Oproep aan iedereen: kom in opstand! Handhavers: stop uw onmenselijke ongrondrechtelijke gedrag!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 7 mei 2020 18 Comments

bron: wp.com

Twee vragen? Wilt u dat u of uw kinderen in een digitale gevangenis komen te leven? Wilt u dat u of uw kinderen een vaccin opgedrongen gaan krijgen waarvan u niet weet wat er in zit anders dan wat “de experts” u vertellen? Zo niet? Dan is nu de tijd om in opstand te komen!

Dat mag u, dat kunt u, dat moet u! Alle lockdown maatregelen zijn ongrondwettig. De anderhalve meter maatregelen zijn complete idiotie! De overheid is druk bezig de grondwet te omzeilen door het snel schrijven van nieuwe wetten. Illegaal! Het wordt tijd dat u zich gaat realiseren wat u over u en uw kinderen afroept als u dit blind accepteert (lees hier in detail). Verdiep u erin nu het nog kan!

Rechters, politie, handhavers, controleurs: stop met het afdwingen van ongrondwettige maatregelen! U heeft geen autoriteit. De grondwet hoeven we er niet eens bij te halen. We halen de menselijkheid erbij!

Verscheur uw bekeuringen, stop met belasting betalen, stop met buigen voor een totalitair regiem!

Het idee dat het coronavirus covid-19 levensgevaarlijk is wordt ons verkocht door politici en media. Zij hebben alle middelen beschikbaar om een Hollywood illusie te scheppen. Miljardair John de Mol en zijn ANP heeft alle geld en middelen.

Ook al is het coronavirus nog zo gevaarlijk: het is beter dat duizenden mensen een natuurlijke dood sterven dan dat een geheel volk straks in een totalitair fascistisch regiem leeft en geen enkele vrijheid meer heeft als het geen vaccin neemt of niet alle technocratische middelen omarmt. Iedereen die dat ontkent is een egoïst die zijn eigen belang boven dat van de grondrechtelijke vrijheid stelt. Dat ze het voor de ouderen doen is een slap excuus! (Kijkt u eens naar dit filmpje en lees daaronder verder)

Mark Rutte, Fred Grapperhaus, Hugo de Jonge: GA WEG! Gladde praatjesmakers! We moeten de regering en het koningshuis uit hun bastions verjagen! Weg ermee! Zij luisteren naar de invloed van het grote geld. Bill Gates en Big Pharma: GA WEG! Zij leggen zaken aan het volk op die pure horror zijn. Of wilt u in een anderhalve meter samenleving leven en uw lijf vol laten spuiten met een goedje dat uw DNA op afstand kan herprogrammeren? Levensgevaarlijk en levensbedreigend!

Alle wetten zijn opgesteld door pionnen van de macht die u de schijn van democratie voor hebben geschilderd via hun vazal media. Die wetten worden getekend door de kroon; die familie waar u zo graag vlaggetjes voor wappert. Die kroon regeert bij de gratie God’s. Die gratie is een wassen neus! Aftreden en ophoepelen!

Rechters, politie, militairen, advocaten, BOA’s, ambtenaren, handhavers: allen zweren zij trouw aan de kroon! Het wordt tijd dat we een nieuwe regering installeren die trouw zweert aan het volk! Het wordt tijd dat alle ambtenaren trouw gaan zweren aan het volk! Het wordt tijd voor een directe decentrale democratie te regelen via een onhackbare blockchain (zonder samensmelting met AI en zonder Big Data, Microsoft, Google en Facebook), beheert door vertegenwoordigers van het volk! Kom uit uw huizen en zet uw regering af! Verbreek de slavernij! Laat u niet een worst voor uw neus houden met schijnverruimingen van het wijzende vingertje van Rutte! Naar buiten! Massaal!

Gooi uw angst en Calimero syndroom over boord! U bent machtig en krachtig. We zijn met velen! 17 miljoen keer delen!

2K Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Natuurlijk zal Ken Jebsen ook door de zogenaamde fact checkers onderuit gehaald worden en mogelijk hebben we ook hier te maken met een pion van de macht, maar dit is in eider geval de mentaliteit die iedereen over zou moeten nemen. Je moet het niet van de politiek of media verwachten. We moeten zelf in actie komen.

  Protesteren tegen de staat heeft geen nut. De schijnmacht van de staat de rug toe keren en iedereen aanspreken op zijn/haar verantwoordelijkheid, heeft wel nut. Jezelf activeren!

  • Future schreef:

   Hij heeft zeker voor het grootste gedeelte gelijk, maar noemt alleen aan het begin het getal 33 en verder niet meer. Gekke is dat als je op z’n filmpje klikt. Er eerst staat dat hij 30.30 seconde duurt, maar dan 30.29. Ook zit hij net als Jensen wel extreem veel aan z’n kin, op dezelfde manier als Jensen. Maar goed laat onverlet dat de content wel de juiste is, echter de reden twijfel ik over.
   Ben het eens dat dit zeker de mentaliteit is die mensen zouden moeten hebben. Eigenlijk is wat hij zegt bijna waterdicht. Maar er komen ineens wel heel veel van dit soort oproepen. Je zou kunnen zeggen dat er eindelijk mensen ontwaken. En dat het dus logisch is. Maar ik zie ze er ook gewoon voor aan. Iemand gewoon de waarheid te laten vertellen, en dan gewoon rustig afwachten wat er gebeurt. En te kijken of mensen de waarheid überhaupt geloven. Het is iniedergeval schaken op hoog niveau.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Gates in het interview: ‘Het blijkt dat het griepvaccin helemaal niet zo effectief is in oudere mensen.’ En dan (let op, hoe bizar!): ‘Het meeste voordeel komt van jongere mensen die het verspreiden omdat ze gevaccineerd zijn. En dat is gunstig voor de ouderen.’

  ‘Nu hebben we duidelijk een vaccin nodig dat werkt… bij de hogere leeftijden, want die lopen het meeste risico,’ wat een vrij expliciete erkenning is dat het griepvaccin –immers vooral bedoeld voor ouderen- NIET werkt.

  ‘1 op de 10.000 krijgt bijwerkingen, dus veel meer mensen, zo’n 700.000, zullen eronder lijden (‘suffer’, en dus ook kunnen sterven; ‘suffer’ kan zowel lijden, beschadigd worden als de (martel)dood sterven betekenen)… Bij het uiteindelijk besluit om dit vaccin aan de hele wereld te geven moeten de regeringen dus betrokken worden, want er zullen risico’s zijn.’

  https://d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/05/Gates-700000-Dead.mp4?_=1

  • marcos schreef:

   Knap dat ze het getal van 700.000 al kunnen noemen. Waarschijnlijk dezelfde kansberekening gebruikt als bij de vaccinaties die ten grondslag lagen aan de zogenaamde Spaanse Griep . Helaas kostte dat 50 – 100 miljoen mensen hun leven. Ten tweede is het wel heel opvallend dat Bill Gates constant maar probeert te bewerkstelligen dat er geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor de gevolgen van de vaccinaties kunnen worden ontleend. Natuurlijk als het bij overheidswege verplicht wordt dan vervalt inderdaad de aansprakelijkheid van de producent. Typisch?

   • Martin Vrijland schreef:

    Waarschijnlijk is de Spaanse griep hetzelfde trucje geweest wat ze nu uithalen…een soort holocaust verpakt in een pandemie.
    Maak de leugen groot, herhaal het vaak en iedereen zal het geloven.

 3. ZalmInBlik schreef:

  ik sluit me geheel aan bij dit betoog, zoals een wijze man ooit zei:

  “Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable.”

  NOT THE PEACE OF THE GRAVE OR THE SECURITY OF THE SLAVE

 4. Martin Vrijland schreef:

  Ik denk dat Michael Jackson fout zat. Hij had moeten zingen: “All I wanne say is that WE don’t really care about us”. Kijk hoe weinig zo’n artikel als deze gedeeld wordt. Diep triest en beschamend!

 5. Martin Vrijland schreef:

  Ja, de razzia’s zijn in de VS al begonnen. Nog even en ook in Nederland (als het niet al gebeurt, maar de media het niet tonen).

  “Other kinds of housing”: kampen!

  Ook in Nederland worden de opsporingsbeambten grootschalig opgeleid en op pad gestuurd (zie laatste persconferentie sinister De Jonge)

 6. Harry vries schreef:

  “Het nieuwe normaal’ dat wereldwijd nu wordt uitgedragen door politici, media etc is het ultieme voorbeeld van newspeak.

  de term “het nieuwe normaal” betekent feitelijk: Alles dat normaal is wordt abnormaal (verboden) en alles wat abnormaal is wordt normaal

 7. Zonnetje schreef:

  Tja, de slaven zijn bezig met hun vakantievoorbereidingen en hun kapsel. Dat kost de slaven al genoeg tijd en concentratie om ook nog actief te worden daar vraag je toch wat van ze. Daarbij Zij, de jongens, spelen het slim aangezien er sprake is van een controlled demolition. Dus zolang iedereen zijn natje en droogje heeft valt het toch allemaal wel mee. Een beetje excitement middels de scamdemic en je hebt weer om over iets anders te praten dan het eeuwige voetbal over altijd dezelfde club. Bovendien een leuk lintje krijgen als je je inspant voor de samenleving ja dan ben je pas iemand, een slaaf met een lintje is toch hoger he dan de andere slaven.. En zo’n vaccinnetje binnenkort dat valt allemaal reuzemee vanwege die enge virussen. Ze dwarrelen gewoon door de lucht. We mogen wel oppassen. We hebben toch niets te verbergen als slaven??? Heerlijk om een slaaf te zijn immers de meester moet toch voor al zijn slaven zorgen als goede rentmeester.

 8. Camera 2 schreef:

  Woordvoerder van de wereld, Bill(filantropische biljoenair) voorspelde het vanuit zijn glazen
  bol al jaren geleden, mooi die bollen op de achtergrond in het interview.

  Als filantroop je druk maken over een virus wat er nog helemaal niet was jaren geleden maar je
  niet bekommeren om de doden die sterven iedere dag van de honger.
  Er moet maar eens een vaccin uitgevonden worden tegen dat soor’t psycho gedrag.

  https://www.theworldcounts.com/challenges/people-and-poverty/hunger-and-obesity/how-many-people-die-from-hunger-each-year

  Hij wist het al jaren geleden(dus het moet een agenda zijn!!!), mensen deel het artikel wijs anderen erop, Bespreek dit bij het eerste bezoek aan je kapper

  https://www.cbsnews.com/news/coronavirus-bill-gates-epidemic-warning-readiness/

 9. Riffian schreef:

  Stop met de BS!! Dit is de agenda van de 0.1%

  “This suggests that the overall clinical consequences of Covid-19 may ultimately be more akin to those of a severe seasonal influenza (which has a case fatality rate of approximately 0.1%) or a pandemic influenza (similar to those in 1957 and 1968)”
  https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMe2002387

  • marcos schreef:

   Wat Bush and Blair niet lukte met wapens, total control over de wereld maatschappij, lukt nu dus wel. Echter niet via een total control principe , maar via een principe wat aangeduid kan worden als “total management”. Hoe kun je zo sterk zijn om een gehele wereldbevolking huisarrest te geven voor……………het managen van de angst gevoelens.

 10. Zonnetje schreef:

  Het is zeer de vraag of als je je niet lekker voelt uberhaupt
  in een ziekenhuis wil zitten. De kans dat je er levend uitkomt is misschien niet zo groot. Lees en huiver en wees op je hoede met artsen, http://aanirfan.blogspot.com/2020/05/sally-maaz-death-coronascam.html?m=1

 11. Martin Vrijland schreef:

  Worden we in de maling genomen? Ja, we worden in de maling genomen:

  Exclusive: Government scientist Neil Ferguson resigns after breaking lockdown rules to meet his married lover
  Prof Ferguson allowed the woman to visit him at home during the lockdown while lecturing the public on the need for strict social distancing

  The scientist whose advice prompted Boris Johnson to lock down Britain resigned from his Government advisory position on Tuesday night as The Telegraph can reveal he broke social distancing rules to meet his married lover.

  Professor Neil Ferguson allowed the woman to visit him at home during the lockdown while lecturing the public on the need for strict social distancing in order to reduce the spread of coronavirus. The woman lives with her husband and their children in another house.

  https://www.telegraph.co.uk/news/2020/05/05/exclusive-government-scientist-neil-ferguson-resigns-breaking/

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten