Politiek adviseur stelt voor heropvoedingskampen te bouwen!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 10 december 2019 13 Comments

CTP Veldzicht, bron: youtube.nl

Ik schrijf er al jaren over en nu komt het simpelweg out in the open dat politici om heropvoedingskampen roepen. In Nederland zouden we dat net als in de Chinese provincie Oeigoer ‘re-integratie organisatie’ noemen, maar in de VS wordt niet eens meer in de George Orwell nieuwspraak gesproken.

Wij Nederlanders hebben alles slim verpakt in woorden als ‘zorg’. In de VS plaatste een politiek adviseur en mediastrateeg genaamd Rick Wilson, gisteren een tweet waarin hij het woord ‘heropvoedingskampen’ gewoon openlijk noemt. Kijk maar even en let daarbij op uw eigen eerste reactie. Wedden dat wanneer u voor vaccineren bent, u dit eigenlijk best prima vindt?

Vertaling:

Waarom vindt u dat misschien wel prima? Omdat u door de media en haar “experts” is verteld dat het niet vaccineren van de bevolking gevaarlijk is. Het is u door die media en haar “experts” ook verteld dat er niets klopt van al die complottheorieën. Als wat meer mensen deze website hier iets vaker bezocht hadden en alle stigmatisering zouden overstijgen, zouden zij ook kunnen hebben ontdekt dat gecontroleerde oppositie vaak bewust leugens vermengt met waarheid, zodat de media die zelf-ingebouwde leugens kunnen gebruiken om alle anti-vaccinatie gedachtegoed weg te wuiven. Dat is de bedoeling van gecontroleerde oppositie en dat heb ik hier op de website al veelvuldig beschreven.

Waar het nu echter om gaat is dat er een algemene perceptie onder het volk gecreëerd is, die stelt dat als een klein deel van de bevolking zich niet vaccineert, deze (ongevaccineerde) groep een bedreiging vormt voor de rest. Als de ongevaccineerden ziek zouden worden, zouden ze de gevaccineerden kunnen besmetten. Heeft u dan de helderheid van geest om te bedenken dat het vaccin dan misschien toch niet zo goed werkt? Als mensen gevaccineerd zijn tegen een virus en ze worden toch ziek, dan werkt het vaccin blijkbaar niet goed.

De afgelopen jaren heb ik veelvuldig gewaarschuwd dat we in een fascistisch regiem aan het belanden zijn en dat alle wetgeving is voorbereid om iedereen wiens gedachtegoed afwijkt van dat van de staat, opgehaald en opgesloten zal gaan worden. Met dit Amerikaanse concrete voorstel voor heropvoedingskampen, wordt de acceptatie onder het volk gemeten. U ziet aan het aantal likes onder de tweet hoeveel mensen er al mee instemmen. De praktijk is echter dat in Nederland alle wetgeving al klaar ligt om dissidenten uit hun huizen te halen. De wet verplichte geestelijke gezondheidszorg (WvGGZ) gaat in 2020 in. Die wet maakt mogelijk wat onder het vorige kabinet nog uitgesteld werd, namelijk het zonder tussenkomst van rechter of psychiater mensen ter observatie opsluiten en medicatie toedienen (zie deze uitgebreide toelichting).

Heeft u door wat dat betekent? Zonder dat u het door had zijn de Nederlandse heropvoedingskampen al gerealiseerd. We hebben het alleen niet openlijk gedaan en we hebben ze niet ‘heropvoedingskamp’ genoemd. We hebben ze Geestelijke GezondheidsZorg (GGZ) instellingen genoemd.

Den Haag heeft alle noodzakelijke wetgeving doorgedrukt als gevolg van de roep tot ingrijpen na grote misbruik- en moordzaken. Klikt u toch even op dat blauwe linkje van die uitgebreide toelichting en stelt u zichzelf de vraag of dit psychologische operaties (PsyOp’s) zijn geweest om al die wetgeving er door te kunnen drukken (zonder dat het volk bedacht dat dit misschien wel een beetje ver ging). Als je een probleem van maatschappelijk grote impact in de media brengt, maak je mensen boos, bang en geëmotioneerd. Dan heb je ze in de acceptatiemodus gebracht voor wetgeving waarvan ze niet doorhebben dat het ze vroeg of laat zelf kan raken.

Er zijn meerdere alibi’s voor heropvoeding in de Nederlandse (GGZ) heropvoedingskampen:

 • vaccinatie weigering
 • klimaat ontkenner
 • niet eens met transgender lessen scholen
 • opstandig oppositionele gedragsstoornis (OOG)
 • psychotisch

De opstandig oppositionele gedragsstoornis (OOG) kan natuurlijk heel breed getrokken worden. Wanneer ben je opstandig oppositioneel? U mag het raden. De categorie die het spectrum compleet maakt is de laatste.

Laten we even kijken naar de definitie van ‘psychotisch’. Daarmee wordt namelijk alles afgedekt. Bij de term ‘psychotisch’ denkt u waarschijnlijk aan mensen die helemaal uit hun dak gaan en gillende op het balkon staan om zichzelf naar beneden te storten. Nee, psychotisch ben je al als je “waanvoorstellingen” hebt. De vraag volgt dan wat de definitie van een waanvoorstelling is.

De website dokterdokter.nl is onderdeel van een website die mensen naar “de juiste zorginstelling stuurt” (solvo.nl). Dat is dus een club die gelieerd is aan de GGZ. Volgens die website is de definitie van een waanvoorstelling als volgt:

Volgens de definitie van een psychose (zie hier) is iemand met een waanvoorstelling psychotisch. Het gaat dan om datgene wat in strijd is met de werkelijkheid. De grote vraag is: Wie bepaalt ‘die werkelijkheid’.

Welnu: als de staat bepaalt dat ‘de werkelijkheid’ is dat vaccineren goed voor je is, dat klimaatmaatregelen nodig zijn omdat de wereld anders over 12 jaar vergaat (als gevolg van CO2 en de opwarming van de aarde daardoor), dat je je geslacht nog kunt kiezen en je niet bij geboorte jongen of meisje bent, dan heb je dus last van waangedachten als jouw “overtuiging in strijd is met die werkelijkheid”. Als jij gelooft dat 911 een inside job was, dan kan de staat vinden dat dit afwijkt van de werkelijkheid en dan heb jij een waanvoorstelling.

De definities zijn er al, de wetgeving is er al, de psycholances staan al klaar. Nederland is het eerste land in Europa dat haar heropvoedingskampen kan gaan vullen. De Ruinerwold PsyOp heeft de laatste drempel weggenomen, zijnde die van de noodzaak van een gerechtelijk bevel; ook wel huiszoekingsbevel genoemd.

Ik raad u aan om juist in dit kader het boek ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ te lezen.

 

uw boek

 

Bron linkvermeldingen: dokterdokter.nl, ypsilon.org

424 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. guppy schreef:

  Het RIVM heeft de website erg mooi gemaakt met mooie verhalen en plaatjes met lachende kinderen. Maar als je verder zoekt vind je echt wel de echte bijsluiters. Mensen zijn helaas te beroerd om de moeite te nemen om aandachtig geconcentreerd een boek of bijsluiter te lezen.

  https://rijksvaccinatieprogramma.nl/bijwerkingen/bijsluiters

  Er is geen aantoonbaar bewijs dat gevaccineerden het virus over kunnen dragen maar als je de bijsluiter is het wel mogelijk.

  Er staat ook duidelijk in dat kinderen van 9 tot 12 maanden mogelijk niet op het vaccin reageren.

  Neem ook de moeite om de ingrediënten te ontmantelen, niet echt lekker spul om rechtstreeks in je bloedbaan te krijgen. Dit geldt vooral voor babies die nog geen gescheiden bloedbaan systeem in hun hersenen hebben.

  Je kunt echt een duidelijk onderbouwd verhaal vertellen in de rechtbank, o wacht dit is de reden dat de wet aangepast is. Kunnen ze je isoleren zodat je het goed onderbouwde verhaal niet verder kunt vertellen.

  • Zonnetje schreef:

   Ik vind het bijzonder dat je de rechterlijke macht
   het voordeel van de twijfel geeft. Laten wij het zo formuleren. Gezien het feit dat wij weten wie over de gewone bevolking heerst en zij duidelijk oververtegenwoordigd zijn bij de rechterlijke macht.

 2. Willem S schreef:

  Die kampen zijn er al, ik het zieke Amerika zijn het Femakampen.
  Wij hebben er een in Zaanstad.

 3. Zonder “tegenspraak” géén samenspraak !
  Voltaire*Ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal uw recht om het te zeggen met mijn leven verdedigen.
  Origineel: Je ne suis pas d’accord avec ce que vous dites, mais je me battrai jusqu’au bout pour que vous puissiez le dire.

  • Zonnetje schreef:

   Dat recht bestaat dus niet in Nederland. Wat in de wet staat is symbool wetgeving en een gunst als je het krijgt. Je mening mag niet anders zijn dan de status quo mening, in het belang van de jongens.

 4. EenOogOpen schreef:

  Een heerlijke cocktailspuit van een aluminium mengsel met een zeer verzwakt levend virus of dode virus cellen. En wat er nog meer voor bende in zit. Dat kan toch nooit gezond zijn of wel? Maar ik ga er ook eentje nemen want anders hoor ik er niet bij. Dan wordt ik eenzaam en dan ga ik misschien nog wel in mezelf lullen en dan geven ze me sowieso die drugsspuit als ze me hebben afgevoerd in die dwangbuis. Ja werk maar liever mee en accepteer je behandeling want het is zo nodig! Er bestaat geen meetapparatuur om te kijken of je schizofrenie, angsten, depressies of agressie hebt. Maar toch bestaat de psychiatrie gebaseerd op leerboekjes zonder feiten dan school. Ze weten zo goed wat je allemaal hebt en dat moet je accepteren hun zijn de desbetreffende deskundige niet jij. Kuch

  De afgelopen jaren gingen die gevangenissen nog sluiten zoals de koepel en de bijlmerbajes. Die waren overbodig geworden vertelde ze je, maar dat is opgelost met een echte Amerikaanse Max Security Prison, die was dan wel zeker zwaar noodzakelijk. Een echt prachtig trofee heeft Madurodam nu, kan niet achterblijven natuurlijk. Want we zijn in dit land het beste in vanalles tegenover de rest van de mensheid. De meest dociele geavanceerde slaven zijn hier te vinden, want ja het beste in alles.

 5. Zonnetje schreef:

  Veel misstanden, vreemde wetgeving, in Nederland en een niet rooskleurige toekomst berust op beleid dat al dan niet opgenomen is in de wet. Als we dat beleid wensen te veranderen, zullen wij toch degenen die in Nederland de sleutelposities in handen hebben en dus het beleid bepalen, de jongens van het script, moeten vragen om die sleutelposities af te staan dan wel te delen met de gewone bevolking. Dat zullen zij niet doen omdat zij op basis van die sleutelposities macht, geld, privileges en gunsten genieten die de gewone bevolking niet heeft. Misschien kunnen de boeren met hun aanstaande demonstraties in december nog voor een warme kerst zorgen, uiteraard iedereen behoudt zijn verantwoordelijkheid voor de wet. En dat de jongens vrijwillig hun sleutelposities willen opgeven. Gebeurt er misschien eindelijk eens wat in dit land? Ik moet het nog zien. In ieder geval boeren, burgers en buitenlui ga ervan uit dat jullie elke minuut getapt worden. Maar dat weten jullie toch wel?

 6. Martin Vrijland schreef:

  Ook in Nederland zijn er mensen die zulke kampen best een goed idee vinden.
  Aan de profielfoto te zien was deze reactie van een homo echtpaar met dochter.
  Ik heb al vaker geschreven dat de tweede wereldoorlog ten doel had bepaalde groepen te onderdrukken om ze vervolgens de onaantastbaarheidstatus te geven. Één van die bevolkingsgroepen onderdrukt nu zelf mensen in kampen in het voormalig Palestina en de andere groep zal zich ook gaan ontpoppen tot de onderdrukkende partij die het eens is met concentratiekampen (“heropvoedingskampen”). Dan heb ik het natuurlijk over de LHBTI gemeenschap, die het straks prima zal vinden wanneer mensen die het niet met de genderpropaganda eens zijn, naar zo’n kamp gestuurd worden. (En het wordt ‘kamp’ is dan natuurlijk netjes vervangen door ‘zorginstelling’)

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2019/12/heropvoedingskampen.png

 7. Zonnetje schreef:

  De brave bevolking vindt het allemaal prima.
  Ze zijn allemaal bezig met kerstversiering. Wat moet het toch een paradijs zijn hier als je dat zjet.
  Echter schijn bedriegt het is een poging om de boze buitenwereld te verdingen mjddels die versieringen.
  De brave burgers gedragen zich als mkutra-minded slaven
  die slechts kunnen functioneren door nare dingen te verdringen. Hoeveel persoonlijkheden zal de gemiddelde brave burger hebben om de werkelijkheid aan te kunnen.
  Misschien moet ik ook wat versieringen ophangen. De keizer is misschien toch njet naakt. Nee het lukt mij niet.
  Toch geen versieringen dit jaar.

 8. Willem S schreef:

  Er is al een opvoedingskamp in ziek NL, deze is een Zaanstad.
  Het Nederlandse Fema kamp er zullen wel meer komen .

  • Martin Vrijland schreef:

   Wij denken in termen van gevangenissen, maar er is een groot aantal GGZ klinieken die zullen dienen als heropvoedingskampen en de wet verplichte GGZ opname (die op 1 januari 2020 is ingegaan) maakt het heel makkelijk om die kampen te vullen.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten