die moeite dan eerst even; dan spreken we weer. Het is zichtbaar voor iedereen die een beetje de moeite doet. Dat doen we alleen niet omdat we al gehypnotiseerd zijn door de zogenaamde vrijheidsstrijders die het allemaal wel voor ons uitzoeken.

“Succes is een keuze”, niet alleen als je bij de vrijmetselarij zit krijg je de bal toegespeeld: Als je voor het Inoffizielle Mitarbeiters netwerk kiest, is je succes ook gegarandeerd. Succes is dus inderdaad een keuze. Ben jij al geronseld?

49 Shares

Tags: , , , ,

About the Author ()

Comments (28)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Persoonlijk denk ik dat er druk gebouwd wordt aan een gecontroleerde revolutie. Dat kan alleen als partijen gecontroleerd tegen elkaar opzet en dus ook de uitkomst kunt sturen. Devide and rule..

 2. ZalmInBlik schreef:

  Analyse van een verkapte corpofascisten staat:

  De trauma based mind control in zionazi staat nederland (E.U.) begint op vrij jonge leeftijd, alles is erop gericht het verzet en weerstand van de ‘Freigeborene’ in een zo vroeg mogelijk stadium te breken en toekomstige psycho- en sociopaten in den dop te kweken en als toekomstige staatspion in te zetten. Daar spelen dus verschillende factoren een zeer belangrijke rol.

  Ten eerste begint het direct na de bevalling als de ziel deze 3D realiteit betreed. Het maakt nogal verschil of je thuis geboren wordt in letterlijk een warme nest met liefdevolle mensen om je heen in moeders armen of dat je in een Dr. Mengele ziekenhuis ter wereld komt waar je meteen uit de handen wordt gegrisd en half mishandeld op de rug wordt geslagen en God mag weten wat voor capriolen ze nog meer met je uithalen, bloedprikken, vaccinaties etc. De eerste introductie met deze realiteit is al trauma based en heeft dus al een impact in het onderbewustzijn van het kind.

  Daarna volgt de AANGIFTE, want de staat moet immers weten dat je als burgerslaaf (BSN) en potentiele inkomstenbron (lees aandeel) in de 2D wereld bestaat als (rechts)persoon, dus NIET als mens! Afhankelijk van je geërfde DNA/genetische markering cq. beperking, het milieu (omgeving/familie/religie enz) waarin je opgroeit, de wettelijke kaders/beperkingen de nodige fysieke/mentale valkuilen begint je perceptie langzaamaan vorm te krijgen. Die perceptie/ontwaking dient dusdaning in de eerste levensjaren beperkt te worden dmv. voedsel/chemicaliën/milieu vervuiling en bovengenoemde beperkingen, dat de “OOgkleppen” vorm beginnen te krijgen.

  Je wordt via de mediascholing-programmering geïndoctreneerd (disbalans linkerhersenhelft) om in het (slaven)systeem mee te draaien en de staat als gezaghebber en eigenaar te accepteren. Dissidenten worden eruit gevist en met medische drogconstateringen zoals ADHD e.a. Tavistock gedragsstoornissen onder invloed van de medicamenten tot de orde geroepen en via de (pleeg)ouders/voogd gestraft omdat ze als individu afwijken en niet in de kudde meekomen. Hoogsensitieve mensen worden buitenspel gezet met verkapte autistische stoornisen zoals het syndroom van Asperger. De Tavistock Kabbalywood sport entertainment is erop gericht het individu op gerichte tijden te ontlasten en te vermaken (lees programmeren met impulsen) met (seksuele) afwijkende idolen als voorbeeld. Genetisch gemodificeerd rotzooi wordt op gezette tijden toegediend om het fysieke/mentale raamwerk van het individu in te kleuren.

  Technologie (psychotronics) wordt aangereikt en verkapt toegediend via de omgeving en frequenties zorgen ervoor dat de persoon altijd op bepaalde stimulae reageert. Daarnaast zorgt de staat indirect voor de levering van synthetische drugs (opioiden) en worden de juiste informanten de straat op gestuurd om het criminele netwerk in stand te houden opdat de politie bestaansrecht heeft. Zogenaamde draaideurcriminelen, informanten, TBS’ers worden op gezette tijden als wolven losgelaten zodat de nodige trauma op de maatschappij toegepast kan worden.

  Met als resultaat dat de mens verworden is tot een zombie/pion/bruikbare pion, de basale perceptie is op een dusdanige manier verstoord dat het proces compleet en onomkeerbaar is. Ze zijn besmet; ze zijn geprogrammeerd om te denken en te reageren op bepaalde stimuli in een bepaald patroon. Je kunt niet van gedachten veranderen, zelfs als je hen blootstelt aan authentieke informatie, zelfs als je bewijst dat wit wit is en zwart zwart is, kun je de basisperceptie en de logica van gedrag nog steeds niet veranderen. Dat is het trieste van de gehele situatie in zionazi staat nederland.

  Technologische voorbeeld van verkapte programmering uitgelegd door een programmeur

 3. De Loonslaaf schreef:

  Zou het zo kunnen zijn, dat zij diverse scenario’s hebben uitgewerkt om het door hen nagestreefde doel te kunnen bereiken? Afhankelijk van hoe de massa reageert op de door hen veroorzaakte veranderingen, dat dan deze scenario’s al dan niet aangepast worden toegepast?

  Zo hadden zij waarschijnlijk nooit een Pim Fortuyn verwacht. Nadat zij deze dreiging onschadelijk hadden gemaakt, werd deze behoefte van het volk meteen door Wilders ingevuld. Naar mijn idee had Pim Fortuyn voor een waarachtige (gedeeltelijke) revolutie kunnen zorgen, maar bij Wilders is natuurlijk weinig gebeurd.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ja en daarom zijn ze nu nog meer aan het meten (big data) en sturen (perceptiemanagemenet via media, alternatieve media, social media influencers, Inoffizieller Mitarbeiter, enzovoort). Dan kunnen ze hun geod getrainde politieke pionnen naarvoren schuiven als vangnet (politici als Geert Wilders en Thierry Baudet, maar ook aan de linker kant in de vorm van een Jesse Klaver).
   Meten is weten.

  • Camera 2 schreef:

   @De Loonslaaf
   Met alle respect maar even over de Heer P Fortuyn.
   De heer Fortuyn is “naar voren geschoven door de mainstream media”, de media heeft hem groot gemaakt, ineens was deze man er, die er op los mocht praten en grof in z’n taalgebruik was naar andere mensen die religie’s beoefenen. Zeggen wat je dankt, ha ha.
   Hij was zeer goed bevriend met T van Gogh, hier op deze site wel uitvoerig besproken(zie link onder)

   Als we het over verdeel heers hebben dan hoort Fortuyn daar zeker in het rijtje bij. Op het media park te grazen genomen, hmm, 1 foto, begraven in Driehuis en daarna in Italie, tja, what to say more…

   https://www.martinvrijland.nl/archief/alles/de-moord-op-theo-van-gogh-een-joods-complot-van-list-en-bedrog/

   • Zonnetje schreef:

    Ik zie het stuk van 2014 nu voor het eerst. Goed geschreven artikel.

   • ZalmInBlik schreef:

    het is niet alleen online of via de klassieke media, maar ook gewoon als je denkt “vrij” rond te lopen en thuis in je vertrouwde omgeving lkkr Smart 😉 Zelfs in het vliegtuig als je denkt op je welverdiende vakantie te kunnen met je gezin zijn je gedragingen via allerlei camera/sensoren en algoritmes te volgen..
    Het heet in militaire termen ‘full spectrum dominance’ zelfs het weer is gestuurd via allerlei geo-engineering programma’s, je mag je onderhand ook afvragen waar defensie voor staat en wie ze moeten “verdedigen”..(zie Brzezinski quotes)

    Of je mag uiteraard ook gewoon “doorzwemmen” je kop in het zand steken en net doen alsof er niets aan het handje is..Todat het fuik sluit, Goeiemiddag! 😀
    https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/4494866/algoritme-voor-opsplitsen-gezin-vliegtuig-uitbuiting
    https://www.irishtimes.com/business/economy/michael-o-leary-to-attend-bilderberg-conference-1.2241597

    • Camera 2 schreef:

     Tja, het net van het fuik…

     En, maar zo is het mazen net, zo is het maar net

     De mazen worden aldoor kleiner en door de maatregelen voor onze veiligheid(motorclubs lokken militaristische acties ui, ha ha) zwemmen we als vissen i.d.d het fijnmazige net in, zo is het maar net.

     Motorbende >>> of, georganiseerde overheids misdaad tegen het volk 😉

     https://www.ad.nl/amersfoort/inval-in-woonwagenkamp-keerkring-tegen-motorbende-caloh-wagoh~a6dbd5079/

    • ZalmInBlik schreef:

     @ camer 2, of je tuigt natuurlik zelf zo’n motorclubje op met staatsinformante, draaideurcriminelen e.a. Mitarbeiters en sluit dan het zooitje waarop je de wetgeving aanpast. Machiavelli had het niet beter kunnen bedenken 😉

     Trouwens een leuke anekdote over fuiken, netten en het huidige brexit discussie. Was lang geleden voor mijn toenmalige werkgever een blauwe maandag in Engeland en belandde uiteraard na verloop van tijd in de plaatselijke pub, waar ik in discussie kwam met lokale arbeiders en vissers. We kwamen over de zeevaart te praten en de vele zeeslagen tussen de beide mogendheden…Ik zal het nooit vergeten een aangeschoten arbeider+visser en een verdwaalde nederlander in verhitte discussie

     You Dutch mate..God forbide us for the Dutch, they leave less but take so much..

     waarop ik antwoordde

     You are probably reffering to our government and so called royal family

     Veel gelach en rumoer, waarop de engelsman antwoordde

     I think we have something in common mate 😀

 4. marcos schreef:

  Wat is jullie mening over het plaatsen van Joseph P Farell, Catherine Austin Fitts en Dark Jouralist?

  • Martin Vrijland schreef:

   Wat denk je van CNN, CNBC, FoxNews, NOS journaal, RTL Boulevard, Pauw, Jinek,…

  • ClairVoyance schreef:

   Marcos, voor het bepalen of iemand een disinfo/controlled opposition shill is kun je een handige indicator vinden. Bij het onderwerp over de Californische branden komt de naam van de wetenschapster langs. Alle 911 ”truthers” die deze wetenschapster niet noemen-of nog erger afbranden- zijn verdacht. Als je het-na bestudering- snapt , weet je meteen dat het geen theorieen zijn waar de betreffende wetenschapster mee op de proppen komt. De seismologische gegevens van 911 zijn geen theorie, maar keiharde feiten. Hopelijk lukt het nu wel ondanks de aandachtsspanne. Succes !

 5. marcos schreef:

  juist deze 3 personen onderschrijven de theorie van Dr Judy Woods, daarom bevreemdt het mij om de eersre reacties te lezen. ik zie verder geen argumentatie waarom dee personen op dezelfde lijn geplaatst wordt als CNN en dergelijke.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik bedoel alleen maar te zeggen dat je zelf altijd op je hoede moet zijn dat je niet in het zoveelste vangnet loopt.

   Ik weet het niet. Ik ken ze niet en het lukt mij ook niet om iedereen te volgen. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

   De theorie van Judy Woods lijkt tot nu toe de beste, maar het kan ook zomaar gebeuren dat mensen die theorie kapen en het in een verkeerd daglicht plaatsen of dat de diensten ervoor zorgen dat de waarheid gewoon volledig lekt via iemand als Judy Woods om er vervolgens voor te zorgen dat ze live in een radio uitzending zelfmoord pleegt (ik noem maar iets..zoals in het voorbeeld van Ace Baker die zogenaamd live zelfmoord pleegde in de uitzending van Jim Fetzer, zie hier: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hoe-complotdenkers-als-jim-fetzer-ole-dammegard-zen-gardner-en-anderen-steeds-weer-wegkomen-met-hun-misstanden/)

  • Zonnetje schreef:

   Een van de criteria waarop ik zelf bepaal of iemand the real thing is of zo iemand gesaboteerd wordt, geboycot wordt, niet in zijn levensonderhoud kan voorzien, gemarginaliseerd wordt enz

   Als dat niet geval is dan heult hij met de bestaande status quo, met divide and confusion als motto. Dit is mijn ervaring.

   • Martin Vrijland schreef:

    Ja, maar helaas wordt ook op dat level gespeeld met de perceptie van de lezer…neem bijvoorbeeld een Micha Kat..ook die doet alsof hij slachtoffer is. Waar hij al die hotelovernachtingen dan van betaalt is natuurlijk de grote vraag.
    Ik kan van mezelf in ieder geval zeggen dat ik duidelijk aangevallen ben en ik krijg die troep ook niet van het net.

    • Zonnetje schreef:

     micha de man die de rechterlijke macht voor zwarte maffia uitmaakt maar ondertussen wel gebruikt maakt van datzelfde ‘ rechtssysteem’ om zijn ‘ gelijk’ te halen. Tig advocaten verslijt, continu in contact staat met dekens van de orde.Er zijn zat personen die geen advocaat kunnen vinden en hij wel. Een man die reist, op vakantie gaat, in hotels zit enz. Hoe doet hij dat toch? Tja hij is lid van die bepaalde club.Dat is wat hem beschermt. Je weet wel, die club die alles bepaalt en regisseert.

 6. ClairVoyance schreef:

  Typisch dat jullie beiden spreken van theorie. Ik zou dan toch aanraden haar boek te lezen.
  Bovendien heet ze Wood, en niet Woods.

  • ClairVoyance schreef:

   En de zogenaamde zelfmoord van Ace Baker had juist alles te maken dat het geen theorie is en dat de waarheid mbt het aardmagnetisch veld en de seismologische gegevens niet te debunken is. (het was ook opmerkelijk dat Architects & Engineers de seismologische data angstvallig vermeden) Wat ook geen theorie is zijn de stalen kolommen die je tot stof ziet veranderen.
   En zo kan ik nog heel wat zaken noemen, maar ik denk dat het voor geinteresseerden handiger is de site van Wood goed te bestuderen of haar boek te lezen.
   En tevens had het toneelspelletje van Baker te maken met de ontmaskering van Simon Shack van September Clues (nose in, nose out) en vervolgens de ontmaskering van Ace Baker zelf die had geprobeerd middels trucage Hutchison te debunken.
   http://www.drjudywood.com/wp/

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten