Op het corona-virus (‘Wuhan-virus’) rust een Engels patent: nummer EP3172319B1

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 23 januari 2020 73 Comments

bron: nu.nl

‘Waarom Nederlandse complotdenkers Bill Gates de schuld geven van corona’, was de titel van het nu.nl artikel waarin ze een tweede poging ondernamen om de steeds groter wordende groep ontwakenden in te dammen. Het feit dat ze dit plaatsen laat zien dat wakker Nederland een bedreiging begint te vormen voor de macht.

In het artikel leggen ze heel slim de koppeling tussen mijn persoon en allerlei gecontroleerde alternatieve media, die ik juist ontmasker. Heel lang heeft de alternatieve media mij volledig genegeerd, maar nu mijn website te groot wordt, posten ze zo nu en dan iets en niet veel later komt Nu.nl dan met een artikel dat mij als nepnieuws-verspreider neerzet. Daaraan zie je exact dat ze onder een hoedje werken.

Nee, ik geef Bill Gates niet de schuld van corona! Dat is een complottheorie in zichzelf Nu.nl! Sterker nog: dat is een Nu.nl leugen! Leest tot het einde van dit artikel om het bewijs te zien.

Hier op de site is alleen gewezen op de vele investeringen die Bill Gates in allerlei vaccinontwikkel- en productiebedrijven steekt. Dat zijn keiharde feiten die door iedereen te checken zijn en daar hebben we geen ‘ministerie van Nu.nl-waarheid’ voor nodig.

Vervolgens verwijzen ze naar een artikel van januari – vrijwel aan het begin van deze coronacrisis – waarin ik een patent van het Pirbright instituut laat zien. In dat artikel leg ik uit dat op veel coronavirus vaccins een patent rust en dat ook daar Bill Gates de investeerder achter dat instituut blijkt te zijn.

Coronavirussen worden (ook) in laboratoria gebouwd. Dat is een feit. Daar rusten patenten op. Dat doen ze om vaccins te bouwen. Dat wil niet zeggen dat het huidige coronavirus covid-19 een in een laboratorium gepatenteerde versie is. Dat wil niet zeggen dat het Pirbright instituut of Bill Gates verantwoordelijk is voor de covid-19 uitbraak. Dat heb ik nergens gesteld en dat kan ik niet stellen, want daar is geen bewijs voor. Je kunt het je wel afvragen.

Wat ik wel doe is kritische vragen stellen. En dat moet. Je moet je dingen blijven afvragen.

Een voorbeeld van zo’n kritische vraag is de vraag hoe covid-19 zich heeft kunnen ontwikkelen. Is het een gemuteerd natuurlijk virus, een gemuteerd ontsnapt-labvirus of misschien toch een virus by design? Een ander voorbeeld van zo’n vraag is de vraag hoe het echt het menselijk lichaam binnenkomt (zie hier).

Instituten als Nu.nl willen een soort George Orwell 1984 ‘Ministerie van Waarheid’ vormen die elke vorm van nadenken moet onderdrukken en er naar lijkt te streven dat mensen nog maar 1 waarheid mogen aanhangen: de waarheid van de staat en haar “experts”. Dat wil dus zeggen dat je geen kritische vragen meer mag stellen. Je mag alleen nog naar de “staats-experts” luisteren. Die kant gaat het op.

In een artikel van 28 januari wees ik erop dat Bill Gates in 2017 zei dat de volgende pandemie heel goed op een computerscherm ontworpen kan zijn.

Als het aan Nu.nl ligt mogen we echter geen verbanden meer leggen. Dat is “complotdenken”. Je moet gewoon je mond houden en alles slikken wat de media je voorkauwen. Anders heb je waanvoorstellingen of ben je oppositioneel opstandig (heb je een OOG-stoornis). Nee, nee, nee Nu.nl! Mensen moeten wel dat recht behouden! Mensen moeten wel kritische vragen blijven stellen. Dat is een soeverein grondrecht.

Het moment dat we het recht op het stellen van kritische vragen hebben verloren, leven we onder een totalitair regiem.

Nu.nl lijkt graag te willen dat zo’n regiem er komt, want elke kritiek wordt afgeserveerd als “complottheorie”. Kritiek van mijn hand wordt gekoppeld aan de gecontroleerde alternatieve media sites (die in de zak van de staat zitten), omdat ze geen munitie meer hebben om het anders te doen.

Dat ik dus spreek over Bill Gates is meer dan logisch. Mag je je dan niet afvragen waarom iemand die miljardair werd en belasting ontduikt, spreekt over bevolkingsreductie via vaccins? Mag je je dan niet afvragen waarom iemand investeert in al die vaccin bedrijven; waarom iemand een patent aanvraag op crypto betalingen via je brein deed? Mag je je dan niet afvragen of er misschien een agenda achter schuil gaat?

Het moet niet gekker worden! Dus als ik morgen ineens een paar miljard op mijn rekening heb, ligt de hele media en politiek aan mijn voeten en zijn kritische vragen ongewenst? Ja, die stelling lijkt te kloppen in het geval van Bill Gates.

In een vrij land moeten we vragen blijven stellen. In een vrij land moeten we kritisch blijven op de rijken der aarde. In een vrij land moeten we ons niet laten leiden door media die in de zak van die rijken zitten.

Nu.nl is een gekochte partij in de zak van het grote geld. Elk tegengeluid wordt verwijderd en het staats social media leger vult de reacties. Iedereen die iets zegt dat hun verhaal ontkracht wordt verwijderd, zoals mijn reactie op hun artikel.

Shame on you Nu.nl!

Hier volgt de originele tekst van dit artikel, zoals hier gepost op 23-01-2020

bron: trouw.nl

Op het corona-virus dat ineens in China opgedoken is in de Wuhan regio en zou zijn begonnen op een dierenmarkt, rust een Engels patent. Het gaat om patentnummer EP3172319B1 ontwikkeld door Erica Bickerton aan het Pirbright Institute in Surrey, Engeland. Het Pirbright Institute (Bill & Melinda Gates) is gespecialiseerd in studie naar infectieziekten bij landbouwhuisdieren.

Het is nogal vreemd dat men heeft kunnen concluderen dat het virus op de markt in de Chinese Wuhan regio uitgebroken is, terwijl op moment van schrijven nog onbekend is bij welke dieren. Diegene die de dieren immers naar de markt gebracht zou moeten hebben, zou zelf toch op zijn minst ook besmet geworden moeten zijn.

Je zou denken dat het toch niet zo ingewikkeld zou moeten zijn om de bron te achterhalen; tenzij het een PsyOp (psychologische operatie en dus false flag) is. Welnu, als het patent behoort tot dit Engels laboratorium, hoe komt het dan bij die dieren op de Chinese markt terecht? Ondanks dat men beweert dat het waarschijnlijk om een gemuteerd virus gaat, blijft de grote vraag hoe het virus dan überhaupt in China terecht kwam.

De tweede vraag die rijst is hoe men kan weten dat het om een gemuteerd virus gaat? Dat kan men alleen weten als men testmonsters bij besmette patiënten afneemt en deze genetisch in kaart brengt. Dat lijkt me met de moderne onderzoeksmiddelen een kwestie van een paar uur werk.

Het is niet zo dat het in kaart brengen van DNA nog in de kinderschoenen staat. De wetenschap is zelfs al zo ver dat, middels de CRISP-CAS12 methode, DNA op afstand gelezen en gemodificeerd kan worden (zie deze toelichting). Je zou dus kunnen verwachten dat men de exacte samenstelling en dus de mutatiekenmerken van het virus kent. Het is eigenlijk uitgesloten dat men niet inmiddels bekend is met de exacte kenmerken van het virus. Als een virus muteert, betekent dit dat het ergens de tijd heeft gehad om die mutatie te ondergaan.

Nu is het corona-virus in het Engelse lab ontwikkeld op basis van zuivere genetische analyse van de ziekte die het zou moeten bestrijden als vaccin. Het corona-virus is gebouwd als vaccin tegen bronchitis (lees het patent voor de toelichting).

UPDATE 23-01-2020 16:00 uur Het genoemde Pirbright corona-virus blijkt een vaccin te zijn dat specifiek ontwikkeld is voor bronchitis bij kippen, genaamd infectious bronchitis virus (IBV). Een belangrijke vraag is of we hier met een mutatie van een lab-virus te maken hebben. Een veel belangrijkere vraag is echter hoe een mogelijk in een laboratorium ontwikkeld virus zou kunnen muteren en wat dan überhaupt dan het nut van vaccins is, als die gevaarlijker blijken te zijn dan dat probleem waartegen ze ontwikkeld zouden zijn. En wat gebeurt als mensen kippen of eieren van die kippen eten; kippen waarin een vaccin gespoten is dat blijkbaar nu gemuteerd is (wat vermoedelijk een Psychologische Operatie is).

UPDATE 28-01-2020 12:15

In mijn volgende artikel licht ik toe dat er meerdere corona-virussen bestaan, maar dat bij deze virusuitbraak niet naar SARS of MERS verwezen wordt. In alle gevallen geldt dat het mogelijk om mutaties van laboratoria ontwikkelde gepatenteerde virussen zou kunnen gaan. De Nu.nl factcheckers vergeten dat voor het gemak maar even te vermelden. Omdat hier niet gesproken wordt van SARS of MERS is een mutatie van het gepatenteerde Engelse virus dus een mogelijke kandidaat. De familienaam ‘corona’ verwijst volgens deze website naar in laboratoria ontwikkelde virussen (klik op de link, -update- tekst onder link is ineens aangepast na NU.nl bericht). “Spontane mutaties” zijn natuurlijk niet gepatenteerd.

Hoe je het ook went of keert betekent dit dat een vaccin-virus mogelijk (‘mogelijk’, betekent niet ‘zeker’) de bron van besmetting is. Dat moet worden onderzocht. Dat men zegt dat het virus zich gemuteerd heeft tot een gevaarlijk een dodelijk virus, betekent niet dat het niet om een mutatie van een (in een laboratorium gebouwd) vaccin-virus zou kunnen gaan.

Is dat op zichzelf dan niet al een reden om vraagtekens te zetten bij het ontwikkelen van vaccins? Vaccins zijn immers in laboratorium gebouwde virussen die virus-uitbraken van een bekende ziekte zouden moeten voorkomen. Het zouden geen potentieel gevaarlijke mutatiebronnen mogen zijn.

Mijns inziens hebben we hier mogelijk te maken met een Psychologische Operatie (PsyOp) die moet leiden tot wereldwijde vaccinatie verplichting. Dat in zichzelf is een zeer dringende kwestie voor de VN, omdat de VN en de katholieke kerk de grote drijvende kracht zijn achter de transgederisering en transhumanisering van de mens (de hermafrodiet-cyborg mensheid).

Om dat te realiseren heeft men van iedereen het DNA nodig en moet in ieder jongetje dat geboren wordt een vaccin gespoten worden dat op vrouwelijke geaborteerde (dierlijk of menselijk) foetuscellen gekweekt is en in ieder meisje een vaccin gespoten worden dat op mannelijke geaborteerde foetuscellen gekweekt is. Ook wil men het enzym in de mensheid kunnen spuiten waarmee die online (via het 5G) netwerk genetische modificatie van mensen kan plegen.

Dat IVF baby’s waarschijnlijk al enkele decennia hermafrodiet (tweeslachtig) geboren zijn licht ik toe in dit artikel. Daarin licht ik ook toe dat die tweeslachtigheid niet altijd fysiek duidelijk zichtbaar hoeft te zijn.

De noodzaak van het enzym dat de CRISPR-CAS12 search and replace functionaliteit mogelijk maakt via het 5G netwerk, licht ik uitgebreid toe in dit artikel.

Saillant detail is dat de uitvinder van het hier besproken patent, Erica Bickerton van het Pirbright Institute, tevens een chimaere-proteïne ontwikkelde op basis van het corona-virus (zie hier). Dat wil zeggen dat we hier het chimaera-effect terug kunnen herkennen; het effect dat nodig is voor het hermafrodiet maken van baby’s, zoals toegelicht in het artikel over IVF.

Het chimaera (ook wel ‘chimeer’) effect is geen natuurlijk verschijnsel. Chimerisme uit zich via IVF in de vorm van hermafrodiet-ontwikkeling van de foetus (tweeslachtigheid). Je kunt je voorstellen dat het inspuiten van een vaccin bij pasgeboren baby’s hetzelfde effect op de groei heeft. Het lijkt er dus op de deze PsyOp de agenda van het transgenderisme ontmaskert via de ontwikkelaar van het corona-virus; doordat Erica Brighton tevens de bouwer is van een chimaera-proteïne gebaseerd op datzelfde virus. Waarom anders zou je een protëine vernoemen naar het tweeslachtigheids-effect dat bij IVF baby’s optreedt?

Lees de onderliggende artikelen voor een goed begrip. Lees ook en vooral mijn boek, waarin ik het grote plaatje toelicht. Met de aanschaf van dat boek ondersteunt u mijn werk, zodat ik door kan gaan. Ook kunt u lid worden. Uw steun is dringend noodzakelijk voor mijn levensonderhoud en de kosten van deze website.

uw boek

Bron linkvermeldingen: pirbright.ac.uk, patents.google.com, patents.google.com, pirbright.ac.uk, nu.nl, thescientist.com

4K Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (73)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Bill & Melinda Gates Foundation funds development of Pirbright’s Livestock Antibody Hub supporting animal and human health.

  Researchers from The Pirbright Institute have been awarded US $5.5 million by the Bill & Melinda Gates Foundation to establish a Livestock Antibody Hub aimed at improving animal and human health globally. The ambitious programme of work will see extensive collaboration between multiple UK research organisations in order to utilise research outcomes in livestock disease and immunology to support human health as part of the ‘One Health’ agenda.

  ix leading scientists from Pirbright will be involved in the project, including Professor John Hammond, Professor Venugopal Nair, Dr Simon Graham, Dr Elma Tchilian, Professor Munir Iqbal and Dr Erica Bickerton. Their combined expert knowledge will drive the study of cattle, pig and poultry antibody responses at high resolution to expand our understanding of protective immunity in species that can also be used as models for a range of human infectious diseases.

  https://www.pirbright.ac.uk/news/2019/11/bill-melinda-gates-foundation-funds-development-pirbright%E2%80%99s-livestock-antibody-hub

  • Martin Vrijland schreef:

   Toeval? Professor John Hammond, die mede verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het corona-vaccin (virus), is erg geïnteresseerd in het gender-identiteit. Wat doet een man met dergelijke expertise in een team dat vaccins voor kippen ontwikkelt? Connecting the dots.

   Doing Gender in Physiotherapy Education:
   A critical pedagogic approach to understanding how students
   construct gender identities
   in an undergraduate physiotherapy
   programme in the United Kingdom
   John A. HAMMOND BSc, MSc
   A thesis submitted in partial fulfilment of the
   requirements of Kingston University in partnership with
   the University of Roehampton for the
   Degree of Doctor of Education

   https://eprints.kingston.ac.uk/27739/1/Hammond-J-27739.pdf

  • Martin Vrijland schreef:

   Dr. Elma Tchilian blijkt betrokken te zijn bij de ontwikkeling van het gender-neutral HPV vaccin.
   Wat zegt dat over het HPV vaccin? Is dat bedoelt om kinderen gender-neutraal te maken? En wat doet deze dame in het team dat vaccins voor kippen ontwikkelt (en een proteïne bouwde dat de naam draagt van het woord dat gebruikt wordt voor hermafrodie)?

   https://www.immunology.org/sites/default/files/BSI_Annual_%20Report_Financial_Statement_2018.pdf

   https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/01/Elma-Tchilian.png

   https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/01/HPV-vaccin-gender-development.png

  • Martin Vrijland schreef:

   Kortom, praktisch het gehele team dat voor het Pirbright instituut het corona-virus ontwikkelde lijkt iets te maken te hebben met gender-ontwikkeling / gender-identiteit. Gesponsord door Bill & Melinda Gates.

   Waar blijft de alternatieve media met het oppikken van deze berichtgeving? Veelzeggend..

  • Martin Vrijland schreef:

   Bill Gates wist trouwens al op 27 april 2018 wat er zou gaan gebeuren:

   Apr 27, 2018, 3:18 PM
   The next deadly disease that will cause a global pandemic is coming, Bill Gates said on Friday at a discussion of epidemics. We’re not ready. An illness like the pandemic 1918 influenza could kill 30 million people within six months, Gates said, adding that the next disease might not even be a flu, but something we’ve never seen. The world should prepare as it does for war, Gates said.

   https://amp.businessinsider.com/bill-gates-warns-the-next-pandemic-disease-is-coming-2018-4?__twitter_impression=true&fbclid=IwAR2qyOvGtu5OELU-cP7oicx17WRtcGPT3cUuseX0fF6rZR1p6EYUQRmhGWY

   Wat is het toch een goedzak, die Bill Gates! Natuurlijk is Gates ook een pion van het script. Microsoft was geen American Dream bedrijf, maar Gates was (net als Elon Musk nu) slechts een van de pionnen die de technologie mocht vermarkten, die mensen in het controle web kon hangen.

   Met de daarmee gemaakte miljarden mag hij nu helpen het ‘Problem, Reaction, Solution’ spel op te tuigen via een in een laboratorium ontworpen virusuitbraak, om straks de oplossing aan te rijken die men al op de plank heeft liggen. Wereldwijde vaccinatieverplichting, waarbij de vaccins een goedje zullen bevatten die de transhumanisering en transgenderisering zal helpen bewerkstelligen (zoals toegelicht in mijn artikel en de onderliggende links).

 2. ZandInOgen schreef:

  Ook Nederland doet een duit in het zakje

  IB QX is a virulent field isolate of IBV. It is sometimes known as “Chinese QX” as it was originally isolated following outbreaks of disease in the Qingdao region in China in the mid 1990s. Since that time the virus has crept towards Europe. From 2004, severe egg production issues have been identified with a very similar virus in parts of Western Europe, predominantly in the Netherlands, but also reported from Germany, France, Belgium, Denmark and in the UK.

  The virus isolated from the Dutch cases was identified by the Dutch Research Institute at Deventer as a new strain that they called D388. The Chinese connection came from further tests which showed that the virus was 99% similar to the Chinese QX viruses. A live attenuated QX-like IBV vaccine strain has now been developed.
  https://patents.google.com/patent/WO2017129975A1/en

  https://nos.nl/artikel/2249758-bill-gates-en-ban-ki-moon-in-nederlandse-klimaatcommissie.html

 3. ZalmInBlik schreef:

  Dit pas perfect in de eugenics agenda
  Eugenics (/juːˈdʒɛnɪks/; from Greek εὐγενής eugenes ‘well-born’ from εὖ eu, ‘good, well’ and γένος genos, ‘race, stock, kin’)[2][3] is a set of beliefs and practices that aim to improve the genetic quality of a human population through selective breeding

  “Het Pirbright Institute (Bill & Melinda Gates) is gespecialiseerd in studie naar infectieziekten bij landbouwhuisdieren.”

  Het is ook “toevallig” hoe die gates via nederland weer betrokken is bij genetisch gemodificeerd vegetatie in Afrika
  https://n2africa.org/

  Daarvoor gebruikte De Deyn Wageningse contacten, want de Bill & Melinda Gates Foundation is een belangrijke particuliere financier van Wagenings onderzoek. Aan het project N2Africa gaf hij maar liefst 40 miljoen dollar.
  https://resource.wur.nl/nl/show/Hoe-Bill-Gates-in-College-Tour-terechtkwam.htm

  Bill Gates is via zijn foundation betrokken bij een paar grote projecten van de Wageningen Universiteit betrokken.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Wat heeft men toch een prachtige verklaring gevonden!! Maar hoe komen die vleermuizen aan dat virus dat in een Engels lab ontwikkeld werd?

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/412349213/coronavirus-gelinkt-aan-fruitvleermuis

  Ik drink voor de zekerheid maar geen Corona bier meer.

 5. Analyze schreef:

  Brandon zegt dat het tevens als cover voor een naderende financiële crisis gebruikt kan worden, daar sluit ik mij bij aan.

  “Even if the virus is not as dangerous as it is made to appear in the media, a pandemic false flag could be used to frighten the public into conforming to martial law-like controls and it could also be used as cover for the ongoing economic crash. ”
  https://alt-market.com/index.php/msm/4068-first-reported-case-of-coronavirus-found-in-us

  https://patents.justia.com/patent/10130701?fbclid=IwAR0AKHsyO-vbrar14RjmfnOGrWSy8pnJ7_U5HQjiMYAnuC5xaMMNQQrkjB4

  https:// http://www.zerohedge.com/markets/fed-stuck-qe-hell

 6. Martin Vrijland schreef:

  Hoe kan het dat ik het aantal keren dat zo’n artikel gedeeld wordt niet terug zie in mijn statistieken (in de vorm van meer bezoekers)? Dat kan maar op 1 ding wijzen: Facebook laat de gedeelde berichten niet zien aan de vrienden van de mensen die het bericht delen. Keiharde censuur dus.

  • Zonnetje schreef:

   Tja, Facebook, Google enz zijn de tools van de veiligheidsdiensten Cia, mi6, mossad, aivd enzenz.
   Jammer dat dat dat bij de gewone bevolking nog steeds niet binnenkomt.
   Teveel waarheid is slecht voor de gezondheid althans voor de gezondheid van de jongens van het script, de eeuwige wereldverbeteraars. Altijd schemen.

 7. Riffian schreef:

  Dit zet je dan toch aan het denken:

  Scientists Weaponize Deadly Bird Flu, Consider Releasing Results Necessary to Create Bioweapon
  NOVEMBER 21, 2011

  Anthony Gucciardi
  Activist Post

  It sounds like something out of a bizarre science fiction comic book, but scientists have weaponized the H5N1 bird flu virus, and are actually considering releasing the research.

  The experiments, which involved mutating the virus a total of 5 times, made the strain highly contagious between ferrets — the very animal model used to study human flu infection.

  So far no scientific journal has published the findings, and Inglesby hopes that none of them will. Virologist Ron Fouchier of the Erasmus Medical Center in the Netherlands is responsible for weaponizing the virus and presenting the findings at a flu conference held in Malta.
  https://www.activistpost.com/2011/11/scientists-weaponize-deadly-bird-flu.html

  Waar is Ron Fouchier?
  https://www.erasmusmc.nl/en/research/researchers/fouchier-ron
  https://www.vpro.nl/programmas/the-mind-of-the-universe/kijk/wetenschappers/fouchier.html

  • Riffian schreef:

   het is opvallend hoe Zalm eerder Marion Koopmans ook van het Erasmus MC benoemde, dat lijkt me allemaal geen toeval meer als je bovenstaande artikel leest.

   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wie-is-erland-oscar-galjaard-en-wat-heeft-hij-met-eugenetica-te-maken/#comment-30442

   • ZalmInBlik schreef:

    Geen toeval, duidelijk een patroon!

    • ZandInOgen schreef:

     @Riffian, een bulls eye in retrospectief Nederland via Ron Fouchier is (in)direct betrokken!

     de “toevallige” doden beginnen de koppen te halen 😉

     Canadian Scientist At Center Of Chinese Bio-Espionage Probe Found Dead In Africa?

     Infact, as GreatGameIndia reported in our exclusive report on Coronavirus Bioweapon, as Scientific Director Frank Plummer was the one who acquired the SARS Coronavirus sample of the Saudi patient at the NML Winnipeg Lab from Ron Fouchier, a leading virologist at the Erasmus Medical Center (EMC) in Rotterdam, the Netherlands who was sent the virus by Egyptian virologist Dr. Ali Mohamed Zaki who isolated and identified a previously unknown type of Coronavirus from the Saudi patient’s lungs.

     Fouchier sequenced the virus from a sample sent by Zaki using a broad-spectrum “pan-coronavirus” real-time polymerase chain reaction (RT-PCR) method to test for distinguishing features of a number of known coronaviruses known to infect humans.
     https://www.zerohedge.com/geopolitical/canadian-scientist-center-chinese-bio-espionage-probe-found-dead-africa

     The White House has good reason to question the official story as evolutionary biologist Dr. James Lyons-Weiler of the Institute for Pure and Applied Knowledge, showed and explained how the coronavirus’ genetic sequence – which has been publicly released by China – contains a unique “middle fragment” encoding a SARS (severe acute respiratory syndrome) spike protein that appears, according to his genomic analysis, to have been inserted into the 2019-nCoV virus using “pShuttle” technology. This technique can only be done in a lab, as it has never occurred naturally in nature.

     “This isn’t a ‘conspiracy theory’, it is a scientific, medical theory,” says Del Bigtree, the Emmy-winning producer and founder of non-profit Informed Consent Action Network (ICAN).

     “Its foundation is based on sound science, logic, and research, and the mainstream media needs to be asked whether it is going to pursue this link to SARS instead of trying to censor anyone who is trying to pursue truth via scientific fact.”

     https://www.zerohedge.com/health/white-house-asks-scientists-investigate-whether-2019-ncov-was-bio-engineered

 8. aurora0026 schreef:

  Coronavirus isolated from humans
  https://patents.google.com/patent/US7220852

  Interessant, de status van het patent is:

  2020-01-23 Application status is Expired – Fee Related

  • Martin Vrijland schreef:

   Interessant gedeelte uit dat stuk is ook:

   “Coronavirus have not previously been known to cause severe disease in humans, but have been identified as a major cause of upper respiratory tract illness, including the common cold. Repeat infections in humans are common within and across serotype, suggesting that immune response to coronavirus infection in humans is either incomplete or short lived.”

   Maar nu is het ineens een wereldbedreigend virus. Er zijn dus meerdere varianten corona-virussen, zo lijkt het. Men zou dus toch iets specifieker moeten zijn als men spreekt over het corona-virus. Het patent waar jij naar verwijst is duidelijk meer betiteld als wat wij kennen als SARS:

   “Disclosed herein is a newly isolated human coronavirus (SARS-CoV), the causative agent of severe acute respiratory syndrome (SARS). Also provided are the nucleic acid sequence of the SARS-CoV genome and the amino acid sequences of the SARS-CoV open reading frames, as well as methods of using these molecules to detect a SARS-CoV and detect infections therewith. Immune stimulatory compositions are also provided, along with methods of their use.”

 9. Wilfred Bakker schreef:

  https://youtu.be/J76gcWkUYLw

  Niet geschikt voor jeugdige kijkers

 10. guppy schreef:

  Gelukkig zijn we allemaal goed voorbereidt, iedereen wist dat dit eraan zat te komen. Hebben we allemaal op Netflix gezien en onze idolen kregen allemaal een prik en ze leefden nog lang en gelukkig.

 11. hennag schreef:

  Ja, volgens mij een biowarfare, let op de timing: vlak voor Chinees Nieuwjaar, waarvan bekend is dat er veel gereisd wordt.
  Goeie zet om China af te leiden met dit probleem, want ook militairen kunnen dus niet meer zo maar verstuurd worden.

 12. speelmuis schreef:

  Op Isla Nublar, een eiland voor de kust van Costa Rica, heeft de miljardair John Hammond een thema- en dierenpark speciaal voor prehistorische dieren laten bouwen, genaamd Jurassic Park. Met hulp van een aantal wetenschappers is hij erin geslaagd om dinosaurussen te klonen, die hij nu als toeristische attractie aan het publiek wil tonen.

 13. ZalmInBlik schreef:

  Nog niet zo heel lang geleden ging men in de buurt van Wuhan de straten op. Problemen met afval e.d.. dus het is niet zo heel moeilijk het zaakje te maskeren en te zeggen dat de oorzaak slechte hygiënische omstandigheden zijn.

  Thousands protest in central China over waste incineration plant

  Thousands of people took to the streets in central China on Thursday night in a seventh day of protests against the construction of a waste incineration plant.
  Protesters carried banners and chanted as they marched against a waste-to-energy plant that could be built next to residential areas in Yangluo, near Wuhan, the capital of Hubei province.
  Residents were angered by plans to build the plant on a garbage landfill site that had been expected to be turned into a public park.
  They shouted slogans such as “Return us the green mountain and clear waters” and “Garbage burning plant get lost from Yangluo”.
  https://www.scmp.com/news/china/society/article/3017386/thousands-protest-central-china-over-waste-incineration-plant

 14. ZalmInBlik schreef:

  Vaccinatie verdien model?

  China’s vaccine crackdown continues with larger proposed penalties for rogue companies
  by Angus Liu | Apr 22, 2019 12:19pm
  https://www.fiercepharma.com/vaccines/up-to-30-times-product-value-china-proposes-larger-penalties-rogue-vaccine-makers

  Blue Cross Insurers To Create Their Own Drug Company Amid Price Fight

  Blue Cross and Blue Shield health insurers are launching their own nonprofit drug company with Civica Rx to create alternatives to “high-cost” generic prescriptions that haven’t come down in price.
  https://www.forbes.com/sites/brucejapsen/2020/01/23/blue-cross-insurers-to-create-their-own-drug-company-amid-price-fight/#21b378997a42 [Let op CivicaRx]

  24 okt. 2019 – Doctors are preparing for delays for this season’s flu vaccine as formulation changes led at least one major manufacturer to ship its supply later .
  https://www.performrx.com/sites/default/files/downloads/Drug%20Information%20Update%20September%202019.pdf

 15. ZandInOgen schreef:

  het is hier op de site al meerdere malen gepost, maar ik dacht ik post de bevestiging nog maar eens.

  Coronavirus Pandemic Simulation Run 3 Months Ago Predicts 65 Million People Could Die
  Profile picture for user Tyler Durden

  Fri, 01/24/2020 – 08:15
  https://www.zerohedge.com/health/coronavirus-pandemic-simulation-run-3-months-ago-predicts-65-million-people-could-die

 16. Analyze schreef:

  NIGHTINGALE zie jaar cover Economist magazine 2020

  THE WORLD HEALTH ORGANISATION has designated 2020 as the “Year of the Nurse”, marking 200 years since the birth of Florence Nightingale,
  https://worldin.economist.com/article/17519/edition2020florence-nightingale-and-changing-face-nursing

  Het zal gepaard gaan met RECESSION, gepland dus.

 17. Riffian schreef:

  Lotus Crown

  https://duckduckgo.com/?q=Lotus+Crown&iax=images&ia=images
  Macau is een speciale administratieve regio van de Volksrepubliek China. (Zie vlag)

  Quarantaine, zie prikkeldraad

 18. Martin Vrijland schreef:

  Alle hier geposte informatie in de comments lijkt interessant, maart WAAR HET OM GAAT is dat vaccins duidelijk een rol lijken te spelen in het hermafordiet maken van de jeugd.

  Ik herhaal het nog maar even: alle kruisverbanden wijzen erop dat vaccins iets met genderidentiteit van doen hebben. Een vaccin dat groeit op een mannelijk foutus bevat het XY chromosoom. Spuit je dat in een meisje (XX chromosoom), dan krijg je dus datgene wat je in het transformatieproces voor transgenders doet.

  IK HOOP DAT DAT KWARTJE VALT >> DAT IS WAAR DIT ALLEMAAL OM DRAAIT

  Iedereen moet gevaccineerd worden omdat iedereen getransformeerd moet worden naar het beeld van Lucifer: hermafrodiet, tweeslachtig, “gender-neutraal”. Vandaar LHBTI

  Waarom anders zou Erica Brighton een protëine, gebaseerd op het coronavirus, vernoemen naar het tweeslachtigheids-effect dat bij IVF baby’s optreedt? Waarom anders zijn de meeste teamleden (betrokken bij de bouw van het coronavirus tegen bronchitis bij kippen) zo geïnteresseerd in gender-identiteit?

  • ZalmInBlik schreef:

   ik denk dat deze operatie multi dimensionaal is met verschillende lagen:

   – geo politiek: biowarfare tussen het oosten en westen
   – economie: maskering tanende economie
   – 5G voorbereiding, real time permanente connectie via vaccinatie (nano particulaat) noem het Hive Mind/Sentient Network
   – voorstadium transhumanisering, genderloze wereld samensmelting met AI.

   Bilderberger Schippers wilde maar al te graag die DNA databank, waarom?
   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/edith-schippers-wil-nu-ook-uw-dna-profiel/

   • Martin Vrijland schreef:

    Mee eens.

    Zeker is het vaccineren ook noodzakelijk om mensen het enzym te geven waarmee CRISPR-CAS12 mogelijk wordt. Middel [email protected] kan de staat op elk moment het DNA van ieder individu aanpassen. Daarvoor heeft men voldoende bandbreedte nodig en daarvoor is het 5G netwerk weer zo belangrijk. En daarom moet inderdaad ieders DNA geregistreerd worden.

    • ZandInOgen schreef:

     ben blij dat er nog mensen zijn die enigszins nadenken en de verbanden zien, zoals 9/11 kan dit weer in potentie een ideale situatie zijn om het één en ander te introduceren.

     de mindset van de usual suspects is bekend.

     This present window of opportunity, during which a truly peaceful and interdependent world order might be built, will not be open for too long – We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order.
     – David Rockefeller
     https://youtu.be/MZZklPnVs-Y

    • Martin Vrijland schreef:

     Misschien heb ik de indruk gewekt niet blij te zijn met alle comments. Juist wel: zeer veel dank daarvoor!

     Ik wilde slechts even dat ene punt in het artikel eruit lichten en benadrukken.

 19. Ben schreef:

  corona-virus 0:12:05 – 0:19:15
  https://independz.podbean.com/e/%c2%a0tonys-show-01242020/

  Wuhan City, the capital of Hubei, is expected to have 10,000 5G base stations by the end of 2019
  http://www.xinhuanet.com/english/2019-10/31/c_138517734.htm

 20. ZalmInBlik schreef:

  Eerste arrestatie mbt deze uitbraak verricht in Canada:

  Canadian government scientist under investigation trained staff at Level 4 lab in China

  Still no answers in probe of government scientists expelled from National Microbiology Lab in Winnipeg

  A Canadian government scientist at the National Microbiology Lab in Winnipeg made at least five trips to China in 2017-18, including one to train scientists and technicians at China’s newly certified Level 4 lab, which does research with the most deadly pathogens, according to travel documents obtained by CBC News.

  Xiangguo Qiu — who was escorted out of the Winnipeg lab in July amid an RCMP investigation into what’s being described by Public Health Agency of Canada as a possible “policy breach” — was invited to go to the Wuhan National Biosafety Laboratory of the Chinese Academy of Sciences twice a year for two years, for up to two weeks each time.

  “This will be third-party funded, and therefore no cost to [the Public Health Agency of Canada],” say the documents, obtained through access to information requests. The identity of the third-party was redacted.

  During a Sept. 19-30, 2017, trip, she also met with collaborators in Beijing, the documents say, but their names have also been blacked out.
  https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/national-microbiology-lab-scientist-investigation-china-1.5307424

 21. ZalmInBlik schreef:

  Zo dat is snel, de één z’n dood is een ander z’n brood. Insider trading denk t wel 😈👹

  Co-Diagnostics stock nearly triples after completion of design work for coronavirus screener
  BY MarketWatch
  — 8:11 AM ET 01/23/2020
  Shares of Co-Diagnostics Inc. (CODX) nearly tripled (up 177%) on heavy volume in premarket trading Thursday, after the molecular diagnostics company said it had completed principle design work for a polymerase chain reaction (PCR) screening test for new coronavirus
  https://eresearch.fidelity.com/eresearch/evaluate/news/basicNewsStory.jhtml?symbols=CODX&storyid=202001230811MRKTWTCHNEWS_SVC000237&sb=1

 22. marcos schreef:

  OOk opmerkelijk is dat de claim / de techniek om bloed diagnoses te stellen met een klein druppeltje bloed van Theranos, het bedrijf van Elizabeth Holmes, aan het einde van 2019 plotseling weer in beeld kwam. Zie ook met name welke personen ex board members van dit bedrijf waren , zoals:
  George Shultz, former US secretary of state
  Gary Roughead, a retired US Navy admiral
  William Perry, former US secretary of defence
  Sam Nunn, a former US senator
  James Mattis, a retired US Marine Corps general who went on to serve as President Donald Trump’s secretary of defence
  Richard Kovacevich, the former CEO of Wells Fargo
  Henry Kissinger, former US secretary of state
  William Frist, a heart and lung transplant surgeon and former US senator
  William H. Foege, former director of the Centres for Disease Control and Prevention
  Riley P. Bechtel, chairman of the board of the Bechtel Group Inc. at the time.

  Toshiba maakt dezelfde claims aan het einde van 2019, derhalve zou het ook goed zijn om de koers en de volumes van dit bedrijf eens in de gaten te houden.

 23. ZandInOgen schreef:

  Ruim 2 jaar geleden postte ik deze comment en zie wie er nu bij eenvandaag commentaar mag geven over deze mogelijke pandemie Appie Osterhaus

  Volgens viroloog Ab Osterhaus is dat nu inderdaad niet nodig. “Wel moet de situatie nauwkeurig gemonitord worden en kan er natuurlijk altijd worden opgeschaald.”
  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/zo-bereidt-nederland-zich-voor-op-het-coronavirus/

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/zouden-vaccins-technisch-gezien-gebruikt-kunnen-worden-om-uw-dna-aan-te-passen/#comment-13451

  https://www.martinvrijland.nl/archief/alles/alles-wordt-uit-de-kast-gerukt-om-vaccineren-te-verplichten/

 24. Martin Vrijland schreef:

  Het lijkt erop dat de CRISP-CAS12 methode, die een zoek-en-vervang functionaliteit biedt, het mogelijk maakt om virussen uit te schakelen. De oplossing lijkt dan ook wel al voorhanden, maar een behoorlijke pandemie is wel handig om de wereldbevolking juist aan de verplichte vaccinatie te krijgen via de ‘Problem, Reaction, Solution’ stelregel (waarbij je een probleem van grote impact creëert, de massa in paniek laat raken en dan de oplossing aanbiedt die ze dan zonder kritisch nadenken zullen omarmen).

  Lees dit artikel om te ontdekken hoe het ervoor staat en kijk onderstaande presentatie:

  Targeting persistent viral infection.Following initial infection, many viral pathogens establish persistent infection by integrating their genome into human chromosomal DNA or maintaining it episomally within host cells. Viral pathogens that cause persistent infection include but are not limited to HIV, hepatitis viruses, herpesviruses, and papillomaviruses. In recent years, CRISPR technology has been used to reduce or to eliminate persistent viral infections in vitro and in animal models, raising new hope for cures for latent and chronic viral infections.

  Following acute HIV infection, proviral DNA becomes integrated into host cells, resulting in chronic infection despite antiretroviral therapy. In vitro applications of CRISPR technology have been used to prevent or to eliminate HIV infection. Hu et al. prevented de novo HIV-1 infection in TZM-bI cells expressing a gRNA-Cas9 construct targeting long terminal repeat (LTR) sequences of HIV (51). With this construct, the authors also inactivated HIV gene expression in infected microglial cells and T cells. Similar constructs targeting HIV LTR, gag, and env genes have been used to eliminate HIV proviral DNA from multiple other cell lines (52).

  Yin et al. eliminated HIV proviral DNA from neural progenitor cells using multiple sgRNAs and S. aureus Cas9 delivered by an adeno-associated virus (AAV) vector (53). This work was extended into a humanized bone marrow/liver/thymus mouse model of chronic HIV infection, in which a quadruplex sgRNA-S. aureus Cas9 system packaged into an AAV vector that was administered by intravenous infusion excised proviral DNA from animals’ spleen, lung, heart, colon, and brain tissues (53). In similar work, Bella et al. used CRISPR technology delivered by a lentivirus vector to eliminate HIV proviral DNA from infected human peripheral blood mononuclear cells in a transgenic mouse model (54).

  Similar to applications for HIV, CRISPR has been used to prevent and to eliminate herpes simplex virus 1 (HSV-1) infections in vitro. van Diemen et al. used gRNAs targeting 12 different essential genes and 2 nonessential genes to reduce replication of HSV-1 in Vero cells. Interestingly, targeting of multiple genes simultaneously resulted in greater efficiency of HSV-1 clearance, compared with targeting of single genes (55). Roehm et al. limited HSV-1 infection and suppressed viral replication in human oligodendroglioma cells using a CRISPR-Cas9 system to introduce indels into gene targets important for viral replication (56). Other herpesviruses that have been targeted by CRISPR in vitro include Epstein-Barr virus (EBV), which predisposes individuals to certain lymphomas and nasopharyngeal cancers, and human cytomegalovirus (CMV), which causes severe disease when acquired congenitally or by immunocompromised hosts. van Diemen et al. used a lentivirus vector to deliver a CRISPR-Cas9 system and two gRNAs targeting EBV nuclear antigen 1 (EBNA-1), achieving 95% clearance of EBV genomes in latently infected Burkitt lymphoma cells (55). These findings raise the possibility that CRISPR-based therapies might someday be used to eradicate persistent EBV infections from tissues and to prevent the development of EBV-associated malignancies. The authors also used gRNAs targeting essential and nonessential genes for CMV replication and observed that targeting of essential genes decreased replication, while targeting of nonessential genes had no effect, despite effective Cas-9 editing. Of note, however, while multiple gRNAs led to CMV suppression for up to 11 days, viral escape mutants emerged, highlighting potential challenges with CRISPR-based therapies (55).

  More than 250 million people are infected with HBV worldwide, resulting in an estimated 887,000 deaths each year (57). While an effective HBV vaccine exists, a cure remains elusive. Li et al. used CRISPR-Cas9 to remove a full-length 3,175-bp HBV DNA fragment that was chromosomally integrated and episomally located in chronically infected cells (58), increasing the potential for complete HBV eradication. Scott et al. used a single-stranded AAV vector to deliver sgRNA targeting the S open reading frame of HBV and S. aureus Cas9. With this system, they inactivated covalently closed circular DNA (cccDNA) of HBV-infected hNTCP-HepG2 cells (59). JC virus (JCV) and HPV have also been targeted in vitro using CRISPR technology. Wollebo et al. used a CRISPR-Cas9 system with gRNA targeting the JCV T-antigen. Using a lentivirus vector with a doxycycline-inducible Cas9 gene, the authors transduced HJC-2 cells and successfully eliminated T-antigen expression (60). Kennedy et al. targeted HPV-16 and HPV-18 with gRNAs against E6 and E7 oncogenes in conjunction with CRISPR-Cas9, to inactivate these oncogenes in HPV-transformed cells (61). Interestingly, E6 inactivation led to increased p53 expression, while inactivation of E7 resulted in increased Rb expression, each resulting in cell death and highlighting a potential role in the treatment of HPV-associated malignancy (61).

  • Martin Vrijland schreef:

   Let wel: de presentatie is van december 2018 net als de gepresenteerde onderzoeksresultaten in het onderzoek waarvan ik een gedeelte van de tekst plaatste. In ruim een jaar tijd is te verwachten dat deze ontwikkelingen al op de plank liggen om niet alleen virussen te kunnen uitschakelen (online, mits mensen het enzym geïnjecteerd krijgen dat CRISPR-CAS12 mogelijk maakt), maar ook andere zaken in ons genoom aan te passen (the Solution).

  • Martin Vrijland schreef:

   In mijn boek beschrijf ik hoe DARPA al bezig is om militairen deze lees- en schrijf functionaliteit te geven, zodat ze makkelijk biologische- en chemische aanvallen kunnen overleven. Het blijft belangrijk om dat boek aan te schaffen en eens goed te lezen.

 25. marcos schreef:

  Het past natuurlijk ook allemaal in het plaatje van het verlagen van de totale wereldbevolking naar 500 miljoen. Aan de ene kant een directe verlaging op korte termijn door hat aantal doden, en op de langere termijn door middel van zeg maar de geboortebeperking agv de agenda. Ook nu al aankondigen dat er een tekort aan vaccinaties zal zijn past prima in dir plaatje, want wie zullen zich opofferen…… natuurlijk het oudere gedeelte van de bevolking. Wannneer dit gedeelte sneller dan verwacht in aantal zal afbemen, lost dit ook het probleem van de unfunded publieke schulden (zoals pensioenen, gezondheidzorg) op en wordt het wereldwijde tekort aan huizen ook een stuk minder. Dit kunnen we ook als een zogenaamde “reset” van het hele systeem zien.

  Zomaar een gedachte….

 26. Martin Vrijland schreef:

  Nu Checkt doet een poging Martin Vrijland af te branden met een vrij slap verhaal (zie updat in bovenstaand artikel):

  https://www.nu.nl/nucheckt/6026768/nucheckt-bericht-dat-coronavirus-uit-engels-lab-komt-is-nepnieuws.html

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten