Pedofielen aan de top of gewoon veel gebrul ter afleiding van het echte probleem?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 27 oktober 2020 19 Comments

fotobron: forviralsake.com

Als je maar vaak genoeg roept dat iemand pedofiel is, gaan mensen het vanzelf geloven. Eerst was het Joris Demmink en er zijn getuigen die hem zagen, dus is het waar. Of waren de getuigen onderdeel van Micha Kat’s zwartboektactieken die we nu ook bij Jaap van Dissel zien? Ja, pedofilie is een groot probleem, maar met niet-te-bewijzen-dossiers waarin onbetrouwbare figuren opduiken als getuige en met een journalist die bekend is van het in scene zetten van zaken via zwartboektactieken, maak je het probleem absurd en juist ongeloofwaardig.

Dat is precies wat Micha Kat, Wouter Raatgever en hun “Wees de Weerstand” bereiken. Datgene waartegen ze zeggen te strijden helpen ze juist om zeep met hun zogenaamde getuige die zich na 36 jaar spontaan ineens van alles begon te herinneren. Ik blijf het herhalen, want het is juist nu zo belangrijk om deze katvangers te ontmaskeren, nu het voor velen wel duidelijk is dat een deel van de oppositie gecontroleerd was (Lange Frans en Janet Ossebaard).

Ik draai al een tijdje mee in de alternatieve media en ontdekte het volgende: Een bekende techniek is dat er altijd een groep binnen de gecontroleerde groep is, die zelf een deel van die gecontroleerde groep aanvalt. Dat is om de wind uit de zeilen te halen van de echt onafhankelijke criticasters. Dat is de rol van Wouter Raatgever en Micha Kat. Hun doel is zoveel mogelijk lawaai te maken om uiteindelijk alles te frustreren. De clown en de acrobaat, Laurel en Hardy, Beavis and Butt-Head. Als je links kijkt zie je rechts niets en andersom: de afleidende handbewegingen van de goochelaar.

Kenmerkend van alle pionnen in de oppositie is dat ze heel goed kunnen praten en groots taalgebruik hanteren. “We hebben het bewijs dat Jaap van Dissel pedofiel is, we hebben alleen nog wat meer getuigen nodig om de zaak rond te maken“, “We hebben bewijs dat er kinderen aan stukken gesneden worden en dat de elite adrenochrome drinkt om jong te blijven en zwarte ogen krijgen“. Het enige bewijs dat we hebben is dat Micha Kat voor de familie Poot werkte in de Chipshol zaak en dat die miljoenen geïncasseerd hebben dankzij Micha’s zwartboekmethodes en dat Micha Kat van pension naar pension hopt (wie betaalt dat allemaal?) en Wouter Raatgever stad en land afreist (wie betaalt dat allemaal?).

Er is geen bewijs, er komt geen bewijs en zal nooit bewijs komen. Er is alleen maar afleiding, die u moet overtuigen dat wanneer u maar genoeg doneert, Micha Kat en Wouter Raatgever de pedofielen zullen ontmaskeren en dat daarna dan ook de hele coronavirus hoax ontmaskerd wordt. U zult teleurgesteld zijn als het allemaal niet gebeurt.

Welke oppositie hebben we in Nederland en wat hebben ze tot noch toe bereikt:

 1. Lange Frans: ontmaskerd als vangnetpion die complottheorieën groots op de kaart mocht zetten en mocht besmetten met een zogenaamd ongelukkige en niet zo bedoelde bedreiging en met dwaalspoortheorieën. (toelichting)
 2. Viruswaanzin/waarheid: houdt de besmettingstheorie van Louis Pasteur in stand, roept ‘aerosolen’ zijn het probleem en willen alle gebouwen ventileren. Iemand aandelen in enkele grote installatie bedrijven wellicht? Maurice de Hond? Willem Engel? Kom er maar in. Niemand die de ziekenhuisopnames doorprikt als gefabriceerde media-hype cijfers en fake/deepfake productie in samenwerking met gecompromiteerden in ruil voor een zak geld; zoals in het geval van Diederik Gommers (zie deze toelichting en deze toelichting).
 3. Sven Hulleman: Vermengd veel waarheid met dwaalspoortheorieën die de bommetjes in de dubbele bodem leveren die straks vakkundig door de media kunnen worden opgeblazen; zoals al min of meer gebeurde door Arjen Lubach in de Lange frans uitzending van 18 oktober. Sven is een goede vangnet pion voor de meer intellectuelen en heeft de vocabulaire kwaliteiten van een televisiedominee die hij combineert met veel historische kennis. Toch bouwt ook hij dwaalsporen / valse informatie in. (toelichting). Daarnaast zit Sven in de vriendengroep van Jort Kelder, waar ook Mark Rutte onderdeel van uit maakt…de Schotse Rite vrijmetselaars wellicht? (toelichting).
 4. Café Weltschmerz: dezelfde strategie als Viruswaanzin/waarheid, maar gaat iets meer de theoretische diepte in. Toch houden ook zij de frauduleuze theorieën van Louis Pasteur in stand en houden de kijker zoet met uren alternatief tv kijkplezier. Het is brood en spelen, alleen dan met een kritische noot (toelichting).
 5. Robert Jensen: doet mee aan de koppeling van kritisch denken aan Donald Trump, waarbij hij tactisch gezien het onderwerp ‘pedo-deepstate’ zo min mogelijk noemt. Onuitgesproken zit hij daarmee toch in het kamp Janet Ossebaard, Lange Frans en het Q geloof, waar ook weer Micha Kat voor staat. Het draait allemaal om het opbouwen van het merk ‘complotdenken’ en het neerzetten van duidelijk herkenbare stigma’s om later de bommetjes in de dubbele bodem op te blazen en die hele groep in 1x af te kunnen serveren. Als insider van de media zou hij veel meer kunnen zeggen over fake news en deepfakes, Inoffizieller Mitarbeiter, acteerwerk, social media leger, etcetera. De gecontroleerde oppositie schaaft echter wel een beetje aan de poten van de macht, maar mag ze er niet onder wegzagen. (toelichting)
 6. De groep Micha Kat, Wouter Raatgever en ‘wees de weerstand’: zoals boven besproken en hier meer toelichting.
 7. Blue Tiger, Karel van Wolferen, Rypke Zeilmaker..ze leveren allemaal zeer goed en gedegen onderbouwde kritiek, maar als je 2% desinfo inbouwt en de frauduleuze germ theory van Louis Pasteur niet noemt, ben je niets meer dan een slim geraffineerd vangnet. Wie betaalde die miljoenen oplage ‘de andere krant’ en ‘gezond verstand’ eigenlijk? Wie onderhoudt de heren eigenlijk qua inkomsten?
 8. (lees echt alle blauwe linkjes even)

Oké Vrijland, dus eigenlijk zeg je dat iedereen gecontroleerd is, behalve jijzelf en dat jij de enige bent die de waarheid in pacht heeft!? Lekker arrogant!

Ik zeg u alleen dat ik 8 jaar geleden mijn baan opzegde om te gaan schrijven, niet wetende in welke slangenkuil ik zou belanden en hoe hard ik onderuitgehaald zou worden, aangevallen zou worden en hoe het social media leger overal bovenop dook. Dat heb ik onder meer in het artikel toegelicht waarin ik reageer op de uitnodiging van Lange Frans: lees dat hier.

Het is voor velen niet te geloven dat niet alleen de media, maar ook de alternatieve media volledig door het machtsblok bestierd wordt. Ik had het ook nooit durven dromen. Wist ik veel! Ik was net als u een gewone hardwerkende kritische burger die dacht even tijdelijk een blog te kunnen beginnen. Vergeet het maar: je wordt geknipt, geschoren, en afgebrand en raakt alles kwijt wat je lief is; je komt er nooit meer van af. Het alternatieve speelveld is alleen voor de gecontroleerde pionnen en de rest moet keihard weggetreiterd en opgejaagd worden. Het social media leger staat klaar om smaad en laster te spuien en om elke ongecontroleerde criticaster uit het speelveld te stenigen. De rest wordt richting de gecontroleerde alternatieve media geleid. Ik heb het door schade en schande ontdekt.

Nu we dat weten, schoonschip kunnen maken en kunnen voorkomen dat we aan het stigma ‘complotdenker’ gelinkt worden, kunnen we de echte verandering inzetten. Dat begint met een stukje kennis. Die kennis heb ik samengevat in een boek met de titel: ‘Coronavirus Covid-19, Waar Eindigt Dit?’. Daarin ontdekt u dat ik het gehele bovengenoemde spel doorzag en dat ik de pandemie reeds vroegtijdig voorspelde (al sinds 2014, zie hier). Dat kunt ook u. Het is zeer goed te doen. Zodra u namelijk het master-script doorziet, kunnen we de verandering inzetten. Daarom begint het met een stukje leeswerk en ik beloof u: het is het waard. We moeten het gehele spel gaan doorzien en door alle rookgordijnen heen kijken. Het komt goed!

uw boek

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

76 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Cov ID 1984 (tijdelijke) wetgeving is net door de 1e kamer aangenomen, Madurodam is nu officieel verworden tot een dictatuur. Waar de macht gecentraliseerd is binnen 3 ministeries, DDR iemand?

  https://www.nu.nl/politiek/6086542/eerste-kamer-neemt-tijdelijke-coronawet-aan.html

  • ZalmInBlik schreef:

   waar heb je die zogenaamde ‘volksvertegenwoordiging’ beter bekend als het theatervereniging Tweede kamer nog voor nodig? Microfoon aan/uit, acteren en toneelspelen van de zogenaamde ‘oppositie’ is straks niet meer nodig gewoon tekenen bij het kruisje.

  • Riffian schreef:

   Stasi Merkel is in Duitsland ook hard bezig en het is straks een koud kunstje om de Anschluss tot stand te brengen en het geheel te integreren onder het Politburo (Von der Leyen) te Brussel. We zien de ontmanteling van de natie staat en het gaat in rap tempo!

   https://amp.focus.de/regional/hamburg/hamburg-ab-heute-klopfen-corona-kontrolleure-in-hamburg-auch-gezielt-an-wohnungstueren_id_12581997.html

   • Camera 2 schreef:

    @ Martin maar ondertussen ook even
    @ Zalm in blik en
    @ Riifian en @ analyze

    Martin zeer veel dank voor de meest compacte samenvatting die er tot nu toe geschreven is mede door de ervaring die je afgelopen jaren heb opgedaan wat betreft de onuitstaanbare rol van de gecontroleerde oppositie, meesterlijke voorbeelden en dat zou de huiskamers nu in moeten op de TV zo groot mogelijk.

    Het vangnet van de zogenaamde tegenpartij heeft de partij zelf gecreeërd.

    @ Zalm en de bovenstaande namen, misschien heb ik het helemaal onjuist maar het lijkt alsof jullie het onderwerp van heer Vrijland totaal links laten liggen en de gebruikelijke media shit nog eens lekker aan de lezers willen opdringen. (off topic kan maar dit topic wat Hr Vrijland beschrijft is top! belangrijk)
    Wat ook opvalt is dat jullie een driehoek vormen, nimmer zie ik een samenspan hier op deze site , ik vind dat zeer interessant , want als deze site zodirect een jubileum heeft van 10 jaar ben ik wel heel erg benieuwd wie we te zien krijgen, we gaan een enorme Strandtent afhuren zonder tent 😉

    Of zijn jullie soms gewoon ordinaire agenten met een masker op? En even op de man af :”behoren jullie tot de reaguurders die de tent van het Blog Vrijland fictief omhoog houden, met de wetenschap dat de artikelen totaal de grote censuurbak inrollen”? ben benieuwd

    • ZalmInBlik schreef:

     Jullie? Ik ken niemand hier op de forum, kennelijk voelen mensen zich geroepen te reageren dat kan ik niet tegenhouden.

     • Martin Vrijland schreef:

      Moet je dat tegenhouden dan?

     • ZalmInBlik schreef:

      Dat moet je aan Camera vragen, zie zijn analyse hij koppelt en ziet verbanden die er mijns inziens niet zijn. Ik persoonlijk ben voor vrijheid van meningsuiting..

     • Martin Vrijland schreef:

      Nou goed..woordkeuzes en respect..anyway..ik zal strenger modereren op wel of niet reageren op het hoofdonderwerp. In die zin ben ik het met camera eens.

      Vaak wordt gereageerd met een ander onderwerp, wat de indruk wekt dat er bewust een switch gemaakt wordt (een afleidingszijkanaal gegraven wordt). Daarbij worden tevens veel links naar andere sites geplaats, wat de indruk wekt dat het hier op de site allemaal niet goed genoeg beschreven wordt (afkanaliseren van lezers).

      Ik begrijp de kritiek van camera daarom wel degelijk en als ik het even vrij vertaal: Juist als de inhoud van een artikel essentieel en erg belangrijk is, wordt het door sommige reageerders genegeerd en worden andere onderwerpen aangesneden…dat is op zijn minst opmerkelijk en het ook mij veelvuldig opgevallen.

     • Camera 2 schreef:

      Was niet de bedoeling om deze vraag in gekissebis te laten eindigen want dan zou juist het doel van het artikel weer voorbij gaan.
      Maar ook hier zie je trollen voorbij komen en soms heb je dat niet eens door, vandaar die vraag op de man af.

      Natuurlijk, een off topic comment is heel normaal maar als je bij de eerst hulp komt met een splinter in je vinger is het toch effe wat anders dan een been tussen de suikerbietenmachine, dan moeten we ons richten op de patiënt en geen ge-OH verder.Zo belangrijk is naar mijn mening dit onderwerp van het artikel, je wil !!! weten wie oprecht is en wie niet.

      Zalm het spijt me als je oprecht enthousiast met een mainstream dingetje kwam maar moest het toch even kwijt, dit onderwerp is te belangrijk en daarom is deze site ook zo belangrijk, waarschijnlijk inderdaad de enige al zo lang en met zoveel onderzoek in Nederland.

      Als er onderling gereageerd wordt met mainstream linkjes hoe interessant ook(en kan ook heel belangrijk zijn) maar niet even nog een punt 9 van het artikel bijvoorbeeld aangevuld wordt ja hoe serieus neem je het schrijven dan? , van de schrijver.

      Wie kent een andere site als deze met dezelfde inzichten
      en “met “onderbouwing? (in Nederland en 100% niet gecontroleerd)
      Ben zeer benieuwd

     • Camera 2 schreef:

      @Zalm
      @Riffian en Analyze

      Nul reactie, zegt op zich toch wel wat

     • Analyze schreef:

      Ik ben het niet met je eens of mag ik dat ook niet vinden?

    • Camera 2 schreef:

     @ Analyze

     Natuurlijk , daarom zijn we hier juist, iedereen mag alles vinden

     • Riffian schreef:

      sorry camera dat ik een antwoord geef op een reactie, ik zal in het vervolg wel twee keer nadenken of ik überhaupt een commentaar plaats.

 2. Jur1995 schreef:

  Karel van Wolferen is een deelnemer geweest van de Bilderbergconferentie in 1990.

  Zolang men maar blijft geloven in de GERM THEORY kan men massaal bang worden gemaakt met een andere virus, bacterie, etc.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Waarom denkt u dat de media het Hunter Biden verhaal hypen (wat net zo goed een deepfake filmproductie kan zijn)?

  Zolang u zich bezig houdt met pedofilie en de hoop houdt dat Trump de redding brengt rollen zij hun agenda verder uit.

  Bovendien wemt u zo lekker aan het onderwerp..het nieuwe normaal via subliminale programmering

 4. P.V. schreef:

  Martin bedankt voor je scherpzinnigheid. Afgelopen jaren heb ik hier een ware training gehad in het herkennen van NLP & andere mediatactieken. Ik voel wel als er iets mis is in de berichtgeving, maar jij geeft het handen en voeten. Het heeft me veel energie bespaard, veel alternatieve media blijft enkel nog vermakelijk als je het door hebt.

  Camera ik hoop niet dat je gelijk heb, maar gezien de feiten, infiltratietechnieken, wel goed om kritisch, ook op elkaar, te blijven vind ik.

  • Camera 2 schreef:

   @ P.V.

   Hoop het ook niet
   Maar als je kijkt hoeveel tientallen miljoenen euro’s er uitgegeven worden om de onbewuste mens om de tuin te leiden dan is een trol op deze site natuurlijk een budget van niks met groot effect mits ze het goed doen 😉

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten