Politie zet romeo’s in bij demonstraties om onrust te stoken, maar voor wie nog even verder kijkt..

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 27 augustus 2020 7 Comments

bron: dlmplus.nl

Als je als staat met een lastige schrijver (ondergetekende) te maken hebt die beweert dat de meeste demonstraties volledig georganiseerd zijn en vrijwel alle demonstranten Inoffizieller Mitarbeiter zijn, dan bedenk je iets nieuws.

Dan bedenk je de term romeo’s. Dat zijn undercover agenten. Die romeo’s laat je achtervolgen door demonstranten met camera’s. Die demonstranten zijn zogenaamd de romeo’s aan het exposen. Zo wek je de indruk dat er maar een klein groepje agent provocateurs wordt ingezet en dat de rest van de demonstranten daar authentiek rondlopen.

Snapt u het nog? Zijn de lagen van bespeling dan echt zo diep en doortrapt? Diegene die met u op zo’n demonstratie lopen zullen nooit toegeven dat zij Inoffizieller Mitarbeiter zijn. Dat is part of the deal. Je kunt het alleen wel zien aan het zogenaamde politiegeweld, doordat een grimeur is ingezet om het bloed en de hoofdwond van onderstaande dame te faken (2:35 min.) Kijk en lees verder onder het filmpje.

Met welk doel zou men zo iets doen? Dat is hetzelfde doel als dat van de Führer van onze oosterburen in ’40/’45, namelijk ‘wil je de massa een grote leugen verkopen, dan moet je vaak herhalen en iedereen zal het geloven‘.

Om overtuigend een grote leugen te kunnen verkopen moet je je eigen gecontroleerd verzet optuigen. Je wilt daarmee chaos in de maatschappij creëren om vervolgens nieuwe orde op te kunnen leggen. Ontstaat die chaos vanuit opstanden niet authentiek, dan moet je het een handje helpen, met ingehuurde demonstranten. Zo weet je vooraf zeker dat het verzet niet onnodig en onherstelbaar escaleert.

De staat wil niet dat u doorkrijgt dat zij met gecontroleerde oppositie en ingehuurde demonstranten (Inoffizieller Mitarbeiter) werkt. U moet tegelijk tevens wel de indruk krijgen dat er maar (letterlijk) een handje vol romeo’s bestaan (een prachtig nieuw woord) en zo kunnen zij hun grootschalige fake show maskeren achter ogenschijnlijke ontmaskeringen.

33 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Jur1995 schreef:

  Leading corona researchers admit that they have no scientific evidence for the existence of a virus (pdf-bestand)

  Eigen aanvullingen:
  Gisteren las ik het volgende. “Afrika heeft polio verslagen, dankzij de mede door Bill Gates betaalde vaccins“. Gebaseerd op wat ik nu weet van ‘virussen’ is dit onzin. Hier is waarom. Ook voor polio geldt, is ‘het virus’ ooit wel daadwerkelijk geïsoleerd in de eerste plaats? Ook daarvoor moet voldaan worden aan de postulaten van Koch. Het COVID-19 virus / coronavirus voldoet daar ook niet aan.

  De hele Pasteur Germ Theory op zeker het gebied van virussen klopt niet. Dus ook het gezever rond het poliovirus is een fucking hoax. Dit gaat dan in op de geschiedenis rond polio. Waarom u tegen polio bent ingeënt. Ook de ‘Spaanse Griep’ pandemie is veroorzaakt door oplichterij. Onder andere juist door het geklooi met vaccins. In het geval van polio werd het hoog-toxische verdelgingsmiddel DDT en de daaruit voortkomende verlamming gekoppeld aan bijwerkingen van ‘het virus’. DDT Must Be Bad. History shows polio caused by pesticide exposure, then was eradicated by decline in DDT use. In 1957 werd het poliovaccin opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma. Fraude bestond vroeger en bestaat nu nog steeds.

  “1950-1951, USDA and Swiss scientists discovered that calves, suckling cows fed DDT, were paralyzed with neurological disease. This was at the apex of the great U.S. epidemic of human infantile paralysis (polio). So why hasn’t that been a major discussion?”
  https://www.bmj.com/rapid-response/2011/10/30/ddt-must-be-bad

  (Naar aanleiding van onderzoek vermindert en uiteindelijk vrijwel gestopt met DDT en dan als gevolg praktisch geen polio (verlammingen) meer?)

  In ieder geval weet ik dat veel mensen dus geen last meer hebben van ‘polio’ (verlammingen), NIET vanwege dat ze gevaccineerd zouden zijn, maar vanwege onder andere wat hierboven omschreven is. Denk nu maar eens na hoe het kan dat het aantal ‘polio’ gevallen zou zijn gedaald, wanneer je kijkt naar de ‘polio vaccin’ grafiek.

  In ieder geval vertrouw ik de mainstream media en de mainstream ‘wetenschap’ (ook) niet meer. *Denkt onder andere aan financiële belangen.* Ook hier zitten de Rockefellers achter: Waarom geneeskunst is vervangen door symptoombestrijding. Uiteraard is het zo dat als dit echt écht klopt en niet een flauwekul verhaal is / zou zijn, dan gaat de mainstream medische wetenschap dit toch niet toegeven (of niet graag). En de mainstream media daar moeten we al helemaal niks meer van verwachten. Dit is de soort geschiedenis dat gemakkelijk in de vergetelheid kan raken, zeker als je ten minste 80 jaar verder bent en een hele hoop propaganda / indoctrinatie hebt meegemaakt (van generatie op generatie). (En ook 80 jaar geleden had je schapen, net als vandaag.)

  De farmaceutische industrie zal dus niet / nooit willen praten over de GIFTIGE stoffen in hun producten, net zoals dat de producenten van toen dat niet zouden willen doen over DDT. Het moet toch zeker nu OVERDUIDELIJK zijn dat de farmaceutische industrie (big pharma) corrupt is? Als simpel hedendaags voorbeeld het coronavaccin schandaal zeker kijkende naar de schandalen van onder andere AstraZeneca.

  De farmaceutische industrie producenten van de komende ‘corona’vaccins hebben zich al ingedekt voor de schadeclaims. Hoe snel zal een vervuilende industrie praten over de milieuschade en de lange termijn effecten die kunnen ontstaan als gevolg van giftige stoffen? Vandaag de dag is ook kraanwater niet zomaar compleet schoon. Voor zover ik weet kunnen er medicijnresten in het water zitten. Of denk je dat het toeval is dat veel mensen chronisch ziek zijn? Wat er verteld wordt over de oorzaak van de Spaanse Griep zit ook vol met oplichterij. Net als vandaag de dag met dit gedoe rond COVID-19 / het coronavirus (en het ziek worden).

  Aangezien bepaalde technieken zeker 100 jaar geleden niet bestonden, hebben ze toen zeker niet een ‘Spaanse Griep’ ‘virus?’ geïsoleerd. Wat er wel in die tijd werd gedaan, is experimenteren met vaccins en mensen ermee injecteren. Volgens de Terrain Theory en Exosomen Theorie, is dat wat we een virus noemen niet besmettelijk en is datgene wat we een virus noemen een exosoom die ontstaat wanneer cellen vergiftigd zijn geraakt of zouden zijn beschadigd (bijvoorbeeld door middel van straling). En bijvoorbeeld met giftige stoffen vervuild water kan ook zorgen voor uiteindelijk zieke cellen en zieke mensen. Als dan honderden mensen in dat bepaalde gebied ziek worden, wil dat nog niet zeggen dat ze besmet zijn (met de zogenaamde ziekteverwekker, het virus). Dan heeft dat te maken met het terrein.

  Dus sowieso is mijn mening om aan te tonen dat ‘het virus’ dat mensen een ziekteverwekker noemen bestaat, moet eerst deze ‘ziekteverwekker’ zijn geïsoleerd. Dat konden ze in 1918 zeker niet. En een virus is al helemaal geen deel van de categorie ‘micro-organisme’, want een virus, als het een ziekteverwekker is (volgens de Germ Theory van fraudeur Pasteur), is geen micro-ORGANISME. Het heeft geen zelfstandige celkern.

  De huidige mainstream wetenschap gaat voor het gemak uit van de Germ Theory. De Germ Theory heeft virussen ingedeeld tot een germ. De Germ Theory komt de farmaceutische industrie wel lekker uit. De hedendaagse geneeskunde is voor zover ik weet gebaseerd op de doctrine die de Rockefellers hebben beïnvloed. Waarom geneeskunst is vervangen door symptoombestrijding.

  Onwelgevallige uitkomsten / resultaten / theorieën worden graag weggecensureerd. Als de meerderheid van een bepaalde ‘wetenschaps / medische’ doctrine zegt dat iets waar of niet waar is, hoeft het nog niet waar of niet waar te zijn. Bijvoorbeeld een MSM die mainstream wetenschap aanhaalt over het klimaat ‘probleem’ kan zomaar vol zitten met Schetenwappers. Nieuwe theorieën / ontdekkingen kunnen mainstream wetenschap compleet onderuit halen. Bijvoorbeeld het moment dat Einstein kwam met zijn relativiteitstheorie. Tot voor dat moment dachten mensen (de meerderheid) anders binnen de wetenschap. Dus wat klimaat betreft, als er wordt gezegd: “The science is settled.” Really? Met je: “97% van de wetenschappers”. Deze uitspraak is ook al gebaseerd op fraude.

 2. Camera 2 schreef:

  Hier een site, die onder gelinked staat, die(zogenaamd) de cups exposen en achter het klootjesvolk staan, die aan het demonstreren zijn.

  Op die site staat een video en een echte heldin die achter de koffietafel van aivd kantine in zoetermeer is weg gerukt, ze verdient ook eens een een langere vakantie, wat een heldin. Kijk op minuut 1;27 in die video, geloofd u nu werkelijk dat die vrouw even zomaar de megafoon zou pakken, je ziet dat ze zelf verzekerd overkomt , waarom zou dat nou zijn, ze is 1 van die IMB’ers waar Heer Vrijland het over heeft. En ze zijn met z’n allen ingehuurd, je kan het niet geloven, totdat je ECHT!!! goed kijkt

  https://commonsensetv.nl/demonstratie-den-haag-20-augustus-politiegeweld-en-romeos/

 3. A Williams schreef:

  De enige uitweg die ik zie is, als alle huisartsen het Volk wakker maken. Als alle huisartsen zich gaan realiseren dat ze belazerd zijn. Face the Facts, en redt wat er nog te redden valt.

 4. Vrijheid schreef:

  In drama en theater maken zijn ze zeer bedreven. Onlangs kwam er onze straat met loeiende sirenes een brandweer auto, een ambulance, later nog een ambulance en een politie auto en daarna nog een brandweerwagen de straat in gereden.
  Mannen met mondkapjes en zelfs eentje met een gasmasker liepen druk rond in onze straat.
  Wat was er aan de hand? Een buurman van 82 had een hartaanval gekregen. Hij werd gereanimeerd.
  Hij heeft het niet overleefd helaas, maar ik denk dat ik zelf ook snel mijn lichaam uit zou vluchten als mijn slaapkamer gevuld was met mannen met gasmaskers, mondkapjes en plastic brillen op. Diep triest.

  Groot drama wordt er neer gezet. Ik had altijd wel respect voor ambulance broeders en brandweermannen, maar hier werd een groot theatershow, een hoop poeha en drukdoenderij neergezet over de rug van een oude man die aan het sterven was.

  • Jack schreef:

   Hallo Martin
   Ik kreeg altijd jouw berichten die ik graag las, maar helaas hoor ik niets meer sinds een paar weken.
   Kan je mij aan je e lijst toevoegen?
   Mijn e mail is [email protected]
   Met vriendelijke groeten, en sterkte met je positieve bijdrage en werk,
   Jack

   • Martin Vrijland schreef:

    Hi Jack,

    Zie de laatste email.
    Mocht je die niet hebben ontvangen, schrijf je dan in via het inschrijfformulier voor de mailinglijst.
    De website ondervindt momenteel zware technische problemen die ik probeer te tackelen en op te lossen.
    Helaas absorbeert dit op dit moment veel van mijn tijd.

    Door lid te worden kan ik mogelijk een programmeur inschakelen voor hulp, omdat ik het nu allemaal zelf moet doen.
    Hartelijk dank voor de steun en het geduld.

    Grts,
    Martin

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten