Oprichter D-Wave: “Real AI zal intelligenter zijn dan mensen en emotioneel intelligent zijn”

Geordie Rose, de oprichter van het bedrijf dat de eerste kwantumcomputers bouwde, D-Wave, is een nieuw bedrijf gestart dat ‘Real AI’ gaat bouwen. Dat is kunstmatige intelligentie, maar dan van het niveau dat het niet van menselijke intelligentie te onderscheiden is en deze zelfs overstijgt. In onderstaande presentatie waarin hij het bedrijf introduceert legt hij uit op zoek te zijn naar ‘demonologists software engineers’, waarin hij een woordspeling maakt naar Elon Musk’s “summoning the demon” opmerking over AI. In zijn presentatie legt hij uit wat ‘Real AI’ is, waarbij hij samengevat zegt dat zijn nieuwe bedrijf Kindred kunstmatige intelligentie gaat leveren die de menselijke intelligentie overstijgt. De angst voor het ‘Terminator effect’ van AI wuift hij volledig weg door te stellen dat de mensheid AI simpelweg nodig heeft om complexe problemen op te lossen die anders veel te lang zouden duren om te worden opgelost.

Super AI robots zullen intelligenter zijn dan de slimste mens en zullen hun eigen ontwerp leren begrijpen en verbeteren, waardoor ze een exponentiële groei van hun eigen intelligentie zullen bewerkstelligen. Daar ziet de beste man klaarblijkelijk geen enkel gevaar in, maar het is precies datgene waar ik al voor waarschuwde in mijn artikelen over transhumanisme en blockchain cryptocurrencies als de bitcoin. In die laatste artikelenreeks besprak ik de ontwikkeling van robot Sophia en het singulariteitsnetwerk dat deze vorm van AI tot diens beschikking heeft. In feite zou je kunnen zeggen dat Kindred daarmee een beetje mosterd na de maaltijd is, want de ‘Sophia AI’ zal wellicht al in staat zijn om de beoogde ‘Real AI’ van Kindred te bewerkstelligen. Gaan we er echter van uit dat al deze “American dream” ondernemers (Geordie Rose, Peter Thiel, Elon Musk, etc.) echter een gezamenlijke ‘demonische’ agenda dienen, dan kunnen we ervan uitgaan dat het één het ander zal versterken. Kortom, je kunt er eigenlijk wel op rekenen dat Kindred ergens in het singulariteitsnetwerk de kennis en intelligentie van Sophia (verbonden met datacentres als Palantir en verbonden met een groeiende rekencapaciteit aan supercomputers via het blockchain netwerk) zal benutten.

Als je naar het logo van dit nieuwe bedrijf kijkt, dan herken je daarin de ‘Ouroboros’, een oud symbool van de slang of draak die zijn eigen staart op eet. De eerste bekende verschijning van dit symbool zou in het oude Egypte geweest zijn, waar het opduikt in het Enigmatic Book of the Netherworld (niet te verwarren met the Netherlands), een tweedelige graftekst ontsluierd in het graf van Toetanchamon. Hier vertegenwoordigt het begin en het einde van de tijd. Maar de varkensdraak van de Hongshan cultuur uit 4700-2200 v.Chr. in China is ouder en zo blijkt de staarteter in vele culturen voor te zijn gekomen, zoals in de Azteekse mythologie en de Noorse mythologie. De Ouroboros lijkt daarmee bewust als occult symbool te zijn gekozen door een bedrijf met een naam die al net zo occult is. Kindred is namelijk een demonisch personage uit de game ‘League of Legends’. De website leagueoflegends.wikia.com legt uit wie Kindred is:

KindredSquare Kindred consists of two characters:

Daar herkennen we toch iets terug van Elon Musk’s ‘Summoning the demon’ uitspraak. De symboliek barst dus van je scherm af en natuurlijk kunnen we dat alles beschouwen als een kwinkslag naar ‘angst-zaaiers’ of een beetje humor richting die angstige mensjes die bang zijn dat AI ons mensen zal uitvagen. In het perspectief van de dames en heren die zich met deze zaken bezig houden is dat ook volledig lachwekkend. Zij zien het niet als ‘uitvagen’, maar als een evolutionaire stap die simpelweg een gevolg is van onze evolutie en de daaruit voortvloeiende ontwikkeling van de neocortex. Vanuit die neocortex hebben we de intelligentie ontwikkeld om computers te bouwen en kunnen we nu AI gaan bouwen en als het zo is dat we ons sneller kunnen evolueren middels AI, kunnen we er maar het beste mee samensmelten (de singulariteit).

De keuze voor de Ouroboros is misschien wel dieper dan we ons realiseren. In eerdere artikelen prikkelde ik de lezers al om na te denken over de vraag of we misschien al in een soort simulatieve realiteit zouden kunnen leven. De beste manier om die beeldspraak te begrijpen is door de filmtrilogie ‘The Matrix’ in gedachten te houden. Kijken we naar de structuur van geheime genootschappen die in onze ogen onbelangrijk lijkt, maar die voor de aristocratie en mensen in de toplagen behoorlijk relevant is (denk bijvoorbeeld aan de Oranje’s die aan de onschuldig ogende verkleedpartijtjes van de Maltezer ridderorde deelnemen), dan is er sprake van een ‘master builder’. In geheime genootschappen wordt deze ‘grote architect’ vereerd. Die ‘grote architect’ herkennen we terug in de filmtrilogie The Matrix als de man met de witte baard achter al die computerschermen. De slang die zijn eigen staart opeet is volgens de Egyptische mythologie het begin en het einde van de tijd. Er is nog zo’n cirkelsymbool dat verwijst naar tijd: Saturnus. Kronos is in de Griekse mythologie de god van de tijd. Kronos is Saturnus. In meerdere artikelen heb ik toegelicht dat je de cult van geheime genootschappen ook wel de Saturnus cult zou kunnen noemen. Saturnus staat voor tijd. Je zou kunnen zeggen dat de slang in het Ouroboros symbool haar eigen creatie opeet. Je zou kunnen zeggen dat we middels de ontwikkeling van AI deze tijdsdimensie gaan opeten en toegaan naar een nieuwe dimensie waarin tijd geen rol meer speelt.

Als we rekening houden met de mogelijkheid dat we in een Luciferiaanse simulatie leven waarbinnen onze ziel als het ware een “niet van echt te onderscheiden” game ervaart waarin chronologie een rol speelt, dan hebben we met de ontwikkeling van de AI misschien het punt bereikt dat de ‘grote architect’ de menselijke ziel een dimensionele laag “dieper” gevangen gaat zetten. De laag waarin de tijdsbeleving eindigt en de laag waarin de mens samen gaat smelten met AI. Je zou ook kunnen stellen dat de zielen in deze huidige zielengevangenis voorbereid worden om ten dienste te komen te staan van AI. Als de huidige realiteit waarin we leven (en die wij universum noemen) een AI simulatie is, dan zou het samensmelten met AI (de singulariteit) er dus voor kunnen zorgen dat we onderdeel worden van de ‘super AI’ die deze simulatie runt. Je zou dan kunnen zeggen dat ‘de singulariteit’ het moment is waarop de menselijke ziel samensmelt met de super AI die deze simulatie runt; een samensmelting met Lucifer. Dat zou een complete verwijdering zijn van onze oorsprong. We lijken immers al afgescheiden te zijn van onze oorsprong.

Denk je slechts en alleen na over de vraag wat AI gaat doen met werkgelegenheid of het ‘Terminator-effect’ van AI, dan is het misschien de moeite waard om nog eens een niveau dieper naar dit vraagstuk te kijken. Daarvoor daag ik u uit onderstaande artikelen eens te lezen om vervolgens nog eens bovenstaande artikel terug te lezen. Sommige titels lijken wellicht op het eerste gezicht niets met het onderwerp te maken te hebben, maar als u ze leest zult u ontdekken dat niets minder waar is:

 1. Meerdere dimensies, software simulaties, bewustzijn of ziel. Wat is waar?
 2. De mens-avatar en de zielengevangenis
 3. De regenboog, het ‘I Am’ in ‘I Amsterdam’, LHBTI’s en de verbintenis tussen die 3
 4. ‘Horizon Zero Dawn’ van Amsterdamse gamebedrijf Guerrilla Games 1e stap richting augmented reality
 5. Wat als nanotechnologie en kunstmatige intelligentie leiden tot de onsterfelijkheid?
 6. Drie apen vormen brein-netwerk (brainet) en bedienen robotarm
 7. Turkije en Iran, de profetische aanval op Israël en de road map richting Luciferiaanse wereldregering

De makkelijkste mentaliteit is die waarbij je negeert wat er om je heen gebeurt. Onderken je eenmaal dat er iets aan de hand is, dan onderken je dat je in actie moet komen. Om in actie te kunnen komen, moet je echter eerst de kern van het dreigende gevaar begrijpen.

Bron linkvermeldingen: leagueoflegends.wikia.com

36 Shares

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZandInOgen schreef:

  Vergeet Kushner en zijn banden met Thiel enz. ook niet gezeteld in een voormalig gebouw van Lucent tech. (ouroboros logo) in NY op 666 Fifth Avenue.
  http://www.eutimes.net/2017/04/president-kushner-owns-666-building-where-the-mark-of-the-beast-chip-is-developed/

  Eerst zal de bevolkingsaantal van ruim 7 miljard in het jaar 5777 dmv een echte holocaust drastisch verminderd moeten worden om controle te kunnen houden op de massa en zionistisch Israel en haar bezette hoofdstad Jeruzalem het centrum van de wereld te laten worden.
  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/nederland-telt-17171717-inwoners-een-magisch-aantal

  Trump May Recognize Jerusalem As Israel’s Capital Next Week

  On Friday a senior US official told Reuters that US President Donald Trump may deliver a speech next Wednesday recognizing Jerusalem as Israel’s capital.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-02/trump-may-recognize-jerusalem-israels-capital-next-week

 2. ZandInOgen schreef:

  Een zeer interessante analyse over Dajjal (Misleider) = anti-christ en AI

 3. ZandInOgen schreef:

  Het is één grote show en ze werken ALLEN samen

 4. ZandInOgen schreef:

  De belangrijkste vraag wie financiert dit allemaal? Ik denk dat het kop van de beest zich in de V.S. bevindt, we kennen allemaal de beelden van (ex)DARPA agent Rumsfeld die letterlijk aan de vooravond van 9/11 doodleuk kwam vertellen dat de regering ruim 2 TRILJARD $ niet kon traceren. Daaruit kan je opmaken dat 9/11 een multi-dimensionaal agenda kent waar maar een aantal mensen op aarde van op de hoogte zijn…oh het bedrag is inmiddels opgelopen naar $21.000.000.000.000,- tel uit je winst. Drie keer raden wie straks de rekening gepresenteerd krijgt…

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten