Overheden zijn druk bezig tegenstellingen op te stoken om ‘verdeel en heers’ te kunnen doen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 17 november 2018 17 Comments

bron: rtlnieuws.nl

Vandaag stond het nieuws weer vol van de zwartepiet discussie, als gevolg van de intocht van de geschminkte man met opplakbaard, ook wel Sinterklaas genaamd. De Kick Out Zwarte Piet (KOZP) groepen waren overal in het land actief om relletjes te trappen. Als je de beelden bekijkt, stijgt het schaamrood je naar de kaken als gevolg van de ontdekking hoeveel Nederlanders inmiddels Inofizieller Mitarbeiter geworden zijn en zich lenen (laten inhuren) voor zelfgeschapen relletjes. In dit artikel lichtte ik toe hoe dat werkt met die ingehuurde demonstranten die slechts en alleen voor het oog van de camera hun relletjes moeten trappen ten bate van de propagandamachine die u het dagelijks nepnieuws presenteert. We weigeren maar naar de beelden te kijken, maar ik heb toch echt vastgelegd hoe dit spel gespeeld wordt.

Ook bij de Zaanse vloggersrel werd duidelijk hoe met acteurs en live regie gewerkt werd (zie hier), maar omdat we simpelweg te geprogrammeerd zijn om ook maar te kunnen inzien dat we in de maling genomen zijn, blijven we geloven dat de relletjes en demonstraties authentiek zijn. “Ja, maar ik ken iemand die serieus tegen zwartepiet is en dat is een hele sympathieke vrouw” of meer van dat soort argumenten.

Misschien wordt het eens tijd dat u gaat doorzien dat dit land inmiddels uit zijn voegen barst van mensen die u privé als heel aardig en sympathiek kent, maar die toch echt met een dubbele agenda werken. In het voormalig Oost Duitsland, genaamd de DDR, noemden we dat soort mensen Inofizieller Mitarbeiter. “Ja, dat zal allemaal wel, maar we zijn hier niet in de DDR, dit is Nederland” Misschien wordt het dan toch eens tijd dat u uit uw droomwereldje komt. We worden grootschalig bespeeld, omdat de belangen groot zijn. Het volk moet een bepaalde richting uitgestuurd worden en daarvoor moeten tegenstellingen op scherp gezet worden. Tegenstellingen die er niet zijn moeten worden gecreëerd. En door tegenstellingen op te stoken, creëer je spanningsvelden en als je genoeg spanningsvelden hebt, kun je de lont in het kruitvat steken en de boel laten exploderen. Dan heb je een zelf geschapen alibi om meer politiestaat te introduceren.

Soms gebruik je de discussie en tegenstellingen ook om acceptatie van veranderingsprocessen te bewerkstelligen. Als we discussiëren over blank-zwart, zwarte of witte piet, dan heeft dat in de kern eigenlijk te maken met acceptatie van verandering van oude patronen. We moeten langzaam klaar gemaakt worden voor een veranderingsproces waarbij alles wat vertrouwd en traditie is, op de schop gaat.

Een volk dat haar oude vertrouwde tradities op de schop ziet gaan, verliest haar gevoel van houvast en het psychologisch effect dat dit oplevert zorgt ervoor dat je ze makkelijker een bepaalde richting op kunt sturen. De Romeinen pasten dit principe van ‘verdeel en heers’ al toe, dus er is niets nieuws onder de zon. We hebben alleen meer middelen in de vorm van moderne media (en hun perceptiemanagement technieken) en social media.

In principe zijn er momenteel overal ter wereld grote veranderingsprocessen gaande, waarbij oude vertrouwde systemen en tradities op de schop gaan. In Zuid Afrika worden nu de blanke boeren van hun land gejaagd; in Europa zien we massa immigratie. Eigenlijk kun je ieder land ter wereld momenteel onder de loep nemen en je ziet dat er in korte tijd hele grote veranderingen gerealiseerd zijn op gebied van sociale, culturele en religieuze tradities, maar ook op het gebied van bevolkingssamenstelling (immigratie).

Het opstoken van tegenstellingen is dus een oeroude en bekende methode. Groepen met een verschillende etniciteit kun je bijvoorbeeld makkelijk tegen elkaar op te zetten via infiltratie in de maatschappij; social media inzet en het opzetten van protestbewegingen. Dit heet in CIA termen ‘de Gene Sharp methode’. Dit kun je laten uitmonden in een oorlog. De Joegoslavië oorlog is daarvan goed voorbeeld, maar ook Oekraïne is een prachtig voorbeeld uit het recente verleden. Met name in landen waar je een sterke leider zag (zoals het Joegoslavië onder Tito) wordt die verdeel en heers truc toegepast. Je houdt dan aan het eind van de rit een versnipperd en verzwakt land over en kunt zo de macht naar je toe trekken. U moet dan bijvoorbeeld denken aan meer NAVO invloed, meer invloed vanuit Brussel en meer invloed van het IMF. Datzelfde spel hebben we zich zien herhalen in Libië, waar Khadaffi het veld moest ruimen en waar nu nog steeds chaos heerst.

Voordat de wereld klaar is voor wereldbestuur, moet er wereldwijd totale chaos, vermenging en afbreuk van alles wat vertrouwd is, plaatsvinden. Dat gaat gepaard met het opstoken van links tegen rechts, zwart tegen wit, islam tegen christendom, enzovoort. Met name het links tegen rechts veld wordt nu tot grote hoogten opgevoerd. We zien daarnaast de nodige in scene gezette relletjes of aanslagen die alvast bijdragen aan sterkere bewapening van politietroepen en de wens naar ontwapening van de bevolking. Zo wordt alvast elke vorm van potentieel verzet vanuit het volk gebroken. Je kunt pas een wereldwijd regiem neerzetten als de tegenstellingen tot chaos hebben geleid en je politiemacht groot genoeg is, terwijl je er tegelijk voor hebt gezorgd dat de bevolking geen verzet meer kan bieden. Daarom gebruik je de media om aanslagen in scene te zetten (mass shootings op scholen e.d.) en zo schep je het alibi voor ontwapening van de bevolking. Dan hebben we het natuurlijk over de VS, want de Europese bevolking is heel lang al ontwapend.

Ondertussen koppel je rechtse stromingen en kritiek op de gevestigde orde aan complotdenken, wapenbezit en aan nationalisme (anti-globalisme). Vervolgens laat je die partijen flink in aanhang groeien (zoals onder Trump en onder de Brexit-beweging van Nigel Farage). Dan laat je zo’n Brexit uitlopen op een mislukking; zorgt dat de VS financieel onderuit gaat en voilà (!) je hebt definitief afgerekend met die kritische groep. Lees dit artikel er nog eens op na, waarin ik in meer detail toelicht hoe dat werkt.

De einddoelstelling (van dat wereldregiem), is hier op de site gedefinieerd als de Luciferiaanse agenda. Dit is gebaseerd op herkenning van symboliek en van Luciferverering onder de groep die wereldwijd aan de touwtjes trekt. In dit artikel licht ik toe hoe de ontrafelde geschiedvervalsing laat zien dat we getuige zijn van een Luciferiaanse agenda. Als u dat hoort denkt u misschien “Ah, religie, daar doe ik niet aan“. Het punt is echter dat miljarden mensen daar wel aan doen en het een belangrijke rol speelt in oorlogen en het ophitsen van bevolkingsgroepen tegen elkaar. Die Luciferiaanse agenda is dus zeker de moeite van het bestuderen waard.

In dat Luciferiaanse script (zoals ik dat noem) zijn een paar zaken belangrijk. Het lijkt allemaal namelijk duidelijk te gaan om het streven naar de transhumane genderneutrale (lees: geslachtsloze) mens onder het bestuur van één wereldmacht in de vorm van een politiestaat waar George Orwell een natte droom van zou krijgen. Die transhumane mens wordt alvast voorbereid via de uitrol van het wereldwijde web en de langzame gewenning aan het leven in the cloud. Dat doen we nu nog via onze smartphones en social media. Over enkele jaren brengen we ons brein online en gaan we nanobots in ons lichaam accepteren die ons DNA kunnen herschrijven (zoals uitgelegd in dit artikel). Daarom willen overheden ook zo graag ons DNA in een databank.

De transgender en gender-neutraal propaganda die we dus vandaag de dag zien heeft alles met dit streven naar de transhumane genderneutrale (rassenvermengde) mens te maken. Ook Emile Ratelband’s eis tot leeftijdsverlaging draait heimelijk om een verkapte vorm van aandacht vragen voor de transgender agenda. We moeten gewend raken aan veranderingen en we moeten het abnormale normaal gaan vinden. Ratelband mag dus de discussie over de leeftijd uitlokken via dit acteerwerk, zodat er onbewust acceptatie in de hoofdjes van de kijker geprogrammeerd wordt op het gebied van de transgender agenda. Die transgenderpropaganda zien we tegenwoordig overal om ons heen en kinderen worden geprogrammeerd met de gedachte dat je niet als jongen of meisje geboren wordt, maar dat je je geslacht nog kunt kiezen. Ratelband, Jensen en eigenlijk alle frontmensen in de media en politiek zijn hoofdverdachten in deze geestelijke mishandeling (ook wel propaganda genaamd) waarmee het volk bespeeld wordt.

Als u alles in het grote plaatje gaat zien, dan begrijpt u dat zowel het ophitsen van tegenstellingen middels ingehuurde protestgroepjes in de Pegida versus Antifa relletjes, de Kick Out Zwarte Piet (KOZP) tegen de blokkeerfriezen, radicaliserende moslims versus radicaliserende christenen (en ga zo maar door), als de propaganda voor transgenderisme en genderneutraalspraak, vooropgezet plan is. Het dient allemaal dezelfde Luciferiaanse agenda. U gaat ook doorzien hoe de politieke tegenstellingen gebruikt worden en hoe de media en de alternatieve media gebruikt worden om de tegenstellingen tot grote hoogten op te voeren (zie hier).

Doorziet u eenmaal het Luciferiaanse script, dan kan u niet anders dan herkennen dat dit een wereldwijd proces is. Dat vereist dus dat de macht achter de schermen al meer centraal ligt dan u durft te zien. U wilt immers geen complotdenker zijn en ikzelf heb al aangegeven dat ook juist die kritische groep onder controle van datzelfde machtsblok staat. Het is dus belangrijk om u niet te laten leiden door enige sturing van zowel de media als de politiek als door de grote roeptoeters in de alternatieve media. U moet eens gaan ontdekken dat u geen leiding nodig heeft. Dat begint pas als u gaat doorzien hoe de essentie van dit leven in elkaar steekt en wie u daadwerkelijk bent. Die zoektocht begint bij deze eerste stap.

Vergeet niet op de linkjes te klikken en de gelinkte artikelen goed te lezen. Dit alles voor een beter begrip. En steun de schrijver!

Bron linkvermeldingen: wikipedia.org

269 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Gelooft u deze Jenny Douwes nou echt? Ja he, het klinkt zo geloofwaardig. Welke vrouw zou zich nou zo druk maken om een demonstratie? Beide kampen worden betaald…Café Weltscmertz wordt betaald..beide kampen gefinancierd door onze vrienden van de AIVD: Inofizieller Mitarbeiter
  Ooooh ik wilde net toevallig gaan vloggen over mijn werk en ik had net toevallig een cameraatje gekocht…
  Heb je daar tijd voor als moeder en als zelfstandig ondernemer? En waarom zou je je druk maken om het opvragen van een WOB verzoek?
  Kolder! Betaalde kampen: beide kampen (en natuurlijk Café Weltsmertschzstgrflt die doen alsof ze onafhankelijk zijn ook). Ingehuurde activisten: Inofizieller Mitarbeiter

  • Martin Vrijland schreef:

   Hier draait het allemaal om: de Luciferiaanse regenboog

   zwartepiet

   • Camera 2 schreef:

    Niets is toeval.

    Cafe Weltschmertz: doortrapt tot en met ” Het platform voor de Inofizieller mitarbeiters unter uns”
    Nep aanslagen, Nep huwlijk Nep interviews
    Net of het een open interview is bij dat Weltschmerz Hu hu hu
    Vind die Micky toch wel een goed actrice hoor met haar transgender showtje

    En dan mag Micky/Mirjam Hoogendijk ook nog even vermelden dat ze
    transgenders fotograffeert. De grootte kunstenaar mag zijn (nep)ex interviewen
    Transgender onderwerp even goed belichten, even wat natuurlijk licht op laten
    vallen. Minuut 23;23

    https://www.youtube.com/watch?v=VFumxFT7ulY
    ..

    • Martin Vrijland schreef:

     Tja, ik heb die bomaanslag op Rob Scholte altijd verdacht gevonden. Hoe kan een bom nou slechts 1 persoon raken?
     Hoe kon Micky ongeschonden uit een auto komen die compleet beschadigd is? Oh ja, ze had een miskraam. Nou daar had wel even iets meer aan de hand moeten zijn.
     En Rob was meen ik zal zo ziek dat zijn benen er sowieso af moesten. Ik heb ergens uit betrouwbare bron vernomen dat hij onder de gezwellen zat in die tijd.
     Willen we dat kunnen aantonen, dan moet je natuurlijk met een medisch dossier op de proppen komen.

     Je vraagt je alleen natuurlijk wel af waarom je zoiets in scene zou zetten, maar misschien was het wel een mooie testcase voor hoe je nepnieuws in elkaar kunt draaien middels Hollywood technieken.

     Als je in de jaren 80 al Star Trek konden produceren, wat konden ze dan in Hilversum. Niet voor niets heeft John de Mol het ANP in handen. De grootste producent van tv producties beheert het algemeen Nederlands persbureau.

     En dat Micky nu naamsbekendheid heeft komt blijkbaar weer erg goed van pas in de propagandamachine aangaande transgender-propaganda. Hoe zet je mensen in de spotlight? Door ze de slachtofferstatus te geven.

     Één ding is duidelijk: nepnieuws kan gemaakt worden met filmtechnieken en met hele hordes Inofizieller Mitarbeiter die natuurlijk levenslang tekenen om hun mond te houden in ruil voor wat “voorrang” in de maatschappij.

     • Martin Vrijland schreef:

      Of had het toen al iets met de strijd tegen ‘complotdenken’ te maken…Scholte was immers altijd “complotten aan het smeden”…

     • Camera 2 schreef:

      @ Martin

      Maar ho dan zou dus de overheid iig op de hoogte zijn geweest,??? dat maakt dit onderwerp dan toch weer super on topic voor je artikel, toch?

     • Martin Vrijland schreef:

      Natuurlijk: de overheid heeft decennia lang geïnvesteerd in een betaald netwerk van Inofizieller Mitarbeiter, gecompromitteerde mediabedrijven en noem maar op

     • Martin Vrijland schreef:

      En ik weet nog steeds niet of je een slagaderlijke bloeding wel echt kunt stoppen door er een rijksdaalder in te stoppen…zoals mevrouw de voorbijganger zou hebben gedaan..

      vreemd

 2. ZalmInBlik schreef:

  De actoren die nu in het publieke domein naar voren worden geschoven zijn wat Lenin treffend beschreef de “bruikbare idioten” die instrumentaal zijn in het uiteindelijke resultaat van het agenda nl. centralisatie van macht. Er is dus wat betreft “communisme” of de nieuwe term in een oud jasje “communitarianism” niets veranderd. De ideologie is alleen onder de radar gebleven door valse politieke bewegingen te maken.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Communitarianism

  Het verzet kan pas gebroken worden als het individu cq. etnische groep berooft is van haar identiteit en geschiedenis. Rassenvermenging/creëren van vluchtelingenstromen (Coudenhove-Kalergi plan), promoten van sodomie, het breken van de traditionele man-vrouw relatie dmv wetgeving/subliminale/suggestieve programmering (Hollywood/Muziek industrie = Tavistock) met als resultaat dat het gezin als klassiek verzet tegen de Staat ondermijnt kan worden en dien ten gevolge de kinderen door de Staat als (toekomstige) pionnen in haar bezit komen. Ook zogenaamde goede doelen, instanties zoals de V.N./UNHCR, Rode Kruis, Jeugdzorg, Raad van Kinderbescherming etc. zijn hierin instrumentaal. Het is namelijk de satanische 180° graden inversie..

  Voor iedereen geïnteresseerd in hoe subversie werkt en toegepast wordt raad ik het werk van Yuri Bezmenov aan.

 3. ZalmInBlik schreef:

  Communitarianism is a philosophy that emphasizes the connection between the individual and the community. Its overriding philosophy is based upon the belief that a person’s social identity and personality are largely molded by community relationships, with a smaller degree of development being placed on individualism. Although the community might be a family, communitarianism usually is understood, in the wider, philosophical sense, as a collection of interactions, among a community of people in a given place (geographical location), or among a community who share an interest or who share a history.[1] Communitarianism usually opposes extreme individualism and disagrees with extreme laissez-faire policies that neglect the stability of the overall community.

 4. Riffian schreef:

  tja, laten we wat meer figuurlijke olie op het vuur gooien 😀

 5. Camera 2 schreef:

  Hier ook weer typisch zo’n site ###(en meerder eWTK,Niburu,9fornews etcetra) die lijkt de waarheid boven tafel te willen brengen maar ondertussen worden we weer met een kluitje in het riet gestuurd naar Cafe(niet voor niets de naam cafe, dronkenmans taal) Weltschmertz.

  Allemaal controlled opposition, correct me if i am wrong

  Deze site ###
  https://www.boublog.nl/2018/10/06/george-van-houts-en-karel-van-van-wolferen-over-9-11/#more-26371

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten