Ontmoeting tussen Erdogan en Putin vandaag cruciaal voor het masterscript en herstel Ottomaanse rijk

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 5 maart 2020 3 Comments

bron: sputniknews.com

In mijn boek spreek ik over een masterscript dat zowel afgeleid kan worden uit de profetieën van de verschillende wereldreligies als datgene wat je kunt afleiden uit de brief uit 1871 van Albert Pike, 33e graad grand master vrijmetselaar, waarvan velen stellen dat het een verzinsel is. In mijn boek licht ik toe waarom dit niet perse het geval hoeft te zijn. Ook leg ik uit waarom het essentieel is om te doorzien dat er sprake is van zo’n masterscript. De uitkomst van de ontmoeting tussen Erdogan en Putin in Moskou vandaag en de oorlogshandelingen van Turkije in de Syrische provincie Idlib zullen bepalend zijn in het lezen en vertalen van het masterscript.

Dat zo’n masterscript bestaat is belangrijk om te doorzien, omdat dit aangeeft dat we getuige zijn van een geprogrammeerde valse realiteit, waarvan ik in mijn boek uitleg dat dit moet leiden tot de samensmelting van mens met AI en de valse singulariteit zoals die bijvoorbeeld wordt geschetst door Google’s topman Ray Kurzweil.

Wat heeft dat met de ontmoeting tussen Erdogan en Putin te maken?“, zou u nu kunnen vragen. Welnu, er zijn verschillende interpretaties van de religieuze profetieën (die onderdeel van dat masterscript uitmaken) mogelijk en mijns inziens is dat in zichzelf ook weer onderdeel van dat script, want tegenstrijdige opvattingen dragen juist bij aan het aanwakkeren van de noodzakelijke conflicten. Belangrijk in de ontmoeting tussen Erdogan en Putin is echter, dat hieruit duidelijk kan worden of de sjiitische islam en de soennitische islam wel of niet verenigd kunnen worden, Rusland en Turkije ineens weer vijanden zullen blijken te zijn en de NAVO wel of niet in tact zal blijven.

Daarbij merk ik op dat de partijen die in het zichtbare veld strijd leveren, achter de schermen het masterscript volgen. Alleen de bevolking en de legers moeten op basis van religieuze en politieke tegenstelling bijdragen aan het vervullen van het masterscript.

De keuzes van Erdogan en Putin en de oorlogshandelingen van Turkije in de komende dagen tot weken, zullen echter meer duidelijkheid verschaffen aangaande het masterscript.

Kijken we naar het strijdtoneel in Syrië, dan lijkt het er nog steeds op dat de sjiitische moslims en de soennitische moslims elkaar in de haren blijven vliegen. De moslimbroederschap en de soennitische tak van de islam, lijken aan de NAVO kant te staan, terwijl de sjiitische tak aan de zijde van Rusland staat en vice versa. Syrië en Iran zitten in het sjiitische kamp, terwijl Turkije en Saoedi Arabië juist weer grofweg in het soennitische kamp zitten. Daarbij kijk ik even niet naar de details in de verschillende soennitische of sjiitische stromingen.

De strijd in de Idlib provincie lijkt een indicatie te zijn dat Turkije en Syrië onverenigbaar zijn. Dat betekent dan ook dat de sjiitische en soennitische islam onverenigbaar zullen blijken te zijn.

Een scenario van een islamitische prediker met de naam Sheikh Imran Hosein, is dat er een oorlog komt tussen de Turkije en de NAVO met Rusland, Syrië en Iran. Zijn onderbouwing vindt u in de video hieronder. Hij gaat uit van de onverenigbaarheid van beide islamitische stromingen.

Naar zijn inzicht zal er allereerst een poging van Erdogan komen om het Ottomaanse rijk te herstellen. Vervolgens stelt hij dat de sjiitische moslims uiteindelijk Istanboel (door hem Constantinopel genoemd, zijnde de oude naam voor die stad) zullen veroveren. Volgens Hosein zou uit de koran af te leiden zijn dat dit door Koerden en Arabieren zal gebeuren. Dat bevreemd enigszins, omdat die Arabieren juist soennitisch zijn. Je zou dan eerder verwachten dat Iraanse troepen deze profetie doen vervullen, maar wellicht begrijp ik zijn uitleg verkeerd. In zijn standpunt is het herstel van het Ottomaanse rijk dus gedoemd te mislukken en zal Erdogan uiteindelijk het veld moeten ruimen. (Lees verder onder de video)

We hebben de afgelopen jaren kunnen zien dat Turkije en Rusland ineens dichter tegen elkaar aan begonnen te kruipen. Turkije sloot een gas deal met Rusland en gezamenlijk openden zij de Turkstream gaspijpleiding. Ook kocht Turkije S-400 luchtafweersystemen van Rusland. Ondertussen leek de band met de NAVO ijskoud te worden, waarbij vooral de relatie met de VS tot het dieptepunt zonk. Amerika wilde de F-35 gevechtsvliegtuigen niet meer leveren, terwijl de romp van dat vliegtuig juist door de Turkse vliegtuigbouwer TAI geproduceerd wordt.

Nu het er om spant in Idlib, stelt Sheikh Imran Hosein dat de NAVO zich ineens spontaan toch maar weer volledig achter Turkije zal scharen en een grote troepenmacht zal leveren om de Turkse invasie in Syrië te ondersteunen. Dat zou dan betekenen dat Turkije en Rusland ineens weer lijnrecht tegenover elkaar staan en Europa en de VS ineens weer dikke vriendjes met Turkije zijn. Dat laatste is echter niet wat we kunnen opmaken uit de berichtgeving in de media. De vijandigheid tussen Rusland en Turkije nam echter wel zienderogen toe.

De afgelopen dagen heb ik mijn hoofd gebroken over de vraag of de voorspelling van Sheikh Imran Hosein de juiste verklaring is of dat het Ottomaanse rijk zich misschien toch zal herstellen. Mijns inziens is er namelijk nog een uitleg die misschien weinig aanhang zal krijgen, maar die ik hier toch wil aankaarten:

Wat nu als de oorlog in Syrië vooral heeft bijgedragen aan het verzwakken van de VS en het onder druk zetten van Europa? Erdogan kon immers op elk gewenst moment de vluchtelingenkraan open zetten, zoals hij afgelopen week feitelijk deed. De oorlog in Syrië heeft laten zien dat de Russen het luchtruim domineerden en de VS heeft zich eigenlijk met de staart tussen de benen moeten terugtrekken. Zou het kunnen dat de strijd tussen de Syrische regeringstroepen (gesteund door Iran en Rusland) versus de Turkse troepen (inclusief proxy-rebellen) slechts en alleen een strijd was om die miljoenen vluchtelingen te genereren en de NAVO te verzwakken? Zou het kunnen dat de nu nog strijdende islamitische fracties zich achter de schermen verenigden? Zou het kunnen dat Rusland, Syrië, Iran en Turkije ineens de gelederen sluiten om juist de NAVO een slag toe te dienen?

Dat zou inhouden dat niet Rusland de verliezende partij is, maar dat de VS en Europa de grote verliezers zijn. Dat zou ook betekenen dat de Ottomaanse droom ineens heel snel gerealiseerd kan worden, want als Turkije uit de NAVO stapt en vrede sluit met de sjiitische islamitische wereld, Rusland en Iran, hebben we ineens een heel sterk blok. Dit lijkt op dit moment nog een onmogelijk en onwaarschijnlijk scenario en ik durf mij ook niet met honderd procent zekerheid op het standpunt te stellen dat dit de uitkomst zal zijn, maar de mediaverslaggeving van de ontmoeting tussen Erdogan en Putin en het wel of niet binnenvallen van Syrië door Turkse troepen, zullen veel opheldering geven.

Historisch gezien hebben Rusland en Turkije elkaar altijd in de haren gevlogen. Historisch gezien lijkt het aannemelijker dat Turkije binnen de NAVO zal blijven en ook waar het gaat om de grote tegenstellingen tussen sjiitische en soennitische islam, lijken we met een onverenigbaar krachtveld te maken te hebben. Toch kan niet worden uitgesloten dat de twee islamitische takken zich achter de schermen verenigd hebben om zo de NAVO een slangenkuil in te lokken. Als dat het geval is, komt er ineens een heel ander konijn uit de hoge hoed en zal ook een hersteld Ottomaans rijk sneller een feit zijn dan ieder ooit zou kunnen hebben vermoeden.

Zouden de islamitische landen, onder leiding van Erdogan, zo strategisch zijn geweest dat ze achter de schermen de gelederen gesloten hebben en ze de NAVO een oorlog in Syrië ingezogen hebben om diezelfde NAVO te kunnen verzwakken? Is dat de strategie geweest die het machtige islamitische blok moest helpen realiseren; dat islamitische blok dat straks volgens de brief van Albert Pike uit 1871, een oorlog tegen het zionisme zal beginnen? Of gaan we juist zien dat Erdogan op miraculeuze wijze steun van de NAVO krijgt en blijft de islamitische wereld verdeeld over kamp Rusland (de sjiieten) en kamp NAVO (de soennieten)?

Wilt u dat ik door kan blijven gaan met het schrijven van artikelen en het aanreiken van nieuwe inzichten, steun dan mijn werk door lid te worden of via de aanschaf van mijn boek.

Bron linkvermeldingen: f35.com

73 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Turkish President Recep Tayyip Erdoğan’s chief advisor, retired Turkish general Adnan Tanrıverdi, has been articulating a vision of a unified Islamic superpower through conferences and documents published by his organizations. This vision is reflected in President Erdoğan’s foreign policy.

  The Justice Defenders Strategic Studies Center (ASSAM), of which Tanrıverdi is chairman of the board, has scheduled seven annual “congresses,” of which three have taken place, to work through the technical problems in the formation and governance of an “Islamic union.”[1] At a recent ASSAM Congress, Tanrıverdi called for the coordination of the joint manufacturing of weapons and military equipment among Islamic countries, saying: “States cannot stand tall against the countries whose weapons they use.” ASSAM has also published a 69-page draft of a constituion for a planned shari’a-based confederation of 61 Islamic countries. This constituion declares that “sovereignty belongs to shariah,” that Istanbul is to be the capital of the confederation, that the Arabic language would be taught in all of its schools, and that its name will be “Asrica,” which is formed from a combination of Asia and Africa.

  https://www.memri.org/reports/erdo%C4%9Fans-chief-advisor-and-former-general-tanr%C4%B1verdi-presents-vision-%E2%80%93-reflected-turkeys

 2. Analyze schreef:

  Ook Rusland doet een duit in het zakje wat betreft de vluchtelingenstromen, er zijn good guys er wordt volop gecoördineerd door de usual suspects.

  “Erdogan kon immers op elk gewenst moment de vluchtelingenkraan open zetten, zoals hij afgelopen week feitelijk deed. De oorlog in Syrië heeft laten zien dat de Russen het luchtruim domineerden”

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten