Onze jongens van de AIVD en MIVD hackten de Russen zodat ze konden zien hoe die de Amerikanen hackten

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 januari 2018 22 Comments

Wat zijn het toch slimme jongens hè, onze rakkers van de AIVD en MIVD. Zij mogen doen wat niemand anders mag doen; wat zelfs de Russen bij ons niet mogen doen, want dan zijn het Russische hackers. Zij mogen inbreken op systemen, zodat ze daar van alles mee uit kunnen halen. Zij mogen feitelijk alles van iedereen compleet overnemen en aanpassen en dat is goed! Dat bewijst zich nu wel nu “blijkt” uit keihard en onomstotelijk bewijs dat zij Russische hackers hebben gehackt. Dat komt omdat onze hackers veel slimmer zijn dan die uit Rusland en die Russische hackers (die natuurlijk precies naast het Kremlin zitten) zijn een beetje onnozel, dus die hebben niet door dat er hackers in hun hackgroep zitten. Het zijn tenslotte Russen.

Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken, verantwoordelijk voor inlichtingendienst AIVD, wil niet inhoudelijk ingaan op de onthulling dat Nederlandse inlichtingendiensten jarenlang meekeken terwijl Russische hackers de Amerikaanse overheid infiltreerden. Wel benadrukt ze dat ze al eerder heeft gewezen op het risico van ‘statelijke actoren die democratieën proberen te beïnvloeden’. Natuurlijk wil zij er niet verder op ingaan. Waarom zou ze. Het is potverdikkeme al ernstig genoeg. Maar hieronder vindt u gelukkig het bewijs:

De Nederlandse inlichtingendiensten onderschepten de informatie van het Russische hackerscollectief ‘Cozy Bear.’ Volgens Nieuwsuur en de Volkskrant (“dus dan is het betrouwbaar”) hadden de Nederlandse veiligheidsdiensten meer dan twee jaar toegang tot de Russische hackersgroep. Een hackteam van de AIVD zag hoe ‘Cozy Bear’ kon binnendringen bij onder andere het Witte Huis en de DNC, het dagelijkse bestuur van de Democratische Partij. Volgens de Westerse inlichtingsdiensten werkt de Russische hackersgroep in dienst van de Russische overheid.

Journalist Huib Modderkolk van de Volkskrant legt uit hoe de touwtjes van dit nieuws aan elkaar werden geknoopt. ‘Wij kregen op een gegeven moment een tip dat Nederland wel heel bijzondere informatie heeft geleverd over de hack van de Democratische Partij. Wij wilden weten hoe het kan dat je zo dicht bij de bron kunt zitten. Daar zijn we heel veel gesprekken over gaan voeren en uiteindelijk hebben we bronnen gevonden die daar meer over konden vertellen.’ (“Kuch”)

Ethisch hacker en cybercrime-expert Rickey Gevers van RedSocks zegt dat het verhaal waarschijnlijk vooral vanuit Amerikaanse kant naar buiten is gekomen. ‘In het voorjaar van 2017 zie je al een aantal Amerikaanse berichten met details hierover. Dan hebben ze het over een bevriende dienst die de informatie heeft uitgeleverd en zie je dat oud-NSA-medewerkers erover praten. Het lijkt me het meest logisch om te denken dat het van Amerikaanse kant stukje bij beetje uitgelekt is en dat het nu is gelukt om Nederlandse bronnen eraan te koppelen om het verhaal rond te krijgen.’

Zelf houdt Gevers voor zijn werk zowel Cozy Bear als Fancy Bear in de gaten. ‘Die zijn heel actief en ook zichtbaar. Het heeft er alle schijn van dat het door de Russische staat is georganiseerd. Je ziet in ieder geval dat ze in het belang van de Russische staat bezig zijn.’

Dus Cozy Bear ging binnen bij het Witte Huis en dat werd allemaal gezien door Rickey Gevers en RedSocks. Zij zijn als het ware de slimste hackers van de hele wereld. Ik denk dat ze wel een prijs verdienen. De Russische hackgroepen Cozy Bear en Fancy Bear hebben nog steeds niet door dat ze in de gaten gehouden worden. De deelnemers van die groep zijn immers van die wizkids die met een fles wodka van de straat geplukt zijn en achter een pc gezet zijn. De Russen werden ook niet gealarmeerd door de naam Rickey Gevers in hun hackgroep. Ook de naam RedSocks kwam niet echt Amerikaans op ze over. Ze doen immers zelf alsof ze westerlingen zijn met hun gebrekkige Engels. Maar wij hadden ze allang door hihi! Wij zijn slim joh, wij van de AIVD!

En natuurlijk is het geen optie dat we zelf vanuit die hackgroepen (waar we dan toch al eenmaal binnen zaten) het Witte Huis zijn binnen gedrongen; ook is het geen optie dat we die hackgroep helemaal zelf zijn. Zo zijn wij niet. Wij zijn de AIVD! Wij zijn de MIVD! Wij spinnen geen onzin om onze hackersrechten goed te praten. Wij willen u het volk heus niet te veel hacken. Alleen als het nodig is! Maar we willen wel dat u bang bent voor de Russische hackers, zodat we u mogen hacken en afluisteren en censuur kunnen rechtvaardigen! Wij zijn ‘s lands beschermers en we beschermen u tegen de gevaarlijke Russen! Wij hacken uw computer en telefoon, maar dat is voor uw eigen bestwil.

De oorspronkelijke “Russische hacking” beschuldiging was dat het de Russen waren die verdraaide e-mails kwaadwillig hebben verkregen en ze aan Wikileaks hebben doorgegeven. Het “bewijs” hiervoor was tweeledig. Een rapport van het privé cyberbeveiligingsbedrijf CrowdStrike beweerde dat metadata aantoonden dat de hackers aanwijzingen hadden achtergelaten, waaronder de naam van de oprichter van de Sovjet-veiligheidsdiensten. Het tweede bewijsmateriaal was dat een blogger met de naam Guccifer 2 en een website met de naam DNC Leaks toegang leek te hebben tot een deel van het materiaal rond dezelfde tijd dat Wikileaks deed, en dat Guccifer 2 Russisch kon zijn. Dat is het. Tot op de dag van vandaag is dat de optelsom van echt ‘bewijs’ van Russisch hacken. Gelukkig hebben we er nu nieuw “echt bewijs” bij, namelijk het verhaal van de AIVD en MIVD. Ze zullen vast nog wel met een printscreentje komen en dan zijn we overtuigd. Want onze Kajsa is zo’n lief onschuldig blond meisje en lieve onschuldige blonde meisjes liegen nooit; net als ministers. Kom op mensen niet zeiken! U moet gewoon blij zijn dat u gehackt mag worden, want dat houdt de gevaarlijke Russische Bear buiten de deur!

Dit verhaal werd al langer gespind, maar nu krijgt de spin een nieuwe spin. Spin spin spin spin, omdat u het moet en zal geloven! Wij willen gewoon op alles in kunnen breken. Wat zijn ze goed hè onze jongens van de AIVD! Kom maar even bij ome Willem op schoot zitten: “Lekkere rakkers; geitenbreiers!

Bron linkvermeldingen: bnr.nlcraigmurray.org.uk

295 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (22)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  En deze media moeten we nog langer serieus nemen? Mooi hoor die prachtige microfoons met mooie schuimballetjes en logo en mooi hoor die dure camera’s! Ik vraag me nog steeds af waarom Joost Karhof zo plots ineens overleden is.

  Tijd voor een burgerinitiatief: http://www.nepnieuws-checker.nl

 2. ZandInOgen schreef:

  Damage control en perceptie management zo vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen en het raadgevende referendum voor het Wiv (aftap/sleepwet). Trouwens ‘bear’ referentie wordt ook gebruikt door pedofielen (zie FBI/Wikileaks)

  Hoor- en wederhoor ben je mal, gewoon printen die hap 😀

  Dat melden de Volkskrant en Nieuwsuur donderdag op basis van anonieme bronnen en eigen onderzoek. HAHAHA
  https://www.nu.nl/internet/5104403/aivd-infiltreerde-russische-hackersgroep-tijdens-verkiezingstijd-vs.html

  GEKAUFTE HOERNALISTEN, wijlen Joost Karhof was gewoon te kritisch naar de macht toe en dat pikt Willy en kornuiten niet..

 3. Camera schreef:

  Vanwege Staatsbelang mag waarschijnlijk de oorzaak van de weg gejoriste Joost Karhof niet naar buiten komen.

  Ze mogen wel uit staatsbelang handelen(wegjorissen) maar vanwege staatsbelang mag dat dan weer niet in de publiciteit komen.

  https://www.nu.nl/internet/2832093/openbaarheid-aftappen-sociale-media-in-strijd-met-staatsbelang.html

 4. ZandInOgen schreef:

  Ondertussen is dit het stand van zaken in NL…goeiemiddag

  De ontsnapte koe Hermien krijgt in de pers en de sociale media veel aandacht en dat trekt mensen naar het bos waar de koe zich verstopt. Eigenaar Herman Jansen roept mensen op om de koe met rust te laten, zodat de dierenarts met zijn verdovingsgeweer zijn werk kan doen.
  https://www.rtlnieuws.nl/opmerkelijk/veel-aandacht-voor-onstnapte-koe-hermien-ga-haar-niet-zelf-vangen

 5. Jan schreef:

  Ik hoorde het verhaal vanochtend op BNR uitgelegd worden.De verslaggever van het FD begreep er zelf helemaal niet van. Want leg dat maar eens uit

  Maar dit is een voorbeeld van een False Flag.

  Amerika vraagt Nederland om bij Russische geheime dienst in te breken en het te doen lijken alsof Rusland een aanval pleeg. .

  Het wordt in principe gewoon toegegeven.

 6. rmstock2 schreef:

  Het belangrijkste van het NOS nieuws is de timing , want de telefoons in Washington DC staan roodgloeiend : #releasethememo En het bewijs is namelijk vernietigend : “Former President Barack Obama has formally retained legal counsel over numerous potential CRIMINAL Indictments for actions while he was President. ” ***** BREAKING NEWS ****** OBAMA FORMALLY RETAINS LEGAL COUNSEL Het echte bewijs is tweeledig, een vier pagina lang memo (de samenvatting) en een 99 pagina’s tellend FISA Court doument : A Former Independent Council explained over the weekend what happened : Joe diGenova – Brazen Plot to Frame Trump, 10:37 PM 01/20/2018 During the interview diGenova is seen waving with a FISA court Document, which contains all the evidence needed for his narrative.”
  Gisteren Vrij 25 jan is er al wat gelekt :
  Comey, Rosenstein, McCabe All Named In FISA Memo, First Leak Reveals
  Devin Nunes’ Anti-FBI Memo Names James Comey, Rod Rosenstein, and Andrew McCabe “The Department of Justice called the plan to release it to the public ‘extraordinarily reckless.’”

 7. rmstock2 schreef:

  Op 4 juli 2017, meer dan een half jaar geleden hadden Jason Goodman, George Webb een intelligence briefing met dr. Jerome Corsi over de DHC hacks. Was er gehacked, or was er gelekt ?

  • ZandInOgen schreef:

   @rmstock2, als dit onderzoek wordt vervolgd en goed wordt uitgezocht dan komt men via o.a. de Clinton Foundation uit in Nederland. Men is zwaar gecompromitteerd hier, Bilderberger Sharon Dijksma (PvdA) doneerde namens de Nederlandse staat 4,4 miljoen dollar waarom? De Nationale Postcode Loterij idem…Ik denk dat ze een internationaal kinderhandel netwerk (CIA Finders) op het spoor zijn gekomen. Zie ook de Clinton Foundation, Haïti -> Laura Silsby

   Gen Flynn has a list of high level pedophiles the release of which will decimate the Deep Stat Dons #Netherlands

   6:24 AM – 5 Aug 2017
   https://pbs.twimg.com/media/DQDatc9UMAEspGU.jpg

   Gen Flynn = DIA

 8. Wilfred Bakker schreef:

  om over na te denken deze

  https://www.youtube.com/watch?v=S3za6BF84

  Trump?

  Bijna onmogelijk lijkt mij

 9. ZandInOgen schreef:

  Bekende lobbyclub zogenaamd schuilend achter mensenrechten:

  Netherlands Helsinki Committee

  The Foundation has an Advisory Board, called the ‘Committee’, which is composed of former diplomats, civil servants and political representatives who have worked in fields relevant to human rights and rule of law, and (former) members of the judiciary, academics, and members of other civil society organizations and representatives of the media. The Committee advises , including on its own initiative, both the Board and Supervisory Board on its mission and strategy, relating to trends in the fields of work covered by the foundation. Members of the Committee are appointed by the Supervisory Board. Its current members are:

  Mr. Takvor Avedissian
  Mr. Arie Bloed
  Mr. Coşkun Çörüz
  Mr. Joris Demmink <<
  Mrs. Quirine Eijkman
  Mr. André Gerrits
  Mr. Anton van Kalmthout
  Mr. Henk van der Kolk
  Mr. Tiny Kox
  Mrs. Rianne Letschert
  Mrs. Brianne Mc Gonigle Leyh
  Mrs. Barbara Oomen
  Mr. Rick Lawson
  Mr. Gerritjan van Oven
  Mr. Peter van der Sande
  Mrs. Wilhelmina Thomassen
  Mrs. Ida van Veldhuizen
  Mr. Jaap de Zwaan
  https://www.nhc.nl/partners-networks-funders/
  https://www.nhc.nl/anbi/

 10. Wilfred Bakker schreef:

  https://youtu.be/S3za6BF84Qw

  Nog 1 , is trump onderdeel van een nep nieuwe wereldregering,
  er is momenteel wel heel erg veel aan de hand jongens en meisjes, sta mij toe dat ik wat linkjes plaats,

  Denk mee, voel mee, en wees stil….

  https://www.rt.com/usa/415323-spacex-zuma-satellite-fail/

  En vooral die 5g agenda

  • Martin Vrijland schreef:

   Het wordt toch wel eens tijd dat mensen gaan inzien dat alle pionen op het schaakbord onderdeel zijn van het Hegeliaanse spel richting wereldregering. Ze zitten er dus ALLEMAAL in: Trump, Poetin, Erdogan, …allemaal: alle politici wereldwijd en alle topmensen in het bank- en bedrijfsleven.

   Zo moeilijk is het niet. Je moet alleen je roze bril afzetten.

   • ZandInOgen schreef:

    @Wilfred, Trump is een door de jezuïeten opgeleide zionistische pion en is in de ‘Oval Office’ geplaatst om Pike’s 3e Wereldoorlog te ontketenen niets meer en niets minder. Er verandert geen reet integendeel het fuik wordt met de dag steeds meer gesloten.

    • ZandInOgen schreef:

     William Guy Carr legt het voor je uit in 1958

     • ZandInOgen schreef:

      The Illuminati are a loose alliance of Jewish finance and the British/America/European aristocracy joined by marriage, money, and belief in the occult (Freemasonry). Winston Churchill, a Freemason whose mother was Jewish, fits this description perfectly.

      They own vast interlocking cartels (banking, oil, pharmaceuticals, war, chemicals, minerals, media etc.) and control society and government through corporate and professional groups, the media, education, secret societies, think tanks, foundations and intelligence agencies. Their goal is “to absorb the world’s wealth” (in Cecil Rhodes’ words) and control its citizens using propaganda, “education” and social engineering.

      Nations (Britain, US, Israel) movements (Zionism, Socialism, Nazism, Communism) and people (Americans, Germans, Jews) are their pawns to be sacrificed to their demented megalomaniac scheme for global dictatorship. Bormann’s career illustrates how they orchestrate wars to advance this long-term objective.
      https://www.henrymakow.com/002026.html

 11. ZandInOgen schreef:

  Goed nieuws Joost Karhof wordt met een foto geëerd. Wat ik mij dan afvraag staat die foto bij de uitgang of bij de ingang naar de WC? Joost ORANJE

  https://twitter.com/joostoranje/status/956936424380616705

 12. ZandInOgen schreef:

  Vault 7 toont aan dat diensten zoals de CIA zich voor kunnen doen als de FSB/SVR door zogenaamde ‘zero-days exploits’, maar hier wordt natuurlijk met geen woord over gerept. Dat verklaart ook waarom Rusland alle Microsoft/Apple producten op regeringsniveau in de ban heeft gedaan. WAKE UP sheeple…

  • ZandInOgen schreef:

   Waarom denk je dat INTEL/AMD (What’s in a name) ineens zgn. met SPECTRE en MELTDOWN geconfronteerd worden…dus hoe lang zijn diensten zoals de MIVD/AIVD/NSA enz. bezig met het exploiteren van deze beveiligingslekken?

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten