Pia Dijkstra NOS nieuwslezeres tijdens Kosovo orgaanhandel Joegoslavië oorlog nu orgaanspecialist D66

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 20 februari 2018 26 Comments

Het zal voor menigeen te lang geleden zijn om zich de oorlog in Joegolsavië nog te herinneren, maar we worden nog regelmatig geconfronteerd met de nasleep ervan in het Joegoslavië-tribunaal van het internationale strafhof in Den Haag. Je moet wel lef hebben om daar kritiek op te hebben, want dat kan je letterlijk je leven kosten. De Joegoslavië oorlog is misschien wel de grootste propagandaleugen van de afgelopen decennia geweest. En wie las het nieuws in die periode? Juist, dat was Pia Dijkstra. Nu is zij niet de enige met boter op haar hoofd, want we kunnen het gehele politieke lijstje van verantwoordelijken afgaan. Het Joegolsavië tribunaal (ICTY) heeft de verkeerde mensen opgepakt en verschillende daarvan bekochten het al met hun leven. Slobodan Milosevic stierf in maart 2006 zijn cel en werd na zijn dood in de show van het tribunaal postuum vrijgesproken. Het was wel handig dat Milosevic het leven liet, want hij was vastbesloten zijn onschuld te bewijzen. Het feit dat hij postuum vrijgesproken is, is een teken aan de wand, maar door zijn dood is al het bewijsmateriaal natuurlijk niet op tafel gekomen. Handig! Dat zet te denken over de doodsoorzaak. Degenen die daadwerkelijk achter de tralies zouden moeten zitten zijn Wim Kok, Joris Verhoeve, Hans van den Broek en de hele lijst aan politici en journalisten die de leugen verkocht hebben aan het volk. Pia Dijkstra hoort daar ook bij.

Misschien dat ik nu aangeklaagd word voor smaad en laster of misschien moet ik nog meer op mijn hoede zijn en over mijn schouders kijken, maar dat risico wil ik wel nemen. Iemand moet zijn nek uit steken en de verantwoordelijken aanspreken om degenen die onterecht vastzitten, vrij te krijgen. Een van die personen die onterecht vastzitten is generaal Radco Mladic, die stug volhoudt het strafhof niet te erkennen. Een ander door het strafhof in Den Haag veroordeelde generaal, Slobodan Praljac, pleegde vorig jaar uit pure wanhoop tegen de veroordeling op basis van propagandaleugens zelfmoord, na het horen van zijn straf van 20 jaar. Let u even op de ijskoude houding van rechter Turco Mayflower terwijl hij zijn hoofd wegdraait en opdraagt de gordijntjes dicht te doen. Je moet wel een gewetenloos Luciferiaanse priester zijn als je in de zwart-roodkleuren de juridische tempel in Den Haag mag voorzitten en de feiten laat ondersneeuwen door propagandaleugens. Het gehele strafhof staat onterecht in Den Haag, maar zou in Servië moeten staan en degenen die in het beklaagdenbankje belandden zouden de juist de aanklagers moeten zijn. De gehele oorlog in Joegoslavië was gebaseerd op zuiver list en bedrog naar het volk via het in scene zetten van massamoord om zo het land na het wegvallen van Tito in oorlog te kunnen storten en te verdelen.

Dat er tijdens die oorlog sprake is geweest van handel in organen van Serviërs in Kosovo is zelfs vastgelegd in een boek van voormalig ICTY strafpleitster, Carla del Ponte. Het lijkt erop dat het boek en de implicaties ervan volledig genegeerd en gedownplayed worden in de westerse media, maar het feit wil dat de NAVO toen de zeggenschap over het gebied had waarin de KLA (Kosovo Liberation Army) deze gruwelheden uitoefende. De naam Kosovo Liberation Army kunt u een beetje vergelijken met het huidige FSA (Free Syrian Army). Het westen geeft altijd mooie namen aan haar zelfgeschapen milities ter overname van een land, maar de KLA viel feitelijk onder de NAVO vlag. U mag zelf even Googlen wie in die periode allemaal aan het roer stonden. In mijn vorige artikel toonde ik dat tijdens de journaals van die tijd Pia Dijkstra het prominente gezicht was en dat zij hele uitzendingen vol propaganda over het volk uitstortte. Uitzendingen die de oorlog goed praatten en de oorlogsmisdaden in de schoenen van de Serviërs schoven. Pia Dijkstra was dan misschien ‘slechts nieuwslezeres’ net zo als overste Karramans ook maar ‘slechts pianospeler’ was, maar je had ook kunnen zeggen “Ik werk niet mee aan deze leugen op basis waarvan tienduizenden het leven leggen“.

Het zijn natuurlijk niet de eenlingen, maar hele groepen mensen in de politiek en media die verantwoordelijk zijn voor deze propagandaleugen. En dat er sprake was van propagandaleugens, blijkt onder meer uit de verslagen van gepensioneerd Frans Brigadier-Generaal Pierre Marie Gallois (zie filmpjes onderaan artikel), die duidelijk vertelt dat de oorlog gestart is onder valse voorwendselen. Ook zou de massamoord van Srebrenica onterecht in de schoenen van de Serviërs geschoven zijn. Het is inmiddels duidelijk dat deze massamoord toegekend kan worden aan de geheime eenheid ‘the scorpions’, maar het westen probeert de verantwoordelijkheid over die paramilitaire eenheid in de schoenen van Servië te schuiven. Veterans Today meldde daarover in 2012 echter het volgende:

NATO Tied to Muslim Slaughter at Srebrenica

Evidence Withheld from Ratco Mladic ICC Trial Blames NATO for the 1995 Balkan War Srebrenica Massacre

One of the most brutal incidents in recent history is the massacre at Srebrenica in 1995 by a paramilitary group known as “the Scorpions.” 

We now have a top level witness and reams of official documents that categorically prove that it was NATO that ordered not only the Dutch “stand down” that led to the killings, but recruited, paid and controlled the Scorpions as well, those who murdered more people in one day since Stalin’s last migraine.

Natuurlijk zal dit allemaal weg worden gewuifd door bijvoorbeeld de bekende strategie van het zwart maken van Martin Vrijland of door het te schuiven op “Russisch nepnieuws”, maar de getuigenissen liggen er en de westerse media negeren het. Dat moet ook wel, want je kunt niet van de regeringsleiders van de VS en Europa, noch van de media die het verhaal verkochten, noch van de militairen die het spel meespeelden, verwachten dat zij zichzelf zullen opknopen. Zij moeten de leugen wel in stand houden. En als die al doorgeprikt wordt zoals in het geval van Bush, Blair en Jan Peter Balkenende inzake de Irak oorlog, dan blijven de dames en heren gewoon ongestraft Porsche rijden, ondanks de miljoen doden in deze onder valse voorwendselen gestarte oorlog. En je krijgt zelfs promotie als je het goed gedaan hebt in deze oorlogen. Luitenant-commandant Thomas Karremans werd gepromoveerd tot kolonel (“buiten het medeweten om van de politiek”) en Pia Dijkstra mag nu goede sier maken in de politiek. Zij mocht de donorwet er doordrukken in de eerste en tweede kamer, wat natuurlijk wel een markante vertoning is in de wetenschap van de orgaanhandel in Kosovo in de Joegoslavië oorlog die zij mocht verslaan voor het NOS in der tijd. Natuurlijk zijn de echte verantwoordelijken juist de mensen als generaal Couzy, minister Voorhoeve en toenmalig premier Kok (en vele anderen), maar ook zij zijn pionnen van de macht. Dat ontslaat ze echter niet van medeplichtigheid en verantwoordelijkheid voor de uitvoering.

Onderstaande filmpjes zijn van grote relevantie voor mensen die de geschiedenis nog eens serieus onder de loep willen nemen zonder zich te laten beperken door de propaganda van toen of de geschiedenislessen zoals gedoceerd op onze scholen en universiteiten. Studenten geschiedenis zouden de verantwoordelijkheid moeten nemen om deze zaken eens echt gedegen en onafhankelijk tegen het licht te houden. Feitelijk zou iedereen zich er eens goed in moeten verdiepen. Wat je je vandaag af kunt vragen is: Gaan we nu van de orgaanhandel in Kosovo naar orgaanhandel in Nederland?

STEUN MIJN WERK EN WORD VANDAAG NOG LID

Bron linkvermeldingen: balkaninsights.com, veteranstoday.com, nrc.nl

169 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (26)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera schreef:

  Je bent zeker niet de enige die dit(deze geschieds falsificatie) nog eens aankaart.
  De geschiedenis boeken zouden massaal teruggezonden moeten worden en geld terug.
  “Nimmer/nooit” ziijn er massavernietigingswapens gevonden in Iraq en toch binnen gevallen met gevolgen zie onder, slachtoffers
  https://en.wikipedia.org/wiki/Casualties_of_the_Iraq_War

  Hierbij dezelfde strekking, je staat zeker niet alleen Martin

  Iedereen is het allang weer vergeten, 1 9 8 4 !

  In the case of Yugoslavia, various parties later agreed that the alleged “genocide” never happened and that instead it was just another excuse to dismantle the socialists as well as federal dimensions of a unitary Yugoslav state and to break the country into ever-smaller pieces by bombing its people into submission.

  https://www.telesurtv.net/english/analysis/US-NATO-Lies-to-Justify-Genocide-and-Destruction-in-Yugoslavia-20160323-0005.html

  http://www.kosovo-metochia.org/2017/02/25/michel-collin-media-lies-conquest-kosovo-natos-prototype-wars-globalization-york-unwritten-history-2007-book-review/

  http://johnpilger.com/articles/reminders-of-kosovo

 2. ZandInOgen schreef:

  De NWO bouwstenen zoals het IMF (Wereldbank), NATO enz. vonden het toenmalige Joegoslavië een doorn in het oog en een obstakel in de opmaat naar een Wereldregering. Een land met toentertijd een uitstekende infrastructuur, goede zorgvoorzieningen, hoogopgeleide bevolking, géén schulden (IMF), een land waar mensen van verschillende etnische afkomst in harmonie leefde. Waar zien we dat nu? Iran

  Dat moest door de Luciferianen natuurlijk kapot gemaakt worden opdat de implementatie van de NWO voorspoedig zou verlopen. Wat ik mij verder herinner waren de hevige bombardementen op Kosovo in 1999. Drie keer raden wie leiding had over de NATO operatie toen, Wesley Kanne (Clark). De man die later post 9/11 de masterplan mbt het Noord-Afrika/Midden-Oosten bij Emy Goodman kwam ‘verklappen’ zonder consequenties overigens. Want meneer had de nodige offers al gepleegd.

  Ik ga nog verder door te beweren dat Slobodan Milosevic is vermoord in Scheveningen.

 3. ZandInOgen schreef:

  Het NATO bombardement van Kosovo e.o. in 1999

 4. ZandInOgen schreef:

  En dan mooi weer komen spelen bij Goodman, ik veracht hem. Hij heeft gigantisch veel bloed en leed aan zijn handen.

 5. ZandInOgen schreef:

  Dus het is even afwachten met wat voor een valse vlag operatie de synagoge van satan Iran kan binnenvallen. In Syrië wil het ook nog niet vlotten

  https://www.brookings.edu/wp-content/uploads/2016/06/06_iran_strategy.pdf (mooie 666 referentie kan niet ontbreken 😉 )

  “Crisis initiation” m.a.w. een valse vlag operatie

 6. ZandInOgen schreef:

  SUBVERSION OF THE WEST (Denk aan de Kalergi plan)

  The B’nai Brith-ADL is probably active in your city. It approaches local schools, private companies, and professional associations offering indoctrination in “diversity” and “hate crimes.” It trains the local police in political crimes. “Hate” is anything or anyone that interferes with the world government agenda, partly listed on the ADL website .
  isis2.gif
  The B’nai Brith is part of the Masonic Scottish Rite Order established in 1843. It’s militant arm, the “Anti Defamation League” (ADL) was formed in 1913, the same year as the US Federal Reserve.

  According to The Ugly Truth About the ADL (1992) by the Executive Intelligence Review, the B’nai Brith has always played a leading role in returning the US to the Masonic control of the British Crown. (a.k.a The New World Order.)

  “Not only is the ADL emphatically not a Jewish civil rights lobby; the ADL and its parent agency B’nai Brith have been from their inception, arms of the British secret intelligence services and secret societies that are sworn enemies of the United States. The B’nai B’rith and the ADL have used their nominal Jewishness to conceal their actual allegiance and agenda.” (Ugly Truth, p.3)

  The B’nai Brith/ Scottish Rite was instrumental in starting the Ku Klux Klan and causing the US Civil War, which destroyed the flower of American manhood. A B’nai Brith leader, Simon Wolf, was a Confederate spy and was implicated in the assassination of Abraham Lincoln, the first of many such coup d’etats (i.e. the assassinations of Presidents Garfield, McKinley, Kennedy.)
  https://www.henrymakow.com/bnai_brith-adl_does_not_repres.html
  https://www.bundeskanzlerin.de/ContentArchiv/DE/Archiv17/Artikel/2011/01/2011-01-13-merkel-europapreis.html

  “For me, the new Germany exists only in order to ensure the existence of the State of Israel and the Jewish people.” […]
  Schulz is of course, Jewish
  https://majorityrights.com/weblog/comments/ep_schulz_germany_exists_to_ensure_the_existence_of_jewish_people_31012016

  • ZandInOgen schreef:

   “For me, the new Germany exists only in order to ensure the existence of the State of Israel and the Jewish people.”
   ———————————————————————————————————————————–

   Schultz stuurt het 28 pagina’s tellende principeakkoord met unanieme instemming van de partijtop naar de ledenraad. Die moet op 21 januari beslissen of de onderhandelingen met CDU en CSU kunnen doorgaan. De uitkomst daarvan staat niet vast; in de SPD is veel weerstand tegen verlenging van de coalitie, omdat de sociaaldemocraten bij de verkiezingen in september een flinke nederlaag leden.
   Schulz heeft het woord samenhang nu al 10 x gezegd! #Grokopic.twitter.com/Ej5Ia2c22v

   Ook voor de Europese Unie worden nieuwe initiatieven ontwikkeld. “Europa heeft een nieuwe bewustwording nodig”, zei ze. De drie partijen zijn het erover eens dat daarbij gekeken moet worden naar de hervormingsvoorstellen die de Franse president Macron heeft gepresenteerd.

   Het principeakkoord begint ook met het onderwerp ‘Europa’.
   https://nos.nl/artikel/2211570-schulz-onderhandelingen-turbulent-maar-zeer-tevreden-over-resultaat.html
   https://nos.nl/artikel/2206407-schulz-ik-wil-verenigde-staten-van-europa.html
   http://cryptome.org/0001/merkel-spy.htm

 7. ZandInOgen schreef:

  Wat ik met mijn posts wil aantonen is dat de nationale, maar ook internationale geo politieke ontwikkelingen er op gericht zijn om de mensheid tot ultieme slavernij te dwingen. Of het nou de EU, NATO, IMF enz is het zijn kleine stappen op weg naar totale samensmelting onder heerschap van een select gezelschap.

  Het verraadt vindt ieder minuut van de dag plaats voor degene die de ogen heeft om het te zien, de implementatie agenda is in volle gang en niets lijkt in de weg te staan naar totale dictatuur. We kunnen het in Nederland iedere dag zien, het electoraat heeft niets meer te zeggen en alles is in Brussel, Straatsburg en Frankfurt gecentraliseerd.

  en de orgaanhandel en wet/regelgeving past perfect in de hel die ons te wachten staat…
  https://www.politico.eu/article/martin-schulz-resigns-leader-of-german-spd/

 8. ZandInOgen schreef:

  Verdeel en heers loont en beloont…maar niet voor iedereen: MUST READ

  Kosovo ‘Independence’ Anniversary: Region Has Become ‘Black Hole of Europe’

  The Serbian breakaway region of Kosovo celebrates the tenth anniversary of its declaration of independence on Saturday. Sputnik discussed the political, economic and security situation in the splinter state, particularly as it concerns Kosovo’s ethnic Serb minority, with Dr. Srdjan Sljukic, a sociology professor at Serbia’s University of Novi Sad.
  The two-day festivities dedicated to the anniversary will be attended by representatives from the United States and the European Union, Kosovar Albanians, and visiting guests from Albania proper.

  But according to Dr. Sljukic, there’s actually very little to celebrate in real terms, and much of it comes down to who really governs the breakaway.

  “It’s quite obvious that it’s not in a better situation than it was ten years ago,” the academic said, speaking to Radio Sputnik. “Actually, it’s not an independent state, but a territory governed by Western powers, above all by the United States and Germany. The situation in that territory is bad and getting worse.”
  ——————————————————————————————————————————————

  Sputnik: What happened? Who deserves the blame for this situation?

  Dr. Sljukic: It’s very easy to conclude that those who are in power are to blame for the situation. This is an occupied territory run by Western powers, and if there is someone to blame, it’s them. As you probably know, the war – the Western aggression in 1999, was [conducted] in the name of human rights, against ethnic cleansing, and similar things. And that war was ended with what they promised to stop – with the ethnic cleansing of more than 200,000 Serbs from Kosovo. The same thing was repeated on a smaller scale in 2004. This speaks to [Kosovo’s] security.

  https://sputniknews.com/analysis/201802171061766488-kosovo-europe-black-hole/
  https:// sputniknews.com/analysis/201802191061801779-kosovo-crisis-independence/

  Ask Montenegro: Joining NATO Means Fighting Other People’s Wars For Them

  The Defense and Security Council of Montenegro has sent at least 40 members of its Armed Forces of Montenegro to Kosovo and Afghanistan as part of NATO ‘peacekeeping’ missions, participating with the possibility of rotation.

  “Nobody understands what exactly Montenegro troops are doing in Afghanistan. But it’s obvious that they don’t represent the interests of local residents worn-out by war. They are under command of western forces that invaded the country.” Vukicevic said. “They send our boys to perform crazy missions, in countries where they are not welcome, and put them at risk, taking into account that gruesome terrorist acts occur in the country more and more often. And the responsibility for every casualty will lie on the government.”
  https://sputniknews.com/military/201802121061567057-montenegro-nato-afghanistan-kosovo/

  • ZandInOgen schreef:

   Misdaad loont, vlugge Jaapie kan er over meepraten

   • Martin Vrijland schreef:

    Ah ja, natuurlijk Jaap de Hoop Scheffer nog zo’n oorlogsmisdadiger die hoogste man van de NAVO mocht worden. Het verschil tussen Jaap en Jan Peter is dat Jan Peter iets beter zijn geweten kan verhullen met een babyface smile (het braafste jongetje uit de klas bleek een monster). Bij Jaap zie je dat zijn hele gezicht verkrampt is van al dat professioneel liegen.

    Het is simpelweg een bewezen feit dat er de massavernietigingswapens er niet waren en dat Jaap en Jan Peter daar niet van op de hoogte waren, lijkt me redelijk aannemelijk uitgesloten.

    Het wordt nog druk op het binnenhof met al die palen met touwtjes. Misschien dat Jeroen Pauw er ook nog naast past.

 9. Mishko schreef:

  Ik herinner mij Joris Voorhoeve nog:”Er was geen luchtsteun.”
  Dus Overste Karremans (nomen est omen?), die ouwe lul
  met zijn imagoprobleem, werd sochtends wakker, en ging
  naar buiten met zijn verrekijker.
  Hij speurde de horizon af in alle richtingen en verzuchtte:
  “Vandaag weer geen luchtsteun…”

  Vreemd niet? Geen luchtsteun, met al die betrokken partijen.
  Toch niet zo vreemd, iedereen had het druk met
  het kapot bombarderen van Servie.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten