Open brief aan de regering en de media: collectief aftreden en vervolging in volkstribunaal

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 8 maart 2018 9 Comments

Nu de media ons hun wapenarsenaal hebben getoond in de Nieuws of Nonsens show van 5 maart jongstleden, wordt het tijd om een halt toe te roepen en te zeggen: Wij pikken dit niet langer. Ja, die show was een poging om s‘lands media’s eigen wapenfeiten te maskeren, maar toonde openlijk de kennis van de methodieken die zij al jaren toepassen. Gister werden hier op de site enkele van die wapenfeiten getoond in een kort artikel en in de comments onder dat artikel. De waslijst is natuurlijk veel groter, maar het probleem van de list- en bedrogfabriek is dat er velen in ons land aan meewerken omwille van persoonlijk gewin, carrière of simpelweg status. Steeds duidelijker wordt dat zowel de politiek, als de media, politie en justitie meewerken aan de opeenstapeling van leugens en dat de list- en bedrogmachine daarom zo groot is dat het eigenlijk een olifant in een porseleinkast is geworden. Een volkstribunaal lijkt daarom praktisch onhaalbaar, omdat velen hun geweten bij de voordeur van hun werkgever hebben ingeleverd en meedoen aan de leugen. Kortom waar moet je beginnen als half Nederland zijn ziel verkocht heeft.

Uit mijn persoonlijke leven ken ik legio verhalen van mensen die zeer nauwkeurig op de hoogte zijn van het list en bedrog waarmee we overspoeld worden, maar simpelweg om behoud van huis en hypotheek toch besluiten om een baan te kiezen in het systeem dat mee bouwt aan het eigen web. De argumenten gaan van ‘ik moet de rekeningen betalen’ of ‘ja, ik wil gewoon een relaxt leven’ tot ‘ik hoop dat ik het systeem van binnenuit kan veranderen’, maar hoe verander je een systeem van binnenuit als je mee bouwt aan big data analysesystemen (spionage op het volk) of mensen met een afwijkende mening of afwijkend gedrag het stempeltje ‘stoornis’ opplakt en opsluit? Hoezo denk je wel aan de korte termijn van je rekeningen en niet aan het langetermijnprobleem, namelijk die waar jezelf of je kinderen straks in een harnas van regels en controle zitten; waarin vrijheid slechts iets uit een ver verleden is? Waarom zie je de digitale slavernij niet die zich in sneltreinvaart uitrolt? Wil je het niet zien? Je bouwt alleen maar aan je eigen tijdelijke schijnzekerheden door je rekeningen te kunnen betalen en zelf niet slachtoffer te worden van een systeem dat jou slachtoffer zou maken van waar je nu anderen in drijft. Ik heb ook mijn ontslag genomen. Dat was een bewuste keuze. En ja dan raak je dingen kwijt, maar je hebt niet je ziel en geweten weg gegeven. Wees een strijder in plaats van een soldaat!

De dagelijkse stroom aan list en bedrog in de media is net een tsunami, maar het volk feest verder en accepteert dat de politiek liegt en bedriegt en blijft haar hoop vestigen op nieuwe sterren op het firmament die dan misschien deze keer wel de verandering komen brengen. We weten dat het OM doorspekt is met mensen met een voorliefde voor seksueel misbruik van kinderen en zien hoe de media dat in samenwerking met de juridische wereld oplappen en normaliseren, maar ach het is nou eenmaal zo. We weten dat de media ons voorliegen, maar blijven er naar kijken of vestigen onze hoop op diezelfde mediamensen die ons voeren met dat wat we willen horen, zodat we zelf maar niet in actie hoeven te komen. Het borrelt zo lekker weg met die buis aan en het houdt je zo lekker luchtig.

Je komt ook alleen hogerop in deze maatschappij als je goed bent in wegkijken of als je goed bent in wat krom is recht te buigen. De maatschappij van verraad en zelfzucht met geprogrammeerde robots die alleen maar willen kunnen blijven borrelen en op vakantie kunnen gaan, omdat ze zich hebben gespecialiseerd in het onderdrukken van de medemens die niet bereid is te buigen voor ‘omhoog likken’ en meebouwen aan het eigen web. De maatschappij waar mensen het nog te goed hebben voordat ze zich gaan beseffen dat ze in een fuik zwemmen die steeds smaller wordt en waar ‘omkeren en terug zwemmen’ straks geen optie meer is. De meest gewillige slaven worden uit het systeem geplukt om de minder gewilligen te managen. En hoe beter je bent in het managen van je medeslaven hoe meer vrijheid en luxe je jezelf kunt permitteren. De gladiatoren kregen de duurste hoeren en mochten het volk entertainen met spelen.

Een open brief aan de regering en hun media of vervolging in een volkstribunaal heeft geen enkele kans van slagen, maar moet plaats maken voor een open brief aan het volk dat zelf haar eigen gevangenisweb helpt weven. De top van de piramide wordt gedragen door een hele grote onderlaag die allemaal meewerken aan de in de toplaag bedachte regels en methodieken. De uitvoerders en controleurs van de wetten en regels houden de piramide in stand door uit te voeren wat van bovenaf bedacht wordt. En iedereen rent eens in de vier jaar naar de stembus om de volgende list- en bedrog ploeg legitimiteit te geven. We blijven de krant kopen en de leugenbuis aanzetten om ons te laten programmeren, omdat het zo lekker wegdroomt na een dag slavernij of slavendrijverij. Sterker nog: we willen niet eens weten dat we voorgelogen worden en willen onze kop in het zand houden, want anders worden we ons bewust dat we er zelf verantwoordelijk voor zijn en dan zouden we onze welvaart van nu op moeten geven. We willen niet zien welke digitale gevangenis zich uitrolt via smart technologie, full time afluisteren en de aanstaande uitrol van smart-contracts. We gaan het pas zien als het te laat is, maar voor nu willen we gewoon een lekker leventje leiden. “Maak je niet zo druk man. Heb eens een leven”. En we denken dat het allemaal best wel mee zal vallen, zolang wij maar binnen de kaders blijven lopen. Die kaders worden steeds strakker en de dwangbuis wordt niet in 1x strakgetrokken, maar beetje bij beetje. Stap voor stap.

De bouwers van onze eigen gevangenis doen dat gespreid over meerdere generaties, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Wie de jeugd kan programmeren om niet dwars te liggen en mee te bouwen, voorkomt dat het volk ziet wat er gaande is. “Wat zeur je nou Vrijland, het is toch best leuk en we leven toch in een land waar je volop kunt genieten en alles kunt doen waar je zin in hebt. Er kunnen heus wel dingen anders, maar ik heb gewoon iedere week een leuk feestje. We leven in een vrij land!” Het is geslaagd; het grootste deel van de bevolking is ‘optimist’ en gelooft dat het allemaal best wel meevalt. We hebben het goed en die paar mensen die niet mee kunnen of willen doen, hebben het ook gewoon aan zichzelf te danken. Die hebben gewoon een opstandig oppositionele gedragsstoornis. Laten we die lastpakken godverdomme ook maar gewoon opsluiten. En de hypnotiseur in de hoek van uw kamer zei: Sleep!

We cower in our shelters
With our hands over our ears

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl

192 Shares

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Eigenlijk vind ik de christenzionistische shoebat site wel de moeite waard om naar de misleidende religieuze mindcontrol spambak door te verwijzen, maar vooruit..

 2. Martin Vrijland schreef:

  Papa waarom heb jij niets gedaan toen je zag dat de gevangenis om ons heen gebouwd werd? Mama wat heb jij gedaan toen je ontdekte wat er gaande was? Ja, sorry kind ik wilde dat jij kon gaan studeren om in het systeem mee te kunnen draaien.

  • ZandInOgen schreef:

   Sorry wir haben es nicht gewusst

   First they came for the Socialists, and I did not speak out—
   Because I was not a Socialist.

   Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out—
   Because I was not a Trade Unionist.

   Then they came for the Jews, and I did not speak out—
   Because I was not a Jew.

   Then they came for me—and there was no one left to speak for me.
   –Martin Niemöller

  • De Loonslaaf schreef:

   Ik ben bang dat we een flink eind de fuik in moeten, eer de mensen in beweging komen om het tij te keren. Het systeem heeft de mensen verdeeld en hun taak ontnomen om verantwoording te nemen op het moment dat het nodig is; deze rol werd immers door het systeem vervuld. Helaas zijn veruit de meeste mensen enkel met zichzelf bezig. De tijd zal het leren…

 3. mec schreef:

  Nog wat tegeltjes wijsheid,

  “Now remember, when things look bad and it looks like you’re not gonna make it, then you gotta get mean. I mean plumb, mad-dog mean. ‘Cause if you lose your head and you give up then you neither live nor win. That’s just the way it is.” – Josey Wales

  Tja vroeger vertelde m’n vader me al dat “Universities are centers of higher brainwashing.” dus goed je best doen to fit in the system….bah

  En wat die gladiatoren betreft, leerde ik vroeger ook dat…er is No fame for Gladiators only an inglorious end

 4. forall schreef:

  Beste,

  “Een open brief aan de regering en hun media of vervolging in een volkstribunaal heeft geen enkele kans van slagen,”

  Helemaal mee eens! Toen ik de aanhef las dacht ik meteen dat gaat nooit werken.
  Maar dat is dus idd duidelijk.

  Voor iedereen die wil weten waarom het niet gaat werken zou ik zeggen, duik eens in de ‘narcisten’
  en ‘psychopaten’ kennis en dan wordt dat kristalhelder.

  Ik heb mijn portie narcisten etc wel gehad, en laat ik het zo zeggen. ze zijn verder heen dan de meeste mensen die er geen ervaring mee hebben zelfs maar een beetje kunnen bevroeden, Links is opeens rechts, blauw is groen en omlaag is omhoog.En dat is het topje van de ijsberg.

  Nu ja, wat ik er mee wil zeggen is dat het dus idd geen enkele zin heeft om ze ook maar ergens op aan te spreken want ze spelen ‘the blame game’ als de besten!

  Echt hele hele enge ‘mensen”

  (Er gaan theorien rond die beweren dat narcisten etc ‘bezeten’ zijn. Ik vind dat helemaal niet zo’n gek idee en zeker niet voor wie de theorien van David Icke goed kent., Narcisten en psychopaten zijn echte
  roofdieren (predators).

  Hmm laat ik maar stoppen nu. 😉

 5. Notis schreef:

  @Perfect artikel weer, niet alleen zeer waar, maar ook knap geschreven. Kleine aanvulling hierbij:
  Er zijn gevallen bekend dat “slaven” in opstand kwamen. Vrijwel altijd liep dat slecht af: meestal voor de slaven maar soms ook voor de meesters slavendrijvers(sic niks meesters dus).
  Later kregen we het verschijnsel revolutie. Dat is ook een soort (slaven)opstand. Maar de kreet ‘De revolutie eet vaak zijn eigen kinderen op’. Zie: https://ejbron.wordpress.com/2018/02/15/revolutie-van-politieke-correctheid-eet-haar-eigen-kinderen-op/ klinkt ook niet hoopvol.

  Pas als het massaal gebeurt kan het lukken, mits er een totale omslag komt in het denken en doen van de “MENS”. En met massaal bedoel ik meer dan Nederland alleen, want als hier een opstand komt en een rechtvaardig en eerlijk Bestuur i.p.v. een regering(regnum = onderdrukken) dan heb je in kortst mogelijk tijd hier aanslagen a la Charlie Hebdo (haha) of a la 911 (jaja sorry ook een beetje humor want het is al erg genoeg 🙂 )!
  De njwo en andere subversieve geheime ordes zullen een eerlijk en gelukkig Nederland niet tolereren (precedentwerking=voorbeeldfunctie) en helemaal niet als dat zou uitzwermen over Europa, Frankenland(Obelix Macronix : ), Belgenland Kuifje Konijn Albert o nee Flipje 🙂 ) en al helemaal niet over Duitsland, Italië en Spanje om nog maar niet te denken aan de Oost-Europesche landen! Nee, Ne(e)derland (voor hun JaKnikland) moet en zal in het gareel blijven net nadat ze 2 wereldoorlogen hebben gevoerd om de wereld te veroveren, Nee, nee, nee, Wij nwjo-ers zullen wel even de wereld veroveren.
  De waanzin en het idee al dat je je zo superieur voelt als nwjo-er (soort padvindervereniging dus, maar levensgevaarlijk) dat je 7 miljard mensen denkt te kunnen overheersen; mensen waarvan ze in wezen (aangezien zij als een soort parasieten daar op teren) totaal afhankelijk zijn, mensen met hun wel & wee, met hun lief & leed, met hun kinderen hun hoop en helaas ook vrees. Dit is de waanzin ten top, maar ook helaas waar.
  Overigens is er een vermoeden dat ze van ettelijke van deze miljarden mensen af willen en dat willen ze doen zonder hun eigen hachje erbij in te schieten. Een kernoorlog legt ook hun infrastructuur (lees: genotsstructuur, 300 vak dagen per jaar, duurste eten, niet bespoten, en vooral ook niet bestraald met cesium, polonium of wat voor radioactief neerslag materiaal dan ook) volkomen plat.

  Maar hoop verloren, al verloren zegt men wel eens. Daarom verspreid de boodschap van hier, de leugens, de media, de trucs, leg de mensen uit, uit je ongenoegen, je woede, je hoop en vooral je liefde naar …) 🙂 🙂 🙂

 6. forall schreef:

  @Notis,

  Een kern-oorlog zal er gelukkig nooit kunnen komen.
  (Weer zo iets om het volk angst aan te jagen!)

  Verder hebben deze reptielen eh uhh ‘mensen’ genoeg technologie achter de hand om zichzelf te redden.

  o ja zwaai zwaai naar de geheime dienstjes!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten