Peter R. de Vries helpt de Anne Faber psyop verder spinnen met bericht over vader slachtoffer Michael P.

Filed in ANNE FABER, NIEUWS ANALYSES by on 16 oktober 2017 17 Comments

Peter R. de Vries, mag de Anne Faber psyop verder spinnen door vanochtend een bericht op Twitter te plaatsen, waarin hij beweert dat de vader van 1 van de verkrachte meisje tevergeefs om hulp bij de Nederlandse politiek aanklopte. Als half Nederland grote vraagtekens bij de geloofwaardigheid van de moord op Anne Faber begint te plaatsen, moet er snel een nieuw verhaal gespind worden. Dan wordt ‘s lands misdaadpropagandist en staatsplayboy Peter R. de Vries naar voren geschoven. Ik voorspelde in voorgaande artikelen al dat een ogenschijnlijk gespind psyop verhaal met nieuwe spinsels aangevuld zal worden om de geloofwaardigheid te redden. Je kunt moeilijk van de politiek, politie en media verwachten dat ze 1 dezer dagen met een ‘Breaking News‘ uitzending komen, waarin ze publiekelijk hun excuses aan bieden voor het toepassen van list en bedrog om nieuwe wetgeving door te drukken. “Dames, heren en genderneutralen wij hebben de hele moord op Anne Faber in scene gezet!” Nee, dat gaat niet gebeuren. Er moet alles aan gedaan worden om een verhaal dat zo extreem rammelt dat de bouten al uit het frame zijn en de fietsstangen al vonken spattend over het beton schrapen, gedurende de val weer in elkaar te lassen.

Michael Panhuis had al op 3 oktober aangehouden kunnen zijn, omdat het NFI over technische middelen beschikt om een eerste DNA match binnen 6 uur te doen. Michael stond als zedendelinquent zeker in de database. Anne’s jas werd 3 oktober gevonden en het DNA op Anne’s jas zou volgens de officiële mediabronnen aanleiding tot zijn aanhouding op 9 oktober zijn geweest. Welnu: Dat is 6 dagen te laat! Wellicht had Anne (als het geen psyop verhaal was) dan nog levend terug gevonden kunnen worden. Welke verstandige vrouw gaat nu aan het begin van de avond (als het duister bijna valt) en met zeer slecht weer op komst een ANWB route fietsen? Welke vrouw die deze route (volgens oom Hans) wel vaker zou hebben gefietst, wist nu niet dat daar een psychiatrische kliniek in de omgeving lag? Welke verkrachtende psychopaat die sprak over de ideale moord, laat de jas, tas en fiets van Anne zo onhandig slingeren? Wat heeft hij met de rest van de kleding gedaan? Inmiddels is duidelijk dat hij de beschikking over een telefoon had. Waarom heeft de politie niet meteen een match gevonden op basis van de peilingsgegevens? Welke psychopaat bekent zijn moord officieel nog niet, maar wijst wel de vindplaats aan?

Leest u het gehele dossier er hier nog eens op na, maar lees vooral dit artikel nog eens aandachtig door, zodat u het spel begint te doorzien. Een hoofd-stelregel in propaganda is dat als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt in de door jou gecontroleerde media, uiteindelijk iedereen het gaat geloven. Deze hele zaak lijkt te draaien om introductie van wetgeving die overeenkomt met het afgewezen wetsvoorstel van Edith Schippers. Die wet moest en zou er komen, maar werd vorige jaar niet door de kamer geloodst na onder meer kritiek en een petitie van deze site. De wet die er voor zorgt dat mensen verplicht ter observatie opgesloten kunnen worden, zonder dat zij hiervoor zelf goedkeuring hebben gegeven en zonder dat er een rechter aan te pas komt, moet en zal er komen! Door een groot drama als een vermissing die eindigt in moord, in de media te spinnen, gaat het volk roepen om dezelfde wet die ze eerst nog afwezen. Dit omdat je het daderprofiel zo gemaakt hebt, dat die precies past in het plaatje. De wet lijkt zo alleen gevalletjes Michael Panhuis aan te pakken, maar regelt per definitie dat iedere burger ter observatie opgepakt mag worden. Zo werkt een psyop en zo zorg je ervoor dat het volk schreeuwt om wetgeving die feitelijk een bedreiging voor iedereen kan vormen. Er hoeft straks geen enkele verklaring meer gegeven te worden voor het opsluiten (ter observatie voor psychisch onderzoek) van wie dan ook! En wij maar denken dat het alleen om gevalletjes Michael Panhuis ging.

Ook geeft de Anne Faber zaak een mooi alibi om gevangenen niet meer op twee derde van hun straf vrij te laten, kan de Samen Zoeken app geïntroduceerd worden en was er een mooi alibi om te zeggen dat alle telefoons in de omgeving van Anne’s fietstocht uitgelezen moesten worden. De sleepwet werd zo in 1x in een positief daglicht geplaatst en met de Samen Zoeken app kan de politie straks via het gehypte speuren, letterlijk de telefoons van iedereen die de app installeerde, real time afluisteren. Dat Anne Faber voor een theaterbedrijf (Het Huis) werkte en dat Nathan Fidder naast zijn baan in het ziekenhuis acteur was, laten we dan even buiten beschouwing. Maar leest u toch dit artikel nog eens goed (echt doen) om te ontdekken hoe je tegenwoordig vrij eenvoudig een psyop kunt bouwen. Verdiep u erin, zodat u zeker weet dat u niet in de maling genomen wordt en met wetgeving geconfronteerd wordt die ogenschijnlijk goed is, maar straks ook uzelf of mensen in uw omgeving direct kan raken. En laat u niet afschepen met negatieve verhalen over Martin Vrijland, want ook dat komt bewezen uit de staatskoker. Lees de artikelen onder de blauwe linkjes in het artikel aandachtig door.

Bron linkvermeldingen: metronieuws.nl

406 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ellie van den Berg schreef:

  Als je een (wanhoops)brief schrijft noem je jezelf toch geen vader/voogd?

 2. rmstock2 schreef:

  Toen mr. Vlug advocaat was werd nog op de dag van arrestatie de volledige bekentenis van zijn cliënt op TV breed uitgemeten. Heeft Michael P. eigenlijk al zijn volledige bekentenis voor de ontvoering, verkrachting en moord van Anne Faber afgegeven, of heeft de geestelijke forensisch psychiatrische kliniek Altrecht Aventurijn Roosenburg in Den Dolder een sluitend alibi voor haar cliënt ?

  • Martin Vrijland schreef:

   In een psyopp is er geen slachtoffer, is er geen dader en zijn er ook geen nabestaanden.

  • ClairVoyance schreef:

   rmstock2, mbt de opmerking over Vlug, de zogenaamde advocaat van Jasper S. is onjuist.
   Ik meen me te herinneren dat Jasper ongeveer 3 weken of zo in isolatie zat. Waarschijnlijk hebben ze hem in die tijd compleet gek gemaakt. Na die paar weken kwam Vlug met een lulverhaal dat Jasper Steringa al direct-op de eerste dag dus- had gezegd: ”Ik heb het gedaan”.
   Dat was juist weer het gekke en opmerkelijke aan die zaak.

   • ZandInOgen schreef:

    “In een psyopp is er geen slachtoffer, is er geen dader en zijn er ook geen nabestaanden.”

    Het slachtoffer is het Nederlandse volk die door sloomheid, dufheid en debiliteit ten onder gaat aan staatsterreur.

 3. Camera schreef:

  Vraagje, beetje naïf maar toch stel ik hem

  Wie weet of je als gewoon burger stadsgenootje en of medemens mag vragen naar bijvoorbeeld een onafhankelijk onderzoek als second opinion in een zaak om de burger bijvoorbeeld te beschermen tegen eventuele corruptie in onze (onrecht)staat.
  Kun je als burger met bewijs in je hand een rechtzaak beginnen tegen berichtgeving in de media? die bijvoorbeeld onwaar blijkt te zijn (meneer Vlug heeft misschien een antwoord)

  https://www.trouw.nl/samenleving/-media-zijn-onnodig-ver-gegaan-in-berichtgeving-rond-anne-faber-~a7ebce8b/

  • ClairVoyance schreef:

   Wat een ongelooflijk kulverhaal in die trouw zeg. De ombudsman van de Trouw vind dat ook zijn eigen krant te ver is gegaan….. Right !!! Helikopters en fotografen die het onderzoek zouden verstoren ! Een politieonderzoek dat nota bene totaal fake is en de pers die er verslag van doet dat totaal fake is, en nu dus commentaar vanuit de eigen geledern dat totaal fake is !
   De media die al naar buiten bracht dat ze gevonden was terwijl de politie haar nog niet had gevonden! Nu weten we waarom dat zo werd gedaan, namelijk om achteraf over de rol van de media te klagen, alsof die media niet volledig deel uit maakt van de hele psy-op.
   ON-GE-LOOFLIJK !!!!
   En meteen even melden dat het raar, maar goed te verklaren is, dat andere vermissingen niet zo gehyped worden.
   Dit zogenaamde commentaar van Adri Vermaat, de zogenaamde ombudsman van de Trouw komt dus zeker NIET uit de koker van die zogenaamde ombudsman, maar uit de koker van een sinister clubje spindoctors. Diegenen die achter de hele psy-op zitten. Of Adri Vermaat Ombudsman zit zelf in het clubje sinistere spindoctors.Dat kan ook nog het geval zijn natuurlijk.
   Maar het bericht in de trouw is in elk geval geen organische,spontane actie, maar is zeer sluw uitgedacht door een team van perceptiemanagers/spindoctors/scriptschrijvers

 4. ClairVoyance schreef:

  En die mindcontrol / doordraai technieken zijn er.
  Wakker houden, dag en nacht het licht aanhouden en continue de bagger van Rihanna afgewisseld met bagger van Justin Bieber en Miley Cyrus. Na 3 weken weet je van voren niet meer dat je van achteren nog leeft en geloof je dat ze zeggen dat je iemand hebt vermoord. Is niet zo moeilijk.

 5. rmstock2 schreef:

  NFI stuurt lichamen voor sectie naar België
  14 okt. 2017 in BINNENLAND
  http://archive.fo/hxm5c
  “[ … ] De twee onafhankelijke forensisch pathologen die Nederland telt, worden niet ingeschakeld. Met een van hen heeft het NFI gepraat, maar zij zouden er niet uit zijn gekomen. De ander bood zelf zijn hulp aan, maar het instituut besloot geen gebruik te maken van zijn diensten.”

 6. Camera schreef:

  De toenmalige Rechter Otte die ooit Michael P een straf oplegde vanwege gebeurtenis
  op koninginnedag 2010 heeft daarna een bliksem carriere gemaakt ! ?

  http://www.rug.nl/rechten/news/archief/2016/otte-lid-college-procureurs-generaal

 7. Openyoureyes schreef:

  Weer zijn de meeste mensen erin getrapt. In deze slechte leugen. Dit klopte al niet vanaf het begin, dat ze op de fiets zou zijn gestapt. De media kan werkelijk alles vertellen, velen geloven het meteen. Geen één keer worden er kritische vragen gesteld. Het “volk” is zo kneedbaar als wat.

 8. ZandInOgen schreef:

  Snuivert Blok heeft met alle plezier de petitie in ontvangst genomen. Kwam dat ff toevallig uit dat ze in de 1e kamer, net zoals met de sleepwet, een dwangverplegingswet klaar hebben liggen dat begin 2018 er doorheen geloodst gaat worden? Wie zal die Machiavelli prijs deze keer gaan winnen? Die zgn. oom van Anne komt zeker in aanmerking of een AIVD “consumenten”programma zoals Pauw/Radar/De monitor..
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/804331/petitie-anne-al-110-000-keer-getekend

  Jullie vragen, wij draaien…
  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2016/04/01/ministerraad-akkoord-met-wijziging-wetsvoorstel-verplichte-ggz

  Joris is nogal verward de laatste tijd…zullen we de SicherheitsDienst bellen voor de zekerheid natuurlijk, want het kan geen kwaad…toch?

  • ZandInOgen schreef:

   En zo gaat het in z’n werk…meneer is nogal verward (lees kritisch).. aanjaagteam Verwarde Personen weet hier wel raad mee 😀

   • ZandInOgen schreef:

    “…Morality is an obstacle to successful conquest and a liability to any political leadership.
    The goal is to “scatter to the winds all existing forces for order and regulation” and to become the “sovereign lord” of those so stupid as to lay down their powers and fall for liberal entreaties.”

 9. Jan schreef:

  Man!
  alleen de data vermeld in de brief zijn direct rode vlaggen:
  de brief al 22-01-2012
  datum delict van 30 april / 1 mei

  Deze 2 samen maken deze brief hoogst verdacht / ongeloofwaardig

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten