Petitie: Verplicht psychiatrisch onderzoek Mark Rutte en Sander Dekker in Anne Faber zaak

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 3 april 2019 16 Comments

bron: rd.nl

Omdat het er op lijkt dat de Anne Faber zaak een Problem, Reaction, Solution, PsyOp (psychologische operatie) is die er voor moet zorgen dat iedereen zonder toestemming psychiatrisch onderzocht kan worden en ter beschikking van de staat kan komen te staan, eisen wij dat ook politici dit onderzoek moeten ondergaan. Leest u het gehele dossier er nog eens op na om te ontdekken dat er weinig van deze zaak lijkt te kloppen.

In meerdere artikelen beschreef ik waarom de Anne Faber zaak (waarin Michael P. de dader zou zijn) zeer waarschijnlijk een PsyOp (psychologische operatie) was. Een operatie om meer wetgeving door te kunnen drukken. De acteershow in Den Haag van vandaag moet de zaak bezegelen. Het bewijs dat we de stelregel Problem, Reaction, Solution in optima forma uitgevoerd zien worden.

Problem, Reaction, Solution

Wat is dat dan die stelregel Problem, Reaction, Solution? Wat je als overheid dan doet is: Je creëert een maatschappelijk probleem van grote impact (Problem), lokt een heftig emotionele reactie uit onder het volk (Reaction) en kunt zo nieuwe wetten en maatregelen doorvoeren die normaal nooit geaccepteerd zouden worden (Solution). Dat verpak je vervolgens in woorden als “De overheid is tekortgeschoten in de bescherming die de samenleving van haar mag verwachten“, zoals die uit de mond van minister Sander Dekker; lid van de acteursclub Den Haag.

Deep Fakes

Ja, maar Anne Faber bestond echt. We hebben zoveel foto’s van haar gezien en we hebben haar ouders in beeld gezien en er is bewijsmateriaal genoeg in de vorm van foto’s en video’s dat ze bestond. Ze werkte hier en ze deed zus en zo. We hebben haar ouders gezien, we hebben zoveel bewijs gezien!” Wellicht bestond ze echt, maar als u weet wie het ANP in handen heeft, dan weet u ook welk groot geld daar achter zit en welke technische middelen er beschikbaar zouden kunnen staan om deep fakes te maken. John de Mol (eigenaar ANP) is niet voor niets tv-producent en miljardair. Je kunt tegenwoordig met AI (kunstmatig intelligente) software vrij eenvoudig niet-bestaande personen maken, daar foto’s en video’s van maken van hoe ze er als kind uitzagen en zo een geheel social netwerk inclusief voorgeschiedenis met beeld en geluidmateriaal in elkaar draaien. Dat kan al op een gemiddelde pc die u thuis heeft staan; laat staan wat de professionals kunnen. (Lees verder onder het filmpje)

Het was zo duidelijk dat er strengere beperkende wetgeving aan zat te komen in de Anne Faber zaak, dat er een overdosis aan emotie prikkelende media in stelling werden gebracht om het volk in de Reaction fase te overtuigen. Emotie doet het altijd goed en dus kun je acteurs inzetten om de ouderrol te spelen en zo de emotie aan te wakkeren. Wie zal het zeggen? Wie zal ze herkennen? Niemand, omdat ze in het echte leven onherkenbaar kunnen zijn en alles dichtgetimmerd wordt met (voornamelijk) het social media staatstrollenleger die zullen zeggen “ik ken die persoon, want het is een kennis van” of “het is een collega van”. Wie media en social media beheerst, kan de gehele perceptie van de realiteit inkleuren en veranderen. Kijkt u onderstaande video eens om te ontdekken hoe dat werkt met deep fakes. Je kunt dus gezichten uit het niets maken en deze live over een interview met een acteur leggen, waardoor je ‘vader’ of ‘moeder’ volledig kunt faken. Dat kan ook voor een groep mensen, want dan doe je dat middels greenscreen. Tenslotte kun je ook nog met grote groepen gecompromitteerde acteurs of Inoffizieller Mitarbeiter werken. Michael P. hoeft niet echt te bestaan, Anne Faber kan middels deep fake software zijn gecreëerd en de interviews met haar ouders kunnen ook eenvoudig worden gefaket. (Lees verder onder het filmpje)

Vraagtekens bij Anne Faber zaak

Maar Vrijland, de moord op Anne Faber kan toch ook gewoon echt hebben plaatsgevonden?” Ja hoor, dat kan, alleen in de artikelen reeks die ik daarover schreef (zie hier) is het wel duidelijk geworden dat het wel een heel onwaarschijnlijk verhaal is gebleken. Welke jonge vrouw stapt er om te beginnen op een fiets terwijl er storm voorspeld is om vervolgens een ANWB route te gaan fietsen en waarom werd haar jas op 3 oktober gevonden en duurde het 6 dagen voor een DNA match met Michael Panhuis te realiseren? Dat klopt simpelweg niet. Het NFI kan dat in 6 uur doen. Waarom verspreide Michael alle gevonden objecten zo rond en hoe zit dat met zijn scooter ritje met Anne Faber achterop? Waarom werd ze eerst begraven en toen gecremeerd om vervolgens toch weer begraven te zijn? Waarom werden forensisch- en autopsierapport niet getoond in de rechtszaak? Ach en zo zijn er veel meer rariteiten in deze zaak te noemen geweest, maar vooral doordat u de beelden van emotionele ouders gezien heeft, bent u erin gaan geloven. De spannende verhaallijn plus speurtocht (Problem) beïnvloede het volk emotioneel enorm en zo werd het in de Reaction modus gebracht om zo de nieuwe wetgeving van “minister” (acteur) Sander Dekker te omhelzen (Solution). Dit kan dan voortaan uw kind of uzelf ook overkomen:

Dekker noemt het „zeer onwenselijk” dat verdachten die behandeling in tbs nodig hebben die kunnen ontlopen door niet mee te werken aan onderzoek en stelt dat dat niet langer kan gebeuren.

Daarnaast worden een gestructureerde risicotaxatie en een delict-analyse verplicht gesteld. Maatschappelijke risico’s bij het toekennen van vrijheden aan gedetineerden gaan zwaarder wegen.

Kortom: onderzoek naar de psychologische toestand wordt verplicht en dan denken we aan Michael Panhuis en dus zijn we overtuigd van de noodzaak. Dat dit voor heel veel burgers mogelijk kan betekenen dat ze levenslang ter beschikking van de staat komen te staan (en dus alle menselijke rechten verliezen), nadat ze een verplicht onderzoek zijn ondergaan, betekent dat iedereen die de staat psychiatrisch af wil schrijven, naar de goelag verwezen kan worden. Meer politiestaat dus.

Emotionele bespeling

De zaak van Anne Faber en Michael P. stinkt daarom als een uur in de wind en het lijkt er sterk op dat het verhaal grootschalig in scene is gezet met medewerking van justitie, media en de politiek om er simpelweg nieuwe wetgeving door te kunnen drukken die normaliter nooit door het volk geaccepteerd zou worden. Door het volk zwaar op de emotie te bespelen word de massa overtuigd om voor zo;n wetswijziging te zijn, omdat iedereen het linkt aan het monster Michael P.

De media hebben ons overtuigd dat het allemaal waar zou zijn, maar we zullen en kunnen het zelf nooit kunnen checken en moeten er maar van uitgaan dat we niet met Hollywoodtechnieken bespeeld worden. Het resultaat is dat mensen zonder aanleiding psychiatrisch weg kunnen worden gezet en hun leven lang in de goelag kunnen verdwijnen, omdat de wetgeving ze niet langer beschermd.

Petitie

Wij eisen dan ook dat minister Sander Dekker en premier Mark Rutte tevens een verplicht psychiatrisch onderzoek ondergaan. Het is wenselijk dat zij eerst 3 dagen door een observatie team in de gaten gehouden worden waarna zij zullen worden opgehaald door de psychulance, om ze minimaal 18 uur ter observatie in een isoleercel te zetten. Dan zullen zij worden voorgeleid aan een psychiater die gaat beoordelen of zij verward gedrag vertonen (zie toelichting).

We zijn allemaal tegen het vrij rondlopen van gekken die schade aan kunnen richten aan individuen of groepen mensen, maar als het volk wordt bespeeld met psychologische media-operaties, dan is de vraag of de daarop volgende nieuwe wetgeving niet simpelweg iedereen zou kunnen raken. Het antwoord laat zich raden: Zo’n wet kan in potentie iedereen de psychiatrie in dwingen en levenslang ter beschikking van de staat doen komen te staan. TBS noemen we dat. Dat wil zeggen dat er niemand meer zal kunnen zijn die de psychiatrische afkeuring kan tegen gaan en elke vorm zelfbeschikkingsrecht je ontnomen kan worden. Dat is horror in de maak door horror-acteurs in Den Haag.

Dit schept ruimte voor Sovjet-achtige praktijken, waarbij dissidenten voor gek kunnen worden verklaard en uit de maatschappij weg gemoffeld kunnen worden. De emotionele bespeling middels een PsyOp zaak doet ons de implicaties niet zien, maar roept slechts het beeld van Michael P. op, terwijl het resultaat is dat deze wetgeving iedereen kan raken. Teken daarom onderstaande petitie:

PETITIE VOOR VERPLICHT PSYCHIATRISCH ONDERZOEK MARK RUTTE EN SANDER DEKKER

73 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera 2 schreef:

  Best wel BREAKING te noemen, om flauw van te vallen

  Echt of Toneel ? Attje Kuiken wordt onwel

  Attje (12 jaar in de kamer voor de PVDA)was zowaar van haar stokje aan het gaan toen ze over de Psy-Op Faber aan het kletsen was achter de lessenaar in de 2e kamer.
  Was ze tijdens het voorlezen van haar script niet lekker geworden, dat kan, maar ze heeft toch wel wat ervaring. dan beterschap ;-), glaasje water deed wonderen.

  Of, andere mogelijkheid:
  Zou ze zich een keer echt verdiept hebben in deze zaak?? En zou ze toevallig deze website gelezen hebben welke voor 95% bloot legt dat de hele kwestie een puur in scene gezette PsyOp is . Werd het liegen en toneelspelen haar te veel en werd
  ze gepakt door haar geweten en haar ziel en werd ze daarom onwel???
  De emoties lopen al ver op(dat noemen we Emo-Building) volgens de telegraaf en later gaat Attje nog eens bijna van haar stokje.

  https://www.telegraaf.nl/video/3387271/kamerlid-onwel-tijdens-debat-anne-faber
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3386528/emoties-lopen-hoog-op-bij-debat-michael-p

  https://addiction.lovetoknow.com/wiki/Compulsive_Lying_Disorder

 2. Zonnetje schreef:

  Misschien is het dringend tijd voor een parlementaire enquete waarbij de kamerleden het volledige dossier krijgt wat het OM in haar bezit heeft. Wordt dit onderzoek toegestaan door de meerderheid van de 2e kamer.
  Is er een kamerlid die durft, denk niet aan je trophy-wife die slechts bij je is voor he geld en status niet omdat zij je zo g…l vindt. Er is wel een addertjrs onder het gras denk aan wat Van Traa us overkomen. Come on kamerlid doe het voor het volk. Wees eindelijk eens een man of een echte vrouw.

 3. Zonnetje schreef:

  Wat mij betreft mag een groot gedeelte van de gewone bevolking ook psychiatrisch onderzocht wirden. Met alles wat zij weten over hun bestuurders blijven zij toch naar de stembus gaan en ook nog op de gevestigde partijen stemmen waardoor alles altijd bij het oude blijft.
  Ja, ik weet het ben cynisch, realistisch.

 4. De Loonslaaf schreef:

  Ik heb de petitie getekend om een signaal af te geven, hoewel ik uit eigen ervaring weet dat psychiaters en psychologen zelf succesvol de indoctrinatie en propaganda als zoete koek hebben geslikt. Hun functie is dan ook onder meer het in het gareel brengen (en houden) van mensen, die problemen krijgen met de onzichtbare gevangenis waarin de mensheid leeft en daardoor los dreigen te breken uit het systeem. De ware machthebbers willen dit natuurlijk voorkomen.

  Zelf en ik in het verleden 11 jaar depressief geweest, maar heb mijzelf hiervan weten te genezen, door de hulpverlen(g)ing te beëindigen; ze waren enkel bezig de hun eigen wereld in stand te houden en durfden er niet voor uit te komen, dat de westerse wetenschap niet het achterliggende mechanisme van een depressie kon verklaren, laat staan dat zij deze mensen konden genezen. Ook tegenwoordig word je volgestopt met pillen, waarbij je bewustzijn wordt onderdrukt.

  Dan is er ook nog de “bijbel” DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders), die door de “deskundigen” wordt gebruikt om labels te plakken aan de door hen waargenomen symptomen, zodat zij aan de hand van deze labels volgens de procedures medicijnen kunnen uitschrijven, waaraan natuurlijk grof geld wordt verdiend. Alle in de DSM genoemde labels zijn subjectief en dus niet meetbaar! Het heeft dus niets met wetenschap te maken en om die reden zitten de psychiatrische klinieken vol met “doorgedraaide” mensen en kan de westerse “wetenschap” een depressie niet genezen.

  Psychologische tests zijn eveneens een farce, daar de psychologen dikwijls naar believen de behaalde testuitslagen veranderen om maar de gewenste uitslag te verkrijgen. Als psychologische tests echt een objectief beeld zouden kunnen geven, dan zou deze maatschappij niet in handen zijn van psychopaten, machtswellustelingen en ander gespuis. Helaas blijkt het tegendeel een feit.

  Over het aanpassen (de psychologen noemen het nuanceren) van de behaalde testresultaten door een NIP geregistreerde psycholoog en een psycholoog van de politieacademie (CCM) kunt u meer lezen op:
  https://deloonslaaf.com/avonturen/psychologische-tests/

 5. Riffian schreef:

  Ze vertonen alle kenmerken van een psychopaat maar in een land waar zwart wit is en vice versa is het verdomd lastig de juiste diagnose gesteld te krijgen, dus kenmerken als empathieloos, berekenend, pathologisch liegen enz zijn juist een pré

 6. Camera 2 schreef:

  2e Kamer lijkt rechtzaal met het spreken van de Latex dragende pakken meneer Hiddema, over emo building gesproken, wat een onmens ben je dan toch, zonder enig besef van piëteit, al was het waar of niet waar. Die man dient zich het schaamrood van z’n lubberige kaken te schamen, op non-actief zetten en een psycholgische test met leugendetector afnemen.

  Ben benieuwd hoe gedetaileerd hij zal spreken bij een onderwerp als Sebrenica.

  https://www.telegraaf.nl/video/3388882/hiddema-terechtgewezen-geen-gruwelijke-details

  • Martin Vrijland schreef:

   Als Hiddema geen PsyOp advocaat zou zijn had hij het niet zover geschopt en in de politiek kom je alleen als goed acteur: in dit geval voor de oppositie-rol

 7. Zonnetje schreef:

  Lees net dat er leegloop en chaos is in het Huis voor Klokkenluiders. Er zou een mismatch zijn tussen medewerkers zijn. Hoe zou dat nu komen? Zat er vol met ambtenaren van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Ja vol met aivd-ers, spionnen, mollen enz. Het blijft dus Madurodam, allemaal smoke and mirrors, schemen maar.
  Alles in de doodpot en witwassen. Wat een corrupt, hypocriet land. Maskers lekker blijven dragen.

 8. Zonnetje schreef:

  Was even of topic misschien.

 9. Martin Vrijland schreef:

  “Ik vind het ook vreselijk om aan te horen”..ze kan niet eens meer goed acteren..’Eva emotioneel’ nee nonsense.
  Het is sowieso vermoedelijk weer acteerwerk van alle tafelgenoten om de emotie van het volk verder te prikkelen. En welle Judas zit ook weer aan tafel? De BMW moet wel betaald worden.

  https://www.telegraaf.nl/video/3388626/eva-emotioneel-vreselijk-om-aan-te-horen

 10. ZalmInBlik schreef:

  Dekker, Rutte en heel het theater in Den Haag dient getest te worden..Jiskefet

  Kijk naar Bosma en je weet waar ik het over heb…

 11. Waarom wil je dit weten? schreef:

  https://www.dwangindezorg.nl/nieuwe-wetgeving/wet-verplichte-ggz

  Begrijp ik bovenstaande link goed? Als je eenmaal een label hebt gekregen (wat na de Anne Faber zaak verplicht kan worden) en in de mallemolen van het GGZ terecht bent gekomen, dan kan je er eeuwig in gehouden worden?!

  • Martin Vrijland schreef:

   George Orwell newspeak [quote] “De Wet Verplichte geestelijke gezondheidszorg (Wvggz) gaat in op 1 januari 2020. Deze wet regelt de rechten van mensen die te maken hebben met verplichte zorg in de GGZ. Een belangrijke verandering is dat verplichte zorg straks ook buiten een GGZ-instelling opgelegd kan worden.”

   Deze wet regelt “de rechten” of te wel het afnemen van die rechten. Combineer dit met de nieuwe wetgeving als gevolg van de Amne Faber zaak die er aan zit tekomen en iedereen is straks potentieel weg te sluizen naar de goelag!

   • De Loonslaaf schreef:

    Ja, net zoals de Grondwet mensen rechten zou geven, terwijl de mensen reeds voor de geboorte hun recht op een stuk grond is ontnomen… en na de aangifte bij de burgerlijke stand ook nog eens mededrager van de staatsschuld zijn geworden. Wat zijn de ouders toch blij met het nieuwe slaafje!

    Zonder grond en de kennis grond in harmonie met de natuur te benutten, zijn mensen voor hun basisbehoeften compleet afhankelijk geworden van het door de machthebbers gecontroleerde systeem.

    Maar ja… we kunnen er toch niets aan doen.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten